Just do it tonight

Någon gång i framtiden ska jag banne mig ha dessa hårfärger för blir kär i mitt hår när jag ser de!  (snabb redigerade i photoshop)
 
 

I never so adored you

Igår blev det att ta sig på gymmet för andra gången i år och nu har jag även fixat mitt kort så nu kan jag spinga dit när jag vill (när jag har tid) och det känns hur bra som helst!
 
Gårdagen bestod av axlar och bröst, nederdel rygg och mage.
 
Som uppvärmning blev det 5 km på cykeln, sen blev det maskin som tog både på bröst och axlar samtidigt, så körde 3 set med 3 ggr 10 reps på varje med först det tyngsta jag orkade och sen sänka ner. Det tog rejält må jag säga! Sen körde jag lite axlar och rygg i en annan maskin och körde på samma sätt där.
Övergick till några sett armhävningar (på knä, hehehe) och sen blev det 3 sett rygglyft med 10 reps och slutligen olika magövningar och avslutade sedan med en mil på cykeln.
 
Så gårdagen kändes riktigt bra, dock så är det nästan pinsamt hur svag man är, men det ska det bli ändring på!!
 
 

The looking glass

Bilder fotade av Viktoria och Alice ^^
 
 

You whispered it to me

L:c på lördagen ( haha vet ni hur ont det där gjorde!! XD )
 
 
 
Mycket bättre rytm och känsla än dagen innan, surt att jag skulle hänga med så dåligt efter 10 att vi rev 11 men superduktig snutte!^^
 
 
Hahahahah lägg märke till min kära pojkväns ord i slutet, tror han börjar bli ganska inne i tävlandet XD
 
 

It's cuz you never leave

Tiden bara flyger iväg, sista skoldagen imorn innan sportlovet.
Har italienska prov idag så under både tisdag och onsdag har det stått plugg på schemat.
Igår hade jag däremot en ledig dag så det kändes inte helt fel. så blev att fara ut på dagen på finaste grå, dock går det i princip bara att skritta så blev en tur barbacka på hacket. 
 
Måste ju även tilllägga att min häst måste vara den klumpigaste och osmidigaste som finns. Vi brukar alltid bara släppa hästarna när vi ska ta in de på kvällen eftersom hagarna ligger precis vid stallet och självklart kom Gucci i en dundrande fart och när han kom in i stallet så hann han inte bromsa så han halkade på stall golvet och hamnade med halva kroppen i boxen och halva kroppen utanför boxen. Vet inte om man ska skratta eller gråta, är ju bara min klump som lyckas med något sånt -.-'
Som tur är så har han inte gjort illa sig någonstans, hoppas han lär sig något till nästa gång.
 
 
 

It's cuz you never leave

Tiden bara flyger iväg, sista skoldagen imorn innan sportlovet.
Har italienska prov idag så under både tisdag och onsdag har det stått plugg på schemat.
Igår hade jag däremot en ledig dag så det kändes inte helt fel. så blev att fara ut på dagen på finaste grå, dock går det i princip bara att skritta så blev en tur barbacka på hacket. 
 
Måste ju även tilllägga att min häst måste vara den klumpigaste och osmidigaste som finns. Vi brukar alltid bara släppa hästarna när vi ska ta in de på kvällen eftersom hagarna ligger precis vid stallet och självklart kom Gucci i en dundrande fart och när han kom in i stallet så hann han inte bromsa så han halkade på stall golvet och hamnade med halva kroppen i boxen och halva kroppen utanför boxen. Vet inte om man ska skratta eller gråta, är ju bara min klump som lyckas med något sånt -.-'
Som tur är så har han inte gjort illa sig någonstans, hoppas han lär sig något till nästa gång.
 
 
 

L:c L:c L:b Hippologum

Förlåt för sämst uppdatering men har varit utan internet sedan i torsdagskväll då våran router gick sönder.
 
Iallfall så har den här första tävlingshelgen gått så sjukt bra, helt klart över förväntan och nu känner jag mig sjuktligt taggad på den här sista säsongen!!
 
I lördags hoppade jag L:c som var den enda ponnyklassen, Gucci var riktigt taggad, lite för taggad och hade en positiv känsla men blev lite sen på att känna avståndet ibland. Hur som helst så blev det en dubbelnolla trotts att jag råkade slå ner hinder nr 13 med knäet när jag var påväg mot 11. Haha satan så ont det gjorde och har ett riktigt fint blåmärke. Rundan räckte iallfall till en 2 plats så kunde inte vara nöjdare^^
 
På söndagen så startade jag först L:c hade en superkänsla inne på banan och allt stämde hur bra som helst. i omhoppningen från 10 till 11 så var jag inte riktigt beredd på att Gucci skulle svänga av sig själv så vi fick en lite för tight väg till 11 då bommen föll men vi hade överlägset snabbast tid men min ritt räckte till en 3 placering^^
 
Till L:bn så var han lite tröttare och framhoppningen var kaos då det sprang omking hästar överallt så hade inte precis världens bästa känsla. Men jag gick in tänkte på att rida bra vägar ha bra bjudning och tempo och allt kändes så sjukligt bra och flytande. Fick ett nedslag på näst sista i omhoppningen då han blev lite för lång och touchade bommen som föll.
Men sjukligt bra runda och kunde inte vara nöjdare!!^^
 
Filmer och bilder kommer sen^^
 

Fresh start fever

Hoppträningen igår gick bara bra^^ Blev en liten kort bana och några cavalettis som låg som på en serpentin bågar. Han kändes sååå fin på hinder och hoppade hur bra som helst det var bara cavalettisarna på serpentinbågar som vi hade problem med just för att han har svårt att byta galopp över de och då blir det obalanserat.
 
Försökte tänka på att vara lätt i handen och för att bromsa enbart höja handen lite och sitta emot med sätet och det tycker jag han fungerade riktigt bra på.
 
Nu är det bara att ladda som fan till helgen och sen göra vårat bästa!!^^
 

Im calling out

Efter clincen igår med Sylve och Lotta så blev man brutalt sugen på träna och komma ut och tävla.
Sen måste jag ju bara säga att storhästarna som var med på slutet var ju så sjukt grymma, blev lite kär i Ti Quenta en sån häst skulle man ju inte tacka nej till om man säger så!
 
Men iallfall så har jag Kerstin träning ikvll så det ska bli kul, få lite känsla innan helgen och snacka om att jag är taggad!
Ska även ta med mig massa tips från clinicen och försöka jobba på det idag och se vad som händer helt enkelt.
 
Men nu ska jag fortsätta kolla på vänner och ladda ^^
 
 

You start the fire

Wylona Hayashi måste vara en av de vackraste personerna i världen, perfektion utan dess like!
 
 

They had lights inside there eyes

Igår var det alltså dags för första gympasset på länge och jag måste säga att fy satan så otränad jag är -.-' Visst vet jag att jag är otränad men jag tyckte inte jag körde nå hårt och jag har världens träningsvärk i rumpa och ben.
 
Eftersom det var första passet så körde jag igenom biceps, triceps först med 8 reps först på det tyngsta jag orkade sen sänka ner ett snäpp och köra 8 reps och sen sänka igen och köra 8 reps. Körde så på både biceps och triceps 3 gånger sen blev det lite rygg och avslutade med squtats med 10 kilos medicinboll i famnen och utfall med en 10 kilos stång, samt lite benpress. 
Hann inte köra så mycket mer pga att jag kom dit lite sent och var tvungen att passa bussen. 
 
Som sagt tyckte inte jag körde speciellt hårt alls men eftersom min träningsvärk är rejäl så betyder det ju helt enkelt att jag är sjukt otränad -.-'
 
Men det ska vi ändra på!
 
Bild på mig och hjärtat innan gymmet.
 

Glimmering like gold

Har äntligen fått mitt körkort och blev sur när jag märkte att bilden var fulare än vad den sett ut när jag tog den aja, är ju ändå bara10 år kvar tills man ska byta bild...suck -.-'
 
Gårkvällen blev lite för sen då jag total fastnade framför Mirai Nikki och det var så sjukt spännande att jag inte kunde sluta se, Asså Gasai Yuno måste vara den creepigaste personen som finns i hela världen!
 
Annars så har jag skola idag till 11.25 och efter det blire förmodligen att dra och gymma första riktiga passet!
Gucci vilar idag och vid halv 7 så ska jag befinna mig på hippo för att titta på Lotta och Sylves clinic på hippo vilket ska bli kul och lärorikt!
 
 
 

Light up the fire now

Sådär jag då var både skola och bankmöte och stall avklarat. Nu hoppas jag helt enkelt att jag gjort smarta val för mina pengar. Men det lär jag ju märka ganska snabbt ^^
 
Blev att fara ut och skritta Gucci ett tag eftersom underlaget är så sugit att det inte går att göra någonting alls. Allt är bara slaskigt eller hårt. Inte ens lite kul!
Vill ha sommar och sol så man kan galoppera på sandvägarna i linne och crocs.
 
Om ett tag ska jag bege mig till min käre Asiat och imorn blir det skola mellan 8.20 till 11.25 helt okej om jag får säga det själv!^^
 
 

You must be stronger than all of this

Ny vecka igen, tiden går så snabbt att jag inte hinner med känns det som!
Gårdagen bestod iallfall av sovmorgon, Lite runt ridande i ridhus med lille grå och sen avsluta kvällen med Mirai Nikki och den sista godispåsen på ett bra tag fram över! 
 
Måste definitivt tipsa om serien Mirai Nikki, så stört bra och creepy anime, lite svårt att förklara handlingen men rikitigt bra och spännande och jag uppmanar er alla som inte ser på anime i vanliga fall att börja se för det är grymt! Hade det varit verkliga serier hade ni förmodligen älskat de så att det är anime gör ingen skillnad ^^
 
Annars så har jag hål nu till 14.15 då jag har msk med Tråk-Thomas, usch!
Men om ett tag ska jag börja röra mig in mot stan då jag ska på möte med banken.
 
När jag väl slutar så blire hem, fara ut och trava Gucci om det går pga underlaget och sen blire Mirai Nikki maraton hela kvällen!^^
 
Gasai Yuno ^^
 

Little by little

Gårdagen bestod av kick off och bowling med föreningen och det var riktigt kul, dock så måste jag vara världssämst på bowling, har absolut ingen tekink alls och slår ba lite hit å dit men jag kom iallfall inte sist för jag tror ingen kunde vara sämte än Max som slog i rännan nästan varje slag, man fick sig iallfall ett gott skratt ^^
 
Blev att komma hem och se slutet av melodifestivalen och helvette att Outtrigger bara gick vidare till andra chansen för fy satan så stört jävla bra dem är!
Vet ju iallafall vilka jag ska rösta på i andra chansen!
 
Nu är det iallfall dags för att börja dra sig hemåt och göra bort lite stall, ska in på hippo och rida fina grå på hackamore. Han och Kafal verkar ha bråkat över hagstaketet så Gucci har fått ett stort sår precis nedanför mungipan, och alla bett och nosgrimmor tar där förutom hackamore. Så nu blire att rida på hackamore ända fram till tävlingen och hoppas på att såret har läkt så pass mycket så jag kan tävla på bett nästa helg för då jävlar drar tävlingssäsongen igång!!
 
Ful cam bild som jag bju på ^^
 
 

Up against the wall

Har gjort en ny kategori i bloggen som heter Hälsa, kost och träning. Eftersom jag under en lång tid har velat komma igång med gymmandet igen efter ett alldeles för långt uppehåll och till veckan ska jag fara ner till Step in 24 och fixa mitt gymkort. Jag har bestämt mig för att jag verkligen ska försöka ta tag i mig själv och köra stenhårt med både mat och träning för att uppnå de resultat jag vill. Dock är jag en sån person som ger upp väldigt lätt när det kommer till träning då det tar lång tid innan man får några resultat,men nu ska jag verkligen peppa mig själv!
Och nej jag kommer inte träna för att jag vill gå ner i vikt, ligger på en stadig vikt mellan 48-49 kilo vilket jag är nöjd med men jag är inte speciellt brydd om vikten utan jag vill helt enkelt bli starkare och känna mig pigg, fräsch och hälsosam! :)
 
Kommer ni ihåg det där paketet som jag och Asiaten hämtade ut för ett tag sedan? Nu ska ni få se innehållet!
 
8 kilo proteinpulver i smakerna vanilj och jordgubb
Träningskläder till Asiat
2 burkar Aminosyror, en blue raspberry och en green apple
1 burk PWO och 
48 proteinbars - 24 i smaken Jordgubb/Hallon/Kakaostång och 24 i smaken Päron/Vaniljstång (med choklad överdrag. Barsen är desutom låg laktos vilket är super!
 
 
 
 

Our love is more then chemical

Blev att göra en deal med Maja så red Iddy igår och Gucci fick vila, idag ska Maja däremot rida både Iddy och Gucci eftersom hon slutar vid 12. Så blev en rätt bra dag och iddypiddy var pigg och rolig att rida som omväxling.
Annars bestod gårkvällen av att titta på G.I Joe och kom i säng vid 12 tiden.
Fick skjuts av pappa till skolan och har haft en väldigt lugn och skön dag trotts att den har varit lång. Känner mig ganska trött men det blir nog bra när man kommer hem.
 
Hade inte riktigt tänkt på att det var alla hjärtansdag idag förän man blev bjuden på godishjärtan på skolan och det kan man ju inte tacka nej till. Dock så är alla hjärtansdag lika mycket fredag som vilken annan dag som helst så känns inte som något speciellt som man firar egentligen. Man ska väl älska sin partner och visa uppskattning varje dag?
 
Hur som helst, hoppas ni har en bra och mysig dag iallihopa ^^
 
 

Let me live like that

Uppdateringen har verkligen varit riktigt värdelös den här veckan men har verkligen haft fullt upp! Har haft massor att fixa iför min 18 års dag, körkortet och skolarbete men nu är allt snart slut så hoppas uppdateringen kan komma igång som vanligt igen.
 
Tisdagen bjöd iallfall på en dag på stan, lite shopping, lunch på Utopia, matteplugg på bibblan och sen blev det att gå och se Robocop på bio, kan säga att den var riktigt bra och spännade så definitivt sevärd!
Efter det så åkte vi till mormor och morfar för att hämta bilen men tror ni den startade? Batteriet måste ha blivit urladdat och sen så var det något annat som jävlades så ingen bil till mig -.-'
 
Igår var iallfal ingen speciell dag, den bestod i princip av skola, stall och plugg.
 
Idag slutar jag tidigt och då blir det hem och rida Gucci, dock är underlaget värdelöst nu pga av all slask men man får köra på så gott det går. Annars har jag iallfall planerat film och anime mys ^^
 
 

Mirage

Svävar på små rosa moln och känner mig bäst i världen för jag klarade mitt körkort igår!!^^
Hela dagen igår gick jag omkring och var dryg och nervös som ett as, fick ett litet lyckorus när jag först klarade teori provet på morgonen och sen var det bara att gå och fortsätta vara nervös tills klockan halv 5 då jag hade uppkörningen.
 
När jag satt och väntade på min tur så tänkte jag hela tiden " hoppas jag inte får Kugg-Ola" och sen när han som ska bedömma mig kommer och säger " Hej jag heter Ola" så tror jag nästan att jag dog lite på insidan.
Men tydligen måste jag ha kört jävligt bra eftersom jag klarade det ändå och fyy satan vilken lättnads känsla!
 
När jag kom hem efter det så råkade jag däcka i sängen en timma, när all nervositet och spänning väl släppte blev man sjukt trött.
 
Men idag känner jag mig ganska pigg och utvild, blev dock att sova lite för länge eftersom min klantskalle till asiat ställde klockan på halv 6 istället för halv 7 -.-'  Så vi stängde av alarmet och somnade om och vaknade 07.45 istället, så då fick man stressa lite för att hinna till skolan.
 
Slutar iallafall 11.25 idag så då blire att gå på stan ett tag och sen fara och hämta mormor och morfars bil som jag ska få låna tills i Mars. 
 
Känns som om det här kommer bli en bra dag ändå!^^
 

Whatever you do, don't go

Gårkvällen bestod av familje mys framför melodifestivalen med en öl, helt okej kan man ju lugnt säga, vaknade vid halv 10 idag och for ut med Gucci, vädret var helt vidrigt så blev inte precis en lång tur, hästarna fick till och med komma in för att äta lunch.
Efter stallet for vi iväg och övningskörde ett tag med mammas bil, körde omkring lite i stan, körde ut mot ersmark, körde vid västerslätt och teg och sedan hem igen. Körningen är inga problem alls utan det är just den där förbannade backningen som gör mig galen.
 
Idag har vi haft födelsedagsmiddag för mig med oxfilé och sesampotatis och druckit lite champagne och ätit nutella cheesecake  mysigt mysigt annars har jag pluggat körkortsteori och nu sitter jag och är sjukt jävla nervös inför imorn då jag har uppkörning och mitt teoriprov, ni fattar inte hur mycket jag vill ha mitt kort!!
 
