Time goes by so slowly

Har varit ute och ridit min Lilla Röda som var en riktig liten drömponny idag!
Red på en åkern och tänkte mest bara rida lite basic och hon gick som en liten klocka, var jättemjuk och följsam och kunde galoppera på en en lugn balanserad takt utan att vilja öka eller minska och hon var verkligen avslappnad!
Kan inte vara nöjdare med dagens pass!
Själv har man duschat, käkat lunch och  tittat på OS i fälttävlan och såå kul att sverige kom 2a individuellt!
Ikväll blire bio och ska träffa Manda på stan vid 9 :)

Kanske får göra om henne till dressyrponny ändå?
 

I hope you'r happy

OS i fälttävlan på tv nu och det kommer att underhålla min dag ett tag. Blir sen att gå en sväng med hunden och fara ut och rida Tingis och mocka i gräshagen. 
Helt enkelt ett ointressant och ovärt inlägg som jag bjuder på!
 
 

Stay in my arms

Efter ännu en natts fightande med flugorna har jag ändå sovit ganska bra, drömt massor av konstiga osammanhängande drömmar och sen vaknade jag till när någon idiot ringde fel på min mobil-.-
Har iallfall klivit upp i 2 sekunder och släppt in hästarna från betet. 
Ska rida Tingis idag och Gucci ska skrittas :)
Manda åker hem vid 12 och sen planerar vi att gå på bio ikväll så då åker jag ner till stan då:)
Hoppas på ännu en bra dag!

Self five!
 

Let me love you

Känner mig så sjukligt grym nu! Jag och Manda har gått hela vägen från henne till mig och mina fötter känns helt manglade för tillfället!
Det tog ungefär lite mer än 3½ timma att gå.
Annars har vi varit med Patric hela dan och chillat hemma hos Manda och bakat kladdkaka sen så kände vi oss som riktiga frilufs människor när vi gjorde pinnbröd och drog ut och grillade vid Grubbe innan vi gick.
Nu ska vi typ se på TVD och chilla innan vi kommer sova som små grisar!^^,
 
 

This is it

Skulle kunna posta hur många som helst!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'll never see you again

Nu tar jag nog och gör en tidigkväll, men jag tumblrar nog omkring ett tag först!^^,
 

We'll never stop beliving

Flugorna här i Stöcke måste verkligen vara de värsta som finns, det finns verkligen inget värre än stöckeflugor!!
Får psykbryt!
Har nyss färgat bort min utväxt och det blev ganska bra, känns fräschare nu iallafall:)
Imorn är planen att ta bussen in till stan vid 12 och vara med Manda och Patric blir förmodligen bara innomhus chill eftersom det ska regna och åska nästan hela dagen. Men sen på kvällen så ska Manda sova hos mig och då ska vi faktiskt ta och gå från henne till mig! Det är ungefär 1,6 mil till mig från henne så det bör väll ta runt 3 timmar att gå, haha ni tycker förmodligen att det låter som om vi är dum i huvudet men det ska faktiskt bli kul att gå, bara för att liksom!
Tingis får en vilodag imorn och Maja ska fara ut och skritta Gucci som behöver röra på sig :)
 

Gucci i Vindeln

Ibland blir det verkligen inte som man har tänkt sig alltså!
I L:cn så kändes han fin på framridning och framhoppning och sen inne på banan så känns allting huuur bra som helst tills 4an då jaa, asså jag vet inte riktigt vad han höll på med egentligen det var som om han försökte kliva rakt igenom hindret och jag klev helt enkelt över det..
Var helt enkelt bara att ladda om till L:bn men på framridingen så känner jag att något inte stämmer och kan snabbt konstatera att han känns oren i höger fram.
Strök mig och sen fick vetrinären kolla igenom honom, så vi sprang med honom, klämde på hans rygg och böjde igenom både kotor och knän och kom fram till att han har en liiiten sträckning/överansträngning i vänster bak ( När det är något så blir det ju nästan alltid diagonalt )
Så nu ska han skrittas en vecka och sen är det bara att köra på igen.

Kan ju förklara varför han uppfört sig lite konstigt i helgen och blivit lätt frustrerad och studsat omkring lite. För har ju hela tiden känt att jag inte riktigt fått upp trycket i honom att han bara vill springa på och att när vi fått något stopp på framhoppningen har han blivit väldigt frustrerad och studsar omkring vilket är olikt honom. 
Men det känns väldigt bra att jag kände det så fort och att det bara är så lite som en överansträngning/sträckning för det bevisar ju också att han verkligen talar om när någonting är fel.
Men förutom det är han en frisk och kry liten 8 åring så allt känns bara bra ändå!:)
Nu får han skritta en vecka och så lär han vara fit for fight igen till Vännäs och laget om 2 veckor!:)
 

Take another step

 
 
 

You'r giving up on me

Med mat i magen och en godispåse bredvid sig och med Ten After Two i öronen känns allting riktigt bra!
Känner mig ganska trött efter denna tävlingsdag och blir förmodligen en tidig kväll igen, Åh imorn hoppas jag verkligen på att jag kan få allt att stämma! Men ska bli jättebra att få åka på träningsläger mellan den 13-15 :)
Är ju ett 3 dagars träningsläger för Kerstin Martinsson på hippo, 4 pass plus teori och det är både mararbete och hoppning och det ska bli jättekul! Tror verkligen att vi kommer lära oss massor och det ska helt enkelt bli jättekul!
Men nu är det bara att fokusera på tävlingen imorn! :D
 

Gucci L:c L:b i Vindeln

Inte precis världens bästa tävlingsdag kunde ha gått betydligt bättre men kunde ändå ha gått mycket sämre!

I första klassen L:cn så kändes han inte riktigt framme, jag fick inga bra avstånd på oxrarna och kom väldigt stort på de flesta och sen fick jag ett stopp på 3an för att han bara sprang iväg och ville skjuta ut bogen och när jag fick in bogen fick jag inte ihop honom så det tar jag på mig verkligen!  Resten av banan gick okej men fortfarande stort på de flesta oxrarna.

I L:bn så gick det inte alls bra på framhoppningen. Han ville inte ta min skänkel och jobba upp trycket så vi fick 2 stopp på oxern och han var ganska frustrerad så vi studsade omkring på bakbenen ett tag.
Sen inne på banan så red jag på honom väldigt mycket och allting kändes såå sjukligt bra och det kändes verkligen som att vi skulle få till en riktig superrunda och sen kommer vi till 7an ett helt vanligt räcke med en ganska stor röd grind under som han helt oväntat tittar på och hoppar till höger och jaa, jag hoppade också till höger och klängde mig runt halsen tills jag insåg att jag inte skulle komma upp..
Så jäääääääääävulskt sur!!! Han är verkligen ingen tittig ponny och han har bara tittat en gång tidigare på hinder med mig, så blir faktiskt riktigt sur på honom!

Imorn hoppar vi L:c L:b och nu ska vi se till att ha koll på grejerna! Hoppas Gucci är på lite bättre humör för han studsade omkring ganska mycket idag vilket han gör ibland när han är blir små tjurig. 
Men imorn kommer vi igen!
 

With open arms we stand

Nu är allting packat och klart inför imorn och jag börjar känna att taggen återvänder. Ska verkligen försöka skärpa ihop mig och rida lika bra som jag gjorde förra tävlingen när det gick så sjukligt bra, för bara jag rider bra så kommer det gå bra!
Nu blir det inne chill och sen tidigkväll :)
 
 

This is an anthem so fucking sing

Gårdagen blev bara braa, vi käkade middag på Eurasia men det var typ de ovärdaste jag gjort eftersom ingenting från deras buffe var vegetariskt så jag åt typ pizza där jag fick pilla bort skinkan och ris. Ajaa det var iallfall mysigt ändå.
Sen så for vi hem till Manda gick en lång promenad och såg på Twilight innan vi gick och la oss. 
Sen idag så vaknade jag halv 8 och så var jag med Manda på jobbet och sen for vi in till stan ett tag och nu är jag hemma.
Maja och Mamma ska typ fara ut och skritta hästarna och jag ska packa och putsa inför imorn då det är tävling i Vindeln.
Har anmält L:c L:b imorn och L:b på söndag. Får väll se hur allt går men förhoppningvis rider jag de klasserna.
Ska verkligen försöka tänka på allt vi gick igenom på träningen igår och rida bra för igår var allt sämst!

Don't make me wait

Hoppträningen gick sämst sämst och ännu mera sämst, funderar starkt på att lägga av och börja med shack istället, kan ju omöjligt vara sämre på det än ridning! 
Näe nu ska jag fara iväg till stan och umgås med mitt kära lilla Mongo, bjuder på ett par nygjorda gifs innan jag far!:)
 
 
 
 

Promise to stay forever

Godmorgon nu far jag snart iväg på hoppträning med Lilla Grå och sen för Röda vila idag. Efter det far jag in till stan där jag stannar för natten, blir nog en bra dag!:)
 

We both made mistakes

Blev ingen hoppträning med Gucci idag, det kom världens regn/åskskur så sköt upp den till imorn istället. 
Sådeså.
 

We won't be forgotten

Har varit ute och ridit Tingis med Minette och Rindi och det gick bara bra, hon var lite dryg ibörjan men sen slappnade hon av mera, haha Tingis alltså(A)
Så nu sitter jag och laddar inför hoppträningen med Gucci ikväll och det verkar som om jag kommer få en privatträning vilket inte känns helt fel! Hoppas vi kan få träna på kombinationer ur sväng då eftersom det är en av våra svårigheter!:)
 

You can't say that

Idag blir det ingen solning för mig, dels för att de är dåligt väder och dels för att mitt ansikte fortfarande är kräftfärgat, heh solkräm kanske inte är sån dum ide ändå...
Tog nyss in hästarna från betet och slängde på de ett täcke för det ser ut som om de kan börja regna när som helst, kändes ju mindre kul.
Vid 1 så ska jag rida ut med Minette och eftersom jag och Gucci tränar i stöcke ikväll så blire Tingis som får följa med på en tur. Tror vi kommer rida mot sandvägarna!:)
Nu ska jag bara sega tills de är dax att rida!
Intressant gif, måste bara säga att min mössa är epic!
 

Enter Shikari

 

There will be a better tomorrow

Tingis var såå fin idag, hoppade både låga och höga hinder och sen slog vi också höjdrekord med ett stigsprång på 125! Min pärla<3
Imorn blir det att rida ut med Minette igen vid 1 och sen på kvällen har jag hoppträning med Gucci.
 

Go ahead and make up your mind

Har legat ute i solen ett tag nu och kommit fram till att jag verkligen inte borde vara ute så länge alls. Är alldeles röd i ansiktet och ögonlocken sticker..Så nu är det helt enkelt bara att sola ryggen! 
Hata inte sommar!
 
 

Now when you'r gone

 Lite blandat helt enkelt.
 
 
 

It's not easy to break through

Bestämde mig för att se Water For Elephants igår men orkade inte se klart hela så såg klart den nyss och den var faktiskt riktigt fin. Om ni inte redan har sett den så se den!
Idag har jag absolut inga planer alls förutom hippo på kvällen så kommer förmodligen spendera den här dagen genom att ligga ute och sola lite eftersom de är bra väder och sen ska jag nog träna också. Antingen så springer jag eller cyklar eller så går jag bara en powerwalk, får helt enkelt se!
Men om jag inte rör på mig kommer jag förmodligen få fnatt!
 

Turn around

Tingis var inte sådär jätterolig att rida idag, hon var dryg, springig,stark, och hoppade till för allt-.-' men men det är sån hon är helt enkelt!
Ligger planterad i min renbäddade säng och funderar på ifall jag kanska ska röra mig mot vardagsrummet, känns ju liite jobbigt måste jag erkänna.
Imorn kör vi in ponnysarna på hippo på kvällen och blir att hoppa Tingis! Det ska bli superkul, Maja ska dressyra med Gucci. Blir nog bra de me :)
 

When you'r young and in love

Ute regnar det och jag ger det ungefär en timma till innan jag far ut och rider iallfall, får helt enkelt bli blöt då!
Var ju på stan ett tag och köpte lite nödvändighets grejer som bomull, mascara och sminkborttagningsmedel, köpte även ett par nya hörlurar eller man kanske ska säga earplugs eftersom mina gammla gick sönder.
For och gymmade efter det och blev att springa 2 km på bandet men ökade upp tempot rejält och det gick bra! Sen körde jag lite mage, armar och ben. Känner mig nöjd!

This will be the last time

Åååhh hatar inställda planer! Blir ingen gymmning idag med Manda så får helt enkelt ta och gymma själv men blev sjukt me omotiverad.. aja lika bra att fara nu!
 

I won't sleep alone tonight

Ibland älskar jag verkligen min säng, för jag har sovit som en lite gris i natt, haha huur skönt som helst!
Släppte in hästarna från betet för ett tag sedan och sen dess har jag bara legat kvar i min säng och ätit frukost i sängen, nääe usch måste gå upp snart!
Blir nog att dra in till stan så fort jag orkar, gymmar med Manda och sen rider jag nog ikväll!:)
 
 

This is letting go

Efter en långdag ligger jag i sängen och lyssnar på Parkway Drives Deadweight och funderar på ifall jag ska sätta på en film. Såg nyss film med familjen, Super 8 faktiskt riktigt bra se värd!:)
Var iallfall fullt upp på jobbet idag och ett tag kändes det verkligen som om hela Obbola hade bestämt sig för att gå och handla, samtidigt! Men nu var sista arbetsdagen gjord och det känns riktigt bra ändå!:)
Imorn har jag iallfall planerat att fara in till stan och köpa de grejer jag tänkte köpa i fredags men då mitt bankkonto sa stopp med sina ynka 4 kronor, hehe...
Sen blir det förmodligen att gymma med Manda också där efter 3 någon gång och sen ska ju hästarna ridas så jag har ju som det jag gör imorn!:) 
 

You where to blind to see it

Har haft världens krig med flugorna i mitt rum i natt! Jag har aldrig mött jobbigare flugor än de i Stöcke! De är helt enkelt hemska, de ska bara flyga omkring runt en och helst av allt sitta på en HELA TIDEN! 
Näe ingen kul natt i natt, slutade med att jag gömde mig helt under täcket för att de skulle försvinna-.-'
Vaknade runt halv 9 idag och for ut och red Tingis en stund mot åkrarna och hon skötte sig ganska bra, Gucci får vila idag:)
Har nyss duschat och sminkad mig och om någon timma bär det iväg till jobbet, sista arbetsdagen idag och det känns skönt faktiskt,men vad tusan ska jag göra av resten av mitt lov?
Haha får helt enkelt återstå att se!:)
 
 

Do you think of me before you do to sleep

Har varit ute och ridit med Minette och det gick bara braa, Gucci skötte sig finfint och det var kul!:)
Gick en sväng med hunden för ett tag sedan och nu har jag precis ätit upp min godispåse och om någon timma går jag ut och kvällshöar. 
Min kväll kommer bli riktigt chill iallfall, kanske blir en tidigkväll ändå, skulle ju som vara ganska skönt ändåå(A)

Do you think of me before you do to sleep

Har varit ute och ridit med Minette och det gick bara braa, Gucci skötte sig finfint och det var kul!:)
Gick en sväng med hunden för ett tag sedan och nu har jag precis ätit upp min godispåse och om någon timma går jag ut och kvällshöar. 
Min kväll kommer bli riktigt chill iallfall, kanske blir en tidigkväll ändå, skulle ju som vara ganska skönt ändåå(A)

Give me everything you love

Var mycket på jobbet idag men det var kul men samtidigt stressigt, sista dagen imorn nu!
For sen ner på stan med Manda en snabbis och kunde konstatera att jag har 4 kronor kvar på mitt bankkonto, heh kul..
Ska käka middag nu och sen far jag ut och rider Gucci med Minette och Rindi, det ska bli kul!:)
 
 

That i'm okay, that I'm fine

Har varit en bra dag i vännäs och ligger just nu med en godispåse som bara råkade slinka med hem, fy skäms där!
Blev att gå ner till en tågbro som vi skulle klättra på vilken inte alls riktigt var något jag och Manda hade räknat med. Trodde typ jag skulle ramla ner och dö hela tiden men de gick braa, men självklart skulle killarna styla sönder-.-
Sen gick vi hem till Patric och typ lyssnade på musik, chillade i hans assköna säng och åt mackor. Haha jag och Manda fick allt visa de hur man gjorde mackor för båda två var verkligen sämst på det!
Iallfall ska vara vaken ett tag till och sen blir det sängen, jobbar imorn mellan 8-14!:)
 
 

I just wanted you to know

Har varit ute och ridit Tingis och det gick verkligen såå himla bra! Var länge sedan det gick såhär bra att rida ut själv men åh vad kul det var, Idag är ponnyn dyr!
Sitter just nu i köket och väntar på att min lunch ska bli klar, för att fördriva tiden leker jag lite med mina gifs:)
Efter lunch blir det att gå en sväng med hunden, ge hästarna lunch innan jag far iväg!
 
 
 

If you are what you say you are, a superstar

Fick några bilder från Eva träningen också!:)
 

She can't walk on water

Morgon på er allihopaa, vaknade för en timma sedan och har endast hunnit äta frukost och plocka ur diskmaskinen, ligger på latsidan idag.
Ska snart ut på en prom med hunden och sen far jag ut och rider min Lilla Röda sak. 
Känner mig egentligen ganska omotiverad till att rida idag men när jag väl kommer iväg brukar de alltid lösa sig:)
Sen blir det att hoppa i duschen och göra mig i ordning och sen drar jag in till Vännäs där jag stannar hela dagen!:)
 
 

Caught in this game

Ikväll var det ju Eva Jonsson träning i stöcke som jag och Gucci var med på och det gick faktiskt riktigt bra:) Vi tränade på att hoppa bana med mycket svängar och snäva svängar och det är precis vad vi behöver eftersom vi har svårt för för banor med mycket svängar, speciellt när det kommer upp till L:B nivå. Han var riktigt duktig och kämpade på bra och jag är helnöjd med honom. Men man märker att han har fått sig en liten gräsmage sen stöcke tävlingen-.- Man ser att han har fått en ganska tydlig kula, hård bantning inför Vindeln i helgen alltså!

Imorn är jag ledig och ska fara ut och rida Tingis på morgonen, vid 3 ska jag och Manda ta bussen ut till Vännäs och vara med Patric och Andreas och det kommer nog bli super! Haha de ska få visa oss runt i Vännäs för när de pratar om de så låter de som om det är världens konstigaste ställe så då måste man ju ba kolla in de ju!:)
Så blir en heldag i Vännäs imorn och det blir förmodligen super!:D
 

It's all just in my mind

Har jobbat färdigt för idag och ute ösregnar det.. kändes ju sådär lagom kul, speciellt eftersom jag förmodligen måste gå med hunden typ nu.
Tänkte skriva lite om igår då Elin kom och hämtade upp mig vid halv 3 och sen drog vi och chillade i Bettnäs och tittade på folk och pratade om lite allt möjligt. Var inte där så jättelänge för det började blåsa och de kom massor av moln. Åkte hem till henne och åt middag och sen for vi ut till stallet så fotade jag lite medan Elin red Raspen. Har inte kollat på bilderna än men jag tror några blev ganska bra faktiskt:)
Men nu ska jag ladda inför en promenad med hunden...
 

Don't know how much time has past

Den här dagen har varit riktigt bra men tänker inte skriva om de nu för jag är astrött och ska sova såå peace out!

Everytime I see those eyes I melt inside

Klev upp vid 9 tiden och klockan 10 var det bara att fara ut på en powerwalk en timma. Det var skönt men det blev satans jobbigt när vi skulle gå över en åker med gräs som går upp till ens axlar! Men igenom kom vi:)
Efter det har jag bara legat utomhus i solen och segat och nu ska jag snart käka något för om ungefär en timma så kommer Elin och hämtar upp mig och då drar vi iväg till Bettnäs!:)
Vi har laddad upp me massa fika och nu får bara vädret hålla i sig några timmar till!
Tar med mig min kamera iallfall så jag kan fota och dokumentera denna fina dag!:)

haha ååh fikaaa(A)

I wouldn't be to sure

Snart väntas sängen för mig men tänkte först skriva lite om morgondagen:)
Är ju ledig imorn så blir helt enkelt att gå en powerwalk imorn med Maja, hade tydligen inget val och sen far vi ut och rider. Vid halv 3 kommer Elin och hämtar upp mig och vi ska dra till Bettnäs och chilla om de är bra väder, Sen far vi hem till henne, käkar middag och far ut till Raspen. Blir nog super!:)
Hoppas på en superdag imorn!
En bild på mig och Elin från i lördags(A)

Burn out

Idag har jag varit igång hela dagen men det känns bara bra!:)
Började jobba vid 9 och gudarns vad trött jag var imorse, ville bara slänga väckaren i väggen och somna om igen men det funkar ju inte riktigt så. Sen jobbade jag till 2 då jag åkte hem och hämtade träningskläder för att fara och gymma med Manda. Det gick faktiskt riktigt bra och jag känner mig duktig^^,
Sen kom jag hem åt middag och for ut med Annika och Leo i skogen och det gick också bra. Tingis var en snäll ponny helt enkelt:)
 

Leo:)

I think of you

Åker snart iväg till jobbet blir en kort arbetsdag idag också, far ner och gymmar sen med Manda på stan och sen blir det hästarna ikväll, vanlig dag helt enkelt!

There's a world inside of me

Har varit ute och ridit båda skruttarna och det gick bara bra med båda! Tingis var nästan finast av de båda också eller så var hon bara fin för att vara Tingis helt enkelt, haha:)
Iallfall så har jag nyss käkat veg lasagne till middag och de va riktigt gott och nu ligger jag och lyssnar på BMTH och väntar på att en spekulant ska komma och kolla på vårat stall, vi har ju nämligen en stallplats över som vi ska hyra ut ifall någon är intresserad!

Hahaha alla ni som har facebook måste verkligen börja följa The Typical Hästmänniskan för alla bilder är verkligen klockrena! 
Bjuder på en bild från de!
 

I can't belive it's come to this


We look so good as we fall

Har slutat jobbet för någon timma sedan och har varit ute en sväng med hunden och släppt ut hästarna på betet igen:)
Gick bara bra att jobba och tiden gick fort:) 
Ikväll ska jag fara ut och rida Tingis och Gucci, har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra men det kommer jag nog på sedan. Kommer nog mest sitta och sega tills jag bestämmer mig för att fara ut. 
Det är ju sjukligt med brems och flugäckel här att man får typ damp bara man går utanför huset, usch säger jag bara!
 

Would you like to know

 

You'll be right here in my arms

Har mockat gräshagen och ridit ut en sväng med Tingis och det gick väll sådär. Hon tjurade lite grann och fjantade lite men sen fick man ju damp utbrott på alla äckliga brems eller broms eller vad det nu heter och flugor och sånt som i har vingar och inte är fåglar! Det är så galet mycket insekter ute att man får ju utbrott eftersom de helst ska fara omkring runt en hela tiden -.-'
Har nyss ätit middag iallfall och chillar nu i min BMTH tröja och lyssnar på Tonight is Glory, såådesåå
 
 
 

I'll save you from yourself

Har verkligen sovit som en liten gris inatt, guud så skönt det var!! Ställde väckaren på 10 och jag hade lätt kunnat sova längre om den inte hade ringt men eftersom jag hade en tid att passa vare bara att kravla sig upp:)
Vid 12 mötte jag upp Manda på gymmet och idag så gick jag bara på bandet i typ några km och sen så körde jag styrka. Mest armar men också lite mage och ben:) Ska verkligen börja köra armar oftare för det är faktiskt sjukligt snyggt att ha lite arm muskler som tjej, inte sådär överdrivet bodybuilder aktigt alltså! Inte för att jag någonsin skulle kunna se ut så men haha(A)
Har iallfall nyss duschat och ska sega ett tag till innan jag går ut och rider Tingis och mockar i gräshagen. 
Blir nog bara att fara ut och jogga lite på hårtunderlag efter galopperandet i djupsanden igår:)
Imorn blir det jobb också bara 4 timmar men det det blir bra!:)
 
Låten jag lyssnar på förtillfället!:)
 
 

Am I going insane

Är ganska så irriterad på min datorn just nu som inte gör som jag vill.
Elin har nyss åkt hem med Raspen och vi for ut till sandvägarna:) Vi var borta nästan 2 timmar och det gick braa, Tingis var ganska dryg ibörjan och for och sprätte åt lite olika håll men det släppte lite ju längre man red.
Ikväll kommer jag bara ta det lugnt och inte göra något alls vilket känns jätteskönt!
Imorn så ska jag och Manda gymma vid 12 och sen blir det att fixa lite med hagarna hemma och rida såklart!

It's time to let go

Gårdagen blev inte riktigt som jag hade trott att den skulle bli, men gud så bra det blev!:)
Efter jobbet så drog jag ju till stan för att vara med Becca och det var mysigt och vi fikade på waynes och satt och snackade länge och sådär. Sen for jag hem till Manda för att sova där och det var tydligen fest hos Lagge så vi for dit och det var kul!:)
Blev ändå att dra hem ganska tidigt runt halv 1.
Imorse klev vi upp 10 och käkade frukost och for in till stan och satt vid kajen ett tag. Hade egentligen tänkt att träna men ingen av oss var riktigt taggade på det så vi ska träna imorn istället.
Men nu ska jag käka lunch och gå ut och göra stallet för klockan 3 kommer Elin hit och hon tar med sig Raspen så då far vi ut och rider tillsammans!:) 
Det ska bli riktigt kul!:)

Så nära får ingen gå

Kände precis hur taggad jag var på att fara till jobbet.
Det ösregnar ute...
 

Tell me that you need me

Bring Me The Horizon
 
 
 
 
 

Say what you want

Har gått ba bra att jobba idag och har blivit kassa sittande till största delen men även lite varuplock och bake fix:)
Imorn så börjar jag jobba klockan 10 och blir kort dag då jag bara jobbar till 14 och sen blir det hem och ner på stan för att vara med Becca som jag inte varit med på hundra år! Skam där!
Funderar även på att ta med mig träningskläder så jag kan gymma efteråt :)
Får se hur det blir med hästarna imorn, antingen rider jag och Maja varsin eller så kanske hon rider båda eller så får   någon av de vila eller båda eller aah, vi får se helt enkelt!
Men nu väntar sängen!
Haha så bra!
 
 

We need to break out

Lyssnar på Ten After Two och ska snart fara iväg till jobbet! 
For ut och red Gucci imorse med Maja och Tingis och vi hittade ännu fler sandvägar, som är ännu närmrare oss och det blir att utforska dem när tid finns!:)
Gucci var iallfall riktigt fin och vi jobbade mest med att han skulle ta stöd på vänster tygeln och ta min högerskänkel som han har svårt för.
Men nu måste jag åka!
 

We need to break out

Lyssnar på Ten After Two och ska snart fara iväg till jobbet! 
For ut och red Gucci imorse med Maja och Tingis och vi hittade ännu fler sandvägar, som är ännu närmrare oss och det blir att utforska dem när tid finns!:)
Gucci var iallfall riktigt fin och vi jobbade mest med att han skulle ta stöd på vänster tygeln och ta min högerskänkel som han har svårt för.
Men nu måste jag åka!
 

We need to break out

Lyssnar på Ten After Two och ska snart fara iväg till jobbet! 
For ut och red Gucci imorse med Maja och Tingis och vi hittade ännu fler sandvägar, som är ännu närmrare oss och det blir att utforska dem när tid finns!:)
Gucci var iallfall riktigt fin och vi jobbade mest med att han skulle ta stöd på vänster tygeln och ta min högerskänkel som han har svårt för.
Men nu måste jag åka!
 

Come closer to me

Trött slut och ska sova, har nyss tittat på So you think you can dance och avundats alla som kan dansa, är ju verkligen så sjukligt coolt!
Men nu sängen!
 

Tell me something I don't know

Har jobbat idag och det gick bara bra, har varit väldigt lugnt idag också men det är ju så vissa dagar:)
Sen slutade jag vid 2 och fick vänta på pappa som jobbade en timma längre eftersom vi åkte dit tillsammans.
Kom hem bytte snabbt om och åkte ner till gymmet för att träna lite med Manda och det blev bara att springa 3 km på bandet lite snabbt och det var inga problem alls, kändes hur bra som helst!
Åkte sedan och tankade moppen och sen for jag hem.
Mamma fyller ju år så vi har ätit typ exotisk planka till middag och snart ska vi äta tårta(A)
Men just nu är typ resten av familjen och matar grisbebisarna som går i en hage några meter från oss.
Jag tänker INTE mata grisisarna eftersom de ska slaktas i november och bli julskinka och usch det är så hemskt!
 
haha hemsk bild från gymmet för ett tag sen!

Im still here

Har gått riktigt bra att jobba idag faktiskt, trodde det skulle vara jobbigare än det var men tiden bara flög iväg så det kändes skönt!
Ska upp imorn tidigt för jag börjar 8 och slutar 3, efter jobbet blire att fara och gymma med Manda och sen ska vi också fira Mamma eftersom hon fyller 4...nä juste 25 var det finns, haha;)
Maja och hennes kompis Venla tar hästarna imorn så.
Men gonatt på er!:)
 

Just stay please

Äter lunch nu och om ett tag ska jag fara iväg till jobbet.
Ute ösregnar det så det kändes ju mindre kul att åka moppe idag kan man ju säga...
Har iallfall varit ute och ridit Tingis på morgonen innan det började regna och det gick väll inte speciellt bra.
Vi mötte en älg nere på åkern och efter det så var hon superspänd och tittig hela passet. 
Blev mest skritt och lite trav för att få henne att lugna ner sig och bli avslappnad och efter ett tag så började hon slappna av lite grann och då gav jag mig. Så det blev inte alls riktigt som jag planerade.
Men nu ska jag fortsätta äta, jobb väntar!
 
 

My heart has been touch by you

Denna dag har verkligen varit såå skön! Har legat ute och solat mest hela dagen och jaa, det blev väll kanske någon timma för mycket...ser ut som en kräfta och mina ögonlock svider inte lite heller, hehe.
Har även mockat beteshagen och sen for jag och Maja och badade med hästarna!
Det var riktigt kul faktiskt och det var inte så kallt i vattnet som jag trodde det skulle vara.
Började rida Tingis och hon var lite små skeptisk ibörjan men sen så gick hon mer och mer men vi kom aldrig riktigt till den punkten när vi skulle börja simma. Blev bara några få simtag.
Haha, sen ramlade Maja av Gucci för han gjorde typ ett luftsprång, så hon gjorde världens kanonkulan rakt ner i vattnet vilket var så sjukt kul! 
Sen bytte vi hästar och Gucci var faktiskt riktigt modig som vågade gå omkring i vattnet och han tyckte det var väldigt kul att plaska med frambenen. Sen så blev han lite less och började små stegra omkring lite grann men det gick bra ändå. 
Ska försöka fara dit fler dagar i sommar och bada!:)

Nu ska jag sova ska upp 8 imorn och rida Tingis eftersom jag jobbar mellan 12-21 så blir lång dag imorn, kommer förmodligen vara helt slut när jag kommer hem!

You can hate but never break me

Det är underbart väder ute idag så nu tänker jag gå ut och lägga mig i solen igen!
Hästarna står inne i stallet nu och vilar eftersom det är varmt och de blir uppätna av alla äckliga brems vilket inte är speciellt kul..
Ikväll kanske vi far och badar med hästarna borta vid en strand, det skulle vara superkul isåfall!!:)
Men nu går jag ut!
 

I tried to walk away

Har kommit in från jobbet nu och det gick bara bra och det har varit ganska lugnt idag också. Fast blev lite jobbigt när en gubbe började prata om sig själv och sen började han gråta och usch jag visste typ inte vad jag skulle göra för jag hatar verkligen när folk gråter för jag vet inte vad jag ska göra, men han fick en näsduk iallfall innan han gick.

Ikväll blire att fara ut och skritta Gucci som fortfarande har typ halvvila och får ha det ett par dagar till:) Maja har redan ridit Tingis.
Sen svar till Lovisa så vet jag verkligen inte varför hon gör som hon gör. Vi har ju kollat upp henne och vi har verkligen prövat allt men hon vill fortfarande inte. Det är som det har blivit helt enkelt..
Bjuder på några fula gifs!(A)
 

You fade

Upp och hoppa 06.15 för imorn väntar arbete! Sen när jag kommer hem blir det att jobba på brännan eftersom jag SKA bli brun i sommar!(A)
 
 

I never thought that you and I would come to this

Har bara gått bra att jobba och det kändes faktiskt ganska skönt att göra någonting och timmarna gick fort. 
Jobbar imorn också mellan 8-14 så det känns lagom. Efter det ska jag rida, vet ej om jag ska rida båda eller bara en vi får see, Gucci har ju iallfall lugn vecka så han ska skrittas/joggas ett par dagar till eftersom det inte är tävling förän om 3 helger:) Så det är lika bra att han får passa på och vila litegrann, Röda ska däremot vara igång eftersom hon ändå inte tävlar.

Fick ju förresten en kommentar om hur det gick för Tingis och Elvira andra dagen och det gick riktigt dåligt, Hon började tjura och dumma sig och de stannade ut sig på 3an. Så tydligen fungerade det inte alls att sätta upp en annan ryttare, men men hon får helt enkelt bli bus och träningshäst vilket känns okej ändå, har ju Lill prinsen att satsa med! :)

Förresten här har jag ju lite fler bilder från i tävlingen:)
 
 
 
 
Tingis och Elvira:)
 
hehe, oups
 

It doesn't matter how far

Detta är vad jag har hunnit göra hittills idag, vakna, äta frukost, fara ut och rida liten röd ponny, in och duscha:)
Har också satt upp håret med min hår munk och det blev rätt bra, med lite mer träning går det nog fin fint!
Börjar jobba klockan 2 idag så ska väll snart käka lunch och kleta lite smink i ansiktet innan det bär iväg. Jobbar mellan 14 och 19 idag vilket känns braa helt enkelt!:)
 

Get you of my mind

Nu blir det helt enkelt att krypa ihop i sin egen älskade säng! De här tre dagarna har verkligen varit grymma och man är verkligen helt slut i fötterna och huvudet av alla intryck, skulle aldrig klara av att bo i en sån stor stad, speciellt mitt i stan, näe usch man blir ju alldeles snurrig(A)
Godnatt på er iallfall!
 

Home sweet home

Är hemma nuu och gudarns vad trött jag är! Har inte blivit mycket sömn på resan kan jag säga men i natt ska det sovas!
Har blivit mycket shopping och jag undrar hur mycket jag pengar jag egentligen har bränt och om jag ens vill veta det, men har faktiskt bara köpt saker som jag verkligen ville ha också!:)
Så nu tänkte jag lägga ut bilder på min shopping!
 
Creepers från Zoe - 598kr
Tygskorna från Skopunkten - 2 för 149kr
 
 
Röd läpppenna från Kicks 80kr
 
 
Hårmunk från Ur och Penn 25kr
 
 
Trosor från Carlings 2 för 99kr
BH från Lindex 129kr
 
 
Hårfärg från Shock 69kr
Påse med Nitar 100st från Shock 198kr
 
 
Navelpiercing från Punkt Shop 69kr
 
 
Halsband från Ur och Penn 40kr
 
 
Jeans väst från Carlings (Har satt dit nitarna själv!) 299r
Skärp med nitar från Punkt Shop 99kr
 
 
T-shirt från Punkt Shop 199kr
 
 
Linne från JC 149kr
 
 
Linne från Topshop 349kr
 

Usch så mycket pengar jag har bränt! Har iallfall lite pengar kvar och om ungefär 2 veckor kommer det nya pengar så det känns bra. Har iallfall varit en grym resa!!:D

Don't go

Idag åker vi hem och det suger, förmodligen kommer jag hem med massa nya coola saker som jag köpt, kameran är förmodligen fullproppad av bilder och jag hoppas ni har följt mig på Instagram under tiden!
Hoppas att hästarna har skött sig med Maja och när jag kommer hem ska jag pussa sönder dem!<3
 

Give me more

Går förmodligen runt på stan nu och shoppar sönder, hoppas alla har det bra där hemma!(A)

Why are we dancing all alone

Det är roligt att bläddra tillbaka och se hur min lilla grå ponny har utvecklats under tiden jag haft honom^^, 
Och kolla så grå han var!(A)
 
 
 
Efter att jag ade haft honom nån månad, han fick bli rejält nerbantad för han var riktigt tjock innan. Sen är det ju bara otroligt hemskt och pinsamt att se hur jävulst mycket jag bara drar i inner tygeln hela tiden! Tur att jag inte gör det längre! Ser ju HEMSKT ut! :S
 
 
 
 
 
 
någon träning efter jag haft honom ett par månader.
 
 
 
Första tävlingen!
 
 
 
Någon L:c mitt i sommaren förra året.
 
 
 
L:c+5 debut!
 
 
 
L:b debut!
 
 
 
Det här hann vi med under vårat första år, har ju massa mer filmer men inte ens jag orkar kolla igenom alla.
Men ni har ju förmodligen sett de senaste filmerna och jag hoppas ni ser samma skillnad som jag!:)

Feel the power

Bilder på Gucci från i helgen!:)
 
 
Gillar verkligen sista bilen, även om den är för sent tagen men han ser så fin ut i kroppen!(A)
 

Är hon sådär jämt

Nu lyfter vårat plan mot stockholm och jag har en känsla av att vi kommer vara så sjukligt taggade att alla andra på planet kommer hata oss lika mycket som sist(A)
 
 
 

Hold me tight

Har duschat fixat mig och gjort allting klart inför resan och nu väntar jag bara på att få åka ivääg!
Så under tiden bjuder jag på två fula gifs(A)
 
 
 
 

Alone I stand

Jag har precis gått emot mitt eget löfte om att inte skaffa Instagram men vad laddade jag just ner om inte Instagram!
Så nu tycker jag att alla ska följa mig på Instagram, Johannastorpersson
Kommer förmodligen uppdatera mycket nu när jag är borta också(A)
 

Will you pray for me

Har ätit go middag, pussat på mina ponnyer, mest på Lilla Grå som är så mysig  (kanske inte när han försöker slicka mig i ansiktet..) och sen tittat på de i hagen där alla tre står och myser tillsammans^^,
Har gjort några tidsinställda inlägg som kommer publiceras under de 3 kommande dagarna så bloggen kommer inte att vara död iallafall!
Har bestämt mig för att jag kommer inte att åka hem från stockholm förän jag har hittat ett par creepers för det är något jag SKA köpa, har längtat efter det så länge! Sen måste jag köpa nya hörlurar eftersom mina bra har gått sönder.
Nu ska jag göra lite annat, det här är nog det sista "live" inlägget jag gör innan jag åker så håll utkik efter mina tidsinställda!:)
 
 

That's when you need me

Hemma från jobbet sen ett tag sedan och det har gått bra att jobba, har mest suttit i kassan och sen plockade jag lite varor sista timmen, har varit galet mycket folk idag så det gillas!:)
Nu är väskan nästan färdigpackat inför Stockholm imorn och jag känner mig gaaaalet taggad!! Kommer bli så otroligt jävla kul och självklart åker kamerna med, måste ju dokumentera;)
Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen!
 

They told me run

Har verkligen hållt igång heela dagen!
Började med att jobba i några timmar, for snabbt hem för att gå med hunden, ta in hästarna från betet och hämta träningskläder för att moppa in till stan och gymma med Manda. 
Först gick vi en promenad efter älven och där hittade vi en gummibåt som någon lämnat i skogen så självklart så tog vi den^^,Den är nu i säkert förvar inför kommande planer!
Sen så sprang vi på bandet och jag sprang nästan 4 km vilket är rekord för mig som aldrig brukade springa tidigare sen jag började gymma.
Sen när jag kom hem red jag ut på Gucci som var jättefin.
Sen skulle jag ta in och rida Tingis men det gick inte som planerat...
Hon ville inte gå in från betes hagen och jag han bara få ut henne där ifrån och stänga grinden så sprang hon över mig och sen fick jag jaga henne en halvtimma runt hela baksidan och åkern och jag ville verkligen döda henne!
När jag äntligen fick fast henne fick hon stå i boxen ett tag medan jag åt middag och sen for vi ut på en trav tur. Hon var ganska fin men spänd och tittig på bortvägen. 
Sen när vi skulle skritta hem sista biten så mitt från ingenstans gjorde hon världens jävla luftsprång,dängde mig i marken och sprang hem. Var alltså bara att gå hem hämta hästjäveln och sitta upp och rida tillbaka dit hon började dampa och sen hem igen. Orkade inte ens bli arg då, var bara så sjukligt trött och ledsen.

Nu ska jag sova, imorn ska jag upp och jobba och rida båda efter jobbet, sen ska allt packas inför Stockholm på onsdag!:)
 
 

The only thing you have to do

Vaken, halvdöd och nu ska jag upp och göra mig i ordning för jobb!
 

3 bilder från i helgen:)
 

Put you first

Tingis hoppar kombination på hippo :)
 
 

Im going to make you mine

Här kommer filmerna från idag, har ingen film på omhoppningen eftersom videokameran dog vilket var väldigt synd eftersom jag verkligen ville se den själv men men, är åtminstånde jättesuper nöjd!:)
 
 
 
 
 

Gucci L:c L:c+5

Andra tävlingsdagen idag och det har gått så galet bra!
Första klassen så gjorde vi en jättebra grund och sen petade vi första i omhoppningen för vi kom för snävt men annars huuur fin som helst och det räckte till en 4 placering och eftersom det var andra omgången i stöcke cupen så vann vi den!:D
Så vi fick typ världens största rosett, en liten pokal ett täcke och lite andra småsaker, sååå sjukligt nöjd!:D

I L:c+5an som också var laget, så kände jag att han var lite trött och banan var verkligen en svängig bana med massa stora oxrar ut sväng som vi har svårt för men lill prinsen var så duktig och vi gick nolla! Vårat lag gick inte till omhoppning för vi slutade på 4a fel och det var ju synd men jag red omhoppningen individuellt och eftersom det var höjning i omhoppningen så låg banan på L:b+5 Det var 6 hinder med och det gick lite tungt och vi krigade oss genom oxrarna och sen till näst sista hindret, ett räcke så tänkte jag tjäna lite tid och svänga lite snävt och svängen var bra och jag sträckte upp mig bra men jag fick inte igång honom genom svängen och då blev det ett stopp, verkligen inte hans fel. Tog om och det gick super och sen sista oxern kom vi lite nära på men han klarade det!

Är så otroligt jävla nöjd med honom i helgen! Helt klart en av våra bästa tävlingshelger och jag är så sjukt stolt över honom, hur fin och duktig han har blivit! 
Nu ska han få någon vecka att vila sig på eftersom det är länge kvar till nästa tävling! :D
 

Excuse me for being real

Vaknade för exakt 26 minuter sedan och har släppt ut hästarna som ska få stå ute nån timma innan tävlingen. La också märke till att Gucci har använt bajs som huvudkudde i natt...han ser förjävlig ut! -.-' Hoppas jag lyckas få bort det!
Idag väntas ju då mera tävling och som tur är är det bättre väder idag, det är inte precis strålande sol och 20+ utan grått och dimmigt men det ska iallfall inte regna och det är huvudsaken :)
Nu ska jag gå och äta lite frukost och sen så kommer den här dagen också rulla igång:)