Watch the stars fly

Ligger i älsklingens säng och väntar på att åka till skolan så jag får göra bort min lektion och åka hem sen.
Har som sagt bara en lektion idag mellan 11.40 till 12.35 så kändes sjukligt ovärt men frånvaro är ju inte så kul...
Annars så funderar jag på att lägga mig och plugga lite italienska inför imorn då vi har prov...
 
 
 

I will sail to the end of the world

Haha, eftersom jag har lite och göra så tänkte jag att ni kanske ville se lite fail bilder ;)
 

I can't do this on my own


Give her your heart

Gucci L:c
Visst ser han fin ut i kroppen!:)

 Tingis L:D visst ser hon glad ut^^,<3

 
 

I will wait for you

Hade skrivit typ världens längsta inlägg om hur tävlingen gick igår och nu när jag loggar in ser jag att det inte har publicerats och det går inte att återställa heller...
 
Iallfall så i L:cn kändes Gucci jättefin, han var lydig och nästan lite för lydig då vi kraschade 2an då jag inte var tydlig med att jag ville lägga av honom stort så han väntade lydigt på mig vilket resulterade i att vi sprang rakt igenom hindret.. heh, men resten av banan gick bara fn fint och allt kändes lätt och kul! Riktigt nöjd med honom ändå.
 
i L:bn hade jag förväntat mig att han skulle vara trött och lite slö men jag hade helt fel! Han var jättepigg och taggad och ännu finare i den här klassen! fick 2 oturliga pet ett på 3an då han blev liiite flack så då petade han ner den och sen var det en ganska snäv sväng upp till 4an då vi hamnade i korsgalopp och fick inte rätt på honom och försökte fokusera på att ta ut vägen och vägen var bra men korsgaloppen gjorde det orytmiskt vilket gjorde att vi kom nära och petade den också. Men resten av banan flöt på hur bra som helst, kom jättebra i kombinationen, han lyssnade så sjukt bra och trotts peten kändes det helt klart som en av våra bästa L:B rundor!
 
Filmer kommer upp senare med båda hästarna!
 
Nu känner jag mig taggad på nästa tävling i Vännäs vecka 12 då båda ponnysarna får följa med igen! Den här gången får Tingis starta L:c!^^,
 

 Avslutar det här inlägget med 3 bilder på Tingis från i helgen :)
 

I love you until the day I die

Kan inte säga mer än att lyckan är enorm!
Mitt finaste hjärtegull<3

Why do you always get the best of me

Usch vilken jobbig natt! Har drömt massor av jobbiga drömmar och just nu känner jag mig på grymt dåligt humör och alla är idioter. Fast det kommer nog gå över ganska snabbt när jag verkligen inser att det faktiskt bara var drömmar ändå.
 
Annars planerar jag att sega i sängen ett tag till, innan jag går ut och fixar klart i stallet idag inför tävling och rider en sväng å Gucci som inte startar förän imorn!:)
 
Men idag är det Tingis tur, det blir spännande för vad som helst kan verkligen hända!
 

You either change or selfdestruct

Nu börjar ögonlocken bli tunga efter denna dag som har bestått av en ganska chill skoldag och stalljobb.
Ridit 2 hästar, klippt den ena, gjort hö, mockat boxar, putsat grejor, plockat fram grejor och lite sånt. Känner mig duktig iallfall.
Annars har inte kvällen bestått av så mycket. Lite gråt till vampire diaries som håller på att spåra ut totalt, alldeles för mycket tacos och sen legat och kollat på gladiatorerna medan man känner sig som en köttbulle ._.
Man blev iallfall jävulskt taggad på att träna!
 
Tar en hyfsat tidig kväll ändå och laddar inför imorn!

Asså mitt hååååååååår.....
 
 

Keep calm and forget the world

Är på bra humör och älskar mitt nya linne och min ryggsäck från Drop Dead som världens bästa pojke köpte åt mig! Kommer förmodligen bo i detta linne och kommer aldrig ställa ifrån mig ryggsäcken för den är ju så förbannat snygg!^^,
 
Ikväll står ridning, packning och putsning på schemat och sen laddar vi inför helgen!
 

I have given you everything

Sådär jag, nu har jag varit duktig och farit ut och galopperat på en pigg och nyrakad Gucci samt gjort stallet:)
Måste bara säga att jag älskar våran nya klippmaskin! Så underbart skön att jobba med och det gick hur fort som helst att klippa honom, med våran gamla äckelmaskin fick man snitta på ungefär 2 timmar innan man var klar och nu tog det ca 40 minuter att helklippa så kändes hur bra som helst, och fin blev han!
 
Maja rider Tingis och Iddy ikväll och själv ska jag gå ut och göra lite mer i stallet sen.
Nu ligger jag nedbäddad i sängen har nyss pluggat matte i ungefär en timma och bestämde mig för att ta en paus så nu blir det fin musik lite data surf och frukt ätande, ska även se några avsnitt av reborn, en anime serie:)
 

Haven't I done enough for you

Funderar på hur många timmar jag egentligen har sovit i natt då jag kommit på mig själv med att titta upp i taget och vrida på mig en hel del. Men sova har jag iallafall gjort för precis innan jag vaknade drömde jag att jag, mina vänner och lillsyrra var på ett jättestort läger i någon skräck tema park och att alla dagens aktiviteter var avbokade för att det ösregnade och sen kaosade det. 
Mitt huvud är lite skumt.
 
Idag känns motivationen att ta sig upp ur sängen extremt låg men har man saker att göra så har man, som att rida 2 hästar och klippa de. Gör jag bara bort det kan jag vila sen igen. 
Eller vila och vila, har ett matteprov imorn som jag måste plugga till. Har liiite svårt att begripa hur Y= Ca^2+ k  skjut mig säger jag bara...
  

No matter what I do I can't get it through

Lyssnar på gammal musik av Linking Park men som fortfarande är så bra samtidigt som jag saknar min pojke som är hemma hos sig. Annars pratar jag men en urgullig tjej som är intresserad av Tingis och håller tummarna.
 
Blir hemma imorn också för att vila upp mig rejält så ska massa på att klippa hästarna inför tävlingen då. Gucci ska få sig en ordentlig helrakning och Tingis som ser ut som skogstrollet själv ska få bättra på hennes halvrakning, hon blir ju så frusen på vintern.
Annars lär det ju inte hända mycket...
 

Sorry but you cant buy my time

Trött, slut och febrig, perfekt nu inför helgen och allt. Fast näe..
Varför ska jag alltid ha en tendens att bli sjuk när det händer något kul -.-'
 
Så idag blir en riktig vila upp sig dag!
 
 

We could move the mountains

Fick en fråga ifall jag ska sluta med hästar och ridningen så tänkte svara på den.
 
Ska ju som sagt sälja bort Tingis och efter det så vet jag inte riktigt vad jag vill göra. Det skulle som vara skönt att ta en liten paus, göra något annat ett tag nu när det finns så mycket saker jag skulle börja vilja göra men att tiden inte räcker till nu när jag har egen häst. 
Jag kommer iallfall att rida och tävla det här året ut och sen får vi se helt enkelt vad jag kommer att göra. Gucci kommer ändå att bli kvar och jag kommer förmodligen rida och tävla honom hela ponny tiden ut, men att jag kanske inte har högsta ansvar för honom längre, att Maja får ta honom mer, skaffa medryttare eller något sånt.
Jag älskar fortfarande mina ponnysar och vill det allra bästa för dem men samtidigt så skulle det vara kul att prova på något nytt. Hästarna finns alltid kvar och vill jag rida har jag hur mycket möjligheter som helst.
Men att ha egen häst och speciellt som nu att ha 2 egna hästar 7 dagar i veckan när man har skola, kompisar, pojkvän och massa annat man vill hinna med så börjar det kännas ganska tungt. 
Jag har hållt på med det här i över 10 år och haft egen häst/ hästar i 4 och jag skulle inte säga att jag tröttnat för det har jag inte men det skulle vara kul att pröva göra något annat ett tag.
 

Im glad you came

Hoppträningen för Micke igår gick riktigt bra också.
Den här gången var det ban hoppning som stod på schemat och banan var klurig med korta distanser och exakta språng så det gällde verkligen att ha koll på grejerna. 
Hoppade först en grund bana på 10 hinder varav en kombination och sen en omhoppning på 5 språng.
 
Grunden gick super men fick ett pet på 4an då jag inte han få igenom halvhalten på en kort galoppsprångs distans men annars riktigt fin!
Till omhoppningen så hade han fått vila så länge i mellan och var inte alls igång första svängen så vi fick 2 stopp på en oxer ur snäv sväng. Tog sedan om hela omhoppningen och då var han igång så då klarade han det hur fint som helst!
 
