We had to let it go

AW ridningen gick väll hyfsat. Fick rida Sillen en storhäst och sataaan vad stel han var! Han var jättestel när man skulle böja honom innåt på volter och sen så var det liiite svårt att komma runt honom när mina ben typ går precis nedanför vojlocken:P Sen så hade han riktigt oskön trav han stötte mig nästan ur sadeln vid varje steg så jag har ialfall träningsvärk i magen av att sitta tillbaka. Haha fast sen har jag träningsverk i nacken axlarna, armar, ben, mage, rygg och vid revbenen :P Men det är inte bara av ridningen! Träningsvärken från ridningen är nog mäst axlar , armar , mage :P För det är utsidan av låren som jag har träningsvärk i så inte vaderna:P Haha fast det är ganska kul att ha träningsvärk för då känner man sig duktig att man har ansträngt sig^^, Men jag håller mig till ponny ett tag till de har mycke skönare gångarter och är inte lika starka^^,

Jay vann ju iallfall Idol finalen och det var ju inte oväntat för killen är grym!! :D Fast jag kollade kanske inte så noga på finalen för jag och pappa spelade ett spel på pappas Ipad som går ut på att man ska döda gröna grisar genom att skjuta fåglar på de^^. haha okej det låter verkligen inte kul men det är det och gaaaalet beroende framkallande!

Idag är det iallfall sista träningen innan julshowen imorn och det ska bli ASM!! Om allt bara stämmer i våran nr idag blir det nog super imorn!

aja, nu ska jag gåå vi hörs pusshejj<3

30 seconds to mars - Hurricane






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback