Lift your hands to hold the sun

Har varit alldeles för många segar dagar nu på senaste tiden men oj så skönt det är!
Blev en skön sovmorgon idag, och har legat och sett på X man 2 och gamla avsnitt av Batman serien.
Har även varit nere en stund på campingen där pojkarna trickade lite och jag passade på att sola litegrann.
 
Ikväll kanske det blir gym men förmodligen en tidig kväll, imorn börjar Älskling jobba och han börjar typ 5 på morgonen, stackare ^^
 
 
 
 

Catch me if you can

Har varit en chill dag, segat och sett massa Batman, ridit fin ponnysarna, varit nere på Megazone och spelat lite biljard för typ första gången i mitt liv, kan ju säga att jag var rätt värdelös hehe och har även kollat lite på coola bilar nere på Wheels men snacka om ett helvete att försöka ta sig igenom stan, fullproppat överallt!
 
Nu är vi hemma och segar litegrann och ser gamla Batman serier.
 
Imorn så får vi se vad som händer, kanske blir att fara och gymma lite grann :)
 
 

This is war

Drog på gymmet igår och körde ett halvlugnt pass, man ska ju ta det lite lugnt i början när man inte har kört på ett tag.
Började med att cykla 1,5 mil som uppvärmning, sen körde jag lite magövningar med en boll, 10 situps med en boll, sen vrida åt siorna 20 gånger, 10 situps och sen vrida 20 gånger, vila och sen köra samma sak igen. Känner att jag tappat lite styrka i magen men den jobbar jag nog snabbt upp igen, har alltid haft en stark mage tack vare ridningen så nu äre bara fortsätta jobba på det!
Körde ben press, började på 60 kilo, körde 10, sänkte till 40 körde 10 sänkte till 20 körde 10 och sedan vila innan jag körde allt igen 3 gånger.
Körde lite mera mage och sedan avslutade jag med att cykla 7km till innan det blev att fara hem, äta och duscha.
 
Började se sista Batman filmen men halv sov mig halva filmen så hängde inte med alls och nu på morgonen så spolade vi tillbaka massa och började se om.
 
Idag så blire hemfärd ett tag och rida Iddy och Gucci nu när Maja är i Piteå, sen ner till stan runt 8 tiden och spela lite biljard på megazone, har knappt spelat biljard någonting så lär ju vara sämst men det är jag ju på nästan allt så^^
 
 

Over and over again

idag har dagen bestått av att kiva upp tidigt, och vänta tills älskling blivit klar på trafik skolan, åkt hem, ätit och kollat på War Horse, måste typ vara en av världens finaste filmer och har suttit och gråtit som ett litet barn, haha men så sjuukt sevärd!!
Här även varit hemma och ridit finaste Grå och nu håller vi på att se andra Batman filmen och snart åker vi iväg för lite gymmande!:)
 
Cafe Göteborg igår ^^
 

We will fight to our death

Kan ju bara säga att Man of Steel var huuuur grymt bra som helst! Måste ses, lätt en av mina favvo filmer så här långt!
 
Kom hem vid halv 8, Älskling har hunnit fixa gymkort och det är även dags för mig att göra det snart, är verkligen sjukt taggad på att komma igång igen, måste ju få den där rippade magen och fylliga äppelrumpan, haha XD
 
Imorn blir det upp tidigt, klockan ringer redan halv 6 och då blir det att fara ner med Älskling till trafikskolan, vara där en timma innan det blir hem och sega ett tag innan det är dags för honom igen att fara tillbaka för yttligare 2 timmars körning och under tiden far jag hem och rider världens finaste grå, planerar ett svettigt pass på åkern med mycket galoppjobb med fokus på öka minska och ingångsättningar, även träna några byten.
Sen blir det tillbaka in till stan och plocka upp Älskling igen och sen ser vi vad som väntar här näst :)
 
 

I loved you for a thousand years

Lite bilder från Midsommar :)
 

 
 
 

To the edge of the world

Varit hemma och ridit världens finaste grå, mockat hage och lite sånt, åkt tillbaka hit och nu väntar vi på att klockan ska slå 4 så vi kan åka ner och se Man of Steel, såå taggade!!
 
Nu blire lite Zombie spel! :D
 

Keep it up

Klev upp halv 8 imorse och for och släppte av Älskling på trafikskolan innan jag for hem och red Gucci.
Blev ett svettigt galopppass på åkern, tränade lite öka minska och han svarade rätt bra, dock var han ganska stark men blev lydigare ju längre tid jag red :)
Gjorde några byten som han satte klockrent och allt känns bara braa! ^^
 
Nyss har jag och Älskling varit och ätit Thai buffee på Brorsans jobb och nu ska vi spela lite grann innan vi åker tillbaka till stan och ska gå på möte om Brändbollsyran jobbet och hur det blir med betalningen :)
 
 
 
 
 
 

Hope

Har varit sjuk de 2 senaste dagarna så har inte haft sådär jättekul.
Men nu börjar jag känna mig piggare!
 
Idag är en segar dag med Bio poch Maja tar Gucci.
 
Som svar på en fråga så ja, jag ska till Nordmaling blir att hoppa L:b L:c L:b :)
 
 

Anything can happend

Körde moppe hem från Älskling i ösregn, sitter nu och äter och ska snart ut och göra stall innan det bär iväg mot jobbet, på moppe, i ösregn, ååh såå kul...
Jobbar mellan 12 och 17 och sen blir det tillbaka hem till älskling.
 
Ungefär så ser min dag ut!
 
 

You and I burn on

Idag har varit en utomhus dag med fiske,dock så fick vi ingen fisk men det var mysigt ändå!
Nu blire massa bilder ifrån dagen!
 
 

For me it's only you

Segade i sängen imorse till halv 12 innan vi bestämde oss för att kliva upp, det var skönt men känner mig fortfarande seg.
Gick en promenad med Gucci som mycket hellre ville stanna och äta gräs, tog en dusch och sen åkte vi in till stan och åt världens bästa lunch bestående av en påse chips och choklad innan Älskling for iväg på sin körlektion och jag degade i en soffa där borta och halvsov.
 
Nu är vi hemma och ska laga nudlar och socialisera oss lite med varsin dator och ikväll blire att träna lite och spela spel samt käka Ben and Jerrys Strawberry Cheesecake.
Jaa vi är inne i en väldigt nyttig period just nu...
MÅSTE börja träna igen, ska förmodligen fixa gymkort imorn igen och sen då jävlar!
 
Älsklings senaste tatuering som han gjorde i Thailand, såå fin, längtar sönder till mina egna!! 
 
 
 

Ivy and gold

Just nu sitter jag och Älskling hemma hos mig vid varsin dator och är grymt sociala, faast!
Gårkvällen bestod av filmmys och blev att se Dark Skies, en skräckis som faktiskt inte var så läskig men den var rätt bra:)
 
Imorse hade Älskling tid hos körskolan för att boka in sina körlektioner och teori inför körkortet och sen blev det frunch på stan och nu är vi hemma hos mig.
 
Den här dagen lär också bli en seeg dag med film och mys, ikväll är det personalmöte på jobbet och ska också plocka hem mitt schema för i sommar :)
 
 

Run away, I'll attack

Vaknade nyss och inser att jag legat och typ spottat på min arm imorse, vad tusan gjorde jag det för? Nu är min tröjärm alldeles blöt ju O_o Vad är det med mig och att vara skum när jag sover.
Jag pratar i sömnen och så rör jag mig jättemycket.
Tydligen har jag gett Älskling världens utskällning när jag somnade i soffan och han försökte väcka mig genom att nypa mig i näsan, dock så vaknade jag inte men den utskällningen skulle tydligen ha varit riktigt brutal, haha jag är så knäpp ^^
 
Idag eller snarare så borde han vara hemma nu eftersom de åkte i natt men han sover förmodligen.
Själv så är jag hemma och ska ta hand om hästarna innan jag åker dit vid lunch tid, ser om han verkligen är hemma och ifall han är vaken.
 
Annars händer inte mycket idag förutom att det är awesome väder vilket känns bra!^^
 
 

Don't let the bastards get you down

Trött och total slut i kroppen, egentligen känner jag inte för att sova men det känns som en bra ide ändå.
Har legat och sett Naruto hela kvällen och ska fortsätta nu och gosa ihop mig med Strumpan innan det blir sovdags.

Keep me haning on

Har varit i Vindeln i princip hela dagen och sett när Maja och Iddy rider en super runda i L:B+5 och kommer 4a!
De har blivit så duktiga!!
 
Efter vi kom hem for jag och pappa ner till Stöcke PF med Gucci och hoppade, kände att jag ville få igenom den här dåliga känslan som jag fått.
 
Blev att snirkla runt på räckes banor och han kändes så sjukt fin! Det är såhär det ska kännas, nu föll bitarna på plats igen!
Jag kunde sitta upp, ha en stadig hand, hitta ett bra avstånd och bara flyta på hur bra som helst och han hoppade som den lilla gud han är^^
 
Hoppade banan på 1m 110 och allt kändes såå bra!
 
Nu är jag nöjd och nu laddar vi inför Nordmaling om 2 helger, men nu får han en liten vilovecka sådär i mellan,
blir perfekt!:)
 
 

But tonight I want to hold you so close

Har ösregnat i stort sett hela tävlingsdagen och underlaget har sugit och allt har i pricip sugit!
 
L:cn kändes okej, petade första hindret som var ett räcke, sen gick väl resten av banan helt okej, lite stort på nå hinder men annars bra.
 
L:bn kändes han fin på framhoppningen, och hinder 1-2 kändes helt perfekt, kom hur bra som helst mot 3an och sen de 2 sista sprången så fegar han ur och stannar. Blir sjukt förvånad då allt kändes hur bra som helst mot de.
Tar det igen och hoppar ett mega språng och river. Bra sedan 4-5-6 kryper nära till 7an och sen på 8an som är sista hindret i grunden så hittar jag ingen känsla, sitter bara och åker med och börjar sedan bromsa tills jag inser att jag måste trycka på och självklart blir det ett stopp och vi är uteslutna.
 
stoppet på 8an tar jag på mig totalt då jag inte gjorde ett piss, men blir riktigt irriterad på 3an för vi kom bra, känslan var hur bra som helst och så de 2 sista sprången så ger han mig ingenting. Där borde han faktiskt ställa upp!
 
Han har helt enkelt känts sådär idag, han har känts halvfeg och avvaktande och inte riktigt tagit skänkeln och jobbar upp sig som jag vill, tror det beror på att underlaget var super lerigt och blött och jag vågar heller inte rida på som en galning i det underlaget eftersom jag är rädd att han ska göra illa sig.
Han blir feg och jag blir feg och allt blir sämst.
 
Nu skiter jag helt enkelt i resten av tävlingshelgen och laddar om inför Nordmaling om 2 helger. 
 
 
 

I still look for your face in the crowd

Godmorgon folks, jag är seg har sjukt ont i magen och det verkar regna ute nu med, blääää.
Ska tävla på eftermiddagen så planerar att ligga i sängen tills jag måste upp och börja göra saker.
I natt sov jag dåligt och drömde skumma jobbiga drömmar som jag alltid gör när jag är själv,  varför är mitt huvud så bråkigt för?
 
Nu lyssnar jag på Ellie Gouldnings Lights och förundras över hur någon kan ha sådan perfekt röst?
Hon är helt otrolig!
 
Nu ska jag se Naruto.
 
 
 
Vad hände med min kropp på den där bilden ?O_o

Have I not gave enough

En fin dag i juni (jaa det är typ en miljard bilder och nu lyckades jag he de lite huller om buller också men ^^)
 
 
 
 
 
 
 

Im gonna use my heart and not my head

Detta har varit en riktigt segar dag och det kändes otroligt skönt, just idag var det väldigt skönt med en segar dag.
Tror även jag håller på att bli förkyld vilket inte är så konstigt med tanke på att jag stod ute i regnet 2 timmar i kort klänning och bara ben med ett paraply i ena handen och ett par blommor i andra medan jag såg Älskling åka omkring på sitt flak genom staden, det var underbart att se honom så lycklig!
 
Kvällen var som sagt riktigt bra och det var rätt mycket folk och alla hade så kul, allt var verkligen bra^^
 
Nu ska jag ladda in biler från kameran som jag fotade en fin dag för en vecka sedan och sen ska jag se naruto hela kvällen.
 
Imorn väntas tävling i Vindeln som börjar 15.00 så det blir sovmorgon vilket inte känns helt fel om jag säger så!
 
 
 
 
 

When everythings wrong you make it right

Godmorgon,vaknade för en liten stund sedan och passade på att gå och hämta en tillbringare vatten, älskling lär förmodligen vara väldigt törstig och torr i munnen när han vaknar. 
Annars var gårdagen så sjukt bra och jag längtar som fan till min egen student men som sagt, något som jag fått höra hela dagen igår,
 
2 år kvar...
 
 

Make it count

Nu har Älskling tagit studenten och nu jävlar blire parteeyy hela kvällen!!!:DDDDDD
 
 

Hold me in your arms again

Idag har varit en bra dag, förutom att hoppträningen gick sämst, Så fort träningen började så blev mina ögon jätteskumma och började rinna och svida så jag såg typ ingenting och tappade fokus och känsla och allt, fick inte till det alls och blir bara så himla besviken och ledsen, tur att ponnyn räddade allt och var jätteduktig men det är inte så det ska vara, vi ska vara bra tillsammans.
Nu är det helt enkelt bara att fokusera på det positiva och ladda inför i helgen i Vindeln där jag startar L:c L:b på fredag och debuterar L:b+5 om allt känns bra! Vilket jag strävar efter att det ska!
 
Just nu sitter jag hemma hos Älskling, vi har fixat inför hans student imorn och nu sitter vi bara och taggar som fan!
Imorn ska bli en så sjukt jävla bra dag!:D
 
Mongo på mig men de är så de är! 
 

It will be alright tonight

Igår blev det att ha lite kvällsmys och se på thor, den var faktiskt rätt bra men kanske lite seg :)
Sen blev de dags för att sova men de gick inte speciellt bra då älskling blev jätte allergisk mot någonting och låg och snorade och hostade hur mycket som helst...
 
Nu är det iallfall morgon och vi ska snart bege oss mot mormor och morfar för lunch, ska bara väcka mitt hjärta först som sover ^^
 

I'll take you there

Denna dag har varit chill, jag och älskling hade egentligen tänkt fara förbi skolan en sväng men vi båda lyckades somna om, inte för att det var något speciellt vi skulle göra på skolan så det spelar som ingen roll.
Går kvällen var chill och bra, avslutade med kuddkrigs brottningsmatch i sängen som slutade med att jag flög in i fönsterbrädan av sten och fick världens smäll i huvudet. Har världens fetaste bula som gör väldigt ont, men annars klarade jag mig bra, varför ska jag alltid vara så smidig -.-'
 
 Imorse kom Sebra och hans syrra förbi med bil så blev en liten tripp in till stan i regnet och köpte subwaykakor och hämtade tillbaka min älskade mobil från lagning innan vi for en snabbis till campingen, men eftersom det har regnat och åskat så mycket var hoppkudden alldeles blöt så nu sitter vi hemma och Sebra och Älskling spelar spel och jag ska nog fortsätta se Naruto och sen blir det nog film.
 
Far hem lite senare för att sova hemma och rida Gucci.
 
Imorn hänger jag på majas skolavslutning, käkar lunch hos mormor och morfar och far förbi skolan för att städa skåpet och sen blire hoppträning på kvällen.På onsdag blir det skolavslutning för mig och student för älskling, kommer bli 2 asbra dagar! :D
 
Bilder från skolavslutningen i 9an.
 
 
åsså en fin bild från examensmiddagen/ balen ^^
 
 
 

It's like im sleepwalking

Lyssnar på Bring Me The Horizon, och är seg.
Gårdagen var en riktig segar dag då vi knappt rörde oss utanför huset, förutom att gå till ica och köpa massa gotta för att sedan slå sig ner och spela Black Ops 2, börjar faktiskt bli lite bättre även om jag fortfarande är värdelös på tv spel. Sen såg vi på Naruto film och Mama, hatar skräckisar så jag fattar inte hur jag gick med på det, den var rätt creepy men riktigt bra, somnade mot halv 3 tiden, vaknade vid 11 och har fortsatt spela spel  och nu sitter vi vid varsin dator och är sjukt sociala...
 
Idag har jag ingen aning om vad som ska hända, jag är taggad på att göra någonting, för jag blir så otroligt rastlös av att sega en heldag. Men vi kommer nog på något bra :)
 
Gucci vilar idag, så mamma tar honom, jag kanske eventuellt far och tittar till honom senare idag :)
 

You'r wrong

Gårdagen spenderades till största delen utomhus nere på campingen med trevligt folk och kvällen spenderades hemma hos mig och vi degade bara i sängen.
Har sovit riktigt dåligt i natt och drömt massa cp drömmar och vaknat och bläääää, 
klev upp vid 9 och sprang ut och satte på hästarna täcke eftersom det regnade, sen gick jag med hundarna medan älskling sover och han sover fortfarande ^^
 
Maja och mamma kom precis hem efter att ha varit på dressyrtävling på Surf med Gucci och det ska tydligen ha gått jättebra och de kom 2a^^ Så det var ju superkul, själv håller jag mig på hoppbanan, dressyr tävlandet får maja sköta för det är inte min grej alls, även om jag har en riktigt fin liten Gucci^^
 

My heart it beats for you

Åh hjärtat...<3
 
 

Make it happend

Gårdagen spenderades på campingen men även framför tvn med att spela tv spel, dock är jag totalt värdelös på tv spel och får damp varje gång jag dör (vilket är ungefär hela tiden) men det är kul ändå, Älskling sitter mest och tittar på mig och tycker jag är knäpp.
 
Just nu ligger älskling och sover, ville inte väcka honom då han såg ut att ha det så skönt, själv känner jag mig halvsliten har sovit för länge! Drömde för övrigt världens konstigaste dröm inatt, mitt huvud är så skumt O_o
 
Idag har jag ingen aning om vad som händer, allt jag vet är att jag måste ta mig hemmåt och göra stall någon gång under dagen, men när får vi helt enkelt se :)
 
 

It's getting patetic

Har gått omkring i myskläder hela morgonen och käkat lite ben and jerrys till frukost, haha det var inte dåligt^^
Iallfall ska jag pallra mig ut till stallet och fixa iordning där innan jag far mot älskling, vad denna dag har att bjuda på har jag ingen aning om, vädret är inte speciellt lovande men vi hittar säkert på något bra^^
 

Im gonna find my way

Är riktigt nöjd över hoppträningen idag!
Började med lite lydnadsövningar, som att hoppa på en liten volt, hoppa 4 små hinder på rad med ett kort galoppsprång imellan för att senare kunna växla upp tempot till "riktiga hinder" och sen hoppade vi kortare bana.
 
I början var han väldigt stark och ofokuserad så jag fick försöka vara lugn och tydlig med honom och tillslut kändes han med mig.
 
Vi körde en övning där vi skulle hoppa de 4 små hinderna, sen vända till trippel, hoppa små hinderna igen, vända till ett räcke och sen hoppa små hinderna igen och vända på en oxer. Gick riktigt bra de 2 gångerna vi körde den och man fick verkligen tänka på att hålla ihop över små hinderna och sen växla upp tempot mot "de riktiga hinderna" och han lyssnade så fint. 
Hoppade sedan en kortare bana 2 gånger på 1m med lite svängar och att tänka på att räta upp sig och räkna galoppsprång och hitta rytm och det gick huur bra som helst och han lyssnade grymt bra! :)
 
Avslutade med 2 språng på 110 på trippeln, första gången så backade jag in lite förmycket vilket gjorde att vi klev av jättestort men på något sätt lyckades han klara hindret utan problem ändå, haha lilla skrutt ponny!
Tog om det direkt efter och fick då ett perfekt språng som kändes helt magiskt^^,
 
Är verkligen jättenöjd med honom det är sånna här träningar det känns som om man kan höja hinderna hur mycket som helst och vi skulle bara flyga över alla lätt som en plätt!
 
Åh vilken fin ponny jag har!!^^<3
 
 

The key to everything is trust

Halvseg och frusen då det är dåligt väder och kallt ute idag.
 
Igår blev en mysdag men halvspontan bio, såg baksmällan 3 och sen var riktigt kul den med^^
 
Idag så segade vi hemma fram till lunchtid då vi for ner och käkade massa kina buffee och det satt förjävla bra!
Träffade Sebra nere på stan och Älskling for iväg med honom och jag for hem till mig och om några timmar väntar Eva Jonsson träning med Gucci^^
Det ska bli kul med hade väl uppskattat lite bättre väder om jag säger så, men en så länge regnar det iallfall inte (A)
 
Imorn så blir det att göra bort stallet på morgonen, fara förbi och hämta ut min klänning som jag inte orkade göra idag och sen plocka upp Älskling hos Sebra för att sedan rulla vidare någonstans :)
 
Blir förmodligen en bra dag de med!^^
 
 

This is the first place he would go

Är så sjukligt trött att jag blir pigg och inte kan sova..
 
Om vi börjar från imorgon på morgonen då, vaknade klockan 6 efter att ha sovit i ungefär 4 timmar upp och jobba på ica mellan 8-2, jobbet gick bra och det gick rätt snabbt, efter det åka hem till Putte i holmsund där Älskling också var, för att äta och powernapa innan vi strax efter 8 rullade iväg mot yran i våra VIP band för att jobba, När vi kom fram fick vi varsitt Crew kort och blev satta i jobb.
Jag och älskling började i biljett tältet där vi bytte biljetter mot armband och det var riktigt mycket folk där också så det blev sjukligt stressigt!
Stod där till strax innan Nause började spela och då bytte vi till att stå dörrvakt till VIP avdelningen istället. 
Vi fick iallfall höra Nause live för såg något gjorde vi inte, men det var faktisk en mysigkväll att fira 7 månader på^^
Jobbade fram till 2 innan vi tog bussen tillbaka till homsund, Kom hem strax innan halv 4, åt massa mackor, och däckade i soffan, vaknade till vid halv 6 och gick då och la sig i en säng på övervåningen medan Älskling och Putte fortsatte sova i sofforna.
 
Vaknade strax efter 10 efter at ha sovit brutalt dåligt.
Segade i homsund ända fram till 2 då jag började jobba igen och har jobbat fram till 7, efter det har jag kommit hem, duschat och färgat håret och nu ska jag försöka sova.
 
Jag tar helt enkelt lite lov i förväg och är hemma den här veckan, Jag är färdig med allt skolarbete och ser absolut inte meningen med att fara till skolan och sitta och rulla tummarna i massa timmar 3 dagar den här veckan.
Istället ska jag fixa lite hemma och ta hand om hästarna och allt sånt, ska även hämta ut min klänning imorn som jag ska ha på Älsklings student, hoppas bara den passar för var inte så sugen på att skicka tillbaka den.
 
Näe nu säger jag godnatt för ikväll!