My adventure

WIIIIIIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO IDAG ÅKER JAG TILL JAPAN!!!!!
 
Tror inte ens ord kan beskriva hur jävla cp taggad jag är, nu väntas ca 20 timmars flygande innan vi är framme!
 
Har laddat upp med en del tidsinställda inlägg så att ni inte ska sakna mig alldeles förmycket nu när jag är borta, hehe (ni blir inte av med mig så lätt!!)
 

Now tell me

Nu är allt packat, fixat och i ordning, puh hur tusan ska jag kunna sova i natt?
Nu innan det är dags för sängen blir det att kolla lite anime och skriva upp namn på platser vi vill besöka, men har datorn med oss också så kommer kunna sitta och göra det i japan med.
 
Hoppas att ni i sverige har det bra dessa två kommande veckor, själv kommer jag nog ha det jäävligt bra! Ni ser väl om jag lyckas uppdatera någonting under tiden jag är borta men annars har jag en del tidinställda att bjuda på. Hur som helst, så kommer ni få en rejääääl bild bomb när jag kommer tillbaka!!
 
 

I don't want to take your precious time

GGAAAAAHHH imorn åker vi!!!!
 
Tror inte ens ord kan beskriva hur jävla taggad jag är men fortfarande så sjukt stressad också, känns som om jag har tusen miljoner saker att göra fast jag inte har det och egentligen kan chilla, allting är klart förutom att jag ska packa väskan. Ååååh, kan inte ens beskriva detta episka känslotillstånd jag befinner mig i, jaa jag är djup!
 
Nu ska jag sätta mig och kolla igenom en miljard saker som jag vill göra när jag är där borta och skriva en feeet lista, och se massa naruto, samt försöka göra lite fler tidsinställda inlägg^^
 
 

I don't want to lose controle

Just nu känner jag mig bäst i världen!! Har suttit från ca 8 imorse fram tills nu och gjort heeeela mitt religionsarbete, kan säga att jag är ganska stolt över mig själv, om min lärare inte gillar mitt arbete kommer jag förmodligen dunka hennes huvud i väggen, näe nu ska vi inte vara sånna(A) Fick iallafall en liten plugg paus då Thai bjöd mig på pizza, det tackar man ju aldrig nej till.
 
Nu resterande tiden av denna dag så ska vi fortsätta skriva på den packninglsitan som vi börjat på, fara och hämta upp systemkameran  hos Danne som vi ska låna eftersom min är sämst, sen fara förbi Sebra som ska lära oss inställningarna, sen blir det att packa det som Thai ska ha med sig för att sen kunna slappna av resten av kvällen. Ska även färga utväxten på mitt fula hår. Sen måste vi skriva ut flygbiljetterna och hotellpapperna
 
Imorn så är det min tur att packa i ordning allt och se till att vi har alla grejer med oss,
 
Gaaah soo much to do!!
 
Har iallfall laddat upp med några tidsinställda inlägg för att bloggen inte ska vara helt död när jag är där borta, men har ni tur kanske ni får lite live uppdatering också eftersom vi plockar med oss en dator, men känner jag oss själva rätt så är hotellet inte riktigt vars vi kommer hänga de 2 närmsta veckorna, gaaaaah so excied!!!!
 

They know how to swim

Förlååt att uppdateringen är sämst nu men har 235235 miljarder saker att hinna göra innan jag åker. I helgen skrev jag klart mitt feta journalistik arbete och igår kväll började jag ta tag i religionen, har fortfarande inte hunnit packa eller sånt, känner mig stressad!!
 
Igår var det iallfall hoppträning med Iddy och det gick bara bra, mycket fokus på styrka och lydighet. Allting gick bra, man får bara se till att ha igång henne ordentligt, det är så sjuukt stor skillnad på henne och Gucci då Iddy verkligen är en typisk ponny, hon struttar runt och är allmänt söt och Gucci jobbar på som ett ånglok, haha.
Avslutade iallfall en övning med ett språng på 1m och det var inga som helst problem, finns en filmsnutt på det på min instagram för er som inte följer mig, heter Johannastorpersson där.
 

Before it's too late

Av någon anledning har min kropp bestämt sig för att åka på en dunder förkylning, det känns ju inte lovande direkt.
 
I fredags så hände inte mycket, kollade på när Maja hopptränade Gucci och gav henne lite tips och det såg bara bra ut, han är verkligen inte så enkel som han ser ut att vara men jag tror att när de får träna ihop sig kommer de bli ett farligt ekipage!
 
I lördags väntade jobb på schema och började morgonen med att försova mig, inte ens lite kul.. jobbet rullade iallfall på bra och resten av dagen spenderades framför journalistik arbetet, satt från 2 till halv 7 och skrev och var nåååågot less. Har fortfarande 3 delar kvar att göra -.-'
Sen har jag ju religions arbetet som jag inte ens börjat på också...
 
Idag så är jag ännu mer förkyld än igår men tog mig ut på en skogsrunda med Gucci som skötte sig bara bra, om några minuter rullar jag mot jobbet och blir ett pass mellan 12.30 -19.15
 
 
 

To who will I turn

1 VECKA KVAAAAR!!!
 
Är så otroligt taggad och börjar redan fundera på att dra ut resväskan och packa, är så sjukt nojiig också att jag ska glömma något viktigt, skulle vara typsikt jag att glömma mina pengar eller så -.-'
 
Har iallfall redan slutat för den här dagen och väntar på att pappa ska komma och hämta mig, blir nog att gosa ner sig i sängen och se lite naruto shippuuden som är sjuuukt spännande just nu och så börja ta tag i mitt äckliga skolarbete som jag ska göra klart under höstlovet. Blääh!
 
 

Tumbling around

Då har man precis gjort bort filosofiprov nr 2 och det kan ha gått precis hur som helst, grejen med filosofi är att man kan tro att de menar en sak men egentligen menar en heeeelt annan sak, så jag får väl helt enkelt hoppas på att min hjärna sammarbetade med mig.
 
Igår så var det ju hoppträning och blev att träna Iddy, Idag var det fokus på basic grejer så som tempo, hitta avstånd och känna att hästarna är uppmärksamma. Gjorde övningar som studs, travhoppning, galopp bom före hinder och sånt där.
 
Det var en annorlunda upplevelse att hoppa Iddy, hon är ju väldigt mycket ponny i sina gångarter och har ganska kort steg så man får se till att hålla igång tempot och steg längden hela tiden. Men det gick bättre än vad jag hade förväntat mig, man kände väldigt snabbt vad som behövdes göras det var väl nån gång jag missade att checka av halvhalten och vi kom lite nära men annars så gick allting bra och det kändes väldigt okomplicerat, det är svårt att hitta en ponny som är så schysst och ärlig som henne, verkligen en liten guldklimp!
 
 

Im not okay and it's not alright

Vad ska man säga, Bring Me The Horizon har lyckats igen, kan bara säga att denna låt är minst lika underbar som deras tidigare verk, måste bara säga att jag älskar hela deras "nya" sound som kom med Sempreternal plattan, Musik kan inte bli så mycket mer perfektion än såhär!
 
 

You can take me home

I morse när jag vaknade så var jag riktigt förbannad, hade drömt att vi missade flyget till Japan för att Thai skulle fara å bada med några kompisar, fatta hur arg jag var i drömmen, stod och skrek åt honom i telefonen att han hade 15 minuter på sig att komma dit, ååh tror tankarna börjar spöka lite nu när vi snart ska åka^^
 
Idag så har jag ju som sagt bara 2 lektioner, vilket är skönt och ikväll väntas hoppträning, men inte med Gucci utan med Iddy.
Jag och Maja gör ett litet hästbyte eftersom hennes träningar med Gucci börjar dra igång så är det ju bra att hon får träna så mycket som möjligt. Har faktiskt bara hoppat Iddy en gång tidigare och det var bara några språng så det ska bli kul att se hur det går^^
 
 

It's pretty amazing

Det där med att uppdatera bloggen på helgerna är inte min starka sida har jag märkt, men när man är ledig vill man göra så mycket annat än att sitta vid datorn.
 
Idag så vaknade jag vid 11 och for ut på en tur med Gucci, blev skritt och lite trav eftersom fokuset låg på att försöka hitta Majas Iphone som hon lyckats tappa i skogen eller på en åker -.-
Red tillbaka utan framsteg iallfall, sen blev lördags nöjdet att till fots försöka hitta den, att vandra runt en åker i 1 ½ timme och försöka hitta en iphone är inte det roligaste lördags nöjet, och inte hittade vi den heller.
 
Imorn så jobbar jag 8-13 och sen blir det att fara ut på tur med min fina grå <3
 

That's all I ask for

Blev ändrade planer inför dagens ridpass då jag fick reda på att jag jobbar på söndag och missar min hoppträning så bestämde mig för att hoppa idag istället så blev att fara till stöckes ridbana.
 
La fram lite galopp och travbommar som jag jobbade med i början av passet. Han fick komma tillbaka ganska ordentligt till galoppbommarna och han lyssnade ganska bra på det faktiskt även om man märkte att han tyckte det var jobbigt.
 
Sen så började jag hoppa på ett räcke som stod snett igen med kort ansatts så att han snabbt skulle komma igenom i svängen, inte skjuta ut bogen. I början fick man vara väldigt tydlig med att få in bogen men sedan kom det mer och mer automatiskt.
Hoppade på de från båda varven varav ena hållet med kortare ansats och ett med längre där man fick våga sitta tillbaka och galoppera på innan man fattade sitt beslut hur man skulle lägga honom. Hoppade även en oxer som också låg snett igenom med kort ansats men den stod i hans bra varv så där kom bogen in mycket enklare.
 
Hoppade lite på en 8 volt och avslutade med att plocka upp räcket och jag tror att det landade på 115 och han klippte det utan problem, allt handlar bara om att lägga honom rätt och ge honom bra förutsättningar,  men det är ju inte lika lätt som det låter dock ^^
 
Bebis Gucci^^
 
 
 

Kiss me like you did

Woohooo, fredag!!
 
Vad händer idag då?
Det var en bra fråga, min plan som gäller varje fredag är att ligga i soffan, äta så mycket som jag orkar och kolla på idol tills jag somnar, haha glamoröst, näe men jag är nog en av de tråkigaste 18 åringarna någonsin XD
Men ikväll låter det iallfall som det vankas utgång, får se om jag följer med beror ju som lite på vad som är deras plan, inte alltid kul att vara yngst när det enda stället som jag kommer in på är typ 5ive och det kändes inte så lockande. Men men håller mina soff-planer på is tills jag vet vad som händer.
 
Slutar iallfall 11 idag vilket är skönt, pappa ska hämta upp mig och sen åker vi till hööks för att köpa nypon pulver till Gucci, sen blir det att fara ut på en tur, blir nog galopparbete som står på schemat idag, underlaget borde inte vara speciellt fruset än^^
 

Don't lose hope

Såå lyx att få komma in i ridhus sådär mitt i veckan, dock var det väldigt mycket folk så blev mer fokus på att hålla koll på vars alla andra var än på de övningarna jag hade planerat. Gucci var väldigt stel och inte alls speciellt sammarbetsvillig men det lossnade mer och mer och mot slutet var han faktiskt ganska trevlig. Men jag har märkt att det är extremt stor skillnad att rida honom i dressyr på remont nosgrimman och pullarnosgrimman. Han går sååå mycket bättre på pullar nosgrimman men eftersom jag satt pelhamet på de för några dagar sedan så har jag satt 3 delade på mitt andra träns med remont nosgrimman och han blir inte alls lika avslappnad och lätt i handen på remonten, ska nog sätta tillbaka 3 delade på pullartränset ändå.
 
Nu ligger jag i soffan och myser med en kopp tee, om en halvtimma slutar Thai jobba och då blir det att byta däck på bilen, sen AHS!!
 

We are immortal

Då var denna skoldag snart över och den har gått snabbare än vad jag trodde vilket alltid är positivt, dock så började den ganska segt med en huvudvärk från helvetet men lite kaffe och ipren kan göra under.
 
Nu när jag kommer hem blir det att slänga i sig lite middag och dra in finaste grå till hippo för lite lyxridning i ridhuset, han behöver verkligen få sig en igenom trimmning och det kommer bli fokus på att han ska komma igenom i sidorna samt att kunna sammla sig ordentligt i galoppen. Tror det kommer bli ett bra och svettigt pass!
 
Ikväll blir det att kolla på AHS och sen är det underbara fredag!
 
hahahha så här glad blir Gucci när han får duscha XD
 
 

And I swear

Är så sjukt taggad på att börja göra något med mitt hår igen, undra hur många gånger jag skrivit den meningen egentligen, säkert minst 5467362 gånger, hur som helst, det börjar bli otroligt tråkigt (och slitsamt) att bleka mitt hår hela tiden men samtidigt så vill jag inte ha min naturliga hårfärg eftersom den är ful och tråkig.
 
Är sugen på att göra någon form av svart vit ombre look, får se om jag kanske gör ett frisör besök när jag kommer hem från mina drömmars stad
 
 
 
 

I'v got myself and I

Idag har jag varit en duktig flicka och gått från draggen upp till mariehem, lyckades dock gå fel ett par gånger men några extra kilometer skadar aldrig, (mina fötter håller dock inte med om det) hur som helst var det lite uppfriskande iallfall.
 
Annars har jag inte gjort mycket alls, Suttit med lite skolarbete och powernapat litegrann, ska nog ta en dusch innom den närmsta framtiden också, så många måsten här i livet!
 
Imorn är det torsdag som förövrigt är den drygaste skoldagen och sen blir det hem och fara ut med världens bästa grå på en mysig tur i skogen och på kvällen väntar ett nytt avsnitt av american horror story så det kan ju inte bli bättre än så!^^
 
 

Drowning

Då var denna dagen snart över och den har varit ganska mysig ändå, har inte gjort någonting speciellt förutom att ligga och kolla på massa youtube klipp från japan och framför allt shibuya, im gonna shop until i drop!!^^
Kommer packa på mig ett ordentligt lager med smink, lösögonfransar och cirkellinser, sen är massa awesome kläder och skor ett måste!
Inte länge kvar nu alls!!!!
 
 

Lately I've been losing sleep

Goodmorgon, älskade tisdagar är här och det känns så underbart med sovmorgon och att man kan sitta upp och ba njuta ett tag innan man börjar bege sig mot skolan.
 
Min plan var att låta Gucci vila idag, men blir att Maja rider honom då hon ska testa sin sadel som hon har på iddy på honom, för hennes skull hoppas jag den passar, eftersom Maja inte passar ihop med min sadel, jag älskar dock min sadel eftersom den är perfekt storlek för mig så kommer nog spara den ändå och be till gudarna att min framtida storhäst kan ha den, för den är alldeles lagom i sistsen, och ger perfekt stöd i knäna till min johanna formade kropp.
 
Annars är väl planen idag att sätta sig ner och skriva ihop en lista på alla saker som vi vill hinna göra och uppleva när vi är i Japan, listan kommer förmodligen bli vääldigt lång men jag hoppas att vi hinner med några utav grejerna iallafall, så jag hoppas att tyfonerna börjar lugna ner sig nu när vi kommer för jag vill helst inte sitta på hotellet i 2 veckor.
 

This love has taken it's toll

Älskar att veta efter man slutat på måndagar att man inte börjar förän 12.40 på tisdagen, älskar sovmorgon<3
 
For ut på en liten tur med min älskade gråa ponny som skötte sig så fint, han är så go min älskade Gucci.
 
Annars så har jag och Thai mest segat framför nya anime serier hela kvällen och om en timme börjar ph, ska nog sitta och kolla på massa japan klipp innan det börjar, är ju bara 2½ vecka kvar nu, heeelt galet!!^^
Imorn så ska vi sitta och skriva listor och kolla upp saker vi vill göra medan vi är där, kommer förmodligen vara så mycket att göra i tokyo att vi inte hinner fara till osaka och kyoto men det kommer fler japanresor, många fler!^^
 
btw, så har jag en dille på läppstift just nu, allting som är mörkt och murrigt är bra!
 

I bring the madness

Jag och Thai har börjat märka att vi verkligen fått missflyt i våran japan bokning.
 
För det första så kommer vi en vecka efter deras årliga Haloween parad som tydligen ska vara helt otroligt häftig att få se,
 
Sen till det vi fick veta nu gör mig så irriteraad, att dagen efter vi åker hem spelar ett av våra favoritband Crossfaith i Chiba strax utanför Japan, asså seriöst kan man ha mer oflyt!? Vi hade till och med snackat om att gå och se Crossfaith ifall de skulle spela men hittade ingen information när och så får vi reda på nu att de spelar dagen efter vi åker hem...
 
Så nu tänker jag vara smått bitter medan jag lyssnar på deras nysläppta låt Madness...
 
 

It's gonna be alright

Igår var min ponny så dryg att jag ville stypa honom och idag på hoppträningen var han världens guldklimp och värd en miljon, haha det kan vända fort. Han var så otroligt lydig och taggad och hoppade superfina språng. Det är verkligen grejen med honom att våga sitta kvar och vara kall, vänta in hindret och sedan när man känner avstånd fatta ett beslut och när alltid blir rätt så hoppar han med lätthet 110 ^^,
Hoppade som sagt bana idag på både relaterat avstånd och orelaterade avstånd med långa galoppsträckor som är så himla svårt, men allting kändes bara lätt och lekande, han stannade en gång då jag tappade avstånds känslan och kom för nära men annars var allt verkligen klockrent och kan inte vara nöjdare!^^
 
Nu är jag däremot inte så nöjd då jag måste sätta mig och skriva mitt engelska tal jag ska ha imorn, men men
 
 
 

Put the record on

Blev att kliva upp vid 7 och kleta på lite smink och pallra sig iväg till jobbet, Det var extremt lugnt så tiden gick ganska långsamt, men men klirr i kassan är alltid bra. For sedan hem och tog ut Gucci på en tur i skogen för galopparbete, det gick heelt åt helvete för han var super dryg och vägrade släppa i sidorna och tog inte skänklarna och ville inte komma fram ordentligt, blööh
Var på dåligt humör efter det så gick och försökte powernapa ca 2 timmar, det gick inte heller bra, men var skönt och vila litegrann.
 
 
 

Well who cares

Jag kan typ inte ens beskriva hur besviken jag är över att hippo ställer in sina tävlingar i helgen... självklart är det ett bra beslut från deras sida eftersom vi inte vill sprida vidare hästinfluensan men det känns fortfarande så otroligt surt, när hippo faktiskt inte är drabbade..Har verkligen haft en jävla skitår det här sista året, först att vi hade lite otur, sen blev han skadad, sen blev han frisk och vi fick inte till det med bett och nu när det känns som om allt klaffar igen och jag ska få rida min sista tävling så blir den inställd... känns verkligen som det här året har varit så totalt bortkastat..
 
Så for och red lite markarbete på anders ridbana, egentligen är den alldeles för liten för att den ska vara bra att rida på men just i sånna här fall när jag vill att han ska korta ihop sig och inte ha så mycket plats att springa på så skärper han till sig och kortar upp automatiskt också även om man fick jobba på ganska ordentligt för att han skulle orka hålla den super sammlade galoppen,
 
Men mina paint skills ska jag nu demostrera hur jag red, det rosa är trav och det blå är galopp, de röda är travbommar. ^^
 
Så jag kom alltså på travbommarna, red skänkelvikning ut, fattade galopp red en galoppvolt och sen red sedan runt och ned på "hindret" (20cm) med bom framför och bakom sedan bröt jag av till trav och travade ner och red travbommarna, red skänkelvikning åt andra hållet fattade galopp red en volt och sen ner och tog kryss hindet på ca 40 cm och så rullar de på!
 
 
 

Explain it to me

Igår blev det att fara ut på en joggingtur i äckelvädret tillsammans med Elin och Bulis. Höll nästan på att börja gråta när jag tog in honom för Gucci hade rullat sig i leran och var lerig och blöt från top till tå... Enda stället han var ren på var där täcket hade varit. Så var inte så mycket annat att göra en försöka ta en blötsvamp och försöka få bort så mycke lera som möjligt.

På kvällen bestämde jag och Thai oss för att gå på bio och se Gone Girl, sjuktbra och twistad film som defintivt var sevärd!
Kom i säng ganska sent men kunde ändå inte sova för andra natten i rad, sjuuuukt irriterande -.-'
 
Idag får Gucci en vilodag och jag jobbar sen 18-21
 
 

You'r voice is electric

Hoppträningen igår gick verkligen huuur bra som helst, hoppade bana på 1m för att känna av inför i helgen och allt satt verkligen där det skulle, grejen är det att jag måste verkligen sitta kvar och våga vänta in avståndet innan jag börjar fippla förmycket. Annars blir det lätt att jag sitter och gör halvhalt på halvhalt och tillsist har jag ingen aning om vars jag ligger. Gucci hoppade iallfall som en gud och allt kändes lätt och lekande, precis som det ska vara <3
 
Annars har jag sovit riktigt uruselt i natt, jag som hade sett fram emot att gosa ihop mig i min säng med dubbla täcken och ba bre ut mig och så kan jag inte sova, så brutalt irriterande!
Hur som helst så känner jag mig inte allt för slut idag men kan väl säga att det här vädret gör mig inte direkt taggad på att fara ut och rida... superblåsigt och äckelregningt -.-'
Men men Gucci behöver få komma ut på en tur för imorn får han en vilodag eftersom jag jobbar från klockan 18 och hinner inte rida mellan skola och jobb, jobba 3 timmar och få betalt för 5 är ganska nice^^
 
 

As long as you'll be there

Inte såvärd skoldag idag, hade nämligen bara en lektion och gjorde bort marknadsföringsprovet, det kändes som det gick bra iallfall så det känns skönt!
Kom hem tidigt alltså och bestämde mig för att laga middag, det finns få tillfällen här i livet som jag lagar mat och jag kan ju säga att matlagning absolut inte är min starka sida men slängde ihop en kyckling pasta med ost sås, kan säga att den blev då riktigt god och ifall de klagar nu när de kommer hem blir jag arg!
 
Ikväll vankas det hoppträning på hippo och det ska bli såå kul, sen laddar jag inför i helgen och förmodligen min och Guccis sista tävling tillsammans <3
 
 

Tell me what's wrong

Så sjukt seg dag det har varit, varit brutalt trött och seg hela dan och gick faktiskt och powenapade en timma innan jag for ut och red Gucci tillsammans med Elin och Bulis i mörkret och det gick bara bra, han var väldigt pigg men det är alltid kul.
 
Nu ligger jag i soffan och har precis beställt yen inför resan och igår bokade vi flygen mellan umeå och stockholm, nu är det bara att boka hotel och sen är allt fixat!^^
Är verkligen så sjuukt taggad på att åka och nu är det ju bara 25 dagar kvar!!
 
 

Gonna get what you deserve

Då var det alltså dags för en ny skolvecka och jag känner bara urk, urk är ett väldgigt bra ord för att beskriva min känsla inför detta.
Hur som helst så har det varit en intensiv helg, firat Thai som fyllde 20, sovit alldeles för få timmar och jobbat ovanpå det så känner mig lite mör, men men har ju en lång sovmorgon på tisdag och det känns behövligt!
 
Idag så blir det att fara ut med Gucci i skogen och rida lite lydnad och sen ska jag faktiskt plugga litegrann, eller ah skriva klart ett engelska tal.
 
hahaha, snygga <3
 

Let it go

Klev upp vid vid 11 och for ut och red Gucci i skogen, eftersom det inte blev något galopp pass igår så tog jag ett själv idag istället. Tog pelhamet så jag kunde fokusera på att hålla ihop honom med sätet och bromsa upp honom utan att hålla honom i handen och han kunde faktiskt sätta sig riktigt bra på bakdelen, var ute i nästan 1 ½ timma och han var rejält trött och slut efter passet, så jag känner mig nöjd!
 
Nu vaknas det snart lunch som min kära pojkvän står och lagar åt mig och ikväll blir det utgång och hänga med skönt folk och fira att Thai fyllt 20.

Får se till att ta det lite lugnt eftersom jag har hoppträning imorn vid 1 och ska börja jobba vid 3.
Men tror det kommer bli en kul och lyckad kväll!^^
 
 

I have waited

Fredag, älskade fredag, helt klart bästa skoldagen då jag bara har skola till 11 vilket är såå skönt!
Har dock prov till veckan efter så ska väl försöka plugga lite på det iallfall.
 
Idag så ska jag svänga förbi polishuset och hämta mitt pass, känner mig inte så taggad på det eftersom det blev så brutalt fult, sen ska jag nog beställa lite växel på internet så jag hinner få det i godtid, jag menar herregud snart åker vi ju! Ikväll ska vi boka flyg till stockholm och sätta oss att kolla på hotel och se om vi bokar något ikväll.
 
Gucci får sig nog ett pass med mycket galopp idag då jag och sis rider bortanför anders på vägarna där.
Tror Gucci skulle behöva komma ut och få galoppera av sig litegrann och släppa spänningarna han haft i kroppen nu 2 dagar. Hoppas han kan slappna av mer idag!
 
 

And then I forgot who you where

Kan väl inte direkt säga att passet på ridbanan blev speciellt givande, av någon anledning var han superspänd och uppstressad och gick hela tiden och kollade bort mot åkrarna trotts att de inte fanns någonting där, så otroligt irriterande men det är som sagt bara att le och se glad ut och fortsätta trava på i hopp om att han slappnar av så småningom. I slutet av passet var han hyffsat avslappnad men minsta lilla så spände han ihop sig igen.. Jag som hade tänkt rida ett bra pass med fokus på att lossa sidorna och jobba med korta honom fick istället bara jobba med det mest basica, att han skulle gå framåt och slappna av. men men så kan det vara ibland.
 
 

There's nothing left there anymore

Vad hände igår måtro, joo inte speciellt mycket alls, for ut och red min vita springare i skogen och han var superpigg och jättedryg, det var däremot inte så kul, ibland blir jag verkligen galen på honom när han bara ska fara iväg och inte lyssna men man kan inte bli arg på honom för då blir han upprörd och när han blir upprörd så tar det jättelång tid innan han kan varva ner igen.
 
Hur som helst så gick jag och Thai på bio igår och såg Lucy, jag tyckte den var riktigt bra och den handlar om en tjej som får påsar med drogen CPH4 inopererad i kroppen för att transportera den till europa men en av påsarna börjar läcka och sakta men säker så uppgraderas hennes hjärnkapacitet från den normala 10% och fortsätter stiga i takt med ju mer hon får i sig. Ju mer hjärnkapacitet hon kan låsa upp destå mer otroliga saker kan hon åstakomma.
Helt klart en riktigt cool film som får en att undra ifall det verkligen kan bli sådär ifall vi kan använda all hjärnkapacitet, lite halv läskigt ändå.
 
Idag har jag iallfall tråk skola och sen blir det nog att trimma grå på stöckes ridbana.
 
There