It's not a burden it's a curse

Idag har det regnat nästan hela dagen vilket har sugit ganska hårt, det gör ingenting om det regnar på kvällen/natten men just under dagarna känns lite jobbigt.
Mamma och pappa har kommit hem nu iallfall och de är verkligen äckligt bruna! Inte avundsjuk alls nej nej...
Något som är lite små roligt är däremot att deras resväska är kvar i spanien eftersom de på flygplatsen schablade bort de, fast det tycker inte mamma och pappa^^
Förövrigt så lever jag fortfarande och jag får behålla min piercing! 
Känner mig sjuukligt glad över det och nu ska jag ta hand om den så bra som jag baara kan^^,
Men nu blir det sängen efter en lång dag gonatt<3
 

Don't go i cant to this on my own

Känner mig så duktig som har mockat hela hagen i ösregn och sen varit ute och ridit Tingis, blev en rätt ordentlig tur ändå. Sen har jag duschat, städat mitt rum, ätit middag och nu planterat mig i soffan.
Snart ska vi gå ut och ta in hästarna som har fått stå ute hela dagen, de vill nog gärna komma in eftersom vädret inte alls är speciellt mysigt...
 

Sometimes you got to fall before you fly

Kändes inte helt fel med såhär kort skoldag, tänk om man hade de hela skolveckorna, skulle inte vara dåligt skönt!
Iallfall så drog jag till gymmet direkt efter och löpte 3km och sen gav jag mig. Sen svängde jag förbi ica och köpte hem middag åt mig själv och sen har jag varit en sväng med hunden och nu ska jag ut och mocka hage och rida Tingis. Sen blir det in och städa huset spotless eftersom mamma och pappa kommer hem idag och sen är det väll bara vänta på att bli dödad antar jag....

@ gym

Tell me who will make it out alive

Ligger i sängen och hör hur det regnar ute, känns ju lovande inför dagen eller nått...
iallfall ska jag snart gå upp och göra mig iordning lite, eller blir typ att sätta upp håret i en toffs och dra på sig mjukisbyxorna, ungefär så mycket orkar jag anstränga mig en 2 timmarsdag i skolan med gymmning som väntar sen.
Näe nu ska jag ta mig upp ur sängen, höööres!:)
 
 

you turned into a pretty big waste of my time

Är helt sjuuukt trött och tänker nu ta och sova, imorn väntar en två timmars skoldag, gym, hästar, förhoppningsvis manda och sen kommer mamma och pappa hem från mallorca och de lär förmodligen döda mig när jag kommer hem eftersom jag igår piercade min läpp. 
Så nu sitter en liten silvrig kula på plats och min läpp är ganska svullen men har gått ner lite nu och förhoppningsvis är det ännu mindre imorn!^^,

 
 

Just drop the fight

Kort dag idag i skolan kändes inte heeeelt fel! blir ännu kortare dag imorn då jag bara går mellan 10-12 :)
Skippade gymmet idag eftersom jag var så hungrig, inte bra att träna på fastande mage! Så blev hem och käka och sen gick jag en promenad med Gucci och mockade hage.
Just nu sitter jag och väntar på att pastan ska koka klart för då blir det maaat som jag själv har lagat, gud vad duktig och huslig jag är!
Manda sover inte här ikväll eftersom hon är sjuk, så det suger!

sådhär kan de se ut när jag och Manda äter, fast de här var ju innan jag blev vegitarian :)

I promise you I wont make a sound

Trotts att jag har sovmorgon vaknade jag ganska tidigt, så har fördrivit lite tid med att sitta framför datorn och snart ska jag gå upp och äta frukost för jag är hungriiig.
Börjar 11.40 som jag upprepat en antal gånger och efter skolan blire gym och förhoppningsvis kan manda sova här ikväll.
hoppas hoppas!:)
 
 

You make me feel so alive

Fick sluta skolan en halvtimma tidigare idag vilket inte alls kändes helt fel! Blev då att dra hem och rida båda hästarna och de gick braa, Tingis skötte sig super och Gucci lunkade på snällt.
Sen gick jag in och åt middag^^,
Imorn börjar jag 11.40 och slutar 13.50, blir att dra till gymmet efter det, och sen blire jag som får laga middag ikväll, vegetariskt såklart! ;)
 
 

all the time

Ny dag, och dags att fara till skolan!
 

Imagine living like a king for a day

Är gaalet trött men ska tvinga mig själv att vara vaken ett par minuter till, har en känsla av att jag kommer somna så fort jag blundar.
Får sova åtminstånde en timma längre då jag kliver upp halv 8 imorn och släpper ut hästarna.
börjar ju skolan kvart över 10 och har 3 lektioner, ganska skönt!
Fast torsdag och fredag blir inte så dåliga heller;)
Gillar mitt schema ganska ordentligt, förutom tisdagar! De är de absolut jobbigaste dagarna någonsin!
Men nu, sovaaaaa<3
 

I wont go away

Detta har varit en blandad dag och just nu är jag helslut och jättehungrig.
Lodade omkring i mjukisbyxor idag på draggen eftersom de tydligen går runt en myt om att man absolut inte kan ha det för då kommer alla stirra ut en men det gick bara fin fint!
Imorse lyckades jag däremot tappa min mobil i korridoren så skärmen sprack, det var ju mindre kul kan man ju säga, halva skärmen är helt sprucken...
Den funkar åtminstånde.
Sen idag har vi mest bara haft massor av lektioner och långa lektioner! 
Efter skolan så drog jag iallfall till gymmet och det gick väldigt tungt och jag kände mig inte alls pigg på att gymma, men det gick ändå!
Just nu sitter jag hemma, väntar på middag och så väntar jag på ett samtal också,
imorn väntas liten sovmorgon, börjar 10.15!
 

Dålig bild men...

I don't think that they'll understand

Så underbart fint, gillar nog nästan den här bättre an orginalet, sleepmode musik till tusen<3
 

I never thought that you would stay

Kände mig så grymt less imorse när jag kom till skolan och fick veta att första lektionen var inställd. Det betyder alltså att jag klev upp klockan 6 helt i onödan! Jag hade kunnat sova till 8...
Annars har dagen flytit på snabbt och efter skolan hängde jag, manda, pontus och patric i stan ett tag. Vi gjorde inget speciellt förutom att äta och frysa för det är inte varmt idag!
Är nu hemma, hästarna har vilo dag och jag har tagit en varm dusch, tvättat bort äckligt smink och gosat ihop mig i min one piece ^^,
 
Imorn väntas en ny skoldag då jag faktiskt har en riktigt lång dag, börjar 8.20 slutar 15.40 och efter det blir det att dra och gymma, känns super att komma igång igen!
Maja och hennes kompis Emma skulle fara ut och skritta imorn så blir hästledig igen, men då blir det istället att ta båda på onsdag men det gör inget!:)
 

Im okay

Imorn ringer klockan vid 6 men det känns helt okej ändå, lika bra att börja vänja sig!
Vanligt vis så hade jag tyckt att det suger att gå till skolan men nu känns det faktiskt riktigt kul, ny klass, nytt folk, ny skola, nytt allt, så nu känns det bara kul, kommer förmodligen hata de om en vecka eller två, haha!
Imorn får Tingis vila och Gucci lär väll få komma ut på en skritttur, beror ju på hur mycket det har tänkt regna för det ser inte lovande ut...
men så är det ju på hösten!
 

You make me feel allright

Red ut en sväng på Tingis en stund på förmiddagen, hon var så fin och snäll, min lilla pärla<3
Blev att äta lite lunch innan man drog sig ner mot stan för att gymma och köpa lite grejer inför skolan så som, anteckings block, kalender, pennor, sudd osv. Sen så mötte jag upp Manda och då blev det gym och känner att jag var riktigt duktig!
Är sååå mycket roligare att träna med musik nu när jag laddat in låtar men oj så man får springa på för min musik går ju i ett högt tempo. Gick först 1 km och sen sprang jag 3 men eftersom musiken går snabbare än vad jag vanligtvis springer så måste jag ju springa snabbare för man kan ju inte springa i otakt ju!
Kändes verkligen som jag kutade som en idiot där ett tag.
Sen blev det att köra lite maskiner också.

Har nu kommit hem och käkat middag och snart ska jag och morfar ut och övningsköra lite!
Han har ju manuell bil så det är ju det jag behöver träna på för att köra med automat är ju ingen konst!
Så önska mig lycka till och att jag inte får allt för många kärringstopp^^
 

Look who's laughing now

Kände mig inte jättepigg när klockan ringde för ungefär en timma sedan men så är det när man har 4 hungriga hästar på gården.
Har nyss käkat lite frukost och plockat undan lite grejer i mitt rum, snart ska jag dra fram damsugarn också, guud vad duktig jag är ( HAH kolla mamma du behöver inte säga åt mig att städa!!! ) 
Sen far jag ut och joggar Tingis ett tag innan det blir att dra sig in mot stan och gymmet, ska även köpa lite grejer jag behöver till riktiga skolstarten nu på måndag, så som pennor, block, kalender o.s.v.

Do it now, remember it later

Då har denna dag snart passerat, blev att ta en power nap innan middag och oj vad skönt de va!
Imorn blir det då att dra in till stan och gymma vid 1 och innan de ska jag fara ut och jogga Tingis litegrann för på eftermiddagen ska de börja regna.
Känner att nu när skolan drar igång och allting ska jag verkligen ta tag i mitt gymmande! Har blivit så lat på senaste tiden, så nu på måndag ska jag börja ta tag i mig själv och sluta äta massa onyttigheter ( är förmodligen 3757295 gången jag säger det, hehe ) och sen börja gymma åtminstånde 2 dagar i veckan!
Tisdagar och torsdagar verkar som passande dagar för tillfället och sen så ska jag nog träna hemma nån dag under helgen också, Nu SKA det bli slut på slöandet!

Bjuder på nån konstig gif som jag gjorde för nån dag sedan, vette tusan vad som hände med färgerna mende blev ganska coolt^^
 

Give it up

Har varit på dressyrtävlingar nu ungefär halva dagen och det har faktiskt gått riktigt bra!:)
Tingis såg riktigt riktigt fin ut på framridningen och sen inne på banan var hon lite spänd men skötte sig fortfarande bra. Var bara 1 placerad men de kom 2a och Maja verkar riktigt nöjd, vilket hon ska vara!

När jag kom hem så for jag ut på en lång skritt tur med Gucci, och sen dess har jag bara duschat, slappat och ätit lunch och nu tittar jag på PunkD.
Blir en chill kväll nu när mamma och pappa har åkt bort till mallorca i en vecka, inte avundsjuk alls, verkligen inte...
 
 

Tell me where have you been

 

If it means alot to you

Gårdagen spenderades med Manda eftersom jag sov hos henne och vi delade på hennes lilla mini säng, kan ju säga att jag inte har sovit sådär asbra men.
Idag i skolan hade vi typ lekdag, spelade brännboll hela förmiddagen och sen efter lunch skulle vi förberede för en power point inför någon föräldra sak,
Sen gick jag och Pontus på stan ett tag medan vi väntade på bussen hem, blev att käka typ lunch på subway :)
När jag kom hem så hjälpte jag Maja rida Tingis på banan, för imorn väntar dressyrtävling.
På vägen hem från ridbanan så passade jag på att hälsa på mina fina grannar som också är anledningen till att jag blev vegitarian!:)
 

I wonder if it's all about you now

Idag så börjar jag 11.40 vilket inte känns sådär heelt fel om jag ska vara ärlig! Om mitt schema stämmer så kommer jag börja den här tiden varje torsdag! Hoppas hoppas!
Idag så kommer jag sova hos Manda så blir helt enkelt att ta med sig alla grejer hem till henne, ganska skönt att sova i stan faktiskt för då har man nära till skolan sen på morgonen.
Anledningen till att Tingis ska säljas ät att jag inte kan ha kvar henne, mina föräldrar vill inte stå och lägga ut så mycket pengar på någonting som inte kan "användas" och jag vet själv att jag kommer få så dåligt samvete över att ha henne kvar hemma när jag har Gucci att satsa på och jag kommer säkert ha mycket i skolan och hon måste verkligen hållas igång. Jag hatar det för jag vill verkligen ha kvar henne, men det går inte..
 

Time's running out

Idag hade vi som de första riktiga lektionerna, inte för att vi gjorde speciellt mycket, typ gick igenom vad vi ska jobba med, tror faktiskt att det kan bli bra.
Slutade vid halv 3 och var en liten stund med Manda och Pontus innan jag och Manda drog och gymmade ett tag.
Kom hem och for ut och red Tingis och sen gick jag en promenad med Gucci :)
Tänkte svara på fråga jag fått.
När/ ifall Tingis nu blir såld så kommer det förmodligen bli en ny ponny men det kommer att bli min lillasysters ponny.
 
Just nu känns det verkligen extremt tungt och jag vill helst inte tänka på det, men det är som det är helt enkelt...
 

Forgive me

Nu går jag sönder och bryter ihop, men jag har inget val.

Förlåt mig mitt hjärta, förlåt...
 
 

Cause you are my heaven

Kom hem från skolan för ett tag sedan och det har varit en rätt kul dag, hade som en tävlingsdag där klass grupperna fick tävla mot alla 1or, gick väll kanske inte as bra för våran klass med^^,
Dagen har iallfall bjudits på hit och dit springande, massa skratt och sen gjorde jag världens snyggaste vurpa i någon av koridorerna, kommer nog ha en ganska blå rumpa ikväll!

Ute regnar det och är jättekallt och det känns skönt att Maja tar Tingis idag, jag ska nog bara gosa i sängen och ta det lugnt och skönt, börjar 10 imorn och då ska de riktiga schemat dra igång. har bara 3 lektioner på onsdagar men slutar ändå runt 3, efter skolan blire att dra och gymma med Manda!:)

Säng gosning på G!
 

Just let me know

True shit!
 
 
HAHAHAHAHA, det sista måste ju nästan vara bäst!
 

You'r just to good to be true

Gud vad roligt att andra dagen i skolan så bestämmer sig mitt öga för att svullna upp och göra asont igen så jag ser ut som quasimodo, känns ju sådär askul-.-'
Tur att det finns smink så har försökt fixa till så gott de går även fast det bästa kanske är att vara helt osminkad, heh vi ser väll hur detta slutar!
 

Börjar om en timma så om ett tag ska ja åka till skolan, idag är det typ sammarbetsövningar och komma in i klassen som står på dags schemat så det blir säkert kul!
 
 

I swear we can make this last

Guud vilken dag det har varit!

Kom ju dit till skolan och fick sitta i aulan ett tag och vänta på uppropen, var så sjukt nervös eftersom jag inte hade någon aning om vilka jag skulle hamna med, haha fick världens chock när jag insåg att jag hamnade i samma klass som Becca igen men det som är mest komiskt är att jag har hamnat i värsta sportklassen!
alla förutom jag och 2 till har special idrotts inriktningar. 
Men klassen verkar rätt skön så hoppas det blir bra iallfall!:)
Är galet trött nu ska ska ta en jättetidig kväll och sova, börjar halv 9 imorn.

BTW är mitt hår rosa igen, Like alot!:D
 
 
 

Lights will guide you home

Efter en lång och iskall dag är jag äntligen hemma, har typ seriöst frysit sönder hela dagen, fan vinter snart...
Just nu sitter jag i min säng och freakar sönder inför imorn!
Känner ingen och det kommer säkert bli jättepinsamt och jag är ju pinsam bara som jag är, guud!!
Näe nu äre bara att andas och va luuuugn!
Tänkte bjuda på lite blandade mobil bilder från sommarn:)
 
 
 
 
'
 
 

Stay, please

Då var det dags att gå upp och ta tag i den här dagen!
 
haha måste bara lägga upp den här först!
 

Is this just one of your games?

Är trött as fuck, den här dagen har verkligen sugit musten ur mig, så nu ska jag bara krypa ner i mitt sköna lilla säng och gosa ihop mig och sova som en sten!
Imorn går jag ändå upp tidigt och far ut till surf med min kamera och är där så länge jag kan tills jag måste åka till jobbet.
Sen jobbar jag hela kvällen och sen på måndag är det fucking skola!!
Gymasiet!
Heeeelt sjukt, kommer typ freaka sönder!!
 
 
 
 

Show me your heart

Var ganska kul att jobba idag faktiskt, var rätt mycket folk och allt rullade på bra.
Sen jag kom hem har jag mockat hagen, legat ute och solat och degat framför datorn.
Tingis vilar idag, Maja red henne igår och sen får vi se hur mycket jag kommer rida i veckan eftersom Maja ska dressyrtävla om en vecka och hon lär ju vilja rida Tingis så mycket som möjligt innan. 
Men jag kan ju alltid fara ut och skritta Gucci litegrann.
Pratade nyss med våran hovslagare i telefonen och hon lät lite smått hysterisk över de vi fick höra hos vet och imorn kommer hon och tar av honom skorna, sen skulle hon också ringa och prata med Birger i telefon.
Förhoppningsvis kommer de fram till en bra lösning!!

Dreaming of being your queen

Har varit kul att vara och kolla på surf tävlingarna idag men guud så sugen man blir på att tävla själv!!
Men men det får helt enkelt ta den tid som behövs, det är viktigast!
Just nu är hela släkten här och vi har käkat kräftmiddag som vanligt och det var riktigt gott,
blir förmodligen en tidigkväll eftersom jag jobbar imorn mellan 8-14, ett lagom pass:)
 
haha kan ju bjuda på en gif när jag försökte vara lite skillad och flippa rullen med tungan, haha kan man vara sämre?
 

Aim for the sunrise

Vaknade nyss efter en natt fylld med massa sjuka drömmar! Ibland undrar jag verkligen vad de är för fel på min hjärna, haha!
Dagen kommer ju somsagt bestå av det jag skrev igår så orkar inte dra det igen:)
 
bjuder på 2 gifs innan jag försvinner iväg för dagen!:)
 

Ungefär såhär trött var jag när jag gick och la mig!
 
 
och ungefär så här kul och fluffigt var mitt hår när jag vaknade
 

Sorry you'r not a winner

Imorn så får Tingis en vilo dag, hon har ju tuffat på hela veckan och vid 2 tiden så börjar tävlingarna på surf så då åker jag och kameran dit och stannar hela dagen!
På kvällen blir det att åka hem och fira morfars födelsedag och enligt tradition äta kräftor!
Inte helt fel det, tur att jag fortfarande äter fisk och skaldjur för vad vore morfars födelsedag utan kräftor!?
 

That's all I need

Efter en tur till vetrinären med Lilla Grå så känns alltid lite bättre.
Markerade som inte riktigt på något speciellt ben när vi böjde honom men han är lite allmänt besvärad av någonting och förmodligen så kommer det från hans hovar och hur han är skodd. Att han är ojämt skodd, att han blir lite snedbelastad och att hoven är för fastlåst i de skorna han har nu, att de inte kan expanderas som de ska.
Så nu ska vi slita av skorna så han får gå barfota i minst 3 veckor då vi ska in på återbesök.
Så nu ska vi prata med våran hovslagare och se vad vi kan göra åt det eftersom det inte är hållbart som det är nu.
Hovarna är ju liksom a och o för en hållbar häst!
 

If you cant hang then there's the door

Tog mig friheten att ge mig själv en behövlig sovmorgon, vaknade för en halvtimma sedan.
Igår så kom våran nya hyresgäst hit med sin häst Kaffal, en gammal arab valack. Han går nu i en avdelad hage och jag hoppas att han kommer att komma överens med våra andra hästar:)
Idag ska jag fara ut och rida Tingis och sen vid 15.30 har vi tid för Gucci hos vetrinären!
Ska bli extremt intressant att se vad vi får fram för något för det låter så himla ologiskt att det skulle komma från ridningen under den korta perioden mellan stöcke och vindeln när han till och med fick ta det lugnt då! Men jag har verkligen ingen aning så det ska jätteskönt att förmodligen kunna fastställa något!
Blir helt enkelt en intressant dag!
 

I'll stand on my knees


You'll tear me apart

Kommit hem från stranden för ett tag sedan efter att ha spenderat några timmar med Joel och Becca!:)
Var länge sedan jag träffade de så de kändes sjukt kul att få se de igen, så vi har legat på filtar och snackat i solen hela dagen, vilket är har varit skönt!:)
Kom hem för ett tag sedan och har hunnit äta lite väldigt sen lunch och efter middagen blir det att gå en promenad med fina Grå.
 

I'm lost in you

Guuud vad jag har sovit dåligt inatt!! Har cp ont i mitt högra öga och de känns som om jag typ blivit biten av nått, askul-.-
Idag så är iallfall planen att jag ska vara med Becca som jag inte träffat på ett tag nu och det ska bli kul, hon kommer säkert vara brun som en afrikan eftersom hon kom hem från turkiet förra veckan, inte avundsjuk alls, verkligen inte...
Så får helt enkelt se vad vi hittar på men det är åtminstånde lovande väder ute så det kanske blir en strandtur, vem vet!:)
 
Ska nog snart ta mig upp ur i sängen för jag är hungrig!
 

Lost under the surface

Sleep mode<3
 
 

We'll do what we want to

Hjälpte Maja när hon red Tingis igår på hippo och det gick riktigt bra för de, med lite mer träning så kanske dressyrtävlingen kan gå rätt så bra!

Idag var egentligen planen att vara med Manda men när pappa erbjöd några timmars jobb i butiken så kändes det inte helt fel med lite extra pengar! Så började jobba 10 och slutade runt halv 3.
När jag kom hem så kom Anna E ut till oss och kollade igenom våra sadlar och de passade fortfarande på båda hästarna så det kändes ju super, sen for jag ut och red Tingis ett tag och hon var glad och positiv och uppförde sig braaaa!
Har precis ätit middag och nu ligger jag och lyssnar på denna låt som verkligen är en glad låt på hög nivå!!!
 
 
 

We are the children that fell from grace

Ute är det vaarmt och jag har legat ute ganska mycket idag och ska snart gå ut igen, kände att jag behövde en liten sol paus:)
Just nu är jag ganska irriterad över att jag inte hittar min överföringskabel till mobilen samtidigt som jag lägger upp lite planer inför imorn.
Ikväll ska vi iallfall köra in Tingis till hippo och jag ska hålla lektion för Maja, eftersom hon eventuellt ska va med och dressyrtävla Tingis på surf nångång i september. Hon skulle egentligen ha ridit Gucci men nu blev det inte så, 
Men kan ju va bra och få nå resultat på Tingis...

Näe nu ska jag gå ut och sola igen och sen får vi se om jag kanske bestämmer mig för att töja upp örat de eventuellt sista millimetrarna, ligger nu på 8 mm och ska byta upp mig till en 10a, förmodligen stannar jag där också men man vet ju aldrig^^,
 

The feeling of freedom

Mamma ringde Birger imorse men tydligen är telefon tiden flyttad till onsdag så blir att ringa då istället, Gucci lär ju inte bli sämre av att få vila tills dess.
Maja ska rida Tingis idag och det betyder ju nu att jag har en i stortsett hästlös dag vilket kändes jobbigt. 
Ååååhh varför blev det såhäär, han har ju verkligen inte gjort något speciellt alls eller gått hårt under den tiden eller nått så förstår verkligen inte. Hoppas Birger kan ge mer svar!
Jag är trött och jag ska typ fortsätta att sova så..
 

Don't give up on me

Tingis skötte sig riktigt bra idag när vi var ute! Blev en ganska intensiv trav/galopp tur som hon verkade tycka var buskul:)
Sen har jag bara duschat,ätit middag och försökt klippa till min lugg som inte vill göra som jag vill-.-
Imorn är det exakt en vecka kvar tills jag börjar skolan och det känns riktigt kul!
Ska bli jättespännande att se vad de ska gå för folk i min klass och hur stor skillnad de är på grundskolan.
Men innan skolan börjar ska jag ta tag i projekt färga håret, eller jaa inte hela håret men blir helt enkelt att göra det lite rosa igen och det känns taggat!:)
 

Then we'll walk there together

Kom hem från vännäs för ungefär en timma sedan efter att ha fotat och kollat på tävlingar:)
Kändes otroligt surt att inte fått vara med själv men men...
Så nu har jag sorterat lite bilder och laddat in de i datorn så ifall nån vill ha bilder kan jag kolla om jag har någon på er!:)
 
Näe nu ska jag snart ut och rida Lilla Röda en sväng och Lilla Grå får sig en promenad helt enkelt!:)
 
 
Bild från igår fotad av Alice :)

I wouldn't be to sure

Blir nog en tidig kväll för mig ikväll, känner mig trött och slut efter dagen som har varit.
Imorn blir det ändå att kliva upp tidigt, ska åka ut till vännäs och vara där hela dagen och kolla på tävlingarna nu när jag inte kan vara med själv.
Det känns verkligen så otroligt surt och självklart går tankarna till hur det här gick till. 
Jag tycker ju som inte att han har gjort så mycket sen tävlingen i stöcke när han gick så himla bra, han fick ju typ skritta i en vecka och bara ta det lugnt i yttligare efter det så var det ju som 2-3 veckor till Vindeln. Jag förstår verkligen inte. Visst han och Leo brukar leka väldigt brutalt i hagen och springa omkring som galningar, och hoppa omkring på varandra och så men känns ändå inte som om de är därför, Näe jag ska sluta spekulera i det för nu är det som det är och jag hoppas Birger har tid så fort som möjligt!

Men nu tidig kväll!
 
 

I'll always put you first

Det här var en intressant tävlingsdag.
Eller, jaa har iallfall kommit fram till att Gucci är oren, markerar höger bak när man böjer honom.
Gick rätt okej i L:cn han vill fortfarande inte riktigt gå framåt och slutade med ett stopp och ett pet.
Red själv inte speciellt bra. 
Sen till L:bn kändes han lite små konstig i traven, inte lika mycket som i Vindeln men fortfarande att något kändes konstigt, bad min tränare titta på honom men hon såg ingenting så tänkte att jag bara var nojig.
Gick helt okej på framhoppningen, fortfarande ville han inte riktigt gå på framåt och sen inne på banan så tar han verkligen inte min skänkel fick ett stopp på 2an och där red jag verkligen på honom ordentligt. 
Tog om det och han hoppade men sen stoppade han på 3an också. Tog om det och sen utgick jag.
Han kändes verkligen inte som sig själv och han stannar verkligen aldrig om det inte blir helknasigt eller om jag fuckar upp de totalt men han brukar alltid hoppa om man verkligen ber om det!
Så var helt enkelt bara att gå upp till vetrinär besiktningen och be henne böja vänster bak och precis som jag var helt säker på så markerade han igen.
För jag vet till hundra procent att han kändes helt ren när jag satte igång honom men tydligen var det fortfarande någon störning kvar som kommit fram igen..

Så nu ska vi ringa och boka tid hos Birger och göra en hältutredning och sen ser vi vad som händer helt enkelt.
Men jag vet att "hältan" är nykommen eftersom han inte betett sig såhär förän i Vindeln och som sagt så är detta verkligen världens snällaste ponny som alltid ställer upp och nu när han inte gör det så vet man direkt att något är fel.
Så nu är alla tävlingar strykna för ett tag framöver, det känns tråkigt men allt för att lill prinsen ska bli helt hundra igen!<3
 

Before you go

Kan inte låta bli att drömma^^,
 
Kellin quinn - Sleeping With Sirens 
 
Oliver Sykes - Bring Me The Horizon
 
 
 

We'r doing what we want to

Nu är allt fixat och klart för imorn och förhoppningvis lägger sig ponnyn inte smutsen,spelar ingeroll hur mycket man rengör honom och sen täckar på honom för på något sätt lyckas han alltid bli smutsig.
Men nu ska jag sova, klockan ringer 7!:)
 
Bjuder på en låt som iallfall jag blir taggad av!:)
 
 

You'v done this wrong

Har inte gjort många knop sen jag kom hem, har typ legat framför datorn hela tiden och käkat grillad quornburgare till middag, det var muuummss!!
Nu är jag åter igen planterad framför datorn och medans jag väntar på att klockan ska bli så mycket att jag kan tvätta Gucci, så drömmer jag mig bort i framtidens planer.
 
 
 

Purple rain

Step by step operation färga Mandas underhår lila
 

I think I saw you in my sleep darling

Är ganska nyss hemkommen ifrån stan och det var riktigt mycket folk där idag eftersom de är grymt väder och sen är det volleyboll turnering i stan. 
Hade inte tänkt köpa någonting förutom en ny eyeliner men råkade ju bli lite andra saker också, som ett nytt linne, en army jacket  ett par tights och en topp.
Gymmade en stund innan jag åkte hem och motivationen var verkligen sämst och det gick extremt tungt.
Har nu duschat och ska käka lunch nu, Maja tar Gucci idag och jag tror Tingis får vila, sen ikväll ska vi tvätta upp Smutsgris Gucci och sen packar jag och putsar allt inför imorn! 
 

Här är en gif på de jag köpte idag, fast glömde toppen då(A)
 

Every broken promise that your body couldn't keep

Just nu sitter jag på min madrass på golvet hemma hos Manda medan hon är uppe och gör någonting.
Gårdagen spenderades genom kladdkaks ätning, OC tittande och sen så färgade vi Mandas underhår lila som vi planerat ett tag!
Haha det blev faktiskt avcoolt fast det ser lite mera blått ut, mina händer däremot ser inte blåa ut, de är verkligen lila, note to self : färga inte hår utan plasthandskar!
Men det går förmodligen bort om om ett tag.
Idag ska vi ta och dra oss in mot stan och strosa runt lite grann, sen innan jag far hem så går jag förbi gymmet och tränar litegrann.
Blir förmodligen bara att springa och kanske göra något enklare eftersom jag inte vill ha träningsvärk nu när jag ska tävla i helgen!
Nu, göra sig iordning! :)
 

Help her out

Sitter hemma hos Manda nu och försöker komma på vad vi ska göra, det går inte speciellt bra.
Gick däremot bra att rida idag då hästarna skötte sig braaa, 
Har inget mer att skriva just nu men här kommer en nygjord gif på Manda:)
 

Tell me you need me here

Så galet trött jag var igår efter att ha sovit i 3-4timmar hos Patric, kände verkligen att jag behövde få sova ut!^^
Idag så rider jag förmodligen båda hästarna, och sen nångång när jag har lust så far jag in till stan för att sova hos Manda, vi ska inte göra något speciellt, men blir åtminstånde att fara och gymma!:)
Har inga större planer för dagen så vi ser väll vad som händer:)
 
 
 

Just give me a break

Insperation
 
 
 
 

Everything i'v loved became everything I lost

Kan nog lyssna på den här låten hur många gånger som helst utan att tröttna för den är helt jävla underbar!!
 
 
I've said it once, I've said it twice, I’ve said it a thousand fucking times.
That I'm okay, that I'm fine, that it’s all just in my mind.
Addiction's got the best of me, and I can’t seem to sleep.
It’s not 'cause you’re not with me, It 'cause you never leave.

But this has got the best of me

Hoppträningen idag gick superbra!
Hoppade en kort bana med titthinder och kombiantion och det gick verkligen huur bra som helst!
Gucci kändes jättefin, precis som vanligt och lyssnade super, men sen red jag rätt bra idag också:)
Kombinationer som brukar vara vårat stora problem, speciellt när det är oxer in, som det var idag, men nu var det inga problem alls och allt känns så himla bra inför tävlingen i vännäs i helgen!
Hoppar L:c L:b på lördag då är L:bn sista lagomgången också! Tror vårat lag ligger 3a! Det andra av vårat lag leder tror jag:)
Sen på söndag är jag anmäld L:c L:b och kommer förmodligen rida de klasserna om allt går som det ska!:)

It's not real

Gårdagen spenderades i då i vännäs med Patric, Manda, Jasmine och Andreas. Vi gick mest omkring, klättrade på tågbron för andra gången och det är inte dåligt läskigt att vara där! Just att de är högt upp gör inte så mycket jag är bara rädd att jag ska ramla ner^^
Sen gick vi förbi Jasmines hästar och stod och myste med de ett tag och snacka om att man blev förvånad över att killarna inte var ett dugg rädda för de. Haha de var så söta när de stod och klappade och myste på de.
Sen så kände vi för att vara mogna och leka kurragömma och det gick iallfall bäst för mig, ibland är det allt fördelar med att vara liten!
Sen sa vi hejdå till Andreas som var tvungen att dra hem eftersom han skulle jobba på morgonen och sen följde vi även Jasmine dit hon skulle.
Resten av kvällen/natten så satt jag och Patric och pratade eftersom Manda somnade nästan direkt, haha sen så pratade hon i sömnen också vilket var väldigt kul!
Tog tåget hem i morse vid 12 och då hade vi smygit ut ur huset eftersom Patric fortfarande sov och vi ville inte väcka honom, haha han fick ganska mycket mindfuck sen när han vaknade och insåg att vi hade dragit.

Nu är jag iallfall hemma och ikväll är det hoppträning sen tar jag en tidigkväll kan jag lova!!
 
Bilderna är snodda från Jasmines blogg!:)
 
 
 

Give me all you have

Gucci skötte sig bra idag och regnet vräkte ner över oss samtidigt som vi galopperade genom skogen, ganska mysigt ändå^^,
Har iallfall duschar och kletat lite smink i ansiktet och nu ska jag packa min väska och bege mig mot stan,hoppas på en fin kväll!:)
 

Bring me back to life

Vaknade för ungefär en halvtimma sedan av att mamma väckte mig, haha gud vad jag sover men oj så skönt det är!
Brukar verkligen aldrig kunna sova länge men nu är det som om någon gett mig sömnmedel för jag sover som en liten gris^^,

Ligger iallafall i sängen just nu och ska väll snart gå upp för att äta frukost/lunch.
Blir att fara ut en tur med Gucci i detta äckliga regnväder och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra tills jag ska fara, vi ser vad som händer helt enkelt!:)
 

If I could have a minute please

Nu är det snart dags för mig att krypa i säng och de ska bli såå skönt, känner mig riktigt trött!
Imorn så far jag ut och rider Gucci någon gång under dagen och sen på eftermiddagen så drar jag in till stan för att ta bussen ut till Vännäs med Manda,som vi egentligen skulle gjort i lördags, och sen så blir det helt enkelt att sova där borta.
Låter som om de kommer bli film maraton på g vilket inte låter helt fel!:)
 
 

I've been lying to you

Har varit ute och ridit min Lilla Röda som skötte sig bra, red inte så länge men hon kändes väldigt pigg och glad och imorn ska Maja och hennes kompis Venla som är här med sin häst fara ut och rida på sandvägarna så det kommer hon säkert tycka är kul!:)
Efter ridturen så for jag ut och sprang och de gick riktigt bra, sprang vanliga rundan och ökade på tempot en aning eftersom de börjar kännas riktigt lätt nu, underbar känsla verkligen!:)
Sen har jag duschat, haft ansiktsmask och städat mitt rum och nu är jag planterad framför datorn resten av kvällen^^.
 

I told you you'll be fine

Har verkligen varit underbart väder hela dagen idag, och själv har jag varit ute största delen av dan och bara legat ute.
Sen har jag såklart tittat på hästhoppningen och fan att de inte gick vägen för sverige idag!:(
Chillar nu i sängen och väntar på att middan ska bli klar, Veggie tacos står på menyn, låter de inte gott!
Efter middagen far jag ut och rider min fina röda och sen tror jag att de blir en löprunda också:)
 
 

Let me be around

Känns lite illa att jag vaknade för bara ett tag sedan, snacka om att jag börjar vända på dygnet! De är ju typ dags att vända tillbaka på dygnet för om nå veckor börjar skolan... fast det ska faktiskt bli kul ändå, är ändå sjukt pepp på att börja gymnasiet nu men kommer förmodligen hata de en vecka senare, eller kanske inte hata men.

Dagens planer ser ut som följande att först ta mig upp ur sängen och äta frukost, fara ut och rida Lilla Röd och 
sen far jag nog ut och springer också:)
Känner av träningen från igår kan man ju iallfall säga och det känns bra, älskar träningsvärk för då känner man att man varit duktig!:)
Näe nu ska jag ta mig ur sängen!
 

You could call me undefined

Blev ju inte riktigt som vi hade tänkt oss igår men jaa blir det någonsin de när de gäller oss.
Lyckades iallfall missa sista bussen till Vännäs så blev helt enkelt att hänga i stan hos Manda istället, Blev en kväll med OC, Chips och hallon smoothie, men de funkar det med.
Idag så klev vi upp runt halv 11 , åt frukost och drog in till stan och gymmade, det kändes riktigt skönt att få ta ut sig ordentligt!
Maja har ridit båda hästarna idag så efter jag kommit hem så låg jag ute i solen ett tag.
Det var min dag så här långt iallfall:)
 


That should be me

Har varit ute i regnet med Liten Grå ponny som inte var så grå, snarare brun, hata inte att ha en skimmel.
Tingis fick en vilo dag idag eftersom hon inte vilat på en vecka:)
Sen har jag varit inne och kollat på OS och behöver jag ens nämna att Roffe är så sjukt grym!!?
Nu ska jag snart äta middag och packa min väska för i natt sover jag i Vännäs med underbart folk!
 

Eftersom jag haft ganska tråkigt idag kan jag ju bjuda på några gifs!:)
 
 

Nothing has changed but everything is different

Det regnar idag...igen!
Blir att rida båda hästarna idag men blir nog inte precis långritter om jag sänger så(A)
Annars har jag lite planer inför ikväll ifall jag ens får fara ut eftersom jag mer eller mindre haft utegångsförbud sen i tisdags eftersom jag tydligen är dum -.-'
Näe nu ska jag ta tag i denna dag och fara ut och rida!
 

I'll follow you into the darkness

Drog ju in båda ponnysarna på hippo idag och det blev regn uppehåll så red ute ändå:)
Började rida Tingis på dressyrbanan och hon var riktigt riktigt fin! Avslappnad, lugn samlad och gick på hur bra som helst och kan inte vara nöjdare!
Sen så förflyttade vi oss tills stora hoppbanan där de stod lite hinder och det gick ganska bra det med:)
Hon var lite spänd och spretig stundvid men hon hoppade fint!:)
Pappa har filmat så det kommer film så småningom..
Sen så red jag Gucci i paddocken och han kändes helt hundra och jag kände direkt när jag travade idag att han var ren! Red runt lite lätt i alla gångarter och han var riktigt fin och avslappnad!:)
 

Kill your enemies with happiness

Idag regnar det. 
Mycket!
Vilken tur att vi kan köra in hästarna till hippo då och rida i ridhuset!:)
Idag ska jag kolla om Gucci känns bra igen, vilket jag är helt säker på att han kommer vara och då passar det ju perfekt att vara i ridhuset:)
Vet inte riktigt vad jag ska göra med Tingis, blir nog att trimma lite dressyr och sen kanske jag tar några språng med henne också :)
Annars ser inte den här dagen ut att bjuda på så mycket mer än regn, men man vet ju aldrig!:)
 

They said it'll be okay

Har precis sett film med le familj och de blev The Bounty Hunter, har sett den förut och den är bra, så se den!:)
Imorn vet jag inte riktigt vad som väntar,  förmodligen ännu en spännande dag här ute i stöcke -.-'

I could never be what you need

Är ganska uttråkad kan man ju säga...
 

I have to make you mine

Har inte orkat skriva någonting förän nu och jag har inte gjort något speciellt intressant heller för den delen.
For ut och red Tingis en stund mot sandvägarna och hon var rätt så fin. Lite springig och stark i mellanåt med annars så skötte hon sig bra, min lilla pärla<3
Just nu så sitter jag och väntar på att vi ska äta middag och resten av kvällen lär jag inte göra någonting speciellt heller. 
Helt enkelt en tråkdag idag!
 

haha till alla er som vill veta hur jag fixar mitt hår;)
 
 
 

I gave my everything for you

Idag har jag inte gjort sådär jättemycket. Träningscyklade en mil idag på 18 minuter så då kände jag mig duktig^^,
Sen så var det 2 bilar som krockade utanför oss så då hade man lite underhållning och titta på de när både polis och ambulans kom dit, men det var inget allvarligt iallfall.
Har även varit ute och skrittat min lilla vita prins som skötte sig bara braaa:)
Sen när jag ändå var igång så räddade jag även en liten fågel som av misstag lyckats flyga in i stallet, stackarn blev typ livrädd när jag kom men sen lugnade den ner sig och lät sig räddas.

You'r my lucky star

Bilder från jmhastfoto 
 

Tell me the truth

Filmen igår var faktiskt riktigt bra! Blev ju att se den nya Spiderman filmen och den var verkligen sevärd!
Sen så dog jag lite smått i sängen när jag kom hem där runt 1 ^^
Imorse så vaknade jag runt 10 och klev upp och myste lite med Leo som låg och sov i hagen. Han är verkligen såå söt, liten,vit,hårig och jättetjock:]
Annars har jag ätit frukost och nu gör jag mest ingenting, funderar på att fara ut och springa lite. Maja rider Tingis idag och jag far nog ut och skrittar Gucci där någon gång under dagen:)
Blir helt enkelt en slappdag!