Why do I try when I know I'm going to fall down

Efter en natt med extremt dålig sömn är jag ganska glad ändå eftersom jag hittade några låtar från The Vampire Diares soundrtracket och speciellt en låt som jag letat efter suuperlänge för att den var såå fin!<3

Funderar på att snart faraa ut till stallet och göra allt klart så jag bara kan titta på villanäs tävlingarna sen :)
Kanske ska ta ut Tingis på en promenad idag så hon får röra sig lite mer än att bara stå i en tråkig liten fyrkant. Birger sa att hon skulle få promeneras 30 minuter per dag och de tänker jag följa till punkt och prick! Det enda som känns jobbigt är att jag inte kommer kunna följa med när de är återbesök. Har frilufsliv med skolan och ska fara och paddla kanadensare tisdag och sen sova där till onsdag och och de är på onsdagen vi ska in klockan 11 oc vi är inte tillbaka förän 2.. och inte får man ta med sig mobilen heller. Så kommer förmodligen gå runt som en osalig ande hela onsdagen tills jag får veta något, men de är säkert bra då. Det måste de.

Näe nu ska jag käka frukost vi hörs pusshejj<3

Kan bara säga att låten är underbar<3






Ta med dig mobilen. Samma sak var de när jag skulle ut med CH och paddla. Och Hästen skulle på atg. Tog med mig mobilen och lärarna brydde sig inte. Så länge du inte satt med mobilen och smsa m.m. :)

2011-05-28 » 13:36:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback