So I scream

Jobbade idag från 8-15 och tiden flög faktiskt iväg riktigt snabbt. Räkan fick sig en vilo dag idag så har bara gjort stall och varit ute och pussat på henne, hon är ju för go min lilla knäppskalle<3
 
Imorn är jag ledig så ska passa på att ta mig till gymmet på dagen eftersom jag inte har träning förän på kvällen med Räk. Eftersom det var tävling i helgen så gissar jag på att det kommer vara markarbete imorn så det blir super!
 
 

We will envolve

Ska vi sammanfatta tävlingshelgen då. Det har varit otroligt lärorikt och väldigt blandat.
 
I Lördags var hon huur fin som helst på framhoppningen och sen när vi kom in på banan blev hon döspänd av alla grejer och folk och blev ofokuserad och sen extremt arg när jag sa åt henne så vi stod mest på bakbenen i ett hörn. Det var inte riktigt planerat men hon har inte tävlat innomhus på ca 2 år så hon fick väl en smärre chock när hon kom in för det var ganska ordentligt utsmyckat, så det var absolut inte hinderna som var problemet.
 
I Söndagens 110 så var fokuset på att hela tiden hålla henne sysselsatt och gå på framåt.
Redan på framhoppningen la jag upp mera tryck i henne och hon svarade bra utan att bli arg. Inne på banan blev hon väldigt spänd igen men den här gången var jag på henne redan från början, hon blev lite arg i samma kurva som lördagen så vi fick lägga en volt men annars så hoppade hon jättefint, det var långt ifrån en vacker runda, kände mig typ som en b ponny ryttare igen, haha men ibland måste man skita i det som är snyggt och rida så som man behöver och just då behövdes det. Så nej alla ni som såg rundan, jag rider inte sådär i vanliga fall!
 
Min lilla häst hoppar iallfall som en gud och jag är trotts allt jättenöjd över henne och vänta bara, nästa säsong kommer vi vara farliga! ;)
 

That's the only thing that counts

Känner att jag alltid blir sjuk i mest olägliga situationerna, som nu har jag gått och blivit förkyld med halsont, huvudvärk och känner mig allmänt hängig, perfekt timing inför tävlingarna i helgen...
Har iallfall varit där en stund på förmiddagen och hjälp till och kollat och banorna som byggs känns ganska enkla så jag hoppas att det håller i sig så hela helgen. 
Red Räkan en stund på banan idag för att känna igenom henne lite och bortsätt från att hon var lite dryg när det började blåsa och att hon ibörjan inte riktigt ville ta vänster skänkeln så kändes hon fin så jag hoppas att det går bra imon!
 
Skulle vara roligt att få fina nollrundor i kroppen!
 
 

Im scared to get close but I hate being alone

Blev att fara in och gymma lite med syrran och testade på Träna. Inget gym som direkt föll mig i smaken så jag kommer nog fortsätta vara på Step in! Hur som helst så blev det bara löpning och sprang 3km och ökade på mer än vad jag brukade och det gick även det, så man kanske ska ta och börja öka på distansen snart^^
 
Nu blir det iallfall soffläge tillsammans med livets dryck ( oroa er inte jag pratar såklart om te )
 
Ska även försöka skriva en inköpslista inför vad jag behöver handla denna månad, mesta dels till mig själv, men än så länge har jag 200 kr kvar på mitt kort denna månad så lönen på fredag är välkommen!
 
Tror även att det snart är dags för tatuering nr 3
 
 

It's time to run

For in på hippo idag med Räk för att få några språng i kroppen inför helgen och för att tvätta igenom henne så hon blir lite snygg. 
 
Hoppade på ett räcke och en oxer med vattenmatta från båda hållen och det kändes verkligen lekande lätt. Hon är ju lite grinig i ridhus och går inte fram lika bra som utomhus men det är inget som har någon större betydelse, när Hinderna blir lite högre går hon fram bättre självmant och vi avslutade med nått språng på 120 som hon enkelt klev över, haha.
 
Sen duschade jag igenom henne och det tyckte hon var väldigt skönt (mindre skönt att få en svamp i ansiktet) och hon stod så snällt. Nu får hon stå inne och torka litegrann innan hon får komma ut i hagen igen.
 
 

Your dead inside and thats what I like

Idag har varit en bättre idag iallafall, jobbade mellan 11 och 18 ett pass som bara flög iväg, kom hem och slängde snabbt i mig lite mat och gick ut och red Räk på ridbanan och hon var lite grinig för vänster skänkeln men annars så skötte hon sig helt okej. Iofs så var det lite kalabalik i hagen bredvid samtidigt då vi skulle försöka släppa ihop våran nya "häst" med Leo men det gick ju inte alls då Leo försökte döda henne -.-'
 
Vår nya "häst" är alltså en korsning mellan amerikansk miniatyrhäst och mini shettis, hon är 75 cm i mankhöjd och lyssnar (nästan) till namnet Luzen.
 

Ain't no sunshine

Detta är nog den sämsta dagen jag haft på länge -.-'
 
Började morgonen med att fara på jobbet och inse att jag glömt ta på mig en bh, sen hällde jag vaniljfil i morgonkaffet istället för mjölk, fastnade med fingret i pennfickorna på mina arbetsbyxor och häst jävel var på sitt mest älskvärda humör och har utvecklat en ny konst som kallas Bocksprångs piruett, väldigt effektiv för att skicka ryttare i marken, resten av ridturen spenderades med antingen 2 eller noll hovar i marken samtidigt -.-'
Ska man se det från den ljusa sidan har hon tränat bakbensstyrka, ryggverksamhet och vändbarhet i luften.
 
Känner liksom att jag ger upp på denna dag och checkar ut tidigt, Godnatt!
 

Look around

Idag for jag och Maja in på hippo vid 16 tiden, asså förstår ni typ hur grym man känner sig när man kör transport i rusningstrafik i stan med dubbla hästar, hahaha
 
Iallfall så valde jag att rida henne med gramanen idag så att hon skulle få lite extra stöd och jag med för den delen och sen fokuserade vi hela passet på att gå fram för skänkeln och använda bakdelen, samt mycke sidvärs rörelser, öka och minska och hon var sååå fin! Hon var lite muppig i början och ville inte riktigt ta skänkeln men jag red mycket skritt arbete och försökte få henne lösgjord där så att hon skulle vara avslappnad i traven och det kändes som att det gav resultat för hon hade bra framåt bjudning i från början. Sen jobbade vi med skänkelvikningar, lite olika storlekar på volter för att hon skulle lossa i ryggen. Sen gjorde vi lite samma sak i galoppen, få henne att gå fram ordentligt, nästan mer än vad som känns bekvämt till en början just för att hon ska få använda hela kroppen och sen kunna rida ihop lite mer men behålla känslan.
 
Avslutade med att rida travökningar och mer sidvärs och lite jobb i nedsittande trav för det behöver vi träna på och det är perfekt när hon är så avslappnad, för det är nästan omöjligt att sätta sig ner på henne i början av ett pass för då korvar hon ihop.
 
Men idag var min lilla mupp riktigt riktigt fin!
 

Dive in when im down

Idag är min häst gratis ifall någon vill ha henne -.-' Jag förstår inte varför hon skulle vara så brutalt dryg och störd idag men men the glam life of having a mare...
Hon ville absolut inte böja sig i sidorna eller forma sig runt skänkeln eller gå rakt fram för den delen heller utan hon skulle bra korva sig och putta ut bakdelen åt alla möjliga håll och på volt skulle hon bara skjuta ut bogarna åt alla möjliga håll och sen bli arg när jag säger åt henne och försöka springa iväg eller resa sig -.-' Ett tag började jag nästan undra om det var något allvarligt fel på henne men ju längre jag red så tyckte jag ändå att det lossnade lite mot slutet för hon var rejält stel. Visst att hon mest muppat runt hela förra veckan och inte gjort något speciellt men såhär stel tycker jag inte hon borde vara, aja får fortsätta försöka ta igenom henne mer imorn!
 
 

Dont tell me what I should feel

Hoppträningen idag gick faktiskt bra, hade förväntat mig att hon skulle ha lite psyk men hon var faktiskt lugn.
Dock så blir hon så stört muppig när det är trångt i ridhuset och fullt av hästar att hon inte alls vill gå fram för skänkeln -.-'
Men hon hoppade fint även om jag kände att jag inte fick igång galoppen riktigt. Hade velat att hon var lite mer engagerad. Vi hoppade en liten kort bana på ca 110 och sen hoppade jag om de 3 första hinderna på 120 bara för att känna lite på höjden och det var inga problem! Fina tjej <3
 
Imorn ska hon skos och det är verkligen på tiden! Sen ska vi ut och rida i skogen och fokusera på att hon ska gå fram för skänkeln eftersom jag inte tyckte hon gjorde de idag.
 
 

Attention please because im on my knees

Blev inget gymmande för mig igår, for istället ut på en tur med Räkan i skogen och hon skötte sig så himla bra, sen blev det jobb mellan 15-21 och tiden flög iväg! 
Idag jobbade jag mellan 11-15 så blev et kortpass och tiden gick extremt fort! Räkan får en vilodag idag, dock känns det något motvilligt eftersom jag egentligen skulle vilja trimma igenom henne inför hoppträningen imorn men eftersom skorna ser så dåliga ut är det bättre att spara på de så jag kan rida träningen eftersom den är viktig. Hon kommer säkert vara mer elr mindre galen men men!
 
Dagens look elr nått
 

Im under your spell

Idag fick sig Räkan en tur i skogen, skorna sitter så pass dåligt att jag försöker spara lite på de så jag kan rida träningen på onsdag (hon ska skos på torsdag) Men hon fick iallafall gå i alla gångarter och hon var riktigt fin faktiskt. Inge brunst fasoner idag!
 
Annars blev det ett pass på gymmer idag, sprang 3km och se körde jag biceps och bröst. Löpningen gick faktiskt riktigt bra och funderar på om jag ska försöka ta mig över 4 km imorn! Jag tar mig iallfall sakta men säkert framåt. en dag kanske jag blir en riktigt hurtbulle ( eller inte )
 
BTW VILL JAG ATT SÅNNA HÄR MASKINER SKA FINNAS I SVERIGE, DE FINNS ÖVERALLT I JAPAN OCH DE ÄR SÅ SMARTA OCH DRICKORNA KOSTAR BARA CA 7 KR
 
 

I think it's time to pack it in

Har insett att min häst är måste vara den drygaste någonsin när hon är brunsig, igår tror jag hon stannade och "kissade" typ 354592 gånger under ridturen och man känner hur hela hon korvar ihop sig -.-'
 
Idag åkte jag och Maja själv på tävling i Vindeln eftersom mamma är utomlands och pappa skulle på bilgrej, asså fattar ni känslan av att man åka själv på tävling, haha man känner sig ganska kung! 
Så blev en heldag i Vindeln melan typ 11 och vi var väl hemma vid 18.30 tiden. Kan ju säga att man var riktigt hungrig!
 
Räkan fick sig ett litet flum pass på banan efter middagen. Eftersom hon är brunstig och grinig bestämde jag mig för att göra något kul så vi red runt på hackamoret och skuttade över cavalettis och de tyckte hon var superkul!
 
Imorn blir det antingen att fara ut i skogen eller ett pass på stöckes bana, har inte bestämt mig än!
 
 

I will follow you

Måste bara en en gång säga hur mycket jag älskar BMTHS nya album, idag släpptes det på spotify och jag tycker att alla ska ta ock lyssna! De har verkligen fått ett helt nytt sound, Ollies röst låter faktiskt bättre än förväntat på sång och det är så musikaliskt vacker och varenda låt är klockren!
 
Idag så blev jag iallfall väckt av Maja vid typ 7 på morgonen...men hon gjorde frukost åt mig så man kan ju inte klaga. Skjutsade henne till skolan och sen blev det ett morgonpass på gymmet. Med fokus på mage och ben. Hade egentligen tänkt köra kondition men fick mjälthugg direkt så sprang bara 1km som uppvärmnig istället.
 
Vid 14 ska jag iväg och rida Rocket, det var ett tag sedan jag red honom själv och inte höll träning men eftersom han inte har varit fräsch och han har tagit de lugnt ett tag ska jag kolla hur han känns nu, 
Räka ska få följa med ut på en tur med Iddy ikväll, de blir säkert bra!
 
 

That's the spirit

DÖR ÖVER HUR MUSIKALISKT PERFEKT BMTHS NYA ALBUM ÄR OCH JAG SKA SE DE LIVE I NOVEMBER OCH DET KOMMER BLI SÅ FÖRJÄVLA FUCKING EPISKT!!!!
 
Okej nu är jag lugn men asså tror ingen kan förstå min tagg!!!
 
Idag har jag varit ledig, så red Räkan ett pass på banan imorse och fokuserade på att få henne mjuk och smidig och att trampa på ordentligt med bakdelen och lossa ryggen och hon var verkligen jättejättefin, dock så verkar hon vara brunstig nu, så vi får se om hon blir ett pms monster eller inte hehehee
 
 

I know its chemical

Fokuserar hellre på träning inför Hippo tävlingen istället!
 
Idag har jag jobbat långpass mellan 8.45 och 17 och det var otroligt segt i mellanåt men tiden rullade på ändå, sista två timmarna var dock hemska för hade sån brutal tandvärk från ena visdomstanden.
 
Kvällen har iallfall spenderats i soffan framför Idol med pappa och glass och nu är jag ledig resten av veckan!
 
Den är snirklig och ser sne ut eftersom jag alltid drar upp axeln men den är perfekt 

Can you feel my heart

Idag gjordes tatuering nr 2 och kan inte vara nöjdare! Den är verkligen helt perfekt, trots att den fortfarande är plastad och svullen.
 
Det gick säkert på 5min att göra och gjorde inte alls ont och gick på 800 spänn!
 
FÖR ÖVRIGT SÅ HAR JAG OCH PONTUS BOKAT BILJETTER TILL BRING ME THE HORIZON I NOVEMBER LYCKAN ÄR TOTAL!!!
 
Can you feel my heart
 

Every little piece

 
 

Keep moving

Idag fick vi sätta en dubbelnolla i 110 och bortsett från att vi inte höll på att ta oss förbi kurvan vid utgången (för hon blev lite arg) så hoppade hon världsbra när vi kom igång. Jag fick dock inte riktigt ihop henne som jag hade önskat och efter hinder nr 4 släppte underlaget så jag trodde vi skulle gå omkull. Red egentligen inte alls för placering men vi lyckades ändå knipa en 2a placering bara 1 sekund efter 1an.
 
Min lilla häst är verkligen helt fantastisk, nu ska vi träna ihop oss massor och även på att galoppera i kurvor förbi ingången utan att hon blir arg hehehe 
 
 
 
 

With all my heart

 
 

We'll make it

Då var tävlingsdebuten gjord och jag kan inte vara nöjdare, hon var verkligen såååå fin!!
 
i 1m var hon väldigt taggad och lite all over the place inne på framhoppningen men sen inne på banan skärpte hon ihop sig och kändes lugn med mig och hoppade superfina språng, bortsett från att efter hinder nr 1 blev hon arg i svängen mot 2an (som låg vid ingången) så hon stannade och slog mot skänkeln och studsade runt litegrann så fick tyväär 4 fel för det men annars var hon felfri på hinder!^^
  
 
i 110 så kom vi ut lite tidigt på framridningen och hon kändes nästan lite loj emellanåt och fick inte alls samma känsla men sen inne på banan så taggade hon till och var allt annat än lugn vilket jag inte riktigt hade räknat med så jag kom inte riktigt till ridning alla gånger och sen höll hon på att skjuta mig ur sadeln på första språnget och jag fastnade lite i handen till 3an som vi rev men annars var hon superfin även där även om det blev lite hastigt.
 
 
 
Kan verkligen inte vara nöjdare och imorn rider vi 110 och förhoppningsvis går det super!^^

It's what you desire

Hoppträningen igår gick verkligen huuur bra som helst, känslan är verkligen på topp inför helgen. Vilken fantastisk liten häst jag har!
 
Idag har hon fått komma ut på en timmes skrittning i skogen och hon verkade väldigt nöjd! Imorn blir det lite checkup att hon känns bra inför helgen!
 
Själv har jag inte gjort speciellt mycket idag, men det har varit skönt med några lediga dagar såhär. Imorn jobbar jag iallfall kväll!
 

Lover shake of your leafs

Tog med Räk till hippo idag och red lite i paddocken medan Maja hade träning. Valde att rida henne på gramanen men skulle nog ha skippat den för hon blev lite platt och tråkig i traven så vi fokuserade på galoppen istället och red lite tempoväxlingar, start och stopp och att hon skulle gå fråm för skänkeln ordentligt och hon skötte sig och gick stundtals riktigt bra.
 
Imorn är det hoppträning förhoppningsvis går det jättebra så jag har lite feeling inför helgen. Går ut först i min klass också, men det kanske är bra haha så slipper man vara nervös så länge! Men som sagt målet är att ta sig runt och ha en bra känsla!