They said you would come back

Gårdagens hoppträning utomhus gick riktigt bra, han var verkligen hur pigg som helst och man märkte att han tyckte att det var buskul att få komma ut och hoppa igen^^
Hoppade en svår bana på 1m-110 och han hoppade riktigt fina språng även om han var halvt okontrollerbar imellanåt då han blev så pigg och stark. Men ska verkligen bli sjukligt kul att komma igång med utomhus säsongen snart!
 
Idag fick han komma ut på en barbacka tur i skogen och imorn blire vila för onsdag,torsdag väntas hoppträning för Kerstin och Sussi.
 
 

Dance until tomorrow comes

I helgen har det varit jobb mellan först 13-17 efter det så var det direkt iväg på middag med jobbet på The Guitars, riktigt mysigt ställe och supergod mat, blev en egengjord burgare med en japansk öl Asahi till som var riktigt god.
Efter det blev det lite chokladmousse till efterrätt innan vi satte oss i baren och tog någon drink, dock var det ju egentligen 20 års gräns men eftersom jag var där med företag så var det okej ^^ 
Kom i säng ganska sent och har jobbat nu på morgonen mellan 8-12 och sitter nu och äter lunch innan jag ska ut till stallet och göra Gucci redo för hoppträning i Stöcke!
 
 
 
 

Howl in the night

Man blir verkligen på så bra humör efter man har fått vara ute och galopperat i solen på en superfin ponny!
 
Var ute ca en timme med ett intensivt galopp pass med få pauser. I början av passet var han lite jobbig, ville gärna spänna sig och titta på allt runt omkring samtidigt som han segade ihop i bakdelen, men efter lite tempo växlingar så hittade vi en bra rytm. Stundvis var han väldigt trevlig och stundvis väldigt stark och trulig men som helhet så skötte han sig jättebra och han blev till och med lite svettig vilket är ett bra tecken på att man kört ett bra pass.
 
Nu ska jag lägga mig i soffan och se reprisen av top model sverige tills det är dags för grill middag! 
 
 

You got me so lonely

Älskade hjärta <3
 
 
Om jag någon gång får chansen att kunna få dig tillbaka skulle jag ta den utan tvekan! <3
 

Take me away with your silver wings

Japan♥
 

This world is thumbling down

Har sovit riktigt gott och kom i säng innan 10, hade lite problem att somna först eftersom det är något fel i ventilerna i källaren som ligger precis under vårat sovrum som gjorde att det lät som att man hade jättehög tinitus, men när jag vande mig vid ljudet sov jag som en gnork.
Idag är det förövrigt underbart väder igen så man blir alldeles lycklig, slutar 14.15 idag så då blire att fara ut och rida Gucci och galoppera på vägarna vid stöcke^^ Har ju inte ridit honom sedan i måndags då jag typ bara for ut och joggade honom eftersom maja dressyrtränat honom söndag, tisdag och onsdag plus att han vilade igår, så har faktiskt längtat tills jag ska få fara ut och galoppera på honom i solen^^
 
Annars väntas en grillkväll hemma och i helgen jobb plus lite andra roliga saker!
 
 

Keep still

Nu blir det soffläge hela kvällen efter att ha varit hemma och gjort stall och varit på gymmet, körde ett bra bröst och axel pass och avslutade med att köra lite ben. Nu har jag duschat och ätit middag och snart blire dags å se 12 Years a Slave och mysa med pojkvän och Strumpan.
 
 
 
 

Come on let's start over

Massa ovisade bilder från Piteå tävlingen som var i somras.
 
 

I need a little room to breath

Känns konstigt och ovant att inte rida på 3 dagar, Gucci vilar idag  eftersom han gått dressyr tisdag och onsdag med maja vilket har gått bara bra, så idag ska jag hem och bara göra stallet. 
 
Jobbet igår gick bara bra och flöt på utan problem och tiden gick rätt så snabbt även om det inte var lika mycke folk där som förra onsdagen jag jobbade. När jag kom hem var jag av någon anledning väldigt slut och somnade i soffan, hehe tyckte inte att jag hade någon krävande dag igår men men, kände mig ganska pigg när jag vaknade i morse så det var ju värt det!
 
Idag så har jag vanlig skoldag, har haft väldigt lite skola de senaste veckorna vilket har varit riktigt härligt! Ju mindre skola destå bättre. Efter skolan blire somsagt hem och göra stall och sen ner på gymmet och köra lite axlar och bröst och förmodligen ben också.
 
hoppas helt enkelt på en bra dag!
 
 

I just put two and two together

Idag har jag haft sovmorgon och ätit bullar till frukost, hehe kan bara säga att den som kom på den smarta idéen att stoppa en subway kaka i en bulle måste vara ett geni för det var helt underbart gott!
 
Idag är vädret helt underbart och har hunnit vara ute i solen litegrann och även hunnit med ett litet cardiopass på gymmet. Nu är jag hemma och har gjort mig iordning för jobb som väntas ikväll mellan 4-9.
 
 

Why do you wander my dear

Dagen har bestått av 2 lektioner och efter det så blev det att gå runt lite på stan och sen fara på gymmet och det blev ett rygg och mage pass som gick rätt bra, lite halvtrögt i början men lossnade mer mot slutet.
 
Har nyss tagit en protein smoothie och ligger i soffan ett tag och om ett tag blire att gå en promenad med strumpan ^^
Resten av kvällen kommer nog bestå av film mys^^
 
 

I guess we are who we are

När man har 3 timmars hål så finns det inte så mycket att göra så klickade in på shockstore för första gången på länge och blev helt överlycklig när jag såg att de börjat ta hem kläder från Killstar och dog lite mer när jag såg denna tröja och tights, JAG VILL HAAAA!!
 
Men när jag såg att tröjan kostade nästan 600 och tightsen nästan 500 så dog jag på insidan, men en dag ska ni bli mina!!

You wont see me move no more

Kan säga att Ben and Jerrys Frozen Youghurt Strawberry Shortcake smakar hur gott som helst och nu vet jag iallfall vad shortcake smakar, de smarkar precis som drömmar ^^
 
Igår så låg jag mest på soffan i vardagsrummet för fick världens magont attack så det var hemskt, men med en gosig Strumpan, en snäll pojkvän och lite Bleach så blev kvällen riktigt mysig! Haha jag och Michelle (hans lillsyrra) fick den stora äran att sminka honom eftersom vi hade lite att göra, haha kan ju säga att han blev riktigt vacker, hihihi^^
 
Idag väntas skola till 15.15 inklusvie ett 3 timmars hål som börjar typ nu... hatar måndagshålen!
Efter skolan blire att fara å rida Gucci. Skippar gymmet idag då min mage inte mådde så bra igår plus att jag har ont typ överallt, får bli ett köttigt mag och ryggpass imorn istället!
 
 
 
 

Lead me out of the dark

Idag har jag en redig träningsvärk i armarna och ont i höger vad och vänster skinka, hur tusan har jag sovit i natt egentligen?
 
Idag så rider Maja Gucci inne på hippo och tränar inför programridningen hon ska rida på onsdag som förmodligen kommer gå hur bra som helst då hon faktiskt rider Gucci bättre i dressyren än vad jag gör, då jag får lite problem ibland med min rygg och att jag skulle behöva lite längre ben att klämma om honom med vilket hon har.
 
Har kollat på senate avsnittet av Mahou Sensou och nu sitter jag framför datorn med Strumpan i mitt knä medan Thai är och jobbar litegrann med sin mamma.
 
Idag blir iallfall en sköndag och vi har lyxat till det lite med att köpa celcius och ska pröva en av Ben and Jerrys nya glass smaker, Frozen Youghurt Strawberry Shortcake. Någon som har någon aning om vad Shortcake är förnågot?
Förhoppningsvis är det gott^^
 
Längtar tills de släpper fler smaker i sverige och alla dessa smaker verkar ju helt underbara!!

Nevermind

Igår var en bra dag. Hade kort skoladag var ute på en prommis med Gucci, hade myskväll hemma med thai, och vi passade på att ta ett bubbelbad och duscha Strumpan som hatade oss men nu är hon fluffig och fin.
Sen låg vi och kollade på anime tills mamma och pappa ringde så då fick jag agera fyllechaffis men de funkade ju bara fin fint.
 
Idag har vi sovit ganska länge och jag var ute på en galopptur med Gucci på vägarna vid stöcke som har tinat fram och är hur bra som helst, sen har det varit så bra väder att jag invigit mina solglasögon och skinnjacka en kort stund på stan innan gympass väntades.
 
Det blev att köra det där biceps,triceps passet som aldrig blev av och jag säger bara usch vad jag hatar biceps triceps, jag är så brutalt svag att det är pinsamt så allt känns så dåligt. Men som tur är får thai hjälpa mig med bra övningar så då går det lite bättre.
 
Nu sitter jag i soffan med ett glas Sangria, som förövrigt har en smak som liknar glögg, och väntar på att pappa och thai ska grilla klart middagen.
 
 
 Bjuder på en gammal gif
 
 

We'r limitless tonight

Godmorgon på er ifall någon är vaken just nu, själv så har jag varit vaken sedan halv 6, men med tanke på att jag somnade typ klockan 5 igår så gör det ju inte så mycket, hehehe (A)
 
Hade bara tänkt lägga mig i sängen medan thai lagade middag och sen helt plötsligt så somnade jag och ett tag senare så kom han in och så somnade han också, vaknade till vid halv 10 och låg vaken och lyssnade på musik tills klockan 12 då vi somnade igen och sen sov vi till halv 6.
Snacka om bortkastad kväll men det var ju faktiskt ganska så skönt ^^
 
Under tiden vi lyssnade på musik märkte vi att Of Mice and Men  och Crown The Empire har släppt ett nya album men måste säga att det inte var riktigt någon låt som jag fastnade för, eller det var en från Crown The Empire och det var en väldigt naken balad som var fin men kändes ju tråkigt att deras bästa låt skulle vara en balad när de är ett metal band.
 
Hur som helst har jag fått i mig en god omelett till frukost och nu ska vi se anime tills det är dags att åka till skolan, snacka om att ha hela dagen framför sig!
 
 
 

It's all about you

Igår blev det ett benpass på gymmet som inte gick så jättebra, efter det blev jag bjuden på lunch av Mick innan jag tog bussen hem och gjorde stall och efter det blev det jobb ett par timmar som gick snabbt.
 
Idag så blev det en sovmorgon och sen äta frukost mysa framför anime och tvn.
 
Maja och hennes kompis Emma for ut och red Gucci och Iddy så har gjort lite i stallet och nu sitter jag och segar framför tvn.
 
Om ett tag så blire att fara å gymma och köra hatpasset biceps triceps men det blir nog bra!
 
 

Don't make me drag you down

Igår var jag stall ledig och det var skönt, hade 2 lektioner och efter jag slutade hade jag en hemsk huvudvärk så skippade gymmet. For upp till Thai och vi la oss i soffan och åt pepero och kollade på anime tills jag höll på att somna. Sen fick vi ett ryck och bestämde oss för att klippa oss. Så vi tog fram alla frisörsaxar och rakapparater och så fick jag leka frisör, det var kul och jag blev rätt nöjd med resultatet, dock är det svårt att klippa asiathår och speciellt när han har 2 virvlar i bakhuvudet som gör att det ser konstigt ut ifall man inte gör det rätt.
Men tycker jag lyckades ganska bra med min mohawk ^^
Själv så körde jag på en uppklippning och fixade till luggen och nu känner jag mig nöjd med lite mer volym.
 
Resten av kvällen ritade vi och såg på anime, helt enkelt en superdag^^
 
Idag så väntas jobb mellan 4-9 och innan det gym och stall, blir nog en bra dag!
 
Nyklippt ^^
 

Behind blue eyes

Idag har varit en skön segar dag som jag kände att jag verkligen behövde efter denna helg.
Sov till klockan 9, gjorde stall och tog hand om Gucci och for ut och skrittade 40 minuter barbacka, han var pigg och glad. Fick sedan skjuts in till stan av Mamma och gick från Östra ner till stan och sedan från stan till skolan och hade en lektion.
När vi kom hem så blev det att beställa pizza till middag och det satt riktigt fint samtidigt som vi kollade på en ny anime serie som heter Mahoue Sensoue (stavning?) som är sjukligt spännande och bra och nu är det bara att vänta på att nya avsnitt ska komma ut!!^^
Blev även att ta ett mysigt kvällsbad samtidigt som vi åt mango drack smoothie och kollade på Bleach.
 
Nu blire snart sängen och tänkte bara varna mina läsare att ifall jag inte skriver något imorn har jag förmodligen dött av luftföroreningarna som finns i detta rum som kommer från en viss asiat...
 
 

My dreams are getting out of control

Hahaha, jaa vad ska man säga egentligen jag fick ju iallfall min revansch från L:bn i lördags för i söndags var han so otroligt jävla fin att jag vet inte vad jag ska säga!!
 
Under hela framtidningen fokuserade jag på att han skulle vara framme,struntade totalt i att tänka på formen och att han skulle gå fint utan att han skulle vara ordentligt framme och lyssna vilket han gjorde så himla bra! 
 
Inne på banan så kände jag bara att nu jävlar kör vi och det gjorde vi verkligen!
 
1, 2 gick bara bra, på 3an kom vi ganska nära men han lyfte fint, på 4an som var kombinationen så hoppade vi jätte stort in och jättestort ut och han verkligen krigade med mig, hoppade super på 5an och jag var helt lyrisk över hur fin han var så jag satt mest och baa "fyy satan så jävla bra det går nu ska vi till 6an som är".... Då hade jag redan hunnit rida förbi den, så bannade mig själv litegrann och red på 6an på ett super språng, red upp mot 7an som var trippeln blev lite halkigt i kurvan så red fram honom ordentligt och fick en grymt språng och jag baa wiihoooo vi klarade det och började klappa honom och sen kom jag ju på att juste det var ju en 8 också XD
 
Så kändes ju lite halvsurt att på utesluten som resultat när ponnyn hoppar som en gud och är felfri på alla hinder, bara för att jag blev så himla glad över att allt gick så bra att jag glömmer banan, hehehehe ^^
 
Hur som helst är jag jättenöjd för min ponny är bäst!^^
 
 

This goes out to all the fucking idiots out there

Den här dagen vill jag verkligen bara stryka ett sträck över. Är bara så jävla less och besviken.

Lcn gick iallafall jättbra ingenting alls att klaga på han var jättefin och kändes bara bra, hade en onödigt pet på 11 då jag svängde väldigt snävt och han grävde ner sig i kruvan och kom inte upp ordentligt.

Men i L:bn så är jag så otroligt besviken och arg. För det första så rider vi inte B-ponny längre och det gäller att ha hänsyn då i princip alla red ivägen när man skulle hoppa eller ställde sig ivägen och pratade och for omkring och höjde och sänkte hinderna hela tiden så framhoppningen blev ju bara så totalt jättedålig som den bara kunde bli. Sen så visste jag att det var en tjej efteranmäld som var före mig och sen så när jag kommer in så har de ingen koll på startlistorna så jag är helt oförberedd och fattar ingenting och får start signal direkt så jag hinner inte förbereda mig och allt gick bara åt helvette.

Blir bara så sjukligt less på att folk inte kan ha ordentligt med koll och hänsyn. Nu tänker jag gå och gräva ner mig under en sten tills imorn.

I can hear the thunder

Solen skiner och vädret är superfint, bortsett från att det typ blåser orkanstorm men jag känner verkligen hur mycket jag har saknat solen, känner mig så mycket piggare och gladare på dagarna och inte alls lika seg på morgonen även om jag kanske snoozar lite förlänge ibland.
 
Hur som helst, idag är det en långdag i skolan och fredag är faktiskt ganska tråkiga, och varför ska man gå sent på en fredag :(((
 
När jag slutar blir det iallfall att snabba sig med bussen hem för att åka in till hippo vid halv 5 och trimma Gucci litegrann inför i helgen, blir nog inget avancerat utan mest bara känna att han är med mig framåt bakåt och inte är så stel i sidorna. 
 
Igår packade jag det mesta inför tävlingen och idag blir det att packa allt hö, och tävlingskläder samt lasta in allt i tävlingsskåpet.
 
Det blir nog hur bra som helst, har även suttit och kollat på filmerna från förra Micke träningen och Hippo tävlingen så nu är jag laddad och redo!
 
 

Care for me

Idag var det dags för årets moppe premiär, det var kallt men det var sån skön känsla att återigen slippa vara oberoende av buss tiderna och det bästa är ju att det drar så lite bensin.
 
Hur som helst så är nästan allt färdig packat och fixat inför i helgen och ikväll blev det en behövlig dag ledigt från gymmet då jag inte vill ha träningsvärk när jag ska tävla, det lär jag säkert ha ändå men inte lika mycket som nu hoppas jag!
 
 
 

It was all gone

När jag väl bestämmer mig för att sluta vara feg så ska jag fan ha split dye, det är så brutaaaaaalt snyggt, speciellt vitt och svart, jag måste ha såhär!!
 
 

I pretend that I don't feel anything

Idag har jag ont, asså riktigt jävla ont i kroppen, visst träningsvärk är bra men det här är rent brutalt! Borde köra ben och rumpa idag men vi får se om jag orkar.
 
Torsdag idag betyder heldag i skolan, dock har vi i princip bara roliga ämnen så det brukar inte vara så jobbigt, sen att det är fint väder gör ju att man blir mer positiv! Dagen till ära är jag även osminkad så funderar på att sätta mig i solen ett tag under rasten och jobbar på fräkniga kräft looken.
 
När jag kommer hem blir det en tur med Gucci i skogen om det går att rida nånstan vill säga -.-'
Imorn blir det iallfall att dra in på hippo och trimma igenom honom litegrann inför tävlingen i helgen!
 
På lördagmorgon styr vi helt enkelt mot skelefteå och hoppar L:c L:b även om det är 2 klasser före mig blir det att åka tidigt för gissa vem som hoppar  klasserna L:e och L:d ? 
 
Ledtråd: hon är världens finaste T <3
 
 

At last I know what I should do

Klev upp vid halv 8 imorse och tryckte en protein smoothie innan jag drog till gymmet, axlar och bröst stod på schemat idag och jag tyckte jag körde på riktigt bra. Dock var allting väldigt tungt med träningsvärk i biceps och framför allt triceps så note to self är att inte köra biceps triceps och axlar bröst dagarna efter varandra för det är tungt!
 
Tog en dusch och gjorde mig redo för skolan som började vid 11 och efter det fick jag skjuts hem och for ut och red Gucci och for bort mot sandvägarna för att se om det tinat upp där vilket det inte hade, underlaget var sämst, Gucci var så förbannat fånig och dryg och mitt humör var inte på topp efter det kan jag säga. Blev även att mocka en kärra i hagen.
 
Sen blev det pappas goomiddag innan vi åkte till asiat och segade lite innan tricking träningen.
 
Så nu är jag trött och slut har stööööört ont i armarna och planerar att sova och ladda om inför morgondagen.
 
 
 

How should I feel

Dagens gympass gick rent utsagt åt helvette, blev till att köra biceps och triceps och biceps funkar hur bra som helst men har så otroligt mycket problem när det kommer till triceps. Det mesta sitter nog i att jag är så otroligt svag där vilket gör att mina axlar åker fram och jag spänner typ axlar och ryggen på nått konstigt sätt så allting blir jättefel och ostabilt. Blir så sjukt irriterad och arg när det blir fel så mitt humör var verkligen inte på topp efter det passet. Dock så fick jag till det lite i slutet men kommer behöva träna massa triceps på låga vikter och göra jätte basic övningar för att få allting rätt. Hatar att vara svag och nybörjare men det ska de ta me fan bli ändring på. 
 
Nu har jag fått i mig lite mat och snart väntar hemfärd då det blir dagens andra pass som kommer bestå av boxmocking, vattenbärning,hökonkning och rida stark och pigg Gucci i skogen, haha vem har sagt att dagens träning är över bara för att man lämnar gymmet?
 
Kommer nog ha en rätt bra träningsvärk imorn även om jag inte är säker på om jag förtjänar det eftersom det gick så dåligt.
 
Bild från typ ett år sedan så jag gymmade och hade rött hår, 

Take me with you

Igår fick jag reda på 1 timme innan min lektion börjar att den var inställd, kul tycker jag som då redan suttit på skolan och väntat i 3 timmar, snacka om slöseri med tid!
Hur som helst så blev det att fara hem till asiat och sega ett tag innan det var dags att ta på sig jobbkläderna.
Jobbet gick bra, var en del kunder så tiden flöt på snabbt. Fick sen skjuts till Nolia så jag kunde titta på pojkarnas tricking ett tag. När jag kom hem blev det att hoppa upp på deras nyinköpta träningscykel och cykla ett tag och och usch så jobbigt det var, det var en riktigt trög cykel så man fick trampa på rejält men det var helt klart ett bra pass!
Sen blev det att hoppa i duschen och sen se lite anime innan det blev sängdags.
 
Idag så slutar jag 11.20 blir att fara in till stan och gymma och kanske handla lite smågrejer som jag behöver, efter det blir det att åka hem till asiat och hämta bil för att sedan åka hem till mig och göra stall och rida Gucci, förhoppningsvis så har underlaget tinat så pass mycket att det går att göra annat än att skritta, man kan ju alltid hoppas iallfall!
 
 

With no pain comes no gain

Idag sitter träningsvärken på plats och idag ska jag undvika att hosta, skratta eller överhuvudtaget göra någonting som krävs att man måste spänna magen, får väl se hur det går egentligen.
 
Efter gymmet igår så var det dags att ta farväl av min brutalt hemska utväxt, nu återstår bara att klippa håret och framför allt luggen som är så ful och lång att jag typ skäms.sen blev det att mysa i soffan framför Hamatora och Strike the Blood.
 
Idag är ju somsagt första dagen på skolan och ikväll väntas 3 timmar jobb. Gucci får en välförtjänt vilo dag och självklart lyckades jag glömma gymkläderna i morse så får helt enkelt sega på skolan under mitt 3 timmars hål 
 
 

Looking back at how it used to be

Helgen har betått av Micke träning, mello mys och gym, en helt okej helg sådär innan skolan börjar igen.
 
Känns dock väldigt jobbigt att skolan börjar igen för är så brutalt skoltrött att det finns inte, men men bara att ta nya tag och kämpa på fram till påsklovet! Just nu har vi ändå i princip gjort bort det mesta i skolan och lär starta nya arbeten snart. Annars längtar jag bara tills jag få kasta min vita mössa och dansa på ett flak med en flaska champagne i handen.
 
 
Morgondagen kommer alltså bestå av skola, gym och jobb, blir att jobba mellan 6-9 och det blir nog bra, lite extra pengar sådär och eftersom alla timmarna är OB så känns det ju inte heller fel^^
 
 
 

Some might say I throw life away

Gårkvällen spenderades tillsammans med Sebra, Ylva och min käre Thai hemma hos honom med filmmys och gotta, det var mysigt och trevligt och sen trängde vi ihop oss 4 pers i Thais säng som förövrigt är så stor att man ryms 4 pers utan problem. 
 
Sov som en liten stock och drömde massa skumma drömmar som vanligt. När vi vaknade så blev det att fara iväg på stan och bli bjuden på kinamat vilket satt sjukt bra, åt dock alldeles för mycket och har haft ont i magen men det är ju nästan sånt som hör till när man äter kina mat ^^
 
När vi kom hem har vi legat och sett på anime, powernapat och snart kommer pappa och hämtar oss, då blire att göra stall och käka lite innan det bär iväg mot en sen Micke träning!
 
 
 
 

I don't deserve you

Den här dagen har verkligen bara runnit iväg, blir ju lätt så när man ser anime typ hela dagen och sen råkar somna i 2 timmar, hehe oh well, hur som helst så bär det strax iväg till Nolia då pojkarna ska tricka och jag och Ylva ska träna i gymmet. Kommer förmodligen gå kasst då jag har en sån brutal träningsvärk i benen och rumpan idag. Meeen det bevisar att jag körde på ordentligt!
Sen kan det ju vara bra att komma ut och röra på sig så jag inte slappar ihop totalt vilket jag lätt gör annars.
 
Sen om jag tränar så kanske mitt enorma sötsug går över.
Jaa jag försöker övertala mig själv att träna, kan ju alltid försöka ^^
 
 

Doing nothing at all

Har sovit som en liten gris i natt vilket var hur skönt som helst. Blev väckt vid halv 9 när min kära asiat ringde och vid 9 klev jag upp, käkade frukost och gick ut till stallet.
 
Idag prövade vi faktiskt mäta gucci med en måttstock, snacka om att det var svårt när man inte riktigt vet exakt vars man ska mäta men han borde vara runt 145-146 ^^ Han har alltså blivit en stor pojke, men han har ju satt jättemycket muskler och är i superform just nu! ^^
 
Blev att fara ut på en skritt och galopprunda idag, blev knappt någon trav alls. Hade mest bara tänkt låta han rulla på lite grann och ta det lite halv lugnt eftersom det är Micke träning i helgen men Gucci var så satans pigg att det blev att sätta lite mer krav på honom och han lyssnade ganska bra mot slutet. Känns lovande inför imorn!
 
Annars har jag duschat och satt på mig lite kläder och om ett tag rullar jag in mot stan.
 
 

Burn on

Då har man firat bästa pappa, ätit grillat och tårta, druckit öl och skrattad en massor, väldigt skön avslutning på denna dag!
Just nu känner jag mig så stört trött och det ska bli sååååå skönt att få sova!
 
Imorn så blire ut och rida finaste Gucci och kanske städa lite på mitt rum innan det blir att fara in mot stan, på kvällen väntar även en tur till Nolia för att hänga på pojkarnas tricking, då ska jag och Ylva träna lite i gymmet där. Det blir nog en bra dag!
 
Grattis pappa ^^<3
 
 

Take me to the place I belong

Måste ju bara visa vad jag hittade på Ica i måndags! Verkar vara en koreansk verson av Pocky men de här heter Pepero, eftersom en ask gick på 10kr var jag ju tvungen att köpa 2 i olika smaker. 
 
Och kan säga att det var såå värt det! De med choklad och mandlar vara helt underbart goda och det påminnde väldigt mycket om Pocky i smaken så dessa kommer jag absolut fortsätta köpa!^^
 
 

 
 
 

It's my life

Sådär jag då var gympasset avklarat och det blev ben och rumpa som stod på schemat!
 
Började med att cykla 1 mil, gick till att köra squats, fortsatte med benpress, bulgariska utfall och andra övningar som jag inte riktigt kan namnen på. Hur som helst så gick det bra att köra även om jag inte hade världens fantasi när de kom till övningar. 
 
Nu är jag hemma igen, har precis duschat och ska äta någonting!^^
 
(utväxten är fan brutalt hemsk!! )
 

breath it all out

Det där med att ta sig iväg till gymmet var svårare än vad jag trodde för inte tusan blev det något gym igår heller.
Blev iallfall att möta upp Ylva på stan vid 11 tiden och sen gick vi runt där ett tag, hittade en present till pappa och lite andra fina saker som jag gärna skulle vilja ha men lyckades hejda mig. Blev att gå och ta en fika och efter ett tag kom min käre pojkvän och då gick vi runt alla 3 ett tag. Vi bokade även biljetter till Wolf of Wall street till kvällen.
Jag och asiat satt på bibblan och läste Manga ett tag innan vi for hem till mormor och morfar och fick lite fika och titta på bilder från deras resa i Las Palmas innan vi fick låna deras bil och tog oss tillbaka till stan för att se filmen.
 
Filmen var hela 3 timmar lång och så sjukt bra! Verkligen en sevärd film, Leonardo Dicaprio är ju en sån sjukt bra skådis!
 
Idag har jag hunnit lämna bilen hos mormor och morfar och sitter nu här i väntan på att få asiat ska sluta jobbet så vi kan åka och gymma. 
Maja har ridit Gucci måndag och tisdag så idag ska han få en vilodag och sen blir det ju även firande av min världens bästa pappa som fyller 46! ^^
 

To the end of the world

Denna dagen har bestått av 100% segning, vilket har varit superskönt. Bestämde mig ganska snabbt att eftersom jag har en heel ledig dag så ska jag banne mig vara hel ledig också så blev inge gym idag. 
Enda gången jag varit ute var när vi gick till ica och när vi for till trickingen.
 
Imorn blir det lite mer planer bestående av stan med Ylva och träning. Måste hitta något fint åt min käre far som fyller år på onsdag ^^
 
 
 

That warm fuzzy feeling

Visste ni att Alicia och Tingis var i Boden i helgen och tävlade och satte 2 superrundor i L:d och L:d+5 ^^
 
Sånt som gör en så glad och varm i hjärtat!^^
 
En bild från när de blev klubbmästare i malå med sammanslaget dressyr och hoppning ^^
 

When I was younger I had a heart of steel

Lov, älskade lov du är äntligen här, ska bli så otroligt skönt att få spendera en vecka med dig!
 
Helgen bestod av jobb och disney films marathon vilket satt väldigt bra^^
 
Idag är jag hästledig och ska ta den här dagen att bara njuta, har sovit nästan 11 timmar och nu ligger jag i sängen och äter brunch och bara segar. Min kära pojkvän har arbete under lovet så när han kommer hem blir det att dra på gymmet och pumpa lite ben, rumpa och axlar. 
 
Senare ikväll blire myskväll med anime och spela zombiespel ^^