Got you stuck on my body like a tattoo

Idag är det alltså nyårs afton, vars har 2013 tagit vägen? 
Enligt mig måste det här har ändå varit det årest som har varit mest händelserikt och känslosamt.
 
Under hela 2013 har jag haft en underbar pojke vid min sida, jag har sålt min finaste Tingeling vilket var det jobbigaste jag någonsin gjort, Jag har förlorat den personen som stod mig närmast, jag har lärt känna många nya människor, Jag har tappat intresset för hästar och fått tillbaka det igen, jag har haft en bra säsong med Gucci och vi har utvecklats enormt! Speciellt på slutet. 
 
Så mycket har hänt under 2013 men det här är några av de viktigaste och mest betydelsefulla händelserna.
 
Nu återstår bara att se vad som händer 2014!
 
 
 

Heaven is a place on earth with you

Kommit fram till en sak, att jag har extremt svårt att shoppa kläder, för jag har i princip på mig antingen, en stor tjocktröja med tights, eller ett långt slappt linne med tights, eller svarta jeans. Vadå enformigt?
 
Visst jag kan tycka det är hur snyggt som helst men korta tröjor, höga jeans, eller tighta plagg eller urringade, men jag känner mig så sjukligt obekväm i det. Prövade en "magtröja" som min lillsyrra köpte och den var väl fin men asså usch så obekväm jag kände mig, visst att gå omkring i det hemma men har väldigt svårt att se att jag skulle gå runt i en kort tröja på skolan eller något jätte tight och urringat om jag inte får ha en skjorta eller tjocktröja över.
Inte för att jag engentligen har några jättestora kroppskomplex just nu men det känns verkligen inte som mig.
Men man utvecklas ju som person hela tiden så vem vet?
Men just nu är jag iallfall sugen på att hitta lite nya inköp! Rensade min garderob på 2 ica kassar för någon dag sedan så det är väl kanske dags att fylla på ;)?
 
Men måste nog säga att just nu är www.Candie.se och www.missnosebleed.blogg.se mina största insperationer innom stil!
 
Fick ju som sagt 1000 kr på Carlings i julklapp så när de får in lite nya grejer kanske man kan göra något fynd^^
 
Några av mina typiska outfits :)
 

Come on skinny love

Bloggen kommer nog vara lite rörig ett tag håller på att ändra med designen och sånt där så hoppas ni ursäktar!^^
 
 

I just can't figure it out

Har drömt massa konstiga drömmar idag, och tydligen väckte jag Thai av mina drömmar eftersom jag har en tendens att sparka, skrika och hyperventilera i sömnen när jag drömmer mardrömmar. Tycker synd om honom eftersom han fick vakna innan hans klocka ens ringde 05.50... 
 
Idag blev det en skritt tur med Gucci och han skötte sig bara fin fint, marken har frysit på en del igen så.
 
For sedan in till stan och tog med mig Strumpan som tyckte det var hur kul som helst att springa omkring bland allt folk, hon är så cool min råtta ^^
Fick iallfall med mig ett paket hårfärg för att fixa min brutala utväxt och en fuktighetskräm :)
 
 

It's good to know that you still care

Idag har varit en skön dag, började med att fara ut på en timmes tur i skogen med Gucci, han var cp och dryg eftersom de blåste så mycket och han fick även nått konstigt ryck i början och blev rädd för nånting, slängde sig åt sidan så jag for av och sen släpade han mig baklänges på rygg eftersom han började backa och jag vägrade släppa tyglarna -.-' Inte speciellt skönt men klarade mig med ett blåmärke på höften och lite små skrap på ryggen.
Resten av turen gick iallfall bra även om han var lite halv spattig :)
 
Har nyss tittat på Trassel med familjen och om ett tag ska vi börja fara till mormor och morfar för middag^^ Låter hur bra som helst :)
 
Strax innan 8 kommer Thais pappa och hämtar upp oss och då bär de av ner mot bion för att se Hobbit 2 och förhoppningsvis finns det lediga platser ^^
 
 

Kiss me hard before you go

Ligger i sängen och väntar på att maten ska bli klar, pappa och thai är ute och leker grillmästare ( vadå för sent för att grila?) och själv ligger jag ock scrollar igenom tumblr och suktar efter långt hår, tattueringar, dreads och septum..
 
