I'll wait for you

Planerar att gå och lägga mig nu, blir en sovmorgon till klockan 8 och tar bussen in till stan som går vid 9.
Sen så hoppas jag helt enkelt på 2 fina dagar med klassen,<3

You can try but you'll never make it

Har precis fått tillbaka mitt mattenationella och blev ett G+ som jag är riktigt nöjd över! Matte är verkligen inte min starka sida! Sen fick jag också höra att jag höjt mig i  slöjd till VG efter min fin fina onepiece ;)
Dagen blev precis ännu bättre av att jag slutar tidigt och att imorn har jag sovmorgon!
Imorn ska båda 9 klasserna åka till Lyckebo som en klassresa så vi åker imorn och kommer hem på fredag:)
Så vi ska inte sammlas förän kvart över 11:D
Näe nu ska jag fortsätta göra min HK utvärdering klar så jag slipper göra den hemma ikväll!:D

We don't belong together

Ungefär såhär uttråkad är jag nu -.-'

Until the end of time

Låång skoldag och nu är jag äntligen hemma!
Har gjort klart stallet och har skoluppgifter att göra som ska in den här veckan, de är inga stora arbeten som går snabbt att göra klart men de är aldrig kul med skoljobb.
Näe dags att ta tag i det här nu!

Never let go

Igår lyckades jag faktiskt dra med Manda hem till mig:)
Så efter skolan mötte hon upp mig på stan och sen tog vi bussen hem till mig.
Blev att gå en promenad med Tingis och prata massor och sen såg vi 2 avsnitt av TVD och sen gick vi på promenad igen, finns ju som inte så mycket annat att göra hos mig men det är mysigt:)

Idag så får Tingis vila och jag ska göra min musik uppgift och sen planerar jag en tidigkväll, låter som en bra plan:)

I would make you stay

Så var denna söndag avklarad!
Känner mig helt slut och vill helst av allt bara krypa ner i sängen och sova men det går ju som inte när man har plugg att göra...
Så nu ska jag snart stänga ner datorn och ta tag i de!
systrar i oncepiece!

That was then and this is now

Varit och hoppat Tingis på hippo och det gick bra, hoppade på ett räcke och en oxer som jag rullade lite på i båda varven och det gick väll rätt okej ändå. Hon var ganska springig, kändes lite små lurig och vi hade lite problem med avstånden men hoppa gjorde hon och hon verkade tycka det var kul!:)
Började linjen räcke oxer på runt 70 och avslutade den på 1m och det kändes super!

Nu har jag kommit hem och har duschat och om bara några minuter hoppar jag på moppen mot jobbet. Slutar 19.15 idag och inte 21 så då har jag tid för lite skoljobb på kvällen, om jag orkar vill säga(A)

This is crazy

Precis käkat gårdagens rester till middag, grillat alltså!
Myser i min one piece (bor typ i den nu när den är klar!) och väntar på att eurovison ska börja,så man har något att glo på under kvällen, samtidigt som jag smsar lite med Ludde och väntar på att Manda ska svara.
Imorn blir det hoppträning på morgonen med Tingis och sen blir det bara hem och hoppa i duschen så man hinner iväg till jobbet som börjar 14:) Jobbar ju sen enda fram till 21 så blir helt enkelt att sova direkt när man kommer hem!
Fullspäckad dag väntar alltså imorn!

It's down to you

Har varit en bra dag idag med!:)
Har jobbat mellan 8-14 och det gick bara bra, har i stortsett suttit i kassan hela dagen men jag trivs där och det känns som om jag verkligen börjar fatta hur allt funkar nu:)
Sen efter jag slutade så skulle jag moppa in till stan men hann inte speciellt långt innan jag fick soppatorsk-.-
Som tur är har man en snäll morfar som kom å räddade mig med en dunk bensin(A)
Efter ett tag kom jag ju ner på stan, träffade Manda och köpte ett Linne från Monki och ett neongula underkläder på HM. Sen så chillade vi nere vid kajen ett tag innan jag drog hem och nu sitter jag här.
Blir helt enkelt en seg kväll och sen blire ju såklart å kolla på eurovision!

Never back down

Blir att krypa i säng nu, klockan står på 6.00 och 8 börjar jag jobba. Efter jobber så blir det stan med Manda ett tag, träning och sen hem och dega, Maja tar båda imorn vilket känns skönt!:)

I guess that I don't need your love

Har varit ute och ridit Lilla Grå på åkern och det gick bara braa:) Det blev galoppjobb och vi växlade mellan kort galopp och friare galopp och han jobbade på bra och blev ordentligt svettig!:)
Nu sitter jag som vanligt i sängen och myser i min one piece medans jag väntar på att det ska bli dags att käka födelsedags middag(A)

We are breaking the law over and over again

Har matte nu så sitter ute och jobbar och lyssnar på musik och de är så otroligt jävla skönt ute och jag känner mig på så himla bra humör!:D Slutar ju halv 2 idag och då blire att fara hem och rida Gucci och antingen blire mer utforskande av sandvägar eller jobb på åkern.
Ikväll blire att fira Maja då eftersom hon fyller år idag.

Imorn så jobbar jag mellan 8-14 efter det blir det att fara ner å gymma med Manda och sen hem och göra stall och rida och efter det så blire slappning hela kvällen framför eurovison.
På söndag så blir det att dra in och hoppa Tingis på morgonen och sen börjar jag jobbet 2 och jobbar sen hela kvällen till 9 :)
Blir helt enkelt en fullspäckad helg men det gillas!:D

This could be home

Har varit ute å ridit på sandvägarna idag! Efter typ ha letat ett tag så har vi äntligen hittat de och det finns typ stigar lite här och var som ska utforskas ordentligt men oj så kul det var att galoppera på de, de tyckte hästarna med!:D
Nu sitter jag i sängen och har pluggar lite inför mitt etik prov imorn som det känns som att jag kan.
Antingen är jag sämst på att plugga eftersom allt jag gjort är typ att sitta å titta på texten och försöka memorera vad som är vad eller så måste min hjärna verkligen vara en tvättsvamp och suga åt sig allt sånt där onödigt kraffs. Det återstår väll att se imorn kanske.

För att skriva något om imorn så fyller Maja 13 imorn så det blir å fira henne, blir såklart också att fara ut och rida!:)
Näe jag ska återgå till mitt pluggande, hörs imorn!:)
saknar rosa underhåår(A)

Today I don't feel like doing anything

Vädret är verkligen inte å leka med idag, så jävla underbart!:D
Skoladagen har varit aschill och jag är jätteglad eftersom jag har sytt klart min onepiece eller ziperall eller vad man nu väljer å kalla den för och nu sitter jag och myser i den och ser ut som en jättestor röd teletubbies.
Blir inte att rida med Malou idag eftersom hon har kraschat med moppen utan jag och Maja drar istället iväg till de påstådda sandvägarna och hoppas att vi hittar de idag!:)
När jag sen kommer in blir det att plugga till mitt so prov imorn, etik och göra lite andra uppgifter som snart ska in.
Blir helt enkelt en plugg kväll!

We need to carry on

Just nu är jag trött trött och ännu mer trött, dagen har faktiskt varit riktigt bra och tänker avsluta den med en förhoppningsvis godnatts sömn och blir sovmorgon till halv 8 imorn!
Imorn låter de som om jag ska ha båda hästarna och blir att rida med Malou som rider på stöcke pf.
Det ska bli riktigt kul att rida ut med någon annan för det var länge sen man gjorde det:)
Men nu, sängen!

It's a different kind of game

Är trött trött och trött, sovit dåligt inatt igen -.-'
Somnade väll någon gång efter 2 och vaknade kvart över 6. Blev att kliva upp å släppa ut hästarna och sen fara iväg till skolan som jag förövrigt är så less på att de finns inte men blir att hålla ut ett tag till för snart är det sommarlov!

Idag så far jag ut med Gucci en sväng och joggar honom, sen så blir det nästan direkt att fara tillbaka till skolan eftersom det är öppethus och vårshow och då måste man vara där, sen ska våran klass sälja fika också.
Kommer förmodligen inte vara hemma före 10 iallfall.

We spill our hearts for you

Hemma från stöcke kväll och bowling och det var faktiskt riktigt kul:) Det gick faktiskt rätt bra att bowla men sen körde vi ju med uppfällda kanter, haha men vi säger som att vi var bra ändå!
Tingis fick ju då vila idag och Maja har ridit dressyr på Gucci inne på hippo och det hade tydligen gått jättebra:)
Imorn så blir det att snabbt rida någon av hästarna, vet inte riktigt vem än och sen så har vi öppet hus på skolan och våran klass ska sälja fika så då måste man va där. Känns surt då de var hoppträning imorn också så det missar man..

Everything I touch turns to stone


I'm coming home

Väntar på att HKn ska börja och försöker planera upp dagen.
Tingis får vila idag eftersom klockan 18 är det stöcke kick off på bowling hallen och självklart ska man dit.
Blir nog super förutom att jag är absolut genom sämst på bowling!
Är iallfall världsmästare på onödiga inlägg!
De är ju alltid något...

Go ahead I'll show you to the door

Varit ute å gjort stallet, ridit Tingis en timma och sen har jag hjälpt till att bära massa ved. Så är det när man bor i skogen förstår ni(A)
Har egentligen ingenting att skriva just nu så hejdåå.
är btw as taggad på att färga det rosa igen, vad tycker ni?(A)

Be the change

Halvdag i skolan idag vilket inte kändes helt fel!:) blev att sluta 11.05.
Mötte upp Manda på gymmet och blev att bara gå på bandet idag men vi gick 5km och sen körde vi styrka.
Är hemma nu och har duschat och snart så ska jag ut och göra stallet, sen far jag och Maja ut och rider:)

We can fight together


You can't find the beat until you lose yourself in it

Varit ute å ridit nu och de gick braaa, blev en fail med att utforska ridvägar då vi bara kom till återvändsgränder. Blev helt enkelt att rida till stöcke pf och tillbaka men de gick ju bra de me:)
Får helt enkelt se hur det blir med ridningen i veckan, just nu har jag ingen aning om vad jag ska göra och hur jag ska göra men det löser sig helt enkelt, jag tar saken som den kommer:)

Tell me that you love me cuz I need you so much

Kvällen blev riktigt riktigt lyckad!
Har nog aldrig gått så mycket på en kväll som jag gjorde och i högklackat!! Mina fötter var mer eller mindre mördade när jag kom hem, men jag klagade inte en enda gång.
Vi var iallfall galet många, jag räknade igenom oss en gång och då var vi 18 stycken men då hade vi tappat några och sen så hittade vi några sen och då tappade vi andra men det var helt enkelt en så lyckad kväll!
Blev sen att moppa hem i totalmörker och ösregn, de var väll mindre kul..

Idag iallfall så blir det ingen hoppning med Tingis, det regnar lite ute och pappa hade tydligen massa saker att göra.
Så det blir att hoppa henne å tisdag när vi drar in till hippo.
Så idag vet jag inte riktigt vad hästarna ska få göra, jag vet inte om Maja ska rida någon häst så jag väntar helt enkelt tills hon kommer hem så ser vi hur det blir:)
Isåfall rider vi förmodligen till någon åker, eller så utforskar vi ridvägar.

You know it's true

Är fixad klar och ska snart käka middag och ta in hästarna för kvällen.
Hoppas helt enkelt på en bra kväll!:)

It's not your turn

Har städat klart i stöcke och det gick ganska snabbt ändå eftersom vi var många som hjälptes åt, nu är jag hemma har precis duschat och ska snart blåsa håret. Blir att fara in till stan vid 8 ikväll så planerar att sega så länge som möjligt, är riktigt trött efter nattens lilla sömn men tänker inte låta de stoppa denna kväll!:)
Hoppas helt enkelt att kvällen blir lyckad!:)

Forever isn't long enough

Efter en nattsömn av ca 5 timmar är man inte sådär jättepigg kan jag säga.
Gårkvällen blev lite misslyckad men den slutade ändå rätt okej.
Är nedbäddad i min underbara säng och planerar att stanna där tills jag måste upp och iväg till Stöcke pf eftersom det är städdag där klockan 1 idag.
Maja har Tingis, Gucci vilar ju och sen ikväll blire att dra ner till stan och kultis!:)

Reach out your hand, your not alone


Let's have a good time together

Har varit ute och ridit Gucci i skogen med Maja och Tingis och det var riktigt kul:) Red runt och utforskade lite nya vägar och kom fram till att vars man än rider verkar det som om man kommer till åkrar. Sen så galopperade vi över lite grenar på typ 30-40 cm och det tyckte hästarna och vi var superkul^^,
Efter stallet så for jag ut och sprang ett tag och det är ju pinsamt hur dålig kondis man har alltså! Usch!
Sitter nu i min säng och har sminkat mig och bara satt upp håret i en toffs och efter middagen bär det iväg till Manda och vars vi bär iväg sen vet jag inte riktigt men det ser vi väll:) Blir iallfall att sova där.

Imorn är det städdag i stöcke vid 1, Gucci får välförtjänt vila, Maja rider Tingis och sen på kvällen blir det kultis, Låter heelt super!:)

We will rise again

Träningsvärken är då verkligen påtaglig kan man ju säga! Baksida lår och rumpa känns inte lite men det känns såå bra ändå för då vet man att man varit duktig^^,
Idag så blir det att fara ut med ponnysarna i skogen och busa, blir förmodligen att utforska lite mer ridvägar vilket alltid är lika spännande^^,
Funderar även på att fara ut och ta mig en jogging tur senare idag och sen eventuellt blir det att dra och sova hos Manda ikväll, låter som hon har en hel del planer på g som jag gärna vill vara delaktig i:)
Dags att resa sig ur sängen och börja dagen!

Little Grey

haha snygga;)
Fin fin fina ponny<3

I'll give the world to you

Min ponny är heeelt otrolig! Han var så otroligt mega super duper as fin idag att jag känner mig lite smått lyrisk!^^,
För att kunna förklara bättre så har jag ritat upp en ful liten banskiss i paint.
Hahahaha, här är då min superfina banskiss, de olika färgerna visar olika övningar, nu är inte min skiss sådär jätterätt om man tänker propotionerligt men det var ungefär såhär:)

Började då med övning röd och det var travbommar på lite böjt spår som man skulle trava över och sen bryta av till skritt och skritta några steg i mellan och sen trava över igen. Gjorde övningen i båda varven och det gick verkligen superbra! Han lyssnade jättebra och var jättelugn och fokuserade på sin uppgift:)

Sen så gick vi över till övning blå där man skulle hoppa oxern ur sväng, göra en volt runt räcket och sen fortsätta runt på sista oxern.
Han hoppade jättefint men hade problem med galoppen att han inte ville byta så blev att göra avbrott efter första oxern, rätta galoppen och sen köra igen men annars inga problem:) Hoppade också sen övningen från båda hållen!

Sen så hoppade vi övning grön alltså S bågen och den trodde jag skulle bli riktigt svår men den flöt på så lätt och han kom perfekt varje gång och det kändes bara superlätt och hur bra som helst! Hoppade också den från båda hållen.

Sen sista var ju då banan och den låg väll på runt 90 så det var mest träning och fokus på lydnad och vägarna.
Han var så otroligt fin! Han hade rätt galopp hela vägen runt, bytte på rätt ställen, hoppade jättefina språng och han kom rätt på alla hinder eftersom jag sträkte upp mig ordentligt i mellan och då kunde också jag känna avstånden mycket fortare. 9 språng, helt klockrena på en svår och svängig bana med rätt galopp och allting, Kan verkligen inte vara nöjdare!!:D

Det var ganska mycket folk där och fotade så kommer nog att få en del bilder imorn och Maja fotade mig med min kamera så ska lägga upp massa bilder från träningen snart:)
Men så länge så bjuder jag på en bild som Sussi tog:)

Sometimes I wish that I could fly

Hem kommen från gymmet för ett tag sedan och har käkat lunch och duschat och känner mig som en ny människa haha!
Blev att först gå 1km på bandet, sen springa 2 km sen gå ½km och sen körde vi lite styrka, mage, ben och sånt och avslutade med att gå 1km:)
Är faktiskt riktigt nöjd med mig själv men jag känner verkligen att det var ett tag sedan jag tränade men nu ska jag komma igång igen!

Nu ska jag ta det lugnt ett tag tills det är dags att göra stall och allt runt omkring innan Eva träningen:)

There is hope

Är vaken och har bestämt mig för att ligga kvar och sega i sängen ett tag till medans chillmode listan får rulla. Hur skönt som helst!

Idag blir det ju då träning med Manda om ca 2 timmar och sen när jag kommer hem blir det lite stall pyssel och sånt sen klockan 19 har jag Eva träning i stöcke så då får jag ta och skritta dit så jag är där i tid.
Vädret är då mindre kul, tror inte det regnar just nu men ska tydligen börja ösregna sen, vilket kändes sådär lagom kul...
Tur att man inte är gjort i socker iallafall så vi smälter bort.
Haha värre blir det ju för ponnyn som verkligen är sockersöt!^^,

Don't tell me


Just like the wings of a butterfly

Nu blire långhelg, känns verkligen heeelt underbart!:D
Var en otroligt chill skoldag idag, satt ute största delen av dagen och solade i det underbara vädret, kändes inte helt fel kan man ju lugnt säga.
Eftersom det är onsdag så slutade jag tidigt, moppade hem, käkade lite sallad och sen gick jag ut och gjorde stallet och red:)
Hästarna skötte sig bara bra och imorn så får Tingis vila. Med Gucci så blir det ju hoppträning för Eva Jonsson!:)

It's alright

Tingis var faktiskt riktigt fin idag ändå!:)
Hon jobbade på bra och det kändes som vi faktiskt fick igenom ganska mycket av hennes stelhet i vänster sidan.
Marlene tyckte jag skulle fortsätta trimma igenom henne imorn så då gör jag det helt enkelt!:)
Är faktiskt rätt trött nu, har varit en lång dag!

I'm on my way, don't close that gate

Inviger min nya kategori insperation, med just insperation!

I'm moving around

Hemma från skolan nu fick sluta 3 istället för kvart över, snacka om att de där 15 minutrarna gör skillnad!
Iallfall så var det en ganska chill skoldag, hade nationella i matte imorse och det kändes väll helt okej ändå, så länge jag får G i matte är jag nöjd(A)
Efter skolan åkte jag förbi teg och hämtade ut mitt nya bankkort sen moppade jag hem.
Planen är att sega fram till middan och efter det blir det att göra stall och fara in till hippo.
Ska bli superkul!
Har inga större förväntningar på att det ska gå bra men hoppas iallfall på att kunna ta igenom henne.

I pray that the path that you'r on that It will lead you back home

Bjuder på några låtar från min Chillmode lista, helt enkelt underbara låtar!

Can you here my call

Blev upp och hoppa vid halv 7 imorse och släppa ut hästarna, Det såg ganska förvånade ut över att jag släppte ut det och inte pappa som det brukar vara i vanliga fall.
Sen så bar det iväg till skolan och har varit en seeg dag.
När jag kom hem blev det att göra stallet och sen for jag och Maja ut och red. Vi utfortskade lite nya vägar och det var spännande! Tror verkligen att det kommer bli super att rida där och det finns ännu fler outfortskade ridvägar!:D
Imorn blir det att dra in till hippo och dessyrträna med Tingis för tränare:)
Ska bli riktigt kul och det behövs verkligen! Hon är förtillfället stel som en pinne och ganska trulig i munnen så det hoppas jag vi kan få igenom!
Ska helt enkelt bli jättekul!

You can trust me I'll be there



I'll carry you to make you fly

Är planterad i min säng framför min älskade skoldator samtidigt som jag låter min chillmode lista rulla på lagom volym.
Maja red Tingis dag och hon var tydligen snäll idag också så det känns kul!:)
Hela mitt ansikte bränner och sticker och jag ångrar skarpt att jag for iväg till vännäs utan att ha smörjt in mig med solskydd eftersom jag mer eller mindre ser ut som en fräknig tomat i ansiktet, jättegulligt...

Veckan som kommer blir en ganska hård vecka för Gucci, Han tävlade ju nu i helgen, Imorn ska han få komma ut och jogga, tisdag har Maja dressyrträning med honom på hippo, onsdag blir ut i skogen och typ skritta sen så är det Eva Jonsson träning på torsdag, hoppning alltså, sen så blir det ut och rida i skogen på fredag och vila lördag:)
Tingis får gå i skogen med Gucci imorn, In och dressyrträna på tisdag, sen så har jag inte riktigt planerat någe mer för henne än men jag ska hoppträna för första gången igen på söndag vilket känns jättekul!:D
Hoppas på en laddad och positiv lite ponny!

Gucci L:c i vännäs

Blev ju som sagt att bara hoppa en klass idag och det gick väll sådär. Eller vi hade ju som bara ett pet men blir irriterad över att han ska hålla på och stula i galoppen och även om jag bryter av och ska fatta ny galopp så tar han de inte och fattar fel galopp igen. Det förstör som rytmen och vi får inga bra avstånd till hinderna.

Men iallfall 1an gick bra lite dåligt tempo bara, sen så blev det fel galopp till 2an och den petade han. Sen så hade han fel galopp efter det och då försökte jag bryta av och få honom att byta galopp och då fattade han fel galopp och sen kom vi jättestort på 3an. Ganska bra sen till 4an och sen så korsgalopp till 5an som jag inte lyckades få ordning på men gick bra ändå. Sen kom vi stort på 6an men sen bra de två sista.

Men det känns iallafall som att det går framåt igen och det är bara att få till galoppen mellan hinderna och hitta rytmen, men det blir nog bra med tiden helt enkelt, bara att träna på!:)
Lägger upp film från idag senare ikväll, blir tyvär ingen film från igår eftersom pappa inte var med och kunde filma så det sög ju. Sen hoppas jag ju såklart på att det finns lite bilder på oss^^,

I live in the moment

Känns verkligen otroligt skönt att vara klar med stallet för idag!:)
Världens bästa hyresgäst Annika hade mockat åt våra hästar när vi kom hem så det var bara att direkt ta in Tingis och fara ut och rida en sväng. Hahah kändes ganska snobbigt att fara ut i skogen med vita ridbyxor och kingsland jackan:P Blev att rida Tingis i dressyr sadeln på en av åkrarna och hon var faktiskt ganska så fin idag!:D
Hon var ganska så lugn och avslappnad och lyssnade ganska bra helt enkelt, Hon drog iväg några gånger i galoppen men då gjorde jag halt och sa åt henne innan jag fortsatte. Red inte jättelänge men tillräckligt länge för att jag skulle känna mig nöjd med henne!:)
Idag är hon iallfall på min gilla lista^^,

Gucci L:c L:b i Vännäs

L:c

Hade verkligen inte bråttom att rida fram eller någonting eftersom jag startade näst sist och hade massor av hästar framför mig.
Red fram honom och kände att han lyssnade fram tillbaka och åt sidorna och det kändes riktigt bra:)
På framhoppningen kändes han också riktigt fin och taggad och han hoppade jättefina språng och det kändes enkelt för honom.
Inne på banan sen kändes allt jättebra! Han lyssnade fint och han hoppade fina språng och vi kom bara nära på 1 hinder. Han strulade lite i galoppen i början med lite felgalopp och korsgalopp men sen så släppte det och han bara rullade på. Blev en dubbelnolla som också räckte till en vinst!:)

L:b

Han var fin på båda framridning och framhoppning, han lyssnade bra och allt kändes jättebra!:)
Inne på banan sen så petade han första-.-' Det kändes faktiskt surt då vi faktiskt kom bra på hindret men han lyfte helt enkelt inte på fötterna. Sen strulade han lite i galoppen till 2an men hoppade ändå fint och fortsatte bra tills 7an, en ganska stor oxer när jag är dum nog och börjar göra massa halvhalter så vi fick ett stopp där. Men det var verkligen bara mitt fel eftersom jag skulle ha gett fan i att peta i honom. Blev helt enkelt att ta om det och han strulade i galoppen igen och jag blev lite arg på honom men vi tog oss över och sen så tappade jag känslan lite grann och kom in nära i kombinationen och sen kom vi nära till sista som var 9an så vi petade den också.
Men jag är fortfarande nöjd med honom, jag måste bara bli bättre på att hitta känslan och sluta fatta dåliga beslut, vi jobbar på det helt enkelt!:)

Imorn så blir det att åka dit igen och hoppa en L:c och jag hoppas såklart på en superrunda och en till rosett, han känns verkligen på G nu så det känns jättekul!:D

You cover me with dust

Är just nu så otroligt less på den röda ponnyn att jag vill bara ställa henne i ett hörn i hagen och blänga på henne.
Jag orkar inte med att hon ska vara så otroligt dryg och tjurig i stortsett varenda jävla ridtur! Jag lovar jag ska fan aldrig ha ett sto igen!!
Näe tur att man har en snäll liten grå ponny som är så fin<3
I stortsett allt är packat och fixat inför imorn och det ska bli kul att tävla igen!:) Gucci har gått bra den senaste tiden så jag hoppas att han gör de imorn också!:)

I'm not feeling this situation

Åh vad jag älskar att hitta tillbaka till musik man lyssnade på förut. Fick en grym spellista av Ludde i förrgår och där finns det ganska många låtar som jag lyssnade på förut! Som bland annat Bullet For My Valentine!:)

Do you remember me at all

Å dagens väder bjuder pååå...nämen oj vilken överraskning, REGN!
Hoppas verkligen det slutar regna till eftermiddagen då jag har båda ponnysarna och båda verkligen behöver ridas.
Ett ridhus skulle verkligen sitta fint just nu men man ska ju inte klaga..

Will you stay

Känner mig ganska duktig idag faktiskt^^,
Har sprungit BIP test, varit på 2 promenader med hunden, ridit galoppjobb med Tingis och träningscyklat ca 1 mil och tränat lite mage! Känner mig stolt haha!

Iallfall så red jag ju somsagt galoppjobb med Tingis idag, jobbade även mycket på skritten eftersom hon var sämst på att ta mina sidförande skänklar. Sen fick vi jobba rätt mycket i galoppen med att hon inte skulle dra iväg utan vara lugn och rytmisk. Det tog ju ett tag och båda jag och Tingis hann bli ovänner men sen släppte de lite mot slutet och då gav jag mig.

Imorn är det fredag och då blir det att rida båda hästarna, ska känna igenom Gucci inför tävlingen på fredag och se till att han lyssnar framåt, bakåt och åt sidorna. Men Tingis blir det nog bara att fara ut på vägarna och jogga. Sen ska jag packa och fixa allt så det är klart till lördag:)
Blir ju att hoppa L:c L:b och ska nog efteranmäla till söndag också, funderar på att debutera L:b+5 då ifall det går bra, annars hoppar jag nog bara en L:b, men vi får väll se hur det blir!

Tell me it's over

HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, asså orkar inte min humor!

I wanna be the one standing next to you

Nu har jag gjort stallet för idag och släppt in hästarna. De hade ingen större lust att vara ute i det här äckelvädret.
Hoppas helt enkelt på bättre väder imorn, fast de ska regna då också verkar det som men jag kan ju alltid hoppas!!
Kan jag undvika att rida i regn gör jag ju såklart det men det går att göra typ en dag sen måste man ut å rida ändå, Asså alla som har tillgång till ridhus ni är sååå lyckliga sånna här dagar!

There's only one thing you should know

Ta mig dit i sommar och jag kommer vara världens gladaste!!!

I wonder if I will ever see your face again

Vad är det med umeå och regn? Tror ni inte att det typ ösregnar ute nu, såå kul...
Bestämde precis att hästarna får vila idag, de var ett tag sen de vilade också så då kan de lika bra göra det idag istället för imorn.
Eftersom det regnar på blire ingen springning för mig heller och kände inte precis någon större tagg på att träningscykla för det är så gaaalet tråkigt!(A)
Vi får helt enkelt se vad jag hittar på ikväll, förmodligen ingenting vilket känns extremt lockande!

They said help is on the way

Dagens planering blir då att efter skolan fara hem och skippa träningen på gym eftersom hunden blir hemma för länge annars..
Det blir att rida båda hästarna i skogen, blir att köra lite lätt travarbete med Gucci och blir att jobba på i galopp med Tingis, hoppas på att hon sköter sig idag!
Funderar även på att fara ut å springa ikväll eftersom jag inte tränat på länge och börjar känna mig lat^^,
Har ju BIP test imorn på skolan och jag vägrar ha sämre än vad jag hade förra året så det blir helt enkelt att pusha mig till tusen och springa tills jag inte kan andas längre. Sprang på VG sist och jag tänker inte springa under det iallfall:)
Nu börjar dagens första lektion A-pass!

We must break the silence


I can't help you and i'm not sure if I want to

Blir nog att skjuta upp grillpartyt ändå, Tingis skötte sig faktiskt rätt bra idag ändå:)
Blev till största delen galoppjobb eftersom hon blir ganska framtung på pelhamet och dels för att hon inte ska trava så mycket:)
Men hon var fin och avslappnad och jag försökte jobba med att böja henne lite i sidorna eftersom hon är ganska så stel. Men är helt klart nöjd med henne ändå!
Blev att ta henne till dusch spiltan och och tvätta igenom henne sen vilket hon tyckte var jätteskönt, hon älskar verkligen att bli tvättad! Så nu har jag en fin och ren häst med fluffig päls^^,
Näe ska upp klockan 6 imorn eftersom jag måste åka buss till skolan så nu säger jag gonatt!

But you know I'm the best you'll get

Sitter på skolan nu och väntar på att dagen ska dra igång, blev en tidig kväll för mig igår hade ingen lust eller ork till att vara vaken så blev en tidig dejt med sängen, redan halv 9 men oj så skönt att sova länge(A)
Idag blir de ju då att fara in till hippo och det ska bli såå kul!
Ska verkligen försöka ta igenom Tingis nu och få henne lugn och mjuk istället för spänd och allmänt cp -.-'
Så blir nog att ta pelhamet på henne för att verkligen kunna ta igenom de:)

You can't feel the heat until you hold your hand over the flame

haha ååh älska sista bilden han ser typ ut som en liten B-ponny och det ser typ ut som om jag är typ 10 år (A)

I'll make things right again

Gucci var riktigt duktig och snäll idag:) Blev en tur mot åkrarna på hacket och han skötte sig som en lite ängel, pigg men lugn i sig själv och glad, precis som han ska vara!
Tingis däremot är så dryg just nu att jag börjar planera grillparty i sommar!
Hon är så fånig och hon blåser upp sig och tjurar och låssas bli rädd för allt och försöker dra iväg-.-'
Sånna här dagar blir man verkligen så otroligt less på henne att det finns inte!
Men men bara att jobba på och hoppas på att det går bättre imorn då vi ska in på hippo.

It's oh so still


In the end

Hemma nu från skolan och väntar på att middagen ska bli klar, blir att fara ut med hästarna efter det:)
Håller just nu på att klippa ihop filmsnuttarna från hoppträningen igår som kommer upp om ett litet tag, fast de dåliga var att kameran dog mitt i kombinationen men men :)


Pushed as far as I can go

Känner mig helt slut trotts att jag knappt gjort något idag förutom hoppträningen.
Imorn så är det ju tråk måndag och jag har båda hästarna, blir att fara ut och rida Gucci på vägarna och blir nog samma sak med Tingis:)
Sen på tisdag händer något som inte hänt på flera månader!
ÄNTLIGEN får man åka in och träna på hippo igen!:D
Majas dressyr med Gucci börjar då och jag ska följa med in med Tingis och rida på någon av ute banorna och sen ska jag nog tvätta igenom henne också, då får hon en rejäl vårtvättning^^, Hon älskar ju att bli duschad!
Men nu längtar jag helt enkelt till tisdag!

Everytime you turn around you'r screaming my name

Hoppträningen idag gick jättebra:)
Han var väldigt pigg och stark i början men sen kunde han lugna ner sig lite och då gick det super:)
Underlaget var ganska kasst, lerigt å så men han bryr sig inte speciellt mycket om det alls så det känns skönt.
Sen kom det ju världens orkanstorm och sen började det spöregna och hagla och det blev askallt men ponnyn hoppade som en liten gummiboll ändå och jag är riktigt nöjd med honom!:)
Hoppade titthinder och bana och allt bara flöt på bra:)
Pappa filmade lite så det kommer nog upp en ihopklippt film idag eller imorn och sen så var Lovisa Berggren där och fotade så jag ska höra med henne om hon fått någon bild på oss:)
Hoppas det iallfall!

Slipping through my fingers

Gud så trött jag blev nu när jag kommit hem:) Det var kul där borta, A wish for a maniac och system annihilated var helt klart bäst!
Funderar på att snart dejta sängen och imorn blir det hoppträning med Gucci, är ju tävling i vännäs nästa helg som jag taggar till, så är bara att ladda inför den!

I just don't care anymore

Ponnysarna fick ju somsagt vila idag, har äckelregnat heeela dan!:/
Just nu väntar jag på att klockan ska ticka för jag ska ta 17.55 bussen in till stan och träffa upp Manda å Patric, det är nån form av metal spelning på folketshus ikväll å Patric tyckte jag och Manda skulle hänga på så självklart gör vi det! Haha fast Manda är ju nåågot skeptisk eftersom hon verkligen inte gillar metal. Äsch vi får väll hoppas att hon ändrar sig(A)

It's to late

Regn regn regn regn och regn...

I feel so invinseble

Blev helt ändrade planer för gårdagen kan man ju lugnt säga. Fick inbjudan om fest på teg och jag och Manda tyckte de lät hur kul som helst så jag moppade iväg i snöslasket och hämtade henne och sen körde vi till våran vägbeskrivning. När vi kommer dit så kom Patric på att det inte alls var teg utan röbäck och sen var de böleäng och vi snurrade bara runt och hittade ingenstans så vi for tillbaka hem till Manda och surade hela kvällen. Hahaha allt blev verkligen misslyckat!
Men sov iallfall hos Manda och moppade sedan hem så fort som möjligt eftersom det fortfarande snöregnar ute och det är galet halt så har kört såååå försiktigt så!:)
Hästarna får vila idag så jag planerar att putsa upp all min utrustning, något måste man ju hitta på när de är äckelväder!

I'll be what you want me to be

Har varit en riktigt bra dag idag med! Träffade Manda och Patric på stan och vi käka torgetglass å snackade en massa, så blev ingen träning för mig idag.
Sen for jag och Maja ut och red vid åkern och hästarna var snälla:)
Ligger nu i sängen och smsar och snackar med Manda på facebook haha vi har ju våra galna ideer kan jag ju säga:P
Nu ska jag se det senaste avsnittet av TVD!!:D

You never know until you try

Vad hände med den här veckan egentligen? Är ju nästan redan helg, imorn är det ju fredag!:D
Blir att fara och träna imorn efter skolan, var ju verkligen länge sen känns det som nu när jag har varit sjuk men nu tar vi tag i det igen:) Haha Manda tyckte jag skulle äta glass med henne på stan istället så vi får väll se om jag kanske gör de med, men då känns ju träningen bortkastad.
Sen blir det att rida ut med Maja vi rider till åkrarna som är framtinade, jag rider cp Tingis och Maja rider Gucci.
Nu ska jag nog snart sova, är rätt trött:)

When time goes backwards

Sitter parkerad i sängen med In Flames i öronen och känner mig riktigt nöjd med mina hästar idag:)
Red Gucci på pelhamet på banan med mål att han skulle vara lugn, avslappnad och att jag skulle kunna jobba med benen och sitsen och vara väldigt lätt i handen. Han uppfyllde verkligen alla mina mål med dagens ridning och han var sååå fin! Jättelugn och avslappnad, lyssnade bra och var sammarbets villig! Blev att galoppera mycket och det låg 2 bommar på banan som vi galopperade över och gjorde lite byten över och sånt och låg och rullade på, han tyckte det var superkul och han var duktig!:)

Blev sen att rida Tingis i byn och det gick bra men man fick vara extremt hård med henne eftersom hon just nu är ganska grinig och inte alls speciellt sammarbetsvillig. Hon är pigg, spänd och stark och är väldigt tittig och sen kan hon få för sig att nu vill inte hon gå mer och då stannar man och studsar ett tag-.-' Gäller helt enkelt bara att behålla tålamodet och vara lugn med henne så löser det sig efter ett tag.
Hon är ju somsagt speciell min lilla flicka^^,<3

I try to make things right

Sitter på skolan nu, alla andra gör No prov och eftersom jag har varit sjuk har jag typ missat allt vi jobbat med i No så jag fick det uppskjutet en vecka. Imorn ska jag göra mitt nationella prov i engelska och på onsdag mitt missade prov i So. Slutar tidigt idag, halv 3, och då blire hem och ta båda hästarna:) Ska trimma Gucci på banan och Tingis ska bara gå lätt i alla gångarter i skogen, förhoppningsvis sköter sig båda hästarna sig bättre än igår då Tingis var överspänd och Gucci hade energi till tusen!
Ska även försöka få tag på Manda idag för imorn vill jag fara å gymma, känner att det var ett tag sedan sist nu när jag varit sjuk å allt så det är bara att komma igång igen!:)

Now and then I think of all the times you screwed me over

Tingis är en frisk lite ponny nu fick vi klartecken av Birger så var ute och red för första gången idag:)
Hon tyckte väll inte att de var sådär jättekul att gå själv och var lite tjurig och sen var hon pigg, tittig och väldigt lättskrämd för typ allt men jag förväntade mig ju de så. Blev helt enkelt lite lätt i alla gångarterna.
Sen red jag Gucci och hade typ damp-.-'
Han var jättepigg och dragig och försökte typ sticka i galoppen men efter ett tag fick jag stopp på honom och då var han ganska uppstressad, lilla mongo, blir typ att fara ut och galoppera ordentligt imorn!

Hade nationella i matte idag och det kändes rätt okej, lite smått osäkra på vissa men trodde att det skulle vara mycket svårare! Men har den svåraste delen kvar och sen den muntliga innan jag är klar med matte delen, usch låt de gå fort!
Nu ska jag nog renbädda i min säng, känner att det var ett tag sen (A)

It's to cold around here

Valborg igår var ju inte dåligt precis, har verkligen haft huur kul som helst!:) Blev väll kanske att somna vid 3 och sen så har jag väll varit vaken sen 6 kanske men klev upp ur sängen halv 7 ovh for iväg och jobbade. Har ju inventerat typ hela dagen och det är väll egentligen inte världens roligaste jobb men jag och Elin hade rätt kul ändå:)
Hästarna vilar idag och eftersom det är underbart väder ute får de komma in sent idag. Själv så ska jag typ sega resten av kvällen för jag känner mig för trött för att göra något annat. Blir helt enkelt en tidig kväll för mig kan man ju lugnt säga!:)
haha Elin hatar inte ballerina (A)