Every day it will rain

Min älskling kom hit för ett tag sedan och vi har lagat middag och just nu står han i duschen och jag ska passa på att se lite anime.
 
Ikväll blir det mys och imorn upp tidigt och släppa ut hästar innan jobb till 2, sen blir det hem, rida och sen iväg till stan och träffa lite folk och fria en födelsedag:)
 
 

Our song on the radio but it dont sound the same

Imorse hörde de som var och provred av sig och sa att de var helt såld på henne men att de skulle vilja ha henne på prov ett tag för att se ifall det funkar och isåfall behålla henne efter det.
 
Det känns så konstigt.
Som om jag inte riktigt har fattat det än, att min lilla älva ska försvinna ifrån mig.
Mina bästa vän, som alltid har funnits där kommer inte göra det längre.
På ett sätt känns det som om jag sviker henne men samtidigt vet jag att jag sviker henne mer genom att jag inte har tid för henne och jag vill att hon ska komma till någon som har massa tid för henne och som hon kan ge allt som hon gett till mig.
 
Min älskade Tingeling <3
 

Maybe im a different breed

Provridningen gick bra, Tingis skötte sig exemplariskt men tror dock att de tycker hon är lite för svår men jag vet inte.
Just nu vill jag bara vara själv ett tag.
 

Think of all the stories that we could have told

Idag blir en spännande dag med provridning av Tingis och får hoppas att allt går bra!
 
Nu känns det som om jag bara sitter av de sista skoltimmarna i väntan på att få åka hem, och sen är jag godis sugen också, Lite syndar dag får man väll ha nu när det är påsk och allt ^^,
 
 

One day baby we'll be old

Sitter i käket hemma hos älskling medan han spelar Maple Story och jag har nyss kollat på klipp med Hickstead.
Tydligen ska det släppas en film om hans livs historia och den måste jag verkligen se! Får världens klump i halsen av att kolla på filmen när han dör. Så oväntat och brutalt hemskt!
Näe usch!!
 
Nu ska jag fortsätta kolla på när Älskling spelar och sen kanske vi tar en sväng till ica, blev brutalt sugen på djungelvrål helt plötsligt^^,
 
Saknar mitt lilla Snutt som såg helt förstörd ut när jag åkte hem ifrån... <3
 

In betweem

Idag känns som en bra dag!
 
Klev upp tidigt, släppte ut hästarna åkte till skolan och satt på en föreläsning om ett projekt några 3or hade gjort, skön start på morgonen!
Nu ligger jag och väntar på att sista lektionen ska börja och sen blir det hem fara ut och rida och putsa upp lite grejer inför provridningen imorn och hoppas att det blir bra!
 
Ikväll blir det pojkväns mys!
 

I wont walk away this time

Kul att man lyckades försova sig de 2 första lektionerna och sen när man kommer till skolan får jag veta att alla andra lektioner är inställda och att vi slutar -.-'
Kul.
Iallafall blev det att ta 1 bussen hem, mocka hela stallet och göra hö samt fara ut och rida.
Nu ska jag sätta mig ner och ta en liten vilo paus och ifall jag orkar senare kör jag kanske ett träningspass.
Dock var det i stortsett bara ett vikt pass idag och jag har inga vikter hemma så kanske sätter mig och trampar på cykeln istället.
Vi får helt enkelt se!
 
Annars kommer lillsyrran hem idag, hon blir utskriven någon gång ikväll :)
 
 

Rise above

Pojkarna spelar fortfarande zombiespel sen ungefär 4 timmar tillbaka och jag börjar bli uttråkad.
Har sett klart de 2 senaste avsnitten av Vampire Diaries, hunnit med ett 40 minuters träningspass och gått igenom alla hemsidor jag dagligen kollar på.
Aja, as long as they are happy^^,
 
Nu ska jag hitta på något att göra innan jag går och lägger mig!
 
gif från igår :)
 

Stuck in her daydream

Sitter nu hos Älskling efter en lite halvstressig dag.
Min lillasyster blev idag inlagd på sjukhus behöver operera bort blindtarmen så ett par veckor framöver kommer det bli mycket stalljobb!
3 ponnysar på en ryttare, tur att jag har påsklov och att Iddy ska vila veckan ut eftersom hon har vaccinerats. Sen åker ju Älskling till Thailand på måndag och blir borta 16 dar så kommer ju inte ha så mycket annat att göra.
Hon opereras ikväll eller inatt och förhoppningsvis går allting som det ska så hon inte behöver vara borta så länge från ridningen.
Är ju synd att hon kommer missa Micke Schultz träningen och förmodigen första utomhus tävlingen också.
Hon är inte så glad över det kan man ju säga...
 
Så jag hoppas att hon kryar på sig ordentligt och att allt går bra!
 
Nu ska jag titta en stund på när Älskling och Brorsan spelar zombie spel och sen blir det att köra ett träningspass!:)
 
 

You'r to old to be so shy

Gordmorgon, gårkvällen var chill och vi gjorde i stort sett ingenting, låg mest i soffan och tittade på när Älskling spelade MapleStory och sen gick jag och la mig tidigt.
 

De som pratar/ skrattar i bakgrunden är min lillasyster Maja, pappa och älskling. 
Maja håller typ på att skratta sönder i slutet eftersom vi bara köttar på som galningar, haha som sagt nästa tävling ska jag försöka tagga ner litegrann och hitta en bättre ridning och komma ihåg att jag kanske måste plocka ihop honom lite då och då. Men tydligen gick det att kötta sig igenom en L:b bana också haha dock något som jag ska försöka få kontroll över ^^
 

You make me feel


The universe will never be the same

Suttit och kollat igenom tävlingsfilmerna från i helgen igen och kan inte göra annat än att le, gud vad min lilla skrutt ponny är duktig!^^,
Idag fick han sig en lugn tur i skogen samtidigt som vi njöt av solen.
Idag är det verkligen underbart väder och jag och Älskling ska nog sätta oss ute ett tag, men först dricka kaffe!
 
Annars händer det nog inte så mycket idag, men det känns skönt, sista veckan kvar i skolan och sen blir det påsklov.
På torsdag kommer de även några som ska provrida Tingis och det ska bli spännande!
 

All that counts is here right now

Hahah, mongo häst!^^, Sen blev hon ju rädd för ena kameran till ett hinder så min nacke typ dog men hon är duktig ändå!
 
 

Im wishing

Min underbara Lilla Grå slutar aldrig förvåna mig!
 
I L:cn var han lite övertaggad och jag skulle ha försökt plocka ihop honom mer, med den nya bedömningen som var innebär det ju att man rider både grund och omhoppning även om du har fel i grunden.
Själv fick jag ett pet på 5an där jag borde ha tagit en halvhalt men vi hade snabbast tid i omhoppningen så hade jag bara tagit den där jäkla halvhalten så hade vi vunnit!
Men riktigt nöjd var jag:)
 
I L:bn så var däremot jag överladdad, Jag ville verkligen verkligen gå runt dubbelnolla och jaa vilket resulterade i att jag kanske red lite väl mycket med rösten och det enda jag tänkte på var under över igenom. Trotts att avstånden blev halvkassa så ställde min superponny upp till tusen! Vi dubbelnollade och hade snabbast tid och vann klassen!
Första vinsten i L:b !!:D
Helt galet att vi lyckades slå så många bra med den rundan men jag kan inte vara nöjdare med honom. 
Han är verkligen så otroligt schysst och underbar och nu ska jag bara få ordning på mig själv så kommer det här bli en grym tävlingssäsong!.
 
Nu ska jag klippa ihop lite filmer från i helgen!^^,
 

Let me remind you

Min ponny är galen galen galen och ännu mer galen. 
Börjar fundera ifall hon inte har fått raket bränsle i sitt foder för hon är helt out of controle.
Hon är överallt samtidigt och drar åt alla håll, jag sitter mest där och hoppas på att vi hamnar någolunda rätt^^,
 
Iallafall så var hon helt mongo, galen men tyckte det var superkul!
Dock fick vi ett stopp på 3an då hon trodde vi skulle ut mot väggen istället för de sprången hon skulle behövt ta mot hindret tog hon mot väggen så hade hon inte stoppad hade vi hoppat rakt igenom hinder stödet.
Resten av banan gick bara bra, fick då kämpa i svängarna för att försöka hålla ut henne men annars kändes allt bara bra, hon är hur glad som helst mega taggad!^^,
 
Det känns så kul nu med henne att hon verkar tycka det är buskul igen och nu är det bara att hålla det!^^,
 
Imorn blir det uppstigning 06.00 och sen rullar tävlingsdag 2 imorn, Nu blir det Gucci som ska få komma och visa upp sig och det kommer nog bli lite svårt med tanke på att ridhuset är litet och ganska kort vilket betyder snabba svängar och tight mellan hinder och hinder/väggar men det är bara att köra på och satsa på vinst! :D
 

Why did you have to wait

Gormorgon på er idag är en fin dag och även tävlingsdag!
Har hunnit varit ute och släppt ut hästarna, och kört ett morgon pass, axlar, rygg och kondition. Detta pass var lite lungare än det igår vilket kändes bra med tanke på allt som ska göras idag så jag har orken uppe:)
 
Om ett litet tag ska jag gå ut till stallet och mocka och packa grejer samt rida Gucci och hel raka Tingis som låssar hår som jag vet inte vad, så får hon blir lite tävlingsfin!^^,
 
Ska hoppa L:c med henne idag och jag hoppas hon är på G, och är hon på G så äre bara att köra på som fan och hoppas på det bästa!:D
 
Näe dags att aktivera mig, Håll tummarna för mig och Tingis idag!!<3
 

After every hit we take

Hemma och har precis druckit en kopp te och käkat ett äpple, perfekt kvällsfika!
Idag har varit en ganska seg dag och har inte gjort så mycket alls.
Jag och Maja for ut på en tur med hästarna när vi kom hem och jag stämde av Tingis och hon verkar vara på G :)
Nu ska jag datorsega lite och sen om jag orkar kanske jag kör ett lättare träningspass :)
 
a juste tänkte svara lite på frågan om min Epa och jag har inte kört den på hela vintern eftersom vi inte fixat vinterdäck men nu ska vi plocka fram den igen eftersom asfalten har tinat fram så jag får börja köra lite mer, iallafall till jobbet och så. Den drar väll ungefär en liter milen och rymmer runt 30 i tanken så det blir ju somsagt ganska dyrt att köra, en av anledningarna till att jag faktiskt föredrar moppen (största anledningen är ju att den går snabbare :] )
 
 

I got your love

Sitter nu i vardagsrummet och har kopplat in min mobil till älsklings högtalare så jag kan lyssna på grym musik med bra ljud!
Har duschat, och käkat 2 knäckebröd med ekologiskt nyttigt jordnötssmör som endast innehåller jordnötter, vegetabilisk olja och lite salt, med skivad banan och en proteinshake med pärnsplits smak.
 
Nu sitter jag mest och väntar på att älskling ska komma hem samtidigt som jag bläddrar igenom lite gamla bilder på datorn.
 
Hihih jag var ganska snuttig när jag försökte vara scene för ca 3 år sedan, har förändrats litegrann iallfall (A)
 
 
Nu dör min datorn snart....

Crank that

Har precis kört ett 40 minuters träningspass och är riktigt svettig men nöjd!
Idag blev det ett kondition, bröst, ben och rump pass! 
Nu ska jag eftersvettas ett tag och kanske ta en proteinshake innan jag hoppar i duschen :)
 
 

You better watch out my dear

Godmorgon, ligger i älsklingssäng och känner mig hyfsat utvilad, har sovit ganska mycket de senaste dagarna och det har jag verkligen behövt!
Funderar på att snart kliva upp, göra lite frukost och gå ut på en promenad, ifrån fönstret ser det ut som om det är ganska varmt.
 
Ikväll blire att fara hem och rida Gucci och göra klart lite grejer inför tävlingen imorn och det ska bli taggat!^^,

I just need somebody

Nog känner man av lite träningsvärk idag av magpasset igår, härligt!
 
Gick och la mig redan vid 9 igår kväll och vaknade vid 7 så känner mig riktigt utvilad och pigg. Är ju ledig så passade på att göra bort stallet på morgonen och fara ut på en galopptur med Tingis som skötte sig fin fint.
 
Nu ska jag käka lite lunch innan vi far till mitt utvecklingssamtal och sen blir det pojkväns mys hela dagen!^^,
 

Wont you do this for me

Ny duschad och nedbädda i sängen ligger jag här och försöker planera upp morgondagen.
Är ju nämligen ledig nu onsdag, torsdag , fredag så det känns väldigt skönt!
Det enda jag har imorn är ett utvecklingssamtal klockan 11 så hade tänkt stiga upp i tid och göra bort stallet på morgonen för att sedan kunna stanna i stan.
Ska faktiskt passa på att vila ut under torsdagen medan älskling får kliva upp tidigt för att fara till skolan, hihihi^^, 
Men på kvällen blir det att fixa, packa och putsa allting inför tävlingen och sedan på fredag fixa det sista innan vi åker runt 2 tiden.
 
Hoppas på taggade ponnysar och bra rundor i helgen, som alltid såklart!^^,
 
Saknar min Strumpan som är hos mormor och morfar.

I'll survive it all

Har precis kört ett asjobbigt magpass med Jillian Michels och även jobbigt för konditionen ( dock har jag ju sämst kondition också ) och nu blir det ut till stallet!
 
Ni borde prova detta pass om ni vill träna mage!'
 
 
 

No one seems to understand

Denna dag har känts allmänt seg men det känns skönt att vara "hemma" igen.
Ligger i älsklingssäng och pluggar äcklig naturkunskap medan han och Brorsan sitter i vardagsrummet och spelar zombie spel.
om ett tag så ska vi fara ner och gymma och det känns taggat!
Sen blir det förmodligen lite kvälls mys och zombiespel. 
Imorn är en ny (äckel långa piss tisdag) och efter det är jag ledig onsdag, torsdag pga utvecklingssamtalsdagar och  eventuellt fredag eftersom det är tävling då ^^,
 

Do what we want to

Då var den här helgen snart över.
I lördags så jobbade jag halv dag, och spenderade resten med min älskling då vi for och gymmade och resten av kvällen blev det zombiespel, börjar bli lite bättre iallfall. Sen gick vi och la oss för att vi var supertrötta men slutade med att vi låg och pratade till typ halv 5 på morgonen men det var mysigt.
 
Idag har varit en typisk chilldag då vi knappt gjort någonting. Var hemma en snabbis och mockade hage och hämta grejer och annars har vi mest legat i soffan och sett på serier.
 
Nu har han nyss åkt iväg för att gymma och jag har stränga order att inte lämna huset -.-'
Har någon form av mongo pms som gör att jag blir jätteyr och mår illa om jag anstränger mig och sedan är mitt humör som en berg och dal bana, ena sekunden super speedad och glad andra sekunden totalt slut och ledsen och känner mig som världens sämsta person.
Sjukt irriterande!
 
Just nu mår jag bra och har gjort det hela dagen trotts att mitt humör varit lite upp och ner, nu är jag bara sjukt uttråkad och vill att han ska komma hem igen så vi kan spela zombiespel.
 
Näe nu ska jag hitta på något.
 
btw så är min pojkvän världens sötaste ^^,<3
 

Into the wild we go

Hoppträningen idag gick superbra!!
Hoppade en bana med snäva svängar, relaterade linjer och dubbla kombinationer och allt gick så sjukligt bra!
Han var supertaggad, lyssnade och hoppade så himla fina språng!
 
Hoppade banan på 1m och det kändes hur enkelt som helst! 
En av våra absolut bästa träningar på länge och nu taggar vi som fan till Vännäs nästa helg!
 

Help me find a way to break

Igår blev det att fara till restaurangen och bli bjuden på middag av Brorsan igen, sjukligt gott måste jag säga, sen var ju planen att vi skulle fara och gymma men istället hjälpte vi till att bygga bord ända till klockan 11.
Sen åkte vi hem och jag gick och la mig direkt, kände mig inte alls speciellt pigg.
 
Idag har skolan känts seg, men nu är jag hemma och om ett tag ska vi åka iväg på hoppträning :)
 
Igår så bokade vi även in den första provridningen på Tingis, det ska bli sjukt spännande och jag håller tummarna för att de tycker om henne!
Dock är det 2 veckor bort och jag får helt enkelt hoppas att de inte ändrar sig under tiden.
 
 
 

We'll be forever young

Gårkvällen var mysig, blev att se på lite Walking Dead, blev bjuden på gomiddag och dubbla efterätter av Mick (Brorsan) och snacka om att man blev proppmätt men oh lord vad gott det var!! Den killen kan laga mat om jag säger så!
Sen så låg jag i matkoma ett tag innan jag och Älskling satte oss i soffan med målet att lära mig spela Zombie spel och jaa det gick väll sådär.. hehe jag har inte riktigt kontroll över mina händer och sen när jag får panik sitter jag mest och skriker och trycker på alla knappar samtidigt, hehehe...
Älskling och Brorsan fick sig iallfall ett gott skratt.
Men jag har bestämt mig för att jag SKA lära mig!
 
Idag så höll vi på att komma sent till skolan då båda två missförstod varandra så ingen ställde alarm. Som tur var kom hans pappa och knackade på dörren 07.50 och frågade om vi inte skulle kliva upp och sen skjutsade han oss till skolan så vi skulle komma i tid. Så snäll!
Hade gym första lektionen och nu har jag hål i ungefär en timma till...
Ikväll blir det stall och gym vilket låter super!
 
 

But I swear to you i'll never leave

Skoldag nummer 2 och det känns fortfarande blä, dock har dagen rullat på snabbare än jag trodde den skulle men sen har jag ju lektioner fram till 15.40.... och vem fan kom på att slänga in ett 45 minuters hål mellan svenskan och sista lektionen? Det var väll jäävulskt onödigt -.-'
Just nu längtar jag efter en mysigpojkvän, ett varmt bad och god mat.
 

Time stood still

Tillbaka i skolan efter ett välbehövt höstlov och snacka om att motivationen till skolan ligger på below zero...
Snart är då denna dag över vilket känns skönt! Dock väntar en brutalt lång äckeldag imorn... hatar tisdagar!
 
När jag slutar blir det att fara hem och rida min lilla fina röda och på kvällen blir det pojkvänsmys, är så glad över att han är tillbaka även fast han bara var borta några dagar, det var ju det där med fånighets sjukan som uppstår när man skaffar kille, patetiskt! -.-'
 
Nu ska jag återgå till att skriva om olika miljövänliga energikällor och beskriva för och nackdelar med dem...
 

It's all because of you

Sista dagen på lovet och det känns sämst, hade gärna haft lov ett par veckor längre om jag säger så!
Men idag är jag glad för min pojke kommer hem och om ett par timmar ska jag fara dit^^
Så nu ska jag kliva upp, äta frukost och gå ut och göra klart stallet :)
 

Mirrors starts to whispers shadows starts to sing

Lyssnar på Sleepwalking med BMTH som förmodligen är min favorit av hela plattan, samtidigt som jag smsar med min älskade pojke som befinner sig alldeles för långt bort.
Ikväll är det kallt och ensamt och jag längtar tills imorn när han kommer hem <3
 
 

I will not break through

Stallet gjort, hästarna ridna, hundarna rastade och själv har jag hunnit städa mitt rum, badrummet, duschat, tvättat håret och sminkat mig och klockan är inte ens 2 än ^^
 
Jag och mamma tog varsin häst och for ut i skogen och det roligaste måste ju ha varit när vi kom upp i grannstallet och de hade sin lilla gammshettis lös ute på gården medan de stod och pratade och när vi kom upp på gården fick både Tingis och Gucci hjärtinfarkt för de fattade inte att det var en häst som kom gående mot de. Båda hästarna fick total panik och började stegra, snurra runt och försökte sticka hem. 
Jag, mamma och de andra dog nästan av garv, det tog ett bra tag innan hästnarna lugnade ner sig och fattade att det var en häst, Tingis vågade iallfall hälsa på den men Gucci höll sig fortfarande på avstånd, haha åh måste lätt ha varit dagens roligaste!!
Annars var hästarna jättesnälla och allt gick bra:)
 
Om ett tag far vi iväg på hippo för att kolla på stohästtävlingarna, kameran hänger på men tvivlar på att bilderna blir något att skryta med, min kamera i ridhus är verkligen värdelös men man kan ju alltid försöka!
 

You'll never escape

Godmorgon världen, ny dag, nya tag eller nått sånt där peppande.
Har släppt ut hästarna för ungefär en timma sedan och planerar att snart gå ut och göra bort stallet.
Runt 2 börjar vi bege oss mot hippo för att kolla på stothäst tävlingar, sen ikväll blir det att fira att pappa och mormor fyllt år så det blir godmat och familje mys. 
Har jag tur kommer min älskling hem från Agnäs där han är och åker snowboard med Tollo, så ifall han tar sig hem blir kvällen komplett, annars får jag sakna honom till på söndag.
 
Näe nu ska jag gå ut och ta tag i den här dagen!
 
 
asdfghjklasdfghjklasdfghjkl those arms :]]]]]]]<3333
 
 

Did you catch your own reflection

Igår blev det att fara ner till stan möta upp älskling gå runt där och även käka lunch och bytt busskort, som förövrigt tog 3 timmar eftersom det var så lång kö...
Sen åkte vi hem till Sebbe och såg på film i hans mega stora, gudomliga soffa, blev en creepy skräckis som hette Inbread, som egentligen inte var speciellt läskig men mest psyko!
Sen for vi ner till stan och gymmade, blev att cykla 2 mil, köra mage, biceps, triceps och rygg och lite axlar.
Kändes sjukt bra!
Sen for vi hem, och satt vid datorn ett tag innan det blev sängen.
 
Idag klev vi upp vid 11 och for ner till stan där vi mötte upp Tollo innan vi åkte upp till honom och Jossan och käkade lunch. Gick sedan därifrån till mormor och morfar där mamma hämtade upp mig och sen for vi in på lite hoppträning.
 
Blev att rida ungefär 40 minuter och Gucci var så sjukligt fin!
Han var jättelydig, och kändes verkligen på plats hela passet, Vi kunde öka och minska gångarterna och vi satte riktigt grymma ökade travar! 
 
Hoppade lite lätt på en oxer på ena långsidan som man kunde rida på lång båge till ett räcke och sedan ett räcke på medellinjen.
 
Allt flöt på hur bra som helst, hoppade inte speciellt högt max 90 och jag kunde lägga honom precis som jag ville och allt bara rullade på, sjukligt nöjd!
 
Nu blev det här ett väldigt långt inlägg men det får ni leva med^^,
 
 

Im burning down every bridge we made

Bring Me The Horizons nya album är så förjävla bra!!! Har väntat på det här albumet i nästan ett år och hade stora förhoppningar och jag älskar varenda låt! Älskar deras nyare sound och allt är så grymt bra!!
 
 

You never send me no letters

Nu drar jag iväg till stan!
 

It's not about what I want,

Har nu sett på Beautiful creatures med syster, älskling och Sebbe, mysig kväll, jättebra film och för att inte snacka om hur skönt det var att få komma in till stan. 
Eftersom jag har sovit typ större delen av dagen kan jag ju meddela att jag inte känner mig speciellt trött men om jag inte går och lägger mig typ nu så kommer jag ångra det som fan imorn vid utsläppet...
 

Forever is a long time but i wouldn't mind spending it with you

Har precis varit ute i stallet, tagit en dusch och ätit lite lasagne. Om ungefär en timma bär det av mot stan för lite bio med syster och det blir att se beautiful creatures som verkar mystisk och bra.
Annars har det inte hänt någonting på hela den här dagen och det har varit ganska så ordentligt tråkigt, men ibland behöver man en tråk dag för att uppskatta de andra dagarna mer.
 
Imorn kommer hovslagaren hit kvart över 8 och ska sko Tingis så blir upp tidigt imorn också men det gör inte så mycket, ganska skönt faktiskt att kliva upp tidigt och få saker bort gjort.
Sen vet jag inte riktigt vad som kommer hända mer förutom att jag sover hos min älskling^^,
 
oreo

Love is so bad

Ligger i min säng, lyssnar på asiat musik och kommer fram till att detta är en ligga i sängen dag, känner verkligen ingen motivation till att kliva upp men har ju hästarna att ta hand om men det blir nog ikväll.
Så idag blir en typisk se på serier dag!
 
Bjuder på en gif från i veckan.
 
 

You'r just swinging through the stars


Let love bleed red


Never let go

Filmtajm!
 
 

One more time I will try

Eftersom folk verkar vara lite nyfiken och så så kan jag ju meddela att min lillsyrra faktiskt också har en blogg. Så tycker ni kan läsa och följa henne också!:) www.perssoon.blogg.se 
 

Jobbet idag gick bra och trotts att det är klass 1 varning ute idag så var det ändå bra med folk, Just nu sitter jag i köket med strumpan och älskling som skissar på sin kommande tattoo som kommer bli riktigt grym!
blir verkligen inte alls sugen på att skaffa en egen...
 
Ikväll blir det mys mys och mys^^,
 

Shame on me

Ikväll väntas en chill kväll med me myself and I, mysigt va? njaaa...
Sprang en vända på stan idag efter skolan och inhandlade lite nya underkläder och lite gotta till mig själv, Jordgubbar, granatäpple, proteinyoughurt och mörk choklad. Hemma har vi även mango hallon och annat gott^^,
 
Annars sitter jag nu och väntar på att ugnen ska bli klar så jag får slänga in pollykakan som jag bakat till imorn då vi ska fira att mormor och pappa fyller år. Om jag inte bränner kakan så lovar jag att den kommer bli himelskt god!
 
Annars ska jag lägga mig och se gladiatorerna som börjar klockan 8 och efter det har jag förmodligen fått motivation till att hoppa upp på träningscykeln!:)
 
Asså retard -.-'
 

I think i might give up

Nu har jag bestämt mig vad mina pengar ska gå till som jag sparar ihop!
 
 

I'll hold you forever

Svar: man både lyssnar och läser i böckerna men mest lyssnar.
 
Sista dagen i skolan innan lov och det känns förjävla bra om jag säger så.
Gårdagen bestod till största del av Italienska plugg och skrev provet nyss och det kändes faktiskt bra! Ett av de bättre italienska proven faktiskt, eller så kändes det iallfall.
Annars känner jag mig sjukt stolt över att jag fick C på mitt matteprov som jag fick tillbaka igår! Har typ aldrig fått så bra tidigare för jag är sämst på matte så känner mig riktigt stolt!
 
Idag så är det en grå och tråkig dag, det är inte jättekallt men det blåser och slasksnöar.
Sover hemma ikväll och sen jobbar jag hela helgen, 
 
Idag firar även jag och älskling 4 månader!^^,