Why are you playing the blame game

Nu ska jag snart stänga ner datorn och börja göra mig i ordning eller aah, äta frukost och kanske klä på sig något annat än mjukisdressen, och sen vid 10 kommer morfar och hämtar upp mig och Maja för vi ska nämligen iväg till hippo och kolla på Patrik Kittel clinicen!
Ska bli så sjukt kul och förmodligen väldigt lärorikt.
Hoppas verkligen att den lever upp till mina förväntningar!
 

I'll tell you my friend

 
Igår hände det inte mycket kan jag säga.
 
Jag och pappa for ut med Pärlan en sväng för att träna start i backe. Måste bara skryta och säga att jag är en naturbegåvning för jag failade inte en enda gång! Inga kärringstopp, inget bakåtrullning, ingen motorrusning,INGENTING! 
Eftersom jag klarade det så bra så tränade vi även på att backa u uppförsbacke och det var inga problem det heller, klarade det galant! Hade ett moment of awesome där kan jag ju säga!
 
Resten av kvällen så gosade jag med Strumpan och Basse^^
Fick ju en fråga om Strumpan och hon är en sorts Chiuhuahua, det ingen riktig stamtavla på henne så vi vet inte säkert vilken ras men hon är nog inte renrasig för hon ä lite förstor för det. Sen är hon 3 år också så hon är ung vuxen:) 
Hon och Basse börjar faktiskt komma överens nu, han är inte lika avundsjuk längre:)
 
 

Please come and find me

Har varit ute och gjort hela stallet och lilla Strumpan fick följa med och ligga på ett fleece täcke, hon var väldigt nöjd över det. Sen så fick hon gå in i huset igen och då tog jag in Gucci och for ut och red en sväng på åkern. 
Han var faktiskt rätt trevlig och gjorde lite volter och serpentiner och se till att han följer med i sidorna och det gjorde han:) Jobbade med samma sak i galoppen och det gick bara bra, han är så duktig min Lill Prins<3
Maja ska rida Tingis senare ikväll när hon kommer hem från Venla så får hoppas att Lilla Röd också sköter sig!:)
 

You could be my one and my only

Godmorgon på er, jag och Strumpan har haft en riktigt mysig natt och morgon^^ hon har sovit i min säng heeela natten och sen gick vi på promenad på morgonen och nu ligger hon i mitt knä igen. hon tycks inte vilja göra annat än att mysa^^
 
annars vet jag inte riktigt vad den här dagen har att erbjuda förhoppningsvis något kul:)
 

It's all just in my mind

idag har varit en bra dag!,
Nu kan jag iallfall berätta det som var  lite små hemligt igår och det är att idag har vi varit på vetrinär besiktning för att besiktiga ponny nummer 3!^^
Hon gick igenom så om ungefär en vecka så flyttar vår tredje ponny in, och det är nämligen ingen mindre än Idyllens O'hara :)
 
Har även hämtat hem Strumpan som måste vara världens sötaste och gosigaste, just nu li gger och och sover i mitt knä^^
 
Själv vill jag också sova så nu säger jag Strumpan godnatt!
 
Msvb NWF, blir din bästa vän och din rosettplockare!!. Hästar säljes
 
 
 

Let me know that you need me

Oj så duktig jag har varit idag, tog halv 3 bussen hem, gick ut med Basse, for ut och red Gucci och sen så blev det att träna på att köra Pärlan in till stan:)
Det gick faktiskt bra bortsett från att växeln tjorvade vid ett trafikljus och att en idiot höll på att köra in i mig när han ville tränga sig i en rondell men jag är fortfarande så duktig^^,
 
Imorn så slutar jag 12 och efter skolan blir det att åka iväg på en ytterst spännande grej! Kan inte berätta vad förän efter jag varit där men det blir riktigt nervöst alltså! Samtidigt som vi är därborta så plockar vi förmodligen med oss hund nummer 2 hem, nämligen 3 åriga Strumpan får se vad Basse säger om det!^^
Näe imorn blir helt enkelt en spännande dag och jag tycker ni alla ska hålla tummarna!!
 
Nu ska jag gosa med min kudde!
 
 
 

Who are you now

 
 
 
 

I just need sombody

Det är alltid lika kul att sitta på skolan och vänta på att man ska börja... Börjar nämligen om ungefär 2 timmar -.-'
Men så är det när mainga bussar i bor i skogen och det går inga passande bussar, askul-.-
Slutar iallafall 13.55 så det känns skönt!
Mindre skönt är det att jag måste rida Gucci i ösregnet eftersom han vilade igår.
Men men!
 
