Your someone else

Dag nr 4 på lovet idag då och vad har man gjort idag? Svar INGENTING!! Verkligen ingenting! Har knappt gått utanför dörren idag och det har faktiskt varit skönt att bara gå omkring osminkad med mjukiskläder :P Imorn blire däremot att vara aktiv för då blire ut till Tingis och rida i skogen och sen ska jag försöka sätta mig på träningscykeln ett tag och sen blire att eventuellt vara med Manda på kvällen och då blire att sova där såå dee bliir najss!!
Sen har jag varit inne på Wilmas hemsida för att kolla vad jag ska använda mitt presentkort till som jag fick :) Jag kommer ju få lägga till med egna pengar på vissa behandlingar men det står mellan 4 stycken olika behandlingar jag skulle vara sugen på och de är : Halvkropps massage , Aromaolje massage , Choklad dopp och Chokladbehandling (massage men varm chokladolja ) HUUUUUUUUUUUUUUUUR sköönt låter inte dee?
Jag älskar ju verklige massage och jag har verkligen världens mäst spända nackmuskler så det skulle vara skönt att få de utmasserade för de stör mig väldigt mycke att ha typ tjurnacke :S Det är faktiskt ridningens fel för på något sätt spänner jag mig där när jag rider och har gjort det enda från början så jag vet inte hur jag ska sluta med det eftersom jag inte märker att jag gör de.. konstigt va?
Priserna på de olika behandlingarna jag skulle vilja ha ligger melllan 500-760 spänn så det mästa jag måste lägga ut själv blir ju 460 och de är ändå inte såå farligt^^, det känns också som den dyraste är mäst lockande för det lät skönast med massage med varm chokladolja (A) ska tänka lite på de och sen ska jag försöka få med Manda på de också så blir vi 2:D

näe nu ska jag göra något annat ha det braa så hörs vi pusshejj<3









Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback