I only want to be with you

Den här dagen har inte varit så jättekul, men men kommer förmodligen bli värre imorn. Har iallfall varit ute i stallet och pussat på mina ponnysar och Gucci var så söt och gnäggade när jag kom<3
Har också tagit mig en titt på min moppe som ser lika uppskrapad ut som jag. Så vi matchar ju iallfall -.-'

Aa, just tänkte bara ifall någon har bilder på mig och Gucci från vindeln så är de bara att skicka till min mail :)


Men tiden går även för mig

hahah, som pappa skrev tyckte han att jag skulle lägga upp bilder på hur jag ser ut men för er egen skulle låter jag bli. Usch ni skulle ha sett mitt sår i handen... de var typ bland de äckligaste jag har sett!!

usch har knappt kunnat sova i natt för de har gjort så ont i handen och knäna och jag är sjukt sur över att jag inte får tävla!! Jag vill ju verkligen sätta fler nollor så jag kan debutera Lb i år och så gick han ju så bra igår också!

Elin kommer hjälpa Maja med hästarna tills jag kan rida igen och som de känns nu känns de långt bort...

fuck this shit!!!


When everything goes wrong

Den här kvällen kan nog iallfall toppa de sämsta kvällarna någonsin!!

Skulle köra moppen ut till stallet och i backen ner till stallet så skulle jag bromsa för de var en taxi framför mig och då låste sig bromsarna och sen flög jag på mage i gruset.

Har suttit på akuten i 4 timmar, skrapat upp knäna, armbågarna och och handflatorna, fått en fet lårkaka och fått sy ett par stygn i handen. Kommer inte kunna rida på nästan en vecka och missar tävlingen imorn och är sjukligt mega supersur och har ont som satan i handen...


Jag vet att de kommer bli bra

Här kommer filmen på rundan :)

Hopptävling Vindeln L:C

Jag sa ju att jag skulle gå nolla!:D Är verkligen supernöjd med honom, första nollan i grunden i Lc och så blev de en dubbelnolla också! Och inte nog med de så kom vi 3a!!:D

Ibörjan på framridningen kändes han ganska seg och jag tyckte inte att han lyssnade så bra fram som jag ville att han skulle göra.
Sen på framhoppningen kändes de bättre, då låg han på ganska mycke i handen och eftersom deras framhoppning är så jäkla trång kände jag att jag inte riktigt fick med bogarna men kände att jag inte brydde mig så mycke om de eftersom jag visste att de skulle bli bättre när vi kom in på banan.

Eftersom de var ganska många "titthinder" så visade jag nästan alla och sen galopperade jag igång honom lite innan jag började.

Fick ett stort språng på 1an eftersom han inte riktigt lyssnade tillbaka kom ganska stort på 2an också. Sen kom han fint på 3an och hoppade upp sig bra på 4an. Sedan hoppade han ett jättsprång på 5an och tittade lite på muren som var 6an men hoppade rätt fint. Sedan kom vi bra på 7an och ett stort språng på 8an. Sen omhoppning kom vi bra på 9an, ganska snävt till 10 som han hoppade fint, Sen så kom vi ganska snett på 11 och han fick lite dålig kraft så han fick ta i ganska mycke och hoppade stort och sen så kom han fint på 12.

Kände verkligen under hela rundan vilka stora språng han tar och han hoppar jättemycke med ryggen!:)

Kände att de kanske inte var världens snyggaste runda men jag är jättenöjd över honom för han lyssnade jättebra!:)

nu ska jag ladda upp filmen vi hörs snart<3


I never knew that I could walk away

Blev stan en stund med Manda och kollade sen på Beccas match på Grubbe. Efter de for jag ner till hästarna och red en dampig Tingis och en helt okej Gucci. Har putsat upp utrustningen och bytt schabrak och sånt och imorn bär de iväg till Vindeln för hopptävling :) Hoppar bara en klass per dag så de blir L:c L:c.
Hoppas på att kunna sätta första nollan i L:c och jag ska verkligen försöka göra en bra runda och inte bara fucka up de som sist usch så dåligt de gick! Näe nu ska jag verkligen försöka ränka på ordning och reda och hålla ihop och trycka på på rätt ställen.

Vi får helt enkelt se hur de går!


You don't know anything at all

Gucci skötte sig riktigt bra idag!
Jobbade ganska mycke i skritten, gjorde mycke halter och igångsättningar för att få honom att bli stadig i övergångarna och i slutet var han ganska stadig:) Jobbade även mycke med skänkelvikningar och sånt och de kändes bara bra:)

Näe nu orkar jag inte skriva mer, imorn blire iallfall nydala med Manda pusshejj<3


Crash, crash burn, let it all burn

Då har man jobbat halva dagen och de gick bara bra. Har bakat grymt mycke bröd och sånt för så fort jag kom tillbaka med de jag hade bakat så var de något annat som tagit slut. Sen har man också packat upp varor och klämt fingrarna i kartongerna ett par gånger.

Ikväll så blire att dra in Gucci på hippo, ska träna lite skänkelvikningar, galoppfattningar och fortsätta introducera byten :) Förhoppningsvis går de bra!
Lilla Röda Kötbullen får vila idag och de förtjänar hon eftersom hon har varit snäll och fin ett par dagar!:)

På lördag får jag börja rida på böjt spår och de ska bli superkul! Då får jag rida henne som vanligt mellan 2-4 veckor innan jag får börja med lättare hoppning!!:D Det ska verkligen bli superkul och jag har bestämt mig för att nu ska jag verkligen anstränga mig för att få henne så hållbar som möjligt för ska jag vara ärlig har jag knappt tänkt på hur min riding påverkar hennes knän och kotor men nu ska jag bli bättre på att rida på rakare spår, mycke galopp jobb, övergångar och sånt och jag ska försöka galoppera mer än jag travar på henne eftersom de är traven som sliter och de är förmodligen för mycke travjobb på volt som har gjort att hon fick den där kotledsinflamationen. Men de är verkligen lätt att bara hamna på den där volten, speciellt när man inte har planerat igenom vad man ska göra under passet. Men de ska de verkligen bli ändring på! Ska focusera på samma saker med Gucci också så han ska bli så hållbar som möjligt!:)


I guess I'm just superstitious

Blev inte att ta med kameran till stallet idag så de blir inga bilder:/
Iallfall red jag Tingis först på åkern en stund bara lite snabbt i alla gångarter så hon fick röra på sig eftersom hon gick ganska hårt igår. Sen så gick vi tillbaka till stallet och tog av henne sadeln oc hämtade Gucci och sen skrittade vi ner till vattnet och lekte lite och de var superkul! Tingis tyckte vattnet var jättekul och körde ner hela huvudet och blåste haha hon var så söt^^,
Haha och sen lyckades jag ramla av också men inte i vattnet som tur var :P
Jag var inte beredd på att hon ute i vattnet helt plötsligt fick nå ryck å börja stegra å springa upp på land och då halka jag fram på  halsen å jag var precis påväg att ta mig upp när jag började glida så då gled jag graciöst som ett kylskåp av på marken å sen satt jag där å asgarva ett tag^^, Hhaha typiskt mig och garva när man ramlar av (A)

Imorn jobbar jag ju halva dan och sen ska vi köra in Gucci på hippo så ska jag trimma lite grann där på någon av ridbanorna å så får Tingis vila :)

Nu ska jag snart sova godnatt!


Yes I think your slipping through my fingers

Känner att jag och Becca var hurtiga idag som simmade fram och tillbaka över nydala sjön! Kan ju säga att de var mycke jobbigare att simma tillbaka så dagens motion är iallfall avklarad! Haha badkruke Joel satt kvar på land för han tyckte de var för kallt:P

Har också varit och hämtat ut mitt paket från Nelly och mina underbara skor som visade sig vara mycket högre än vad jag trodde(A) Så trampar jag snett i de kommer jag förmodligen att bryta fötterna! Men men skorna är snygga och jag kommer bli lika lång som alla andra i de! Haha jag blir 170 i de så de är 15cm :P trodde typ de var 10-12 (A)

Iallfall sitter jag och äter lunch/middag och väntar på att Beccas fotbollsträning ska bli klar för vi ska åka ut till stallet ikväll och jag ska först rida Tingis och hon ska fota lite och sen så hämtar vi Gucci och rider ner till vattnet och plaskar :) Det ska bli kul men då vågar jag inte ta med kameran:)

Näe hoppas ni har haft de bra idagpusshejj<3


I swear man I don't have a gun

Utråkad,utråkad,uttråkad uttråkaaaaaaad!!!

Fan vad de suger att vara uttråkad! -.-'


Put you'r hands up

Red ju till Granhäcken igår och de typ spöregnade så de var inte speciellt kul..Man var mer blöt än torr när man kom tillbaka och Tingis var rätt stark igår och ville bara bita fast i vänstertygeln vilket var rätt jobbigt och sen var hon pigg. Jobbade inte med de jag hade tänkt eftersom jag mäst ville att hon skulle få röra på sig så jag fick fara hem sen och bli torr:P

Idag har jag jobbat halva dagen och de gick bra, hade lite dålig motivation kanske men men (A)

Sen for jag ut till stallet och red Tingis på åkern och idag gick de jättebra! Hon var mycke jämnare i sidorna och vi tränade skänkelvikningar i alla gångarter och lite fattningar och de blev mäst galoppjobb vilket gick super då hon var väldigt lugn och fin och när hon ville dra iväg var de bara att sitta kvar och röra lite handen så hon inte skulle bita fast så kom hon på plats igen:) Älskade snutt!:)
Maja ska ha Gucci idag så jag hoppas de går bra för de.

Imorn ska jag hämta ut mina grejer från Nelly och sen ska jag vara med Becca<3
Kommer nog bli en braa dag imorn!

Näe, nu ska jag gåå pusshejj<3


Like a shooting star you shine brightest of them all


Take my hand and come with me

Tänkte lägga upp lite bilder från resan nu när jag sitter vid rätt datorn, så här kommer de:)

FlyyygeerrÅkte Linbana i Barcelona upp på Mont Juïce

Cola paauss<3En marknad i BarcaDe fanns vääldigt goda fruktspett där måtro!


 
och godisss!!!! Utsikten från vårat hotellrum i Barca


 HAHAHAAHAHA, Mamma, Pappas och Majas utsikt i BarcaJättebååt!!


 
normala människor -.-'

Hissarna utsikt från soldäcket i Barca SoldäckPiano baren med guld och schwarowski trapporna!!


 
båten igen, tänk att livbåtarna på sidorna rymmer 150 pers så kanske ni fattar ungefär hur stor den är! ;)Trött cheyy


Någon random kille som man var tvungen att fota sig med under Italien kvällenhär var iallfall några bildeer (A)

Let the rain wash away all the pain of yestoday

Bläddrade tillbaka i arkivet och lästa gamla inlägg på mig från mig och Tingis.

Så mycke jag ljög ibörjan när jag skrev att "de gick rätt bra idag att rida" när de egentligen gick åt helvete och att jag istället hade tårar i ögonen och hoppades att hon kunde förvandlas till den drömponny jag egentligen ville ha.
Sen lyckan när de äntligen började gå bra på riktigt, när vi kom ut och tävlade och folk fick upp ögonen för oss.

När man hör att folk viskar," kolla på den där fuxen hon är verkligen grym" eller" jaha, ska Tingeling vara med då kan man ju lika bra åka hem" klass efter klass, placering efter placering, hur underbart lycklig jag var<3
De kändes som om vi var oslagbara, åtminstånde var hon de. Självförtroendet var på topp.

Sen gick allt snett.

Tävlingsresultaten dalade neråt, uteslutningar, och hon var extremt tjurig.
Istället för att folk viskade hur fin hon var fick man istället höra " de måste ju vara något fel på henne varför åker de inte och kollar upp henne?" Självförtroendet sjönk till botten.

Trotts att jag fortfarande har svårt att tro att hon hade ont i slutet av första säsongen. De var en annan känsla än nu. Hon gick ju super på träningarna då. Jag förstår fortfarande inte och kommer aldrig göra de heller.

Sen blev de vinteruppehåll och när träningarna drog igång gick de verkligen super hon var helt grym!
Sen första tävlingen gick åt helvete. Andra tävlingen gick bra. Div 1 träningen var en av våra bästa träningar någonsin då hon var helt otrolig. Sen gick de dåligt igen.

Sen kollade vi upp henne efter våran klubbtävling på hippo när jag verkligen kände att de var något som var helt fel.
Nog var de något som var fel, och jag hade ju rätt.
Jag grät väldigt de dagarna innan vi kollade upp henne. Jag kände mig så jävla dum, korkad och blind. Kändes som om alla andra fattade utom jag. Jag kommer aldrig sluta klandra mig för de heller.

Men nu är hon behandlad och klar och är på gång igen. Men fortfarande gnager oron att om de går dåligt nu också, vad ska jag göra då? Vad kan jag mer göra?

Men de är väll sånt som jag inte ska tänka på nu utan bara fokusera frammåt och ha roligt med min underbara ponny<3

Tävling idag i stöcke L:c kom 2:a!! :D Världen bästa Tingeling!!<3

&lt;3

Mer bilder från stöcke<3

Mer bilder från stöcke<3

Mer bilder från stöcke&lt;3

My Love<3

Ord kan inte beskriva

prisutdelningen i L:cnDe 2 sista bilderna var från den tävlingen när hon var helt underbart grym, och de var också tävlingen innan allt gick åt helvete..

Du har mitt hjärta i handen

Nydag idag och inget badväder idag heller, tusan också! Näe men jag ska ev vara med Becca idag eftersom hon kom hem igår från gbg!
Annars ska jag inte göra någonting vilket inte kändes speciellt kul.

Ska fara ut till hästarna ikväll som jag nu mera brukar och de blir att rida till granhäcken, Maja ska rida Gucci så då kan jag lägga lite focus på Världens Finaste. Ska fortsätta jobba med fattningar, tempoväxlingar och tänkte lägga in lite skänkelvikningar :) Man måste ju hitta på några typer an övningar när man i stortsätt bara ska rida på raka spår. Men nästa vecka är de premiär för den första volten!:D Haha de lät som om de var något riktigt stort märkte jag men jag vill verkligen komma igång med henne nu<3

Hoppas alla har en bra dag så hörs vi<3

 


Love is blind but I bet you knew it

Känner att de har blivit en riktigt hästig dag idag men de gillas:)

For ut till stallet 12 och kom hem för ca en timme sedan :P

Iallfall red jag först Tingis ute på vägarna och de gick rätt dåligt då hon var superspringig, spänd och tittig och inte blev de bättre av att man bara halkade omkring i regn byxorna, näe de gick verkligen inte bra. Aja får ta igen de imorn istället.

Sen for vi in på hippo med Gucci och hoppade och de gick rätt bra, han var bara otroligt stark och lite tung i handen under framridningen men han tyckte hoppningen var superkul! Hoppade en liten bana och nå studs till oxer och sånt och han hoppade fint :) Pappa filmade lite så om jag orkar kanske jag lägger upp nån liten film sen :) Men jag tror de hade gått bättre ifall han hade blivit riden igår så han slapp vara så laddad men men nu kan man ju inte styra över vädergudarna såå. Hade iallfall önskat att ha honom mer tillbaka och få honom mer uppmärksam på mig.


Även när nätterna är som ljusat lyser stjärnorna klart

Gick ju inte sådär superbra att rida igår kan man ju säga.
Hann bara ta in Gucci istallet så började de ösregna och åska de blixtrade överallt.
Jag bestämde mig för att rida en liten stund iallfall och de blev verkligen en liten stund.
Gucci tyckte inte de var speciellt roligt att vara ute och de tyckte inte jag heller plus att de kändes inte så säkert att rida omkring när de blixtrade runt oss :S Tingis fick en ofrivillig vila och de fick också stå inne inatt så har varit och släppt ut de imose :)

Idag blir de hoppträning med Gucci för Eva Jonsson och de ska bli superkul, Tingis kommer jag nog rida på vägarna eftersom de är halkigt i gräset eftersom de regnar och jag vill inte riskera att hon halkar och sträcker sig!

Men nu ska jag börja göra mig iordning innan jag far ut pusshejj<3


Everything you say to me takes me one step closer

Hemma nu efter ännu en härlig dag med Manda :) Vi drog ner till stan ett tag idag igen och bara gick runt mäst innan vi satte oss vid kajen och hade fötterna i vattnet, huuuuuur skönt som helst med tanke på att de har varit så grymt varmt ute hela dagen!

Nu är jag iallfall hemma och ska snart äta middag och efter de ska jag ut till ponnysarna:)
Ska rida Gucci längs vägarna och träna lite fattningar och tänkte rida Tingis på åkern, lär vara borta typ hela kvällen (speciellt om Gucci ska tjaffsa över att han inte vill gå själv) men de gör mig ingenting, de är faktiskt skönare att vara i stallet på kvällen :)

Aaa, juste fick en fråga om vilken ras Gucci är och han är reggad som svensk ridponny. Men han har till största delen New Forest i sig. Fast Tingis är också reggad som svensk ridponny och de är ju verkligen jättelika -.-' Tingis är ju inte ens från sverige så jag tycker de är ganska komiskt :P

Näe nu luktar de mat och jag är hungrig vi hörs senare pusshejj<3verkligen jättelika eller inte:P

I'll figure this one out

Sorry för dålig uppdatering igår men orkade inte skriva nått när jag var med manda:) gick ju på stan igår och köpte lite bra att ha grejer och sen for vi hem till henne, kollade på vampire diares säsong 1 innan vi drog iväg till kyrkudden och grillade:) kan ju säga att jag inte var världens bästa på att grilla pinnbröd, Haha mitt var alldeles svart men den var god ändå(a) sen sätt vi typ där hela kvällen innan vi för hem till manda igen och såg lite på vänner innan vi somnade:) så just nu ligger manda och sover:p idag ska jag åka ut till hästarna ikväll eftersom de är så varmt och sen får jag helt enkelt se vad som händer under dan:) men nu ska jag väcka manda pusshej<3

All I want and all I need

Morgon alla morgonpigga människor som är vakna, fast de är engentligen inte så tidigt men ändå(A)
Har iallfall varit duktig och hunnit vara hos ponnysarna och ridit Tingis en stund. Red barbacka och skrittade nästan bara, några inslag av trav här och där blev de men de kändes bra, hon fick ju jobba på rätt ordentligen igår å i förrgår så tyckte hon kunde på ta de lugnt idag ( jag var trött och orkade inte rida ordentligt )
Men hon skötte sig bra:)
Mamma tar Gucci idag och de skulle gå en promenad så han får också ta de lugnt:)

Iallfall så ska jag på stan med Manda idag och vi ska träffas klockan 12 och sen så ska jag också sova där ( Vi ska ha gäster med småbarn ikväll så jag flyr )

Näe ska väll ta och börja göra duscha och göra mig iordning vi höörs pusshejj<3


Stuck on the ground

Hihihi rååååkade bara klicka hem dessa(A)

 70% rea på de på Nelly ^^,


Spacebound

Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone, it's no one's fault but my own, It's the path I'v chosen to go, frozen as snow I show no emotion What'so ever so
You take my breath away, you'r a supernova

Har varit ute hos hästarna och ridit Tingis å de har gått bara braa, haha gjorde ett litet tråkigt videoinlägg också som jag tänkte lägga upp :P

Haha tänkte också lägga upp en liten video på hur snygga jag och Gucci kan vara, riktigt heta kan man ju säga! ;)

btw är jag jättesnorig å lite småhes så min röst låter ganska fuckad men de gillar vi säger vi som (A)

Du är som en stjärna på himlen något man ser men aldrig når

Har kommit hem från hästarna och hunnit duscha och färga håret nu:)

Red hästarna till Granhäcken och de skötte sig bara braa:)

Började att rida Tingis på 3 delade och de gick väll sådär. Hon har gått mycke bättre på de tidigare men hon får iallafall godkänt idag. Hon var något seg och trulig i munnen och lite stel i formen, men hon hade rund och fin galopp men hon var ganska på och ville gärna springa på frammåt och var lite stel i den formen också men vi har ändå gjort stora framsteg i galoppen på de bettet så jag känner mig ändå rätt nöjd.

Sen red jag Gucci på gummit och de gick verkligen superbra! Han skötte sig hur bra som helst och lyssnade jättefint och kunde gå stadigt i alla gångarter och kunde ha en lugn och samlad galopp. Vi tränade lite på skänkelvikningar i båda varven och de gick väll hyfsat, han har lättare att flytta till höger och sen tränade vi lite enkla byten.
Red byterna som snett igenom och jag galopperade in, bröt av till trav ett par steg och fattade ny galopp. Ibörjan fattade han inte riktigt vad jag menade och bytte tillbaka till den andra galoppen men efter ett tag fattade han och då gick de verkligen super och han kunde var ganska stadig mellan byterna och han bytte snabbare och snabbare och i slutet behövde man nästan bara sakta av något steg innan han fattade att han skulle byta!:) Duktig ponny!!
Vi kommer fortsätta jobba på byten nu för jag vill åtminstånde ha en häst som kan göra galopp byten:P

Haha Tingis galoppbyten ser ut ungefär såhär : Galopperar in, gör ny galoppskänkel, studs, studs, byter fram, bakutspark, bakutspark byter bak -.-' Inte speciellt snyggt om jag får säga de själv:P

Näe nu ska jag blåsa håret och hoppas på ett blondare resultat vi hörs imorn efter jobbet pusshejj<3


You'r heart is an energie

Soligt och underbart väder och själv har man legat ute och solat nån timme, måste ju se till att jag verkligen är brunare än Manda nu när jag ska träffa henne på fredag haha ;)

Haha fick en kommentar ifall jag var avundsjuk på Maja :P Varför skulle jag vara de egentligen? För att hon hade hästarna igår och jag fick vara hemma? Nääe jag är inte avundsjuk på Maja, inte därför iallafall.
De enda anledningarna till att jag är avundsjuk på henne är att hon har 3 ponny år mer än mig och att hon kommer ta över Gucci helt och hållet som förhoppningsvis kommer vara superfin då medans jag måste släppa min bästa vän... inte bara fördelar med att vara äldre...haha och såklart för att hon kunde ha de röda Whitiker ridbyxorna medans de såg ut som säckar på mig :P Men jag tycker mina nya också är supersnygga!:)

Näe idag blire somsagt att fara ut ikväll med Mamma till stallet och rida bort till Granhäcken så jag kan rida båda där borta:)
De ska bli kul, jag planerar att jobba lite skänkelvikningar med Gucci och försöka göra några enkelbyten :)
Tingis ska ju som bara rulla på på spåret så jag ska nog jobba med tempoväxlingar med henne:)
Planerar också att rida på 3 delade som var ett tag sedan jag gjort men tycker att hon har blivit så mjuk och stadig nu att de borde inte vara några problem, kanske i galoppen dårå men de får vi jobba vidare på som alltid:)
Kommer nog rida Gucci på gummit så jag kan vara mjukare i handen och att han får bära sig själv lite bättre.

Näe nu ska jag nog snart ut i solen igen vi hörs pusshejj<3

usch jag ser typ stor ut på honom på den där bilden :S

btw, ifall ni tittar på den bilden så ser ni att jag "kupar fram" med axlarna och de är därför jag har nackproblem för att jag har förkortat musklerna och spänner mig så mina muskler är bara som en stenhård klump vilket gör att jag ganska ofta har ont där, så ifall ni vill undvika "tjurnacke" så ska ni inte sitta sådär! Jag gör de just nu för att jag inte kan räta ut de ordentligt pga att musklerna är förkortade...


Holding on to the momentIch bin nicht ich wenn du nicht bei mir bist<3I swear I'll make you famous<3

Det ekar över hela staden

Igår körde vi iallfall in hästarna till Hippo å red i Hipposkogen å de gick bara braa:) Hästarna skötte sig snyggt och tyckte de var kul att galoppera på sandvägara!:) Sen igår mådde jag också riktigt dåligt..hade ont i hela kroppen, speciellt nacken som jag redan har problem med och sen frös jag och hade feber och bläää, blev bara att åka hem och käka ipren och lägga mig i sängen när jag kom hem.
Känner mig fortfarande inte helt hundra men några piller löser nog de problemet och de hindrade inte mig från att fara å jobba idag:) Tänker absolut inte slösa bort massa pengar på att vara hemma och tycka synd om mig själv, glöm de! Så idag har jag konkat runt på kartonger hit och dit och packat upp massa varor som jag känner nu inte har gjort under för min nacke precis... men men de går nog över snart, haha med lite fler piller :P

Ponny älsklingarna har fått vila idag så Mamma och Maja har varit där. Tingis har också fått på sig bakskor idag så nu är de bara att rida överallt och de känns suuper! Verkar som jag och Mamma ska fara ut å rida tillsammans imorn så då rider hon Gucci, men vi ska ev rida till Granhäcken så då kommer jag nog rida igenom Gucci däär:)

Näe, nu ska jag gå pusshejj<3


Burn baby, burn

Gick iallfall suuper att klippa Gucci och han blev så fiiiin:) Han hade trotts allt rätt mycke päls och i slutet började skäret strejka lite grann för de fastnade så mycke hår i den men nu är han helrakad förutom benen och huvudet.

Kommer åkte tillbaka ut dit ikväll eftersom vi ev ska dra in till hippo ikväll å rida i hipposkogen:) Nu när Tingis får galoppera hela 10 minuter så :P

För alla intresserade har jag nyss käkat nudlar till lunch och ska snart se Eclipse vi höörspuss<3


Supermassive black hole

Fick ju en kommentar att jag skulle göra ett inlägg om mina närmaste vänner och något minne med de :)

De kommer bli lite svårt att välja ut ett minne eftersom jag har så många men jag kan ju försöka (A)

Tänkte börja med Becca eftersom hon är den jag träffar oftast och är med mäst eftersom ni bor nära varandra och vi går ju också i samma klass sen hon började i 4an :) Hon är också den som vet mäst om mig, och helt enkelt en underbar människa som jag verkligen kan prata med om allt<3

Hmm... sen ett minne med Becca... de skulle kunna vara förra sommaren när vi satt vid kyrkstugan på bryggan och pratade hela kvällen eller när vi var hemma hos mig och satt i trädet, eller... aa ni ser ju de är lite svårt att bara komma på ett minne men hon är helt enkelt underbar<3Sen har vi ju Manda då som jag har känt hela mitt liv! Våra mammor var bästisar när de var små och är typ de nu också ( fast då säger man nog inte bästis när man är vuxen ) så ända sedan vi var bäbisar har vi varit med varandra men det var typ inte förän för 3 år sedan vi började vara med varandra mera "allvarligt" eller vad man nu ska säga för förut var vi bara med varandra när vi/de kom på besök å då var de lite sådär pinsam tystnad tills vi kom igång med någonting. Hahaha nu är de absolut inte pinsam tystnad nu typ pratar vi i mun på varann hela tiden:P men Manda är också världens underbaraste<3

Ett minne med henne är ju självklart när vi åkte till Stockholm förra sommarn! Det glömmer jag aldrig!


Sen så lyckades jag ju få med allihopa så nu har vi varit tillsammans alla 3 också som på valborg, kultis och våran inplanerade tältkväll som aldrig verkar bli av :P

Men valborg är nog lätt de roligaste minnet!!Näe nu ska jag käka frukost och fara ut till stallet, idag ska Gucci rakas eftersom han fortfarande har ganska lång päls och oftast blir väldigt svettig när man rider så vi hörs<3

You can hate me but never break me

Red ponnysarna på åkern idag och båda skötte sig bara bra:) På Tingis kände man en underton av att hon var på tjur humör men skötte sig ändå bra och tjaffsade inte. Hon var rätt fin i galoppen också och en gång fick hon nå ryck å drog iväg å bocka litegrann men hon tycker ju att de är så kul':P<3

Gucci var också fin, lite springig men annars tycker jag att han lyssnade bra och var riktigt trevlig i galoppen:)

Ska göra ett nytt försök imorn att få in hästarna till Hippo:)

Nu ska jag fortsätta se New Moon vi hörs pusshejj<3


Tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart

Usch har en hemsk huvudvärk som jag haft nu i 2 dagar som inte tycks vilja ge sig. Kul. Jättekul.

Iallfall så är planen att eventuellt fara in till hippo idag och rida i hipposkogen annars så får jag hitta på något annat att göra med de:) Försöker också att planera in någon dag man kan fara in på hippo och hoppa Gucci för Eva Jonsson så ska försöka prata med henne om de också. Sen är de ju tävling i Vindeln om 2 helger så jag hinner ju hoppa minst 2 ggr innan :)

Näe nu är planen att titta på New Moon, såg ju Twilight igår och har börjat läsa Eclipse igen så allt går enligt planerna haha;)

Ska försöka lägga upp lite bilder från kryssningen sen men märkte att vi egentligen inte har så många bra bilder och vi fotade nästan ingenting heller men jag ska se vad jag hittar:)

hoppas ni hare bra pusshejj<3


You got to look before you go

Nu blire att se Twilight, imorn New Moon och Eclipse och ikväll börja läsa Eclipse igen för 3 gången (läste ju som sagt ut Twilight och New Moon på kryssningen)

Världens bästa böcker och filmer som jag inte kan sluta älska<3

                                   


I adore you

Har fått vara hos mina älskade ponnysar idag och jag kan säga att de verkligen var efterlängtat!<3

Jag och Maja for till Granhäcken och jag red Tingis och hon Gucci. Ibörjan var de ganska dryga speciellt Gucci eftersom ingen av de hade lust att gå först så Gucci försökte mäst vända om hela tiden och små stegrade medans Tingis stod och studsade och gjorde massa luftsprång. Haahaha höll verkligen på att börja garva ihjäl mig när Tingis satte igång, eftersom jag pratade med Becca i mobilen samtidigt så hade jag bara tyglarna i ena handen och jag bara asgarvade:P haha Becca fattade inte riktigt vad jag höll på me men:P

Sen när vi kom fram till Granhäcken så gick Tingis så otroligt bra! Hon var jättemjuk och fin i munnen och lyssnade hur bra som helst! Sen så var de ju första gången hon fick galoppera också idag och jag är verkligen förvånad över hur bra hon gick i galoppen också!
Hon var fortfarande mjuk i munnen och jätterund och fin i galoppen och trotts att hon tyckte de var buskul så uppförde hon sig ändå och jag lät henne öka på lite på långsidorna för att hon ville de<3 Jag hade förväntat mig att hon skulle bita tag i bettet och dra iväg som ett yrväder med stapplande bakdel och hackig galopp men tänkt så fel man kan ha<3 Hon har verkligen blivit riktigt fin min älskling, men jag vet ju hur hon har varit och jag blir alltid lika glad när hon är så fin, fast nu mera är hon nästan alltid så fin<3

Jag har verkligen saknat henne, att få flyga fram igen<3


Running out of time

JAG ÄR HEMMAA!!!:D

Ni anar inte hur stor den där jättebåten är alltså! Den är enorm och man gick vilse typ hela tiden mellan alla e 16 däck och miljarders korridorer och trappor hit och dit(A)
De hade världens coolaste bar,trapporna runt omkring var i guld med schwarowski (stavning) kristall trappsteg! Sen var de världens härligaste soldäck med jättebra solstolar och de var säkert 40 + i solen nästan varje dag!
Sen har vi sett delfiner hoppa efter båten och såklart käkat massa god mat!

Vi åkte först till Barcelona och var där i 3 dagar ( snacka om partey stad!!! ) sen så hoppade vi på båten förra fredagen och for iväg till Frankrike och stannade i Marsei, sen åkte vi till Italien till Genua, sen till Neapel och sen förbi Scecilien och stannade i Palermo sen for vi till Tunisien och stannade i Tunis, åkte iväg till Malorca och stannade i Palma, sen kom vi  tillbaka till Barcelona imorse och nu är jag hemma!:D

Kan verkligen säga att de var en resa man aldrig glömde men borta bra men hemma bäst! Hemma alltid bäst och jag saknar båda mina skruttar hur mycke som helst! Elin och Katarina har verkligen varit supersnälla som tagit hand om de och som tur var har mina älsklingar skött sig bra också!:)

Hm.. märkte också att mina tidsinställda inlägg inte riktigt kom upp i den ordningen jag hade tänkt mig men men.. bloggen har iallfall levt:P

Vi hade med oss en liten kamera och jag tror vi har fotat ganska mycke så jag ska försöka lägga upp lite bilder imorn men nu ska jag sova!

Är verkligen mega trött och det ska bli underbart att få sova i sin egen säng! vi hörs pusshejj<3


älskade säng!!<3

Stay true, stay you

Tänkte göra en 3 punkts lista över mina styrkor och brister som ryttare. Tror faktiskt att de kan vara bra att göra sånna här listor speciellt att komma på vad man är bra på. För jag har väldigt lätt för att bara fokusera på de saker jag är dåligt men med en sån här lista måste man också komma på något man är bra på. Men iallfall här kommer den:)


Mina Brister:

1. Jag har lätt för att fastna i vänsterhanden, varför vet jag inte riktigt men jag måste ju typ vara starkare i den handen eller nått.

2. Jag har rätt dålig sits. Jag skjuter fram axlarna istället för att sträcka upp mig ( har lite med att göra att jag har väldigt spända axlar som jag brukar få ont i nacken av )

3. jag har inte världens bästa tålamod och kan ganska lätt bli irriterad när de inte går som jag vill.

Mina Styrkor:

1. Jag är målmedveten och har jag bestämt mig för att klara något ger jag inte upp i första taget.

2. Jag är bra på att vara följsam över hinderna.

3. Jag är bra på att ta åt mig kritik och lyssna på vad mina tränare och andra säger åt mig.


Kan komma på massor av fler brister jag har och jag fick faktiskt kämpa med att komma på mina 3 styrkor. Men jag har väldigt svårt att erkänna att jag faktiskt kan vara bra på någonting. Men jag måste ändå erkänna att jag tycker ändå att jag är en ganska bra ryttare :]
Until you'r heart stops beating

Kan ju bara säga att jag längtar som tusan tills den 18 Novembeer!! Som säkert de flesta vet har Breaking Dawn part 1 premiär då!<3

Jag älskar verkligen både böckerna och filmerna, har läst första boken 3 gånger och resterande 2 ggr, sen har jag sett filmerna en miljard gånger också.
Från början hade jag inte tänkt se filmerna eller läsa böckerna för att alla andra hade gjort de och att alla blev twilight nördar men sen så såg jag första filmen ändå och blev helt förälskad!

De är egentligen inte skjälva handlingen som jag fastnade för utan jag älskar känslorna, känslan av att kunna vara så högt älskad av någon, hur allt är detaljerat beskrivet och allt sånt.
Man blir som kär i kärleken på något sätt?

Här är iallfall trailern till Breaking Dawn fast jag tror alla redan har sätt den men ändå(A)har tagit med mig 1an och 2an på båten och jag har förmodligen redan läst ut de igen(A)

Someday I'll might be okay

Har bestämt mig för att försöka satsa lite mer på bloggen och försöka uppdatera lite bättre å sånt men vet inte riktigt vad jag vill göra eller hur jag ska göra så de skulle vara jättekul ifall ni ville komma med ideer på någonting jag kan göra som skulle göra bloggen lite roligare!:)

hihi själv ligger jag förmodligen på båten och solar och försöker bli brun, jag har de förmodligen helt underbart också! :D<3så kommentera nu med massa ideer så jag kan börja när jag kommer hem!:)


You belong with me

Har kommit på att jag är grymt sugen på att skaffa en storhäst!(A)
Enligt alla är de tydligen superbra att ha ponny och storhäst samtidigt och de skulle verkligen vara riktigt kul!
Fast nu är de ju så att jag defenitivt inte har tid med 3 hästar och dels har vi inte råd med de och jag tänker absolut inte sälja Tingis! Gucci ska ju förmodligen bli Majas sen så ifall de skulle vara nån som skulle bort skulle de måsta bli Tingis.
Men henne kommer jag aldrig sälja så länge jag inte måste.. om ens de!
Jag skulle verkligen inte kunna släppa henne till någon annan för hon är så pass speciell..
Gucci är en sak eftersom han verkligen är genomsnäll och i stort sett vem som helst kan hålla på med honom men Tingis är en häst man måste ha tålamod med, låta henne komma till en och bygga upp ett förtroende.
Funderar faktiskt på att behålla henne efter att jag är 18 också, för hur skulle jag kunna byta ut min bästa vän mot något annat?

Näe usch vill verkligen inte tänka på den dagen för de är ju 3 år kvar och mycke kan hända på 3 år och de är länge bort!

Jag ska bara tänka på att Tingis ska bli bra, att vi ska ha massa roliga år och dagar tillsammans och att vi ska nå toppen av de vi är kapabla till!<3Hur kan jag ens älska någonting så mycke när jag inte ens vet om hon älskar mig tillbaka?
Hon har gått från att ha dragit sig undan, inte tyckt om när jag hållt på med henne och försök trycka in mig i väggen till att komma när jag ropar, följa efter mig när jag går, låta mig rida utan utrustning och njuta när jag pysslar med henne.
Hon måste ju ändå tycka om mig?
Jag kommer aldrig kunna lämna henne!
Hon tillhör mig och ska alltid tillhöra mig<3

We won't get a second chance

Hur kan de göra så ont att förlora något jag uppenbarligen aldrig hade?
Hur kunde jag låta mig tro på alla dina lögner?
Men de är väll sån jag är...

Så blond och blåögd


If you can't live without me why aren't you dead

Har nu varit duktig och fotat mitt rum litegrann så ni får se hur de ser ut, haha hoppas ni är glada för jag städade faktiskt för eran skull:PMin bäddsoffa dårå där alla mina gamla gossedjur har hamnat. Min säng till höger med mina 4 kuddar(A)Mitt skrivbord dårå och min överfulla anslagstavla, haha å så får man inte glömma min döda blomma:PMin bokhylla å min lilla rosettvägg å en ful lampa som jag brukar hänga saker på.Min största kärlek (min säng) har också lite fler rosetter där å den jättestora är faktiskt från John Hickey! Jag fick den när jag var hästskötare åt honom på en hipptävling för massa år sen!:)


Lite grejjer som är på min anslagstavla, lite dressyr protokoll, stilhoppningsprotokoll,massa biler å sånt:)Inte dåligt va? ;)Älskade ponnyn har en egen plats<3Mitt rum ovanifrånUtskikten genom mitt fönster är då inte så mycke att skryta me..Min rosettvägg, inte heller så mycke att skryta med men jag hoppas att de blir fler snart..
Måste bara hitta ett nytt ställe att hänga de på för de ryms typ inga fler på min lilla vägg :]Stora priset är från Derbyt med Tingis när vi kom 3a. Hästhuvudet är från när vi vann med Div 2 laget, Plaketten är när jag och Gucci nollade i Kåge och hästskon är...
jaa jag vet inte riktigt varför jag har den men :P
Har fler plaketter i stallet som är uppskruvade på Tingis box:)
Jaa, de var mitt rum dååråå(A)
Har sett likadant ut i 3 år och jag skulle väldigt gärna vilja göra om de! Haha känner att de är dags att ge bort alla mina gamla gossedjur:P

Skulle hemskt gärna vilja ha en större säng. Flytta rosettväggen till ytan över min säng och kanske slänga den gamla affischen. Skulle också vilja tapetsera om, möblera om och skaffa en större garderob...And we go on and on

Längtar tills jag är 18 å får gadda mig!!!
It just messed me up

Idag kommer vi hem, vi beräknas vara hemma runt 22 tiden:)
Jag har förmodligen haft de jättehärligt!

Men de ska bli skönt att få komma hem och vara med mina älskade ponnysar som jag hoppas har skött sig!?
Sen saknar jag Basse också!<3

hoppas ni har haft de bra hemma också men vi hörs imorn då jag kan uppdatera live:P

pusshejj<3


Twinkle Twinkle little star

Eftersom Tingis har fått en egen film så tyckte jag att Gucci också skulle få en så att de blir rättvist!(A)Själv sitter jag på en båt i medelhavet och hare bara bra! Jag hoppas ni har fint väder och att mina ponnysar sköter sig hemma med Elin:)
Remember us and all we use to be

Älskade älskade Lilla Röda, jag saknar dig, saknar oss och våra framgångar.
Jag hoppas att du kommer igång ordentligt och håller länge framöver.
Trotts att de sa att jag inte skulle fundera på de så klart jag gör de ändå!
Precis som vi sa ''när hon väl blir skadad kommer man inte tro på henne eftersom hon kan vara sån ibland'' precis så blev de. Visst funderade jag mycke på att ifall vi böjde igenom henne så trodde jag inte att hon skulle vara helt ren men å andra sidan kunde hon gå så himla bra där imellan..
Jag blir så frustrerad för hur jag än vänder och vrider på de så kommer jag inte fram till någonting.

På Div 1 träningen kan hon ju omöjligt ha haft ont för hon var verkligen så laddad och tyckte de var buskul, men tidigare på hippotävlingen i Februari så gick de ju inge bra alls och hon höll på att dumma sig. Hade hon ont då eller inte? Har de bara kommit och gått?
Jag har ingen aning men nu ska jag bara fokusera på att du ska bli bra igen.

För vi ska ju bli bäst!<3

Älskling du är allt jag önskat och lite till<3


I'll never know

Känner mig extreemt sugen på att pierca öronen igen!!
Jag har ju 2 hål sen nu och sen så förra vintern tog jag ett till i vänsta örat men eftersom jag inte brydde mig om att ta hand om de så var jag tvungen att ta ut den eftersom de höll på att bli infekterat men nu är jag sugen på att pröva igen(A) Typ att ha 2 hål i ena å 3 andra.

Sen skulle jag också vilja ha en sån där stav eller en vanlig plupp där uppe. Tyck de är jättesnyggt! Jag har funderat på att ta själv i bara öronen men de känns som om de är bäst om nån annan får göra de så de blir ordentligt:)

Men iaf vad tyck ni? Skulle inte de va snyggt!?:D
Not like is use to be

Okej de här är då mitt första tidsinställda inlägg och jag tänkte börja med att lägga upp nya mål inför de här året.

Hade ju helt andra mål i början av året men eftersom Tingis blev skadad och jag har fått Gucci så ska jag göra om de lite grann:)


Mål med Tingis 2011

1. Hon ska komma igång igen

2. Om vi hinner, starta några klasser och få bra rundor igen.

3. Stärka hennes bak muskulatur så hon inte lägger sig på fram.

De där känns som de 3 viktigaste målen just nu!
Andra små mål är att vi ska träna mer bom arbete, galopp bommar, cavaletties, studs och sånt som också stärker.
Ett mål jag hade med henne till i år var ju att rida fler L:a och kvala MSV men nu när hon har varit skadad så kommer jag få skjuta upp de till nästa år. Vi kommer nog inte hinna starta någon L:A i år, kanske i slutet om vi har tur.

Mål med Gucci 2011

1. Stärka han och bygga muskler.

2. Få bra rundor i L:D och L:C och eventuellt debutera L:B

3. Han ska bli starkare i dressyren, kunna arbeta lite mera fritt och hålla en stadig form i alla gångarter. Börja rida lite mer skänkelvikningar, lära honom rygga och påbörja galoppombyten.

De där känns som de mäst akutella målen för honom jusst nu. Såklart också att jag vill lära känna honom bättre och att han ska börja lita mer på mig:)


Så då var de gjort!

Själv så har vi nog nyss landat i Barcelona och här ska vi vara i en dag tills vi kliver på båten ;)That kind of feeling I love

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHH, NUUUU LYFTER VIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D


keep you'r head in the game

Då har man varit ute hos ponnysarna och sagt hejdå<3

Red först Tingis på åkern och hon var huuuur fin som helst! Hon var jättelugn och avslappnad och kunde jobba riktigt fint!:)

Red sedan Gucci på åkern och de gick också bra:) Hade inte så höga krav på honom förutom att han skulle gå i form i alla gångarter:)

Känns lite jobbigt att lämna de men jag vet att Elin kommer ta bra hand om de:)

Planet går 06.00 och det blir att stiga upp 04.20!

Men nu ska jag göra några sista tidsinställda inlägg, har jag tur finns de någon typ av datorn på båten så kanske jag gör lite "live uppdatering"

hoppas ni får de bra här hemma och glöm inte att hålla koll efter mina tidsinställda:)


And after all,this is what I'v become

Har packat upp varor, ännu mer varor och ännu mera varor idag.
Brytit 2 naglar, klämt fingret under en kartong med hallonkräm och hållt på att få psykbryt på en kund...som tur lyckades jag behålla trevlig ton trotts att den inte var så trevlig i mitt huvud(A)

Nu ska jag iallfall vila i 2 sekunder innan jag börjar dra mig ut mot hästarna:) Ska möta upp Elin och lämna info boken till henne och hoppas att allt är glasklart:) haha fast de borde de vara eftersom jag skrivit typ jättedetaljerat om allt:P

Näe ska försöka göra några sista tidsinställda inlägg som kommer upp under de dagar jag är borta:) Ett av inläggen är bl.a bilder på hur mitt rum ser ut så ni får hålla ögonen öppna:)

Ha de så bra så länge så hörs vi puss<3


This is the last day

Som rubriken säger så är de här sista dagen hemma för imorn åker viiiii!!! :D Medelhavskryssning here I come!

Så idag blire att säga hejdå till Basse (som ska vara på hundpensionat) och ponnysarna<3
Kommer verkligen att sakna de:(<3
Men jag kommer nog ha de underbart ändå!

Näe bara snabb update för nu ska jag snart på jobbet vi hörs senare! :)


I need to knowJag är med och tävlar om en ny design:) Så nu får vi hålla tummarna^^,<3


I'm not the same as before

EDIT ang ridstövlarna de är en liten 38 istället, så de är typ som en 37 enligt mig eftersom jag normalt har storlek på 36-37:)
Till dig som ville veta vilken vidd de var så vet jag tyväär inte det men de är väll normala men ganska smala vid vristen:)

Är ganska nyss hemkommen från stallet och jag och Maja red i hippo skogen och var borta nästan 2 timmar :P Vi virrade runt bland alla möjliga stigar men efter ett tag så lyckades vi hitta tillbaka:P
Eftersom Tingis bara får trava runt 15 minuter så tog vi de rätt lugnt som sagt med massa skritt:) De är verkligen helt underbara sandvägar där och jag önskar verkligen att vi hade sånna i vårat stall!
Förövrigt skötte sig Tingis riktigt bra och var väldigt lugn och avslappnad i traven! Duktig Flicka!<3

Imorn äre sista dagen hemma och sen far vi IIIIIIIIIIIIIIHHH!!!:D
Ska bli riktigt spännande och kul!
Har inte varit utomlands sedan jag gick i 4an och vi var i Thailand 2 ½ vecka, haha de var en extremt rolig resa där massa oförutsägbara saker hände:P

Näe nu ska jag käka något innan jag hoppar i säng, ska ju jobba imorn också ;)


It's like it doesn't even matter

Har iallfall 2 saker att sälja ifall någon är intresserad, ska lägga upp de på hästnet också.

De är först en Grå/Svart ridhjälm i märket Halo Rider. Helt oanvänd i storlek 57 och säljes pga fel storlek.

Pris 400krDe andra då är ett par junior ridstövlar i äkta skinn storlek 37 sparsamt använda. Mycket bekväma och ger jättebra stöd för vaden! Nypris runt 900.

Vårat pris 450kr

Så om någon är intresserad är de bara att kommentera eller maila:)

You know it makes no sense

Hittills har man iallfall haft en superdag!

Har först varit å växlat euro på stan med mamma och var också tvungen att köpa en klänning eftersom man tydligen inte kommer in i matsalen på båten utan klänning/kjol och jag HATAR att ha kjol och mina andra klänningar är mera typ fest klänningar så de blev en rosa axelbandslös sak från Gina som känns lite mer som en tunika:)

Sen drog vi iväg till Pegasus eftersom jag skulle pröva Whitaker ridbyxorna, de röda eftersom jag typ velat ha de sen de kom ut! Men självklart passade de inte :( De satt jättebra i midjan men blev alldeles för pösiga runt benen..Kunde inte ens ha storlek 30 för de var fortfarande för stora i benen.. Haha hon som jobbade där föreslog att jag skulle käka lite mera pizza så kanske de passar sen :P
Men men, sur och besviken fortsatte vi kolla runt och hittade ett par supersnygga marinblåa byxor med röd och vit söm från HorseLand och de passade peeerfeeect!! Haha storlek 158 :P
Sen var mamma också supersnäll å köpte en Kingsland T-shirt åt mig också!:D
Riktigt nöjd med de är jag iallfall för de är verkligen supersnygga tillsammans!!

Näe nu ska jag börja på ett nytt inlägg eftersom jag har 2 saker att sälja sen ifall nån är intresserad, men här är iallfall lite bilder på mina nya saker!:)

Dålig bild!

Inte världens bästa bilder dårå men de är verkligen grymt snygga!!:D<3

Ridbyxorna gick för övrigt på 675kr å T-shirten på 549kr:)<3


Don't play games it´ll be dangerous

Har hunnit varit ute hos ponnysarna och Maja följde me å red Gucci.
Vi red mäst runt på lite olika vägar och så mycke som möjligt på gräs och Tingis skötte sig rätt bra och var betydligen lungare idag än de andra dagarna men de beror förmodligen också på att hon fick sällskap(A)
Gucci var tydligen också snäll men rätt stark men de är han ju i vanliga fall också:)
Imorn planeras de att fara in till hippo och rida i hipposkogen och trava lite mer där de är superunderlag också så slipper jag tänka så mycke på de:) Hon får ju numera trava 15 minuter så de ska vi utnyttja till fullo:) Ska också se ifall man kan hitta till några backar så Gucci får klättra litegrann!
Vi ska försöka bli bättre på att köra in de till hippo och klättringsträna eftersom båda hästarna verkligen behöver de! Tingis som ska stärka sin bakdel så hon inte överbelastar sig och Gucci som ska bygga muskler och biffa upp sig och bli mer stabili i sidorna:) Man märker att han inte är så stark än när man ska vända honom typ lägga små volter eller vända mot ett hinder att han gärna skjuter ut bogen och blir väldigt stark i sidorna, de var t.ex de som hände i L:cn i stöcke till första hindret då han blev superstark åt vänster och jag hann inte räta ut honom ordentligt..dumma mig! Jag är helt säääker på att vi hade nollat grunden om inte jag hade ridit så fucking jävla äckel cp dåligt!!!

Jag har väldigt höga krav på mig själv och blir jävligt sur och besviken när jag inte lever upp till de och sabbar allt...

men iallfall så skulle jag inte hänga upp mig på de och istället inse att jag har världens snällaste ponny som ställer upp till tusen trotts att jag är en idiot!!


Here we are now

Mera bilder från tävlingen fotade av Jennie! :)
Memories come and go

Söndag idag då trotts att jag tyckte de var söndag igår..man har verkligen ingen koll på dagarna under sommarlovet(A)
Idag består hela dagen av att fixa, packa och fixa ännu mer inför resan och sen ska jag ut till stallet också. Maja ska rida Gucci och jag ska rida Tingis. Känns säkrast att jag rider henne nu när hon är som hon är..vilket gör de lite jobbigt att lämna bort henne eftersom jag inte riktigt litar på henne just nu...Så Elin var på din vakt!

De är rätt bra väder ute så jag funderar på att lägga mig ute en stund, fast de blåser väldigt mycke men jag vill ju hinna jobba lite mer på brännan innan vi drar iväg ju(A) Kan ju inte gå runt å se ut som ett spöke! Fast jag känner mig på nått sätt ändå rätt brun..så länge jag inte ställer mig bredvid nån annan vill säga:P

Näe hoppas ni har en bra dag så uppdaterar jag sen när jag hinner pusshejj<3Världens finaste Gucci<3


Just trust me

Har nyss fått massa fina bilder på Gucci från Minette så här kommer de:D<3CP språnget -.-'
Visst är han fin min lilla älskling!<3

 Trotts att jag red som en kratta! -.-'

Honey you got it all

Här kommer iallfall filmen på Gucci från L:dn:) Som sagt är inte min ridining den bästa här heller men men...


Hopptävling Stöcke Gucci L:d L:c

Vilken tur att min häst är världens bästa för jag kan ju fan inte rida!

Iallfall i L:dn kändes han jättefin, han lyssnade bra på mig och de kändes rätt bra redan på framridning och framhoppning trotts att båda var väldigt trånga.
Sen inne på banan lyssnade han jättebra trotts att jag själv tycker att jag inte red så jättebra men vi klarade alla hinder och 0ade och fick en liten rosett! Duktig ponny!

Sen i L:cn så gick de rent ut sagt åt helvete!! Eller ponnyn var ju helt underbar och ställde upp till tusen trotts att jag bara fuckade up de totalt!
Började redan på första hindret där jag bara hängde i yttertygeln och fick honom aldrig rak så självklart ett stopp.
Sen så lyckades jag stressa upp mig själv och bara red iväg honom hela tiden och fick aldrig tillbaka honom nå bra och visst han hoppade fina språng på vissa hinder och vissa hinder så bara skjöt han iväg för att jag bara red på utan att plocka ihop.
Vi tog oss runt banan på 1 stopp å ett pet och sen lyckades jag glömma banan mitt i allt kaos så jag fick lägga en volt till 6an med de var väll mäst bra för då skärpte jag ihop mig och plockade ihop honom och fick 2 bra sista språng.

Näe usch är så förbannatjävladampcpäckel sur på mig själv för att jag red så fucking dåligt och jag de känns bara pinsamt jättehemskt och helst av allt vill jag gräva ner mig under en sten. Men efter att ha kollat på filmen så ser de ändå betydligt bättre ut än vad de kändes för jag har nog aldrig haft en så dålig känsla förut! Fyyyy sååååå heeeeeemskkkkt!!!

Men är iallfall jättejätte nöjd med Gucci som skötte sig suerbra och sen ska jag ta mig själv i kragen och sluta dunka huvudet i väggen och försöka komma igen till nästa tävling som är en vecka efter vi kommit hem.

Ska iallfall ladda upp filmen från L:dn men inte från L:cn för de är bara pinsamt!!

såg också att de var ganska många som fotade så ifall någon har bilder på oss får ni gärna skicka:)<3
This is a stab in the back

Har ganska nyss kommit hem från hästarna och de har gått rätt bra:)

Red först Tingis på åkern och de gick väll mindre bra men hon börjar iallfall slappna av lite mer. Hon är så satans jävla pigg och tittig och spretig, trulig i munnen och hoppar typ till för allt och inget -.-' Jobbade iallfall mer på hennes trav idag och rullade bara på i båda varven ett tag. I slutet gick hon riktigt bra faktiskt:)

Tog sedan in Gucci och red honom på åkern också och gissa om han tyckte de var buskul att galoppera runt på där:P Haha man känner verkligen hur stor galopperad han är då när han verkligen skjuter under bakdelen och bara jobbar och tar för sig ordentligt med framdelen! De är verkligen en härlig känsla!!
Han var för övrigt också väldigt pigg men sen fick han ju vila igår också, haha man känner verkligen att havren har en tydlig effekt på honom vilket är ganska kul:P

Har iallafall packat i ordning och putsat alla hans saker och imorn bär de av till Stöcke:) Ska bli riktigt kul faktiskt och hoppas på bra rundor:)

Ha de bra så hörs vi pusshejj<3


All in all we'r just another brick in the wall

Har nyss varit ute i  stallet en liten stund med mamma å tittat till hästarna och herregud säger jag bara!!
Gucci ser ut som ett lermonster!! Vi som var så duktiga och tvättade honom så han skulle bli ren innan tävlingen och så lyckas han rulla i typ den enda lerfläcken i hela hagen!! Jag vette tusan hur jag ska få honom ren nu! förhoppningsvis så går de att borsta bort när han har torkat..förhoppningsviiis!

Näe nu ska jag fortsätta att inte göra någonting och sen far jag ut igen till hästarna efter middan. Hästarna ska också få sova inne i natt så jag lämnar de inne sen när jag åker, men vi hörss<3


I wonder if I ever cross you'r mind

Jag har börjat fundera lite på nu när jag åker bort på medelhavskryssning på onsdag och är borta i 10 dar så kommer jag försöka göra massa tidsinställda inlägg och sånt men nu till de jag funderade på är ifall någon har lust att gästblogga?

Hästblogg eller inte spelar ingen roll så och ifall någon är intresserad skulle ni ju kunna skriva som ett inlägg kanske me nån bild eller så och sen skicka till min mail. Tänkte de skulle vara lite kul?

Håller på att skriva lite tidsinställa inlägg nu som kommer publiceras under tiden jag är borta:)

Näe men som avslutning dårå ifall någon/några har lust att gästblogga är de bara att maila:)


After all this shit I'm starting to wonder if you ever cared at all

Taggat att gå med hunden...(spöregn)
You'll never see me fall

Kände för att ta en sovmorgon idag och klev upp runt halv 11, skönt!
Vädret har en så länge inte bjussat på nått regn men de är jättekvavt ute och 20 grader varmt och då och då hör man hur åskan mullrar. Ganska mysigt faktiskt^^, Jag har alltid gillat åskan!

Iallafall så har jag kollat startlistorn inför imorn å i L:dn startar jag först av D-ponnysarna och i L:cn tror jag att jag var 8 eller nått sånt:) Har också häst nr 17 så de ska jag komma ihååg!
Kommer fara ut till de senare idag/ikväll för de är så varmt och kvavt ute nu att de kändes jobbigt att rida, fast å andra sidan kommer de säkert börja regna senare men de blir bara lite svalkande och skönt(A)

Näe nu funderar jag på att käka typ frukost/lunch och sen kanske jag ser en film eller nått sånt:)

Aaa, jusste visst kan jag visa bilder på hur mitt rum ser ut:) Skulle ni vilja de?

tillsvidare får ni ha en bra dag pusshejj<3

 ja å älskling i stöcke förra året<3

update! Nu började de regna -.-'