L:c L:b Gucci och L:b med Tingeling, Surf

Gucci L:c

Hade god tid på mig att rida fram och försökte få honom lugn och tillbaka och lite kvick i sidorna. Han lyssnade riktigt bra men sen när vi kom till hoppningen så var han lite för lugn. Kände att han inte riktigt tog min skänkel frammåt och jag fick inte inget bra tryck i honom. Vi fick ett pet på hinder nr 2 för att han kom för nära och blev för lång men annars hoppade han fint, men rundan blev slarvig och jag red rätt dåligt. Men är ändå nöjd med honom.

Tingis L:b

Tog ut henne i god tid och lät henne skritta fram ordentligt. Med henne fokuserade jag på att bli uppmärksam på mina skänklar och försöka slappna av.
Hon var riktigt riktigt fin på framhoppningen och kändes riktigt taggad.
Väl inne på banan blev hon okoncentrerad, och spänd vilket resulterade i en ganska orytmisk runda när jag känner att jag inte fick nå bra flyt. Vi fick ett pet på 5an som var ett långdistans täcke där hon blev för flack och sen på sista i grunden så slarvade jag och vända för snävt när hon inte var uppmärksam så då rev hon den också. Annars är jag väll hyfsat nöjd. Synd att det inte fanns en till klass efter för då hade det nog gått bättre då hon kanske kunnat slappna av mer.

Gucci L:b

I den här klassen så var jag fast besluten att nu ska han ta min skänkel och jag ska ha tryck i honom och att jag skulle vara mer nogrann! Under hela framridningen jobbade jag nu med att han skulle svara framåt och ta min skänkel. Vilket resulterade i att han var mycket finare på framhoppningen och inne på banan.
Jag försökte tänka på att rida bättre vägar och komma i rätt galopp. Han lyssnade väll inte jättebra tillbaka den här gången men han gick betydligt bättre i den här klassen men vi fick ett pet på ett räcke då vi kom nära men annars lyfte han bra på benen och hängde med. Våra 4 fel i grunden räckte till en 3 placering ändå så jag är riktigt nöjd, haah vi hade ju iallfall snabbast tid i grunden^^,

I helhet är jag ändå ganska nöjd med tävlingsdagen, Jag hade kunnat vara mycket bättre och uppmärksam men hästarna skötte sig ändå bra. Tingis kunde ju gärna ha fått engagera sig mer i sin uppgift och slappnat av men jag tror att det kommer släppa efter ett tag när tävlingarna kommer igång:)

Filmer på ritterna kommer ikväll!:)






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback