Wake me up

Känner mig duktig som har skrivit på gymnasiearbetet 2 dagar i rad nu och jag har skrivit en hel sida! :D Jag vet jag är sämst, men det går iallfall sakta men säkert framåt iallfall!
 
Igår blev det bara att göra stall och putsa upp utrustningen och packa en påse med grejer som jag ska ha med mig. Det var en passande dag för att låta honom vila iallafall eftersom det var slasksnöstorm typ, inte speciellt mysigt!
 
Men han har ändå gått rätt bra i veckan då det kom snö! I måndags hade vi galopparbete och i tisdags hoppträning och han var såå fin! Skritt och lite trav i onsdags och vila igår. Idag blir det nog att fara ut och galoppera lite mer, känna att han lyssnar både framåt och tillbaka, har dock bara ridit på hackamore hela veckan, förutom hoppträningen eftersom han och Leo haft lite för roligt i hagen igen och lyckats få upp hans mungipa -.-'
Men som tur är läkern den snabbt så borde inte vara några problem.
 
Vi kommer alltså vara 4 stycken i mina klasser på hippo, 4 stycken... så sjukt tråkigt, blir ju liksom bara en placerad då, känns ju väldigt roligt...
 
 

Give me a reason to start again

Skulle kunna ligga i sängen en heeeel kväll och bara se Naruto, det är så spännande att jag knappt vill slita mig ifrån det, hehehe, nörd johanna (a)
 
Annars så har den här skoldagen gått väldigt fort, har dock inte varit så produktiv, hehe men iallfall Gucci vilar idag så ska strax gå ut och mocka och putsa upp grejerna inför i helgen, så slipper jag göra det imorn. Hade tänkt raka honom idag också men risken är att han är fuktig eftersom det slasksnöat hela dagen och vill inte förstöra klippmaskinen, så blir nog att raka honom imorn istället.
 
Imorn blir det antingen att fara in till hippo och trimma lite innan tävlingen på lördag, eller så blir det att rida hemma, beror på om snön vill ligga kvar, just nu ser det inte så lovande ut nämligen...
 

Turn around and slam that door

Det finns någonting här i livet som heter plugga och jag blir lika irriterad över att höra det där ordet varje gång eftersom jag fortfarande inte riktigt fattar hur man gör!
Hur pluggar man? Jag kan absolut 0 inom studie teknik och det är så sjukligt frustrerande när jag sitter här och ska försöka skriva mitt jävla gymnasiearbete och mitt huvud bara skriker nej och total stänger av. Nu har jag suttit i ungefär 40 minuter och jag har skrivit 5 rader...
5 rader är visserligen mer än 0 men tanken på att det inte är så länge kvar gör att jag börjar bli lite stressad eftersom jag i princip inte ens har börjat.
Sen har jag en engelska analys som ska in på fredag som jag inte har börjat på...
Känner hur jag vill dunka huvudet i väggen tills alla uppgifterna bara försvinner men det fungerar ju inte riktigt så...
 

You give me chills

Mannen med en röst som en gud,Takahiro. Även när man hör honom på live klipp så är hans röst helt klar, den viker inte en tum och går aldrig mot det falska hållet, är det ens möjligt frågar man sig då, men denna sång gud gör det utan problem <3
 
Ryyyyyyyyyysningar <3
 
 

I'll show you how it feels like

Har kommit massor med snö och det har snöat heeela dagen, såå underbart! Har varit ute på en långtur i skogen med Gucci och han fick galoppera av sig litegrann på hacket, han skötte sig bara bra och oj så vi har längtat efter att få galoppera i snön!^^
 
Har precis landat hemma hos Thai igen och beställt min balklänning!! Ber till gudarna att den ska passa bara, annars blir jag väldigt besviken, i värsta fall får jag väll skicka tillbaka den, den kommer säkert att vara för lång men då är det bara att sy upp den, värre är det ifall jag inte får den över bysten...
 
Hade tänkt vara hurtig och fara och gymma idag men det har kommit så otroligt mycket snö att det är halvt kaos på vägarna så kände mig inte jättetaggad på att försöka ta mig in till stan då.
 
 

I was never yours

Hemma och nedbäddad i sängen efter en arbetsdag som har flytit på bra.
Blev ju aldrig att åka in på hippo igår eftersom vi precis bytt bil som råkar ha vit skinklädsel och pappa höll på att gråta blod bara av tanken att vi skulle sitta i den bilen med hästkläder så blir att åka in på söndag istället då vi ska fixa ny klädsel till bilen. Eller det blir faktiskt Maja som får ta in Gucci eftersom jag jobbar hela dagen.
 
Imorn så börjar jag iallafall jobba klockan 8 så blir att kliva upp vid halv 7 och släppa ut hästarna innan,
jobbar till 13 och efter det blir det att fara ut med Gucci och sen fara ut en stund med Rocket.
Sen får jag också ha lite helg!^^
 
 

Lonely hearts

Idag snöar det!!!
Huuuur länge har jag inte gått och längtat efter att den där jäkla snön ska komma tillbaka? Det snöar dock inte så mycket men jag hoppas att det får fortsätta heela dan så att det kanske går att rida imorn^^
 
Annars så har jag inga lektioner idag vilket kändes väldigt skönt, det bästa som finns är ju att få kunna sova tills man vaknar av sig själv. Men idag jobbar jag kväll på ica och börjar jobba klockan 3 till 9.
 
Nu ska jag sätta mig och äta frukost och sen blir det stallet^^
 
 

Fade

Känns jävligt sugit att logga in på TDB för att se att de nu har gjort så att anmälningarna blir åldersuppdelade...ååh vad jag såå inte orkar de här nya jävla skit reglerna, som läget ser ut just nu är vi isånnafall 2 stycken som hoppar i min första klass på hippo... 2 stycken! Man måste ju vara minst 3 för att det ska bli en klass så betyder det då att ifall vi fortfarande bara är 2 så får vi inte vara med och tävla? För det får väl inte slås ihop om det inte är lag? Eller? Jag fattar verkligen ingenting av hur de tänkt att det nya reglerna ska fungera och jag känner mig verkligen asförbannad.
 
Jag menar kommer det bli mer "jämnställt" när jag går upp på storhäst och måste tävla som 19 åring mot folk som är 20-30 år äldre än mig? hur jämnställt är det?
Bara för att man är över 16 betyder ju inte det att man är bättre bara för det.
Om man anmäler en klass så utgår man ju att man är redo för att hoppa den höjden oavsett ålder! En 14 åring kan ju fortfarande vinna över någon som är 18...
 
Ska bli väldigt intressant att se hur det här kommer bli, om det är så dåligt som jag tror det kommer bli så kommer jag tävla honom som unghäst fram tills han säljs...
 
Tack så jävla mycket ridsportsförbundet, ni vet precis hur man tar död på ponny sporten!
 
 

Just me and you

Igår var det markarbetesträning på schemat och eftersom det är skit underlag ute så har han bara skrittat sen i lördags så han var ganska stel och lite springig delvis men ju längre man red, destå finare blev han.
Han går verkligen från klarhet till klarhet!
 
Idag blir det ut och skritta med Elin och Bulan, får se om det går att trava lite någonstans, ser dock inte ut som det i nuläget..men på torsdag blir det att åka in och rida lite dressyr så då får han röra på sig ordentligt.
Känns sjuukt sugigt att det är tävling nästa helg men underlaget är så dåligt att man bara kan skritta. Så hoppas verkligen att det kommer massa snö typ nuu! Men blir nog att åka in en del på hippo under den veckan, vill ju att han ska vara i topp trim inför tävlingen!^^
 
Sen så ska jag faktiskt sätta mig och lägga upp filmerna från den senaste tiden!
 
 

And we don't know why

Banträningen igår var verkligen sjuukt svår men så otroligt lärorik och bra ändå!
 
Är sjukt svårt att försöka förklara ordentligt hur banan såg ut så tänkte bjuda på en film lite senare så ni får se istället.
Men iallfall så var det sjukt svårt med massa relaterade linjer, 3 kombinationer, tighta svängar och en bana som man verkligen behövde behålla trycket och tempot igenom hela banan. Vi hoppade banan på ungefär L:b+ höjd och han var såå såå fin, helveeete vad jag fick kämpa men han lyssnade verkligen så bra!
Vi tog oss runt banan med endast ett pet för att vi kom lite nära på ett räcke.

Sen skulle vi hoppa om en linje med oxer ur sväng ner till 3 kombination och där fick vi lite problem för att han hoppa så stort in över oxern och jag hann inte riktigt få igenom honom att han skulle ta skänkeln fram till 3 kombinationen så fick nått stopp och han blev faktiskt arg. Jag trodde nästan det var helt omöjligt för honom att bli arg för han brukar oftast bli stressad eller upprörd när det blir fel men på senaste tiden så har han verkligen tuffat till sig, min duktiga lilla pojke! Sen fick vi igenom det och då hoppade han som en liten gud! <3
 
är faktiskt supernöjd över banträningen för jag vet att för nått år sedan hade vi aldrig tagit oss runt på den höjden utan att få massa stopp för att jag inte haft honom på plats, han har verkligen utvecklats enormt på senaste tiden, man kan ju inte bli annat än lycklig!
 
Film kommer senare ikväll ^^
 
 

For once in my life

Igår blev det en låång dag, först skola och sedan jobba till stängning i butiken. Men det gick faktiskt riktigt bra, trodde jag skulle va helt död men det var inte så farligt faktiskt!
 
Idag är det dessvärre plusgrader igen, vilket betyder att det är sviiiin halt ute och min buss var 30 minuter försenad -.- kul osv, men kom ändå inte försent så det var ju tur! Får bara hoppas att min buss hem inte är allt för sen bara!
 
Annars blir det här förmodligen en lugn fredag kväll, jag och maja nostalgi trippade lite grann och fick låna hem Rattatouil playstation spel så gissa vad vi kommer göra ikväll!!
 
På lördag väntar iallfall jobb på morgonen mellan 8-13 och sen väntas banträning på hippo med Stöcke, känns bra att få känna på lite bana nu innan tävlingssäsongen drar igång!
För jajemen nu är vi anmälda till årets första tävling! Den 31 Januari på hippo, får bara hoppas att det inte kommer bli indelat i dessa ålderskategorier... blir det så kommer jag nog hoppa honom som unghäst!
 
Bild från i söndags då jag och pappa var på hippo!
 
 

My tears held my heart like a cage

Torsdagar är den längsta dagen i skolan, men har inte speciellt jobbiga lektioner ändå, dock så har jag ett marknadsföringsprov som inte känns sådär jättekul men det känns inte heller jättesvårt. Efter skolan så blir det direkt att fara på jobbet och jobba kväll så Gucci får vila idag eftersom jag inte hinner med att rida helt enkelt:)
 
Tror ändå att det kommer bli en bra dag, ska fortsätta att jobba med att lära mig stängningsrutinerna i butiken, det är inte speciellt svårt men det gäller bara att komma ihåg allting och göra det bra!:)
 
 

Rise and rise again

Igår hade jag och Gucci hoppträning och han var verkligen såå såå fin, det var en blandning mellan banhoppning och lydnadsträning så hoppade inte alls speciellt högt utan fokuserade bara på lydnaden och oj så fin han var!! Är så himla kul just nu när man känner hur allting verkligen bara faller på plats, finafina Grå<3
 
Idag så blev det att fara ut på en tur i skogen med Maja och Iddy, Red lite lätt i alla gångarter och han var väldigt pigg och lite stark. Sen blev det att hoppa i bilen och fara till Rocket och rida honom.
Han var väldigt väldigt pigg och väldigt väldigt stel och ville absolut inte trava på en volt ordentligt så fick kämpa på ordentligt innan han gav sig, han blev dock jättejätte svettig men när han väl börjar tjaffsa så kan jag inte bara ge upp utan då får man helt enkelt ta fighten, tillsist släppte han efter litegrann och då gav jag mig och skrittade hem, han är verkligen speciellt den lilla ponnyn!
 
Nu ligger jag nedbäddad i sängen och ska snabb kolla igenom det vi ska ha på provet imorn, förhoppningsvis är det inte allt för svårt!
 
 

Flashing

2014 forts..
 
Oktober
 
Allting var grått, tråkigt och mörkt, trimmade på med Gucci som blev finare och finare, jobbade ganska mycket, Längtade ihjäl mig till Japan och den 30 oktober satte vi oss på flyget!
 
 
 November
 
Spenderade 2 veckor i Japan, shoppade i Shibuya och Harajuku, besökte Oshiage Skytree och Tokyo Tower, Var på Ueno Zoo, Åt massa god mat, besökte Meji Shrine och MASSOR av annat, helt enkelt den bästa upplevelsen i mitt liv.
 
December
 
Kämpade på i skolan fram till lovet, firade en bra jul med pojkvän och familj, tävlade julklappshoppning med Gucci som var superfin, firade nyår med massa underbara människor!
 
 
Såhär har helt enkelt mitt 2014 sett ut, Det har egentligen varit ett ganska dåligt år, det enda bra var i princip Japan resan så förhoppningsvis blr 2015 mycket mycket bättre!!

I'm sorry

Igår blev det att kliva upp tidigt på morgonen och fara in till hippo för lite trim i ridhuset innan jobbet.
Han var lite stel och ofokuserad i dressyren då han i princip bara skrittats de 3 senaste dagarna, sen var det en del folk och massa hinder i ridhuset så då blev han lite extra taggad. Men när dressyren inte riktigt sitter som den ska så kan man ju passa på att hoppa lite istället.
Red en långsida med cavalettis, 3 cavalettis med 5 galoppsprång mellan varje och han drog iväg litegrann men vi lyckades hålla oss på 5 språng. Sen hoppade vi några språng på en oxer som landade på 1m och några språng på ett räcke på 90.
Han kändes väldigt fin på hinder iallfall trotts att jag hade 3 delade bettet, Men kan ju vara bra att hoppa på det ibland, som lite variation.
 
Pappa filmade litergann som jag tänkte visa sen, försöker filma så mycket som möjligt just nu eftersom vi behöver material inför att lägga ut honom på annons... Känns verkligen jättejobbigt att sälja honom, han är ju min Lilla Grå och allt han har gjort och lärt sig har vi gjort tillsammans, Det har varit svårt att utbilda, verkligen jättesvårt men jag tycker ändå att jag lyckats bra och han har verkligen vuxit och blivit en stor och superfin pojke <3

Så ifall någon vill ha världens finaste bästa vän så vet ni vars han finns <3
 
 
 
 
 

Are we more than just skin and bones

Sååååå slut efter denna dag!
 
Jobbade mellan 8-13 for direkt hem och slängde i mig lite lunch innan jag for ut en sväng med Gucci, underlaget är fortfarande väldigt hårt men travade litegrann på en raksträcka iallfall, annars blev det mest skrittarbete, man han skötte sig bra och kändes trevlig för att ha skrittat i 3 dagar.
Efter det blev det en snabb prommis med Basse innan jag åkte till iväg för att rida Rocket.
 
Red i Surf skogen och jag blev förvånad över hur mycket snö det faktiskt var där så vi kunde rida lite i alla gångarter, eller ah försöka galoppera lite iallfall, han har verkligen svårt för att ta vänster skänkeln och då kickar han bara, så det är helt enkelt bara att traggla på! Han är ju faktiskt snäll, han behöver bara jobbas mer med :)
 
Nu är jag heeeeelt slut, kom hem för halvtimme sen och nu ska jag inte göra ett piss på hela kvällen!
 
Längtar tillbaka till Japan..
 
 

Breath

Känslan när man kommer till skolan för andra dagen i rad för att veta att första lektionen är inställd...IGEN!!!!!!!!
 

Run for it

Nu är jag hemma och planterad i soffan för resten av kvällen.
 
När jag kom hem från skolan så blev det att direkt byta om och fara och rida Rocket i skogen.
Han var verkligen otroligt snäll och man kände sig väldigt trygg på honom ute fast det kom några bilar och vi red över en bro över E4an där det körde tungtrafik under och han brydde sig inte.
Underlaget var ju lite halvtaskigt men inne i skogen kunde man ändå trava litegrann, blev mycket fokus på att han skulle ta skänklarna då han gärna trycker ut till vänster och att han inte ska gå och fuska sig i formen utan verkligen bära upp sig själv ordentligt. Avslutade med att böja lite i sidorna och då protesterade han ett tag men släppte efter lite i taget. Han har ju inte gjort så mycket i vinter så konditionen är inte på topp och han blev ganska svettig. Men han verkade väldigt nöjd efteråt och undertiden då han frustade väldigt mycket.
Verkligen en jättefin häst som med lite arbete nog kommer kunna bli riktigt trevlig!
 
Gucci fick sig en vilodag idag, det förtjänar han verkligen!
 
Känner mig faktiskt väldigt nöjd över den här dagen trotts att skolan började, men nu är det bara att hålla modet uppe dessa veckor som är kvar!
 
Jajuste jag, slängde i lite lila hårfärg i topparna för någondag sedan, känner mig mycket nöjd med resultatet!^^
 

Slowly drifting

Och då var det torsdag... kändes ju som en perfekt start att komma till skolan och veta att första lektionen var inställd så jag hade kunnat haft sovmorgon...
MEN mitt schema för denna SISTA termin är faktiskt riktigt bra, tror aldrig jag har kunnat säga att ett schema är bra men när man slutar typ 2 varje dag förutom torsdagar kan man ju inte vara annat en nöjd. Men så var det ju det där med att komma igång med gymnasiearbetet, hehehe
 
Igår så var det en bra dag, klev upp vid halv 10 och for ut och red med Elin, efter det for jag och Thai in till stan för att käka goolunch på vezzo, självklart oxfilépastan! Blev lite shopping och kom hem med världens mysigaste hellånga kofta med huva, känner mig lite som voldemort när jag fladdrar runt i den ^^
 
På kvällen vid halv 9 blev det att gå på bio och se Intersellar, den var riktigt bra, bättre än vad jag trodde den skulle vara och man blev verkligen fundersam på universum och hur allt verkligen fungerar där uppe!
 
Bjuder på en bild på mig och Thai från Japan i Oshiage Skytree ^^
 
 

Be my love

Blev aldrig att åka in till stan då det blev lite kaos med bilarna, meeeen det gjorde igenting, blev en extrem segar dag i soffan istället innan hoppträningen!
 
Hoppträningen gick sjuukt bra! Tror det gav väldigt mycket att jag red galopparbete i måndags på honom för idag var han superlydig och jag kunde reglera honom och han blev inte springig mot hinderna utan höll sig på plats hela vägen så var riktigt stolt över honom.
 
Vi hoppade en blandad bana med väldigt mycket lydnad, började hoppa 2 cavalettis över en volt med 1 språng i mellan, sen ner snett igenom på en oxer med galoppbom före och efter, sedan snabb sväng tillbaka på ett litet plank typ som på en oval volt sen bröt man av till trav och travhoppade ett litet kryss efter det landa i galopp och snabbt svänga typ halvt igenom för att hoppa en oxer med en studs framför och sen ner tillbaka på den lilla oval volten fast i andra varvet!
 
Lite svårt att förstå kanske så jag har ritat en väldigt fin bild, hehe.
Trodde han skulle bli springig på cavaletti volten eftersom han gärna vill dra iväg mot små hinder, både före och efter,men han stannade på plats hela vägen. Avslutade med att hoppa ett språng på oxern som låg på 110 och satan vilket perfekt språng vi fick, han använde verkligen hela kroppen och det kändes som om vi flög^^
 
Han är så fin min lilla ponny plutt!!
 
 

I've been burning

igår blev det att dra in Gucci till hippo för lite trim i ridhuset, hade egentligen tänkt hoppa men fick en träningstid idag istället så det blev super. Han var lite tjaffsig i munnen då pelhamet egentligen är något för skarpt att rida dressyr på eftersom han gärna släpper bettet. Blev att rida mycket galopp och han var sjukt pigg, galopperade över en bom och några låga studs och han skulle bara dra iväg mot och efter de -.- Men förhoppningsvis har han fått lufta huvudet tillräckligt för att vara normal på träningen imorn^^
 
Just nu sitter jag och väntar på att käre pojkvän ska vakna, ska åka in till stan ett tag och käka och shoppa litegrann blir nog en superdag!^^
 
 

Can you feel it

Forts..
 
Juli
 
Satte igång Gucci och fick börja hoppa litegrann igen, jobbade på ica nästan varje dag, tog hand om Kryckan i en vecka, åkte till Bettnäs, var funktionär på tävlingarna som stöcke pf höll tillsammans med hippo och längtade efter att få tävla själv och bokade även resan till Japan.
 

Augusti.
 
Tränade på för fullt för att få igång Guccis kondition, startade vår första tävling tillsammans på surf som gick huur bra som helst, hade ångest över min ponny tid, blev bestämt att Tingis skulle få en ny ägare och att jag inte skulle köpa tillbaka henne, hade även en grym träning för Micke med Gucci.
 
 
September
 
Hatade allt vad skolan hette, tävlade några tävlingar med Gucci med blandade resultat då vi inte riktigt hade kommit på vilket bett han skulle ha, firade Thai som fyllde 20.

Akihabara

Första delen av bilder från Japan!!
Hoppas ni inte har något emot mobilbilder (A)
 
Vi åkte till Akihabara första dagen, det var verkligen en mäktig känsla! Eftersom alla våra elektronik prylar som mobilladdare, kamera laddare och sånt där inte fungerade i deras eluttag så åkte vi dit för att köpa en adapter och helt enkelt uppleva allt akihabara hade att erbjuda!
 
När vi kom dit på dagen var gatorna avstängda för bilar så man kunde gå även där!
 
Man säger ju inte direkt nej till lite fika ;)
 
 
I en av byggnaderna hittade vi en Purikura photobooth, vi hade dock inga mynt för att ta egna bilder men vi roade oss med att klä ut oss i kläderna som man fick pröva^^ Alla som sett Naruto och känner till Dragon ball kommer fatta^^
 
 
Det fanns maaassor av butiker som sålde modell figurer och man blev lika exalterad varje gång man stötte på dessa, jag skulle lätt vilja köpa massor av de och ha som prydnad i mitt hem, dock vågade jag inte köpa med mig ifall de skulle gå sönder i väskan ;(
 
 
Det blir mörkt väldigt tidigt i japan ungefär runt 5 blir det mörkt men akihabara får verkligen visa upp sin vackra sida då!
 
Sånna här vending machines finns det överallt i Japan, i princip vid varje gatrhörn, där kan man köpa alltifrån drickor, till cigaretter och alkohol, väldigt användbara där man var ute och promenerade mycket och blev törstig^^
 
Sen slog vi oss ner för att äta, beställde in en skål med ris och kött samt en öl, vilket gick på ungefär 50 spänn^^
 
en stor skylt som fanns i ett av varuhusen^^
 
Det var en del bilder från första dagen^^

Say the word im dying to hear

2014 forts..
 
April
 
Började se på American Horror Story slaviskt och hade världens crush på Tate, tränade på för fullt med Gucci och red en tävling i vännäs som gick käpprätt åt helvete, drog även på mig en avfallning på en träning och knäckte nacken och hamnade på akuten.Gjorde även min första tattuering på port royal i holmsund!
 
 
Maj
 
Eftersom det började gå sämre och sämre för mig och Gucci bestämde vi oss för att kolla upp honom och han hade somsagt kotledsinflammation och blev behandlad. Motivationen för skolan blev sämre och sämre, beställde mys kläder från internet, låg ute i solen och fick solsting. Fick erbjudande om att köpa tillbaka Tingis vilket jag hade tänkt göra och fick även börja träna Mejram som jag skulle få tävla.
 
Juni
 
Fick sommarlov, fortsatte träna Mejram, var ute på lokal för första gången, försökte mig på att sola och bli brun, Gucci blev friskförklarad och påbörjad igångsättning, jobbade även som en liten arbetsmyra på Ica i obbola
 

The beginning

Gott nytt år kära bloggläsare, har haft fullt upp nu innan årskiftet med jobb och stall och såntdär!
 
Har iallfall tagit hand om Rocket i 3 dagar, otroligt fin ponny synd bara att underlaget är så kaaaassssst nu när all snön regnade bort...
 
På morgonen av nyårsafton for jag och syster in på hippo och trimmade dressyr, red större delar av passet utan stigbyglar och holy lord vilket träningsvärk! Han var stört fin men herregud hade glömt hur jobbigt det var att rida utan stigbyglar, speciellt på herr rörlig! Sen hade jag och Maja galopprace och jag och Gucci vann,hihi!
 
Hade en superbra nyår på Haga med massa trevligt folk! Förmodligen den bästa nyårn hittills iallfall!
Kom dock hem väldigt sent, eller tidigt beroende på hur man ser det hehe(A)
 
Gårdagen spenderades till största delen i soffan!
 
Idag har jag jobbat mellan 10-16 och sedan varit inne på hippo och trimmat mer dressyr utan stigbyglar red utan stigbyglar hela passet förutom när jag travade igång och travade av, han var faktiskt ännu finare idag, det tar ett tag innan han slappnar av ordentligt när man sitter ner på honom eftersom jag så sällan sitter ner i traven då han är så rörlig med ryggen så han är van att få galoppera då men har bestämt för att börja rida mer i nedsittande trav utan stigbyglar, dels för att han blir så sjukt mycket finare i traven och använder kroppen bättre och dels för att det är stört jävla cp jobbigt för mig!
 
Så imorn välkommnar jag ännu mer träningsvärk och ett jobbpass mellan 12.30-19 !
 
Lite bilder från senast!