He's begging stay please stay

Idag har jag en ledigdag som jag ska njuta av till fullo för nu har jag 9 jobbpass på rad så kommer inte bli mycket tid övers! Har varit inne på hippo med Räk imorse och trimmat lite i ridhuset, hade hela för oss själva också vilket var otroligt skönt, blev mycket fokus på tempoväxlingar och skänkelvikningar, i alla gångarter, vi fick faktiskt till ett par riktigt bra skänkelvikningar i galopp också, somsagt ibland så kan den!
 
Somsagt har 9 dagar av jobb att se fram emot och sen kommer en favorit från söder hit <3
 
 

We hurry on

Räkan var en liten stjärna på gårdagens hoppträning och skötte sig huur bra som helst och var på topphumör. 
 
Idag har jag jobbat mellan 9 och 16 och fick glänsa lite extra då 2 leg kontrollanter kom in och utförde koll på ifall vi leggar vid köp av alkohol, tobak och apoteksvaror, jag klarade det med bravur och på min person beskrivning stod det att jag var uppskattningsvis 170 lång, haha att växa sådär 15 cm känns ju ganska bra! ;)
 
Annars har jag varit ute och promenerat Räk och hon är verkligen långsammare än en snigel, vi gick egentligen inge långt och de tog 45 minuter, oh well är ju bra för mig att röra på fläsket också.
 
Det är faktistk något jag borde göra, gå till gymmet, men nää istället hittar jag på en miljard ursäkter och äter godis istället , shame...
 
Denna make gjorde jag förövrigt i måndags, typ den enda dagen jag faktiskt orkat göra nått med mitt ansikte
 
 

And then i do it all again

Snacka om att vår vädret börjar komma, såå underbart! Har varit ledig idag och kunnat passa på att njuta lite av solen och Räk fick premiära naken nån timma i hagen mitt på dan.
Var även en sväng på stan och gjorde lite ärenden och sen drog jag in Räk till hippo för att trimma lite i ridhuset.
Det känns att hon är stel och "oriden" då vi inte kunnat va inne och trimma på ett tag men överlag så skötte hon sig bra och höll humöret uppe^^  Dock så har jag så himla svårt att få henne att ta stöd på högertygeln, tips?!
 
Imorn så skulle jag egentligen va ledig men får hoppa in och ta ett pass ändå, sen väntas hoppträning vid 6 och förhoppningsvis går det lika bra som i helgen!^^
 
 

It is what it is

Min lillahäst har skött sig riktigt bra på Erik träningarna i helgen och det har gått väldigt bra! Första dagen skötte hon sig helt exemplariskt och var så lugn och harmonisk, vi jobbade med lite uppfång och några snävare svängar och nån linje. Efter tisdagens katastorf träning så kändes det otroligt skönt att allt föll på plats den här dagen. Jag försökte bara vara avslappad själv och inte göra en grej av varje "nu ska vi igång i galopp" då jag lätt sätter förmycket press på henne och då blir hon grinig, utan att våga fatta galoppen och hitta ett lugn där och lita på att hon sköter det hon ska.
 
Dag 2 var hon grinig i början, förmodligen för att hon var lite trött i kroppen från gårdagen och jag började med att försöka rida sådär mjukt som igår men kände att hon idag inte riktigt trivdes på det och då fick rida på lite mer och då blev hon nöjd och skötte sig. Nu var det fokus på bana med snävare svängar och hon taggade till och hoppade riktigt fina språng och kändes med mig hela tiden och kunde forma sig ganska bra genom kurvorna, då hon gärna tränger innåt i svängarna.
 
Hon fick fin kritik från Berggren som tyckte hon såg mycket bättre ut sen förra träningen och det känns jättebra!
Framförallt att hitta en tränare som förstår sig på henne och att hon måste få va lite som hon är för att hon ska hålla sig nöjd.
 
Men verkligen en superbra träningshelg!!
 

Now and then

Gårdagens hoppträning på stall Peka kan vi ju helt enkelt stryka ett sträck över. Jag har uppenbarligen glömt bort hur man rider och det var längesedan jag kände mig så extreeeeeeemt jävla värdelös som då. Jag fick bara inte till känslan och hon var egentligen på bra humör och väldigt taggad men blev såklart lite grinig när jag satte henne i sånna dåliga siuationer. Hur som helst så känns ju hon iallfall bra så det är ju positivt, jag själv borde få en kula i huvudet..
 
Idag så for vi ut och skrittade i en timma och det var lite blandat, då hon blev rädd för en gubbe i skogen och sen en annan dumjävel som kom på spark så hon höll på att avlida och fick smått panik och hoppade över en snöhög och rakt ut på en åker. Hur svårt ska det vara att stanna och vänta om man ser att hästen blir rädd? Idiot...
 
Annars så är det Erik Bergren träning i helgen och trotts gårdagens usla träning så känns det bra att ha fått ett par språng i kroppen innan. Förhoppningsvis kommer det gå bättre då!
 
 

I dont need a saviour

Denna helg har jag haft långpass fredag-söndag och man känner sig lite mör i huvudet men det har flytit på bra trotts att det varit många timmar^^
 
Räk har fått gå ett kortpass hemma på ridbanan idag efter att vi skottade upp den igår, nu är den dock lite hård så därav bara ett kortare halvtimmes pass för att spara på hennes ben men hon var faktiskt väldigt trevlig ändå. Igår fick hon sig en tur i skogen och det gick hur bra som helst! Hon har blivit så himla stabil och duktig på att gå själv i skogen^^
 
Imorn är jag jobbledig men har inplanerade äventyr ändå^^
 
 

Oh you dont know

Denna dag börjat väldigt produktivt, klev upp tidigt och fick hjälp att lasta på Räk och körde till Stöckes bana för att rida lite där, vår egen ridbana är täckt av alldeles för mycket snö så blev lite bra variation att komma på deras, som visserligen hade en del snö men fortfarande bra underlag. Räk skötte sig över förväntan och var riktigt avslappnad och trevlig. Längtar dock till att få komma in i ridhus igen...
 
Annars så har resten av dagen varit extreeemt oproduktiv, haha jag och mamma har legat i soffan heeeela dagen och haft Det Okända maraton och ätit middag och druckit vin, men sånna dagar tycker jag man ska få ha ibland!
 
Imorn så går jag in på mitt första pass på en vecka och har en hel helg framför mig av jobb och det känns bra då jag börjar bli lite rastlös!  Imorn fyller även världens bästa pappa år så det ska absolut firas!
 
 

I might be androgyny

Idag fick Räk en joggingtur bort mot stöcke pf och hon var väldigt spänd och fånig ibörjan, det var ungefär där någonstans jag insåg att vi har ju faktiskt inte ridit åt det här hållet ensamma förut, men sen efter halva turen började hon slappna av och vi gjorde lite öppnor efter vägen och hon skötte sig bra.
 
Kom in från stallet och såg att jag fått ett paket i brevlådan av min kära faster med något jag craveat väldigt länge!
Nämligen Jeffree Stars liquid lipstick i Androgyny, har ju Celebrity Skin och Unicorn Blood sen tidigare som jag äääälskar och detta är inget undantag, färgen är heelt magiskt fin!
 
Åkte in till stan för att möta upp syster och råkade gå in på Gloss för att jag skulle köpa en ny concealer och kom ut med en ny skuggpalett från The Balm! Men jag har spanat på den så länge att jag bara var tvungen!
 
Sen blev det tidig middag på Vezzo och nu är det matkoma och sängläge ett tag!
 
 
bild från google, men färgerna är såå fina

Dawn is comming

Idag har jag varit feberfri vilket upskattas, har dock inte fått vara på jobbet och är nu ledig i 2 dagar till så kliver inte in förän på fredag.
 
Idag fick sig iallfall Räk en tur i skogen igen och hon sköter sig såå bra, lite spänd i mellan åt men hon håller sig på plats^^
 
Annars har jag legat i soffan och kollat på Hitta Nemo ätit Ben and Jerrys och skissat lite på min kommande gadd!