 

I will carry you home again

Hemma igen efter denna kaosartade skoldag, ibland känns det verkligen som jag går på dagis igen, älskar min klass ändå men skulle ju va skönt att få kunna fokusera på skolarbetet ibland!
 
Idag regnar det så jag låter Gucci vila, det förtjänar han så duktig och fin som han var igår!
Maja ska rida Tingis sen tror jag.
Annars så hade jag tänkt spendera den här kvällen med att jobba på mitt historia arbete om medeltiden. 
Det ska inte in förän på 2 veckor men vi har inga fler lektioner på oss att göra den och jag vet ju hut det blir ifall man ska skjuta upp allt till sista stund så lika bra att göra bort allt när jag ändå har tid att göra det.
 
Så nu ska jag nörda historia tills jag ger upp!
 
 
 

I just simply want you

Just nu är jag så trött att jag snart kommer somna stående men måste vara vaken ett tag till då jag sitter med någon elektronisk sak på mina axlar som gör så mina muskler ska slappna av  och inte vara så sjukligt spända.

Iallfall så red jag först Gucci på stora hoppbanan och hade förväntat mig att han skulle vara dryg, springig, och stark men oj så fel jag hade! Han var såååå fin, lugn och avslappnad och för första gången på väldigt länge så hade jag inte hela hästen i vänster haden utan han stödde huur bra som helst höger!:D
Avslutade passet med att hoppa några små skutt som var uppställda på banan, några små mini räcken och en trippel på typ 60cm. 
Ååh så kul det var, tyckte vi båda!^^

Sen så hade jag dressyr lektion med Tingis och det gick inte alls speciellt bra.
Hon är mega brunstig nu så hon är tjurig och stel som en pinne...
Hon var alltså intesådär jätterolig idag men det blev bättre mot slutet.

Men nu tog axelsaken slut så nu ska jag sova!
 

We'r just looking for some answeres

Denna dag har gått undan och just nu tänker jag spendera några minuter till att slappna av innan det bär i väg mot hippo då jag ska dressyrträna med Tingis och innan dess ska jag förmodligen rida Gucci.
Efter skolan var jag också en sväng på gymmet, första gången sedan förkyldningen så blev bara ett lättare pass.
Tur det för nu behövs det ju laddas upp med energi inför 2 dressyrpass!
 

We both made a mistake

Känner mig så jääääääääääävulskt otaggad eftersom hela denna kväll kommer gå åt till att göra världens drygaste hem uppgift i nk... dö!
 

Take me far away

Just nu har jag och Manda italienska och det är riktigt tråkigt om jag ska vara ärlig men nu tänker jag använda en vit lögn och säga att det är askul!
Har även lyckats glömma mitt skåpkort hemma så kommer få  bära runt på mina grejer hela dagen om jag inte våldgästar någons skåp, vilket känns lockande.
Men nu ska vi engagera oss i lektionen, ciaoo
 
 
 

I'll stand by your side

Sitter å väntar på att denna dag ska ta slut för söndag måste vara den drygaste dagen som finns! Söndagar är seriöst värre än måndagar.
Iallfall så har jag varit en duktig flicka och städat mitt rum och dammsugit resten av huset, sen har jag och maja ridit ut på ponnysarna och Gucci var cp och hade inte alls lust att gå först så han stod mest och studsade på två ben, ganska charmigt de också-.-'
Sen så har jag käkat middag och kört en sväng med Pärlan utan att pappa satt i bilden, han körde istället bakom eller framför mig och höll koll men det gick baaara bra!:D 
Snart är det dags att fara in och köra i stan, det kommer däremot bli klurigare.

Take my hand and run

Blev en myyskväll igår med goo mat på kina och efter det så rullade vi iväg mot Manda och där färgade vi hennes hår så hon är nu mera svarthårig och det är huur snyggt som helst! Så nu har hon bytt namn till snövit^^,
Blev inte dåligt sugen på att göra något med mitt hår också!
Frågan är ju bara vad..
Vad tycker ni ska jag försöka mig på att bli mörkhårig igen?
 


Do you feel better now

Ligger i sängen nu och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket för att gå ut och vänta på bussen till stan, kvällen ser väldigt död ut men får åtminstånde spendera den med världens bästa Manda och med goomat på kina!
Inte helt fel det, verkligen inte!
Kan bjuda på en väldigt normal gif iallfall..
 

Im gonna be something big

 
For ut på en tur med Tingis imorse och det gick helt okej, hon var väldigt tittig och spänd men så är hon ju ibland:)
Blev en tur med mycket galopp och trav och hon blev ganska svettig efter det.
Nu har vi ganska nyss släppt ihop alla hästarna och det gick ganska bra:) De har skrikit litegrann på varandra och Leo och Kafal kommer väll inte jättebra överens men förhoppningsvis går det bättre senare:)
För i övrigt så försöker jag komma på vad jag ska göra ikväll men åker förmodligen in på stan och är med Manda och vad vi gör vet vi inte än, förhoppningsvis drar vi ut men ser väldigt dött ut på den fronten än så länge, men men man vet ju aldrig!:)
 
 

When you can't sleep at night

Sleepmode, chillmode, deppmode, passar alla situationer!<3
 

I wont fall

 
 

I would do anything

Är ganska nyss hemkommen från skolan och har precis gett hästarna lunch:)
Nu sitter jag i sängen och väntar på att maja ska komma hem så vi kan fara ut och rida, blir att trimma Gucci litegrann på åkern så jag hoppas det kommer gå braa.
Annars ser denna fredagkväll väldigt tråkigt lugnt ut...
Men lördag blir förmodligen roligare då jag och Manda har lite planer!
 

Everyone has a secret, what's yours

Torsdagar är nog nästan min favoritdag av alla skoldagar, den är så otroligt skön med endast 2 lektioner!
Efter skolan så missade jag första bussen hem så gick omkring med Pontus och lite folk på stan ett tag och gjorde ingenting innan min buss äntligen kom.
Sen for jag och Maja hem och red och det gick bara braa, är kul nu när man kan börja rida ut samtidigt igen!:)
Nu ska jag och Maja baka kladdkaka och sen ska jag plugga lite Italienska glosor..
 

I belive in so much more

Sovmorgon är så otroligt skönt, synd bara att jag alltid vaknar tidigare än jag behöver gå upp men då får man iallfall ligga kvar och sega^^,
Har ju skola i typ 2 timmar idag vilket inte känns heelt fel jag tror jag har matte och sam och på sam håller vi på med en jätterolig foto uppgift, den handlar om vinklade repotage, tillexempel att man ska få saker att framstå bättre eller sämre än det egentligen var. Så vi valde att göra ett vinklat repotage igår när vi var ute på promenaden under NKn när alla blev 3 år igen och hade rönnbärs krig. Så vi tänkte ta en bild när allt ser lugnt och fridfullt ut och lägga in en text typ : SA1GH på lugn och lärorik promenad under NKn, 
Och sen så lägger man in en annan bild från hur det egentligen var. 
Haha så vi hade tänkt använda de här bilderna^^

Hahaha tror det kommer bli asbra! 

I've develope the fear for everything

Är verkligen heeelt slut idag med, förstår mig inte på denna plötsliga överdrivna trötthet!
Skoldagen gick snabbt och sen när jag kom hem for jag ut och red både Gucci och Tingis. 
Galopperade med Gucci för första gången idag och han tyckte det var buskul men skötte sig ändå bra.
Tingis var faktiskt riktigt snäll idag med blev lite sprättig där mot slutet.
Sen tog jag och pappa en sväng med Pärlan och vi hann inte komma så långt innan vi fick soppatorsk-.- Så vi fick ringa efter förstärkning som kunde fixa bensin och efter det var det bara att köra på igen. Nu börjar körningen faktiskt sitta rätt så bra vilket också känns kul!:D

Okej svar på 2 frågor som jag fått:)
En Epa klassas som en traktor och med körkortet jag tog för 45 moppe så får jag köra alla klass A fordon vilket en traktor/ epa räknas till, så för att få köra Epa måste man ha ett sådant körkort:)

Stöcke ska snart ha en liten tävling då vi samtidigt har KM, är inte säker på ifall andra klubbar får vara med men ifall det är så så brukar det klubbar i umeå området få vara med på de tävlingarna också och som alltid när det kommer till tävling (förutom ridskoletävlingar) så måste man ha en licens. För mer infor kan man alltid kika in på Stöcke pfs hemsida, www.stockepf.se där de brukar uppdateras om lite allt möjligt!:)
 

One step closer

Sitter i skolan just nu och börjar om ungefär en halvtimma. Slutar ganska tidigt idag men kommer nog stanna i stan ett tag efter, sen när jag kommer hem har jag båda hästarna:)
Blir att fara ut och rida Gucci en sväng på åkern och Tingis ska få komma ut på en halvlugn tur efter dressyrpasset på hippo med maja igår.
Känns som om det här kommer bli en bra dag!:)
 
 

Every step that I take

Oj så trött och slut jag känner mig! Om jag blundade skulle jag lätt kunna somna stående, ungefär så trött är jag, inte okej!
Skoldagen var inte allt för jobbigt eftersom vi missade matten på morgonen pga skolfoto och sen hade vi samhäll och lunch och sen hade vi historia då vi börjat se Arn så jag låg mest och sov hela den lektonen. Sen hade vi natur och då skulle vi gå på promenad utomhus i helklass och titta på ekosystem.
Haha att gå på promenad med våran klass är som att gå med en grupp dagis barn, och det är ingen överdrift!^^
Näe nu ska jag snart ta mig ut till stallet och rida Gucci, så kanske man piggnar till lite också!
 

I think it's alright to feel that way

Usch så trött jag är vill bara krypa ihop till en liten boll och sova och det är precis det jag ska göra också.
Imorn väntas en långdag med skolfoto på morgonen som jag bara vill skippa för jag ser alltid ut som jag vet inte vad på VARJE skolfoto, sen massa jobbiga lektioner, har både matte och nk samma dag, yeey...
 

When everything feels like the movies

Skoldagen har verkligen bara runnit igenom mina fingrar, den har gått så fort och det känns inte som om jag gjort något vettigt alls, men men det finns sådana dagar också!
Om ett tag ska jag och Maja ut med ponnysarna i regnet och kan ju erkänna att det känns inte sådär jättetaggat.
Nu förtiden känns det verkligen som om det regnar varje dag.
Men sen är det ju höst också.

Not this way

min situation just nu!!!

I just want to thank you

Sådär ja, då var denna dagen avklarad och jag känner mig rätt så trött nu, 
Gick super att jobba och det rullade på med folk hela tiden så man hade hela tiden något att göra, sånt är kul!
Är hemma nu och bara slappar.
 
Haha dagens roligaste måste ju iallfall vara att 2 epa pojkar från igår lyckades leta upp mig på fb och är huur nyfikna som helst på Pärlan, tycker det är ganska så kul faktiskt^^,
Näe nu ska jag snart hoppa i duschen och tvätta bort lite äckligt smink!
 

When all hope is gone you can stay here with me

Sådär jag, de fina med att kliva upp tidigt på en söndag är att man hinner göra så mycket!
For ut och red Tingis och gjorde stallet vid 8 så vid kvart över 9 tiden var jag klar, snacka om effektiv! Sen tog jag Pärlan in till Stöcke och tittade på lite tävlingar och surade över att jag inte kunde vara med själv.
Sen körde jag hem igen och har nyss tagit en snabb dusch och bytt om och snart så bär det iväg mot jobbet!:)
 
 

When all comes crashing down


Tonight is you'r last chanse

Godmorgon sverige, världen och alla andra också. 
Idag väntar stall och jobb och en liten tur med Pärlan sen, blir helt enkelt en fullspäckad dag men det känns bra!

The light hits your face

Blev inte att köra Pärlan till jobbet imorse :( Batteriet dog nästan direkt så blev att ta moppen istället.
Jobbade sedan mellan 8-2 och det gick bara bra, sen åket jag hem, och for ut på en tur med Gucci och gick en promenad med Tingis. Sen blev det middag och efter det så blev det att ta en premiär tur med Pärlan som fått stå på laddning hela dagen!:D
Efter lite svårigheter i början så kom vi oss iväg och då var det inga problem alls och oj så kul det var!^^
Fast roligast var det nog att möta de andra epa pojkarna och allihopa glodde sönder och såg ut som fågelholkar när jag körde förbi, haha baara kul!

Nu sitter jag iallfall i min säng och känner mig nöjd över denna dag, jobbar mellan 2-7 imorn så har hela förmiddagen på mig att... jag vet inte göra någonting iallfall^^
 

They say it gets easier

Känner mig verkligen heeeeelt slut efter denna dag och ändå tycker jag inte att jag har gjort speciellt mycket, men förkylningen för mig väldigt trött också, tänker helt enkelt ta en tidig kväll och gosa ihop mig under täcket, låter som en bra ide!

I just need you so much

Det är inte precis superväder idag, fucking orkan
storm med regn inslag och självklart ska man vara och hjälpa till på stöcke pfs dressyrtävling. Det var inte varmt kan jag lova! Men men var ju faktiskt värre väder förra stöcketävlingen så nu ska vi inte klaga här.
Ligger iallfall i sängen efter en god middag och planerar att stanna här tills jag kommer på något att göra(A)
Imorn är första dagen på min helgjobbs vecka då jag jobbar mellan 8-2 känns alldeles lagom och det roliga är att jag ska ta Pärlan till jobbet imorn!:D
Pappa hänger på dit bort eftersom han inte vågar släppa mig själv än men fortfarande, känns så sjuuktkul!
Annars så låter det som jag och Mongo (Manda) ska göra något imorn, blir säkert braaa!:D
 
 



How do you let go of something you never had

Pärlan är verkligen huuur fin som helst, haha jag döör så rolig den är! Den har fluffigt teddy tyg i taket, tärningar som hänger från backspegeln och en dödskalle till växelspaksknopp, haha den är såå cool^^,
Nu blire verkligen att träna in sig och sen får alla passa sig från vägarna när jag och Pärlan stormar fram ;)
 

I left my heart at home

Snart kommer pärlan hem<3
 

How am I suppose to be everything they expect me to be

Nu har jag äntligen fått internet att fungera till min skoldator och tror det kan bli riktigt bra med den här fina lilla saken, trivs redan med den! Synd bara att alla mina bilder och sånt som jag hade på förra datorn är borta..
men men har ju i stortsett de mesta upplagt i bloggen.

Red ju ut en sväng på Gucci idag och det känns kul att få sätta igång honom igen. Tog bara en kort sväng till åkrarna och tillbaka och travade, han kändes positiv och glad men han var väldigt stel, och tjaffsig i munnen men hade inte precis förväntat mig något annat heller :)
Näe nu ska jag gå en sväng med mamma och basse!:)
 

I just thought you should know

Har fått min nya fina skoldator men kan inte använda den hemma än eftersom det är lite strul med att koppla upp sig på nätverket så just nu sitter jag vid familjedatorn istället.
Igår hände det inte så mycket, for ut med Tingis en sväng efter skolan och det blev att trimma på åkern och det behövdes då hon var riktigt stel i sidorna men i slutet kändes det som om jag fick igenom det ganska bra och hon blev riktigt svettig!
Sen gick jag en promenad med Gucci och eftersom han får på sig skor idag så kan jag äntligen fara ut och trava honom!
Slutar ju 13.50 idag såå^^

Idag så kommer någonting extremt kul hem till mig!
Nämligen en svart liten epa!:D
Min pappa är förmodligen världens bästa, så nu sätter det igång på allvar all börja köra mer så jag snart kan börja ta epan helt själv!:D Inte dåligt taggad!:D
Näe nu ska jag snart stänga av datorn och kanske göra mig iordning, hörs!
 
 

Look at the stars, look how they shine for you

Känner mig trött och slut efter denna långa dag, halsen gör ont, näsan rinner och ögonen svider...
Känns ju sådär lagom kul...
Imorn har jag ganska kort dag, börjar 10.15 imorn och slutar någongång halv 3 - 3.
Ska även ta och säga adjö till min kära skoldator som jag haft sedan i 9an, imorn lämnad den in och blir utbytt mot en nyare finare draggen dator, känns jobbigt att få en ny dator för jag trivs verkligen så himla bra med den jag har nu men men så han det ju va!.
Nu ska jag ta en tidig kväll och sova men kan bjuda på en instagram bild.
 

What have I become

Min reaktion när jag insåg att jag äntligen blev färdig med min historia uppgift!
 

I feel so alone cuz i left my heart at home

Lååång tisdags dag idag och den är lika jobbigt varje gång!
Är hemma nu och sitter framför en hög med papper om vikingatiden som jag ska svara på massa frågor om, kändes brutalt jobbigt att göra det nu, men det ska vara klart imorn och jag ligger efter så det är ju bara att ta tag i saken...

hhaha ungefär såhär brukar det gå för mig när jag ska plugga^^
 
 

Out with the old and in with the new

Nu har jag Lila och Rosa hår och sen har jag dessutom en riktigt snorig näsa, inte för att det har något med saken att göra meen^^
 



I've develope the fear for everything

Har gjort stallet, pussat på min finaste grå och gått på en promenad med honom!
Just nu sitter jag i min säng med lite hårfärg i topparna och den här gången blir det två färgar, rosa och lila!
Är tusen gånger roligare med ett färgglatt hår!
Efter att jag tvättat ur färgen så ska jag kika igenom mer av historia uppgiften och sen ikväll vid 9 så är det personalmöte på jobbet.

I know i said my heart beats for you

Gucci är friskförklarad!!:D
Så nu är jag aasglad och ska fara ut på en skrittrunda med honom sen:) Han ska få skritta hela veckan ut tills han får på sig skor.
I övrigt har det varit en bra skoldag, körde på den snygga stilen tofs, osminkad och mjukisbyxor och det bästa med att gå osminkad är att man kan gnugga sig i ögonen hur mycket man vill^^
Iallfall så slutade jag tidigare idag eftersom våran NK var inställd så det kändes ju inte heeelt fel medan alla andra som har språk går till 15.40.
Ska vara inne ett tag till, käka något, gå en sväng med hunden och sen går jag ut till stallet, när jag kommer in igen ska jag sätta mig med ett historia arbete som jag missade i onsdags när jag var hemma.
Så ser min kväll ut helt enkelt!
Snart så<3
 

We will fight to the death

Blått hår är verkligen så sjukt snyggt! Om jag inte var så feg skulle jag pröva färga mitt hår blått!
 
blue hair picturesTumblr_lq2fs2m93u1qjjkymo1_500_largeTumblr_lx5gz7ihui1r3rcmlo1_500_largeImg125353.fryzury-dlugie.1370245_largeTumblr_m6ogxlxa5c1qcc32mo1_500_large
 
 

We are the reasons

Blev aldrig att dra till vännäs igår...det sög ganska hårt men eftersom vi inte kunde ta oss hem därifrån sen och inte heller kunde sova hos någon så kunde vi ju som inte åka dit. Istället spenderades kvällen i stan och vi gick spontant på bio och såg den nya Bourn filmen och den var faktiskt riktigt bra!:)

Kom precis hem och om en halvtimma bär de iväg till stöcke pf för förberedande inför tävling nästa helg, suger att jag själv inte kan vara med att tävla men så är det ju ibland..
Iallfall så ska vi in på återbesök med Gucci imorn och det ska bli riktigt intressant! Fick ju som aldrig någon riktig diagnos på honom sist men vad de än var/är så hoppas jag att han är bra nu!
 

Some things never change


is it something i did

Tror allvarligt talat att det är något fel på min väckarklocka, ställde den på 8a imorse men inte tusan ringde den 8, den ringde inte alls -.- Som tur var vaknade jag iallfall strax efter 8 och då blev det snabbt upp och släppa ut otåliga hästar. 
Nu ligger jag i åter igen i sängen och knarkar halstabletter eftersom det känns som om någon sandpapprat hela min hals, inte en skön känsla kan jag meddela!
Annars händer det väll inte så mycket under dagen förutom att ta hand om hästarna och städa lite i mitt rum, på kvällen rullar vi somsagt förmodligen mot vännäs:)
 

You need a doctor baby, are you scared?

Då har denna dag lidit mot sitt slut och det ska bli otroligt skönt att sova, fast ska ju upp och släppa ut hästarna imorn så blir inge vidare sovmorgon, men jag klagar inte.
Imorn drar jag och Manda iväg till vännäs och hänger med vännäs pojkarna, det ska bli kul, har inte träffat de på ett tag:)

Tänkte svara på de frågot som jag fått:)
Min lillsyrra går på CH, Carlshöjd, samma skola som jag gick på innan jag gick ut. 
Sen så brukar jag redigera mina bilder på denna hemsida, det är enkelt att lära sig och kan bli riktigt bra resultat!
Jag brukar variera litegrann, men är ännu inte så hightec att jag brukar ställa in kameran själv, det händer någongång ibland men blir sällan bra, håller fortfarande på att lära mig. De bilderna jag la upp nyss är fotade med vanlig portträtt inställning :)



After all the smashing and crashing

Ego, as fuck!











Tell yourself that it's never gonna happend again

Har varit en grymt otaggad dag idag, vaknade med ont i halsen men efter en halstablett så löste sig det lilla problemet. Har haft Italienska, Svenska och Engelska idag, så snacka om att fredagar är en språkdag!
Efter jag slutat så mötte jag Elin i korridoren som hade världens längsta hål så vi gick in till stan en stund och jag käkade lunch, sen så gick vi tillbaka till Draggen så jag kunde hämta mig moppe. 
Sen for jag ner till stan och satt en stund inne på Sushi bar med Pontus och Moa innan jag drog mig ner mot gymmet och sprang ett par km. Det var extremt tråkigt men det gick bara fint!

Sen jag kom hem har jag varit ute och ridit världens finaste lilla röd som gick hur bra somhelst på våran skogstur. blev mest trav och galopp och hon skötte sig förvånadsvärt bra med tanke på att hon är grinig och brunstig, för tillfället.
Näe nu ska jag hjälpa Maja att laga middag, blir veggie tacos och ikväll blire att se reprisen av VMA eftersom jag måste ha stängt av väckeren i sömen för inte tusan ringde den-.-'

Bjuder på en bild från italienskan idag!:)
 
 
 

This world needs a break from you

Idag har varit en braa dag!
Kort skoldag känns ju aldrig fel och sen så mötte jag upp mormor på stan där jag fick med mig hem nödvändiga grejer så som, tränings tights, en mössa, ett linne, 4 kollege block, en stor handväska och 2 bhar, så nu har jag de mesta för att klara mig ett tag!:)
Sen gick vi och åt på Rost och det var riktigt gott!
Nu är jag hemma, har varit på en promenad med Gucci och har duschat.
Ikväll/ inatt är det ju VMA och det tänker jag absolut inte missa! 
Så planerar att gå och lägga mig tidigt, ställa klockan och gå upp tills det börjar vid 02.30 ^^
Börjar ju 8.20 sen så när det är slut så kommer jag nog inte hinna gå och lägga mig igen, känns ju lite ovärt, men jag går ju bara till 12 imorn och efter jag slutat så blir det att inviga mina nya tränings tights!:)
 

All i can breath is your love

Har nu satt in mitt löshår och gjort allt till en fläta och det känns riktigt ovant men gillar det ändå, fast färgen är ju lite fel men det ska åtgärdas!
Nu ska jag snart käka frukost/lunch och sen bär det iväg till skolan vid kvart över 11 :)
 
 

I always thought i knew

Alltid lika kul att vakna på morgonen av att det blåser storm utomhus, och med storm menar jag verkligen storm!
Känner mig riktigt glad att jag får skjuts till skolan idag, men det kändes lit jobbigt att vara vaken den här tiden eftersom jag inte börjar förän 11.40.
Men men tänker spendera lite tid framför datorn nu på morgonen och sen så kan man ju alltid mysa med hunden^^,
 

You keep me up all night

Känner mig helt pigg nu, har vilat i stort sett hela dagen och sen for jag ut på en skritt tur med Gucci på eftermiddagen. Han var så snäll och fin min lilla pojke<3
Annars har jag käkat lite middag, duschat och målat naglarna. 
Har ju som sagt något konstigt beroende av nagellack, har ALLTID målade naglar och med alltid menar jag verkligen alltid, har säkert inte varit utan nagellack på över 1 år! 

Imorn har jag sovmorgon, börjar inte förän 11.40 och sen slutar jag ju 13.50 sen blire att möta upp mormor på stan och shoppa lite grann, det ska bli kul!:)
 

Shake it, break it, fake it, make it

Är hemma idag, men känner mig lite piggare nu..
Har iallafall lyckats äta lite och nu ligger jag nedbäddad i soffan framför awkward maraton på mtv.
Kommer nog ligga här resten av dagen iallfall!
 

That's just the way it is

Känner mig extremt otaggad och omotiverad att skriva något idag, så var det med det!

I want to take you home tonight

Just nu är jag så sjukt less på mitt hår som bara är slitet och äckligt, ska försöka att boka tid hos frissan snart. Det behövs verkligen!
Blir att klippa ingenom det och färga till det litegrann så det matchar mitt löshår som jag köpte för ett tag sedan men som jag inte kunnat använda. 
Just nu är mitt hår ganska så nära det jag har på löshåret och har jag det i en fläta så smälter det in rätt så bra men skulle vilja kunna ha det utsläppt också!
Har man inte långt,tjockt och fint hår får man väll helt enkelt ta till med några knep, även om jag egentligen är lite små skeptisk emot det fortfarande.
Men någonting måste jag göra åt mitt hår för just nu är det hemskt!
 
 
 

I will follow you at all time and all around

Usch vilken lång skoldag det här har varit, eller det har iallafall kännts som det, men imorn blir det ännu värre, tisdagar är den jobbigaste dagen! Men kan säga att över en timmes natur som sista lektion idag kändes ju inte sådär askul, usch vad jag hatar nk men det är bara att ta sig igenom den för man behöver bara läsa natur i ett år!
Maja rider Tingis idag och mamma har varit ute med Gucci en sväng så helt plötsligt fick jag en hästlös dag. Men blir iallfall att gå och mocka litegrann:)




Go ahead and tell the whole world

Nu går jag och lägger mig, imorn väntar en ny dag!:)
 

Come on, it's alright

Känner att jag jobbar på beachen 2013, eller inte^^
 

Why do I try

Idag har jag varit ganska effektiv sen jag vaknade!
Efter jag ätit brunch så gick jag direkt ut till stallet och red Tingis, hon var ganska grinig och inte alls speciellt sugen på en tur. Men men, hon är ju så ibland!:)
Efter det så gick jag in och gjorde en underbar kopp med varmchoklad och vispgrädde<3 
Sen gick jag en lång promenad med hunden och sen joggade vi de 2 sista km hem, kändes riktigt bra och nu är dagens motion avklarad!
Sen har jag duschat och ska nu käka mitt andra "hår-piller" för idag:)

hemsk bild men bjuder på den!

Just go with it

Att sova måste vara det bästa som finns! Somande runt midnatt igår och vaknade för ungefär 10 minuter sen. Jag vaknade till någon gång på morgonen av att det lät som om Gucci höll på att riva stallet men jag hann aldrig riktigt reagera innan jag somnade om igen. 
Nu ska jag gå upp, klä på mig och äta frukost, sen får vi se vad som händer idag, förmodligen ingenting^^,
 
 

Forgive me for everything

Känner mig så enormt sugen på en kopp med varm choklad och vispgrädde, vet inte riktigt varför men det kändes bara sjukligt gott!
Ligger i sängen som vanligt och känner mig rätt så nöjd med denna dag, hade såklart kunnat vara bättre!
Har ingen aning om vad jag ska göra imorn, men blir förmodligen att träna hemma, eller så åker jag in till gymmet ändå, beror på vädret. Sen ska jag ta hand om mina små heestar.
Men något jag däremot SKA göra är att dricka en kopp varm choklad med vispgrädde till frukost! ^^
 

The sun goes down

Denna dag har tillbringats inne i stan. 
Strosade först runt själv i några timmar medan jag väntade på att Manda kunde ta sig ner, hon har ju äntligen blivit utsläppt ur huset. 
Har alltså gått på stan och kollat runt efter senare inköp. Sen blev det tidig middag på subway och sen har jag gjort något som jag trodde var omöjligt! 
Jag har lyckats gå in på hemmakväll och gått ut därifrån UTAN att ha köpt något godis! 
Känner mig ju nästan stolt över mig själv, haha ;)
Däremot har jag lagt lite pengar på en ask med kosttillskottet, hårkontroll som ska vara bra för håret. 2 tabletter morgon och kväll och så får vi väll se om jag märker något resultat när asken är slut. Det är 120 tabletter så det borde räcka i 60 dagar från och med imorn. Ska bli lite spännande faktiskt:)
Annars när jag kom hem har jag varit ute en sväng med Gucci och tagit in hästarna för kvällen. 

Säger bara en sak och det är att jag skulle kunna döda för de här skorna som nu finns inne på DNA!!!
 
 

What have you done


Its such a shame

Godmorgon, har precis vaknat och just nu ligger jag i sägen och försöker planera upp min dag. 
Eftersom denna dags egentliga planer inte blir av så får man helt enkelt hitta på något annat, hästarna ska iallafall tas hand om och sen funderar jag på att åka in och hälsa på min lilla sjuk manda. 
tydligen händer det massa läskiga saker i hennes hus för tillfället så man måste ju se om de stämmer eller om hon bara hallucinerar. 
Näe, nu ska jag ta mig upp ur sängen, äta frukost och ta tag i dagen!:)
 

bjuder på två gammal gifs också :)