Trying to find you in my dream

Då har man nyss kommit hem från världens bästa ponny och hunnit duscha för 4 gången idag:P
Red på pelhamet idag och känner att jag förmodligen kommer måsta göra de ett tag framöver för hon är så helvetes jävla stark och superpigg!
Hon är väldigt tittig och spänd också när man rider runt och hon blir typ rädd och hoppar till för de minsta och sen i traven var hon verkligen suuuuuper spänd ibörjan, var verkligen som att sitta på en laddad kanon som vilket sekund som helst kunde flyga i luften! Efter ett tag lugnade hon ner sig och kunde slappna av lite bättre men inte fullt ut. Men de kommer bli bättre nu när jag börjar rida henne mer :)
Imorn planerar jag att rida på ängen igen och nu får jag öka upp till 10 minuter trav:)
Funderar på att även rida Gucci på ängen de beror lite pååå, annars ska jag rida vid älven.


You where always there beside me

Hittade massor av saker jag skulle vilja ha på  www.chevalridsport.se så nu gäller de att spara pengar!!

Ladies Bomber Jacka Röd från Kingsland 1399kr

Ridbyxa med LOGO från John Whitaker749kr

Roeck-grip sommar från Roeckl359kr


Redding bomullströja marin från Kingsland 949kr


Fort Lauderdale huvtröja från Kingsland1198kr

Polo pad Eskadron Bicolor862kr

Schabrak Silicone 2011 från John Whitaker549kr (tänk å matcha de me de röda whitaker byxorna!!!)

Catago sport senskydd259kr (Till Gucci)


hmm...måste alltså se till att spara ihop 6324kr dårå...

We lost a dream we never had

Jobbad endast 1 ½ timme idag och resten av tiden har jag legat ute och pressat i solen. De är verkligen typ en miljard grader varmt ute och ligger jag ute längre kommer jag garanterat bränna mig! Har typ smörjt in mig i 3 liter solskyddskräm och de verkar hjälpa iallfall! Är mer brun är röd:D

Kommer åka ut till stallet på kvällen eftersom de är waaay to hot för att rida just nu.
Kommer de vara så här varmt på lördag när jag ska tävla kommer jag bara rida en klass för de är alldeles för varmt att rida en till, både för honom och för mig!

Hoppas alla har haft en bra dag och leget på stranden och badat, solat och ätit massa glass! :)


When I turn around

Eftersom jag är lat så orkade jag inte vara hurtig och fara ut till stallet tidigt så jag far ut ikväll istället, ska ju bara rida Tingis så de går nog fort(A) Sen ska jag nog putsa lite på Guccis grejjer inför tävlingen i helgen!:) Känner mig jättetaggad på tävling igen faktiskt!:D

Näe nu ska jag hoppa i duschen och sen bär de av mot jobbet där runt halv 12. Ha en bra dag och ligg ute i solen medans de är fint väder för imorn ska de minsann regna...



Tur att hästen kan posea iallfall -.-'

If it falls apart again I'll give up

Och ungefär såhär bra gick de för mig att gå och lägga mig tidigt -.-'

This life is so sick you'r automatic to me

Känner att jag nyss varit riktigt duktig som har tränat lite:) Hade verkligen noll motivation men sen blev jag arg för att jag var så lat så då tränade jag iallfall. Cyklade först en mil och sen körde jag lite mage, sen körde jag lite trappträning och sprang upp och ner för trappan massa gånger och då hade jag minsann motivation. Aah, eller jag hade en galen hund som jagade mig upp och ner för trappan så då skyndar man sig kan jag lova! -.-' Sen körde jag lite utfall runt huset och nu känner jag mig nöjd. Men jag har förmodligen lyckats sträcka vänster baksida lår för de stramar vääldigt konstigt där...lär iallfall ha grym träningsvärk imorn men de är bra!:)
Märkte också att jag börjat få en tydlig bikini linje vilket uppskattas starkt! Något som däremot inte uppskattas är att jag har början till en linnebränna också...de måste vi ändra på!

Har iallfall bestämt mig för att gå upp klockan 7 så jag kan vara i stallet samma tid som idag så jag hinner göra stallet innan jag far och jobbar så jag kan slappa sen.

Näe nu så funderar jag faktiskt på att gå och lägga mig tidigt om jag ska orka kliva upp imorn men annars så känns de väldigt lockande att sova tv...hmm får se hur jag gör helt enkelt:)

För övrigt är de blå Gold Medal schabraket beställt till Gucci och tänk så bra de då va att jag fick ett litet presentkort när jag kom 2a på Calle! Inte dåligt inte!


And I'm so lost without you


We'll be free to live our lives

Känner mig riktigt hurtig som klev upp klockan 7 och var i stallet kvart i 8a:)

Red först Tingis för första gången på 4 veckor och de gick bara bra!:D Hon var ganska stark och seg i munnen men hon skötte sig bra och de ska bli så kul att få sätta igång henne igen!:) Ska trava lika länge imorn också innan jag får öka upp till dubbla på fredag :)

Efter jag ridit Tingis red jag och Elin ut, hon hade lånat en islänning och jag red Gucci :) Red bort till fotbollsplanen där jag red igenom honom lite och sedan bytte jag och Elin häst:) De gick bara bra för de och de såg mycke bättre ut än förra gången så de blir nog inga problem för de:) Själv fick jag rida isis för första gången vilket kändes ovant men kul:P Haha känner att jag inte var så duktig på att komma på vilken gångart jag red i eftersom de kändes enormt konstigt som jättelångsam trav fast den typ skrittade med bakdelen och de var rätt skönt att sitta i, men jag tror iallfall att de var någon slags tölt:P Men sen när jag fattade galopp kändes de skönt att kunna rida i en gångart jag kände igen:P

Sen så hämtade jag upp Manda och vi drog ner till nydala och solade och badade lite, De gillas skaarpt!:D

Imorn är planen att Gucci ska få vila och att jag ska rida Tingis som idag. Jobbar ju imorn också så frågan är om jag ska vara duktig och kliva upp tidigt och åka ut till de. Tror faktiskt att de blir så, för då har man kvällen fri sen!

Näe hoppas ni har de bra pusshejj<3


Smile through the pain

Så mycke jag vill säga,
bara tömma mig på allt.
Men inga ord kommet ut,
vet inte vars jag ska börja,



There's no real love in you so why do I keep lovin you

Hemma från jobbet nu och hunnit gå en prom med hunden:) Började med att sitta i kassan ett tag och sen kom Ica så då har jag bara packat upp varorna.
Maja hade ju hästarna och Gucci var tydligen galen och låtsades vara rädd för allt :P Lilla skrutt!
Sen så lyckades vi sko Tingis men bara fram så de gäller att rida på mjukt underlag i 4 veckor tills vi ska försöka sko henne bak igen. Som tur är finns de ganska mycke gräs ytor man kan rida på för jag vill helst inte låta henne vila 4 veckor till. Men ska sitta upp på henne för första gången imorn och då kommer jag hålla mig på åkern :)
Enligt Eva verkar de som om jag får börja trava 5 min per dag och sedan öka upp eftersom, så de blir super så får man ju hoppas att hon inte är helgalen men hon kan likabra vara superlugn och snäll också och bara vara tjock och seg så de blir spännande!:D<3

Imorn ska jag också rida ut med Elin som fått låna en häst i stallet så då rider jag ut med henne på Gucci så får man väll se om han är galen eller inte. Vi har ju börjat ge honom lite havre också för att han ska kunna börja bygga lite muskler men om han blir för galen så får man försöka ge något annat för tidigare har han bara ätit betfore och mineraler:)
Sen efter stallet ska jag ner på stan och möta upp Manda, ska nog inte köpa någonting speciellt eftersom jag behöver pengarna till kryssningen om en vecka!!!!:D Känns UNDERBAAAAAAART!!:D<3

Näe hoppas ni haft de bra och legat ute och solar i de här underbara vädret vi hörs pusshejj<3


What am I gonna do when the best part of me where always you

Drog ju in Lilla Smuts Gris till hippo idag och hoppade och de gick rätt bra:)
Han var väldigt jobbig i framridningen och ville bara springa på och blev stressad när jag sa åt honom men de var bättre i galoppen då kunde han hålla sig ganska lugn men han blir väldigt stark.
Hoppade sedan fram på några studs i båda varven, 5 på raken och han kom in bra men ville gå på snabbare och snabbare igenom så de blev trångt på sista men de gick bättre mot slutet.
Hoppade sedan ett räcke på 8 volt vilket gick super och hoppade sedan oxer snett igenom till oxer snett igenom som jag rullade lite på och de gick också bra. Börjar känna avstånden på honom mer och mer men han litar inte helt fullt på mig än att de jag gör är rätt för ibland när jag lägger honom bra och trycker på lite så blir han lite avvaktande men hoppa gör han. Men jag har svårare att känna avstånd när de blir högre så vi fick de lite kämpigt på en oxer i slutet där jag inte riktigt kom rätt å då fick vi ett stopp men de var helt mitt fel för jag blev alldeles för sen så de gör ingenting alls.

så jag är ändå rätt nöjd med honom, ska bli kul att tävla på lördag!:)

Sen så tvättade vi igenom Lilla Smuts Grisen vilket verkligen behövdes och som verkligen inte uppskattades av honom. Han tycker inte alls om att duscha men nu är de ju så att om man är skimmel (eller ska bli skimmel) och tävlingsponny får man allt ta och lära sig att gilla att duscha! Den Lilla Tjocka Röda älskar att duscha<3

Svar på kommentar så ska jag faktiskt fixa till hans man. Den ser verkligen hemsk ut! De ser ut som svinto!
Han skulle behöva en riktig hår inpackning och ett platttång och sen har han ju typ en halv man -.-' Han har tydligen haft ett halstäcke som har skavt av halva manen och sen hänger den på båda sidorna längst fram...Inte okej!! Ska fläta hans man så att den lägger sig på samma sida och sen hoppas på att de avskavda växer ut snart!:)

näe nu vill mamma ha datorn men vi hörs imorn när jag slutat jobbet pusshejj<3



Sådär såg den ut när han kom så den har ju blivit bättre iallfall :P


You'r dream, My reality







































Everybodys got something that makes them happy
And this is what makes me happy<3

I'm finding it hard to breath

Morgon på er!

Har ganska nyss vaknat, hunnit käka frukost och ska snart ut till stallet och kolla till ponnysarna å ta hand om Tingis :) Sen så ska jag hem och typ inte göra någonting ett tag tills vi ska fara in på hippo med Gucci å hoppa lite :)

A juste anledningen till att de kanske inte går att sko Tingis beror lite på hur mycke hon nött ner hovarna och då kanske de inte finns något att spika i och då blir de något svårt att sko. Men man får hoppas att de går:)

Näe, nu rullar jag mot stallet vi hörs pusshejj<3


Some say the world will end in fire, some say in ice


Cuz if you love me let me go


You'v made your bed so sleep in it

Och det här är anledningen till att Gucci inte får äta sin mat i stallet -.-'










We will still stand tall

Tjockiskvällen hos Manda blev då lyckad å vi såg på 3 filmer:) Först såg vi Shutter Island som var väldigt komplicerad och man var tvungen att tänka hela tiden men den var riktigt bra! Synd bara att man inte kan se med text för den var lite för svår att se utan text och jag tror jag hade fattat den direkt annars:)
Sen såg vi Scream 4 som också var riktigt bra! Själv tycker jag att de var den bästa av alla Scream filmerna! Väldigt oväntad och jag och Manda var helt säker på att vi visste vem mördaren var men så visade de sig att vi hade helt fel:P Men sen ska absoult ses!
Sen såg vi Remember Me och den var riktigt fin, inge mer å säga om de.

Sen så idag så har vi flyttat hästarna på sommarbete till Grubbe och de verkade väldigt nöjda över att fått komma dit:)
Gucci fick vila idag och bara gå runt och ta in massa intryck av de nya stället.
Imorn planeras de att köra in till Hippo och hoppa innan tävlingen i stöcke till helgen:) Hoppar L:d L:c med Gucci då vilket blir lagom.

Tingis ska skos på tisdag och förhoppningsvis går de att sko henne och om de inte gör de så kan jag inte börja rida igång henne.. Men jag hoppas på att de går att sko henne då för efter de är de bara att börja sätta igång henne vilket ska bli kul!:)
Eftersom jag aldrig har satt igång en häst förut så har jag frågat min mentor Eva Jonsson om hjälp och  förhoppningsvis kan hon hjälpa mig lägga upp ett schema för hur jag ska göra:)

Så nu får man ju hålla tummarna för att hon går att sko!


I feel a hate crashing over me

Sitter hos Manda nu å väntar på att hon sku duscha klart åå sånt :) Försöker också komma på någon bra film vi kan se ikväll och vi kommer att se film på datorn på www.letmewatchthis.com så de är bara att välja å vraka ;)

Näe nu kom Manda tillbaka så vi hörs sen pusshejj<3


hemma hos Manda innan kultis :)<3

It ain't what it seems to be


I need you, please answere

Maja har ponnysarna idag, jag ska vara med Manda på eftermiddan å fram tills dess har jag ingen aning om vad jag ska hitta på...
Fast de är ju hyfsat bra väder så man kanske bara lägger sig utomhus å väntar på att klockan ska ticka? Låter som en ganska braa  ideé faktiskt!

Näe ha de bra pusshejj<3



Kultiisss ;)


My heart is a prison and nobody visits

Varit ute hos mina älsklingar och pysslat och ridit Gucci en stund:)

Ska snart dra till mormor å morfar vi hörs!




When our eyes meet I know you see

Glad midsommar på er allihop och vädret i umeå bjuder på....regn, kallt och supermulet. Förvånad? Inte de minsta -.-'

Sitter mäst och fördriver tiden med att klicka runt på datorn innan jag ska käka frukost/lunch innan jag ska ta mig ut och rida Gucci i skogen :) Trotts att de regnar känner jag mig faktiskt taggad på de, måste ju va nå fel på mig :P

Näe resten av dan ska spenderas med släkt hemma hos mormor å morfar. Blir sääkert trevligt..

Sen får vi se vad som händer imorn om Jag, Manda och Becca skulle dra och tälta men om de ska regna så skipps de! Men sen får vi inte tag på Becca vilket är gryyyyyymt irriterande, så Becca om du mot förmodan läser de här kan du väll ringa!? Annars planerar jag och Manda tjockis kväll igen:P Hhaaahha, vi gillar tjockiskväll!!

Näe, men iallfall hoppas ni har en bra dag och fint väder så hörs vi pusshejj<3


You make me smile please stay for a while

Jobbat halva dagen och de gick bara bra, fick sitta i kassan ett tag och sen skötte jag bake offen:)
For sedan ut till stallet och Elin kom och red Gucci och de gick rätt bra, så de känns bara tryggt att lämna bort honom:)

Imorn är de ju midsommar och eftersom vädret ska bjuda på regn kommer vi nog stanna hemma istället för att fara ut till mormor å morfars stuga:) Men de blir säkert mysigt de me:)

a juste svar på en kommentar varför jag hade olika stövlar och de var för att jag hade med mig mina vanliga ridskor med chaps men de gick sönder i dragkedjan så under de klippen vi rider i ridhuset hade jag en benlinda linad runt ena chapsen för att hålla ihop den och sen andra dagen fick jag låna ett par treatorn av Jenny.

Näe nu ska jag nog surfa runt lite på internet ett tag innan jag återgår till soffläge resten av kvällen(A)
vi hörs pusshejj<3


Ceep telling myself that this is for the best

Morniiing på er! Hoppas ni gillade filmerna jag la ut och jag hoppas på kommentarer som vanligt;)

Ska snart börja rulla mot stallet för att mata hästarna innan jag ska hitta ut själv till pappas jobb:S kommer förmodligen köra fel -.-'
så då är de ju bra om jag är ute i god tid! Ska käka frukost nu och sen bär de nog av (A)

hoppas ni får en bra dag så hörs vi pusshejj<3


When you'r young and in love

Tänkte bjussa på 2 filmer till :)

Den ena är ihopklippta bitar från när jag var på gotland och provred Gucci och den ena är från en Div 1 träning med Tingis när hon var helt underbar och mega taggad!!





Snart är vi tillbaka min lilla röda, jag lovar<3


But baby I don't need any of them

De som är värt att kämpa för<3






Blinded by your love

Denna dag har spenderats tillsammans med Becca å vi moppade runt lite grann och sen har vi sett på film hos henne:) Vi såg Devil, ni vet den där filmen när några fastnar i hissen? den var iallafall riktigt spännande, inte läskig men bara spännande och man försökte hela tiden klura ut vem de var. Den var iallfall sevärd!
Ska bara vila i några sekunder och sen så moppar jag ut till hästarna:) Maja är redan där för att rida Gucci och jag ska ta hand om min numera Tjocka Röda och sen ska jag skura ur hennes box eftersom de går ute dygnet runt så ska vi skura ur den innan vi flyttar de till betet som förmodligen kommer ske på söndag :)

Imorn ska jag iallfall jobba och sen ska jag ut till stallet och Elin ska få rida Gucci imorn:) De ska bli kul att se, hon ska ju ta hand om Tingis och Gucci nu när vi farpå kryssning om precis 2 veckor så jag vill som bara se att de funkar ihop, men de är nog inga problem alls! Elin är jätteduktig och Gucci är genomsnäll så de kommer nog gå super!:)

Näe, nu ska jag bara kolla runt lite snabbt på datorn innan jag far pusshejj<3

 de finaste jag har<3

I knew you would let me down

Sådär jaa nu kommer andra filmen också:)

Å jag vet att jag fastnar i innerhanden i galoppen så ni behöver inte klaga :)



Hoping that I'll find what I'v been chasing

En film från L:cn i vindeln, förutom att han var väldigt trött och fick kämpa lite över oxrarna så tycker jag atthan var rätt duktig trotts att han inte orkade hela vägen:)


Kommer en film till från i söndags snart:)


But I don't know what I want

Första dagen på jobbe avklarad och har fått sitta i kassan för första gången :) De är faktiskt riktigt kul! Haha fast alla säger att den första tiden är de jättekul men efter ett tag blir de dö tråkigt, vi får väll se hur länge jag tycker de är kul:)

Maja ska ha ponnysarna idag och tydligen imorn också och imorn är jag helledig, ska eventuellt träffa en person då men jag har väll inga större förhoppningar eftersom den sa att den skulle höra av sig och den har man ju allt hört förut, men vi får se..

Näe ska ladda upp lite klipp på Gucci nu men vi hörs pusshejj<3




Broken and black everything's back

Hemma efter en underbar dag med Manda trotts att vi inte gjort speciellt mycke har den ändå varit sköön :)
Maja har haft ponnysarna och imorn ska hon också ha de:) Själv ska man jobba imorn, första dagen på sommarjobbet och de ska bli rätt skönt, jag tackar ju inte nej till lite extra pengar!;)
Måste ju spara ihop lite pengar igen nu när allting bara rann iväg!! Inte okej!

Näe känner mig sjukt trött å sliten så de blir en tidig kväll för mig så hörs vi imorn puss<3


Trying to work things out

Jag lovade ju filmer på mig och Manda så här kommer de :P Inte världens roligaste filmer för er men sjukt me minnen för oss (A)











Hahahaha, filmerna är filmade i ordning och första filmen är ca 4 år gammal, stockholms filmerna är från förra året och sista filmen är från i vintras när vi hade tjockis kväll<3 hehe om ni undrar varför jag var kär så var de för att vi såg på twilight^^,

vi hörs sen pusshejj<3


Love untill it hurts and when it hurts love some more

Jaha då har man tillbringat typ hela dagen i åmsele och stallet:) Pappa körde banraceing där å de var riktigt kul att åka med, jag satt typ mäst å garva för man typ slungades runt i stolen i alla svängar:P Kul var de och pappa var riktigt glad eftersom han hade överlägset bästa tiden. Själv får man ju köra nästa år så de ska bli intressant ;) haha måste ju klå pappas tid då!!

Sen for jag och Pappa ut till stallet och han fick vara banpersonal medans jag hopppade Gucci. Gick väll sådär, han var lite hängig i handen och ville inte riktigt trampa under sig med bakdelen ordentligt och blev lite slarvig, men annars så. Sen var han rätt framtung i framridningen i traven och ville gärna gå lite mycke på frambenen. Han har ju snarare varit lite av en sån som går högt i form eller krullar och då vill jag hellre släppa ut halsen på honom men nu idag tycker jag han blev lite för lång. Lägger eventuellt upp nån liten film sen om jag orkar:)

Imorn ska jag vara med Manda och vi ska försöka hitta på något att göra:) De ska ju tydligen regna imorn vilker förstörde våra planer på att dra till stranden...äsch vi är påhittiga och hittar säkert på någonting!:)

Näe nu ska jag kolla bloggkoll vi hörs pusshejj<3


Hahah usch jag bjuder på den ;)

It's so wrong but still so right

Kan säga att denna dag varit riktigt bra iallafall, eller aa nu är ju klockan över 12 men jag säger denna dag ändå:)
Var först på stan med Manda och gick mäst runt men köpte trotts att jag inte skulle köpa något ett sommrigt linne i den första butik vi gick in i -.-' typiskt jag!
Resten av tiden spenderade vi nere vi kajen med 2 liter jordgubbar å en burk nutella. DÅLIGT GOTT ELLER!!??
Sen moppade man hem för att städa eftersom vi skulle få middags gäster innan jag for iväg till stallet för att gå en prom med Den Lilla Tjocka Röda och rida en tur på Den Smutsiga Grå Saken :) Sen lämnade jag kvar de i hagen inför natten eftersom de här är första natten de går ute:) Den Lilla Tjocka Röda var inte helt nöjd över detta och var riktigt grinig över att jag lämnade henne tillsammans med Den Smutsiga Gråa Saken inför natten. Jag hoppas bara att Den Lilla Tjocka Röda stannar i sin hage och inte rymmer någon annanstans!

Imorn väntar en dag bland killar och motorer för att sedan avslutas med att skutta runt på Den Smutsiga Grå Saken i Villanäs. Låter som en ganska bra dag faktiskt ;) men nu ska jag hoppa i säng så hörs vi pusshejj<3


Where I use to be I'm not even there

Gick en prom med Tingis i skogen och hon skötte sig bara bra:) Släppte sedan ihop henne och Gucci i beteshagen å de gick bara bra:) Typ första gången hon inte surade på honom när man släppte ihop de:P haha Tingis tycker verkligen inte om honom, hon är skitsur på honom hela tiden å så fort hon tycker han kommer för nära så jagar hon iväg honom -.-' min älskade lilla sur bitch!<3

Imorn så har jag insläpp och under dagen ska jag gå på stan med Manda:) Ska bli riktigt trevligt trotts att jag är pank så kommer nog inte köpa någonting... fast pappa är skyldig mig 300 spänn så vi får väll se(A)

Näe men hoppas ni haft en bra dag så hörs vi pusshejj<3



på den tiden han fortfarande var ren i ansiktet-.-'

Everything crash around me

Själv har man ju legat å försökt bättra på den osynliga brännan vad har ni gjort? Kan ju bara säga att solen, sommarlovet och allting uppskattas just nu!!:)
Kommer nog åka ut till ponnysarna senare idag/ikväll för nu är de så skönt ute å då orkar jag bara inte fara ut(A)
Funderar även på att låta Gucci vila idag eller så far vi bara ut i skogen.. får se hur jag gör:)

Nääe bloggtorka här men vihörss puss<3



Girl you'r amazing just the way you are<3


All these confusing thoughts

Trotts att jag knappt gjort nått idag så har jag varit sjukligt trött hela dagen. Man blir typ tröttare om man sover långt in på dagen för halv 12 känns typ länge för mig eftersom jag brukar vakna vid 10 i vanliga fall:P
Men men de var ganska skönt:)
Hahah sen kan jag berätta att Manda hade fått ögoninflammation pga att hon fått för kraftigt lufttryck mot ögat, hehe oups(A) Men jag trodde att hon fattade att hon skulle fälla ner skärmen för ögonen(A)

Har iallfall varit hos Gucci å ridit honom på banan å de gick väll sådär. Tycker han var lite jobbigt i innerhanden och något springig. Fick vara bestämd med honom i fattningarna eftersom han gärna ville dra iväg i slängtrav istället vilket inte accas!

Näe imorn blire å ta ut skrutten på en tur i skogen och promma med Tingis<3

Hoppas ni haft en bra dag pusshejj<3


What have I done to deserve this

Godmorgon, världen, folket,bloggläsare medmera:)

kan säga att våran kväll var ganska asm tills jag somnade när vi skulle titta på vänner:P haha klockan var faktiskt 3 då så då är de faktiskt okej att somna :P Sen har jag sovit som en liten gris hela natten och sen vaknade jag runt halv 12 :) Nu är jag faktiskt redan hemma eftersom någonting var stört med Mandas öga så hon skulle åka till sjukhuse å kolla de. Jobbigt läge så de var bara för mig att moppa hem igen.
Just nu sitter jag å äter frukost/lunch sen planeras en prom med världens sötaste hund och sen en tur till världens sötaste hästar:) Gucci ska få sig en genomkörare på banan och Tingis en prom i skogen eller så leker vi nog lite på banan.

