it was so close

Det är så svårt att försöka uppdatera, hittar inte motivationen att skriva om någonting, nåväl
 
Måndag idag vilket betyder mycket att göra på jobbet, men timmarna flyger iväg iallfall!
Åkte till Räk som är superbrunstig, inte gör det saken bättre över att vi har en hingst i stallet, hon blir ju hel knäpp!
Idag fick hon göra av sig energi i klätterbackarna och oj så jobbigt hon tyckte de var!
 
Imorn är jag ledig, så blir förmodligen lite bom jobb på banan, och sen ska jag inte göra ett piss resten av dan!
 
 

Into the night

Denna helg har varit riktigt skön och välbehövlig, har varit ganska slut i kroppen då det har varit mycket jobb på senaste tiden så lite vila har gjort gott!
Bestämde mig för att nu är det slut på att ha fult grå, brun, lila, grön aktigt hår, tro mig hade en jävla massa nyanser i den där tråk färgen, och göra något extremt igen! Sagt och gjort, är numera rödhårig igen!
Var ju flera år sen sist så kände att det var dags igen, sen att jag förstörde håret totalt när jag sen efter 2 månader bestämde mig för att gå tillbaka till blond är en annan sak..
 
Igår jobbade jag, Räk hade vilodag och vi hade lite folk över och kollade på Batman VS Superman vilket var en besvikelse tyvärr!
 
Idag, ledig, hunnit vara i stallet och trimmat Räk lite på hackamore, klippte hennes man och mockade lite i hagen.
 
 

You will always be rememberd

Första hel lediga helgen på 6 veckor, förstår ni hur skönt det är? Eller en blandning av skönt och blir en smula rastlös, hehe men det är sån man är!
Hoppade Kräk lite igår och hon skötte sig bra tills det blev upp mot 140 då hon blev alldeles för springig och började "kasta" sig mot hinderna de sista sprången innan och då inte hann upp och slog ut ganska grovt, men men kul att testa på större språng ibland! Med mer styrka och mindre överladd så tar hon det enkelt!
 
Idag blev det lite lösgörande travarbete och sen lite galopp jobb och imorn blir det klättring i backarna!
 
 

Run

Idag tog det 2 ½ fucking jävla timmar att ta sig hem från jobbet. 2½ fucking timmar! Det ska ta 15 minuter meeen passande nog till precis då jag skulle hem så blev det strömavbrott och tunnelbanorna slog ut, väntade alltså i en timme för att de skulle gå igång men de gjorde de inte, så fick försöka leta upp en buss som gick åt rätt håll som jag sen fick vänta 40 minuter på som dessutom var knök full.
Kan lova att jag var på riktigt dåligt humör när jag kom hem!
 
Imorn ska jag åka och hämta foder i närheten av Runsten och sen ska Räk få sig ett litet trimpass på banan,
Är äntligen ledig den här helgen utan några planer alls och det känns sååå skönt, 
 
 

Life as i know it

Då var denna helg snart över, eller helg och helg, själv har man jobbat så speciellt mycket helg kan jag knappast kalla de. Trotts att sitationen på jobber varit lite kaos artad under denna helg så har vi lyckats organisera upp det mesta och fått det att funka! Jag har även brytit 3 naglar, skurit upp mina nagelband för 352 gången, tappat 15 kg ris på foten och klämt handen i en bur, livet leker med andra ord!
 
Hur som helst, för er som bor med sin partner eller vän så hittar sånnadär saker de gör som man stör sig på. Alla som säger att de inte gör det ljuget. En sak som min käre man alltid gör ( lägg märke till alltid ) är att varje gång han öppnar ett skåp eller en låda så lämnar han dörren/ skåpet öppet. VARFÖR?!?!
Inte för att det egentligen gör något ( förutom en gång då det var kylskåpet ) men det är bara så enormt skrattretande frustrerande.
Exempel, hans garderob är precis utanför sovrumsdörren, så när han kliver upp före mig och öppnar gardroben så lämnar han garderobsdörren öppen, vilket betyder att när jag öppnar sovrums dörren så smäller den i garderobsdörren, varje gång...
Man kan genom att lokalisera varje öppen skåpsdörr eller låda enkelt lista ut exakt vars han har befunnit sig i läggan under dagen.
 
Sen att jag gör sånna saker som att inte stoppa toarullen i hållaren eller öppna fönstrer när jag lagar mat (för att vi har ingen fungerande fläkt) är ovisentliga saker då jag är ofelbar!
 
Nu fick ni en extremt onödig uppdate av sambo livet i söder, enjoy!
 
 

Make me wanna stay

Igår vilade Svarta Faran och jag passade på att jobba extra pass på jobbet, så kan det gå!
 
Annars så börjar sovrummet ta form, nu är det mest smågrejer kvar som ska fixas och igår satte jag upp alla mina rosetter på väggen (även kallad skrytväggen) och skruvade fast Tingis, Guccis och Räkans namnskyltar på väggen, äntligen fick man lite användning för dem^^
Sidospår!
 
Insåg där efter att jag sålde bort Gucci att jag bara haft tönt namn på mina hästar, Tingeling och Gucci liksom, och jag lovade mig själv att nästa häst ska fan ha ett coolt namn, typ Dragon Slayer eller Megadeath, men nää då det blev Räkan... ännu ett tönt namn -.-'
 
Iallfall!
 
Idag är jag ledig, Svarta Faran har fått springa över 30 cm hinder i lydnadssyfte, den var inte så lydig. Men imorn är det hoppträning så då blir den nog glad igen.
 
Annars så rullar livet på, jobbar veckan ut, ska pussa en massor på min häst och pojkvän, tvätta ur det lila i håret inför hår projekt nr 39572!
 
Såhär fancy såg jag ut i fredags, när man kliver upp 4 på morgonen blir det knappast gala smink som gäller men när det blir tillfälle så passar man på!
 
 

I fight for the flame

Idag var dagen med stort D, första tävlingen här nere i söder och jag är fruktansvärt nöjd över min lilla häst!
 
Hon har varit så enkel att ha med sig, tagit den långa väntan mellan klasserna hur bra som helst och verkligen levererat magisk känsla! Trotts att hon muppade en gång i varje klass i kurvan bort från utgången vilket resulterade i 4 fel, så har nog känslan aldrig varit bättre, speciellt i 120! Det kändes verkligen superenkelt både tekniskt och höjdmässigt. Sen måste vi fortfarande jobba bort hennes beteende vid utgången men väljer att inte lägga större vikt vid det idag då det dels var läänge sedan vi startade sist och dels för att hon släppte muppigheterna på en gång och var fantastiskt fin! Då kommer nollrundorna bara komma rullande för hon var inte ens i närheten av något hinder!
 
Ser fram emot flera starter med denna fantastiska tjej <3
 
Startnr 10 - Johanna Persson - Annerieke - Hästnr 3 - Umeå RF