I never knew that I could walk away

Hoppträningen med Calle gick rätt bra:) Var lite svårare den här gången eftersom nu fick jag lägga han på hinder själv utan stöd av upphöjd galopp bom framför som de var förra gången:) Hoppade på en S båge och första gångerna så fick vi rätt mycke omtramp för han tog inte riktigt mina förhållningar och när han tog den så blev de sent att trycka på så då kom vi nära men sen sista gången fick vi till de helt perfekt då lyssnade han jättebra! :) Sen hoppade vi en sorts serie med en liten cavaletti 2 galoppsprång oxer 2 galopp språng oxer. Han blev ganska vinglig in den första gången men hoppade ändå igenom bra. Andra gången blev de hel knas då han inte svarade fram över cavalettin och blev väldigt vinglig in mot första oxern som vi fick ett riktigt kråksprång på och sen så var jag inte alls med på andra oxern och man kände att han var påväg att pipa på sidan men i sista sekund bestämde han sig för att hoppa ändå så de blev ett kråksprång där med men han hoppade och eftersom jag typ tappat tyglarna så ryckte jag honom inte i munnen iallfall. Han är verkligen snäll! Sen tog vi om de och då gick de jättebra och han hoppade upp sig riktigt fint:) Sista sprången låg väll runt 110 :)
Är iallfall nöjd och de ska bli kul att träna honom på måndag med Div 1 laget.

Imorn ska jag vara med Becca på dagen och sen far jag ut till hästarna. Ska gå en promenad med Tingis i skogen och sen jogga Gucci i skogen också.
Sen på torsdag får Gucci vila så Mamma tar båda och då ska jag jobba hos pappa så de blir att tjäna lite pengar vilket inte känns heelt fel:)

Näe nu ska jag snart sova vi höörs pusshejj<3


How should I know if i should stay or just go

INGA FLER VANLIGA LEKTIONER!!!!!!!!!!! Är helt överlycklig över att de inte är några riktigt lektioner kvar och att det snart är sommarlov och att vi nu är lediga tills på tisdag och på tisdag till onsdag far vi med klassen och paddlar kanadensare i bjurholm!:) Sen när vi kommer tillbaka är det bara chill tills skolavslutningen!:D

Idag ska jag iallfall träna Calle igen och det kommer förhoppningsvis gå bra och jag hoppas vi kommer få hoppa lite mer än vad vi gjorde förre gången då de var mäst markarbete:) Men det är verkligen en jättetrevlig ponny och ifall jag ville ha en ponny som var duktig på båda dressyr och hoppning som är genomsnäll skulle jag lätt ha velat ha honom:) Så alla ni som funderar på att köpa en ponny tycker jag ska ta en titt på Calle :)

För övrigt har jag ingen aning om vad jag ska göra nu under mini lovet vi har just nu, men ska nog vara med Becca imorn och sen på fredag ska jag faktiskt fara till frissan och färga håret:) Ska försöka gå mot blont igen och efter de sa jag gå en stund med Manda på stan och då behövs de inhandlas grejer till skolavslutningen och kanske till kryssningen om 6 veckor!:D Fast jag lär vara fattig efter frisör besöket..kommer gå på ungefär 1250 såå(A)
Sen på söndagen far vi till Kåge med Lill pojken och de ska bli kul. Jag ser de mer som social träning och rutin för honom än tävling haha Emanuelsson sa också de att jag absoult inte får rida fortare än vad jag gjorde på träningarna:P Fast har inga planer på de heller så då är det väll bara att försöka få tillbaka honom ordentligen och lägga honom rätt på hinder vilket inte är helt lätt:)

Näe nu ska jag plugga lite moppe, provet är nu inbokat den 9 klockan 10.00 så nu blire att plugga jäääävel!
vi hörs pusshejj<3

 

I'll figure this one out

Inga hål och inga påbörjade hål heller, känner mig stolt över mina starka tänder:P Iallafall så red jag Gucci en stund på banan och de gick bara braa han börjar skärpa ihop sig bättre nu:) Red små 10 meters volter i hörnen i alla gångarter och tränade lite galoppfattningar och varje gång han ville rusa in i galoppen så gjorde vi halt och började om igen :)
Mamma tog Tingis på en promenad och betade henne och sen fick hon gå in i sin lilla hage igen.. Usch hon hatar sin lilla hage jag tycker så synd om henne...

näe nu ska jag äta middag pusshejj<3


If I only could make it right again

Snart bär de iväg mot tandläkaren...men först, byta tröja eftersom jag spillde lunch på den(A)


Look me in the eyes just once and you'll understand

Känner att det här bara har varit en dag som man inte gjort någonting av men som på något sätt varit ganska skön :) Har iallafall anmält mig och Calle till Vindeln nu som är nästa lördag då jag hoppar L:c L:b+5 med honom:) L:cn blir som en uppvärmings klass så jag får känna på honom innan vi startar laget som är L:B+5an :) Har inga större krav alls utan vill mäst komma runt med så få fel som möjligt och förhoppningsvis gör vi de om jag inte fuckar up de för ponnyn är verkligen super schysst!:) Tror jag ska träna honom på tisdag också ska höra med Viktoria imorn :)
Imorn bär de också iväg till tandläkaren...Har typ inte varit där på 2 år och har ingen större lust att gå dit heller, vill inte ha några äckliga hål och få borra och sånt:S Har faktiskt aldrig haft hål i tänderna så jag hoppas få slippa den erfarenheten!

Imorn ska jag nog trimma Gucci lite på banan så han är fin och lydig tills Maja ska dressyrträna honom på Tisdag.
Ska också gå en promenad med Tingis och beta båda hästarna. Usch tycker så synd om Tingis som bara får stå i en liten tråkig fyrkant och inte får göra någonting. Hon verkar inte alls förstå varför hon måste stå där.. hon har i extrem tråkighet gnagt sönder sin påle som vi hängde hennes hönät på så nu har hon fått en låda att ha den i istället.

Näe imorn äre en ny dag vi hörs pusshejj<3


This is sorry for the last time

Vilken tur att de inte ösregnar och blåser ute-.-' Har faktiskt varit en sväg på Surf och kollat på dressyrtävlingarna men jag är inte riktigt den typen som ser glädjen i att titta på dressyr i ösregn så efter en halvtimme ville jag åka hem^^,

Maja ska ha ponnysarna idag och Gucci får vila idag, de har han förtjänat:)

Näe nu ska jag hitta på nått att göra vi hörs pusshejj<3


Don't be afraid I won't harm you

Sådär jag då har typ hela dagen spenderats i stallet och kollat på Villanästävlingarna och de var riktigt kul att se och alla var så duktiga men i slutet var det Signe som vann vilket inte var oväntat eftersom hon och Gaggiz är grymma!:)

Sen tog jag ut min Fina Flicka så hon fick leka gräsklippare runt stallet vilket uppskattades av henne :) Sen så fick min Lilla Gråa pojke komma ut och jogga en halvtimme i skogen och han skötte sig riktigt riktigt bra och krånglade inte speciellt mycket och kunde gå rätt stadigt i form hela tiden utan att börja grejja så mycke med huvudet och lyssnade väldigt bra på mig:)

Resten av denna kväll kommer förmodligen spenderas i soffan för jag orkar nog inte dra någonstans, inte ikväll iallafall men får se vad jag hittar på imorn eftersom Maja förmodligen ska ha hästarna:)

vi hörs pusshejj<3



And I don't want the world to se us cuz I don't think that they'll understand<3

Why do I try when I know I'm going to fall down

Efter en natt med extremt dålig sömn är jag ganska glad ändå eftersom jag hittade några låtar från The Vampire Diares soundrtracket och speciellt en låt som jag letat efter suuperlänge för att den var såå fin!<3

Funderar på att snart faraa ut till stallet och göra allt klart så jag bara kan titta på villanäs tävlingarna sen :)
Kanske ska ta ut Tingis på en promenad idag så hon får röra sig lite mer än att bara stå i en tråkig liten fyrkant. Birger sa att hon skulle få promeneras 30 minuter per dag och de tänker jag följa till punkt och prick! Det enda som känns jobbigt är att jag inte kommer kunna följa med när de är återbesök. Har frilufsliv med skolan och ska fara och paddla kanadensare tisdag och sen sova där till onsdag och och de är på onsdagen vi ska in klockan 11 oc vi är inte tillbaka förän 2.. och inte får man ta med sig mobilen heller. Så kommer förmodligen gå runt som en osalig ande hela onsdagen tills jag får veta något, men de är säkert bra då. Det måste de.

Näe nu ska jag käka frukost vi hörs pusshejj<3

Kan bara säga att låten är underbar<3


You want to start over but never starts over

Vad tycker ni om filmen då? Ser han inte rätt fin ut?:) Med massa träning kommer han nog bli superduktig, sen måste vi såklart få jobba ihop oss också :) De tävlingar vi startar i år kommer verkligen baara vara för träning och vi ska bara försöka få lugna stabila rundor och försöka komma runt med så få fel som möjligt, så kommer verkligen inte satsa alls med honom i år och förhoppningsvis kan man börja satsa lite nästa år:) Han är ju som sagt ett långvarit projekt.

Imorn är det Villanäs tävlingar i stallet bara som en kul tävling i vårat stall hade tänkt vara med på Gucci men eftersom Emanuelsson träningen var igår och idag så känns det bättre att han får komma ut i skogen imorn och jogga litegrann men jag kommer vara där och fota och kolla på såklart:) Sen imorn får också Tingis komma ut igen eftersom han har haft boxvila nu och det har faktiskt gått bra att ha henne inne, trodde hon skulle börja klättra på väggarna efter halv dagen men hon har varit väligt lugn:) Gucci har fått stå inne och hålla henne sällskap förutom idag när Leo gjorde de när vi var på träning:) Gucci får ju ändå gå ute dygnet runt så för han spelar de ingen roll om han får komma in under dagen och gå ut på natten:)

Sen så sitter jag och planerar hur jag ska göra nästa vecka eftersom vi bara går måndag, tidag och sen är vi lediga i typ 1 vecka under kristihimmelsfärd!:D Ska eventuellt försöka boka in en tid hos frissan för att färga håret och kanske klippa topparna och fixa luggen å sånt. Har ingen aning om det ens går att blondera mitt hår igen men vi får väll se annars så ljusar de väll bara upp de med massa slingor:) Måste iallfall göra någonting åt utväxten som börjar komma krypande så vi får väll see:) Sen måste jag också gå på stan och köpa lite assecoarer till min skolavslutnings outfit som jag okså kommer ha på kryssningen i sommar:)


Näe jag har som sagt de jag gör och nu ska jag plugga moppe vi höörs<3


One of a kind

Häär kommer filmen :)


It happend so fast how do I turn this thing around

Hemma från Emaulesson träningen idag igen han kändes mycke finre än igår:)
Han kändes lydigare under framridningen och han kunde komma tillbaka mer idag och han lyssnade mer på mig.
Hoppade lite linjer, kombination och sen satte vi ihop de till en bana:) Han var mycket mer lyssnig men fortfarande vill han dra iväg efter hinderna och vi ska helt enkelt jobba på de :)
Fick några stopp men de var är jag inte blev klar i handen eller när han började vingla men så fort jag gör rätt så gör han också rätt. Han är verkligen såå snäll!<3

Filmer kommer jag ska bara ladda upp och klippa ihop de :)


It is what it is

Hemma efter Emanuelsson träning och sitter här och äter en nyttig middag precis enligt tallriks modellen så min HK lärare skulle vara stolt över mig :P

Är iallafall rätt nöjd med träningen och han skötte sig rätt bra. Han är ju något tittig och väldigt stark men nu när de funkade att betsla upp honom på gummibettet blir de nog bra och sen måste han ju bli starkare och få mer muskler men Emma tyckte att de var en fin ponny och med trräning kommer han nog bli riktigt fin:)

Imorn börjar träningarna halv 9 så jag är ledig från skolan vilket känns skönt (A)

Förhoppningsvis är han finare imorn och lyssnar mer på mig. Näe nu ska jag slänga mig i soffan och dega tills jag ska sova vi höörs pusshejj<3


next stop

Emanuelsson träning nästaa:*)

Within my heart

Skolavslutningsklänningen passade superbra och kände just hur extremt underbart jätteskönt de ska bli med sommarlov, och hästarna få gå på grönbete och tävlingssäsong och inga jobbiga måsten utan mest roliga saker och man har tid att vara med kompisar och dra iväg och hitta på saker och sen blire ju enkelt när man har moppen också!:D Har förövrigt nyss mailat iväg om att få göra provet snart eftersom de tydligen var en miljards år lång vänte tid vilket kändes lite panikigt eftersom jag gärna vill göra provet så snabbt som möjligt så nu blire råplugg på de!:)

Sen är jag taggad till kåge nästa helg med Lillen och förhoppningvis har jag fått lite bättre fason på honom och hittat ett bett som jag kan bromsa han med:P Blir att hoppa L:d L:c med han dåå :) Blir som en liten uppvärmingstävling till Vindeln som är helgen efter de och då är L:c den lägsta klassen så ska bara hoppa han i den på fredagen:)
Sen fick vi ett problem nu när Tingis är skadad och de är att vi får inte ihop till ett DIV 1 lag men de kommer eventuellt att lösa sig för jag ska kanske hoppa Viktoria Alms ponny Calle i laget istället:) Fick faktiskt hoppa och rida honom för första gången igår och de kändes faktiskt riktigt bra, han kändes ganska lätt att läsa och jag kunde känna ganska snabbt vad jag behövde göra och kunde samtidigt vara väldigt lätt på handen. Ska försöka träna honom några fler gånger innan vindeln och så får vi väll se hur de går helt enkelt. Han är verkligen en riktigt fin ponny som verkligen ställer upp på en. Han är till salu också ifall någon är intresserad:)

Näe nu ska jag gå ner i köket och vara lite social med min släkt eftersom syrran fyller 12, men ha de bra pusshejj<3


I have to make you mine to get you off my mind

Känner mig lugn nu. Allt kommer förhoppningsvis bli bra igen. Hon är behandlad i båda framkotorna nu och har boxvila tills på lördag och efter de ska hon stå i liten sjukhage tills den 8 juni då vi ska åka in på återbesök. Förhoppningsvis är hon bra då och jag kommer få börja sätta igång henne lite försiktigt. Det känns mycke bättre än vad jag hade väntat eftersom hon markerade mycke mer när Camilla böjde henne för då var de riktigt illa. Nu såg de bättre ut men hon markerade ändå ganska kraftigt.

Imorn och på fredag är det träning för Emma Emanuelsson som jag och Gucci ska vara med på och de ska bli intressant och lärorikt och de blir nog en ganska bra start för oss att få komma igång och få lite tips:) Ska pröva hoppa han på gummibettet eftersom de inte funkar för oss på 3 delade för han blir alldeles för stark och lyssnar inte alls på mig.

Näe nu måste jag gå ska pröva min skolavslutningsklänning som mormor sytt in åt mig:)

vi höörs pusshejj<3


Everything will be alright

Hon kommer bli bra, allt kommer bli bra<3

Stay with me

De var som jag trodde,
som jag sa till mamma i söndags efter att jag ridit henne.
Vänster fram.
Någonting vänster fram.
Rätt hade jag iallafall.
Båda framkotorna men mäst vänster.
Förmodligen något som kommit bakifrån så hon har överbelastat fram.

Det var Camilla Pettersen som böjde igenom henne och idag ska vi åka in till Birger. Är jätterädd och orolig över vad han ska säga.
Han måste ge henne en chans, han måste bara! Men hon är ju aldrig behandlad tidigare så de borde gå. Det måste gå! Självklart rusar tankarna runt, Hur länge har hon haft ont? Vad har jag gjort för fel? Hur kunde jag vara så jävla korkad? Varför litade jag inte på henne...
Camilla sa att jag inte skulle tänka så för det är sånt som händer och att de inte är någon ide att spekulera eftersom man aldrig kommer få veta, men de är så svårt. Självklart klandrar jag mig själv, vad ska jag annars göra? Jag hoppas bara att de går att behandla så allt blir bra igen. Om jag visste att hon skulle bli bra skulle jag vänta hur länge som helst, för hennes skull<3


Falling to pieces

Förlåt mig älskling, förlåt för allt, jag är bara en jävla idiot!
Du måste bli bra igen, de måste ge dig en chans<3


I'll make things right again

Regn regn regn.. kan de bli roligare väder -.-' Sitter här och funderar på vilken tid jag ska pallra mig ut i stallet, har kanske insläpp ikväll så jag behöver inte åka ut än. Kommer ändå vara i stallet sent eftersom vi ska böja igenom Tingis idag.

Jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig. Det känns verkligen som om de är något, det måste vara någonting. Har studerat hennes gångarter ganska mycke den senaste tiden och jag tycker hon har blivit kortare i steget och vill inte sträcka ut ordentligen som hon gjorde tidigare. Igår under träningstävlingen så kändes de inte heller bra, kände redan på framridningen att de är något som inte stämmer. Jag vet inte om jag kommer bli glad om de kommer fram till att de är något, visst de skulle kännas skönt att få reda på att de var någonting och att de inte bara var hennes humör för tro mig hon har ett väldigt humör och det är därför de är så svårt att ta henne på allvar. Är det någonting kommer jag bara känna mig så jävla idiotisk, så dum, korkad, elak. Men frågar är också hur länge har hon haft ont då? skulle vi ha behandlat för ett halvår sen? men de har ju ändå gått bra på hoppträningarna och de är ju mer krävande än tävlingarna.. Jag vet varken ut eller in men det ska bli skönt att kanske få ett svar. Är det någonting behöver ni inte komma med era "vad var det jag sa" ni behöver inte trycka ner mig djupare, är redan på botten.

Min älskade lilla röda,<3


It hurts me more than I show

Något är fel. Är helt övertygad om att något inte är som det ska, tänker inte skylla på hennes humör längre för de känns inte rätt, en oro som gnagt så länge men bara tänkt att jag varit fånig och att det inte är någonting. Men jag är inte säker längre och osäkerheten vinner. Skulle nästan vara skönt att få veta ifall hon är skadad på något sätt för de skulle ge svar på alla frågor. Men om hon inte är det då? Då står jag där hjälplös och vet inte vilken väg jag ska gå...

Är det någonting kommer jag inte förlåta mig själv.. 


Förlåt mig älskling<3

Trying to work things out

Jaa gårdagen var riktigt kul iallafall, inge mer å säga om den saken alltså :)
Köpte 2 linnen och ett par örhängen och en halsduk :)
Sen gick vi å käka på kina såklart och sen blev de en feeeeeet godispåse till filmen som faktiskt var riktigt bra:) Men den var något drygt att se den i 3D eftersom man inte riktigt fick någon bra överblick men annars var de bra:)
Haha sen var de värsta paniken när vi skulle fara eftersom filmen slutade 23 och Mandas buss gick 23.05 och min gick 23.11 och de var den sista bussen. Så vi stressade typ sönder och sen när filmen slutade ville vi ju komma ut så fort som möjligt och sen var de helt stockat på båda sidorna om oss och vi kom inte ens ut i sido gångarna. Haha ett tag började jag fundera på om jag skulle kasta mig rakt ut bland stolarna men de hade ju inte sett klokt ut:P Sen lyckades vi komma förbi så då sprang vi tillbaka andra vägen eftersom de fortfarande var stockat vid sidorna. Men då var de låst där så då fick vi springa hela vägen tillbaka in i salongen, sen lyckades vi tränga oss förbi sidogångarna och ut genom dörren och bara kuta hela vägen upp för backen och bort mot hemmakväll och vi hann typ precis i tid. Haha snacka om panik man hade där:P

Idag så har vi städ dag i villanäs vid 10 så ska åka ut dit och sen ska jag rida Gucci och Maja ska rida Tingis:)

Näe nu ska jag snart fara vi höörs pusshejj<3


Just give me some time

Sitter just nu på clip och funderar starkt på att stypa Becca eftersom hon sa att hon bokade klipptid halv 3 men som nu visar sig vara halv 4-.-' Då har vi typ stressat sönder i onödan! Och om ungefär en halvtimma ska manda komma. Bara liten onödig snabb uppdate men vi hörs puss<3

Our time is short

Red ju Tingis idag på banan och de gick bara braa hon var så snäll och lydig och hade en riktig fin galopp också:) Red igenom L:b1 några gånger och hon kändes bara fin :) De är nog ett litet tips till alla som har dålig fantasi när de rider att rid igenom gamla dressyrprogram och sånt så slipper man hamna nötandes på en volt eller fyrkantspåret:) Tingis har lyckats få ett sår precis där pannbandet ska vara på ena sidan så fick rida utan pannband och nosgrimma eftersom den behövde pannbandet som stöd annars skulle den bara åkt runt så red bara i nackstycket och bett och de var inga problem alls, hihi hon såg ut som en liten indian ponny^^,
Maja red Gucci och de gick väll hyfsat.

Näe nu ska jag fortsätta käka min sallad och sen blire sista minuten plugg inför imorn :)
Imorn ska Mamma ha ponnysarna och de ska få vila, själv ska jag ner på stan med Becca för Becca ska klippa sig halv 3 och sen vid halv 4 ska  Manda möta upp oss och sen går vi på stan, sen ska jag och Manda käka middag å gå och se på Pirates 4 så det kommer bli en superdag!:D

Näe en dag i taget ska man ta och nu äre plugg som gäller vi höörs pusshejj<3

aa juste svar på en fråga så jaa jag skulle nog kunna ta lite bilder på vårat hus å lägga upp :)<3


I'v got really big plans and such bad thought

Känner mig sjuukt taggad på att gå till frissan igen, Känner att jag måste få klippa till min lugg som är HEMSK eftersom den bara lägger sig åt alla håll och typ står rakt ut i en ful liten böj åt sidan om man inte snurrar upp den i en snurr med ett hårspänne vilket inte gillas eftersom jag trivs mycke bättre i snelugg.

Sen är jag också sugen på att börja gå mot blond igen. Fast har lite beslutsångest när de gäller de för jag vet inte riktigt vad jag passar bäst i... Vad tyck ni? Ska jag börja gå mot blond igen? Men då kommer de färgas hos firssan för om jag får orange/gult hår kommer jag färga det svart igen!

Vad tycker ni blond eller brun?  ;)






There´s always two sides of a story

Sköönaste HKn idag alltsåå! Fick sitta vid datorn halva lektionen och sen fick vi käka kladdkaka och sluta en timma tidigare! Inte dåligt!:D

Idag blire å rida ponnyskruttarna på banan, Maja rider Gucci å jag rider Tingis:)
Ska fara ut efter middan så ska ut vid 6 dit så undertiden ska jag plugga engeska, prov imorn.. men de kommer sääkert gå bra(A)

hmm.. bloggtorka på G så jag ska nog försöka återgå till nördandet vi höörs pussheej<3


Don't want to wake up

Klarade moppeköringeeen!!:D Känner mig ganska happy just nuu över det!
Ponnysarna fick en tur tillsammans med skogen och mamma red faktiskt Gucci och de gick bara braa han är ju så snäll så :) Tingis däremot var något dryg i munnen men kändes bättre efter ett tag:)

Fått 2 nya frågor och ja Maja är min lillsyrra och de där med kameran är jag väldigt osäker på, jag är inte alls bra på priser av kameror och vilken typ av kamera som är bäst men jag tror att för 4,5 - 5 får du bara en kamera och inga objektiv och utan objektiv går de inte att fota, är väldigt dålig på just kamera snack så någon som är bättre på sånt kan säkert ge dig svar:)

Just skulle förklara vad longera är och de är när man har hästen i en lång lina (typ ett jättelångt grimskaft) och sen låter man hästen springa på en volt runt dig. De är rätt bra när man har lite tid och hästen måste motioneras men man ska inte longera för ofta heller :)

Näe nu ska jag sätta mig och göra massa plugg, bokredovisning imorn och engelska prov på fredag.. inte ok! Sen ska jag ringa Becca för de ska planeras och göra inköpslista till Kultis, fast de kanske inte är så värt eftersom jorden tydligen ska gå under på lördag -.-' Nu får de väll ändå ta och bestämma sig när jorden ska gå under!

aja, vi höörs pusshejj<3





All I want is you to se me

G+ på tyska provet kändes bra och nu äre bara SO provet kvar att få svar på :)

Iallafall så longerade jag Gucci idag och de gick rätt bra faktiskt :) Sen fyller Gucci år idag också så grattis till lillpojken 7år idag :)

Aa jusste en fick en fråga jag tänkte svara på och jag bor på CH och stallet ligger i villanäs, mittemellan maxi och holmsund:)

näe nu ska jag hoppa i duschen och sen blire DH vi höörs pusshejj<3


Every scare I have makes me who I am

Skruttarna fick komma ut till skogen idag tillsammans med Signe och Gaggiz :) Maja red Gucci och jag red Tingis och båda skötte sig baraa braa :)
Imorn har Maja Tingis och jag ska longera Gucci lite snabbt innan jag måste iväg till min förhoppningsvis sista moppekörning som börjar klockan 6 :) Hoppas på att klara de nu så jag får mitt kort snart.

Imorn har jag okså Bip test i skolan och känner mig sååå taggad...fast näe!

Aja, nu ska jag snart börja fundera på min bokrecension som ska redovisas på torsdag ha de bra pusshejj<3


Can't you see you'r killing me

Mot stallet!!:D<3


Hit and run than I'm gone

Sverige 3a igår inte dåligt :)

Idag så hoppade jag Gucci på banan och de gick rätt bra faktiskt:) Hoppade en liten bana med väldigt varierande höjd och de gick väll rätt bra ändå, han vill gärna krypa nära på räcken och då hinner han inte upp ordentligt och river istället men bortsätt från de så hoppade han riktigt fint å så :) Hoppade några språng på 1m en oxer ur ganska snäv sväng och de blev svårt för honom för han fick verkligen ta i över hindret och en gång gjorde han värsta kaninhoppet haha jag flög typ en halvmeter över sadeln och tappade nästan tyglarna och sen så med en graciös duns landade jag i sadeln igen, han är så snäll och duktig lillskrutten. Sen sänkte vi ner de till 90 och sen hoppade vi en liten bana med 90 som högsta höjd och 60 som lägsta, vi har bara hinderstöd så de räcker till ett räcke och en oxer så resten var dubbla cavalettis som blir ungeför 65-70cm höga och sen satte vi en bom på en pall så de blev kanske 50-60 :) Men han var duktig men fick ganska många nerslag på räcket eftersom han inte riktigt lyssnar på mig och kryper nära. Men annars är jag nöjd och det ska bli spännande på banträningen/klubbisen nästa helg:)

Jag kanske inte har berättat de men nästa helg har vi banträning/ klubbtävling så då ska jag hoppa 80 med Gucci och 90 med Tingis och sen eventuellt efteranmäla till 90 med Gucci :)

Sen helgen efter de är de träning för Emma Emanuelsson igen och antingen tränar jag Gucci eller Tingis då ( Maja ska dressyrtävla på SURF lördagen efter så beroende på vilken av de hon ska tävla kommer jag ha på träningen )
Sen helgen efter de är de åker jag och Pappa till Kågedalen med Gucci och tävlar L:d L:c (Tingis får stanna hemma då) Och helgen efter de är det tävling i vindeln där jag tävlar L:C med Gucci på fredagen och L:c L:B+5 med Tingis då de också är Div 1 laget omg 2 :) Nu är jag faktiskt arg på henne så nu får hon ta och skärpa ihop sig och börja lyssna på mig! Jag har satt henne på hoppförbud nu tills klubbisen och hoppas på att hon kommer vara ordentligt hoppsugen då :)

Jaaa, de var lite om de som händer innom den närmsta framtiden så de är ganska mycket som händer just nu :) Men det gillas!!