Känns väldigt bra inför tävlingen nu till helgen men mest spänd är jag på Tingis för Gucci kommer gå bra bara jag rider bra. Men Tingis däremot ska bli superspännande, förhoppningsvis är hon astaggad!^^,
 

You never will be mine

Hoppträningen var sjukt grym och tänk om man hade möjlighet att träna för Micke varje vecka. Ojojoj vilken dröm det skulle vara!
Iallfall så låg fokusen på att få ihop hästarna, alltså korta korta korta och sedan våga trycka på. 
Fick bråka lite med honom i början då han blir så himla stark och bara vill springa iväg när det blir jobbigt snacka om att när man väl fick igenom det så var han hur fin som helst resten av passet!
Hoppade 3 sockerbitshinder på rad där man skulle få in ett kort galoppsprång och sen 2 korta språng till en oxer och sen 3 lite lite framåt ett plank.
Började lågt och plockade upp det i slutet. Han flög över planket på 110 hur lätt som helst!
Plockade upp det till 120 men då han var lite seg i huvudet och missade att vi hade höjt så slog han i ganska rejält, men det var ett bra nedslag för det gjorde honom uppmärksam och man märkte att han lärde sig något för när vi tog om det igen, fast nu nedsänkt till 110 så satte han sig verkligen och gjorde världens dundersprång och hade med lätthet klarat 120 också!
Han fick massor med klapp och beröm och sen travade vi av.
 
Imorn väntas banhoppning och tävling med chans att vinna tillbaka 400 spänn. låter som det blir en bana på Lb La höjd och Mickes banor brukar inte vara lugna så det lär bli brutalt svårt!
 
Men det blir bara att tuta och köra!
 
 
 

You can't have one without an other

De flesta verkar ta alla hjärtansdag som världens mest speciella dag och jag har lite svårt att förstå varför. För mig har det alltid varit precis som en vanligdag oavsett om jag är singel eller som nu i ett förhållande. Så vad spenderade vi alla hjärtansdag med, joo att sova. Vi som bara planerade att ta en powernap däckade vid halv 9 och sov tills klockan ringde på morgonen. Riktigt skönt och man känner sig väldigt utvilad men samtidigt lite snopen, vi som skulle träna och se på film^^.
 

 Idag och imorn så har jag träning för Micke Schultz igen och det ska bli spännande! Hans träningar är alltid så grymma och svåra men Gucci brukar alltid vara jättefin på det, så hoppas att han även är det denna gång.
Ska försöka ta mig i kragen och sätta ihop en film åt er sen, jag har blivit lat med det på senaste tiden^^,
 

Tell me to stay

Tänkte börja med att svara på en fråga :)
 
skulle du kunna förklara lite hur de går till att ta moppekort? ska ta om några veckor ( teori ) och sen körning osv. Men sitter man bara i klassrummet och lyssnar eller är de muntligt? osv. Ska man hämta hem plugg böcker innan man börjar me teorin eller får man de då man är där första dagen? 
Kul om du svarade , står inte så mycket på hemsidan:)
 

När jag skulle ta mitt moppekort så fick man allt material på plats därborta, 2 olika böcker och så småningom inloggnings uppgifter till en hemsida där du kan träna frågor digitalt och som man måste klara en viss mängd frågor innan man får göra slutprovet som också är digitalt. Under tiden jag gick kursen var det till största delen teori och att man fick lära sig allt steg för steg men samtidigt lite små gruppövningar som var muntliga då man fick visa lite vad man lärt sig och sådär. Själv tycker jag teorin var ganska kul att vara på då vi hade en jättebra grupp och grym lärare men frågorna är riktigt svåra och det gäller att träna ordentligt!! Jag klarade mitt moppekort precis på poängen  så plugga plugga plugga för du vill verkligen inte kugga provet! Körningen är den lätta biten!
 

 Idag slutade jag 9.40 vilket betyder att jag hade en lektion idag. kändes ovärt att fara till skolan men vad gör man inte för att slippa frånvaro...
Sen for jag hem till älskling ett tag medan han var kvar i skolan och hämtade hem Strumpan som fick följa med till stan igår.
Tog en power nap där och åkte hem vid 1 och red Tingis och Gucci som båda skötte sig super och gjorde allt i stallet.
 
Nu ska jag och älskling se The cabin in the woods och jag lär ju typ dö!
 

It knocks you down

Idag hoppas jag på en bra dag, jag känner mig hyfsat pigg och utvilad då jag somnade i soffan vid 10 tiden framför en film, sen vaknade jag ett tag senare av att min älskling bärde mig från soffan in i sovrummet precis som ett litet barn som somnat i soffan, själv var jag ganska förvirrad och det enda jag sa var " vad gör du" medan han bara skrattade, la mig i sängen och sa godnatt medan han fortsatte se film i vardagsrummet. Ganska gulligt ändå^^
 
Annars så har jag förmodligen en lång skoldag idag, beror på ifall vi har nk eller inte, förhoppningsvis inte.
Då blir det hem och rida Tingis, sen tillbaka in till stan, gymma och sova.
 

Dead end

Det är jobbigt när man vet att man måste släppa taget om sin bästa vän när allt man vill är att hålla kvar,
Men det är dags för oss att gå skilda vägar, för hennes bästa.
 
 
 

And when all hope is gone

Är trött och slut så det här blir ett snabbt inlägg.
 
Tränat i stort sett alla dagar i veckan, extra hårt i onsdags då jag  körde 3 pass, det känns!
 
Igår fyllde jag år och det var mysigt, Blev thaimat till middag, och sen när vi kom hem hade vi planerat att mysa och se film men vem om inte jag lyckas somna medan han står i duschen. Så förbannat sur på mig själv att jag aldrig kan vara vaken. Så väckte han mig inte ens -.-'
Fast om rollerna var ombytta hade jag faktiskt låtit honom sova också.
 
Idag efter skolan blev det en sväng till gymmet och köra kondition och magstyrka, gick väll rätt okej, trotts att jag fortfarande har rejäl träningsvärk, sen hade jag hoppträning med Gucci som gick sådär, Fick inte rikigt igång min ridning och då blir det svårt när hinderna blir höga och vägarna korta. Dock måste han ju vara världens snällaste då han ställer upp så fort jag kräver det av honom. 
Hjärtegull!
 
Imorn blir det eventuellt gym och på kvällen väntas pojkvänsmys och sen kommer det lite fina människor över för att fira att jag fyllt 17 igår.
 
hoppas på en bra dag!:)
 
BTW har jag klippt emolugg igen som blev ful!;o
 
 

Im not scared

Trött, slut med lite lätt huvudvärk, känner för en tidig kväll och det känns skönt att jag slutar redan 13.45 imorn.
Blir även att sova hemma imorn och på onsdag och hoppas på att min fina pojke kan följa med eftersom han gjorde illa sig rejält i foten idag på sin träning. Har han otur har han slitit av en sena men vi hoppas att det bara är en rejäl sträckning!
 
Nu ska jag nog se lite Vampire Diaries medan han ligger i badet.
 

Was it something I didn't do

Våran 3 månadersdag var fin och spenderades med trevligt folk, blev att gå och lägga sig rätt tidigt men det var skönt och behövligt för båda!
 
Lördagen har bara varit chill och det här även den här dagen varit, klev upp vid 8 och släppte ut hästarna som hade damp i stallet, eller Gucci hade damp och höll på att sparka sönder boxen-.-
Så blev att släppa ut hästarna, gå med hundarna äta frukost och börja göra klart i stallet medan älskling sov, sen for jag ut och red och när jag kom tillbaka hade han lagat lunch^^
Nu ligger jag på hans säng och kollar lite hemsidor och önskar att jag var 18 så jag kunde beställa grejer från utlandet för ojoj vad snygga kläder det finns!
Dessa linnen har jag letat efter i evigheter och när man äntligen hittar en sida som säljer det är det såklart en från utlandet. 
Så mitt sökande får fortsätta för jag SKA ha dessa!!
 
 
'Believe In Yourself' Tank'Believe In Yourself' Tank
Btw så är vi jättecharmiga!
 
 

It will be alright

Ont och seg i kroppen efter att ha sovit ihopkrupen i konstiga ställningar på en bäddsoffa i natt men gott har jag iallfall sovit!
 
Idag firar jag och min Finaste 3 månader så ikväll far vi ut och käkar middag på Vezzo med Manda och sen far vi hem till honom och ser film och tar det lugnt, kommer nog bli en mysig kväll^^,
 
Slutar hyfsat tidigt idag så hinner med halv 3 bussen hem och då blir det att fara ut med Lilla Röd och Lilla Grå innan jag far tillbaka till stan för kvällen :)'