I want to be with you

Dag nr 2 på lovet är snart avklarat och vad han man gjort idag då?
Joo idag har man stigit upp halv 9 för att fara ut att kolla på RS julklappshoppningen och agera proffsfilmare ;)
Sen vare bara att fara hem sätta på sig ännu mera kläder och dra upp halsduken till ögonen och sedan vare bara att gå mot bussen och fara ut till älsklings ponny!:D Men idag fick hon faktiskt vila för jag ville inte ta av henne täckena för då skulle hon antagligen ha frysit ihjäl eftersom det är typ -25 grader ute!:O Helt sjukt huuuuuuuuuur kan det vara så fuckingkallt!!:O Vi går mot en ny istid helt klart!!
iallfall så har man sen bäddat ner sig i soffan med ett ton näsdukar, huvudvärkstabletter, halstabletter och nässprayar! Jag vägrar helt enkelt bli sjuk så jag ska allt ge den här förklylningen en tuff match!
Imorn äre ju X-massss och det ska bli riktigt kul!!:D
Har redan hängt fram min lilla svarta axelbandslösa klänning jag ska ha och ställt fram mina supersnygga klackisar som jag ska ha till, Sen så äre bara att försöka komma på vad jag ska ha för acessoarer till men de löser sig nog(A) Fast nu känner man ju sig jättesnygg med dubbla mjukiskläder, osminkad men en söndersnyten röd näsa :S aja, med lite snygga kläder nytvättat hår och lite smink så fixar det sig säkert...eller inte :S

näe nu ska jag gåå vi höörs imorn pusshejj<3

 gammmbilden här eller XD?

April Divine - Beautiful







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback