You and me got nothing to lose

Hade engelska nationella halva dagen idag, läs och hörförståelse, kändes inte alls speciellt svårt så känner mig helt lugn. Fick också igen mitt No nationella och är superduper nöjd med mitt VG!:)
Kom hem vid 4, gick en sväng med hunden och for sen ut och red Gucci:)
Red mot och förbi Stöcke PF och han var riktigt fin! Red på pelhamet för att han ska vänja sig lite vid det och det är så skönt att man kan vara så lätt i handen och man får fokusera på att jobba med skänkeln. Han blev lite pigg i galoppen men det var inga problem eftersom man faktiskt kan göra halvhalter på detta bett. Känns huur bra som helst så hoppas verkligen det funkar i hoppningen nu!
Sen så har jag borstat och pussat på Tingis som inte alls verkade besvärad av att ha stått inne hela dagen.
Älskling!<3

Imorn så slutar jag halv 2, ska vara nere på stan vid 2 och gymma med Manda, sen blir det hem och ut och rida Gucci:) Funderar på att rida på bana, fast det är så kasst underlag där så jag vet inte riktigt hur jag ska göra, annars kanske jag rider en sväng igen mot Stöcke pf, var verkligen super underlag där!
Imorn får ju Tingis också komma ut i sjukhage och hon får också gå på promenader så Maja ska gå en promenad med henne imorn:)
Nu ska jag göra klart det sista skoljobbet för i veckan sen heeelg!:)
Känner verkligen att jag behöver fota lite nya bilder på hästarna! Var ju ett tag sedan sist!:)






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback