It's the way it's always been

Tänkte svara på en fråga jag fick:)
Jaa det är riktigt kul att ha 2 hästar att tävla med och så och oojaa det blir faktiskt riktigt jobbigt och stressigt ibland på tävlingar! Speciellt när det är små startfält och vi startar samma klass och då är det verkligen direkt jag hoppat av första hästen så måste jag upp på nästa, inga andnings pauser där inte! Sen är det väldigt svårt att ställa om sig till nästa häst då de båda är så extremt olika i ridningen. Men det blir nog bättre ju längre jag tränar och tävlar med de:)

Kan ju säga att jag mer eller mindre avgudar min säng för att den är så otroligt underbar när man är riktigt trött för jag var då inte ett dugg pigg igår! Blev helt enkelt att gå och lägga sig 8 och sova som en sten så fort huvudet nuddade kudden(A)
Idag iallfall så slutade vi 13.20 och det blev att fara hem och rida båda hästarna. Tingis skötte sig riktigt bra faktiskt, var något spänd och trippig men var inte tittig och dryg som hon brukar vara. Gucci var också snäll och fin och jag släppte på honom ganska mycket i galoppen vilket han tyckte var super kul, han är verkligen riktigt snabb ändå!(A)
Funderar på att ta en ganska tidig kväll idag också, slutar runt 12 imorn och ska fara och träna direkt efter skolan. Sen kanske det blir en sväng mot hippo och träffa min mentor vi får helt enkelt see!





Visst tar man hänsyn på tävling om man tävlar två hästar. Man måste ju hinna rida fram ordentligt eller får man be någon annan rida fram ens häst? Dom är urfina dina ponnys:)

2012-03-23 » 11:48:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback