Hemmaaa

Man kan ju säga att Tingis är liiiite brunstig just nu-.- Hon är extremt tjurig och allmänt dryyg-.-

aja, red iallafall längst vägen och hon ville inte gärna gå frammåt och sen gjorde hon några söta luft språng och försökte vända hem 2 ggr och sen skärpte hon ihop sig  och då gick det rätt bra. Men hon ville inte släppa bettet och när hon släppte bettet blev hon så otrooooligt seeeeeeeg då var hon verkligen som sirap och man var verkligen tvungen att driva hela tiden!

Sen så när vi vände tillbaka så var trög och seg heten som bortblåst och hon skrittade typ i hyperspeed hela vägen hem:P Jag orkade inte säga åt henne men så länge hon inte taktade lät jag henne hålla sin skritt.

Sen fick hon mat och sen var det bara ut i hagen igen :)

Mio är verkligen jättekär i Tingis för så fort vi tar in Tingis blir han jätteledsen och skriker och sen när vi tar tillbaka Tingis till hagen blir han jätteglad och skriker :P När Mio försvinner ur hagen bryr sig Tingis inte alls:P haha Mios kärlek är inte precis så besvarad än :P Tingis är mer intresserad av Tabasco som står i hagen bredvid :P

iallfall  så är det ju förhoppningsvi tävling i helgen :) blir ju Nordmaling isåfall på lördag :)
Men eftersom det är så få anmälda kanske det inte blir någon tävling och det skulle verkligen vara synd nu när jag redan missat SURF. Blir att hoppa L:C och L:B!
L:Cn är Normalingshoppet så det är en A1a och ifall jag inte minns fel så är en A1a att man först hoppar grunden och sen ifall man är felfri får man gå ut och hoppa omhoppningen senare och då är det mellan 5-10 cm högre:)
Sen är L:Bn en vanlig A0/A0

Aja, nu är det förhoppningsvis snart middag ha det bra pusshejj<3



Söötnosarna<3






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback