Remember the moment

Igår fick jag iallfall testa på att rida Mejram för första gången. Kände mig dock lite ringrostig efter att inte ha ridit på 3 veckor samt på en ny häst. I början försökte jag känna av litegrann vad jag fick för reaktioner när jag gjorde på olika sätt samt hur hon behövde ridas.
Märkte ganska snabbt att hon var väldigt beroende av att man ramade in henne ordentligt så det fick jag jobba med.
Det jag blev positivt överaskad av var att hon inte var speciellt stark. Hade förväntat mig att när hon kom igång så skulle hon bli stark men det var hon inte alls och hon tog förhållningar bra. Vi tränade på relaterade linjer vilket var både lite klurig men bra eftersom man då snabbare fick upp en känsla över hennes rörelsemönster i galoppen och hur man skulle lägga på hinder.
 
Ju längre träningen gick destå bättre gick det och det var riktigt kul!
 
Jag ska få fortsätta träna henne ett tag och se hur det går, men har jag tur får jag hoppa henne både på Vindeln och hippo tävlingen^^
 
Suddig mobilbild från igår.
 

The people around me they don't understand

Känner mig bara less och uppgiven just nu, kommer förmodligen missa i princip hela tävlingssäsongen, Han var fortfarande inte helt bra idag på återkollen, bättre, men inte helt bra. Så det blir fortsatt vila iallafall 2 veckor till innan ny återkoll.
 
Känns bara så jävla surt! 
 
Aja ska gå och gräva ner mig under en sten eller nått...
 

This time I know it's for real

Satt igår och kände att näe måste göra om headern igen och den här gången gillar jag den faktiskt och kommer nog ha kvar den ett tag. 
 
Idag har jag varit ute och skrittat Gucci i skogen, vågade på mig en barbacka tur och det gick bara bra även fast det blåste, dock så såg han en läskig bredlåda en gång men annars skötte han sig hur bra som helst.
Annars har jag legat ute i solen samt spelat yatzy med Thai, kan ju säga att det gick riktigt brutalt dåligt varje gång -.-' Skit spel!
 
Nu ligger jag i sängen och väntar på att klockan ska bli middags tid, vid 18.30 ska jag faktiskt få fara iväg på hoppträning. Ska få testa hoppa Charlottas ponny Mejram som jag eventuellt ska få tävla lite inför försäljning.
Så jag hoppas vi funkar ihop, skulle vara kul ifall jag fick tävla litegrann i sommar ändå och så slipper jag stressa med att gå igång Gucci.
 
Fick en fråga vad min tatuering står för, när jag tänker efter är jag inte säker på att jag berättade det men iallfall så är det mitt stjärntecken i japansk kanji, och det står för vattuman eller mizugameza som det heter på japanska. Jag är ingen person som i vanliga fall tror på astrologi och sånt där men för många år sedan så hittade jag en hemsida på datorn där man kunde läsa om sina stjärntecken och just det som stod om mitt stjärntecken passar verkligen skrämmande bra in på mig. Så för mig symboliserar min tattuering att jag har hittat mig själv och vet men jag är och jag kunde inte vara nöjdare med resultatet!
 
Dock saknas ett tecke på den bilden men men ^^

Truth to be told I was never yours

Idag har Gucci fått nya fötter och det gick bara bra och sko honom, dock har han lite torra hovar nu så får börja smörja in de lite, men sånt brukar alltid gå till sig när de kommer ut på bete.
Annars har detta också varit en sån där tråk dag när jag inte gjort speciellt mycket, spelade yatzy med familj och det gick ju sämst. Fick ju nästan inga poäng alls på den sista halvan av blocket. Tärningarna hatar mig helt klart!
 
Nu ska jag ligga i sängen resten av kvällen och dega och kanske kolla på film, så tråkigt är det när man inte har en ponny att rida än ;(
 
 

Breath slow

Igår efter skolan for jag ut och skrittade Gucci i skogen en sväng. Tog på sadel eftersom jag inte visste hur pigg han skulle vara och ifall han skulle få för sig att göra luftsprång igen. Men han skötte sig så snällt och gjorde inga dumheter alls, tvärtom så var han nästan lite seg, eller ouppmärksam på mig är snarare rätt ord. Håller verkligen alla tummar jag har att han är frisk på fredag, annars vet jag inte vad jag gör...
 
Annars så gjorde jag nästan ingenting igår, vid klockan halv 11 tyckte Thai att det skulle vara jättekul ifall vi båda fick vatten mage. Så vi drack nästan 2 liter vatten var rakt av och jag skojar inte när jag säger att jag såg 4 månaders gravid ut!
 
Men nu blir det att fara iväg och få Gucci skodd!
 
 

This might change everything

Igår så klev jag upp tidigt för att promenera Gucci, men eftersom det blåste orkanstorm så var han helt knäpp. När jag kom ut i hagen sprang han omkring och gjorde krumsprång rakt upp i luften -.-' Bestämde mig ganska snabbt att promenad var en dålig ide så bestämde mig för att sätta mig på honom och skritta. Snacka om att det var som att sitta på en tickande bomb. Höll mig bara på åkern på baksidan eftersom han lite nu och då flög i luften och gjorde krumsprång och små stegringar med mig på. Skrittade runt ett tag tills han lugnade ner sig innan han fick gå ut i hagen igen. 
Hoppas verkligen att han är frisk på fredag för han har så mycket energi nu att jag är helt övertygad om att han kommer skicka mig på några ordentliga flygturer när han får sättas igång.
 
Annars så satt jag resten av dagen och skrev mitt sista skolarbete svenskan och det gick faktiskt ganska bra. Det tog kortare tid än vad jag trodde det skulle så det var ju iallfall tur.
 
Igår fick jag även ett erbjudande som jag förmodligen inte kan tacka nej till. Jag vet inte om det är rätt beslut eller om jag verkligen gör det som är bäst. Tankarna har verkligen snurrat sedan igår och jag tror jag kommit fram till rätt beslut. 
 
Kanske, bara kanske kommer Tingis hem igen <3
 

There's no time for joking around

Fredags var en trevlig kväll, blev att fara iväg till några bekanta och förfesta litergann, så öl några cider och nått glas vin innan vi bestämde oss för att dra vidare ut. Dock eftersom alla andra var mycket äldre kändes det inte så kul ifall de skulle behöva anpassa sina utgångsställen till min ålder så valde att tacka för kvällen. På vasa träffade vi upp Sebra och bestämde oss för att fara hem till honom men eftersom inga bussar gick så promenerade vi istället och den prommenaden var allt annat än normal, knäppskallar!
 
Blev att sova ca 3-4 timmar innan vi fick hämtning av en kompis vid 8 som skjutsade oss upp till Thai och vid 11 tog jag bilen ner till Surf och satt i solen och kollade på tävlingar. Dock så trodde jag inte solen skulle vara lika stark som den var men gissa vem som har bränt sig nå jävulskt -.-'
 
På kvällen blev det att fara förbi kulturnatta, jag körde så blev fick vara nykter men det gjorde mig ingenting, kände mig alldeles för trött för ha orkat festa ändå. Det var mycke folk och väldigt trevligt på stan men stannade inte så länge och var hemma vid midnatt.
Har nu sovit nästan fram tills nu och det var helt klart välbehövt!
 
Nu ska vi börja fara ner mot surf för att kolla när syrran förhoppningsvis sätter sin sista nolla i L:A!
 
Bilden på brännan gör den inte rättvisa, ser förjävlig ut i verkligheten!

It will be alright tonight

Slängde ihop en ny design som känns helt okej, måste verkligen säga att jag är brutalt dålig på headers och photoshop, något jag verkligen måste träna på!
 
Idag så började jag 13.20 och hade ett matteprov som får räknas in som extra poäng på nationella. Några poäng lyckades jag nog skrapa ihop men fråga är om det är tillräckligt...
 
Promeneradde en ganska lång sväng med Gucci imorse utan att bli trampad på foten! 
Annars blev det att sitta ute i solen tills det var dags att fara.
 
I helgen är det 3 dagars tävling på surf snacka om att det suger när man inte har någon ponny att kunna tävla.. Men blir nog att fara dit och kolla på laget. Annars blir det nog att sitta hemma och dricka öl i solen. Annars är det ju kulturnatta i helgen vilket betyder lite partyy!
 
 

I guess it's over

Idag skrev jag nationella i matte och kan klart och tydligt meddela att jag kommer få F. Hade iallfall lite hopp om att klara provet då jag insåg att man bara behövde ha 13 poäng av 57 men efter att ha börjat räkna insåg jag snabbt att det inte skulle hända. Men men, hej extra matte i 3an kul å träffas....
 
Annars så slutade jag vid 1 och åkte in till stan och köpte födelsedagspresent till syrran som fyller år på söndag samt köpte biljetter till nya X-men filmen som jag längtat efter sedan förra året!!
 
Är hemma nu och har precis varit ute på en promenad med Gucci, vilket inte var så kul -.-'
Han har verkligen fullt med energi och man måste räkna med att bli trampad på foten minst 3 gånger,suck!
 
Bjuder på en gif med mina nya godingar som jag beställde hem från Nelly förra veckan^^
Tröjan är i storlek X-small, visste att den skulle va oversize men kanske inte sådär stor, hur som helst är den superbekväm och jag är såå nöjd!^^
 

So I have been told

Vad har jag då gjort under de dagarna jag inte bloggat, jo det är enkelt att svara på. jag har gjort absolut ingenting.
 
I söndags så satt jag ju ute hela dagen tillsammans med strumpan men bestämde mig för att gå in efter ett par timmar för att jag var rädd att hon skulle få solsting. Vem tror ni egentligen fick solsting? Joo, jag -.-'
Under hela natten hade jag världens huvudvärk och illamående och på morgonen kändes det som om någon sköt mig i huvudet upprepade gånger. Lyckades ta mig till ica ( som tog 20 minuter istället för 5 minuter för jag kände mig döende )för att köpa ipren, jordgubbar, glass och kakor. Sen låg jag i sängen och tittade på film tills jag somnade och sen när jag vaknade så mådde jag bra igen. Den dagen sög!
 
I tisdags så gjorde jag inget speciellt heller, var på gymmet och skulle köra ben men det gick så brutalt dåligt då jag inte hade någon ork alls. Så pluggade jag matte också.
 
Idag hade jag sovmorgon till 1 fast klev upp 8 ändå och låg ute i solen en stund på morgonen sen vid halv 12 åkte jag och pojkvän ner till stan där jag blev bjuden på kinabuffe vilket satt jävligt bra som brunch.
Har även gjort bort engelska nationella i speaking nu och blev ett A, hade inte förväntat mig något annat heller så det kändes bra.
 
Har bara en lektion kvar idag innan det blir att åka hem och prommenera min finaste grå och plugga matte i solen!
 
Fräsch solstings brud!

Don't close the door on me

Den här dagen har spenderats till större delen utomhus i solen och jag har bränt mig i ansiktet...ovanligt -.-
Har varit nere på nydala sedan klockan 12 tillsammans med Strumpan, Thai och en massa vänner. Har precis kommit hem därifrån då jag blev lite less och var lite orolig att Strumpan skulle få solsting eftersom hon kan ligga i solen hur länge som helst. Nu ligger hon helt utslagen och sover på en kudde^^
 
Just nu sitter jag och funderar på ifall jag ska försöka bygga på en ny design min är ju så ful och tråkig.
Men har inga bra bilder som jag skulle vilja använda, I-landsproblem!
 
Mina favoriter <3
 
 

Nothing can touch me

Gårdagen bestod av att först äta massa middag och efterätt på Thais lillasysters skola som hade någon form av knytkalas med tema världen runt så massa gott överallt. Efter det bestämde jag mig för att aldrig mer äta i hela mitt liv, ungefär så mätt var jag efter det. 
Sen blev det att möta upp Sebra och Aiken nere på bion för att se nya Godzilla filmen.
Hade egentligen inga större förhoppningar om att den skulle vara bra men den var verkligen riktigt riktigt bra! Spännande hela tiden och inte alls sådär överdriven och fånig som jag trodde den skulle vara utan verkligen sjukt bra!
 
Idag så är det helt enkelt en chill dag, bortsett från att jag måste plugga på inför nationella provet på onsdag.
 
 

Doesn't it hurt

Eftersom jag är en lat människa så tog jag mig aldrig till gymmet igår, igen, motivationen låg verkligen så långt nere i botten att den inte ens gick att gräva fram. Men för att inte vara allt för seg så blev det en timmes prommenad med Strumpan runt Mariehemsområdet. Märkte att det var sjukt mycket folk som tränade inför Yran om 2 helger. Brändboll är faktiskt riktigt kul, synd bara att var varken kan slå, kasta, fånga bollar eller springa -.-'
 
Annars blev det en ganska tidigt kväll men hade lite svårt att sova då Strumpan tog upp all plats som vanligt.
 
Idag så har jag inte ens haft någon lektion en utan har varit och kollat runt på Yrkes SM som förövrigt inte var så spreciellt. Så den här dagen består av 2 lektioner, såå ovärt!
 
Efter skolan blir det hem och pussa på min Lilla Gråa innan det blir tillbaka till stan för lite kompis häng :)
 
 
 
 

You make me twist and twirl

Jag tycker att jag borde vinna något pris för hur duktig jag var på att plugga igår!
Satt från klockan 4 till halv 9 och skrev på mitt förbannade media arbete som blev färdigt och det känns hur skönt som helst, nu har jag bara svenskan kvar men den tänker jag göra en annan dag.
 
Idag så hade jag en lektion så efter det fick jag hämtning av pojkvän och skjuts hem. Blev att luncha hästarna, pussa på Gucci göra stall och gå med vovvarna i fin vädret. Passade även på sno med Strumpan sen när vi åkte^^
 
Eftersom jag fortfarande har hela dagen kvar och börjar bli uttråkad så blir det förmodligen att fara ner på gymmet lite senare men först filmmys med mina 2 favoriter!^^
 

Let love bleed red

Är det bara jag som har problem med blogg.se? Har haft problem att ladda upp bilder den senaste veckan för sidan bara laggar ihop, någon annan som haft det problemet eller är det min dator som hatar mig nu igen?
 
Hur som helst så kom jag på att jag inte svarat på frågan jag fick om mina nya svarta basic ridbyxor, jag köpte de från Hööks för 300 kr och det var verkligen såå värt det! Jag har storlek 146/152 , och de sitter perfekt!
 
Idag så klev jag upp vid 8 och for hem och gjorde stall. Mockade och tog in och pussade på Gucci litegrann och lindade av bandaget på frambena, det såg bara fint ut som tur var. Sen fick han beta lite runt huset innan jag gjorde mig iordning för skola.
 
Idag så ska jag faktiskt sätta mig och ta tag i mitt skolarbete, hade tänkt göra det igår men jag var depp samt förstod ingenting av uppgiften så det slutade med att jag åkta till Frasses och köpte pommes frites istället och tog med de hem och och såg på film, men idag så SKA jag ta tag i det!
 

Forgive me for all my sins

Idag var vi inne på Evedensia med Gucci för genom koll.
 
Jag hade ifall rätt. 
Han markerade på båda framkotorna vid böjning, precis som Tingis gjorde för 4 år sedan. Skillnaden är att Gucci inte alls var lika halt som hon var vilket känns bra eftersom Tingis svarade på sin behandling på första försöket.
 
Det känns på något sätt bra ändå att det var någonting vilket förklarar en hel del även om det känns jävligt surt.
Efter allt jobb med att utbilda honom hade jag verkligen hoppats på att få ha kul det här året men det är väl den där jävla sista året förbannelsen som kickat in. Jag kommer förmodligen tappa mer än halva säsongen pga av det här men så länge han får vara frisk och glad så är det värt det.
 
Så ifall någon har en häst eller ponny som behöver ridas, tränas eller tävlas så säg bara till!
 
Bli bra nu hjärtat<3
 

I told you to be kind

Kort skoldag är aldrig fel, då hinner man vila upp sig inför några timmars jobb ikväll samtidigt som man kan göra bort lite skolarbete:)
 
Hade nationella prov i engelska imorse både hör och läs och det kändes bara bra. Har aldrig haft problem med engelskan så. På tal om engelska så är det det som jag ska sätta mig och jobb med nu, lika bra att börja beta av skolarbetet nu i slutet.
 
Gucci vilar idag, red honom både i lördags och söndags och han kändes ganska fin. Har iallafall fått tid för att kolla upp honom imorn klockan 1 så känns bra att få det bortgjort så man kan börja jobba utifrån det sen.
Om det inte är någonting så blir det nog att börja om på lägre höjder så kanske blir Ld Lc på surf eller nått.
Men men vi tar allt som det kommer.
 
Bild som Mathilda Wäringstam har fotat.
 

Only time will tell

Måste ju säga att vårat Elit lag är så jävla bäst!!
 
Nu jävlar kickar vi ass på Strömsholm!!
 

Someone is yelling fire

Tävlingen igår gick riktigt riktigt dåligt. Han blev inte lång utan hade huvudet i en bra position hela tiden men han gick inte alls framåt. Vi hoppade bara Lc men det var som att de fanns ingen gläde elr energi i honom.
 
Första hindret gick bra och sen mot andra hindret när jag började rida på en distans så blev han helt plötsligt istadig och han blev vinglig så han stannade. Tog om det och hoppade bra och sen till 3an så låg han bra på distans och allting och sen vek han som bara undan. Resten av banan fick jag verkligen jobba men det kändes verkligen inte bra.
 
Känner inte alls igen min ponny och har bestämt mig för att kolla upp honom för säkerhetsskull. Jag kollar hellre upp honom i onödan än att fortsätta traggla på.
Det är ju nånting iallfall som gör att det inte funkar just nu och om det är att han har ont någonstans eller om det beror på något annat får vi helt enkelt se. 
 
Är det ingenting kommer han få en hopp paus på några veckor så han får vila huvudet innan vi kör på igen.
 
Vi får helt enkelt se.
 
 

Live with it or die from it

Har precis gjort klar min uppgift på sista lektionen så ska snart börja röra mig med mot stan för ett träningspass.Kände för att köra ett långpass idag eftersom det inte har blivit nånting tidigare i veckan. Blir nog att kötta igenom axlar och bröst och så mage. 
 
Sen blir det ju somsagt hem och fixa inför tävling. Blir nog bara att hoppa L:C L:C i helgen eftersom det känns inte värt när vi ändå har en svacka, får se det som träning helt enkelt, men ska eventuellt få låna ett tre delat pelham av Venla så ska se hur han funkar på det.
 
Men nu mot gymmet!
 

I have big dreams and a strong mind

Som många kanske vet så är Japan min absoluta drömresa och tanken är att till hösten kunna resa dit tillsammans med pojkvän, eftersom Japan är en drömresa för oss båda så har vi börjat bygga på en To Do list inför den resan och tänkte visa er vad som står på den listan för tillfället!
 
Besöka Kyoto.
 
Kyoto var huvudstad i Japan för flera hundra år sedan och där finns massor av fina tempel, slott, shrines, statyer och underbara miljöer. så det är definitivt ett måste!
 
 
Besöka Nara.
 
Nara har också varit en av Japans huvustäder, faktiskt den första av de om jag inte har helt fel. Där går det runt massa tama hjortar på gatorna som kommer fram till en och vill ha mat. Ifall man bugar framför de så bugar de tillbaka innan man ger de mat. Där finns också en av de största buddha statyerna i brons.
 
 
Besöka 47 ronins gravar. 
 
Om man ser filmen 47 ronins så får man veta berättelsen bakom. Men iallfall så alla dessa 47 personer tog livet av sig för att hedra sin mördade ledare. De var 48 stycken från början men 2 av de var far och son och eftersom kejsaren inte ville att deras "bloodline" skulle dö ut så slapp sonen ta sitt liv. Alla dessa 47 är begravda på samma plats bredvid sin kejsare.
 
Shibuya.
 
Shibuya är det störtsta shopping distriktet i Japan så varför vill man inte åka dit liksom! De är även känt för sina stora övergångsställen.
 
 
Besöka Hatichko statyn.
 
De flesta vet nog historien om Hatchiko och har säkert sett filmen. Jag grät ögonen ur mig när jag såg den filmen och historien är så vacker och tragisk om en hund som sitter vid tågstationen och väntar på sin husse som har dött i 9 år innan han själv slutligen dog. Statyn är en hedring för lojaliteten mellan hund och ägare.
 
 
Besöka Aokigahara forest.
 
En av de dödligaste skogarna i världen. Många människor har försvunnit och dött där och det är även en vanlig plats att ta självmord på. Många brukar åka dit och se det som en cool grej att hitta döda människor i skogen men anledningen till att vi vill åka dit är för att hedra de människorna som har gjort det och deras familjer.
 
 
Besöka studio Ghibli museum.
 
Där har de bland annat skapat Totoro och Howl's moving castle.
 
Dessa saker står en så länge på våran To Do list och det kommer bli flera!
 
Frågan är ju bara hur man ska hinna med allt på 2 veckor^^
 

Do it for yourself

Ligger äntligen nedbäddad i sängen efter en lång skoldag. Min sovmorgon till 11 försvann eftersom vi hade nationella i Italienska imorse, det var ganska svårt men jag tror ändå att det gick ganska bra. Känns iallfall som att jag klarade det vilket är huvusaken. Jag vet att det var bara en sak jag totalt fuckade up och det var en läsförståelse som jag inte fattade ett ord av. men men så länge jag klarar kursen så är jag jättenöjd^^
 
Annars har vi under våra lektioner jobbat med ett reklamfilms projekt som jag tror kommer bli jättebra. Min grupp ska göra en reklam film om redbull så blir nog ganska chill under de lektionerna fram till lovet. Annars har jag rapport skrivning i 2 ämnen som jag ska börja jobba med under nästa vecka.
 
Maja och mamma tar som sagt gucci idag och jag som hade tänkt fara på gymmet kände precis hur skönt det var att sätta sig i sängen och sega eftersom jag sov så dåligt i natt. Så det här blir nog bara en halvlugn kväll. Imorn så blire ju skola och sen rida gucci och fixa allting inför tävlingen i helgen.
 
Så här ser jag ut idag iallfall, typ första gången på länge som jag faktiskt orkat sminka mig så yääy me!^^
 

I held your hand and swore that you'll never have to be like that again

Igår blev det träning på hippo och igenomtvättning av häst. Det var bara en av de sakerna som gick bra och det var inte träningen om jag säger så. Just nu känns det verkligen som om vi är i världens svacka och jag blir så himla frustrerad. Igår var problemet att han inte tog min skänkel och lyssnade framåt, fick inte upp nå bra tryck i honom och det kändes bara allmänt dåligt.
Så just nu känns vännäs tävlingen i helgen inte alls speciellt rolig och lockande.. men får helt enkelt se det som träning och göra det bästa av situationen.
 
Annars gick det ganska bra och tvätta honom även om han tyckte att vattnet var lite äckligt, speciellt i ansiktet men det funkade rätt bra ändå och efter lite övertalning så fick jag spola honom i ansiktet ändå så nu är han ren och fin^^
 
idag så tar Maja Gucci så blir stall ledig men blir nog en tur på gymmet ändå, bröst och axlar står på schemat!
 

Reset the game and start over

ni vet när man skriver långa inlägg och de bara försvinner? typ värsta känslan i världen!
 
Iallfall så sitter jag planterad i soffan med en kopp ljummet te (måste gå och värma på) samtidigt som jag kollar igenom alla dokument jag har av Italienska eftersom på onsdag är kurs provet och jag MÅSTE klara det!
Hade inte sådär jättestor lust att få F i kursen även om man får gå ut med F som motsvarar 250p så kändes det ju som lite roligare att ha iallafall godkänt i alla ämnen.
 
Annars har jag varit hemma och ridit Gucci i skogen som var fin dock så kunde man inte göra så mycket eftersom vädret har nån form av abivalent schizofreni så ena sekunden är det sommar och sol och andra sekunden snö och hagel storm... och försöker man rida i något annat tempo än skritt i hagelstorm så får man räkna med spräckta läppar, förstörda ögon och en ansikte som blöder...
 
Vad hände med sommaren??
 
Iallfall ska jag återgå till mitt Italienska plugg marathon!
 

One last time

Hoppträningen igår måste ha varit den sämsta på länge och just nu känns det som om jag inte alls har något bra bett att hoppa honom på. Så känns inte jättelovande inför Vännäs nästa helg men blir att ta pelhamet som han är van vid men måste försöka testa något annat och se vad som funkar.
 
Idag har iallfall varit en seg dag, har legat i sängen fram tills halv 1, ridit gucci barbacka i skogen kollat på american horror story och varit på bio och sett Divergent som var riktigt bra!
 
Imorn väntas ännu en segdag men måste plugga litegrann, har kursprov i italienska på onsdag och jag lyckades glömma alla grejer hemma...får helt enkelt kolla vad som finns på fronter och tok plugga måndag tisdag. Men det ska nog gå bra ändå:)