Så blev helt enkelt tvungen att se hur jag ser ut i septum och ärligt talat, jag blev lite sugen (A)
 
 
 
 

Will you hide when it all burn down

Igår jobbade jag i ett par timmar, blev mesta dels varupackning men det gick bara fint, sitter ju alltid bra med lite extra pengar^^
 
Idag har jag iallfall sovit väldigt konstigt, vaknade vid halv 6 av att jag mådde illa och var tvungen att ligga i en speciell ställning för att inte göra det, somnade sedan om och drömde obehagliga drömmar.
 
Tog iallafall 10.15 bussen hem, åt frunch, och gick ut till stallet och tog ut Gucci på en timmes skrittning, det var skönt och han skötte sig bara bra^^
 
Annars har jag rensat ut 2 ica kassar med kläder ut min garderob samt tagit en skön dusch och av någon anledning bestämde sig mitt hår för att ligga perfekt! Min lugg ligger helt perfekt och det har den inte gjort på månader! ;o
 
Hur som helst nu ska jag gosa ihop mig lite mer i min säng och vänta på att min fina pojke ska komma hit så vi kan se på film ^^
 
Nygjord gif
 
 
Lite bilder från i veckan
 

To the left to the right

Hoppas alla har haft en riktigt bra jul och fått massa fina presenter!^^
 
Var hemma och firade hos Thai på morgonen tills klockan 3 då mamma kom och hämtade mig, då blev det att se kalle och äta julmat, sen vid 6 kom Thai hem till oss och då blev det paket ut delning och resten av kvällen spenderades med att kolla på massa hemma filmer från när vi var små, haha måste ju säga att jag var en hejjare på att både dansa och sjunga XD Hahaha, men roligt var det ^^
 
I julklapp så fick jag och thai tillsammans ett helt startkitt med tallrikar, bestik, glas, koppar och fin glas med 6 stycken av varje, vi fick ett diskställ, med diskborste, och trasor, samt ett kniv sett, osthyvel, och ett sett med stekspade, slev,grilltång, och lite annat sånt, samt ett bäddsett, och handdukar, tror kanske det var en hint om att det är dags att flytta hemifrån? ;)
 
utöver det så fick jag, silverschampo och balsam, en kokbok, godis, gosesockar, duschgrejer, handkräm, ögonskuggor,örhängen presentkort, 1000kr på carlings, 330 kr bio, 200 kicks och 200 gina, samt 2000 kr i kontant ^^,
 
Känner mig sjukligt nöjd och det var en super grym jul, fick ju spendera den med alla mina favoriter ^^
 
 
Bild på vårat start kitt ^^ 
 

I hope you'r smiling down

God Jul kära läsare!^^

Now you'r gone

Tror stads bibblan har blivit mitt nya häng ställe, haha men det är mycket skönare att sitta här inne än och frysa i en busskur i 40 minuter för att vänta på bussen hem.
 
När jag kommer hem är iallfall planen att äta, göra stall, kanske gå en prom med Gucci som nu har en planerad vila ett tag. Dock känns det nästan lite onödigt när de i princip har vilat hela december eftersom det inte gått att göra något annat än å skritta. Dock verkar han inte ha tappat så mycket kondis alls eftersom han inte blir speciellt svettig när vi väl har varit inne på hippo och då ser han desutom ut som en isbjörn mer än en häst, men som sagt inte värt att raka honom förän allt drar igång igen, så han tycker nog bara att det är skönt att få vara lite lurvtroll ^^,
 
Om jag känner mig riktigt hurtig kanske jag sätter mig på träningscykeln, var sjukligt länge sedan men sen så hatar jag cardio också för det är brutalt tråkigt men men, kanske dags att börja komma igång med lite träning eftersom jag knappt tränat någonting sen skolan började, hehe skyller på att jag inte haft tid. ( läs: lat )
 
Som jag sa igår så blir det jobb mellan 4-9 och det jag taggar mest är att få dricka kaffe från deras tassimo maskin för det är så sjukligt gott!
 
ful bild på mig för nån dag sedan!
 
 

Down in the mud

Känns ju kul att det är 2 dagar till jul och det ösregnar ute.. om det regnar på julafton kommer jag faktiskt bli ledsen på riktigt!
 
Idag är det en seg dag, har sett massa Shingeki och nu ska vi se på film och gotta oss med lite Ben and Jerrys ^^
 
Imorgon väntar jobb mellan 16-21 blir ett lagom pass och tiden kommer säkert flyga iväg då jag har en känsla av att alla sista minuten handlare kommer droppa in för att få sitt inför julafton, men det kommer nog bli bra! Sen blir det att åka hem till Thai på kvällen och sen på julafton firas förmiddagen hos honom innan det blir firade hemma hos mig ^^
 
Men nu klagar Thai på att jag måste sluta blogga XD
 
 
 

So we put our hands up

Måste bara säga att min ponny är helt jävla fantastisk!
 
Han var med mig hela träningen och ställde upp hela tiden och hoppade sjukligt bra språng!^^
 
Hoppade en bana i slutet där hinderna låg mellan 1m och 110 sen var ett hinder 115 och det högsta som var trippelbarren låg på 120!! 
Han ställde upp till tusen och hans språng kruva just nu är helt sjuk!
Själv har jag verkligen fått ihop min ridning och försöker hela tiden hålla mitt focus till 100% och det ger verkligen resultat!
 
fan att pappa jobbade så han inte kunde filma för det här hade jag definitivt velat ha på film.
 
Nu taggar vi sönder till min sista ponny säsong och hoppas att vi kan satsa fullt ut och att allt går som det ska!
 
 

What does it

Hahaha, bästa parodin på länge! XD
 
 

We can be true

Lyssnar på Taeyang- Ringa Linga och jaa jag har nog kommit fram till att jag har en sjukligt varierande musiksmak, allt från brutal Metal till koreansk pop musik, inte för att jag förstår ett enda ord av koreanska för det är ett sjukligt komplicerat språk, måste ju vara det svåraste asiatiska språket!
Hur som helst är låten riktigt bra och ni borde lyssna på den! 
 
Matteprovet kunde förmodligen inte gått sämre kändes det som, varför ska det alltid dyka upp massa konstiga frågor och tal på proven!? Får psykbryt och bestämde mig för att antingen gå och hoppa från tegsbron eller köpa och tröstäta godis, det sistnämda lät bäst så köpte en liten påse med mig hem som jag ska äta på ikväll medan vi fortsätter med del 3 av utstädning av rum.
Det börjar redan se väldigt fräscht ut men det är fortfarande en del grejer kvar som ska ut.
Igår satt vi från klockan 8 till 11 och då rensade vi i princip bara ur "garderoben" helt galet vad mycket skräp han har samlat på sig O_o
 
Hur som helst ska jag forsätta lyssna på grym musik och värma upp magen inför julafton genom att äta lussebullar.
 
Låter som en plan tycker jag!
 
GAHAHAHAHA, btw hittade jag en grymt snygg bild på min käre pojke från när vi var på Ica i Piteå i sommras XD
 
 

unbreakable

ÄNTLIGEN är jag färdig med min uppgift i illustrator! Vi skulle rita självporträtt efter en vanlig bild på oss,
Jaa det låter inte speciellt svårt men jag tyckte det var jättesvårt och de tog sjukligt lång tid men nu äntligen är jag färdig! Känner mig stolt och blev faktiskt ganska nöjd över slutresultatet ^^
 
Hade faktiskt tänkt visa er slut resultatet, dock blev den kanske inte så jättelik bilden men aja!
 
Hur som helst så har jag snart matteprov, och sen har jag media produktion och sen slutar jag.
Ska åka hem och ta hand om finaste grå innan det blir tillbaka mot stan för att fortsätta med del 3 i vår städa ut allt ur rummet projekt! Idag ger vi oss på garderoben och lådorna under sängen. Samt rensar ut allt annat runt omkring.
 
Låter som en plan!
 
Här kommer min fin fina bild haha, jag jobbade faktiskt hårt för den så lite cred kan jag väl få XD
 
 

I tried so hard

Igår var en fullspäckad dag!
 
For ner till stan, mötte upp thai, sen gick vi runt och shoppade de sista julklapparna och han lämnat ut lite CVv till olika ställen, Åkte sedan hem och fixade en massa grejer hemma, och pratade med en del folk, åkte till arbetsförmedlingen, sökte fler jobb. Åkte hem, påbörjade stor städning av rummet, sen pluggade vi matte och jag kan säga att sätta sig framför en mattebok när man inte har ätit på 8 timmar var ingen bra ide, hahaha snacka om att vi hamnade i världens bråk och båda 2 tyckte varandra var idioter som inte fattade någonting, hahahaha vi kom ganska snabbt fram till att vi kanske borde äta någonting XD
 
Hur som helst var gårdagen bra och jag somnade som en klubbad säl.
 
Skoldagen idag känns egentligen otroligt ovärd, när jag började vid 11 var min första lektion inställd för lärarna hade gjort en julshow som vi skulle se, det verkade som om de följde temat tv serier samt hur vi ungdomar är i skolan, haha tycke det var riktigt gulligt gjort av de. Bäst måste ju ha varit när Bygg och El lärnarna körde balett från svansjön XD
 
Om ett tag börjar min första och sista lektion för idag och sen väntas hem och ut med Gucci innan det blir tillbaka till thai och forsätta med projekt urstädning av rum och matteplugg!
 

I watched the city burn

Sitter på dagens sista lektion, och väntar på att sätta dagens planer i värk.
Idag är en sån där dag när jag har sjukt mycket att göra fixa och planera, ska även plugga en massa matte till mitt prov på torsdag också.
 
Den här veckan är ju som sagt väldigt lugn i skolan, har knappt några lektioner vilket känns väldigt skönt!
 
Har iallfall kommit fram till att jag har haft min fula temporära design alldeles för länge nu, så jag ska försöka sätta mig ner och faktiskt fixa till den nu under lovet!:)
 
 
 

We go back and forth

Dagens pass med Gucci gick bara bra, trotts att ridhuset var packat med folk skötte han sig som en liten prins ^^
 
Sen jag kommit hem till min finaste pojke har jag duschat, gjort bort skolarbete, sett en fin dokumentär om volontär arbetare i Afrika,  försökt se paradise hotel för första gången i mitt liv och efter 10 minuter ville jag ta livet av mig så tragiska människor stängde av TVn direkt! Har gjort en layout till Thais CV och nu är klockan helt plötsligt snart 12 O_o
 
Vars tog denna dag vägen?
 
Men nu är det dags att hoppa i säng, kanske se ett avnsitt  av älskade Shingeki!^^

 
 
 
 
 
 

Big in Japan tonight

Såg att en av mina favoritbloggare Louise Nosebleed har en tävling där man kan vinna en goodiebag från Japan, Kände verkligen att det här är once in a life time och med tanke på hur mycket jag älskar Japan så var jag ju bara tvungen att vara med!^^
 
Så nu får ni hålla alla tummar och tår som finns för mig!^^
 
Här är en länk till hennes awesome och inspererande blogg : www.missnosebleed.blogg.se 
 

Im faceless

På umeå stads bibblotek finns det verkligen skumma typer!
 
En tant sitter och stirrar på mig i ett hörn, en gubbe sitter och äter leverpastej direkt ur förpackningen som om det vore en subway macka samtidigt som en snubbe fotar varje sida i en tidning som han håller på att läsa O_o
Och jag trodde att jag var skum och konstig!
 
Hur som helst så har jag själv nyss varit och tagit en latte och en macka på cafet och nu är jag riktigt mätt, Känns som bra uppladning inför lite ridhus ridande. Har fortfarande lite beslutsångest ifall jag ska rida på 3 delade eller pelhamet, är även sugen på att testa jaktstången bara för lite variation.
Problemet med de 3 delade är ju dock att han så himla lätt får skavsår i höger mungipa vilket inte alls är bra. Men vi planerar att köpa ett 3 delat bett med fasta ringar så kanske det blir bättre, eller pröva bettet med parerstänger igen. Är ju som sagt inte så kul om han börjar blöda från mungipan efter halva passet... Ser ju ut som om man har slitit i sin häst jättemycket fast man inte har gjort det, att han är skimmel gör ju inte saken bättre då det bara ser ännu värre ut då.
 
Näe nu ska jag göra klart Kakreklamen och sen får ni se resultatet när jag är färdig XD
 
 
 Så maffig och fin han har blivit^^ <3
 
 
 

Let it all burn

Slutat tidigt idag och sitter inne på bibblan och ska göra bort lite skolarbete, har även köpt de sista julklapparna, blivit kär i ett par underbart snygga holografiska skor och väntar på att Thai ska sluta jobbet, vilket är ett tag kvar men jag har ju saker att göra så mig går det ingen nöd på :)
 
Idag ska vi in på hippo och rida lite i ridhus, ska bli skönt, känns som om vi inte gjort annat än å skritta hela förra veckan och på fredag har jag Sussi träning och på söndag är det julklappshoppning som jag eventuellt ska va med på, beror lite på vad det finns för klasser.
Hade ju egentligen tänkt skippa den och lägga vintervila, men eftersom vädret och underlaget har varit sämst sedan i slutet av November så har han ju faktiskt nästan fått vila med mest skrittningar och promenader.
 
Idag gjorde jag iallfall bort min sista Journalistik inlämning och ska nu sätta mig och färdigställa min reklam bild, Vi skulle göra reklam layout för en kaka på mediaproduktionen, så vi sitter helt enkelt i photoshop och gör en rolig reklam bild om kakor, som sagt inte speciellt ansträngande :)
 
Är då riktigt nöjd över att jag valde den här linjen kan jag ju säga! :)
 
Hej tomten ett par sånna här i 37 tack! :D
 
 

At least we tried

Helgen har varit bra och rolig. Har hunnit vara på stan och fixat undan nästan alla julklappar, ätit alldeles för mycket god mat, sett på filmer, serier och bara myst med pojkvän och syster, tagit hand om fina hästarna och hundarna och sovit massa sköna timmar.
 
Idag har jag dock haft grov mensvärk men det har börjat gå över nu, som sagt tjejbesvär haha.
 
Nu ikväll blir det nog att se på filmer och serier tills man somnar och laddar inför sista veckan i skolan.
 
Har 2 inlämningar och 1 prov kvar men känner mig inte så orolig :)
 
Under jullovet ska jag mysa med min fina ponny, jobba lite, sova massa och se om jag kan catcha upp lite med några fina vänner, när man har massa tid att ta vara på :)
 
Snodde en bild från syrrans blogg också:)
 
Kul att min syrra ser äldre ut än jag och hon är 3 år yngre -.-'
Aja får väl hoppas på att jag är fräschare än henne när jag är 40 ;)
 

You will realize

Om ungefär 1 ½ vecka är det julafton och jag har hittills endast köpt en present! ;o
Känner att jag ligger efter något så rejält!
Sen ju längre tiden går destå mer kaos kommer det vara nere på stan bland alla julklapps shoppare!
 
Vad jag själv önskar har jag faktiskt inte tänkt på så jättemycket.
 
Ska jag vara ärlig så ser nog min önskelist ut ungefär såhär:
 
1. En ny mobil, gärna Galaxy S 4, den mobil jag har nu har jag haft i 3 år och den är verkligen på sluttampen nu!
 
2. Pengar till körkortet
 
3, Pengar till tattueringen
 
4,Nytt löshår
 
5, Present kort på Carlings
 
tror inte jag önskar mig så mycket annat, förra året fick jag ju massa nya snygga hästgrejer,så som ett Gucci schabrak, nytt pannband, mina stigbyglar med röd sula, kingsland västen och en del andra grejer..
 
Nu känns det som på ett sätt lite onödigt med massa hästgrejer då jag har mitt sista år på ponny.
Vad som händer efter det vet jag inte en, men kommer förmodligen inte ha möjlighet till storhäst direkt. Men men only time can tell!
 
 

The light behind your eyes

Lyssnar på fin musik från Shingeki no kyojin och känner mig väldigt utvilad då jag i natt sovit mer än 12 timmar. Älskling somnade redan vid 6 och jag somnade i soffan vid 8 tiden. Hade även sovmorgon till 8.30 så det var skönt!
 
Sitter på skolan nu och väntar på att få åka hem, även om jag inte har så många lektioner idag så kände jag mig riktigt otaggad på att vara i skolan, mer än vanligt faktiskt. Aja timmarna går ganska snabbt ändå.
 
Innan jag somnade han jag iallfall se det ny utkommna avsnittet av Shingeki no kyojin, och har jag jääävligt tur så är det där första avsnittet i säsong 2!! Mangan har ju som sagt kommit längre så jag vet ju vad som kommer hända men fortfarande är det så mycket mer episkt att se det!
 
 

I miss my friends, they all met tragic ends

Sitter och skriver en kladd på mitt repotage och snart ska jag börja min intervju så jag kan renskriva allt på lektionen på fredag.
 
Efter det har jag en liten kort italienska uppgift om hur det är att fira Lucia i Italien att göra som kommer gå snabbt och sen sammanfattningen av föreläsningen. Sen är det sista klart! Förutom Matteprovet om en vecka men jag är ganska säker på att jag iallfall kommer klara det.
 
Idag har jag iallfall för första gången i mitt liv byggt ett pepparkakshus och det var svårare än vad jag trodde det skulle vara, förstår ju definitivt varför mina föräldrar aldrig gjorde det här med mig och Maja när vi var små, haha snacka om pillrigt och man vill definitivt inte bränna sig på sockret man ska limma ihop huset med för det var förjäääkla varmt!
 
Nu ska jag återgå till skolarbete och har jag tur kanske jag hinner klart så man hinner se någon film elr nått innan det är dags för sängen!^^
 
Skåda vårat mästervärk!!
 
 

Our life is so short

Har åter igen fallit för den underbara musiken från Shingeki no Kyojin och väntar på att dagens sista lektion ska börja.
Idag är en sån här dag när jag ska ta tag i det sista skolarbetet och sen förhoppningsvis få en lugn sista vecka innan jullovet.
 
Ikväll ska vi även baka pepparkakshus och det ska bli kul för jag har aldrig gjort det förut^^, 
 

We will get through

 
Igår blev det att synda med film och lite godis, såg Pasific rim och den var faktiskt bättre än jag trodde, sen så blev det sängen direkt för hade världens huvudvärk. I natt har jag iallfall sovit gott och drömt om att vi blev attackerade av zombies, jaa det var ju det där med att jag hade skumma drömmar -.-'
Har en ledig dag idag vilket kändes riktigt skönt. Har tagit en skön och välbehövlig sovmorgon och om ett tag ska jag börja röra mig ner mot stan för att ta 1 bussen hem och rida fina Grå, dock så verkar det vara plusgrader ute och han har inga snösulor så får se hur bra det går att rida för han lär ju få världens styltor..
Ska även göra lite skolarbete och sen har jag riskettan som börjar 17.30
 
Så har ju det jag gör idag!:)
 
 
 
 

This is the ending story

Helgen har varit bra trotts att jag jobbat, var faktiskt kul att jobba då det var mycke folk och fullrulle hela tiden. Så inga sura miner alls.
Sen har jag även suttit med massa skolarbete, gjorde klart min engelska uppsats och så har jag pluggat psykologi till provet idag.  Men det verkar hur lätt som helst så jag känner mig lugn.
 
Idag blev det körning på morgonen igen och av någon anledning så kändes det riktigt kasst idag. Fick inte alls till det där mjuka samspelet mellan växel och koppling som jag brukar och samt att jag måste sitta så långt fram för att nå pedalerna gör ju att jag låser mina armar när det kommer till vridnings momenten som i typ rondeller. Har ju kört i rondeller massa gånger förut men just idag verkade det där samspelet inte alls villa hänga ihop.
Har ju dock kört mammas lilla skrutt bil hela helgen och den är ju väldigt olik deras bil så det kan ju va därför det blev som det blir. Aja nya tag nästa lektion!
 
Ute snöar det igen och det ska bli kul att komma hem och fara ut med Gucci i snön, även om det är kallt så älskar jag att rida ute på vintern, de är som så mysigt på något sätt och att galoppera i djupsnö måste ju vara något av det roligaste som finns!!^^
 
Näe nu ska jag lyfta rumpan från soffan och gå och käka lite lunch, annars orkar man ju inte med någonting!:)
 
Bjuder på en gammal bild när mitt hår var blå/lila och jag var trött :))
 

I never told you the truth

Har precis duschat klart efter en dag på jobbet och några timmar i stallet.
 
Jobbet flöt bara på fint och det var ganska halvlungt till 1 ungefär då hela obbola verkade skulle ha handla.
Körde sedan hem och tog fina lilla grå men en tur i skogen i snöblåsten. Det var mysigt och han skötte sig bara bra, nu kan man ju faktiskt rida i alla gångarter vilket är en otrolig fördel!
Dock är det ju inte så länge kvar nu tills det är dags för lite vila men då hinner väl snön lägga sig ordentligt och de får snart på sig snösulor också så man slipper knacka styltor hela tiden.
 
Nu ska jag surfa runt lite på datorn innan jag börjar med skolarbete så jag inte blir frestad under tiden jag ska plugga.
 
 

Vad händer med Sveriges ridsport?

Asså man har väl läst mycket strunt som skrivits i hästvärlden, allt ifrån de ständigt pågående debatterna om pessoa bett, nosgrimmor, träningsupplägg, stilbedömningar och så nu det här!
 
Att barn under 12 år inte ska få tävla längre?!
 
Får jag bara fråga vad tusan är det för idiotiskt förslag?
 
Om gränsen för B-ponny ska gå vid 13 års ålder är det ens någon ide att vi har B-ponnysar överhuvudtaget för? För man kommer ju ändå inte hinna göra något som B-ponny ryttare.
 
Jag tycker defenitivt att B-ponny tiden är en av de roligaste och man lärde sig verkligen sjukligt mycket! 
Det finns ju hur många duktiga ryttare som helst som rider B-ponny och det märker man ju även på kvaliten på deras ridning när de går över till större ponnysar.
De som rider SM på sina B-ponnysar har väl uppenbart lärt sig rida ordentligt på dessa också och varför ska man då inte kunna få tävla och fightas tillsammans med sin bästa vän?
 
Sen det här snacket om att barn ska vara barn och de ska inte tävla mot varandra, men hallå? Ska barn inte få spela fotboll då? Eller innebandy, hockey, vilken sport som helst. 
Av alla de som håller på med sport så kan man nog säga att majoriteten av barnen faktiskt för det för att de vill tävla.
 
Hur som helst måste det här vara det mest idiotiska förslaget svensk ridsport någonsin har kommit med enligt mig.
I detta förbund sitter vuxna människor och de flesta som håller på med ponny kan nog hålla med om att man oftast blir helt överkörd av de vuxna med sina hästar som verkar på något sätt ha något förakt mot ponny då de tycker att man bara flänger runt. Det verkar som om alla vill trycka upp ryttarna på häst så fort som möjligt eftersom ponny tydligen ses som att den inte gör någon nytta? Sånt gör mig så sjukligt förbannad för alla har väl börjar någonstans!? 
Ridsporten kommer ju på det här sättet att tappa så sjukt många potenciella ryttare och ekipage och jag tvekar på att tillväxten på större ponnysar och häst kommer vara speciellt bra, snarare tvärt om.
 
Om folk nu vill att ponnysporten och ridsporten överlag ska få fortsätta så måste de ju förstå att detta är helt absurt!
 
Min B-ponny tid var den jag utvecklades mest och snabbast på och jag tycker att alla som har möjlighet att uppleva att rida och tävla B-ponny ska ta den för det kommer definitivt ge minnen för livet! Hade jag aldrig fått chansen att tävla och rida B-ponny hade jag förmodligen aldrig varit där jag är idag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Am I ment to be alone

Tror min kropp hatar mig ganska rejält..
 
Först var jag sjuk i ungefär 4 veckor sen blev jag frisk i en vecka och nu är jag lika jävla cp förkyld som innan.
Hostar så mycket att jag håller på att kräkas och min näsa alldeles igentäppt. 
 
Idag och igår tränad vi på att köra i stan och även parkera, och backa. Vinner förmodligen VM i sämst på att parkera -.-' Det är ju omöjligt att backa in utan att man hamnar snett åt nått håll eller står alldeles för nära bilden bredvid -.-' Men körning i stan gick bra, lite läskigt ibörjan och sjukt mycket cyklister och idiot människor som går rakt ut i vägen. 
 
Nu är jag sjukt trött men försökte powernapa i bibblan innan jag började vid 11 men det gick inte så bra.. trodde bibblan skulle vara ett tyst ställe!
 
Förhoppningsvis kommer den här dagen gå ganska fort så jag får sluta och åka hem och pussa på min ponny, och sen åka och pussa på min fina asiat ^^
 

That's gonna be alright

Kändes skönt att för första gången inte ha körning på morgonen. Så fick en sovmorgon på hela 1 ½ timme längre! Inte dåligt alls!^^
Somnade även innan 10 igår och det var riktigt skönt, tror nästan jag bara hann lägga huvudet på kudden innan jag försvann.
Igår pluggade jag som sagt msk och idag hade jag prov som kändes hur bra som helst^^ Trodde det skulle vara mycket svårare än vad det var.
 
Väntar nu på att min sista lektion ska börja och efter det så har jag 2 timmars körlektion och det kommer förhoppningsvis gå bra. Just nu tycker jag mest att de flesta körlektionerna känns som de går rätt dåligt, går alltid bättre när jag kör hemma. Aja tänker skylla på att jag har körning tidigt på mornarna och därför inte är helt klar i huvudet ( eller så är jag helt enkelt värdelös -.-' )
 
 
Hur som helst ska jag fortsätta lyssna på awesome musik!
 

This is who we are

Tror aldrig jag har varit så trött som när jag vaknade imorse, kändes som om jag hade blivit överkörd av en lastbil och magpumpad ungefär. 
Men men lyckades ta mig upp till körningen i tid men var ganska borta vilket resulterade i att jag inte var speciellt duktig på att komma fram till svar på hennes frågor men körningen gick väl helt okej ändå.
Backa runt gathörn är definitivt inte min starkaste sida om jag säger så men lyckades iallfall göra en bra vändning genom att påbörja U sväng, backa och sen rakställa mig. Så det var jag iallfall nöjd med.
 
Idag har jag varit på föreläsning mellan 10-12 som handlade om entreprenörskap och första delen där vår så kallade "Prins Daniel" var med och pratade var brutalt tråkig och ska jag vara ärlig så sov jag igenom i princip hela föreläsningen. Det jag snappade upp var att de hela tiden kallade honom Prins vilket störde mig enormt, men men inte jag som gör upp de kungliga reglerna -.-'
 
Sitter på min sista lektion just nu och pluggar inför provet imorn, kändes jobbigt att provet är redan imorn då jag haft 3 prov och massa inlämningar samtidigt men får väl helt enkelt se till att klara det här provet, det borde inte vara några problem!
 
Så ikväll blir det att plugga Media, plugga körkort och se film och sova tidigt! Definitivt!
 
 

Im like a rubberband until you pull to hard

Gårdagen bestod av att rida finaste Grå i skogen, trotts att underlaget var hårt så kunde jag trava litegrann på en åker, och han skötte sig bara bra, lite pigg men det är ju förståligt. 
Övningskörde sen till Sörmjöle för att hämta upp Maja som varit hos en kompis, innan jag och Thai for in till honom och var med Sebra hela kvällen.
 
Idag har jag inte gjort speciellt mycket förutom att vi for in på hippo och red i ridhuset.
Gucci var fin men jag blir så sjukt irriterad på mig själv för jag har verkligen tappat så mycket styrka i kroppen. 
Har så himla svårt att få honom att vara stabil på det tre delade och att han ska komma upp och bära sig själv och jag blir bara stum och stark i olika sidor hela tiden, får inte ihop min ridning alls och tappar hela tiden min höger skänkel. Min rygg och mina axlar är så stumma och låser sig och det känns ba hopplöst..
Gucci skötte sig bra med tanke på hur dålig jag kände mig.
 
Har nyss övningskört in till Thai igen och ska nog snart sova, känner mig helt slut och imorn väntar som sagt körskolan mellan 7-8 backning och parkering på schemat blir nog bra!