Tisdag :)

hejhopp idag har man ju bara städat klassrummen i skolan eftersom älskade sommarlovet börjar på torsdag!! :D
tränade på skolavslutnings sången också Bubbly som låten heter :) de flesta killar var på fotbolls DM nere på nolia och de har inte kommit tillbaka än vad jag vet så då borde det ju gå bra för dem :)
ett minus just nu är att det känns som om jag håller på att bli lite sjuk ;/ det får jag ju INTE bli!!!
på lördag ska jag ju tävla Mulle i vindeln och sen så ska kanske rebecca sova hos mig från torsdag till fredag skulle fråga sin mamma om hon fick :)

Sitter här just nu och äter en Nogger Mint glass i bikini eftersom att det är ganska varmt i solen och jag har solat lite men gick in eftersom att jag typ brände mina läppat :P skillad tjej:P
 Idag blire ju ridlektion på Hippo :) vi ska ha dressyr med andra hästar det  ska bli kul :) Hoppas att jag får Jackpot elr den nya ponnyn Sudden :P fast jag är nog lite för lång för Sudden :p

imorn blire frilufsliv med skolan vi ska typ någonstans till obbola till något hav och rev äh har ingen aning om vad det heter men med. :P ska baka pinnbröd på morgonen för att ta med mig! :) Pinnbröd är så sjuuuukt gott! :)

Pinnbröd 

2,5 DL mjöl
1 tsk bakpulver
½ tsk salt
1 DL vatten

ett väldigt lätt recept om jag får säga det själv :p

aja, ska väll gå och kolla bloggkoll elr något annat nu vi seees sötnosar Puss<3

btw de här skorna ska jag ha på skolavslutningen :)

 snygga va?





Vill du ha gratis kläder från olika kända affärer? Klicka på länken och följ instruktionerna sen är det bara att sätta igång att samla poäng till ditt presentkort hos valfri affär. Håll till godo =)



http://www.gratismode.se/?c=57742

2009-06-09 » 22:53:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback