If you don't live for anything you'll die for nothing

Hmmm.... nu fick jag helt plötsligt bloggtorka och vet inte riktigt vad jag ska skriva om men idag så har vi fixat väldigt mycke med uteboxarna och fixat spån, tak, och sen har vi decifiserat ( stavning? ) boxar inför storhäst tävlingen som är i helgen :) det är en 3 dagars fredag,lördag söndag och alla börjar från morgonen så alla som har lust tycker jag ska fara och kolla på tävlingarna^^,

Sen for jag ut till Tingis och red i skogen i ca 45 minuter och de gick bara braa:) hon var rätt pigg men lyssnade ändå bra på mig:)

Ikväll ska jag packa inför imorn då jag flyger ner till stockholm och sen kommer jag hem igen på söndag kväll så jag kommer kanke inte kunna uppdatera nå mer nu förän jag kommer hem så nu får ni hålla ut ett tag om jag inte lyckas få tag på någonting att uppdatera med där nere :)

haa de bääst pusshejj<3You'r fucking perfect

Red Tingis en stund barbacka på banan med hacket och det gick bara braa^^, Red först runt lite grann i skritt, trav och galopp och sen släppte jag henne på banan ett tag och då satte jag upp 2 cavalettis på varandra så hon fick löshoppa lite grann ^^, Då blev jag sugen på att pröva så jag satt upp igen och hoppade lite barbacka^^, hihi det var faktiskt första gången jag hoppade henne barbacka men de gick verkligen jättebra! Sista språnget var kanske på 65-70cm och de tycker jag var aldeles lagom för att de var på hacket och första gången jag hoppade barbacka(a) Hon var iallfall supersnäll och hon tyckte det var buskul och hon var ändå lugn hela tiden :)

Sen så for jag ut till hippo och hjälpte till med ridborgar märket och med hopp clinicen :) Det var väldigt intressant ändå att lyssna på clincien och jag tycker de är synd att inte fler kommer och tittar på clinicarna för de är väldigt lärorika :)

Näe imorn ska jag upp tidigt igen såå vi hörs imorron kväll pusshejj<3


Don't let you'r memories break you

Såå vad tycker ni om min nyhet nudå? Visst är det kul!!:D

Tänkte svara på en fråga jag fått och de är vad vi tittar på när vi ska leta ponny :)

Det första vi tittar på är att det ska vara en valack :P Det har vi bestämt att det inte ska vara något sto. Sen så kollar vi på ålder för den ska helst vara mellan 6-10. Vi kollar på hur den verkar i hantering typ klippa, sko lasta duscha o.sv och vad den har gjort innom hoppning och dressyr, vad den kan, om den har kapacitet för att kunna gå långt innom hoppning och dressyr. Hmm... sen är ju priset också något man kollar på och vi har inte riktigt kommit fram till något max pris för allt beror ju på men man kan ju inte heller betala hur mycke som helst.
Vi får se vad som händer helt enkelt :)

Iallfall så börjar jag jobba 4 idag så jag ska snart äta frukost och gå ut med Basse och sen så far jag ut till Tingis och sen efter de så tar jag bussen direkt ner till stan från villanäs och sen byter jag till Vindeln bussen :)

Sen så slutar jag 9 ikväll så jag kommer nog inte kunna uppdatera mer ikväll för Mamma ska hjälpa mig att packa inför Fredag när jag åker^^, Ååååhhh, vad spännande det ska bli!!:D

Näe nu blire frukost vii hörrs pusshejj<3You'll always be the only one,
I swear it's true


For a moment like this

Okeej då vare alltså dags att släppa The Big News oooooooch jag kan börja med att ge en liten ledtråd om vad som ska hända.

Det handar om att på fredag ska Jag, ensam, åka flygplan...och jag ska ha med mig ridkläder ^^,

Nåååågoon som kan gissa vad som kommer häändaa? (A)

Hihi äsch jag orkar inte skriva nå mer konstiga ledtråds inlägg så jag tänker bara skriva det!

Jag ska i helgen fara ner till Gotland och provrida en D-ponny!!!

Sååå det betyder alltså att vi förmodligen ska köpa en till ponny! ^^,
Jag kommer INTE sälja Tingis för om de var alternativet hade jag ALDRIG gått med på det, utan vi kommer då ha 2 stycken ponnysaar ^^,

Har mailar på massor av ponnyer och den här helgen far jag ner till Gotland och ska provrida en D-ponny valack, skimmel 7 år som heter Gucci och han kommer direkt från uppfödaren :)

Ska bli riktigt spännande och roligt och jaa det känns verkligen IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHH!!!!

Planen är på ett ungefär att jag ska hoppa den och Maja ska dressyra med den och sen när jag fyller 18 så tar Maja över den helt å hållet och att den då förhoppningsvis ska vara snäll, duktig och att Maja ska kunna klara av den i hoppningen.

Såå nu när vi vet allt kommer ni få vara lite bättre uppdaterad om vad som händer just nu! :)

Nästa helg ska vi ta en roadtrip och provrida 3 hästar och de är då de här hästarna vi ska pröva :)

http://www.hastnet.se/hastmarknad/sok/annons.php?aid=458424

http://www.hastnet.se/hastmarknad/sok/annons.php?aid=454728

http://www.hastnet.se/hastmarknad/sok/annons.php?aid=451545

Och det här är Gucci ^^,

Gucci och Tingeling, skulle inte de passa bra ihop(A)

Words in silence

Så var yttligare en dag avklarad :) Har idag släppt ut hästar, mockat 16 boxar/spiltor, gjort lite pappersarbete, och ridit :)

Fick rida Jackpot idag och det gick baaraa bra:) Han var ibörjan inte speciellt glad över att jag ställde krav på honom men man behövde knappt bråka med honom alls så släppte han efter och gick fint ett tag tills han tyckte de blev lite jobbigt då han försökte köra upp mulen igen och när de inte funkade prövade han att "krulla ihop" nacken och när han märkte att jag inte gick på den bluffen så skötte han sig riktigt bra! :) Han är ju lite seg i vanliga fall men jag tycker att han gick på i ett rätt bra tempo :) Sen var de ju bara såå sjuukt underbart att kunna rida en häst som kan galoppera normalt! Gud vilken skön känsla av att bara kunna rida med och att hästen kunde bära sig själv istället för att anstränga sig för att sitta i sadeln och få Lilla Röd att släppa i nacken.
Näe galoppera på honom kunde jag ha gjort hur länge som helst!
hihi fick faktiskt en kommentar av en tjej som var i ridhuset samtidigt som mig att min ponny gick jättegfint och att han var supersöt :P Hihi de kändes ju roligt att hon tyckte de fast nu är Pot min ponny :P

Maja har iallafall Tingis idag och jag ska ligga i soffan hela kvällen tills jag orkar gå upp och röjja på mitt rum.

hehe sen så förbereder jag min nyhet som snaart kommer (A)

 Jackpot ^^,

To leave it all behind

Sitter just nu på umeå bussstation och väntas så bussen som ska gå om ungefär en kvart och jag kan medela att jag är jättetrött! Aja vi hörs pusshejj<3

More than I can put to words

Stalljobb är verkligen inget för mesar! Herreguud så trött jag är. Blev upp halv 6 och sen var min pappa ur snäll och skjutsade mig till hippo så jag var där 7 och sen har vi släppt ut alla hästar, mockat alla boxar/spiltor, fyllt på spån, krattat i gången, fyllt på i höfrådet i RS stallet, förberett hästarnas eftermiddags mat, sopat städat och varit igång nästan hela tiden.

Sen så har jag varit ute hos Tingis och det blev en barbacka tur i skogen i ca 45 minuter som innehöll både skritt trav och galopp och hon var såå snäll :) Men sen blev hon lite dryg på vägen hem när hon blev rädd för något i skogen och sen var hon jättespänd och springig halva vägen hem men efter ett tag lugnade hon ner sig och kunde skritta på långtygel igen :)

Näe nu ska jag kolla runt lite grann och sen ska jag släppa en nyhet för er^^, spännande vaa?:P


Hoppträning - Lydnad

Hoppträningen gick rätt bra ändå och hon lyssnade på mig ganska bra :) Vi skulle hoppa studs och göra halt och efter studsen och sen trava över travbommar och lite sånt och till en början så fick jag lägga en volt innan hon lyssnade tillbaka nästan direkt :)

Orkar inte skriva nå mer för jag ska snart hoppa i duschen och gå å lägga mig för imorn blire upp 5-halv 6 för då börjar jag praoen på hippo seeyaah ;)<3


I don't think it's funny to se you run away

Hemma och pausar från stallet i 20 minuter och sen blire iväg till Tingis och drar in henne för hoppträning då vi ska pröva hoppa utan martingal eftersom hon gick bra utan i Skeå :) Får se ifall Pappa filmar nått och sen får vi se ifall jag har tid att lägga upp något eftersom imorn blire upp senast klockan 5 eftersom jag ska börja jobba och vara på hippo runt 7 :)

Nääe vi höörs pusshejj<3


Let's take it from the top

Filmen igår var riktigt bra och spännande och den var verkligen see värd! Becca sov ju hos mig också så sen idag for vi ut till Tingis och jag hade henne först lös på banan lite grann och lät henne springa. Tränade lite frihets dressyr och hon var så mysig och snäll :) Sen fick Becca rida lite barbacka på hacket och Tingis var verkligen jättesnäll! :) Hihi de såg så söta ut när de red runt lite grann och de kunde både skritta trava och galoppera och Tingis skötte sig jättebraa! Hihi man såg i galoppen att hon funderade på ifall hon skulle sparka bakut eller inte så jag blängde lite på henne och hoppades att hon skulle hålla sig i skinnet och de gjorde hon :) Jag tror Becca tyckte att de var roligt för hon såg vädigt glad ut :)

Sen så har jag varit på dressytävling sen klockan 2 och varit skrivare i L:B1an :) Det var riktigt lärorikt och intressant att vara skrivare för ibland testade hon mig lite grann och frågade vad jag tyckte och vad jag skulle sätta för poäng och för de mästa så tyckte vi väldigt lika :) Man får som lära sig lite av vad de tittar på när de bedömmer och sånt och jag tyckte de var rätt kul :)

Ska dit imorn också och skriva i L:B2an och sen så äre ju hoppträning på kvällen :)

För övrigt vill jag bara säga HEJA HIPPOS ELITLAG SOM KOM 3A I FÖRSTA OMGÅNGEN!!!:D<3

näe nu ska jag forsätta se på körslaget så hare braa ikväll så hörs vi imorn :)<3


You make me smile

Sitter just nu och chillar med Becca på waynes med varsin fet godispåse;) kan ju säga att de är riktigt skönt att vara inne för ute är de svinkallt! Aja vi hörs pusshejj<3

I Just can not say it straight to you'r face

Stan med Becca nuu och sen bio ikväll kan de blii bättreee? :D<3

 gammbildd!! :P<3

More than yesterday

Skola snart och skriva prov..Taggat faaast NÄÄÄ! Men men de kommer säkert gå bra eftersom min tvättsvampshjärna suger åt sig all information innan jag ens själv förstår hur tusan jag kan kunna saker. Haha de är ganska irriterande ändå att även om jag inte ens antränger mig för att lära mig så fastnar de nästan alltid ändå. Men de är ju rätt bra också :P Näe nu ska jag borsta några tänder och sen blire skolan och sen såå ser vi när jag har tid att uppdatera igen pusshejj<3

Låten som spelas varmt just nu : Dead by April – More Than Yesterday - Demo Version

It's hard to let goI'm not going to lie.
I miss you

Where are you when I need you the most

Tingis var sur och grinig idag när jag red och bjöd på massa bakutsparkar och små stegringar och ett å annat grymtande ljud -.-' Sen är underlaget sämst både på banan och i skogen och jag önskar mer än någonsin att vi hade ett ridhus! När jaaag blir stor tänker jag minsann ha ett ridhus på min hästgård som förövrigt också ska ha jättebra ridvägar och en träng bana och en skritt maskin! (A)

Iallfaall så äre ju So prov imorn och de känns ändå rätt bra :) Kan i stort sett allt och sen äre bara att spåna ut och skriva lite komplicerat så brukar man ju få bra resultat:P
Sen blire iallfall stan med Becca och sen ska vi gå och äta middag och sen blire Bio klockan 9 I Am Number Four och sen far vi hem till mig och sover :)

Nääee nu ska jag kolla min mail och sen har jag lite kommande saker att fundera påå.. Vi höörs<3


Cuz if you love me let me go

Är fortfarande sur eftersom film jävlarna inte vill fungera! Satt i 1 timme och klippte ihop en jättefin film på Tingis och sen så fungerar den inte att lägga upp!! Tror jag får psykbryt! Men men har ju lite tid ikväll också eftersom jag näästan kan all So till provet imorn.

Idag blire iallfall ut i skogen med skrutt och eftersom de nog bara går att skritta i skogen så tar jag nog några varv på banan sen i trav å galopp :)

Aja, vi hörs senare pusshejj<3


Fucking messed up

Just nu fungerar ingenting och jag är sjukt sur och jag har inte tid att fixa med filmerna nu så jag gör de sen eftersom jag måste plugga.. Är iallfall grymt sur över att de inte funkar men de kommer funka senare förhoppningsvis!

You'r perfect to meNågot sent men här kommer filmen :)

I don't know what you'r looking for but it's a waist of time

Skolan var allmänt jobbig men sen vare bara chill på stan sen :)
Köpta faktiskt ingeting utan vi gick mäst runt:) Är ju sådär sugen på att färga håree igen^^, Men har fortfarande inte bestämt mig vilken färg än för jag är sugen på att bli redhead men jag tror inte jag skulle passa i de + att mitt hår är ganska mörkt nu och då blire nog fail.. Så det blir väll kanske någon brun färg eller kanske mer åt blond... hehe som sagt så har jag lite besluts ångest^^,

Näe nu ska jag se avsnittet av ponnyakuten som jag tänkte se i söndags och sen ska jag Maila Johanna Forsman om min prao nästa vecka :) såå haree bra pusshejj<3


I don't want the world to se me cuz I don't think that they'll understand

Skola nu
Stan sen
DH ikväll


You never needed any help, you sold me out to save your self

Yttligare en natt av dålig sömn och sen yttligare än dag med massa måsten. For ut till skrutt runt 4 och red ut med Signe men Gaggiz kändes tydligen inte hundra fräsch så vi skrittade nästan bara så efteråt gick jag ner på banan ett par minuter och travade och galopperade några varv och de gick bara braa och skrutt var fiin :) Hade sedan insläpp och egentligen vem tusan behöver styrketräna på gym när man kan konka massa tunga hönät i snön och släpa tunga vattendunkar och sopa i hela stallet? Jag lovar man bygger säkert mer muskler i stallet än på gym :P Haha okej kanske inte men nästan (A)

Iallafall så har jag fortfarande inte fått tag i datorn där nere tillräckligt länge för att fixa filmerna och till dig som undrade så brukar jag inte fixa så mycke med mina filmer förutom att ändra start och stop tid och lägga till text i början och musik :) Men de filmer från träningarna som den från förra träningen så klipper jag ihop allting så de blir kortare annars skulle filmerna bli jättelånga :) Men nu till L:b filmen som jag kommer lägga upp hinder 1-6 så kommer jag bara ändra stop tid till efter hinder nr 6 :) Tyckte hon hoppade fina språng i L:bn så de är väll mäst därför jag lägger upp den troor jaa:)

Imorn blire iallafall stan med Becca och hämta ut biobiljetter eftersom vi ska på bio på fredag och se I Am Number Four och´sen får vi se om jag hittar någonting kul som får följa med hem:)

Näe skola imorn och jag behöver all sömn jag lyckas få hoppas ni haft en bra dag så hörs vi imorn :)<3

 

2 bilder från tävlingen som Angelique tog på oss. Tyvär blev de jättesmå och det går inte att förstora upp de så de får duga helt enkelt (A)


Never look back, never again, it's over

Känner att min uppdatering har varit sämst hela den här veckan men man har inte så mycke motivation att göra någonting när man inte kan sova på nätterna och har tusen saker att göra och jag känner mig stressad och kan inte slappna av ordentligt. Skulle nog behöva en dag av att göra ingenting och inte tänka på allt som måste göras och bara kunna ta de lugnt och rensa huvudet.

Iallfall så blev det att fara ut barbacka med Lilla Röda i skogen idag och det blev mäst skritt och lite trav så hon fick röra på sig nu efter tävlingen :) Hon var baara snäll och mysig! :)<3

ska snart se ifal jag kan sno bärbara datorn av maja eftersom filmerna från tävlingen är på den, men de kan bli svårt eftersom Maja-Datanörd inte lär släppa den i första taget.

aja, får se när filmerna kommer upp men de kommer iallfall att komma:) Iallafall filmen från L:cn sen tror jag att jag klipper bort våra sidledtrippningar och stillastående kombinations hoppning från L:Bn :P Så från L:bn får ni isåfall se hinder 1-6 :) För enda fram tills jag fuckade up det så var hon jättefin!:)

men nu ska jag se ponnyakuten vi höörs pusshejj<3


Hopptävling i skelefteå L:c L:b 19/3

Blev inte att skriva igår eftersom vi var i stallet ca 13 timmar igår:P Iallfall så blev de ju upp runt 6 och sen for vi till stallet och runt 7 var vi påväg mot skeå. Sen tog de ungefär 2 timmar att komma fram och sen när vi kom fram så ställde vi in henne i en box som vi hyrt och gav henne frukost och sen satt vi på läktarn ett tag och tittade på tävlingarna. Kan ju bara säga wooow vilken fräsch anläggning! Allt var typ nybyggt och i ljust trä. Men sen var ju anläggningen som en labyrin och jag tror jag sprang 5 varv runt hela byggnaden för att hitta vatten åt Tingis tills pappa sa att vattenspiltan var 100 meter från Tingis box :P

Aja, iallfall så i L:cn dårå så kändes hon verkligen super på både framridningen och framhoppningen hon tog alla mina hjälper och hon bjöd på allt och tyckte det var buskul!
Sen inne på banan så fortsatte hon att vara superfin och hon hoppade jättefina språng och vi fik en riktigt bra runda så vi blev dubbel 0a och kom en utanför placering! Skulle ha blivit placerade om inte Klant-Johanna fått hjärnsläpp och höll på att styra på 1an igen istället för 11 som stod precis bredvid...NÅÅÅGOT irriterande!-.-'

Sen till L:bn så kändes hon fortfarande fin men lite tröttare på framhoppningen. Innne på banan så var hon fortfarande jättefin och hoppade stora fina språng haha speciellt på 3an som hon tog ett megasprång som man ser på filmen haha hon är minst 30 cm över hindret:P Men sen till 7an som var en kombination så började jag plocka i henne när hon drog på och då blev hon lite irriterad och började springa i sidleds så vi sprang halvt förbi hindret men sen så vände jag tillbaka henne så vi typ hoppade kombinationen helt stillastående:P Det var sista i grunden och sen bev jag så osäker på ifall de dömde de som 4a fel eller inte och sen sa se ju ingenting så då kände jag ju att jag måste ju fortsätta så jag han hoppa 8 och 9 innan de sa att jag hade 4 fel i grunden. Det var lite surt men aja var fortfarande riktigt nöjd med henne!:) Haha och de roliga var att jag kom 1 utanför placering..igen!:P Det var bara en som hade gått till omhoppning och den hade 6 fel i omhoppningen och resten hade 4 fel i grunden. det var 3 placerade och jag blev 4 med 1 sekund. Hade jag inte börjat plocka i henne där till kombinationen så hade vi blivit placerade där också antingen vunnit eller kommit 2a haha asså åååååååhhhh vad irriterande!

Men jag är verkligen jättenöjd med skrutt och hon tyckte att de var superkul!:)

Haha något som jag inte märkte efteråt i L:cn det var att jag hade ingen martingal på henne. Haha men de funkade ju hur bra som helst så körde utan i L:bn också och jag börjar undra ifall hon kanske inte gillar maringalen för jag tycker hon sträckte ut sig bättre i språnget utan martingal. Ska pröva hoppa utan ett tag och se :)

Nääe nu blev de sjuukt mycke text här:P Ska försöka lägga upp film senare idag ocksåå men ha en bra dag så hörs vii senareee:)<3


Let them come to take me away cuz you now I'll be in a better place

Allmänt stressig dag när ingenting har gått som jag velat nu ska jag bara försöka ligga i soffan och slappna av ett tag innan man ska gå och sova. Tingis var ganska dryg idag och eftersom jag redan var irriterad fick jag kämpa med att behålla mitt lugn och inte blir arg. I början gick de inte så bra men i slutet så kunde jag lugna ner mig mer. Hon var rätt stel och ville inte ta min innerskänkel idag. Men men avslutade iallafall ganska bra och sen har man packat och smörjt grejer inför imorn :)

Näe nu ska jag käka middag och sen blire soffa, säng och tävling så vi hörs väll när jag kommer hem från tävlingen imorn pusshejjjj<3


I need to try a little bit harder

Sovmorgoon idag kändes inte helt fel efter en till natt av dåligt sovande. Börjar om ca 20 minuter så om en kvart börjar jag gåå. Det är det som känns så skönt med att bo jättenära skolan att det tar 2 minuter att gå.

Ikväll blire ju då att packa och fixa inför imorn och sen blire att gå och lägga sig senast 9 :)

men ha en bra dag så hörs vi pusshejj<3

Stay with me, thats what I need right now

Känner mig allmänt stressad hela tiden och kan inte riktigt slappna av och de är sjukt irriterande! Har inte kunnat sova ordentligt på hela vecka heller. Har typ gått och lagt mig vid 10 och sen legat och vridit på mig tills 12 tills jag somnat för att vakna igen vid 1 och sen somnat om och sen vaknat vid 3 och sen vaknat igen vid 5...Kan ju säga att det inte är sådär superkul! Så är verkligen dödstrött nu på kvällarna och sen så hade jag ju massa skolarbete som skulle vara klart och sen har jag inte kunnat sova så de är en av anledningarna till att min uppdatering har varit superdåålig.

Iallafall fick skrutt ponny vila idag och sen hade jag insläpp och sen imorn så blire att spendera hela kvällen i stallet för att packa och fixa inför lördag då transporten ska rulla 7 vilket betyder att klockan ringer 5 på lördagmorron...Men det ska bli kul med tävling så man får väll sova de 2 timmar de tar att åka till skellefteå :P

Näe nu ska jag titta på de avsnittet av ponnyakuten som jag inte hunnit se och sen så tänker jag sova. Behöver all sömn jag kan få så godnatt vi hörs imorn om jag hinner :)>3A jusste till dig som ville så visst kan jag försöka lägga ut lite outfit bilder de dagar jag orkar och hinner :)


Can't you see i'm falling

Sorry för sämst uppdatering men jag hoppas att filmerna hållet ur syssesatta ett tag :P Igår slutade jag 10 och hann vara i stalet på förmiddagen och kom hem runt halv 3 och sen satt jag hela kvällen och gjorde klart svenska och engelska så nu är jag heeel klar!:)

Jusst nu har vi lunch och börjar om ca 20 minuter så blir bara lite snabbuppdatering för sen så har jag insläpp ikväll och har lite andra saker att fixa så vi får se när jag har tid att uppdatera igen men vi höörs pussshejj<3


I here you'r voiceJaaa och här kommer världspremiär på min superduper fula avflygning, Se, njut och skratta XD

I found you

Sitter just nu och laddar upp film från träningen så de borde vara klart när som helst :) Hahaaha sen funderar jag på att lägga upp filmen på den fulaste och pinsamaste avramlingen för i år också bara för att de ser så himla fult ut!!! Hhahahahaa nu har jag tittat på den 4 gånger idag och jag garvar fortfarande ihjäl mig lika mycke för de ser såååå fult uuut!! Det ser ut som om jag bara gliiider åt sidan och nääe fyyyyy såå hemskt och pinsamt men de är inte varje dag jag flyger av och när man nu har de på film så kan man ju lika bra bjuda lite på sig själv :P

Resten av den här dagen ska tillbringas framför plugg tills det är färdigt och sen kan man slappa och sen ska jag formodligen träna idag också om jag hinner:) Sen är det ju säsongspremär på DH också!:D

nääe nu ska jag lägga upp filmerna återkommer snaart:)


I need it, why wont you give it to me

Skola nu - Plugga när jag kommer hem.

Ser ut att bli en riktigt rolig dag de här...

This is something for the braver mind

Hoppträningen igår gick faktiskt riktigt bra!:) Hon kändes jättefin och jag behövde i stort sett bara säga åt henne en gång ibörjan och sen så skärpte hon faktiskt till sig och gick jättefint resten av träningen :) Vi hoppade lite titthinder så som, strömsholms grinden, låda ,plank och rephinder :) Faaast plank och rephinder räknas inte riktigt som titthinder? Det gick faktiskt baara braa :)

Hoppade bana i slutet och första gången jag skulle hoppa den ramlade jag av:P Hahahaha åååååhhhh, det är huuuuur fult som helst de var från 2an till 3an och så började hon vingla och dra jättemycke åt vänster och sen så direkt efter vi hoppat hinder 3 så drog hon åt vänster när vi skulle åt höger och sen bara gliiider jag åt höger:P Hahaha och min kommentar när jag ligger på marken och tittar på henne " Vaaad gööör duu?" hahaha ussschhhh såååå himla fult och pinsamt men samtidigt såååå himla kul!! Det roligaste är att vi har de på film också och jag tror jag kollade på det klippet 5 gånger och jag typ dog av skratt lika många gånger:P
Men som tur så gjorde jag ju inte illa mig alls så de var bara upp igen och börja om från början och då gick de verkligen super!  Hon var verkligen frammåt och bjöd jättemycke på hinder och hon kändes precis som hon brukade :D Sen så blev de inte helt bra med avstånden men när hon är så där taggad och fin är de ingen ide att börja plocka i henne utan då är de bättre att bara följa med och låta henne ha kul för man kännder verkligen då att hon tycker de är kul!:D

Har ju som sagt filmer och om allt går som jag försöker planera lägger jag upp film :)

Nääe de är ju ny dag imorn vii hörs pusshejj<3Kapacitet för mer? :P

Trying hard to find feelings that I can bring back alive
Like a fool I trusted you

Blev ju ut å galoppa idag då och det gick bara braa, Tingis var så snäll och tyckte de var kul och skönt att få sträcka ut lite grann :) Var ute runt en timma tror jag. Imorn äre ju hoppträning och de känns kuul, hoppas att ponnyplutt är på humör och sen får vi väll se helt enkeeelt :) Hehe känner att jag sitter å skriver ite onödiga inlägg men dee får ni stå ut med^^, nu ska jag gåå pusshejj<3


Go and tell all you'r friends that I'm the only one

Nu har jag tränat och jag var såå duktig:P Cyklade 9,85 km på 20 minuter så nästan 1 mil :) Innnteee dåligt dee :P Sen körde jag lite mage ocksåå.

Ska äta någonting nu och sen blire att fara ut till Lilla Röda vii hörs pussshejj<3

 

Ready to fight, Now that I'm right

Har insläpp idag så de blir att fara ut till Lilla Röda senare idag, tror jag ska fara runt 2-3 tiden och då får man ju hoppas att de inte är så mörkt ute :) Ska försöka köra på mycke galoppjobb idag både att försöka sammla och få henne att öka, köra lite tempoväxlingar helt enkeeelt :) Nu är ju underlaget bra ute i skogen igen pga all den är snön som kom...Gillar INTE snö!! Men eftersom de blev bra underlag igen så ska jag inte klaga allt för mycke på den heller :)

Ska försöka träna lite innan jag far ut till skrutt också så nu sitter jag mäst å väntar på att frukosten ska landa i magen såå vi hörs pusshejj<3


I sold my soul for you

Dressyrträningen idag var inte så lyckad. Hon var väldigt stel och osammarbets villig men det blev bättre mot slutet. Så jag tror de var bra att få komma in i ridhus och få försöka lossa henne mer i sidorna å sånt. Imorn blire iallfall att fara ut och galoppera mycke nu när de är bra underlag igen:) Sen är det ju hoppträning som vanligt på söndag, sista innan tävlingen så de är bara att köra på helt enkelt :)

Resten av den här kvällen kommer jag iallfall tillbringa i soffan så jag hoppas att ni får en härlig kväll pusshejj<3Tingis är en C ponny för dig som undra, 139.0 :)


I deserve to be this good don't you bring me down


Bring it on, I'm ready

Får jag bara ta och fråga vad fan som hände med våren!!:O Nu snöar de hur mycke som helst och de verkar ha snöat hela natten och de ska fortsätta snöa hela helgen!! Asså jag tror ju att jag får psykbryt!! När jag ville ha bra underlag så menade jag att de skulle bli sommar och att allt skulle smälta bort, INTE bli någon ny istid!
Ska nog ta och göra som de där djuren som går i ide det är nog ganska smarta ändå...

Iallafall var MaPa (Mamma å Pappa) jättesnälla och lät mig sova istället för att följa med på utsläpp imorse :) Idag så ska jag och pappa fara in med Tingis till hippo och dressyrträna:) Det ska bli kuul, även fast det i stortsett alltid känns som om vi bara rider fram i väntat på att börja hoppa fast hinderna kommer aldrig:P Men e är ju fortfarande kul att rida dressyr även om Tingis kanske inte är någon dressyrstjärna :) Men hon har riktigt bra trav och skritt så de är ju galoppen som är lite speciell, men den har ju blivit myckebättre! :)

nääe nu ska jag snart äta frukost vi höörs pusshejj<3You'r amazing just the way you are

Hemma igen nu efter ha varit på hippo och träffat Eva och det känns verkligen bra:) Fick berätta om mig själv och Tingis och hur förklarar man Tingis egentligen:P Personligt fuxsto med mycke humör som kommer kunna gå hur långt som helst om hon bara slutade vara så ensvis. Men hon är ju snäll egentigen men hon har ju inte någon bra grundutbildning och med tanke på hennes bakgrund så är hon nog van att få göra lite som hon vill. Men nu är de så att jag bestämmer och så är det bara hon hon får helt enkelt acceptera det! Vi har ju de vi jobbar med och jag kommer nog aldrig att lyckas knäcka henne helt och lyckas jag med de kan jag nog knäcka vad som helst:P
Men hon är faktiskt snäll ändåå, hon var ju helt underbar nästan hela första året jag menar det var ju i stortsett minst 1 placering per tävling, men det kan ju helt enkelt vara så att nu har hon ställt upp på mig och nu ska hon helt enkelt se vad jag går för, vem som egentligen bestämmer.. Hon är speciell min Lill Röda men jag älskar henne ändå och kommer aldrig ånga att vi köpte henne, Även om vi kanske inte kommer nå dit jag vill, kommer hon alltid vara min första ponny som jag kommer lära mig massor på!<3


What would I be without youI'll never give up on you,
You can make it,
I just hope we can make it together...

I can't belive you'r doing this to me

Blev att fara ut i skogen idag å de blev mäst skritt å lite trav eftersom underlaget är rätt dåligt nuu. Hårt och knöligt är inget vi tycker om! Men imorn blire att dra in till hippo och rida dressyrlektion såå de känns braa att få känna igenom henne :)

Nu äre ju ungefär 1 vecka kvar till tävling igen och den här gången så SKA de gå bra! Jag tänker inte ge mig nu är de slut med hennes trams och dumheter så nu är de bara för henne att börja lyssna på mig igen. Vi får väll helt enkelt börja om från ruta ett och traggla låga klasser tills hon slutar tjura. Men men man får väll skylla sig själv som köpte ett humör-sto. Men hon har en stoor personlighet som man verkligen fastnar för och det går som inte att inte tycka om henne. Hon är underbar och hon är min, det är helt enkelt bara att göra det bästa av situationen.

Det här året ska bli bra!


My heart it beats, beats for only you

Stan idag med Becca kändes inte heelt feel kan jag ju säga :) Men de är verkligen läskigt hur pengarna bara rinner mellan fingrarna när man är på stan! Tror jag är brännt runt 700 spänn idag om jag inte räknar heelt fel :S Men men köpte faktiskt bara nödvändiga saker(A) förutom 2 nagellack dårå som inte var jättenödvändigt men jag blev lite kär i färgerna :) Lägger nog upp bilder på shoppingen senare idaag :) Sen så har jag och Becca haft riktigt kul inne på Åhléns klädavdelning också hehe, vi plockade ihop superfuula kläder till varann som vi satte på oss och sen garvade vi ihjäl oss för man såg ju inte riktigt klok ut! Haha, kul hade vi iallfall:P Har ni tur kanske jag bjussar på lite heta bilder från dee :P

Imorn blire iallfall att fara ut med Tingis i skogen och sen på kvällen så far jag hippo för att träffa Eva Johnsson som är min mentor så de ska bli kuul :)

Men nu ska jag gåå chaooo<3

 gammbild<3


You can try to break me but I wont give up

Något fel måste de ju vara på mig! VARFÖR vaknar jag kvart i 8 när jag kan sova hur länge jag vill!!:O De är typ så att när man ska upp tidigt så kan man sååå lätt somna om men när man får sova hur länge man vill så vaknar man jättetidigt och de är helt omöjligt att somna om! Dee är sjuuuukligt irriterande kan jag ju säga!

Nog känns de i magen att man tränade igår men inte så mycket som jag trodde de skulle vara..hmm får nog köra ett till pass ikväll kanske(A) fast då kommer jag nog bara cykla för annars lär magen vara dööd sen:P

Har nyss ätit frukost och ska nog ta å hoppa i duschen snart vii hörs pusshejj<3


I thought you knew me but I guess I was wrong

Som sagt känner man sig riktigt duktig nu efter man har tränat :) Kommer förmodligen ha träningsvärk i magen imorn eftersom jag körde några minuters mageträning också. Kan säga att man verkligen inte behöver köra speciellt mycket på den för att det ska kännas efterråt, fast jag gillar att ha träningsvärk för då vet man att man har varit duktig och anstängt sig :)

Imorn ska ju Maja ha Tingis igen och då ska Tingis få vilodag också så de blir nog braa. Själv ska man ner på stan med Becca och har ganska mycket jag behöver köpa, specielt på sminkfronten! Fattar verkligen inte varför de mästa av sminket måste ta slut samtidigt för, de är ju jätteirriterande! Sen har ju min foundation utgått ur sortementet så nu måste jag hitta en ny igen..jag som äntligen hade hittat en som jag verkligen gillade!

Näee nu ska jag kolla bloggkoll och sen blire nog sova för migg pusshejj<33

Aa juste till dig som undrade så är Manda utomlands typ i Carnarieöarna...Inte avundsjuk, nej nej...Fast en liten tröst är ju iallfall att Manda blir mer bränd än vad jag brukar bli eftersom jag typ inte kan bli brun så har jag tur kommer hon se ut som en kräfta när hon kommer hem hehehhehehe jag är liiite evil(A)


.


My heart is your's

Min dag har verkligen varit skön, har inte gjort spec mycke alls faktiskt. Mäst blev de att ligga i soffan men har också hunnit vara ute hos Tingis och mockat lite i hagen och sånt, Efter de blev de en glamorös lunch på donken och det kändes inte heeelt fel om jag säger såå. Sen har man ätit lite middag och tryckt upp en semla i Majas ansikte:) De har helt enkelt varit en bra dag!:P

Sitter just nu och väntar på att middag + halva semlan ska smälta så jag kan hoppa upp på träningscykeln och trampa runt lite grann och köra lite mage :) Har ju under typ 6 veckor suttit och hittat på dåliga undanflykter till att inte träna så nu fåre vara slut med de och nu när jag har lov har jag ju hur mycke tid som helst på mig att träna så nu kommer jag inte undan...fast man känner sig riktigt stolt efteråt :P

Näe nu blire snart att hoppa i träningskläder såå höörs vi pusshejj<3


Everything I need is right in front of me


We can make it, It must be true
I still see you in me

Jaha då är det söndag igen då för 3 gången i rad, man blir verkligen helt förvirrad när man har lov det känns som om de är lördag och söndag varjedag(A)

Idag så ska ju Maja ha Tingis och jag har inte planerat någonting idag och det känns jättesköönt! Tycker de är såå jobbigt att planera massor i förväg, typiskt jag att bara ta dagarna som de kommer. Fast när jag och Manda ska planera så kan vi sitta och planera något vi ska göra 3 veckor frammåt eftersom när jag har tid har inte hon tid och tvärtom :P De är de lilla problemet med att ha häst att man inte har så mycke tid att göra annat till. Att ha häst är verkligen inte bara en hobby att ha häst är en livsstil! De låter kanske lite konstigt men ni som har häst förstår vad jag menar! :)

näe som sagt den här dagen ska jag slappa för sen har jag saker inplanerade resten av veckan, men nu ska jag göra nå vettigt vi hörrss<3


Maaanddaaa kom heeeeeem!!!!!<3


Sometimes I wonder if everything could be different

Har nyss kommit hem från stallet och det blev en härlig tur ut i skogen:) Var halvdåligt underlag nu eftersom de smälter så mycke så de har blivit ganska hårt ute men de gick rätt bra att rida ändå, tog de bara lite lugnare. Tingis tyckte då inte de var så kul att "ta de lite lugnare" för hon var pigg och ville helst galoppera men när jag väl lät henne galoppera så tog hon de rätt lugnt ändå:) 

nääe, nu ska jag kolla runt lite vi höörs pusshejj<3


She was miss understood

Hoppträningen igår gick väll hyfsat. Började inte så bra men sen gick det bättre och bättre. Har lite små filmklipp som jag kanske klipper ihop till något senare.

For ju till Becca igår och de blev att se på film och sen for ja hem eftersom hon skulle upp tidigt. Själv sov man till 10 och har hunnit äta frukost och varit ute med Basse :) Nu ska jag se de nyaset avsnittet av ponnyakuten och sen ska jag fara ut till Tingis och de blir en tur i skogen :) näe vi höörs pusshejj<3


I want you to need me

Har typ chillat hela dagen och sen har jag städat lite också eftersom det är söndag vilket betyder städ dag.. Sen så blire ju som sagt hoppträning ikväll och jag har en känsla av att de kommer gå bra idag men man vet ju aldirg, men vi hoppas ju såklart att de ska gå bra!:) Får se om pappa filmar lite också, ska försöka börja filma mina träningar för de gånger hon tjurar kanske man kan se vad som utlöser de och vad jag isåfall skulle kunna göra åt de, så jag tror att de kan vara ganska bra att filma träningarna. Sen får vi se ifall det blir nå filmkväll ikväll för vi har lite platsbrist men förmodligen blire att vara hos Becca så de hoppas jag gåår:)

Näee nu ska jag försöka göra nå vettigt pusshejj<3


Mabe it's just a dream


I find it hard to belive

Idag så stod lek å bus på mitt och Tingis schema(a) Släppte henne på banan idag och så sprang vi runt lite på banan och hon är riktigt bra på att sparka bakut och göra luftsprång, men hon är riktigt söt när hon gör de också^^, Sen så körde vi lite frihetsdressyr och sen avslutade jag med att rida lite barbacka i grimma. De gick bara braaa och hon var så snäll! De är egentligen inte såå stor skillnad på att rida med grimma och hackamore förutom att grimman inte tar lika mycke. Men nu ska man ju vara ansvarsfulla när man är i stallet och då ska man inte rida i grimma(A)

Imorn äre ju hoppträning och jag hoppas att de ska gå braa, sen på kvällen blire att fara iväg till Becca och ha filmkväll med några andra såå de blir ju myysigt:)

näe nu ska jag lägga upp tävlingsbilder från i helgen pusshejj<3


I like the way it hurts

VG+ på engelskaprovet kändes ju inte heeelt fel och sen att tyska provet förmodligen gick åt H*vete känns ju mindre bra men men vi får väll see.
Känns UNDERBART med sportlov nu och jag har i stort sett ingenting inplanerat vilket passar mig peerfeect! Det är faktiskt riktigt skönt att inte ha några planer alls men jag kommer nog inte få långtråkigt iallafall :)

Näe nu blire snart att gå ut till boden och byta om till hästkläder och knalla ner till maxi för att fara ut till Lilla Röda som ska få sig ett dressyrpass idag :)

vii höörs pusshejj<3


Day 29

Dag 29 – Mina ambitioner

Jag har olika ambitioner i mitt liv. En ambition är ju tillexempel att jag vill kvala MSV med Tingis men just nu känns de ju väldigt långt bort. En annan ambition är att jag vill ha minst VG ialla ämen och det får jag ju kämpa lite för. Men den ambition som jag vill mäst just nu det är att jag och Tingis ska funka ihop.


And still I wonder why

Torsdagar är en sån där dag som bara svischar förbi innan man knappt märkt att den börjat. Fick iallfall G på mitt matteprov som var supersvårt och som jag egentligen inte fattade någonting av men jag är riktigt nöjd med mitt G ändå^^, Imorn blire att skriva Tyska provet och sen få tillbaka Engelska provet och jag hoppas på minst ett VG men jag tror jag failade lite för mycket för ett MVG :) Sen blire att fara ut till min älskling som jag inte ridit sen i söndags eftersom moppekurs har kommit ivägen och sen dumma förkylningen. Så imorn blire att rida igenom henne på banan och jag ska försöka komma på några bra galopp övningar men jag tror jag ska jobba lite med byten och det går faktiskt frammåt för oss på den fronten! :)

Näe nu ska jag kanske slinga håret vi höörs pusshejj<3


Im so confused

Här är filmen från L:bn på lördagen och jaa man märker redan då att hon inte lyssnar speciellt bra på mig och jag fick vara på henne väldigt mycke men då lyssnade hon iallfall litegrann. Hon var ju brunstig den veckan också så då brukar hon bli mycke tjurigare men men de är bara att komma igen..har iallfall anmält mig till tävling i skeå den 19/3 så om typ 2 veckor det är en en dagars lokal på lördagen så det blir bra att fara dit över lördagen och då hoppar vi L:c L:b och då är det bara att försöka komma igång igen och försöka hitta tillbaka till rytmen igen.

Day 28

Dag 28 – Det här saknar jag mest.
I wont forget and I will never regret

1år och 6 månader med älsklingen igår<3

Med och motgångar har vi gått igenom.
Vi kommer aldrig kunna vara helt samspelta och jag kommer aldrig förstå mig på dig helt, för jag kan inte bestämma över dig.
Jag kan inte få dig att göra som jag vill om inte du är med på det.
Jag kommer inte kunna nå dit jag vill med dig.
En bra dag klarar vi allt.
En dålig dag klarar vi inget.
Jag vet att du kan gå hur långt som helst men det är du själv som sätter stopp för dig. 
Men jag älskar dig ändå,
jag tänker inte ge upp,
Jag tänker fortsätta kämpa<3