Så nu måste ni hålla tummarna för mig imorn!
 
 

Will you follow me to the forest

Har haft en riktigt bra födelsedag och spenderade den med underbara människor som man kände men lärde också känna nytt folk^^
16 pers i ett litet hus är mycket men det var riktigt trevligt, hade så bra stämmning så bestämde oss för att skippa krogen, kändes ändå ganska ovärt när det skulle vara massa Paradise Hotel deltagare där och någon casting för nästa säsong, vilket förmodligen betyder att det var fullproppat med korkade och dryga människor.
 
Drack lagomt mycket och kom i säng vid 2 tiden så har varit pigg och glad hela dagen, en lunch på subway satt fin fint och nu väntas middag, hoppas alla hade en super dag igår!:))
 
 

Pieces

Grattis till mig som blir 18 idag!^^
Känner mig ju verkligen såå mycket äldre och visare än vad jag var igår, eller inte.
Blev iallfall väckt och grattad på morgonen av min kära familj och fick ett nytt blått Kingsland Schabrak, HV polo ridsockar, en ny tävling tröja att ha under kavajen och en supersnygg och skön ridtröja, kunde inte vara nöjdare^^
Utöver det har jag ju fått mitt körkort betalt av de också så hade egentligen inte förväntat mig att jag skulle få nånting.
 
Ikväll blire ut å festa och fira mig och drar förmodligen ut på Five sen, är ju liksom det enda stället jag tar mig in på än så länge, men men åren går jävligt fort!
 
Dock känns det verkligen på riktigt nu att det här faktiskt är mitt sista ponny år, det känns faktiskt sorgligt om jag ska vara ärlig för hela den tiden har verkligen varit den bästa tiden i mitt liv och vad är jag egentligen utan de, visst jag kan fortfarande rida och träna ponny osv men det kommer aldrig bli samma sak längre..
 
Men idag är inte en dag för att deppa för idag ska jag bara ha så jävla kul!!!
 
 
 

Curaga

Tydligen så publicerades inte mitt inlägg som jag skrev igår, irriterande -.-'
 
Men men, idag har jag iallfall klivit upp halv 6 för att vara på trafikskolan halv 7 för idag var det dags för halkbana!
Kan bara säga en sak FY SATAN SÅ JÄVLA KUL!
Tänker inte gå in i detalj vad exakt man fick göra ifall det är någon som håller på att ta körkort eller ska till halkbanan för det är mycket roligare ifall man inte vet vad som väntas^^
Men kan bara säga att det var sjukligt kul!!
 
När jag kom hem så for jag ut en sväng med Gucci som var pigg och glad och som tidigare idag har fått nya skor så nu har han fina fötter^^
 
Annars kommer den här kvällen spenderas med lite körkortsplugg och allmänt segande, en tidig kväll och imorn då jävlar smäller det!
 
Imorn fyller jag äntligen 18!! :D
 
 
 

Tell me how I dream

Slutade tidigt idag och mötte upp Asiaten på stan vid halv 1 tiden och firade lite grann att jag fyller 18 på fredag genom att äta lite kina buffee, det satt hur bra som helst, nästan lite för bra ^^
 
Efter det for vi hem och pluggade körkortsteori ett par timmar innan vi åkte ut på äventyr mot coop obs för att hämta ut ett paket med en massa grymma saker som innom en snar framtid kommer bli väldigt användbara, ska visa senare vad som fanns i paketet.
 
Annars så är det snart dags för lite film och anime maraton innan det är dags för sängen.
 
Morgondagen bjuder på en sovmorgon imorn som inte känns helt fel!
 
Sommar och sol känns inte helt fel det heller...
 
 

We stand our ground

Sjögräsnudlar med aloevera, som enbart innehåller 6 kalorier, visst låter det hälsosamt och bra men asså seriöst vad fan var de där förnått?
 
För det första är nudlarna inte mjuka utan de känns som om de inte är färdiglagade, de är dessutom knapriga när man äter dem! De smakar absolut ingenting, men konsistentsen och att de typ satt ihop i en klump och man var tvungen att dra isär det för att kunna äta.. åt ett par tuggor innan jag slängde resten och åt lax och ris istället.
Usch defenitivt ingenting att rekomendera! Men om man inte har några problem med knapriga nudlar som känns som om man tuggar på plastband och smakar ingenting så är det ju något ni kan testa..
 

I found everything I though I lost

Sitter i Asiatens säng och har precis gjort bort lite skolarbete, känns skönt att jag faktiskt börjat ta tag i sakerna direkt istället för att skjuta upp de till sista sekunden, hehe typ johanna i ett nötskal -.-'
 
Annars har jag idag gått igenom den inre, yttre och säkerhets kontrollen under motorn med hjälp av Asiatens pappa, nu är det bara att komma ihåg alla symbolerna på knapparna så man vet hur man ska göra sen.
Min kära vän Rebecca klarade ju sin uppkörning förra veckan och jag hade gärna tänkt sätta min uppkörning också som är prick om en vecka!! Läskigt^^
 
Sitter just nu och väntar på att vi ska ta tag och göra middag och det blir lax men grönsaker och lågkalori nudlar som är gjorda av sjögräs, visst låter det läbbigt? Man behöver tydligen inte ens koka de bara doppa i vatten och skaka av. Får väl komma med en uppdatering sen hur de smakade, om jag överlever det vill säga ^^
 
 

We can always wish

Just nu är jag enormt sugen på rosa hår för det är bara föör snyggt, haha med tanke på hur mitt hår sett ut tidigare så borde väl det vara dags för rosa snart? ^^
 
HAAHAHAHA, liten söt  wannabe- emo johanna, XD
 
Rödbrunt underhår
 
 
Svart hårig
 
Mörbrunt 
 
 
 
Ginger!!!
 
Blond igen
 
Rosa underhår
 
Rosa dipdye
 
Rosa och lila dip dye
 
Rödhårig
 
Blond igen
 
Lilac
 
 
 
 
 
Och folk undrar varför mitt hår är så slitet, haha konstigt värre, men vad säger ni? ljusrosa? (A)
 
 
 
 
 
 

I didn't fight this hard to be pushed away

Har mitt superlånga 3 timmars hål just nu och planerar att sätta mig och jobba med min svenska redovisning.
 
Tänkte passa på och svara på en fråga som jag fått ifall jag tänker köpa stor häst efter det mitt sista ponny år.
 
Jag skulle väldigt gärna vilja köpa stor häst men problemet är att jag har inte råd att ha en. Visst jag har gratis uppstallning med tanke på att vi har stallet hemma men sen måste jag betala mat, försäkringar skoning, träningar och tävlingar och jag vet att mina snälla föräldrar förmodligen skulle ställa upp och hjälpa mig betala lite men i längden är det inte hållbart. 
 
Mina föräldrar känner också att det kommer bli svårt att kunna vara båda på ponny och stohäst samtidigt då många tävlingar krockar med varandra och vi har bara en transport. 
 
Så jag kommer inte kunna köpa egen häst direkt, men jag kommer definitivt fortsätta med hästar, det finns alltid folk som behöver hjälp med träning och sånt. Sen kommer jag ändå fortsätta rida Gucci en del eftersom Maja kanske ska ha kvar honom ett tag beroende på om de funkar för dem.
 
Hoppas det gav svar på din fråga, men som slutsats kan jag säga att jag kan inte köpa storhäst direkt men definitivt i framtiden! 
 
haha skrutt Gucci ^^ <3
 
 
 

Were the river blows

Gårdagen bestod av jobb mellan 8-2, gick ganska segt då det var dåligt med folk men efter lunch började det rulla på rätt bra.
 
Efter jobb så blev det att fara ut med Gucci på en jogging tur och han skötte sig bara bra, sen blev det att kolla på invigingen av kultur huvudstaden på svt play och jag vet inte precis om jag kan säga att jag kände mig som en stolt umeå bo precis..
 
annars blev det melodifestivalen tittande, och sen självklart så spelade vi monopol och tror ni inte asiat jäveln vinner för 5 gången i rad -.-'
 
Idag blev jag upp vid 9, for ut och red Gucci på hacket och det blev ett galopp pass, trodde han skulle vara stark och springig men det har kommit så mycket snö så han fick jobba lite extra idag så då funkade hacket perfekt ändå :)
 
Annars har jag nyss duschat, ska snart äta lunch och vid 2 börjar jag jobba igen och slutar 7, så ser min dag ut :)
 
 

Do you really want to be like me