Idag ska jag också göra ett tappert försök att färga håret igen för att fortsätta gå mot blond men när jag ser alla bilder från när jag är mörkhårig får man faktiskt liite ångest över att de är ljust igen. Men men nu äre som de är får bli mörk igen till vintern:)

Näe hoppas att ni har en bra dag för de ska jag ha vi hörspussehhjj<3

 haha älskaaar bilden:P

The best of Manda and Jojiiz

Nu jäääävlar kommer en fet bildbomb! Man kan ju säga att de har hänt lite grejjer under åren:P
Hahaha filmer kommer imorn!!














































Vad fan hände egentligen?!!:O

Not like the others

Skolavslutning idag! FRIHET!!!

Dagen har först spenderats meed Becca på stan drog man vidare till stalle å red Gucci :)
Sen drog jag vidare till Manda och här sitter jag nu :) Vi har typ suttit nere vid vattnet hela kvällen å ba snackat å käkat godis^^, hehe sen blev vi ju smått uppätna av alla myggjävlar också... men på tal om jävlar så kan de som målade med spritpenna på mina backspeglar osv gå och ta sig någonstans!! Helvetes jävla ungjävlar!!! Kan ju säga att jag var något överförbannad om man säger så..jag upprepade typ en miljard gånger : De målade på min fucking moppe!! Lät typ som Ross om hans Sandwich:P haha ni som ser vänner fattar nog vad jag menar. Kan ju bara säga tur för de att de gick att ta bort med vatten för annars hade jag dampat sönder mer än vad jag gjorde! Jävla idioter!!

Hehe ursäkta mitt hemska språk men undefär sådär glad var jag... fast hundra gånger värre (A)

äsch nu är allt borta och jag är glad igen:) men nu tycker Manda jag är tråkig haha vi hörs pusshejj<3


The good stuff destroys you

Blev ingen powernap för mig utan har istället varit ute en stund å träffa lite peeps:) trevligt trevligt!
Imorn låtere som om jag kommer dra mig mot rödäng vilket blir ännu mera trevligt!:D

Näe planerar att snart studsa i säng känner mig inte sådär super pigg, en förkyldning hänger över mig men jag tänker göra allt för att hålla den borta!
Sen så får man inte glömma bort att jag ska iväg till ponnypluttarna helle<3

Joo sen så har vi ju väldigt sen skolavslutning iår.. fattar egentligen inte varför men vi får börja en vecka senare än de andra så de känns ändå nice :) Går faktiskt hellre längre å börjar senare än att sluta tidigare å börja tidigare.

Näe sängen och duschen ropar vi hörs pusshejj<3

 de där med röda läppar är inte riktigt min grej :P

I want to make you feel better

Då var sista dagen i skolan avklarad å imorn äre skolavslutniiiiiiiing!!!:D
Känns bara sååå jäkla underbart och sen är man heltfri i typ 2 månader!

Idag har jag varit ute å hämtat mitt körkort som har kommit och de är ju superkul att man ser ut som ett mongo på de också-.-' kommer absoult inte visa de för någon om jag verkligen inte behöver..
Har också varit hos Världens Finaste Ponny och tagit en prom med henne i skogen:)

Nu känner jag mig småttfebrig efter att i typ 1 vecka gått omkring å frysit å svettats om vartannat men de är bara att hålla ut tills imorn då man ska anstränga sig för att se fin ut:P

Näe nu ska jag nog ta en powernap vi hörs pusshejj<3



I need something more

Denna dag har varit rätt skön men jävligt kall! Har frysit i stort sett hela dagen om jag ska vara ärlig! Hade brändbolls turnering idag å gissa vilket superlag som vann för andra året i rad? ;) Jo självklart vårat superlag å de var ju tur att jag har så grymma lagkamerater eftersom jag abosult inte kan träffa bollen eller fånga bollen så de ända jag duger till är att springa...om ens de -.-' aja vann gjorde vi i allafall så vi får väll hoppas på att man vinner nästa år också :)
Sen drog jag och favvoflikkan till stan å käka på Subway å sen satt vi där å chillade ett tag eftersom båda var för trött för att göra något :P
Sen så for vi till Tingis och Gucci så Favvoflikkan fick hälsa på de och sen for vi ner en sväng till Beccas mamma och sen till Beccas pappa på tomtebo och sen till OK för att jag skulle tanka för första gången i mitt liv och man kan ju säga att jag var duktig...hahaha var verkligen ursämst tills jag kom på hur jag skulle göra^^,
Sen så for jag hem till mig :)

Är sjukt trött å planerar att lägga mig tidigt ikväll! :)

Näe hoppas ni haft en bra dag så hörs vi pusshejj<3

Saknar håret...

All I want is you to breath

Var länge sedan jag frös så mycke som idag när jag tittade på Beccas match! Satt verkligen ba å skaka!
Resten av kvällen/dagen spenderades på tomtebo och sen moppade jag hem igen vid 9:)
Är sjukligt trött å ska sova nu! Imorn ska Gucci skos å mamma ska ta hästarna:) Då passar jag å Becca på att dra mot stan å kolla in tivolit :)
Ska bli kuuul!

näe sova vi hörs pusshejj<3

aa vänta jag kan ju svara på de frågor jag har fått och jaa vi ska ta våra hästar på bete snart till Grubbe men har inte riktigt planerat när men innan den här månaden är slut iallafall. Sen min tröja så jaa de är jag och Tingis!:) Hittade en hemsida där man kan beställa egna tröjor och andra egen märkta saker ( har också 2 muggar med samma motiv ) men kommer tyväär inte ihåg vad hemsidan heter... aa men godnatt iallfall puss<3



så äre när man har världens snyggaste tröja ;)


I can't break away

Här kommer filmen på Super Calle!:)

Å kom ihåg att han är tillsalu för alla som letar D-ponny innom både dressyr å hoppning!:)


Why am I doing this when I know it's wrong

DÖD,TRÖTT MED MERA...

Är så sjuuuuuuuukt varmt i mitt rum så de går inte att sova där! Har inte kunnat sova på 3 dar och inatt sov jag t.om med en blöt handduk på magen men inte tusan hjälpte de!:S har säkert sovit max 4 timmar.. usch!!

Idag så har Maja å Mamma hästarna å de ska pröva att släppa ihop Gucci å Tingis nu eftersom Leo ( Tingis hagkompis) har åkt på bete. Men de kommer nog inte bli några problem :)
Själv ska man nog vara med Becca om hon vaknar någongång och då ska jag kolla på hennes match vid 4 å sen så ska jag hem och sen bort igen på kvällen :) Jag har ju  som de jag göör:)

Näe nu ska jag nog snart hoppa i duschen vi hörs pusshejj<3

men snygg bild -.-'

I try to put my finger on it

Har moppat ut till stallet och tog in och borstade på Älskade Lilla Röda och gav henne kraft och pussade och gosade på henne och sen så tog jag en barbacka tur med Älskade Lilla Grå i skogen och han skötte sig baara bra:)
Fast vi blev jagade av en läskig geting vilket var mindre kul:S Haha hade typ panik där ett tag eftersom den inte ville försvinna men sen så lyckades jag mörda den(A)

Näe sen har man moppat hem å käkat go midda å sen så blire snart kladdkaka me jorgubbar!! Could it BE any better?!! Förmodligen inte! Imorn ska ja nog vara me Becca å om de ska vara så där supervarmt imorn också blire att dra å bada!:)

Näe nu ska jag kolla bloggkoll och sen ska jag byta datorn så jag kan lägga upp Calle filmen:)
Vi hörs pusshejj<3


Hahah failad bild på failad tjej med oranget hår men som ljust nu är mera gult -.-'

Hopptävling i Vindeln L:c L:b+5

Det är verkligen olidligt varmt ute! Man ska inte klaga på värmen men de är alldeles för varmt för att tävla i den!

Första klassen som var L:C gick bara super, han var taggad och lyssnade bra vilket resulterade i en dubbelnolla och en andra placering!:) Är riktigt nöjd över de!!
Sen till laget och L:B+5an så  var han helt slut. Han orkade verkligen inte så de gick ju som de gick men de gör ingenting, jag förstår honom de går typ inte att tävla 2 klasser i den här värmen!

Men är supernöjd över andra platsen och film kommer senare idag :)

Nu ska jag käka lunch/middag och sen efter riktigt middagen så ska jag ut till hästarna.

hoppas ni haft de bra i solen vi hörs pussehejj<3



Hopptävling i Vindeln L:c

Kan ju säga att tävla i 30 graders värme inte riktigt är våran grej. Både jag och Gucci höll på att svettas ihjäl och man kände de att på banan så orkade han inte och kändes ganska loj. Fick ett pet på 4an för att han slarvade med benen och sen kom vi jättekonstigt på 5an och då trampade han om innan men fick inge kraft i bakbenen så han stanna men de gjorde som inget och sen så på 7an var han verkligen helt död så då fick vi ett pet till men de känns ändå okej:) Har var duktig och försökte verkligen trotts att de var superduper varmt!
Tror faktiskt att ifall de inte hade varit så varmt hade de gått bättre men det spelar ingen roll jag tycker ändå han var duktig:)

Imorn blire tävling med Calle och då ska de bli ännu varmare :O Kommer förmodligen att svettas ihjäl och Calle kommer förmodligen vara ganska loj så de gäller att få igång honom och få upp hans huvud:)

Näe nu ska jag chilla i soffan å sen blire sängen vi hörs imorn pusshejj<3


I thought I could fly so why did I fall down

Moppade ut till stallet och fixade inför imorn, red Gucci i ungefär en halvtimma och sen svampade jag av honom för att försöka få bort hans smutsfläckar och direkt efteråt så rullade han sig i hagen-.-' kändes ju värt att jag ansträngde mig. Sen så har jag betat min lilla flicka och sen hade jag insläpp och sen moppade jag hem igen:)

Imorn så äre tävling så jag kommer nog uppdatera imorn kväll men vi hörs pusshejj<3


I think i might give up

JAG FUCKING KLARADE MOPPEPROVET!!!!

Känner miig sååå jävla glad att jag klarade provet idag och de var verkligen gränsfall! De minsta man skulle ha för godkänt var 52 och jag hade precis 52 rätt! Men nu har jag fått de så gissa vem som snart ska moppa ut till stallet för att spendera kvällen med mina 2 älsklingar!<3

Sen kom jag på imorse att jag ska tävla imorn med Gucci i Vindeln så frågan är ju om man ska känna igenom honom idag på banan ett par minuter eller om jag ska rida i skogen.. Får se hur jag gör för daaaaamn de är varmt ute och då känns de skönt att rida i skogen. Sen ska jag putsa utrustningen och packa och geja och sen hoppas att jag inte dör i värmen:)

Näe nu ska jag snart skjutsa Maja till nydala vi hörs pusshejj<3


What do you need me for

Asså driver vädret med mig eller!!!?? De ska vara 30 grader på lördag när vi ska tävla!! Man kommer ju dö, verkligen dö! Haha märker att jag skriver att jag kommer dö, ska dö eller dör väldigt ofta men om de ska vara så varmt så kommer man ju verkligen göra de!

Sen så kommer man verkligen få vätska upp hästarna och sig själv för den delen.

aja, lite onödigt inlägg men var bara tvungeen^^,


Sometimes my mind plays tricks on me

Kan ju bara säga godmorgon världen jag lever! Vilket är typ otroligt eftersom man mer eller mindre dog i värmen när man gick med packningen i typ 1 ½ timma och sen dog man igen när man välte med båten så man fick glida me i strömmen typ 300 meter innan man kunde stanna och då frös man ju sönder!!
Sen så har jag sovit i mindre än en timma under natten och de var sjuktkallt och de var sjukttrångt eftersom jag delade sovsäck och sen blev jag petad i örat när jag höll på att somna -.-'
Sen så var man ju sådär lagom vaken i morse och sen har man fortsatt att paddla 2 timmar neråt och bränt sig i ansiktet och axlarna och sen när vi kom hem runt 1 har jag stupat i säng och blev väckt av mamma halv 6 eftersom jag måste kunna sova i natt också.. men de är ingen risk att jag är vaken, känner mig som en zomibe och vettetusan vilken tid på dygnet de är för mig, känns som morgon fast ändå inte..

Iallfall så har de varit in med Tingis nu och hon är bra!!<3
Hon hade inte ens en antydan till någonting och hon ska få komma ut ur sin lilla hage och sen ska vi ta av henne skorna på måndag och låta henne vara utan i 2 veckor och sen verkar de som om vi får rida igång henne!:D

Är så glad för att allt är bra ingen!
Nu är de bara att kämpa sig fram igen<3

Näe moppeplugg står på mitt schema och imorn skriver jag provet! Om jag inte klarar de kommer jag få psyk!!
Vi hörs pusshejj<3


We can make it thougheter

Godmorgon på er då nu är natten i skogen avklarad och vi kommer att komma hem runt 13 tiden..

Är förmodligen sjukt nervös och ängslig just nu eftersom klockan 11 ska Tingis in igen till Birger och kolla så hon är bra igen...
Hon måste vara bra igen!
Det jobbigaste är att jag inte kommer få veta något förän jag kommer hem eftersom man inte får ta med sig mobil eller någonting!!

Så nu kan ni väll hålla en tumme eller två..<3


Thats what it's all about

Mitt första tidsinställda inlägg nu då.

Förmodligen ska vi snart hoppa i våra kanadensare och börja paddla ifall jag inte redan är död av den 1 timmes långa vandringen :P

Sen när vi kommer fram ska vi slå upp våra tält...undra hur de kommer gå för jag har ingen aning om hur man sätter upp ett tält(A)


I'll put my trust and faith in you

Jaahaa då var allt packat och klart och om en halvtimme ska jag ner till umebussstation där man möter upp klassen och sen åker vi buss till Bjurholm och sen ska vi typ gå i en timme ( kommer seriöst att dö min rygga väger säkert 20 kilo! ) och sen ska vi paddla och jag vägrar ramla i vattnet med min pakning eftersom ryggan kommer sjunka som en sten och då går de typ inte att få upp den igen.. sen vill jag inte bli blöt heller!

Kommer ju som sagt inte kunna ha med mig vare sig mobil eller datorn men jag ska göra några tidsinställda inlägg:)

Näe hoppas ni har de bra och att jag inte dör på vägen vi höörs<3


Thinking about you,thinking about me,thinking about us and what we'r going to be

UNDERBAR DAAAG!!

Det är typ 25+ och jag har legat ute i solen ett par timmar för mycke och ser mer eller mindre ut som en kräfta...

Iallfall så vare Div 1 träning imorse med Calle och de gick baara braa, han var lite stark och tung men när jag verkligen fick honom på bakdelen så hoppade han suuuper!:) Hoppade en liten bana på 7 hinder och de kändes som om han inte riktigt kom igång för än efter 3 hinder men sen så hoppade han super:) Snäll häst!

Sen for jag å mamma direkt ut till vårat stall och jag red barbacka på Gucci ett tag i skogen och joggade honom å de gick bra, han skötte sig och jag märker att han börjar bli mer stadig i formen nu vilket gillas!:) Undertiden jag red så gick mamma en promenad med Min Vackra Flicka och betade henne<3

Sen så resten av tiden har jag spenderat halvsovandes i solstolen och frågan är ju om jag inte somnade där ett tag för jag fick typ ryck hela tiden haha:P

Imorn bär de av till skogen med klassen och paddla kanadensare och sova i tält...
kan väll inte säga att jag är sådär suupertaggad men om de ska bli fint väder känns de bättre. Måste verkligen packa ikväll och högst upp på den listan står väll solskyddsfaktor kan jag tro..

aja, nu ska jag gåå vi hörs nog mer ikväll pusshejj<3



Min fina fina filcka,<3

Your stuck in my mind all day

Mooviee taaajjmm!!








Hopptävling i Kågedalen L:d L:c

Första tävlingen med Gucci och jag kan verkligen inte vara annat än nöjd!
Hoppade först en L:d och jag hadae verkligen planerat hur jag skulle gör och hur jag skulle hålla ihop honom och så. Han kändes super på framridningen då vi gjorde mycke galopp, halt, galopp, halt för att han skulle lyssna tillbaka och det gjorde han verkligen!
Fortsatte att kännas super på framhoppingen och lyssnade fortfarande tillbaka och jag kunde lägga honom som jag ville och allt kändes bara toppen toppen så jag hoppade bara 2 språng på räcket och 2 språng på oxern:)

Sen inne på banan så gick de också super, han lyssnade tillbaka och rusade inte iväg som en galning och kändes lydig, uppmärksam och fin och det resulterade i att vi dubbelnollade och fick gå in på prisutdelning och få rosett^^, Det var bedömning A-A vilket betyder att ifall man nollar både grund och omhop så får man en rosett så tiden spelar ingen roll bara man håller sig inom maxgränsen:) Men hade de inte varit så hade jag ändå kommit 3a men att de var en gulblå gjorde också att de kändes roligare + att man fick en plakett också!:)

Sen till L:cn kände jag att han var tröttare men lyssnade fortfarande på mig och han fick väldigt tunga språng på framhoppningen så han fick ta i ganska mycket.
Sen inne på banan så kändes de bra igen men jag fick ha liite mera tryck nu, blev lite vinglig till 4an där han började tveka lite men där han jag vara på honom i tid och han hoppade de:) Sen på 7an fick vi ett pet när han rev på väg upp med bak men de gör ingenting och jag är fortfarande suuupernöjd med honom!:D

Pappa har filmar så nu ska jag klippa ihop filmerna så nu får se hur duktig han var:)<3


Boy your my lucky star

På väg hem nu från tävlingen och kan bara säga att gulblått passar oss ganska bra;)<3

Im going to love you like I never been hurt before

Blev nästan en heldag i stallet idag :) Hade först hopplektion för Elsa och Greta och de gick bara bra de var så duktiga trots att det var superduper varmt och blåste storm:P
Undertiden fick Gucci gå på betet en stund. Sen gick jag en lite prom med Tingis och betade henne och sen tog jag in Gucci och red på banan i ungefär 30 minuter, kände bara igenom lite snabbt i alla gångarter men vi fick ett lite hastigt avbrott där i slutet när Gucci snubblade till i galoppen och sen måste han ha trampat snett eller nått för sen så gick han lite orent så då valde jag att skritta honom ett par minuter och sen travade jag lite för att känna hur han gick men då var de helt normalt igen. Fick typ halvt hjärtattack där ett tag men nu är allt bra igen:) Sen så försökte jag skrubba honom i ansiktet med en svamp eftersom han har fått massa svartbruna smutsfläckar i ansiktet men de blev väll inte precis någon större skillnad av att jag skrubbade de. Har också packat alla saker som behövs imorn och klockan 06.00 rullar vi ifrån stallet!! Måste typ gå upp halv 5 vilket inte känns speciellt taggat men men..

Sen nu har jag tvättat håret med silver schampo + balsam + någon annan grej för att få bort lite oranga toner och det blev väll kanske lite skillnad. Fast nu orkar jag typ inte bry mig om hur de ser ut, Men det känns ändå mindre hemskt än vad jag trodde de skulle göra så jag överlever noog:)

Lägger in en skabbig bild på en osminkad tjej här nu så får ni iallfall se hur de ser ut men vi hörs imorn pusshejj<3

Fast de är lite skumt ljus också(A)




Your not like the others

Goomorgon på er alla, Manda har nyss åkt hem och jag sätta mig ner och plugga moppe:)
Gårdagen spenderades i ett träd och på min balkong :) Sen så tittade vi en stund på scary movie som gick på tv.

Idag ska jag iallfall ta bussen ut till stallet vid 14.20 och sen  ska jag ha lektion för Elsa och Greta (Greta är hästen ifall ni undrar) Och sen ska jag rida Gucci en stund på banan bara känna igenom honom och träna lite gas och broms inför imorn när de är tävling!:) Åker ju till Kåge med honom imorn så det ska bli spännande!!
Hoppar en L:d L:c med honom och mitt mål är att komma runt med så få fel som möjligt. Kommer verkligen bara ta ett hinder i taget och ifall han drar iväg så kommer jag helt enkelt bryta av till trav och få tillbaka honom innan jag styr på hindret. Han ska inte få lära sig att rusa på som en galning!

Näe nu ska jag plugga moppe vi höörs pusshejj<3


And so the story goes

Är nu hemma från en dag på stan och hos frissan och kan ju säga att de är typ oranget.. men de går nog att fixa till med massa silver schampo och några blonda slingpaket. Haha om jag inte får panik innan och kladdar på en mörk färg innan jag hunnit fixa till det men då har jag slängt ut 1600 spänn i onödan och de har jag ingen lust med så nu får jag härda tills de blir bra igen! :)

Sitter nu med Manda å chillar och trycker i oss chips hehe smala barn ni vet;) Men nu ska jag vara social vi hörsopusjje<3


Everybody just have a good time

Om de här nu funkar så har jag gjort ett tidsinställt inlägg och tänkte bara säga att jag förmodligen sitter os frissan nu^^, Späääännnande att färga om mitt mörka till någonting annat!


I'll do everything for you

Snart bär de av mot frissan! Ska bli spännande att se vilken hårfärg jag kommer ut med sen eftersom jag inte vet hur ljust de kan göra de på första gången:)
Sen kommer Manda Panda och möter upp mig och sen knallar vi nog runt där ett par timmar.Sen blire faktiskt Subway lunch efteråt eftersom jag kommer vara lite fattig^^,

Näe ha en bra dag allihooopa så hörs vi ikväll puss!<3


Mandaa innan vi drog till kultis<3

aa juste ang valborg bilderna så trooor jag vi skippar de^^, hahaha de bilderna bör inte ses av särskillt många(A)


Get out of my mind

Idag har jag jobbat nästan hela dagen:) Har packat upp varor och frontat och sånt. Känns bra att tjäna lite extra pengar! Sen jag kommit hem har jag suttit och tränat moppe och lyckats få godkänt en gång till och nu behöver jag bara klara de en gång till innan jag får göra provet^^, Känns lite nervöst med tanke på att jag bara har 4 gånger kvar:S

Imorn så ska Maja ha ponnysarna och jag ska på stan med Manda, Ska först till frissan 10.45 och sen kommer Manda nån gång vi 12:) Sen så ska hon sova hos mig också så de blir suupeer! Näe nu har jag suttit vid datorn alldeles för länge vi hörs pusshejj<3



Taggade tjejer på valbooorg^^,<3


It's a state of mind

Tänkte bjuda på min gårdag i bilder nu när de gick att ladda in de:)





Satt vid kajen med en underbar flicka tills jag for ut och betade en liten röd ponny :)




Sen tog jag in och pussade lite på henne ^^,



Sen gick jag ner till Gucci på betet.





Sen skulle jag försöka fånga honom vilket inte var helt enkelt eftersom han bara sprang iväg -.-'



Men efter ett tag fick jag fast honom och tog in han medans han gjorde konstiga grimager :P



Sen pussade jag lite på honom också^^,



Sen longerade jag en stund på banan.





Sen for jag hem och efter ett tag kom Becca till mig och vi pluggade moppe och vi fick godkänt för första gången!!:D



Sen så gick vi ut och fick för oss att klättra i träd^^,



Sen satt vi ute på våran baksida och snackade till halv 12 innan Becca for hem :)

Var en riktigt bra dag igår faktiskt!:)


If I only could be running up that hill

För att sumera dagen har den varit riktigt häärlig! Var på stan med Becca och drog chillade vid kajen i solen som sprack upp på eftermiddagen så resten av dagen har de varit super väder!:)
For sen ut till ponnysarna i shorts och linne och gick en prom med Tingis till sjön är hon fick stå och beta ett tag och sen gick vi tillbaka. Under tiden så fick Gucci gå i betes hagen och hade inte alls lust att gå där ifrån -.-' Fick jaga honom runt hela hagen eftersom så fort jag närmade mig for han iväg i galopp och sparkade bakut och brallade och sen stannade han på andra sidan hagen och tittade på mig och såg riktigt busig ut och sen när jag kom nära honom igen så gjorde han samma sak igen -.-' Efter ett tag lyckades jag iallfall ta fast honom men då hade klockan blivit ganska mycke så jag longerade honom på banan i några minuter istället och de gick bara bra :)

Hade tänkt göra det här till ett bildinlägg eftersom jag varit duktig på att fota med mobil kameran idag men självklart ska mobil jäveln trilskas så de går inte att ladda in bilder ( men de kanske blir så om man tappar telen i golvet tillräckligt många gånger? )

Just nu sitter jag iallfall och väntar på att Becca ska komma hit igen och sen ska vi moppeplugga:) Hon skriver provet den 7 och jag den 9 så hon har lite mer brådis än jag på plugget:)

Näe men vi hörs pusshejj<3




All you want is to see me fall

Första dagen på mini lovet och de är äckelväder idag igen -.-' Sitter iallfall och väntar på att Becca ska komma och då ska vi dra ner till stan ett tag för Becca ville sola och jag ska köpa lite små saker. Jag tänker iallfall inte sola eftersom då kommer jag se ut som en tomat i minst 2 dagar och de är något jag helst undviker!
Haha drömde inatt att jag skulle färga håret hos frissan och att de blev jättehemskt! Haha först blev de typ begiegrått och sen blev de kritvitt högst uppe och alleles knallorange på längderna!:S haha som ni kanske vet har jag typ fobi för att få orange hår(A) Jag kan tycka de är snyggt på andra men skulle aldrig kunna ha de själv:)

Näe sen ikväll kommer jag fara ut till ponnysarna och Gucci får komma ut i skogen som jag skrev igår, sen ska jag låta honom gå på betet medans jag promenerar med Lilla Röda och betar henne.
Lilla skrutt ponny nu är de bara en vecka kvar, håll ut<3

Jaa vet inte riktigt mer vad jag ska säga men ha en bra dag så hörs vi pusshejj<3