You've been around

Har haft huvudvärk från helvettet igår, har egentligen ingen aning om varför för jag tycker varken att jag ätit eller sovit dåligt, men men..
 
Annars så firade vi Thai hemma hos med eftersom han fyller 20 idag, min lilla gamm pojke (a)

Så det första han gjorde när han vaknade var att fara på systemet, haha suck XD
 
Idag så går jag skola mellan 12.40 till 15.40 och sen ikväll vankas hoppträning på hippo med finaste grå.
 
 

Yoo young to live a life

Har haft helt fullt upp under denna helg men jobb och hästar.
Måste bara säga att grand prixen på hippo var verkligen sjukt mäktig! Trodde inte att det skulle vara så proppfullt som det var och under finalen satt jag och maja på golvet intryckt mot gallret nedanför sittplatserna på läktaren för att kunna få plats, haha men det var såå värt det!
Kan ju säga att man inte blev lite sugen på storhäst!!
 
Igår var det också klubbtävling i stöcke och det gick helt okej, hade det raka pelhamet den här gången, samma bett som jag haft tidigare år och nu lyssnade han alldeles för mycket tillbaka och jag fick inte fram honom istället, sen sprang han och gapade väldigt mycket och jag förstår inte riktigt varför för så brukade han inte göra tidigare, ska prova hoppa med det på tisdag igen och då ha pullarnosgrimman på och se ifall det bli "som vanligt" då.
 
Just nu sitter jag och nostalgi lyssnar på tokio hotel samtidigt som jag hoppas denna dag går snabbt!
 

Where is the power

Kändes ju bra att börja dagen med att försova sig, nej inte alls -.-' Att trycka på stänga av knappen när man ska trycka på snooze är ju alltid lyckat, som tur var så missade jag inga viktiga lektioner men fortfarande brutalt onödigt, skäms Johanna!!
När jag väl kom till skolan så var min lektion inställd så började inte förän 13 -.-'
Ibland undrar jag om tur är något som inte exsiterar i min värld.
 
Idag har jag iallfall hoppträning och jag håller tummar och tår för att Gucci inte ska ha kliat upp sina sår ännu mer så jag åtminstånde kan rida med bett utan nosgrimma, men det borde funka iallfall.
 
 

Don't go

Jag som hade tänkt trimma lite på åkern innan träningen imorn fick känna mig snopen då Gucci börjat klia sig på sidan av mulen precis där hans lilla sår sitter och skaft upp nästan halva hakan...
Så blev att ta hacket istället och det är inte mycket att hurra för när det kommer till dressyrarbete. Så fick mest öva lite start och stopp och det funkade iallfall. Om jag har tur kanske jag kan hoppa på bett imorn om jag plockar bort nosgrimman men då får han inte klia sig någe mer.
 
Imorn är det som sagt hoppträning och det ska bli nyttigt och lärorikt som vanligt!^^
 
 
 

This is a warning

Igår så jobbade jag mellan 17-21 och det gick bara bra, det var ganska lugnt men det gjorde inte så mycket, dock kände jag mig halft handikappad eftersom min kropp bestämt sig för att vara 80 år gammal så hade brutalt ont i ryggen. Dagens roligare var ändå när Pernilla tappade ut en hel låda naturgodis på golvet, skadeglädje är den ända sanna glädjen!
 
Idag så har jag hittills bara haft en lektion då jag skrev engelska prov. Kan min skola sluta ställa in lektioner utan att säga till innan? Börjar bli sjuuukt irriterad på det här!
 
Idag så ska iallfall Elin hämta upp mig efter skolan så far vi ut och rider tillsammans, får se vars vi far någonstans men det alltid kul att ha sällskap, sen går Gucci och Bulan så bra ihop också, de har nästan samma tempo i gångarterna också, som sagt Gucci har väldigt stora gångarter för att vara så liten.
 
Annars så tänkte jag bjuda på ett klipp som gjorde min dag, hade skratt varit en träningsform hade jag haft världens sixpack vid det här laget!
 
 

But I'm already dead

Igår så blev det en långtur med Elin och Bulis, red bortanför anders och det blev en tur med mycket skritt men också en del galopp. Vi var ute nästan 2 timmar och det han bli riktigt mörkt innan vi kom tillbaka, det är väl kanske dags att ta fram pannlamporna snart när man är ute.
Sen blev det en myskväll med pojkvän då vi först såg PH och sen såg vi draktränaren 2, såå underbar film, vill också ha en egen drake att leka med^^
 
Idag så har jag skola till 15.40 och sen blir det att snabbt hinna med bussen till obbola för att beta av ett kvällspass.
Gucci får en vilodag idag, det har han förtjänat <3
 
 

I couldn't care less

Blandad helg men är ändå överlag nöjd.
 
Igår så valde jag att hoppa L:dn före L:cn och det gick bara bra, han hoppade fint och det kändes lätt och han var positiv. i L:cn så fick vi ett pet på 2an som likabra hade kunnat ligga kvar, sen så fick vi ett stopp i omhoppningen för att sprang iväg lite genom svängen och jag fick inte in bogen ordentligt men det var helt mitt fel. Annars hoppade han superfint och han kändes positiv och glad^^
 
Idag så valde jag att hoppa på pelhamet efter vissa diskussioner, där jag starkt antydde att han inte funkar på 3 delat pelham medan en annan sa att det gör han visst.

Kan bara konstatera att jag hade rätt, på pelhamet blir han stark, springig, hänger i handen, tar inte halvhalterna, drar genom kurvorna och allt blir helt enkelt dåligt. 
Kändes lite tråkigt att behöva "missa en klass" för att bevisa att jag hade rätt men nu är det gjort och då slipper man tjaffsa över det.
 
Hur som helst känns Gucci superfin och positiv!^^
 
 

The sound of your heartbeat keeps me calm

Igår blev det att fara ut på en galopppass med Gucci bortanför andersvägen. Var ute ungefär en timma och det blev mycket galopp och fokus på tempoväxlingar. Skulle dock inte ha tagit pelhamet för han blev väldigt seg i munnen men annars var han fin.
De har även bytt underlag därborta så det inte är lika stumt och det var helt perfekt.
Gucci var stundtals väldigt fin och avslappnad och stundtals spänd och seg i munnen. Men det är det där pelhamet som stället till det,men är ju bra att variera bett ibland ändå.
 
For iväg på middag hos Charlotta och Jesper och det var trevligt och sen somnade jag i soffan framför anime när jag kom hem. Kändes såå skönt att vara ledig idag och har verkligen sovit som en sten!
 
Idag blir det att trimma honom inför tävlingen i helgen där jag är anmäld L:c L:b L:c men vi får väl se om jag hoppar L:bn beror på hur allt känns!
 
 
 

This is sempiternal

Igår var verkligen en låååång dag! Hade skola mellan 8.20 till 15.40 och sen direkt efter det blev det att fara till jobbet och jobba 17-21
Sov verkligen brutalt dåligt igårnatt också så var sjukt trött hela dagen och när jag slutade skolan gick jag runt och såg ut som en asiat själv för jag kisade så mycket, men när jag väl kom till jobbet och började jobba så piggnade man till, skolan gör en verkligen till en segklump i huvudet och det var verkligen såå skönt att göra något produktivt och vara lite social med folk.
Sen somnade jag så fort jag la mig i sängen och känner mig pigg och utvilad idag faktiskt så det känns såå skönt!
 
Idag blir det att fara iväg och rida Gucci efter skolan, blir nog galopparbete, och sen blir det att fräscha upp sig litegrann eftersom jag och Thai ska iväg på middag hos Charlotta och Jesper, vilket ska bli supertrevligt!
 
Hittade även en episk tatueringsskiss och min inre Otaku (japanska order för extremefangirlgeeks) blev alldeles lyrisk!!
 

Why should I care

Filosofi måste vara det luddigaste ämnet jag någonsin har försökt förstå mig på, om det ens går att förstå sig på?
Snart ger jag upp på detta pluggande för jag känner mig inte klokare kan jag säga.
 
Idag har det varit en såndär brutalt ovärd dag igen, hade inga lektioner så kunde röra mig ner mot stan tidigare och äta lunch med min andra halva och sedan springa runt på stan. Hittade mina drömmars kängor men det får vänta tills löning!
 

When you find something better

Känns som om jag sover hur mycket som helst men ändå så är jag alltid trött, känner mig aldrig fullt utvilad på mornarna och det är verkligen jobbigt då jag är en sån som inte fungerar om inte jag får sova ordentligt, men men får hålla ut ett par veckor till innan det är höstlov och sen 2 veckor i Japan!
 
Började 12 idag och skulle vara nere på norrlandsoperan för att lyssna på en föreläsning om hur man blir chef över sitt eget liv. Tyckte väl egentligen inte att de var en så intressant föreläsning då allt kändes väldigt basic men samtidigt är kanske det mycket mer basic än man tror att styra över sitt liv? Förmodligen!
 Har nu haft hål i snart en timma innan min sista lektion börjar,filosofi, och eftersom jag har prov imorn så får jag passa på att plugga på lektionen, ska även plugga ikväll också.
 
Efter skolan så blir det att gå runt på stan, ska spana på födelsedags presenter åt Thai samt ett par skor åt mig själv, mina älskade Galaxy converse är heelt utnötta och jag har bara creepers och ballerina skor vilket kanske inte är optimalt nu när hösten/vintern är på g.
Är riktigt sugen på ett bar snygga kängor, typ dr martens, vi får väl se vad man hittar!
 

Let me feel again

Känner mig så duktig som har hållt mig vaken hela dagen idag, för imorse trodde jag verkligen att jag skulle avlida av trötthet, var så skönt att få sluta och jag tillbringade ett par härliga timmar med Gucci, blev en tur med mycket galopp på hackamoret men fortfarande väldigt kravlöst, han fick mest rulla på i sin egen takt och han verkade nöjd med det! Imorn får han en välförtjänt vilodag iallfall!
 
Själv ligger jag nedbäddad i sängen och ska se idol, har inte riktigt hunnit få en favorit än men alla är ju så duktiga och jag blir avundsjuk!
 
 

Can you not

Ååååhhh vad den här dagen suger, den är så brutalt tråkig att jag dööööööör, vill bara åka hem och fara ut med min ponny och sen typ sova tills det är helg, det tyckte jag lät som en bra plan.
Eftersom vi inte hade någon första lektion så hade vi hål till 10.10 sen hade vi religion prov som tog exakt 10 minuter, så brutalt ovärt prov, det var typ 2 frågor man skulle fråga på, hur kan de ens räknas som ett prov?!
Så hade väärldens längsta hål igen och sen när man kommer till journalistiken så har vi eget arbete så ingen jävla lektion igen! Världen hatar mig och jag hatar världen!!!!
 
Näe nu ska jag inte vara bitter för nu är det ju bara 2 timmar kvar tills jag får gå hem, är så uttråkad att jag dööööör!!!
 

There is no colors

Känner mig tröttare än tröttast då jag sov brutalt dåligt inatt, har bara legat och vridit mig och när klockan väl ringde trodde jag på allvar att jag skulle kräkas av trötthet. Kan säga att kaffe är dagens bästa vän!
Idag tänkte jag att åh, kanske ska försöka lära mig att ha mittbena ändå, med lite fina vågor så sov i flätor och idag ser jag ut som ett pudel huvud -.-' inte alls som jag hade tänkt mig..suck! Morgonen började verkligen superdåligt med att första lektionen denna morgon var inställd, börjar bli så less på det här nu..
 
Såg även på valvaken igår och känner mig ganska bedrövad över hur fuckat sverige är, att SD fått så mycke röster är verkligen helt absurt och hur Löven ska lyckas sy ihop en regering ska bli intressant att se.
 
Hittills har denna dag inte gjort annat än att varit sämst!
 
 

Where the fun aint got no end

Idag kändes det inte lika bra som igår trotts att resultatet var desamma, lite komiskt ändå att med samma resultat kan det skilja så mycket på vad som känns bra och mindre bra.
 
Idag var han lite trött, inte kroppsmässigt men man kände att han var mycke mer mentalt trött och lite ofokuserad, det blev en jättelång framridning då det var många efter anmälda och folk som hoppade 2 hästar tight inpå så man fick väntat i mellan åt. Annars var han fin och svarade bra både fram och tillbaka även om han kändes lite efter i huvudet.
 
Fick ett stopp på första idag också, där tycker jag faktiskt att han skulle ha hoppat men det var som om han inte riktigt var med i huvudet på vad som skulle göras, sen kom vi lite nära på 2an så han petade den men annars hoppade han jättefint resten av banan och han kändes glad och positiv, vilket är huvudsaken!
 
Känner att vi båda är lite ringrostiga men vi behöver nog komma ut lite mer och vänja oss vid tävlings atmosfären igen. Nästan helg är det vännäs där vi är anmälda L:c L:b första dagen och L:c andra dagen, förhoppningsvis har vi bommarna på våran sida!^^
 

For a long time

Vet att jag säger det hela tiden men ååh vad min häst är så fiin!!
Han var hur lydig som helst under framridningen, kändes super positiv och fin på framhoppningen, kanske lite övertaggad så jag går in och tänker att nu måste jag få honom att lugna ner sig lite så han inte flamsar iväg så jag sätter ihop honom och ser till att han får in bogen i svängen mot ettan och känner "åh vad han lyssnar bra" och sen så rider jag rakt in i hindret eftersom Klant-Johanna inte tänker på att jag kanske ska lätta lite i handen så han kommer fram och inte ligger kvar och väntar. Sen går resten av banan huuuur bra som helst, kommer rätt på allt han byter galopp av sig själv i svängarna och han kliver i princip över hinderna, sen så touchade han sista bommen så den föll men vad gör det?
 
Han är verkligen som en helt annan häst att rida nu, super positiv, inte tung i handen, lyssnar hur bra som helst och gaaah så fin!!
 
Nu laddar vi om inför imorn och hoppas på en nolla!
 
 

Does that make me crazy

imorse kände jag mig som en möglig potatis när jag vaknade men det var bara att masa sig upp ur sängen, körde på förfullt med lite spackel för att vara redo inför dagens bravader. Hade bara en lektion idag så det var ju skönt. Sen blev det en sväng till polishuset för att fixa mitt pass iför Japan, vet inte om jag ska skratta eller gråta med jag ser ut som en uppstoppad groda på bilden och sist jag kollade var det inte en fager look...
Sen blev det lunch på stan med asiatpojke och sen springa runt litegrann och köpa underkläder, lite smink och mobilskal, nu återstår bara ett par jeans.
 
Har varit ute och ridit Gucci i skogen och han känns pigg och glad inför morgondagens tävlingar, hoppar Lc imorn i Vindeln och vi är redo för att förhoppningsvis kicka lite ass!
 

Show me something

Såå lång denna skoldagen har känts! Torsdagar är verkligen den drygaste dagen helt klart!
Hur som helst, idag var det ju partidebatt och det var faktiskt väldigt intressant, inte för att jag är speciellt insatt i politik men har försökt att engagera mig litegrann nu inför valet och jag hade som redan en tanke på vad jag ville rösta på innan och kan säga att efter debatten blev jag ännu mer säker så det känns bra.
 
Efter skolan bestämde jag mig för att vara en hurtig människa och gå hem från Draggen till Mariehem, det tog ungefär 70 minuter och man kände sig ganska duktig och vädret var ju bra så man ska inte klaga!
När jag kom hem såg vi lite på anime och annars har vi mest segat hela kvällen men det har varit skönt och behövligt. Imorn har jag bara en lektion och efter det så blir det att fixa mitt pass inför Japan och sen prommenera runt på stan och köpa behövliga grejer samt spana på en present till min kära asiat som fyller 20 snart^^
 
 
 

Never felt like this before

3 torsdagen irad man kommer till skolan för att återigen inse att vi inte har någon musik. Tydligen beror de på att de inte har någon lärare som kan hålla i ämnet, fucked up cp skola, kunde de inte kommit på de lite tidigare eller?
Och som vanligt så får man ingen information om det tills den där jävla lappen sitter på dörren, åååh så less!!
 
Vid halv 10 idag är det partidebatt i aulan, det ska bli intressant, jag är inte jätteinsatt i vad alla partier riktigt står för men jag är ändå ganska säker på vad jag ska rösta på, ska bli intressant och se ifall min åsikt ändras nu.
 
Gucci vilar idag så mamma tar honom och igår var vi ute på en 40 minuters prommenad tillsammans och det var mysigt även om han mest ville stanna och käka kvistar, att gå prommenader med sig häst är verkligen underskattat för det är jättemysigt ( så länge de inte trampar dig på hälarna )
 
Min älskade T-shirt, fattar dock inte varför det står Grazy istället för Crazy men företaget som gjort den hade säkert en tanke med det, but still I love it!
 

A castle built of sand

Idag vaknade jag upp och kom på att fan jag har ju skolfoto idag, kollade mig i spegeln och konstaterade att påsarna underögonen är groteska och håret ser ut som en slitet kråkbo, lösningen blev en mössa och kleta så mycket svart smink runt ögonen som möjligt så inte mina påsar syns, men jag har iallfall en snygg tröja.
 
För ett par dagar sedan sa jag hejdå till min kära gamla samsung och välkommnade S4an och just nu håller jag flitit på att lära mig hur man gör den perfekta brutalat fula snapen och det är nog en av mina stora talanger iallfall!
 
När jag kommer hem från skolan ska jag ut med min vita gräsklippare!
 
Intressant inlägg, jag är så fyndig!
 
här ser ni iallafall ett av mina älskade plagg från bästa sheinside!
 

No one

Gårdagens träning var verkligen nyttig och kul men herregud så taggad han var. Har nog aldrig varit med om att han varit så taggad någonsin. Han bjöd verkligen på allt och när vi skulle rida på båge så drog han mot oxern rakt fram där mamma och pappa satt, haha som tur var lugnade han ner sig ju mer passet gick och blev lite mer lydig, men bjudningen var det inga problem med! Sen så blev han lite förbannad på mig när han ville slänga sig in i en studsserie och jag sa ifrån, då blev det lite bakbensstuds.
När vi plockade upp hinderna en och gjorde en liten bana var han riktigt fin faktiskt så det känns verkligen jättebra inför helgen. Får bara hålla koll på honom så han inte drar mot fel hinder haha, knäppskalle <3
 

Strike back

Gårdagen gick långsamt, verkligen super långsamt.
Skolan var evighetslång men när man väl fick åka där ifrån började tiden rulla på igen. For ut med Gucci och red ett pass på åkern för att trimma lite inför dagens hoppträning. I början var han lite tjaffsig i munnen och spänd så jobbade mycket i traven och släppte till och med stigbyglarna för att kunna sitta ordentligt på honom efter ett tag lossnade han och då kunde jag ta stigbyglarna igen. Han var verkligen superfin efter det, stjärnan<3
 
På kvällen blev det godismys och öl framför paradise hotel, sov till halv 10 och började skolan 12.40, älskar tisdagar!
 
Som sagt ikväll väntas hoppträning och det ska bli så kul!
 
 

Reading into every word you say

Haft en seg dag, kollat på en spännande VM avslutning men ååh att Roffe skulle ha sån otur! Men han är fortfarande så sjukt grym, bommarna hade likabra kunnat få ligga kvar tycker jag, men men.
 
Annars har jag suttit och internetshoppat mina ögon inne på Dollskills hemsida och gråtit innombords över att jag inte har råd att lägga ut pengar på alla to die for plagg, får helt enkelt spara mina slantar till Japan, men Japan lär ju inte göra mig besviken i shopping väg heller.
 
Har faktiskt varit lite duktig idag och tagit mig iväg på en timmas prommenad, det var faktiskt riktigt skönt men motivationen finns fortfarande inte till att pallra sig till gymmet, vars tog tränings motivationen vägen?
Hoppas jag hittar den innom en snar framtid iallafall!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don't cry your heart out

Blev kliva upp ur sängen vid 9 och pallra sig ut till stallet och fara ut och rida Gucci tillsammans med Elin och Bulis. Gucci vilade ju igår så han var väldigt pigg idag men annars skötte han sig bra, tog pelhamet för att variera litegrann, kanske inte det mest optimala bettet då han blir lite "hängig" i handen men så länge man bara använder det ibland så funkar det bra!
 
Nu ligger jag mest i soffan och väntar på att VM ska börja, det verkar ju vara helt störda regler att alla ska rida varandras hästar?!

Det ska bli superspännande att se och håller alla tummar och tår på bästa Roffe!
 
 
 

You don't stand a chance

Mannen, myten, legenden slår till igen, fy faaan vad Roffe är bra! Han har ju verkligen nerver av stål och lyckas alltid leverera i pressade situationer, defintivt min absolut största förebild innom den här sporten!
 
Hann även med att kolla på när bästa pojkvännen hade uppvisning med nycirkus gruppen. Det var verkligen sjukt kul att kolla på och alla var jätteduktiga, speciellt min pojke :] Fast så tycker man väl alltid.
 
Ikväll blir det en lugn kväll, valde att motvilligt stå över Dannes födelsedags party men kände att vara ute i skogen och sova i stuga när det är kallt är nog inte den bästa medicinen mot en förkylning och jag börjar äntligen känna mig lite piggare.
 
Bild från Globen Horse Show för ett par år sedan.
 
 

Not doing anything

Sovit som en sten inatt och det behövdes verkligen, åh vad jag älskar att sova!
Har varit ute i stallet och rakat Gucci, han började bli så långhårig så det kändes som om det var dags och det bästa med allt är att han ser mycke smalare ut också, haha han kanske kan bli en sportponny ändå ^^
 
Har inga störra planer för idag än att kolla på VM när det drar igång och sen vid 3 så ska jag och pappa vara och kolla på Thai som har en uppvisning vid den tiden^^
 
 

Do you wanna talk about it

Börjar bli otroooooligt less på detta hostande och snorande, varför kan jag bara inte få vara friiiisk!!??
 
Sov som en liten sten i natt vilket var väldigt skönt och än så länge går det faktiskt bra att ta sig upp på mornarna, för det finns väl egentligen ingenting mer omotiverande än att behöva ta sig till skolan?
Är dock riktigt irriterad då morgon lektionen var inställd igen, varför kan de inte skriva något på fronter dagen innan så man slipper komma hit 1½ timme tidigare i onödan!!?
 
Idag så har jag iallfall hoppträning klockan 17.30 och är riktigt taggad, han var så fin på Micke träningen förra helgen och han har varit så fin enda sedan jag satt igång honom så ska bli så kul!
 
 
 

Help me find my way

Ligger nedbäddad i soffan efter en lång men bra dag! Efter skolan så for jag iväg och hämtade upp Elin och sen for vi ut på en tur med Bulis och Gucci. Visade den andra vägen idag som leder mot sandvägarna och Gucci som alltid brukar vara snäll var faktiskt lite tjurig idag, han var väldigt spänd hela passet och ibland så bestämde han sig för att han minnsan inte ville gå först, tönt ponny, men men klart man måste visa att man har lite attityd så inte ny hästen tror att han kan bossa över än, haha annars så var han snäll och skötte sig bra!
 
Har blivit lite ompysslad av Thais mamma nu när jag är sjuk och hon hade lagat middag till mig när jag kom hem, hon är så söt^^ Annars har jag precis tittat på Idol och ifall jag hade bättre sångröst och mod skulle jag nästan vilja söka själv, fatta vilken grej ändå!
 
Nu ska jag fortsätta dega tills pojkvän kommer hem så vi kan kolla på Ph tillsammans.
 
haha, ser nästan ut som om han ler lite grann^^<3
 

When time stands still

Känner att jag håller på att dra på mig världens dunder förkylning, jag går ständigt runt och snorar och det känns som om jag svalt rakblad, men så länge jag inte har feber eller utgör livshot för min omgivning så är det bara att pallra sig till skolan.
 
Efter skolan blir det att fara och plocka upp Elin och sen fara ut och rida, ska visa henne lite av de andra ridvägarna också så att hon hittar här ute, det är faktiskt ganska svårt att hitta hos oss om man inte vet vars man ska leta för vägarna ligger på lite knepiga ställen.
Annars så blir det en väldigt lugn kväll framför idol och ph, har verkligen inte alls tid för att bli sjuk!
Det vankas födelsedags party för Danne i helgen och vill ju gärna kunna vara med på det!
 
  Haha, ganska kul att jag bara har en enda 5 rosett, efter alla år jag tävlat^^
 
 

It's haunting me

Igår blev det att fara ut med Elin och Bulan i skogen för att visa lite ridvägar, så vi for till Andersvägen som jag oftast brukar rida på. Båda pojkarna verkade trivas i varandras sällskap och skötte sig bra, blev en hyfsat lugn tur med en massa prat men det är ju så det ska va!^^ Dock så råkade jag glömma nämna att det är en liten träbro i skogen som man rider över, våra hästar har aldrig reagerat på den så tänkte inte så mycket på det och bara galopperade över den men stackars Bulan tyckte den var superläskig och Elin flög av. Fick ganska dåligt samvete och kände mig ganska hemsk men det gick ju bra iallfall!
Förhoppningsvis kommer Elin trivas här och det blir kul med lite utökning i stallet,nu är ju inte Gucci störst istallet längre ^^