Kan lösningen på ett mysterium vara så enkelt?

Hoppade ju Lilla Ess idag. Det gick superduper jätte SÄMST!!!
Hon var helt galen, jätteuppstressad och fick typ panik och rusade iväg efter varje hinder. Varken jag eller Alex fattade vad det var. Sen höll vi på att stupa och hon sprang verkligen PÅ knäna. Det var bara för mig att kasta mig av i farten innan hon gjorde en frammåtkullerbytta. Vi fattade fortfarande inte vad det var men det var ju bara att försöka hoppa upp igen och fortsätta. Det gick väll lite bättre iallafall men hon var så grymt ofokuserad och det bara sprutade bommar och näe, det gick verkligen INTE bra. Det kändes inte värt att ens försöka...

Vi tog upp henne till stallet och fortsätte prata och ingen av oss fattade varför hon var såhär. Sedan när jag kände igeom henne så var hon liite varmare i vänster bakben.
Då sa Alex " Men det är lungt det brukar hon vara när hon är ...brunstig..?" Sedan stod vi bara och tittade på varann och tittade på lilla Ess och tittade på varann igen.

Kan det verkligen vara så? Att varje gång hon är brunstig blir hon totalt CP i huvudet? Började tänka och kom ihåg att Johanna hennes medryttare hade skrivit på sin blogg under påsklovet att hon var helt CP en dag.Det var på fredagen och imorn är det EXAKT 3 veckor sedan... Kan det verkligen vara så?
Att varje gång hon är brunstig har hon en CP dag när hon är totalt galen? Ifall vi har riktigt otur så kommer den CP dagen vara den 14 maj. Då är det ju vännes tävlingarna med Lilla Ess. Ifall det visar sig att det är så är det bara att stryka sig. För det är inte äns värt att försöka när hon blir sådär. Asså det var precis som om hon glömde allt hon lärt sig och bara GAAAAAAAAHHHHAAAAA!!! Blev helt galen alltså..

Tingis var ju iallafall snäll idag :) Eller jag tog ju bara in henne och gav henne mat :) Taggar verkligen tävlingarna nu som kommer!! :D

Imorn = Dressyr arbete :)

Nu börjar snart Vampire Diares på 6:an Tänker INTE missa det igen!! puss hejj :)

 Brunsig litet Ess = CP litet Ess?

» Elin

haha,den är bra:)

2010-04-22 » 21:04:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback