Shooting stars

yääy grattis våran skola som fyller 30 år.. asså åååh bara pinsaaamt men gaalet kuul :P
Lärarna hade modeshow med 80 tals mode och kan ju lätt säga att våran gympa lärare Oskar var lätt hetast som glamrockare:P haha man höll ju på att skratta ihjäl sig!!!:P Men sen fick vi tårta och sen fick vi gå heem^^,

Maja ska ju ha Tingis idag så jag ska ha tråk dag men funderar på att fara ner på strömpilen och köpa hårfärg och sen får mamma färga på mig sen^^, Då kanske jag färgar på söndag för vi har ingen hoppträning på söndag för det är dressyrtävlingar på hippo :( Och bådar ridhusen är ju bokade så man kan inte ens dra in och hoppa själv och underlaget är ju sämst så det går inte att rida :( Faan vad jag hatar den här perioden på året för det är precis innan man vill lägga vinter vila och hon ska ju iallfall vara igång till höstlovet så man får väll typ rida där det går men det ser ut som om det ska bli plus grader till helgen så det kanske går att rida imorn mer än att skritt då alltså. Men jag räknar skrittning som vila för det är inte precis ansträngande.

Vet ni vad?

Jag kommer kanske få tävla Blue-eye på RS dressyren på hippo!<3
För ingen hade skrivit upp sig på honom när listorna kom upp och min mamma hade hört med Marlene ifall jag fick tävla honom ifall ingen hade skrivit upp sig på honom. Men det var väldigt svårt att bestämma sig faktiskt. Ni tycker säkert att jag borde ha sagt ja direkt men det kändes så jobbigt för det känns som om vi har haft våran tid och det kommer antagligen bli ännu jobbigare att glömma honom men i förrgår hade jag sista dagen att bestämma och jag sa ja. Men det är inte säkert än eftersom någon kanske vill rida honom ändå. Men han kan var lite bråkig i dressyren så ingen vill tävla honom :( Men han kan! Han är bäst, en liten stjärna som ingen har upptäckt! Kommer rida L:b 1 och jag kommer inte rida för annat än mig själv. Jag kommer inte alls bry mig om placeringar eller att försöka satsa eller någonting. Jag kommer rida för oss båda och förhoppningsvis visa alla att han kan. Men jag har ju inte ridit honom på över 1½ år så vi får ju se hur det går. Det kommer antagligen inte gå speciellt bra men jag bryr mig inte! Jag antar att det är sista gången jag får rida honom någonsin så jag måset väll ta vara på den chansen ändå?
Men det kanske är någon som vill tävla honom ändå. Jag vet inte om jag skulle bli ledsen ifall någon tog honom. Jag skulle nästan tycka det var skönt. Jag vill ju helst glömma och gå vidare men jag vill ändå inte missa chansen.

Men jag vet inte vi får se...












Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback