Truth to be told I never was yours

Nu har det iallfall fastställts att åldersgränsen på ponny kommer flyttas till 20. Själv vet jag inte riktigt vad jag tycker om det, förstår inte riktigt varför sverige ska vara det enda landet som har 20 när alla andra har 16. Jag tror inte heller att det kommer bli nå större startfält då de flesta förmodligen ändå kommer gå över på storhäst/ ta en paus från hästarna ett tag. Ifall det inte blir större startfält än 3 personer i klasserna så kommer man ju ändå inte få vara med och tävla eftersom vi då inte får slås ihop med de yngre.
 
Jag känner mig faktiskt klar med ponny på något sätt, vilket jag aldrig trodde jag skulle säga, men på något sätt känner jag att det är dags att ta steget upp på storhäst och utvecklas ännu mer. Men finns det möjliget kommer jag kanske rida Gucci någon tävling nästa år ändå. 
 
Något jag däremot störde mig på var just det att man inte får tävla i riktigt klasser förän man är 8, det finns ju faktiskt små jätteduktiga ryttare och oftast så är man ju själv, föräldrar eller tränare kapabla till att avgöra ifall man är redo för att tävla eller inte. 
 
 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback