One more chance to hold you close

För att jag inte ska få bloggtorka så kör vi helt enkelt en lista för att hålla igång lite :)
 
 
Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
 
1, Det mesta av mina pengar jag lägger ut per månad går nog till mat.
 
2, Jag älskar att hålla på med smink och hår men är oftast alldeles för lat för att fixa mig
 
 
3, Jag kan inte leva utan min ryggsäck, spelar ingen roll om den är tom den följer ändå med överallt!
 
 
4, Om jag väljer att köpa häst efter Gucci så vill jag ha ett sto, de är på något sätt mer personliga och roliga enligt mig.
 
5, Den enda färgen i håret jag inte har haft är grön.
 
6, Jag vill formodligen jobba med journalistik när jag gått ut skolan, men jag vill inte läsa vidare direkt.
 
7, Jag önskar att mitt hår var naturlig mörkbrunt och tjockt, tycker det är såå snyggt men jag passar bäst i blond.
 
8, Jag har i princip bara kill kompisar numera.
 
9, Jag önskar att jag kunde screama, haha skulle vara sjukt coolt att va tjej och kunna det! 
 
10, Om inte jag hade hållt på med hästar hade jag väldigt gärna vilja hålla på med, boxning, kickboxning, MMA eller motorcross.
 
 

We are born to die

Sovit riktigt riktigt kasst i natt och drömt massa mardrömmar och vaknat av att jag gråtit, usschh inte kul någonstans, varför drömmer jag alltid mardrömmar och sover dåligt när jag sover själv, inte normalt nånstans -.-'
 
Iallfall så gick jag ut till stallet så fort jag klev upp, blev att fara ut på en timmes skritt i skogen då underlaget var hårt och han behövde nog få skritta ur lite träningsvärk i kroppen sen igår, för om jag har träningsvärk så borde han defenitivt ha det.
Det är ju dessutom Micke träning på fredag så det ska bli superkul!
Älskar Micke träningarna de är så sjukt bra!
Hoppas verkligen på att vi får hoppa bana, då jag skulle vilja ha lite känsla innan Surf nästa helg!
Har dock bara anmält L:b än så länge, skulle ju så gärna vilja debutera L:a men har haft alldeles för lite träningar innan för att det känns stabilt och sen blev ju hippotävlingen inställd då jag skulle hoppa L:b+5 igen men vi får helt enkelt se. Antingen efter anmäler jag mig till L:c eller L:a eller så hoppar jag bara L:bn aja vi får helt enkelt se!
 
 

Let's go wild

Träningen idag var sjukt jobbig! 
Blev en markarbets träning med endast 4 bommar på 3 serpentinbågar där fokuset låg på att flytta för skänkeln i kurvorna och hålla jämnt tempo över bommarna samt tempoväxlingar på långsidan. Gjorde först allt i trav i båda varven sedan i galopp och sist la vi upp bommarna till 3 små räcken.
 
Det var galet svårt, samtidigt så sjukt basic och man känner verkligen att sånt här skulle man behöva rida minst 1 gång i veckan! Blir ju dock liiite svårt där vi bor men.
 
Hur som helst så var Gucci fin, dock väldigt pigg har har svårt för att flytta sig då han inte riktigt förstår vad han ska göra och man måste vara väldigt tydlig, han blir lätt lite stressad och vill fatta galopp men i slutet så kändes det riktigt bra :)
 
Fick som feedback att han var en söt och pigg ponny som behöver vara mer uppmärksam på mina hjälper samt att jag behöver vara lite hårdare med honom och det ligger mycket i vad hon säger så nu blir det att börja träna mycket mer lydnad framöver!
 
Mobilbild
 

You made my feelings go away

Sovit jättegott i natt, och kände mig utvilad när jag vaknade. Gick en promenad med Strumpan och åt gröt till frukost med hallon, gooott :]
Efter det har jag enbart legat i sängen och degat framför datorn men snart känner jag att det är dags för lite lunch och en till promenad med Strumpan, dock känns det lite jobbigt i benen att gå idag eftersom jag har grymt ont i min högra höft, vilket förövrigt är samma ben som är längre än det andra. Började ha känningar i höften igår efter att jag gått omkring på stan, men känns ju inte riktigt som att man borde få så ont utan det.
Känner mig som en trasig gammal tant, haha.
 
 

If our love is insanity

Nu är det så att der är dags för mig att ta tag i mina matvanor, har i principt levt på onyttigheter sedan skolan började. Men nu är jag en sån person som har en sån typ av kroppsbyggnad att jag kan äta i princip vad som helst utan att gå upp i vikt eller bli större. Men jag blir otroligt seg i kroppen istället, känner mig uppsvälld, pluffsig och ständigt socker sugen, samt får huvudvärk, vilket inte precis är så kul. 
Samtidigt är jag en sån person som tycker att äta nyttigt är sjukt tråkigt, att hela tiden tänka på näringsinnehåll, kolhydrater och sånt. Jag är i princip en sån person som äter det jag är sugen på vilket inte alltid är speciellt bra mat.
 
Nu har jag bestämt att jag ska kicka igång höstlovet med att börja jobba mot en mer hälsosam kost och lägga på lite träning på det. 
Orkar absolut inte bli något sorts träningsfreak med strikta tränings och kostscheman. Jag menar hur kul är det?
Det ska ju liksom vara kul att vara hälsosam inte en press, ett måste och något ångestframkallade.
 
Personligt tycker jag att den nya Strong Is The New Skinny trenden är mer en sorts ätstörning förklädd i muskler men det är min åsikt, och nu säger jag inte att alla som stöttar denna trend är fanatiska hetstränare som är missnöjda med sig själva, men bara en tankeställare. För vad gör det egentligen med självförtroendet att hela tiden se vältränade och rippade kroppar? Klart man får ångest och man känner sig lat.
 
Jag tänker inte hänga med i någon trend förutom min egen trend! 
 
 

This time I swear I mean it

Träffade upp Rebecca på vasaplan och tog en lång lunch/fika på waynes och pratade om allt och ingenting ungefär, det var trevligt och alldeles för länge sedan sist:)
Sen blev det att premiär shoppa i nya gallerian och kan säga att jag skulle ju döda för alla awesome plagg inne på Carlings, men det var speciellt en tröja som verkligen skrek köp mig och då kan man ju inte säga emot eller hur?^^
 
Så dagens inköp är alltså en awesome tröja, 2 par tights, en blekning och hårinpackning, känner mig nöjd köpte bara nödvändiga saker, eller tröjan kanske inte var så nödvändig men när kläder skriker köp mig kan man inte säga emot, sådet så!
 
Nu har jag ätit middag är riktigt mätt och nu ska jag se naruto typ hela kvällen, imorn väntar en tråkdag med massa matteplugg och på kvällen är det hoppträning för Kerstin Martinsson. 
Blir första gången jag rider för henne och det ska bli jättekul för hon är riktigt riktigt grym!!
 
Min awesome tröja!!
 
Ett par av tightsen jag köpte
 
 
 

You keep me awake

Snacka om att jag var snurrig imorse, haha när Thais väckare ringde vid 6 var jag helt övertygad om att det var min födelsedag sen insåg jag ganska snabbt att så var det ju inte och sen somnade jag om haha.
Klev iallfall upp vid 9 gick en promenad med Strumpan käkade frukost och nu sitter jag i sängen framför datorn innan jag ska börja göra mig iordning för att rulla ner på stan. Blir att catcha upp lite med Rebecca så det blir nog trevligt!^^
 
 

Im on top of the world

Har man inte så mycket att göra kan man ju passa på att sitta och träna i photoshop, det är ruskigt svårt att få till det bra och nu har jag ändå suttit ganska länge och kämpat och det blev ändå inte speciellt bra, här kommer en före och efter bild iallafall! :)
 
Före
 
 
Efter
 
 
 

Im trapped im going insane

Klev upp hyfsat tidigt idag, for hem gjorde bort stallet och lunchade kom tillbaka till stan och har suttit och pluggat matte i lite mer än en timma, och blir bara arg, paniksalgen och frustrerad över att jag knappt fattar någonting...
förstår verkligen inte hur jag ska kunna klara det här för ingenting går ihop i min hjärna, blir som att alla tal och formler bara klumpar ihop sig till något obestämt mönster som jag inte kan förstå...
Tur att Thai fattar iallfall så han försöker förklara för mig även om han tycker jag är dum i huvudet som inte fattar sånt som är så logiskt... blir så less..
tar en mattepaus nu iallfall innan jag sätter mig med det igen..
 
 

I can tell

Nu är ponnyn klippt, rummet städat och det känns bra :) Tog dock ett tag att klippa honom eftersom våran klippmaskin bestämde sig för att strejka ett tag, illa illa men tur att man har en teknisk pappa som lyckades fixa det ganska fort :)
 
Just nu sitter och och thai vid varsin dator och är sådär lagom sociala med varandra.
 
imorn blire att åka hem vid 10.15 och fara ut och rida ponny plutt, blir även att plugga matte och sånt tråkigt, men men om jag inte vill få världens fetaste F så måste man ju iallfall försöka även om det är omöjligt. bra inställning jag vet.
 
 

Been holding on for so long

gårkvällen var chill, sovit som en sten och känner mig pigg och fräsh, eller iallfall pigg.
Idag är det riktigt skönt väder ute men hade tänkt låta Gucci vila idag, då det fungerar bäst med min veckoplanering, så idag ska jag nog putsa upp min smutsiga utrustning, mocka lite hage och raka honom igen då han börjar bli lite lurvig igen:)
 

Let live

Har varit på hippo och ridit finaste grå, blev som planerat att låta honom galoppera mycket och han var riktigt fin, blev även att ta några språng på ett räcke med avslutande höjd 105, lagom helt enkelt, han var fin och tyckte det var kul!
 
Har själv fått i mig lite middag och godis och ikväll blir det mys och se film, känns perfekt!
 
En liten suddig bild pappa fotade med mobilkamera :)
 
 

I guess I should have let you win

Idag är det en sån här tråkig regn dag när man bara vill ligga under ett täcke och se på bra filmer.
Blir iallfall att fara iväg med hästarna in på hippo och rida i ridhus vilket känns skönt!
Ska nog låta honom rulla på mycket i galoppen idag eftersom han var väldigt pigg igår och förmodligen behöver galoppera av.
 
Annars är det här som sagt en såndär tråk dag, helt enkelt en tråk dag..
 
 
 

You can make it on your own

Blev en skön chill kväll igår, satt och ritade 2 timmar innan vi gick och la oss och hade tänkt skissa på min tattuering men blev att jag ritade någon helt annan typ av dödskalle, men de var kul även om den inte blev speciellt bra, är ju inte precis någon konstnär om jag säger såå!
 
Sjukligt trött när jag vaknade då jag sovit lite halvtaskigt, varför vet jag inte riktigt då thai slocknade som en sten hur som helst känns det såå skönt att det här är sista dagen och eftersom det är halloween under höstlovet har draggen gjort mitten alldeles mysig med massa ballonger, spindelväv och pumpor med ljus samt lite ljusslingor, det borde alltid se ut sådär juu för det är sjukt mysigt!^^
haha kommer ihåg förra året då det var såhär med mingel i mitten och allt när thai stod och höll om mig och sjöng gangnamstyle i mitt öra till musiken som spelades i högtalarna och jag blev så förundrad över att han kunde hela texten den är ju fan på koreanska XD
 
Näe nu ska jag återgå till mitt skolarbete^^
 

This is for the fallen one

Känner mig riktigt trött och seg i kroppen, ska bli såå skönt med helg och lov för den delen! Kommer inte göra ett piss på hela lovet förutom att jag MÅSTE plugga till mitt matteprov om jag inte vill få världens fetaste F... Tur att man har en pojkvän som är asiat om ni förstår vad jag menar ;)
 
iallfall har inte mycket gjorts sen jag kommit hem, kollat på när pojkarna bytte däck på bilen, ätit middag och om ett tag blir det nog lite tattuerings skissande, har gjort ett par dåliga skisser på min planerade gadd på låret men jag är ju så dålig på att rita att det är pinsamt men Thai (älskling) är grym på att rita så han får hjälpa mig, som sagt dessa jävla asiater som är bra på allt >.<''
 
 
 

Should I run away and change my name

Lyssnar på Our Last Nights nysläppta låt  (<---länk) från deras kommande album och den är verkligen brutalt bra!! Längtar som satan tills deras album kommer! Har ju lyssnat på de sen jag gick i typ 7an-8an så det här bandet ligger varmt om hjärtat kan jag lova!
 
Annar sitter jag och jobbar på min folder och är i princip klar med mitt skrivande, ska börja jobba på målgruppsanalysen också för att få det klart, har ju deadline onsdag efter lover så allt får ju gärna vara gjort så mycket som möjligt innan vi tar lov.
 
Har även fått tillbaka min riktiga skoldator och jag minns inte att den var såhär liten men men jag har ju fått webbcamera igen så nu kan jag göra fula gifs igen!:D
 
 
 
 

When it crumbles we will stand tall

Hunnit vara hemma och ridit Gucci i detta tråkiga väder, hade iallfall tur att det inte regnade.
Passade på att rida i alla gångarter nu när underlaget var bra men jag märkte ganska snabbt att sätta i sig en stor matlåda innan man ska ut och rida var ingen bra ide, fick världens håll och det blev illamående, kändes typ som om jag hade spaghetti och köttfärsås överallt förutom magen, ingen härlig känsla direkt..
Hoppade iallfall i duschen innan jag tog bussen hem till älskling och nu sitter jag och dricker orangina blodapelsin som har blivit lite av en favorit innan vi tar tag i körkorts pluggande!
 
 

Your loving arms are keeping me from harm

Skönt med en sovmorgon idag, satt verkligen bra även om jag mest låg och halvslummrade till och från efter att älskling klivit upp för att fara på jobbet. hur som helst har de varit en rätt chill dag, håller på att jobba med våra informationsfoldrar just nu som vi har som deadline till efter lovet. Tror det kommer gå rätt bra, har hittills skrivit klart om media inriktningen men kommer behöva lite mer tid på beteende delen eftersom jag faktiskt inte vet så mycket om den linjen så får jag helt enkelt ta och fråga vilket jag inte riktigt kan göra nu.
 
Igårkväll snöade det massor och sen när jag vaknade upp så osregnade det istället och har gjort de typ hela dagen, men men en fördel är ju att marken blir mjuk och det borde förmodligen gå att rida ute iallfall, även om det är i regnigt.
 
Idag blir det även att plugga körkortsteori, har 2 faser kvar samt repetition, eller egentligen är det ju älskling som har det men vi gör alltid körkortsteori tillsammans så vi båda lär oss eftersom jag snart ska skriva in mig på körskolan och teorin är faktiskt riktigt svår ibland, vissa frågor är skrivna så konstigt att man knappt förstår och vissa svar är så obvious att man svarar fel bara därför men men det går framåt!
 
Mitt hår har verkligen tvättats ur sjukt mycket nu, har en extremt konstig färg, i vissa ljus är det blåaktigt och vissa lila aktigt, samt gråaktigt, blondaktigt och jaa helt enkelt en massa färger. Blir nog snart att fixa tillbaka håret till helblont igen. Behöver även gå till frissan och köpa nytt löshår...
 
 
 

Im dying to feel what you feel now

Så brutalt trött och seg, förstår inte alls vars denna trötthet kom ifrån, känns som klockan är typ 12 elr nått blah!
 
Sen jag slutade har jag i princip inte gjort så mycket, typ ätit godis och sett på film, skäms skäms jag skulle ju sluta med onyttigheter... och sen måste jag lära mig att inte somna till film också -.-'
 
Imorn har jag iallafall sovmorgon vilket ska bli grymt skönt, dock ska älskling upp tidigt och fara till jobbet så jag hoppas att jag lyckas somna om även om han kliver upp.
Slutar dock 15.40 och sen blir det hem och ta ut Gucci och se vad som går att göra, förhoppningsvis finns det fortfarande vissa ställen de går att rida på.
 
Endast 3 dagar kvar innan höstlovet så får helt enkelt stå ut!
 
Skulle gärna vilja ha lite varmare iallfall..
 
 

Go back

Känner mig trött och seg även om jag sovit en massa timmar, tror jag sov lite för hårt men sova är alltid skönt!
Råkade desutom spräcka en ögonskugga på min foundation borste så orkade inte tvätta bort det så blev en osminkad dag ingen, sen var sovrummet så mörkt att jag inte hittade mina kläder och tog de närmaste jag kunde hitta, så idag ser jag ut som en lodis i gråa mjukisbyxor,grå tjocktröja och grå keps.. hehe fint -.-'
 
Slutar tidigt idag men ska stanna kvar ett litet tag på skolan och hämta ut min dator som varit inne på lagning sen skolan började, så måste få över mina arbeten och lite sånt på den datorn.
 
Maja rider Gucci idag så blir hästledig.
 
Passar in på mig på pricken!
 

I remember all the times you screwed me over

Halvseg skoldag men snart är den slut, har bara en lektion kvar MSK och de lektionerna brukar helt ärligt vara riktigt tråkiga men men...
Ska hem sen och ta hand om finaste grå och får se om jag hittar nånstans å rida då det är så hårt just nu.
Sen blir det hem till Älskling och plugga körkortsteori!
 
 

You and me

Idag är det prick ett år sedan jag för första gången åkte hem till Jonathan.
 
Vi hade pratat om de dagen innan, att vi skulle träffas för första gången då vi tidigare mest bara hade tittat på varandra i korridorerna på skolan.
 
Jag minns kvällen som igår.
 
Vi smsade hela dagen och efter middagen tog jag bussen ner till stan där han skulle möta upp mig.
Jag kom ner tidigare än honom och satt med min tjocka dunjacka och frös samtidigt som jag lyssnade på musik på högsta volym och tittade ner i marken och försökte intala mig själv att jag inte behövde vara nervös.
Efter ett tag kände jag en knack på axeln och jag ryckte förvånat till och såg att han stod framför mig och hade stått där ett tag. 
Jag fick låna hans halsduk och vi tog bussen upp till honom.
Vi satt på hans rum hela kvällen, lyssnade på musik, pratade och brottades och skrattade än massa.
Sen kom stunden då vi låg alldeles nära varandra, när man tydligt kunde känna spänningen byggas upp mellan våra läppar, innan de slutligen mötte varandra.
 
Vi åkte ner till stan igen, träffade lite blandat folk innan vi på Rödäng skiljdes åt.
 
Denna kväll är en av de bästa i mitt liv hittills, jag kommer aldrig någonsin glömma den här kvällen och allting föll ju på plats efter det, nu är det vi och jag hoppas att det får fortsätta vara så <3
 
 

Climbing out the backdoor

Jobbat mellan 8-2 idag, kan ju säga att jag var riktigt död när jag blev tvungen att rulla ur sängen och det tog ett bra tag innan jag vaknade till, som skönt var gick jobbtimmarna väldigt snabbt.
 
For sedan ut på en tur med Gucci, dock börjar underlaget bli väldigt hårt just nu så jag undrar hur länge till det går att rida på, annars skötte sig lilla grå alldeles fin fint.
 
Blev att baka pizza till middag som blev riktigt goda, bortsett från att jag lyckades bränna sönder kanterna men men vem äter egentligen kanterna?
For sedan på bio med pappa hans kompis och älskling, blev att se Rush som var riktigt bra och sevärd!
 
Imorn jobbar jag mellan 2-7 så får iallfall en sovmorgons dag innan skolan, de ska bli skönt!
 
 
 

If you ran away

Läste ett riktigt bra inlägg med skräckexempel på vad som kan hända när bilförare inte tar hänsyn till en när man rider efter vägen!http://lipan.wordpress.com/2013/10/17/med-livet-som-insats/
 
Blir verkligen sjukt irriterad på alla bilförare, jag rider efter vägen i princip varje dag för att ta mig till ridvägarna och bilisterna kör verkligen som idioter, spelar ingen roll om det är en liten skrutt bil eller en fet skåpbil med ett skrammligt släp efter sig, de kör lika fort ändå och håller knappt ut i sidan, man kan ju inte bli annat än förbannad, vad tänker folk med?
Tror ingen vill ha 600 kilo häst genom bilrutan...
 
 

No one lives there anymore

Lyckades fastna framför gamla TVD avsnitt så inte tusan blev de nå gym idag, aja det är kanske inte meningen att jag ska börja gymma igen.
 
Jag och Maja swoppade hästar idag så jag red Iddypiddy och hon red Gucci, Iddy känns verkligen som en riktig ponny att rida så det går inte att ta det seriöst haha och sen har hon världens gunghäst galopp men snäll är hon verkligen^^
 
Imorn väntar sista skoldagen vilket känns riktigt sköönt även om denna vecka har gått sjukligt snabbt!
 
 

Closer the ever

Börjar känna mig sjukt seg efter den här skoldagen, har bara en lektion kvar där vi ska film, skönt men kommer förmodligen bli ännu segare. Ser fram emot att komma hem och ta ut Gucci på en sväng i skogen så jag får lite frisk luft, känner mig verkligen i behov av det nu efter så många timmar innomhus framför en dator!
 
Ikväll blir det förmodligen gym, har sagt det typ tusen gånger den senaste tiden men idag smäller det.
Dock känner jag mig inte så taggad för är alldeles seg i kroppen men blir förmodligen bättre när jag kommer hem, får i mig lite käk och få komma ut på min fina gråa!
 
Den här veckan har gått sjukt fort och jag jobbar även i helgen, hade dock hellre varit ledig men men pengar växer inte på träd!
 
Liten Lurvig Bebis Gucc ^^
 
 
 
 
 

Don't regret your past, it gives you the chance to learn

Lagar mat åt älskling som den husmor jag är, fast det var ju det där med att jag är helt värdelös på att laga mat men men.
 
Har varit hemma och ridit en pigg och glad Gucci i kylan och märkte för första gången att kälen börjar lägga sig i marken, det börjar bli lite hårt nu och imorn skulle det tydligen snöa, vintern är verkligen här snart!
 
Annars har vi varit förbi på trickingträningen och påvägen hem råkade vi köpa med lite godis,hehe och så ser vi Atlantis 2 ^^
 
Älskar Disney filmer, kommer aldrig växa ifrån det!
 
 

For those you love

Har säkert sovit 12 timmar i natt, riktigt skönt om man frågar mig!
Har haft en chill skoldag, hade endast 30 minuter Mediaproduktion då vi satt i grupper och diskuterade om hur vi ska lägga upp vårat kommande arbete, sen var det modeshow/skräckshow i aulan som vi har kollat på, sett film på engelskan och nu har jag media och är i princip klar med arbetet så har inte så mycket att göra förutom att längta hem.
 
 
 

You wrecked me

Så sjukligt seg när jag vaknade imorse, sen att rummet var svinkallt gjorde inte saken bättre vilket resulterade i att jag råkade snooza lite för länge..
 
Iallfall har jag en kort dag idag, slutar 13.15 men måste dock vänta på stan i en timme innan bussen hem går.
Sen blir det att fara ut och rida Gucci och efter det kanske det blir gym, måste verkligen komma igång på den fronten!!
 
 

Those days of glory

Känner mig piggare nu så blir förmodligen skola imorn om allt går enligt planerna vilket jag hoppas, eller egentligen vill jag att åren ska gå snabbare så jag går ut skolan men det funkar ju inte riktigt så.
 
Idag har jag mest legat i soffan, sett på både Herbie och Atlantis,  ätit frukt och kollat runt på coola grejer på Ebay som jag mer än gärna skulle vilja beställa men vågar man?
 
Iallafall känner jag mig piggare och förhoppningsvis blir det en bra dag imorn!
 
 

Pieces of broken memories

Sitter i soffan och mår rätt dåligt, igår mot kvällen fick jag jätteont i magen och det blev bara värre när jag skulle sova, min mage är aldeles svullen och gör jätteont och så mår jag illa.. känns dock lite bättre nu men gör fortfarande ont och är lätt illamående, samt att jag har ont i svanken, känns typ som träningsvärk men förstår inte vars den ska ha kunnat komma ifrån..
 
Så idag blir helt enkelt en vilar dag och se film dag, låter inte helt fel de heller men känns inte så bra att missa skolan...
 
 
Mamma är snäll å tar Gucci så blir en hästfri dag också.
 
 
 
 

To live and let die

 
 
 

You'r a lier

Igår hade vi alltså middagsgäster och det blev att äta go grillat och pannacotta till efterrätt, snacka om att man åt sig proppmätt!
Sen blev det chillande och mys med Älskling ^^
 
Sov till klockan halv 12 ungefär, sen gick hela familjen ut för att plocka ner sommarhagarna, så har konkat staket pinnar och lindat tråd i ungefär 2 timmar, men skönt att komma ut och få frisk luft sådär på morgonen.
Efter det blev det att gå in och käka lite lunch innan det blev att fara ut och rida Gucci:)
 
Idag stod galoppjobb på schemat så blev att fara bort mot sandvägarna, vilket är en ganska lång tur på ungefär 1½ timme.
 
Travade ungefär hela vägen fram till sandvägarna och när vi väl kom dit blev det att jobba båda kort och lång galopp,vilket betyder i princip inge krav på formen utan enbart att han ska jobba med bakdelen och sätta under sig ordentligt och det blir jobbigt för honom i sanden så han var lite springig till en början :)
Sen hade någon ställt upp en litet hinder på kanske 60-70cm som vi hoppade över^^ 
 
Nu sitter jag hemma hos Älskling, har precis druckit kaffe och sett på världscup hoppningen och blivit sjukt tävlingssugen ( förbannat att det inte blev någon tävling i helgen...) samt att jag blir sjukt sugen på storhäst!
Vem vet kanske bestämmer mig för att satsa på storhäst direkt efter ponny ändå ;)
Beror väl på hur jag känner efter mitt sista år ^^
 
Nu ska jag däremot ta tag i psykologiplugg! 
 

I just wanna run

Sådär ja, nu har jag fixat ihop videoklippen från klubbtävlingen för ett tag sedan.
L:cn var sjukt slarvig av mig när jag mest bara satt där och lät honom springa men L:b+5an är jag riktigt jävla nöjd med! :D
 
 

No one is gonna find you

Härligt med sovmorgon i morse! Klev upp vid 11 och for ut på en skön skogstur i detta underbara väder.
Blev en halvslapp tur på hacket och Gucci skötte sig såå bra :) Hoppade även över en gren som låg över vägen och det var kul, haha ^^
 
Annars är det inga planer för denna dag, eller vi har middagsgäster ikväll men annars ingenting, eller joo plugga psykologi inför provet på måndag..
 
 

We are swimming with the sharks until we drown

W

 
Lite ovisade bilder jag hittade på pappas dator ^^
 
 
 
 
 

No one knows it's you

SKoldagen har gått rätt snabbt och varit väldigt chill, eftersom jag var färdig med min fotobok i digitalt skapande så satt jag mest och käkade äpplen under den lektionen, sen skulle vi lyssna på redovisningar på svenskan och vi ser Facebook filmen på engelskan, sen hade vi iofs matte där jag jobbade lite och gjorde i princip klart mitt arbete på Median, skön dag alltså! :)
 
Kom hem vid 4 och red Gucci på grannstallets ridbana, han var fin, dock lite seg och hade gärna sett lite mer aktivitet genom kroppen på honom men sen får man ju skylla sig själv om man lämnar sporrarna hemma.
Red lite volter, ställde honom i olika sidor och så och han kändes rätt bra, som vanligt stelare i vänstersidan men alla har en svagare sida.
Det enda jobbiga är att eftersom min rygg är så bråkig har jag svårt att få den känslan jag vill ha samtidigt som mitt högra ben bråkar då det är längre än det andra och de blir som att jag "tappar" benet när jag vill vara där och stödja för jag får inte ihop det mot hans kropp. Sjukligt irriterande men det är något jag får kämpa på med helt enkelt :)
 
Nu ska jag se senaste avsnittet av The Vampire Diaries innan Idol börjar :)
 
 

You'r worse then nicotine

Igår var en bra dag, efter skolan åkte jag hem och hämtade upp Strumpan och Pojkvän sen bar det iväg till mig där vi satt och typ käkade tills pappa kom och hämtade mig och då blev det jobb i 2 timmar vilket kändes lagomt :)
Sen blev det lite dator sittande innan jag däckade i sängen, sköönt!
 
Var dock jävligt seg när jag vaknade och segade kanske lite för länge så hann inte käka frukost, som tur är har jag en hel påse äpplen med mig som jag sitter och knaprar på^^
 
När jag kommer hem blir det att fara ut och rida Gucci, blir nog att trimma litegrann på nån åker sen blir det förhoppningsvis en skön kväll :)
 
 

We are far to young to die

Under det senaste året kan jag ärligt talat säga att mitt hästintresse har gått väldigt upp och ned.
 
Jag har tappat motivationen, tyckt att det varit ett måste och inte kännt att det varit lika kul som det brukade vara.
Jag tror en del av mitt intresse försvann med Tingis, inte för att de tär något fel på Gucci alls, men man kan inte jämföra de 2 alls, Tingis kommer alltid vara min första ponny och kommer alltid vara den första jag kommer tänka på när jag tänker på mina ponny år. Även om vårat tävlande inte blev som tänkt så var det alltid roligt att rida henne och ha med henne och göra, haha även de dagarna hon var ett monster och jag ville strypa henne^^
 
Sen träffade jag ju världens finaste pojke vilket också fick mitt intresse på ett annat håll.
 
Jag bestämde mig faktiskt för att det här skulle bli min sista säsong med Gucci.
 
Men på den senaste tiden har mitt intresse börjat igen, det börjar bli roligt igen och Gucci har utvecklats otroligt mycket det här året, han har blivit mycket starkare och säkrare, samt att nu på den senaste tiden har jag verkligen fått ihop min ridning, och jag börjar känna att näe jag kan inte släppa den här sporten!
 
För vad skulle jag vara utan den? Jag har växt upp med det här och det är en del av mitt liv.
Även om jag gärna vill spendera så mycket tid som möjligt med min pojkvän så vill jag samtidigt ha något för mig själv, ett eget intresse och hästarna är ju mitt intresse, det är min grej där jag kan vara mig själv, göra det jag vill och få känna den ofattbara och obeskrivbara känslan som bara en komunication med ett djur kan ge.
 
Jag kommer definitivt fortsätta nästa säsong också, mitt sista ponny år då jag fyller 18, och shit vad tiden har gått!
 
Känns som igår jag var 11 år och precis kommit in i ponnyhoppgruppen på hippo, som nyss jag var 13år och fick Tingis, som jag nyss 15 och fick Gucci. 
 
Dessa år kommer aldrig tillbaka och jag vill verkligen ta vara på detta sista år!
 
 
 

You didn't leave a mark

Lyssnar på Panic At The Disco's nya album som är förjävla bra! Har tidigare inte riktigt gillat deras sound men det här albumet är faktiskt riktigt bra som om ni vill lyssna på ett riktigt bra album kan jag verkligen rekommendera det här ,och nej allihopa det är inte metal/screamo, haha jag lyssnar faktiskt på annat än sånt  ;)
 
Igår var jag faktiskt duktig och pluggade massa italienska medan jag kollade på trickingträning, multitasking på hög nivå ;)
 
Idag blir det att åka hem och ta hand om Gucci, mamma red honom tydligen igår så då får han vila idag istället, själv ska jag städa mitt rum och sen blir det att åka iväg och jobba 2 timmar, he bli no bra!:)
 
 

Just be true to who you are

Känner mig såå PRO som lyckats lära mig hur man gör sånnahär bilder ;)
 
(ja jag är sämst på att förstå photoshop så det tog jättelång tid innan jag kom på hur man gör och jag använde den här länken för att få hjälp )
 
 

Open your eyes and see that life is beautiful

Suttit och pluggat Italienska nu i över en timme och känner mig riktigt less och frustrerad, har en dator paus nu ett tag innan jag tar tag i pluggandet igen, usch, ångrar verkligen att jag inte fortsatte med tyska!
 
Iallafall har det varit en bra dag idag, skoldagen gick fort och vi gjorde inge speciellt, gjorde klart min media uppgift, såg film på engelskan och har bara en uppgift kvar på journalistiken som ska vara klar nästa vecka, feeeling good!
 
Mamma tar Gucci idag så jag kan fokusera på Italienska plugget.
 
Imorn väntar dock långdag i skolan efter det rida världens finaste grå och sen åka och jobba 2 timmar på kvällen :)
 
 
 

It will be by your side

Igårkväll så blev det ju somsagt att se på film men ungefär efter halva filmen så somnade Älskling i soffan, haha kände mig hur nöjd som helst eftersom jag ALLTID är den som somnar till film! Så blev att se klart filmen själv och sen gå och lägga mig vid 10 tiden men de var skönt! Efter ett tag kom Älskling in och sen sov vi båda som 2 stockar. 
Hade ju sovmorgon imorse vilket var riktigt skönt! 
 
Dock mindre kul att vakna upp och få reda på att det är kvarka på hippo igen och tävlingen och allt blir inställt...
Kändes förjävla surt då jag var riktigt taggad på den här tävlingen..
Blir förmodligen att träna för Micke Schultz istället eftersom ridhuset går att använda men man får absolut inte gå igenom stallarna.
Eftersom hippotävlingen blir inställd så betyder det att det nu bra är Surf tävlingen kvar för i år..
Jävligt surt!
 
Bild från februaritävlingarna på hippo
 
 

Come back I dare you

Nu har jag definitivt pluggat klart italienska för idag, när man håller på att somna framför boken är det nog dags att sluta! Så resonerar jag iallafall :)
 
Har även tagit en varm skön dusch då vädret var äckligt och jag kände mig frysen och nu känner jag min fräsh och varm^^ Tvättade även håret och rätt mycket hårfärg åkte ut men det gör ingenting, nu blev färgen inte alls lika flammig och smälter ihop bättre, dock är det fortfarande mörkare högst upp  på slingorna åt de hållet jag har luggen me det gör inte så mycket :)
 
Nu är det dags för att se lite film och mysa med naturgodis sen plugga lite körkorts teori innan det blir sängen, har sovmorgon imorn vilket känns riktigt bra! 
 
 

You've been inside your head for to long

Sjukligt trött imorse när jag klev upp, kändes som om jag precis somnat och ändå gick jag och la mig vid 10 tiden. irriterande!
Iallafall har skoldagen gått rätt så snabbt, hunnit vara hemma och rida finaste grå i regnet och han skötte sig bara braa.
 
Nu ska jag ta tag i lite italienska plugg vilket känns väldigt tungt men men, 
 
 

Im face down

Varit ute och ridit Gucci som var  väldigt pigg men när han väl lugnade ner sig var han riktigt fint, blev en standardtur i skogen med Maja och Iddy och de va trevligt.
Har även ätit middag och tagit en dusch och nu blire å plugga lite äckel italienska...
 
 

Color me blue im lost in you

Såå mitt hår är alltså en obestämt lilablå och jag kan inte komma fram till ifall jag gillar det elr inte, men de som har kommenterat mitt hår verkar tycka det är coolt iallfall, hur som helst kommer nog ändå färgen gå ut väldigt fort då den satt riktigt dåligt.
Men men ibland måste man ju få ha nått moment of yolo, (can't belive I just said that O_o)
 
Iallfall blev min 2 timmars psykologi just inställd så nu har jag haft 2 timmars hål innan sista lektionen börjar.
 
Älskling kom förbi en stund på skolan efter sin körlektion har nog aldrig och åt lunch med mig, haha har nog aldrig sett någon bli så glad över att äta skolmat, snutte^^ 
 
Idag blir det iallfall att sova hemma hos mig, ska fara ut med Gucci, plugga Italienska då vårat Psykologi prov blev framflyttat en vecka vilket kändes skönt då kan jag fokusera på äckel italienskan..
 
Härligt med en smutsig spegel -.-'
 

Move faster, stay still

Då har denna dagen gått, och har haft en lugn dag, pluggat körkorts teori, spelat Maple Story, börjat se Jack the Giant Slayer, samt färgat mitt hår.
Tanken var ju att det skulle bli lilac, dock blev det betydligen mörkare än så men det känns helt okej, väldigt ovant nu ibörjan sen är färgen lite ojämn meen nu orkar jag inte vara petig. 
Får se hur länge mitt hår får vara den här färgen innan jag bestämmer mig för något nytt, men bild får ni inte förän imorn men kan ju lägga upp en bild på ungefär hur det ser ut ;)
 

Things goes on

Sånt här värmer i hjärtat, att se att det går så bra för Alicia och Tingis ^^
 
 

Because im only a crack

Igår for jag ju somsagt och hämtade ut mitt paket, färgade bort min utväxt som var mycket större än jag trodde, var på gränsen att färgen räckte har dock en liten fläck på höger sida mitt på huvudet men den syns inte för den är så liten så orkar inte bleka om de.
Så nu är mitt hår utväxt fritt och snart en helt annan färg också, ni som läst mina tidigare inlägg kan säkert giss vilken färg det blir, spännande ^^
 
Annars blir det gym idag, samt plugga körkortsteori och lite sånt, Gucci vilar idag så mamma tar hand om honom :)
 
Byebye Blondiee
 

Come closer

For ju in till hippo igår och hoppade lite, ställde upp 3 hinder, en oxer och ett räcke på varsin långsida och sen ett litet räcke på mittlinjen.
Jag tycker personligen att det är svårare att få till ridningen när man rider innomhus eftersom hästarna inte riktigt får samma push som när de är utomhus,men det gick iallfall bra, fick verkligen tänka på att sitta upp genom svängarna, hålla i honom försöka ha ett jämnt tempo och bara sitta kvar hela vägen.
 
Satte ihop en lite bana på dessa 3 hinder med räcket på 105, oxern på 110 och räcket på mittlinjen kanske 80, bara som liten lydnadssak.
 
Han hoppade sjukligt bra språng och sköt mig nästan ur sadeln flera gånger och han hoppade allting med lätthet!
Min fina fina<3
 
Sen blev det ner till stan för att möta upp Älskling och Sebra och se Insidious 2 som var riktigt bra, skräckfilmsfegis som jag är gömde jag mig kanske lite mer i halsduken än såg på filmen hehe...
Blev att ta bussen hem sen och se på El Dorado innan jag totaldäckade i sängen.
 
Klev upp vid 12 imorse och for hem och red fina grå i skogen i 45 minuter, han var pigg och glad och verkade tycka de var skönt att komma ut å röra på sig :)
 
Idag är nog en halv slapp dag men förhoppningsvis blir det lite gym och svänga förbi coop och hämta ut mitt paket som jag beställt, hihi spännande ^^
 
 

Catch a crayon

Idag blir det att fara in på hippo och hoppträna Gucci litegrann, vill ju känna på honom i ridhus innan tävlingen nästa helg, red lite lydnad igår i ungefär en halvtimma på åkern, ville att han skulle forma sig runt mina skänklar, göra halt och igångsättning och sedan vara uppmärksam på halvhalterna. Det gick ganska bra och vi galopperade över 2 upphöjda grenar i slutet med 3 korta språng i mellan och det gick bara finfint och han lyssnade bra^^
 
Idag vill jag fokusera lite på att få till min ridning, ha lite lydnad men samtidigt hoppa lite högre språng och verkligen få till att jag måste sitta hela vägen och inte bli för ivrig och lätta av. För lättar jag inte av så hoppar han i alla lägen!
Ska försöka fixa filmen från L:B+5an från stöcke för de är exakt sådär jag måste rida hela tiden!! Helt klart en av mina bästa rundor!
 
 
Annars idag så blir det antingen en Megazone kväll ifall vi får ihop lite folk och det finns biljetter kvar annars skulle Älskling bjuda mig på bio och det tackar man ju inte nej till heller ^^
 
Haha Älskling är så söt fick en sån här bild på facebook imorse ^^
 

You are not your skin

Lyssnar på en av världens finaste låtar, Skin av Sixx.am samtidigt som jag väntar på att Mediaproduktionen ska börja.
 
Igår blev det en skön spelkväll prövade en ny gubbe som var rolig och ikväll får vi se vilken av den och min gamla gubbe jag väljer att köra på. Vid 11 tiden hade vi tänk gå och lägga oss och mysa med Strumpan och se film tills vi somnade men efter vi städat upp på rummet och gått med med henne innan blev vi sötsugna och började baka chokladbollar, haha så slutade med att vi låg i sängen och såg på Robotar och åt chokladbollssmet och drack mjölk men de var mysigt ^^
 
Idag känner jag mig rätt pigg och vaknade faktiskt lite innan klockan ringde.
 
När jag slutar blire hem och rida fin Gucci sen om Älskling orkar ta sig till stan blir det lite gymmande :)
 
 

Close enough

Haft 3 lektioner idag och även om jag börjar 11 på onsdagar så känns de så sega, förstår inte riktigt varför. Iallafall har jag lyckats göra bort ännu mera skolarbete vilket känns bra.
 
Har iallfall varit hemma, ridit ut med Gucci som var fin och väldigt pigg, duschat och nu sitter jag hemma hos Älskling i myskläder. 
 
Ikväll händer nog inte så mycket förutom att vi ska spela och testa lite nya gubbar :)
 
 

Simply the best

Finare än någonsin! <3
 
 

You turned into a pretty big waste of my time

När jag samlar ihop tillräckligt med pengar ska jag banne mig gå till frisören! Har ju pengar nu men vill spara ihop ännu mer för jag vill egentligen inte lägga ut så mycket pengar på saker tills jag har kunnat få ihop till mitt körkort samt Thailandsresan, vilket jag kommer behöva en massa pengar till, inte bara resan utan även allt vi kommer göra under resan, men tillbaka till mitt hår som verkligen skulle behöva en genomklippning,
att klippa sig själv fungerar ju mest bara om jag vill fixa till luggen, korta av längderna och kanske klippa upp det lite runt ansiktet men mitt hår är mest i behov av en genomklippning så det slita försvinner, Sen är det även dags att fixa till min hårfärg! 
Den här gånger är det faktiskt en ombre som gäller!
Skulle vilja utgå från min naturliga hårfärg i botten och sen ljusare på längderna, Jag tror mitt hår skulle bli väldigt glad över att få vila från blekningar ett tag framöver, samt att jag börjar tröttna lite på den här färgen jag har.
Dock vill jag hemskt gärna pröva lilac/ljusblått innan!
 
 

Stuck in my day dream

Kort skoldag idag vilket var skönt, åkte direkt ner till stan och mötte upp Älskling, blev lite biljardspel, kina buffé och sen shopping^^
Så nu är jag en snygg mössa, en T-shirt, underkläder och en tjocktröja rikare, precis vad jag behövde!
Nu känner jag mig nöjd och borde kunna klara mig ett tag fram över :)
Älskling köpte även han en riktigt mysig tjocktröja och en sjukt snygg och skön keps, lär ju sno båda två ^^
 
Ikväll blir det myskväll, vi sitter nu med varsin ansiktsmask och ikväll blir det spel och se på film som gäller! :)