Im watching you change

Hade sovmorgon idag till 11.40 vilket kändes riktigt skönt, dock så gick vi och la oss vid halv 2 eftersom vi såg på film, The Apparation, en halv lugn skräckis som faktiskt var bra, lagom för mig som är världens skräckfilmsfegis!
 
Idag så slutar jag vid 3 och blir att ta bussen hem och vänta på att Tingis medryttare Bea ska komma ut så vi kan fara ut och rida tillsammans:) Det är verkligen skönt att ha hittat en medryttare och jag hoppas verkligen att det fortsätter att kunna funka ett tag framöver:)
 
Sen blir det att fara in till stan ikväll och träna, sova och mysa med min finaste och vi har även 3 månaders dag imorn^^,
 

Oh you light me up

Nu är första tävlinge för i år anmäld och nu är det bara att ladda!
 
Är en 2 dagars på hippo och den här gången blir det extra spännande för att jag har anmält Tingis!
Hoppar henne i en Ld på lördagen, utan några som helst krav och bara se ifall hon tycker att det är kul^^
Gucci får går in i L:c L:b på söndag och förhoppningsvis så kommer vi verkligen få visa vad vi har lärt oss under den här vintern!:)
 
Så 23-24 så kör vi!!
 

Who will tell tha story of your life

Denna dag har varit bra, jag och älskling somnade hemma hos hans brorsa igår och sen chillade vi där tills vi fick skjuts av hans pappa till mitt jobb då jag jobbade idag. Har varit väldigt mycket att göra på jobbet och mitt i allt ihop råkade jag dra igenom min plupp (som jag enbart har när jag jobbar) genom hålet och svälja den, hehe...
 
Imorn jobbar jag också men då från morgonen och efter det blir det ut med ponnysar, och sen ser vi om älskling sover här i natt också.
 
Annars väntas en ny skolvecka men det känns helt okej ändå!
 

I'll be sleepless

Idag är jag frisk och befinner mig i skolan, dock känner jag mig väldigt otaggad men har ändå lyckats vara duktig under både italienskan och svenskan.
 
Förtillfället sitter jag och ritar och ska snart börja med min engelska musik uppgift.
 
Ikväll väntas Fondue middag, eldshow och pojkväns mys, låter som en bra kväll!
 

Hold it together

Idag lever jag på ipren och är inte pigg någonstans, igårkväll ville mitt huvud sprängas i bitar och sen kom febern smygandes. Gick och la mig vid 9 tiden och somnade och när Älskling kom in i rummet drygt 2 timmar senare då jag låg och frös i myskläder och dubbla täcken och ville att han skulle värma mig kändes det som om feber kanske var svaret.
 
Så idag har jag sovit till ungefär 12 och ligger nu i soffan inlindad i ett täcke och fryser. Hoppas på att iprenen kickar i snart.
Senare idag måste jag åka hem och vid halv 5 så kommer Tingis medryttare och då far vi ut och rider:)
Känns jättekul att vi hittat en medryttare till henne och jag hoppas verkligen att det kommer att komma överens!
 
 

You shouldn't walk away

Sista träningen med Micke gick hur bra som helst, hoppade en svår bana med snabba svängar, korta distanser och  dubbla kombinationer, en 2 kombination och en 3 kombination.
Min ponny är en stjärna!
Känner mig extremt taggad på tävlingssäson nu och jag ser fram emot februari!:)
 
 

Higher

Dag 1 av Micke träning avklarad och fysatan så svår övning men oj så nyttig, tränade lydnad, lydnad, lydnad och ännu mera lydnad. Som tur är så har jag en stjärnponny som bara glänser starkare och starkare!^^,
Den enda feedbacken vi fick i slutet av passet var "Det där var ju jättebra, aa jättebra, det var bra, jag kan inte säga nått mer om det" så att höra de orden av Micke Schultz känns ju inte alls fel!
Eftersom vi hade brutalt svår lydnadsövning idag så lär vi ha mördande banhoppning imorn.
Hoppas att lill prinsen är på G imorn också!^^,
 

keep it up

Ojoj vad motivationen till bloggen inte finns, vet som inte riktigt vad jag ska skriva om längre.
Mina dagar består utan plugg, åka hem och ta hand om hästarna och sen åka till stan igen och sova hos älskling.
Sover sällan hemma numera men jag älskar det och jag är lyckligare än någonsin^^, Visst blir dagarna lite mer fullspäckade men vad gör det när allt känns så sjukligt bra.
 
Ikväll åker jag iallafall hem och tar ut Tingis och kanske Gucci, sen åker jag in till stan och sen far jag och älskling till nolia där han har tricking träning och under tiden brukar jag gymma.
Så har börjat ta upp träningen igen och försöka äta nyttigare så jag hoppas på att få se lite resultat av det om någon månad!:)
 
Imorn så är det 2 dagars Micke Schultz träning med Gucci och jag känner mig grymt taggad då han är så fin nu!
 
Tänkte bjuda på 2 filmer på Gucci, en från den första tävlingen med honom och en från en av våra bästa i sommar, kolla bara skillnaden!^^,
 
 

Coverd the tracks

Omotiverad omotiverad och omotiverad är ordet och den här bloggen suger! Ska fösöka ta tag och lägga upp lite filmer med Gucci och även en hoppfilm med Tingis när vi var inne på hippo och hoppade för första gången på 4 månader.
Snacka om att den ponnyn är grym, världens finaste och tyckte det var buskul!
 
Hoppade lite småhinder och avslutade med en linje på 90- 1m som vi flög över som ingenting.
 
Älskade ponny<3
 

We are going nowhere

Måste bara säga att Bring Me The Horizons nyaste låt Shadow Moses är riktigt grym!
Längtar sönder tills fler låtar släpps från albumet!!
 
 

I never knew

Hoppträningen idag gick också riktigt bra! Idag var det ban hoppning som stod på schemat med mycket linjer och några väldigt långa distanser. Det var väldigt svårt och krävde väldigt mycket av båda häst och ryttare!
Man kände att han var betydligt tröttare idag än igår och fick jobba lite extra för att få igång honom i bakdelen. 
Vi hoppade banan på 1m och i början blev lite strul då jag inte fick fram honom ordentligt och hamnade på alldeles för stora språng men vi körde bara om och försökte rida ihop honom ännu mera och då gick det bara bra!:)
Det var även med en kombination med oxer som insprång vilket vi brukar ha svårt för. Visst kombinationer i sig brukar vara kluriga men just oxer in är våran svaga punkt. Men idag var det absolut inga problem alls och jag är så stolt över min lilla pojke!^^,
 
Nu laddar vi om för om 2 helger är det Micke Schultz träning!
 

Don't you feel bad for them

Min ponny är grym grym grym och allt går så bra nu!
 
Ska försöka klippa ihop en film från båda dagarna när jag har tid för i helgen jobbar jag och sen börjar skolan snart...
 
Men nu ska jag sova och ladda om inför imorgons banhoppning vilket ska bli grymt kul!
 
 

Always

Idag är det Kerstin Martinsson träning, det ska bli kul och jag hoppas lilla grå är på topp!
 

The beauty of love

Nytt år, 2013 och jag kan säga att jag har stora förhoppningar på detta år och hoppas att det kommer bli det bästa året hittills!