Stuck in reality

 

It's you who can do it

Kände mig faktiskt utvilad idag när jag vaknade vilket var skönt!
 
Blev att käka lite frukost innan det blev att börja rulla mot stallet, myste på Gucci ett tag, klippte och tunnade ut hans man (inte pannlugg för den som rör hans fluffiga tjockispannlugg ska dö! ) Bestämde mig även för att testa rida honom på jaktstång för första gången och guud så fin han var! Han var jättemjuk och avslappnad och vi kunda fara ut och galoppera utan att han skulle bli galen och dra iväg utan höll sig på plats i en bra form.
Ska definitivt pröva rida på det där bettet igen och se för han verkade gilla det!
Rider ju mest på hackamore i skogen, brukar använda pelhamet också ifall jag vet att jag ska ut och galoppera mycket då han blir väldigt pigg och stark på hacket. Men jakstången fungerade hur bra som helst så ska som sagt testa den lite mer^^ 
Imorn så får han en vilodag :)
 
Nu sitter jag iallfall nere på bibblan i stan och ska göra lite skolarbete och planera lite inför morgondagens fältstuider.
 
 

Wasted daylight

Har varit så sjukligt seg och trött de senaste dagarna, har sovit hur mycket som helst och det har verkligen behövts!
 
Vid 9.25 hade jag körlektion, och det gick faktiskt riktigt bra, så nu är jag färdig med alla körlektionerna och har bara halkbana, teoriprov och uppkörning kvar och sen har jag mitt körkort!! Om jag klarar det vill säga (A)
 
Efter det kom pappa och hämtade mig och det blev att käka lite lunch innan det blev dags för stall, min snälla lilla Asiat hjälpte mig göra stall och efter det tog jag ut Gucci på en joggingtur. I början av passet var han riktigt snäll och hyfsat lugn men mot slutet fick han nå fnatt och blev jättepigg och hoppade omkring litegrann, skrutt ponny!
 
Annars har jag mest varit innomhus, börjat kolla på en ny anime serie som heter Psyco-Pass samt kollat på Escape Plan som var riktigt bra!
 
Nu blire nog att se nått mer avsnitt av P-P innan det blir säng dax.
 
Psycho Pass wallpaper
 
 

One step at the time

Idag har jag:
 
Haft körlektion - som gick hur bra som helst
 
fikat på waynes - extremt gott och mysigt
 
hopptränat Gucci - som var pigg och glad, något trulig i munnen men väldigt positiv
 
 
Helt enkelt en bra dag!
 
Imorgon ska jag: 
 
Ha körlektion
 
Rida Gucci
 
Göra skolarbete
 
Plugga körkortsteori
 
 
 
 

Can't look back they will not come back

Har haft en riktigt bra helg tillsammans med min kära familj och min älskade pojke, bara myst, tittat på film spelat massa monopol och självklart tagit hand om min lilla gråa^^
 
Idag så blev det en misslyckad morgon eftersom alla bussarna inte verkade gå så tog vi oss inte fån stöcke, dock har jag bara 1 lektion idag så det gjorde inte så mycket. Så det blev en morgon promenad med mamma, basse och thai i snön, hur mysigt som helst^^  
 
Gucci fortsätter vara hur pigg och full av energi som helst och det är riktigt kul att han är så positiv även om han blir lite jobbig ibland. Idag blev det att fara ut och galoppera i skogen och han blev stundtals riktigt stark. Tur att jag tog pelhamet för det behövdes! Första vändan så lät jag han ligga på och gå i sitt eget tempo vilket gick fort! Andra vändan så jobbade vi med att han skulle lyssna och ligga i en mer samlad och lugn galopp. Han blev ju något irriterad över att han inte fick springa på men lyssnade ganska bra när man tagit tag i honom ett par gånger.
 
 

You got it right

Hoppas alla hade en trevlig kväll igår för det hade jag, lärde känna lite nya människor och kom i säng väldigt sent eller tidigt beroende på hur man ser det :)
 
Idag blir det hem och rida Gucci i skogen och så plugga lite körkorts teori, är ju snart dags ju!
 
 

I'll give it all to you

Sitter och väntar på att klockan ska bli halv 7 då jag ska få skjuts in till stan. Ikväll blir det lite halv spontan utgång men det blir nog kul!
 
Gucci vilar idag och imorn blir det att fara ut och rida lite lätt i alla gångarter.
 
Kan även meddela att jag nu är anmäld till årets första tävling vilket jag är sjukligt taggad på!
Fanns dock bara L:c första dagen så blir att hoppa L:c L:c L:b, hade gärna hoppar 2 L:b istället men men får se den som en mjukstart på säsongen. 
 
Bjuder på en konstig bild där jag inte var beredd och höll på att sätta till mig XD
 
( Tänkte bara säga till den som kommenterar att jag har sett din kommentar nu, och du får gärna säga vem du är så jag kan ge en personlig förklaring, men tack för att du verkar bry dig om mitt välbefinnande )

Chills

Det mäktigaste jag någonsin har sett!
 
 

Im addicted to you

Träningen igår gick bra och Gucci är verkligen riktigt taggad och fin. Hoppade en liten serie, och en linje på låga höjder och han var verkligen positiv. Dock så var han alldeles för pigg vilket gjorde mig fundersam eftersom han borde vara trött efter den intensiva veckan han har haft och båda jag och Kerstin tror att där ligger svaret, han är förmodligen trött i kroppen och har träningsvärk så han gör det enklare för sig genom att springa och ligga på. 
Så med tanke på det så skippar jag träningen på fredag och låter han ta det lugnt ett par dagar så träningvärken för gå ur ordentligt.
 
Men något som är positivt är att enda sedan jag satt igång honom har han hoppat som en gud och varit så förbannat jävla fin och jag hoppas verkligen på ett grymt sista år!
 
 
 

Find what you love and let it kill you

Länge sedan jag la upp något i insperations väg och kan säga att den största cravingen jag har nu är rosa hår, det är såå fiiiin!!
 

But it doesn't make any sense

Eftersom Movie maker inte fungerar på min dator av någon irriterande anledning så måste jag vänta tills helgen med att ladda upp alla Micke filmerna men här kommer iallfall ett klipp från i lördags, banan på lägre höjd :)
 
Visst ser han fin ut på hackamore ändå? Även om han blir lite tung och lång i kurvorna och ibland lite svår reglerad men så skönt att veta att man kan ha det som variation ifall det skulle behövas :)
 
 

Just not tonight

Efter skolan blev det en tripp till Sarap, en asiatisk matbutik för att köpa lite gotta inför kvällen, ut därifrån kom jag med Pocky och Boonchai Sirapoj^^ Pocky vet nog de flesta vad det är, typ kakpinnar doppade i smet, fanns bara orginalsmaken choklad och den var huur god som helst^^ Boonchai Sirapoj är cocostoffe,huuuuuuur gott som helst!
Kan verkligen rekomendera båda!!
 
Kvällen har varit en anime kväll och vi har sett både ett avsnitt Strike the Blood och filmen Hauru no ugoku shiro ^^, Alltså det levande luftslotten på svenska, läste boken som liten så var grymt roligt att se filmen då man fick världens nostalgi ^^
 
Men nu väntar snart sängen och en ny dag!
 
Gottaaa <3
 

Ignoring every sound

Gårdagen var en lugn slappardag, väldigt skönt efter en helg med 2 dagars träning! Gucci vilar ju som sagt idag och just nu så sitter jag på skolan och har hål i 2 timmar till. kul -.-'
Men man kan ju passa på att göra bort lite skolarbete (Läs: se anime).
 
Annars är planerna för idag inga speciella, förutom att se anime och kanske se om jag ska skissa lite på min planerande tattuering ^^
 

We will never be royals

Gucci vecko-planering
 
Måndag - Vila
 
Tisdag - Maja markarbetes lektion på hippo
 
Onsdag - Kerstin träning, markarbete / hoppning
 
Torsdag  - Skogen, skritta och trava 
 
Fredag - Sussi träning, hoppning
 
Lördag - Skogen, jogga
 
Söndag -  Vila
 
 
Kommer bli en jobbig vecka för Lillen med nästan 3 träningar i rad plus att det var Micke träning den här helgen.
Så han får nog ta det lite lugnare veckan efter den här.
 
 
 

This is showjumping

Micketräning Dag 1
 
innan vi for in på träningen märkte vi att Gucci fått ett litet sår i mungipan, förmodligen efter att ha tjaffsat med Iddy i hagen. Så vi smörjde på det ordentligt och hoppades att det inte skulle dras upp men kedjan på pelhamet låg så pass dåligt till att efter halva passet så skavdes det upp igen. Så resten av passet så fokuserade jag på att försöka vara så lätt i handen som möjligt och de funkade bra, han verkade inte alls speciellt brydd av det som tur var.
 
Första dagen så jobbade vi med lite travbommar som uppvärming, få det lydiga och smidiga och lyssna tillbaka, vilket gick hur bra som helst inga problem, Fortsatte sedan att hoppa en kort ganska låg bana med relaterade avstånd på både kort och långt så man fick träna på att få tillbaka hästarna men samtidigt länga ut de och det gick hur bra som helst. Gucci var riktigt traggad på hoppningen och var hur fin som helst.
 
Bestämde iallfall att till Dag 2 att jag skulle hoppa på hackamore istället.

Micke träning Dag 2
 
Det var ju som sagt bana som gällde, en svår bana med många hinder ur sväng samt både 3 kombination och 2 kombination. Som tur är så fungerar Gucci bra på hackamore i hoppningen även om han blir väldigt stark och lite dragig stundvis. Vi började iallfall värma upp på ett litet räcke och sedan övergå till en linje oxer, räcke med 3 galoppsprång. Han kändes precis som igår, sjukt fin och väldigt taggad.
 
Vi började hoppa banan på kanske 80-90 började på en oxer sedan en tvär sväng till höger till en annan oxer, sedan rida in i 3 kominationen,  ut på språret igen och vända upp på ett räcke, sedan 5 fram till oxer och räcke linjen, vända runt och hoppa 3 kombination 2 galoppsprång till räcke, sedan ner efter långsidan runt upp mot en oxer sedan orelaterat tillbaka till hinder nr 1.
 
Första rundan gick hur bra som helst, han lyssnade bra, var något stark och lite halvsvår att få tillbaka ibland men annars riktigt riktigt fin!
 
Höjde sedan upp banan till 1m-110 Han var fortfarande sjukt fin men vi fick lite problem på hinderna ur kurvorna då han blir lite stark och dragig och jag inte kommer ner ordentlgit på honom. men som sagt det är sjukt svårt med honom på hackamore då han blir lite vinglig när det blir högre.
 
Men annars är jag sjukt nöjd med honom, han lyssnar så sjukt bra både fram och tillbaka nu och har verkligen en grym bjudning mot varje hinder oavsett hur stort eller brett det är och han är så otroligt ärlig!
Jag längtar verkligen tills tävlingssäsongen drar igång för då jävlar ska vi visa alla vad vi har lärt oss!
 
(ska försöka lägga ut en liten film som thai filmade från första rundan så ska jag fixa de andra filmena från dag 1 och 2 sedan ^^ )
 
 

Everyone of them met tragic ends

Bjuder på 2 bilder jag fick från Alice Olander från Micke träningen i fredags, skriver mer om träningarna imorn :)
 
 

My secrets

Sitter på skolan och väntar på att min lektion ska börja, och längtar tills jag får fara hem. Kände för att inviga mina nya galaxy leggings och jag är såå nöjd! :]
 
Idag känns som en sån där seg och lång dag som aldrig kommer ta slut och skolan känns otroligt långdragen trotts att jag bara haft 2 lektioner. Jag som kände mig sjukt pepp på att blogga och så nu kommer jag inte på något att skriva, haha aja kan iaf bjussa på en dålig bild på mina nya leggings.
 
 

Come back

Kan någon förklara för mig varför jag kom på den dumma iden att slänga bort min rödrutiga skjorta?!!
Det var säkert 4 år sedan jag köpte den och älskade den då men jag måste ju i någon otroligt kortad period ha tröttnat på den och kastat den! ;o Just nu vill jag ha tillbaka den så jag kan matcha grymma outfits till den! ;(((
 
Nämen så mörkhårig jag va, vad tyck ni? ska man kanske bli mörkhårig igen?  ;) 
 
 

To bright to see, to loud to hear

Tror Gucci måste ätit nå räserbränsle och stått och och laddat upp hela dagen för satan så pigg han var idag! Blev att fara ut på en trav runda, i ca 40 minuter och han höll sig iallfall i skinnet och verkade tycka det var hur kul som helst att få komma ut och röra på sig så det verkar ju lovande inför Micke träningen imorn^^
Ska se till att pappa filmar och sen har jag tur kan säkert min käre pojkvän filma på lördag. Måste bli bättre på att lägga upp mer filmer och bilder, dock har mitt minneskort till kameran gått sönder så måste fixa ett nytt, skulle även vilja fixa en fjärrutlösare men men vi ser väl, har en känsla av att sånt är ganska dyrt.
 
Imorn har jag iallfall en vanlig skoldag från 8.20 till 15.20 meeeen det blir säkert bra, dagarna brukar ju flyga förbi och det har verkligen den här veckan gjort!
 
 
 
 

We'll keep fighting until the dawn

Gårdagen var, en enligt mig, riktigt värdelös dag. Började må jättedåligt igen med spränghuvudvärk och frossa så Gucci fick sig enbart en liten promenad. Annars låg jag mest i sängen och var gnällig om jag ska vara ärlig. 
 
Men har sovit en massa timmar och det var skönt så känner mig rätt pigg idag. Släppte ut hästarna imorse och det tog seriöst brutalt lång tid! vet inte riktigt hur det kom sig att det tog nästan 45 minuter att släppa ut 4 hästar och fylla på vatten.
 
Fick sedan skjuts till skolan av pappa. 
 
Just nu sitter jag i korridoren och väntar på att sista lektionen, italienskan, ska börja. Efter det blir det hem och rida Gucci och hoppas att han är fin och taggad inför Micke träningen imorn och på lördag. Ska bli riktigt kul faktiskt!
 
haha, kan bjussa på en bild som jag ritade i tisdags, mitt första seriösa försök att rita manga, gick ju sådär XD Dock blev bilden lite bättre än vad den ser ut på bilden (A)
 
 

In the darkness

Känns ju inte helt fel at man framöver kommer att sluta 11.20 alla tisdagar^^
Hur som helst så lyckades jag få min fältstudieplats och känner mig riktigt grym som lyckades fixa det!
Annars när man slutar tidigt kan man ju inte låta bli att gå förbi lite affärer och har nu kommit "hem" med en västskjorta och 2 nya bandanas, väldigt bra fynd tycker jag, speciellt när man inte behöver betala för det eftersom det kommer från Carlings, fick ju presentkort där i julas som jag har pengar kvar på :)
 
Nu hade jag tänkt göra om min header igen eftersom jag inte är nöjd och sen blir det nog att sätta sig och rita litegrann!
 
 ååh, ge mig sommar,ett solbränt ansikte och en miljard fräknar ^^
 
 

And everybodys is like

Idag har jag mått bra och känt mig hyfsat pigg så tog mig iallfall till skolan imorse, hade enbart 2 lektioner idag med massa timmars mellanrum så var inte precis ansträngande. Mamma tog Gucci idag och sen jag kom hem från skolan har jag i princip bara duschat och segat, vilket kändes välbehövligt och skönt. Blir en tidigkväll och lite anime tittande innan det är dags å sova. Imorn slutar jag 11.25 och ska ta mig ner till stan för att fixa min fältstudie plats, om det blir enligt planerna så blir dessa på tv4^^ Imorn så blir det förmodligen att hämta ut mina nya finfina plagg som kommit från Karmaloop och hoppas att det är lika snygga som på bilden.
 
Men nu är det anime dags med mitt älskade mongo^^
 
 

But baby it's cold outside

Idag har jag köpt mitt första riktiga skissblock, pennor och färgpennor så nu är det bara att sätta igång och rita^^
Har alltid älskat att rita men varit så brutalt dålig att jag oftast inte gör det. Men på senare tid har taggen kommit tillbaka och därför ska jag banne mig lära mig ordentligt! Någon typ av konstnärligådra borde jag ha med tanke på att min pappa är sjukt duktig. 
 
Blev iallfall att direkt gå och lägga sig och dö i sängen efter vår mini tripp till stan, när morgonens ipren väl släppte kände jag verkligen hur obra jag faktiskt mådde. Hela kroppen värker och ilar samt att jag fryser sönder och har på mig mer kläder än en eskimå. Dock tog jag en ipren för ett tag sedan som har kickat in så nu börjar jag känna mig lite mer mänsklig även om kroppen fortfarande ilar. Förstår inte vars denna feber kom ifrån, var hur pigg som helst igår. skumt -.-'
 
Har pluggat körkorts teori och är snart klar med C fasen också, whoop whoop hoppas bara jag fixar körkortet nu!!
 
Bjuder på en söt bild från nyår ^^
 

We'll keep in touch

Känner mig inte alls pigg idag, hela kroppen värker och ilar och jag är ganska säker på att jag har fått feber.
 
Hur som helst klev jag upp 9 imorse, blev att sätta på sig en massa kläder för att inte frysa ihjäl då det är halvt snöstorm och massa minus ute. Blev en barbacka tur med Gucci på täcket, och det gick bara bra.
Kom in från stallet för ett tag sedan har tagit en dusch och druckit smoothie och nu ligger jag nedbäddad i soffan medan Thai är ute med Basse.
 
Blir att åka in till honom om ett tag, kommer hur som helst bli en lugn dag, iallfall för min del.
 
 

Just like someone stopped the time

Kännde mig ganska sliten när jag klev upp imorse, att det är svin kallt och var lite halvt snöstorm gjorde inte saken bättre. Haha, kände att jag kanske skulle ha tittat ut genom fönstret innan jag gjorde min sminkning idag, mina lösögonfransar höll nästan på att blåsa av när jag gick ut XD
 
Anyway, slutar vid 15.20 idag, och då blire hem och ut i stallet och raka Gucci hade jag tänkt, nu börjar ju somsagt träningar och sånt dra igång så det kan ju vara bra om han inte ser ut som en isbjörn och slipper dö på varje träning.
 
Annars blir det nog en mysigkväll men ska faktikt försöka passa på att träna litegrann, som sagt det här året ska jag faktiskt kämpa!
 

For once I found a better way

Kerstin träningen igår gick bara bra, som vanligt massa superbra lydnads övningar, då vi red över trav bommar, galopp bommar och studs. Gucci var fin och skötte sig bättre än förväntat, Sen blev han lite trött och springig där i slutet men jag förstår honom för sånna där träningar är riktigt jobbiga, sen att han fortfarande ser ut som en isbjörn gör det ju inte mindre jobbigt för honom. Ska ta tag i rakningen av honom imorn hade jag tänkt!
 
Idag blev det iallfall att kliva upp vid 6, då jag hade körlektion mellan 7-9 som gick bara bra, allt sitter verkligen som det ska nu och det känns som inga konstigheter alls^^ Haha komiskt nog klarade vi oss också igenom en poliskontroll och det var ingen vanlig blåskontroll utan en sån där de står och skjuter med laser för att kolla hastighet, kändes ju lite extra bra att man klarade sig genom det galant, annars hade det ju blivit liiite pinsamt XD
Har dessutom bokat in halkbana teori prov och uppkörning nu också så om jag är riktigt duktig så har jag mitt körkort 10 feburari!! Vet ni hur jävla bra det känns eller!! 
 
Hade i princip en lektion idag så det känns ju helt okej med någon sorts mjukstart, dock lär det ju bli helt vanlig skoldag imorn, kom hem med 1 bussen och for ut och joggade Gucci som var pigg och glad, trodde han skulle vara lite seg och ha träningsvärk men han verkade precis som vanligt, gullsnutt<3
 
Har nyss pluggat lite körkorts teori och ätit middag och om ett tag blir det att sätta sig och rita litegrann innan det är dags för film time^^
 

I hope that you remember me

Då var alltså första skoldagen avklarad, känner att den här terminen kommer ha ett lite högre tempo än förra men det gör inte så mycket, tyckte inte förra terminen var speciellt ansträngande, förutom matten då.
 
Idag har jag även invigt min nya skjorta och bustier som jag köpte i söndags och är riktigt nöjd med mina inköp^^
 
Ikväll har jag Kerstin träning mellan 9-10 väldigt drygt att jag har så sena träningar men de är grymt givande!
 
Imorgon har jag körlektion mellan 7-9 så blir även upp tidigt, men men är min sista körning på skolan också tror jag, beror lite på, är ju fortfarande ett tag kvar tills jag fyller 18 :)
 

Are you ready

Har haft en liten blogg paus över helgen och det har varit skönt, har ändå jobbat i helgen och varit inne en del med hästarna på hippo så har haft det jag har gjort :)
 
Just nu sitter jag på bibblan och om ett tag ska jag börja röra mig mot körskolan, har körning idag i 2 timmar, hoppas det går bra!
 
Annars är det sista dagen innan lovet, har kollat mitt schema och det är faktiskt rätt bra!
 
Dock så har jag ett 5 timmars hål på måndagar -.-' en fråga vem fan sätter ett hål på 5 timmar!? Sjukligt irriterande men har jag tur hinner jag under den tiden ta mig hem och göra stallet imellan, det är ju inte helt fel med tanke på att då hinner man göra klart allt medan det är ljust ute och man får kvällen fri.
 
Idag är det faktiskt exakt 1 månad kvar tills jag fyller 18!!^^ Känns ju inte dåligt nice!!! Så nu sparar jag för fullt till mig tattuering  :]
 
 

I see fire

Igår blev det att gå och se Hobbit 2 på bio med thai och våra pappor, snacka om att filmen var riktigt jävla sevärd och så sjukt spännande hela tiden!! Längtar hur mycket som helst till sista delen!!
 
Iallfall så idag är vädret riktigt vidrigt, det blåser och regnar och varken jag eller Gucci uppskattade ridturen, sen att han är så sjukt pigg just nu gör inte saken bättre då det ibland känns som om man sitter på en tickande bomb, han som alltid brukar vara så lugn och fin, men som sagt att i princip bara skritta i 1½ månad gör ju vem som helst galen!
Men imorn blir det iallfall ÄNTLIGEN att få fara in till hippo och rida igenom ponnysarna.
 
Själv har jag nyss tagit årets första "träningspass" Började väldigt lugnt med att enbart cykla 1 mil och sen köra lite bröst och mag övningar. Ska verkligen försöka komma igång det här året! INGA ursäkter johanna latmask persson!
 
Så nu sitter jag med en ansiktsmask och en protein smoothie och lyssnar på underbar Ed Sheeran innan en dusch väntas :)
 

I shouldn't take your heart

Beställde hem riktigt grymma plagg från Karmaloop igår som har en riktigt sjuuuk rea just nu så passa på att köp massa awesome kläder kan jag då säga!!
 
För mig blev det ett par efterlängtade Galaxy leggingsoch ett par kamoflage/military leggings samt en sjukt cool galaxy kepa!^^
 
Kunde inte vara nöjdare!
 
Ett par Galaxy leggings för 165 kr, Militär leggingsen för 206 och kepan för 134, alla de varorna var det halva priset på plus att med rabattkoden som står på deras hemsida får man ytteligare 25% på varje vara ;) Riktigt jävla bra deal!
 
 

Please be true

Om det här är sant så kommer jag dö av lycka!!!!
 

Summertime sadness

Man får väl säga gott nytt år allihopa och hoppas ni hade en awesome nyårsafton!^^
 
Själv vaknade jag för kanske en halvtimma sedan men tänker ligga kvar och sega i sängen för att jag kan och för att det är skönt!
 
Idag har mamma Gucci eftersom det är svårt för mig att ta mig ut till stöcke när de inte går några bussar en dag som denna, men idag klockan 17 blir det iallafall att gå och se Hobbit 2 och det taggar jag verkligen! 
Idag känns som en bra bio dag!