Don't forget my name

Helt slut i huvudet efter denna dag!
 
Var i skolan, i princip en lektion så jag och Älskling for ner till yran och jobbade. Har suttit i sekriteriatet i ungefär 6 timmar, tagit emot laganmälan, fixat med olika domare till banorna, svarat på frågor och lite allt möjligt och det har varit så otroligt mycket folk hela dan och man har varit sjukt stressad. Har i princip levt på redbull och cola.
Men vid 5 tiden var jag tvungen att dra hem, ta hand om hundarna och hästarna och sitter nu i soffan och är totalt död. Är helt slut i kroppen och ska snart hoppa i duschen.
 
Imorn jobbar jag på ica mellan 8-2 och sen på yran från ungefär 3 tiden tills de inte behövs längre. 
Så snacka om fullspäckad dag imorgon med!
 
 

When you see what I have done

Efter skolan igår for jar ner till stan igen för att se hur det gick för pojkarna med yran jobbet, de hade verkligen fullt upp hela dagen! Som tur var träffade jag Patric och Jasse på stan som jag inte träffat på ur länge som helst så hängde med de nästan enda till Älskling slutade jobba. Vi gick omkring litegrann och hängde i SF parken med några andra av deras vänner och hade det skönt.
När Älskling slutade for vi ner till Campus där de tränade ett tag innan vi for hem och såg på tv och tjockade oss med lite tacochips, sen strax efter 12 totaldäckade jag i sängen och märkte inte ens när älskling kom in och la sig bara några minutere fter mig.
 
Idag är jag vaken men halv seg, har italienska men vi ser bara film eftersom vi gjort bort allt annat i italienska. 
Annars har jag bara en svenska uppgift som jag ska göra klart och sen slutar jag för idag. Blir då att fara ner på yran för att kolla lite brändboll medan älskling jobbar. 
Jag blir där några timmar innan jag far hem och tar hand om alla djuren. Älskling stannar kvar i stan för han jobbar imorn och även jag jobbar imorn fram till 2.
 
Sen blir det stan och myskväll då vi har 7 månader tillsammans <3
 
Snodde en bild från Jasses blogg ^^
 

How should I feel

Tog en sovmorgon i morse, kände att det inte var så värt att fara på idrotten för att sedan ha över 4 timmars hål. Istället for jag och Älskling ner till stan och hjälpte Tollo med jobb inför brändbolls yran. 
Kom nyss till skolan från stan och fick reda på att jag klarade nationella provet i matte med nästan 10 poäng över gränsen och kommer utan problem klara hela kursen och allt! Känns huuuur bra som helst!!
Nu har vi snart svenska och ska skriva klart min sista uppgift innan jag officielt är färdig med allt skolarbete!
Känns så otroligt bra! 
Efter det har vi NK och idag blir det att leka med kondomer, haha känns som en väldigt intressant lektion faaast :p
 
Efter jag har slutat blir det tillbaka ner till stan där pojkarna fortfarande jobbar och kommer jobba till 6 och sen får vi helt enkelt se vad som händer^^
 
Men idag känns som en otroligt bra dag!:D
 

Don't you worry

trött och slut i huvudet, har precis skrivit klart de sista på samhäll! Sista samhällens någonsin eftersom jag inte behöver läsa det i 2-3, sååå skönt!
Har även ingen mer historia, nk eller idrott!:D Känns otrolig bra!^^
Istället kommer det till andra kurser som jag hoppas är roligare och ska även få läsa musik också, det känns kul.
Förmodligen kommer det bli slitgt i 2an men förhoppningsvis i lite roligare ämnen.
 
Funderar på att typ sova nu, är sjukligt seg!
 
 

I wont back out

Legat ute och solan ett par timmar, tagit hand om iddy, fixat hö, cyklat 1,2 mil och kört lite rumpa och ben. 
Nu sitter jag nyduschad i sängen och funderar på om jag ska skriva lite på mitt samhällsarbete som ska in på torsdag, skulle ju vara skönt att ha den bortgjort!
 

Walking dead

Trött, trött trött och trött. Kunde inte somna igår, blev jätte pigg när vi skulle sova och kunde inte somna förän efter 3, man var inte speciellt pigg när klockan ringde vid 7 och sen kommer jag till skolan och får veta att vi hade sovmorgon till halv 10, kul... jävligt kul.
Känner mig helt död och har påsar under ögonen som är större än kina -.-'
Jag vet någon som kommer ta en tidig kväll ikväll!
 
Maja har Gucci på dressyren ikväll och jag ska fara ut och skritta Iddy, sen om jag orkar ska jag sätta mig på träningscykeln och trampa till nått avsnitt av Reborn men vädret är så underbart att jag förmodligen kommer somna på gräsmattan. 
 
 
Idag slutar jag sent men funderar på att höra med Micke ifall jag kan få ha nk på torsdag istället för idag eftersom vi har halvklass, skulle kännas väldigt skönt, jag ligger ju väldigt bra till så det borde inte vara några problem!
Annars slutar jag tidigt imorn, hyfsat tidigt på torsdag och förmodligen runt 12 på fredag. I helgen jobbar jag lördag dag, söndag kväll och på lördag har även jag och älskling varit tillsammans 7 månader, tiden bara flyger iväg <3
 
 

Forever is not long enough

Har varit ute och ridit Gucci en sväng, blev en lugn barbacka tur bara så han får röra lite på sig, lät han även beta ett tag och titta på fåren på andra sidan vägen, han måste ju vänja sig vid att de är där nu på sommaren för finns det något Gucci inte gillar så är det får! haha han är väll miljöskadad från Gotland ;p
 
Skippade boxningen då min armbåge fortfarande strular, den börjar liksom dunka bara av att jag borstar hästen så...men snart kan jag börja träna!
 
Annars har jag klippt älsklings hår igen, det växer ju som ogräs så den här gången tog vi verkligen i ordentligt och är mycket kortare, han är så fin i både långt och kort hår ^^,
 
Nu ska jag kolla på medan de spelar lite zombie spel, imorn väntas en lång skoldag och sen sova hemma.
 

I will send you free

Sitter på sista lektionen, och om ungefär 40 minuter får jag åka hem.
Blir att fara ut och skritta Gucci och göra lite stall.
 
Ikväll ska jag ta tag i mig själv och fara ner på boxningen. kommer förmodligen skämma ut mig med tanke på min kassa kondition men det är ju något jag får jobba på så småningom!
 
Annars händer det nog inte så mycket ikväll, blir förmodligen att som vanligt titta på när älskling och brorsan spelar zombiespel men det är mysigt, sen brukar jag alltid somna i soffan och vaknar av att älskling nyper mig i näsan och bär mig till sängen. Haha så ser ungefär en standard kväll ut för mig XD
 

For you

 

They can't hold us

Lcn idag, superbra runda, han kändes asfin och med men sen så vänder jag alldeles för snävt på första i omhoppningen så vi får ett stopp, klantarsel Johanna slår till igen alltså -.-'
 
Lbn Gucci var riktigt trött, fick kämpa på som ett as, banan var sjuktsvår det gick ändå inte vilket slutade med att jag fick smaka bommar, trotts att rundan fram till 7an var förjävla ful och dålig är jag nöjd över honom som fakiskt försökte.
 
Tror inte riktigt Gucci orkar 4 klasser på en helg än men det kommer med mera konditionsträning :)
 

Hold it together

Riktigt bra tävlingsdag idag!
 
Hoppade först en Lc, han kändes jättefin och pigg dock fick jag inte riktigt till det inne på banan då vi typ kom stort eller nära på allt.. väldigt irriterande men han ställer ju såklart upp som den superponny han är och det blev en dubbelnolla och en 2a placering!:D
 
I Lbn kändes han lite tröttare men jag red så mycket bättre och jag är så sjukt nöjd med honom, helt klart typ våran bästa Lb! Dock fick vi ett stopp på 4an en mur ur tight sväng så jag hann inte riktigt få igång ordentligt och sen blev han lite tittig, tog om det sen utan problem! Dock kom vi lite nära på några hinder men det var som ingenting att bry sig om för gud så ponnyn stället upp! Och vet ni, det räckte till en 5 placering!!!:DDD
Min första 5 placering någonsin! 
Har alla andra färger förutom en grön rosett så har verkligen velat ha en grön rosett enda sedan jag började tävla för typ 6 år sedan så det kändes verkligen på tiden att jag fick en!:D
 
Laddar upp filmerna imorn och sen taggar vi som satan inför L:cn och L:bn imorn!:D
 
 
fler bilder kommer sen!
 

Only you

Galopperat en fin och stark ponny i skogen, putsat grejer och gjort allt klart inför tävling. Har nu stängt in mig på mitt rum ett tag för att undkomma värmen.
 
Vid 6 blir det grillat till middag och har jag tur kanske älskling kommer ikväll.
 
Även om jag träffade honom senast i morse så saknar jag honom ändå<3
 

You'r love is all I need

Har gjort bort alla nationella just nu och det känns förjävla bra!! Dock tror jag att matte delen gick mindre bra men men (A)
Klarade iallfall italienska nationella utan problem! C på hör D på skriv och E på tal
Känner mig riktigt nöjd med tanke på att jag trodde jag skulle få F!^^,
Idag firar vi att Lillsyrran fyller 14 även fast det inte är förän imorn men i helgen väntas ju Surf tävling så blir inte så mycket värst firande, men helgen ska bli awesome och jag hoppas på fina rundor! :D
 

There's no point in turning back

Dagens planering : 
 
Skola
Hem
Rida
Stan och hämta moppe
Hämta älskling
Åka till Holmsund på gymnastik
Hem
Däcka
 
 

My sweetheart

Blev en mini sovmorgon till 20 över 7 då pappa kunde skjutsa oss till skolan, det var extremt uppskattat!
 
Igår gjorde vi inte så mycket, såg på film och fixade lite med stallet medan de andra var borta.
 
Imorse hade jag bad första timmen, jag tycker verkligen inte om bad, men det gick bara braa.
For tillbaka till skolan och sitter nu på min första riktiga lektion och skriver en samhälls rapport om politiska ideologier, låter det kul? Nääe inte mycket! 
 
Idag blir det iallfall att åka hem och göra stallet, låter Gucci ta en vilodag innan tävlingshelgen för imorn blir det en jogging tur i skogen och på fredag lite trimm innan vi tävlar lördag söndag. Hoppar L:c L:b på lördag och L:c L:b söndag, så ifall någon ska dit får ni väldigt gärna fota om ni har kamera :)
Jag och Pappa ska åka och kolla på en ny moppe idag eftersom min gamla förmodligen är skrot eller kommer kosta betydligt mer att laga än vad den kostade, känns jävligt surt för jag gillar min moppe, den är alldeles lagom för mig men det är kanske dags att säga hejdå till den.
 
Sen blir det att åka upp till Älskling och sen ser vi om vi kanske drar till nydala och eller hittar på någonting annat kul i det här vädret^^.
 
Bild från Surf förre året, då vi kom 2a i första omgången i Div 2 :)
I år hoppas jag på att bli uttagen till Div 1 men tveksamt om mina tränare tycker jag är tillräckligt stabil för det än.

I don't care

Totaldäckade igår efter en lång dag, är typ 5 dagen i rad jag totaldäckar så fort jag lägger mig ner, oavsett om det är soffa eller säng. Jag blir helt slut av fara omkring och vara utomhus hela dagarna, men allt känns så bra ändå!^^
Sommarlovet står på glänt och allt jag vill göra är att kasta mig ut tillsammans med skrikande studenter och aldrig behöva gå tillbaka till skolan igen men som sagt 2 år kvar...
 
Har slutat för länge sedan och sitter och väntar på att Älskling ska sluta, och sen ska vi väll börja dra oss hem till mig.
 
 

I tried to open up your eyes

Är på skolan och sitter mest och väntar på att få åka hem, skolmotivationen för dagen är förtillfället på -0.
Blir att åka hem och rida Gucci, och sen tillbaka till Älskling. 
Funderar på att fara ner på boxningsträning ikväll, Jag saknar det verkligen så skulle verkligen vilja ta upp det igen men nu när moppen är trasig så är jag beroende av mitt busskort på endast 2 resor per dag och eftersom mobilen är paj och jag har en gamm nokia kan jag inte åka på buss appen heller. Så är för tillfället ganska låst. 
 
Får helt enkelt se hur jag gör.
 
 
 

No more

Trött och slut efter en lång dag med mycket omkring åkande. 
Hade hoppträning idag och det gick bra, Gucci var pigg och glad dock var träningen väldigt seg då vi knappt gjorde någonting kändes det som men avslutade iallfall med en kort bana på 1m som kändes bra även om flytet inte var det bästa, men super ponnyn är så duktig och jag är nöjd!:)
Åkte till nydala, trickade lite, Tricking är en typ av sport som är en blandning mellan gymnastik, kampsport och dans, egentligen är det mest volter och skruvar, men jag håller mest på att lära mig setups eftersom jag inte kan volta och skruva än. 
Åkte sedan förbi en kompis till mig och Älskling, stannade där ca en timme innan vi for iväg på gymnastikträning i holmsund, jag tränar dock inte gymnastik men älskling gör.
 
På vägen hem så dog min moppe så nu är moppen stendöd, kändes ju jävligt kul...
 
Nu ser vi på hockey finalen sverige schweiz och man får ju hoppas på ett VM guld!
 
 

Oh if you could see me now

Sov bort hela kvällen igår, tror jag och älskling ofrivilligt däckade klockan halv 9 och sov tills ca halv 8. Klev då upp ordentligt utvilad, släppte ut hästarna och for ut och red Gucci på åkern. Asså jag säger bara helveeeeteee så fin han var!! Jag red runt och var hur förvånad som helst över min lilla ponny som gjorde flygande trav, som vi knappt har tränat på och klockrena galopp ombyten! Ville knappt sluta rida för han var så otroligt jävla jättefin!!:D
Åkte sen ner till nydala och trickade några timmar innan vi åkte hem och har sett på hockey, bra jobbat sverige säger jag bara!!
 
Nu har vi just käkat sen pizza middag och nu ska vi se film^^,
 
Imorn väntas hoppträning och det ska bli riktigt kul! :D
 

Will you tell me to my face

Har legat ute i solen i ett par timmar, har bara bränt mig lite, smörjde faktiskt in mig! Sen somnade jag i på mage i solen men min rygg är som tur är ganska tålig ^^
Har även gjort stall och mockat hage :)
 
Just nu ligger jag i sängen, har duschat av mig solkräm och svett och känner mig ganska fräsch. Snart vankas det grillat till middag och blir en seg kväll hemma.
 
Imorn är det kulturnatta, som der ser ut nu så har vi inte riktigt något inplanerat men det gäller ju att vara spontan!^^
Något jag tar med mig från förra kulturnatta är att ha inte klackisar! Att gå omkring i 13 cm klackar i 5 timmar känns ordentligt i fötterna kan jag lova! 
 
Nu ska jag se sista avsnittet av Vampire Diaries säsong 4!!
 
Såhär såg jag ut på kultis för 2 år sedan, mörkhårig och allt! 
 

You'll take me back for sure

Asså vädret idag!!!! Helt jävla sinnessjukt, har suttit ute typ hela dagen eftersom jag inte har haft några lektioner och tydligen har jag slutat, så ska nog dra hem snart och lägga mig ute och pressa!:D
 
Funderar på att låta Gucci vila idag, eller kanske fara ut på en tur ikväll, men det lutar åt att låta honom vila, blir att göra lite stall, mocka hagen.
 
Allt känns så sjukligt bra just nu och humöret är på topp!
 
Nu ska jag packa ihop mina saker och börja röra mig hemåt! :)
 

We will never go back

Har haft en underbar dag idag! Slutade skolan tidigt, hade bara 3 lektioner, var ute och red världens finaste Gucci i solen, åkte ner till nydala och trickade litrgrann, gick sådär tills höften sa emot. Åkte sedan ner till ängarna och har tittat på när älskling tränar inför brändbollsyran, samtidigt som jag har suttit i solen, bränt mig (igen -.-') och pluggat italienska inför provet imorn. Kan iallfall gramatiken känns det som.
 
Nu ska vi nog ta och käka litegrann, imorn väntas en ny dag som också känns som en bra en! ^^
 

You keep me hanging on

Hade enbart nationella prov i engelska idag så slutade väldigt tidigt, hur skönt som helst! Har varit ute och galopperat Gucci, fixat i stallet, ätit lunch och nu dricker jag tee för blev sugen på det ^^
 
Håller på att föra över filmerna från i helgen till datorn men det tar 1245624 år så kommer förmodligen inte orka ladda upp de idag, men jag ska göra det så fort jag får tid över:)
Annars ska jag snart börja dra mig mot min älskling, och se väntas det Italienska plugg, har nationella på fredag...
 
 

Love


Come on baby turn the lights on

Har slutat skolan för ett tag sedan och just nu väntar jag och Älskling på att Danne ska sluta så vi kan gå ner och tricka på konstgräset på nolia, eller jag ska inte tricka idag för jag har ont överallt och känner mig som en hundra årig gubbe men jag ska iallfall titta på de och spana in tekniker och sånt ^^, Det är ju somsagt fint väder även idag så blir nog en utomhus dag igen, fast självklart så lyckades jag ju bränna mig igår -.-' bara för att jag har typ albinohud, så just nu ser jag ut som en fräknig tomat, även läpparna är typ smått svullnade, röda och svidiga. Bra där Johanna bra där, jag vet ju själv att jag knappt kan vara ute i solen utan att bränna mig -.-'
 
Annars har den här skoldagen gått väldigt fort, fick tillbaka mitt nk prov vilket resulterade i ett C+ hade tydligen på gränsen till B så känner mig jävligt nöjd!^^,
 
Gucci får en välförtjänt vila idag efter fina insatser i helgen så mamma är gullig och tar honom idag ^^
 
 
 

This is fucking awesome

Igår spenderades i princip hela dagen utomhus i det underbara vädret!:)
 
Klev upp klockan 8, gjorde stall och for ut och joggade Gucci som kändes fin och pigg efter tävlingshelgen.
Åkte sedan till vännäs och kollade på elit lagen, och MSV B klassen efter det. Kom tillbaka till stan vid halv 3, käkade lunch och sen kom Sebra och sen for vi ut och trickade någon timma. 
Man känner sig så brutalt dålig jämfört med de, men just nu håller jag på att lära mig setups, det går väll helt okej, börjar förstå tänket och rörelserna men måste få in tekniken. Idag har jag iallfall världens jävla träningsvärk och är stel som en pinne! 
 
Sen for vi på ica och gjorde en egen ben and jerrys, med vanlijglass, digistive men peanutbutter och banan, samt hackade chokladgodisar med typ toffie i, himelskt god men såå mättande, har typ över 1 liter glass kvar ;p
 
Idag så har jag precis gjort bort, läs och hörförståelse i italienska och det kändes okej.
Idag är det fint väder och denna dag kommer säkert spenderas utomhus med^^,
 
Tänkte iallfall att jag kunde visa en bild på hur mitt Eskadron täcke som jag fick ser ut, googel bild men det får duga ^^,
 

I don't care if heaven won't take me back

Jag är inte död, har bara haft fullt upp dess dagar.
 
Iallfall resume från denna tävlingshelg!
 
L:c i fredags
 
Han var fin, lyssnade rätt bra men kändes lite loj, hoppade fina språng och allt kändes väldigt lätt för honom. Hade ett onödigt pet på sista i omhoppningen för att jag svängde för snävt så han hann inte upp med benen, kom iallfall 6a vilket var 1 utanför placering, surt för hade verkligen hoppats på att äntligen få en grön rosett.
 
L:b i fredags
 
I den här klassen kändes han mycket piggare, jag var på honom mer, red fram mer effektivt. 
Banan var sjukt svår med snabba, tvära svängar och mycket teckniska grejer, verkligen ingen bana till våran fördel.
Fick ett stopp på 2an då vi hamnade på ett mellan läge, borde ha hållt ihop honom bättre innan. Sen kom vi igång men fick ett pet på 7an då jag släppte iväg honom, men annars är jag väldigt nöjd med honom, han lyssnade fint och hoppade fina språng.
 
L:c idag
 
Bestämde mig för att hoppa L:cn ändå idag, banan var ganska flum då man typ hoppade runt fyrkantspåret och sen vände tillbaka och hoppade efter halva fyrkantspåret. Omhoppningen var lite gas och sväng. Han kändes piggare än igår och var jättefin, räckte till en dubbelnolla och en seger, var till och med enda dubbelnollan! ^^
Fick en rosett, plakett, presentkort på tegshästsport för 300kr, och ett Eskadron fleecetäcke! ;o Heeelt galet att jag kunde vinna ett Eskadron täcke i en L:c, ett sånt täcke kostar ju fan runt 800 spänn, det var jävligt snyggt också! ^^
 
L:b idag
 
Han kändes fin på framhoppningen och lyssnade super, inne på banan fick vi ett klockrent språng på första men sen fick vi ett stopp på 2an som kom snabbt i en brytsväng och jag borde ha försökt ha tagit min halvhalt lite senare. Sen kom vi jättebra 2-3-4, tvekade lite på 5an som var en kombination där jag fick vara på honom jag hamnade i oblans och inser att 6an kom alldeles för fort till vänster och jag var påväg rakt fram, vilket resulterar i att jag försöker svänga och Gucci svänger lite snabbare än jag räknat med så jag flyger åt andra hållet... hehe.
Slog mig iallfall inte och jag är nöjd med honom för jag sa ju sväng och han lyssnade, det var bara jag som var en klant som inte kunde hålla mig kvar.
 
Som slutresume är jag nöjd över årets första tävling och det ska bli grymt kul att fortsätta säsongen! :)
 
 

I like you alot

Har varit en skön dag idag, trotts att den har varit lång har den gått rätt snabbt.
Hade skola till 15.40 och sen for jag Älskling och Sebra in till stan ett tag, mötte upp lite folk de kände, de trickade lite på en gräsmatta och sedan for jag hem för att fara mot hippo och tvätta Gucci, som skötte sig oväntat bra med tanke på att han i princip hatar att bli duschad, men tror han tycker det är ganska skönt ändå ^^
 
Just nu ligger jag i min  egen säng hemma och funderar på att snart sova, Älskling har lite killkväll med Sebra så jag hoppas de har de roligt :)
Imorn slutar jag tidigt, redan 13.40, vet inte riktigt vad jag ska göra sen men blir iallfall att sova hemma imorn också, tar utsläpp både imorn och på torsdag.
 
Nu ska jag se nått avsnitt Reborn och sen sova.
 
Haha, första bilden på mig och Älskling, charmigt fast nää ^^
 

It's impossible

Igår blev en skön kväll, Sebra kom över och vi käkade mat, for ut å lekte runt på ängarna och sen åkte vi å köpte massa godis och såg på film, Wreck it Ralph, alltså en tecknad film, den var faktiskt rätt bra ^^
 
Somnade runt 12 och klev upp vid 7 dock hade vi varit vaken sen 6 då vi ställde tidigt alarm, vaknade dock av att jag grät för jag drömde cp drömmar, det var däremot inte så kul, men det var rätt mysigt att vi båda klev upp tidigt och åt frukost för det brukar vi nästan aldrig göra för Älskling är alltid så morgontrött ^^
 
Idag så har jag långdag, ska passa på att skriva klart mitt historia arbete och sen blir det att åka in på hippo ikväll och tvätta Gucci inför tävlingen ^^
 
 

 Som svar på en fråga så gillar jag Draggen, Det är skön miljö och jag gillar folket, dock är jag väll kanske inte så lik de flesta som går här så personligen skulle jag kanske passa bättre in på midgård vilket jag nästan ångrar litegrann att jag inte valde just pågrund av folket och atmosfären där men samtidigt så ska Sam linjen där inte vara lika bra och sen hade jag ju aldrig träffat Älskling ifall jag hade gått där :]
Men i helhet så gillar jag draggen och är nöjd med mitt val :)
 
 

Loose lips shipwrecks ships

Sitter på sista lektionen och räknar minuterna tills jag slutar, Efter skolan blir det en snabbis ner till stan och lämna in min mobil samt gå förbi piercing stället och se om man kan handla på sig nå nya piercingar, är skyldig älskling en eftersom jag tappade en av kulorna på hans hästsko, jag är så duktig.
 
Annars blir det nog en ganska lugn kväll ^^
 

Just the way you are

Fått massa fina bilder från Micke träningen! ^^,
 

I know everything that makes you who you are

klev upp vid 11 idag, for hem och gjorde stall och mockade hage, Gucci vilar idag.
For iväg med Älskling och käkade glamorös lunch på frasses, prövade renburgare och det var riktigt gott faktiskt!
Sen så blev Älskling taggad på att tricka lite grann så vi gick ut på hans baksida, själv så hoppade jag mest omkring och rullade runt på marken tills jag blev taggad på att faktiskt prova något själv och det var ju faktiskt hur kul som helst! Prövade dock bara på lite basic grejer men jag klarade de nästan, så nu är målet att jag ska börja lära mig för det är ju faktiskt så himla coolt!^^
 
Nu ska vi däremot gosa ner oss i soffan med lite godis å bra filmer, imorn väntar en skoldag vilket inte känns så taggat och sen ska jag lämna in min telefon på lagning igen...
Klantskalle som jag är la jag mobilen på moppe sistsen medan jag höll på och ta på mig hjälmen och självklart gled den av och med skärmen före rakt ner i stengruset så hela skärmen sprack och inte funkar alls...
Jävla äckelskits klantskalle jag är blir så irriterad!!
Så nu sitter jag här med fina gammnokian istället, förhoppningsvis tar det inte så lång tid att laga skärmen men kändes jävulskt ovärt att måsta lägga ut runt 500 spänn på det...
 
Nu blir det iallfall filmmys!!
 
Gammla gifs ^^
 
 

I watch you choke on the hearts you break

Sitter hemma hos älskling som ligger och sover i vardagsrummet, vill inte väcka honom då han har lanat med sina kompisar hela natten och förtjänar att sova^^
 
Klev upp i morse och släppte ut hästarna, gick in, dog i sängen en halvtimma innan jag klev upp, gick med Basse och Strumpan, käkade frukost och gjorde stall.
 
For ut på en liten runda med Gucci som var så himla fin! Känslan när man kan rida i alla gångarter, öka och minska utan att ens behöva hålla i tyglarna är riktigt underbar, hade hacket men knöt ihop tyglarna och lät de ligga på halsen större delen av passet och han lyssnade så himla bra på vikt och röst.
Åh vad han har blivit fin min lilla skrutt!
 
Idag får vi se vad vi hittar på, det är fint väder och jag tänker då inte sitta inne hela dagen, men först ska älskling få sova ett tag innan jag vågar mig på att väcka honom ^^
 
 

Why are you so complicated

Fyyy tusan så underbart fin min ponny är!!
 
Som vanligt när det är Micke träning på g så gäller svåra banor, med snabba svängar och korta distanser, samt ett par kombinationer och idag var det en 3 kombination och en 2 kombination med :)
 
Börjar hoppa fram lite på en trippel som vi först byggde upp till ett räcke, sen en oxer och sist trippel, skuttade över de ett par gånger och han kändes taggad och fin!
Hoppade sedan fram på 3 kombinationen på låg höjd och det var inga problem!
 
Hoppade sedan banan lite lägre, kanske runt 80-90, nu får ni inte klaga på mina paint skills men banan såg ut såhär :
 
Vi började alltså på oxern snett igenom, 5 språng till ett räcke, sen svänga innanför trippeln på oxern, 4 lite fram till räcket, sen upp i kombinationen med 2 språng i mellan med 6 språng till trippeln, sedan lång distans ner till räcket, var en kulvert under men orkade inte rita det, och sen snabb höger sväng in i 3 kombinationen med 1 språng och sen 2 språng ut.
 
Första rundan gick bra, lekte runt lite på uppvärmningshöjden och det kändes bra, fick inte riktigt igenom halvhalten till första hindret så kom lite nära och sen skulle jag ha tryckt till honom innan 3 an men annars bara bra!
 
Sen höjde vi upp banan till 1m-105 allt kändes hur bra som helst, dock så petade vi första in på 2 kombinationen då vi kom in lite stort och han blev flack och sen petade vi andra i 3 kombinationen då vi hade lite mycket fart in.
 
Skrittade ett tag och sen körde vi banan igen och den här gången kändes det som allt stämde. Han hoppade grymma språng,lyssnade bra fast han blev taggad och satte en fin noll bana!  
 
Känns verkligen roligt att träna nu när det går så himla bra!

Heaven is a place on earth with you

Har skrivit nationella i engelska och det gick väll braa, har även slutat för dagen men väntar på att älskling ska få lunch så vi kan äta tillsammans innan jag åker hem.
Ikväll är det Micke träning och det ska bli sjuktkul, som vanligt lär det ju vara svåra banor men det är sjukt kul, älskar Micke träningar! :D
 
Och jag lovar att jag ska bli bättre på att lägga upp filmer och jag tror jag ska ta tag i mig själv och lägga upp filmen från förra micke träningen då jag hoppade på hackamore, dock så kör jag ju på mitt vanliga pelham nu igen, då han blev alldeles för stark på hacket när man blir pigg. Men hacket är fortfarande perfekt att rida med i vanliga fall!
 
Som igår for jag ut och galopptränade på hacket, red 8 volter med fattningar och avbrott vid varje ny cirkel, vilket jag ska fortsätta träna för jag vill verkligen att han ska lära sig galoppombyten snart!^^
 
 
Näe nu ska jag se lite Reborn innan det blir lunch :)

åååååhhhh vad jag taggar vännästävlingarna nästa helg!!! 
 

To realize that we used to have we don't have anymore

Anonym Om:
Vad har du för planer med din D- ponny tävlingsmässigt? Visst är Tingeling såld? Såg er i vännäs och han är värkligen jättesöt
 
Med Gucci är min plan under den här tävlingssäsongen och nästa som är min sista att försöka starta L:a, jag hoppas på att kunna debutera L:a i slutet av den här säsongen och under nästa år skulle jag vilja börja jobba på att få stadiga L:a rundor och går det bra skulle jag gärna vilja kvala MSV, jag kanske inte hinner starta MSV innan jag blir för gammal men det skulle vara väldigt kul ifall vi lyckades kvala! :)
 
Tingis är somsagt såld, hon åkte till världens gulligaste familj med där lilla 9 åriga Alicia ska ha henne som en läromästare. Det känns väldigt tomt och jag saknar henne nå fruktansvärt mycket men jag vet att det här är bäst för henne och hon kommer få det hur bra som helst där borta och jag är jätteglad för hennes skull! 
Även fast hon inte räknas som min längre kommer hon alltid att vara min finaste Lilla Röda <3
 

Just past your lips

Det är alltid lika kul att komma till skolan och inse att man inte har någon lektion och börjar 11.40...
Hade kunnat dra en feet sovmorgon som dessutom hade varit välbehövlig!
Aja...
 
Igår spenderades iallfall halva dagen på ica eftersom det var inventering på G, ALLT ska räknas, vi jobbade mellan 8 - 14.30 men tiden gick ändå rätt snabbt för att man höll igång hela tiden.
 
Sen for vi hem till Älskling och lekte lite på baksidan, han trickade omkring och jag satt mest och skrattade åt han ^^
Hjälpte honom sedan att plugga inför sitt prov innan vi gick och la oss, var verkligen heelt slut!
 
Idag ska jag hem fara ut och galoppjobba Gucci, sen blir det in till stan, göra bort idrottsanalysen och kolla över mina andra skolarbeten, känns som jag gjort bort en heldel ändå nu när jag kommit igång lite.
 
Näe nu ska jag typ ta en powernap eller nått, börjar ju somsagt inte förän 11.40
 
Hahaha, man blev ganska seg i huvudet av inventeringen så då kickade natt humorn in XD

That's how it goes

6 månader med världens bästa pojke<3