Maja ska iallfall ha Tingis idag så de har åkt iväg in på dressyrträning och man får väll hoppas att hon sköter sig, Tingis alltså :P<3

Näe nu ska jag hitta på nått att göra vi hööörs pusshejj<3


I don't really want to be here

Är nu hem kommen från stall och har duschat och ätit middag:)

Maja red Tingis idag på banan och de gick väll inte så speciellt bra eftersom Tingis var på dryghumör och sen skicka hon av Maja i galoppen när hon sparka bakut -.-' Så jag fick sitta upp och rida ett tag och de gick väll sådär, hon var väldigt springig, och dryg och sur men så är de ju ibland med den där lilla saken ;)

Gucci fick en tur i skogen och de gick ganska bra, travjobbade ganska mycke med lite galoppinslag och han var ganska pigg och lite små fjantig och tittig, haha han blev superädd när vi skulle rida förbi en grill så vi gjorde en liten pirruett och höll på att hoppa ner i ett dike men sen så förstod han att den inte var så läskig och då brydde han sig inte alls om den :P

Hade ju lektion för Elsa å Greta idag och de gick bara braa de me:) Hade hopplektion för de och Greta tyckte de var jättekul att hoppa men blev lite trött och tjurig i slutet men Greta är ju också ett sto så ;)

Näe då ska den här dagen avslutas med en feeeeet godispåse framför Melodifestivalen å så får man väll hoppas på Saade ikväll då :)

Aa, juste hade fått några frågor om min kamera så jag tänkte svara på de:)

Jag har ju en Nikon D80 som jag köpte begagnat av en tjej som heter Sandra som hade 2 hästar (Okay Barbie och Lady Di) jag fick med 2 objekt ett vanligt och ett längre:) Men i nypris tror jag bara kameran kostar ungefär 10 men jag fick allt ihopa för 5 :)
Den tar faktiskt riktigt bra bilder om de är bra ljus ute för den är värdelös att fota med i ridhus, då blir de bara suddiga och mörka. Men ute tar de ändå ganska bra rörelsebilder, jag kan ju lägga upp några rörelsebilder som är tagna med den :)









Hahahah, bilden på basse måste vara den sköööönaste evver!!:P Men iallfall så tycker jag att min kamera tar rätt bra bilder så jag är väldigt nöjd med den:)


I'll be fine

Haha min kväll igår känns ganska tragisk :P Låg i soffan och halvsov klockan 8 och väntade på att klockan skulle bli över 9 så man fick gå och lägga sig:P haha såå sjuuukttrött! Men sen vaknade jag typ klockan halv 7 oh sen vägrade jag att gå upp och sen kämpade jag med att somna om innan jag slutligen bestämde mig för att kliva upp klockan 10. Känner att de går utför! :P

Iallfall så ska jag kanske ha båda hästarna idag, evenutellt ska Maja ha Tingis men jag kommer iallfall att rida Gucci i skogen idag :) Sen klockan 2 ska jag ha lektion för Elsa på banan och sen har jag också insläpp ikväll :)
Så nu är jag bara hemma å går runt och väntar på att klockan ska bli mycke så jag ska få åka ut till stallet :P

Näe nu ska jag plugga lite moppe teori vi hörs pusshejj<3


Looking for a reason to stay

Äntligen helg! Kändes otroligt skönt med helg nu efter att ha avslutat med 2 prov. Kändes ganska bra på tyskan och Son kändes också bra :) Ska bli kul att se vad jag fått på de sen:)

Red först Gucci idag på banan på gummibettet och jag kan nu konstatera att det är inget bra bett att rida honom på i dressyren. Han vill inte ta stöd på de och man måste verkligen vara suuuuupper lätt i handen och han vill gärna krulla ihop sig istället för att ta stöd och sträcka ut halsen. Men annars gick de väll hyfsat :)

Red Tingis i skogen på bomstigen 1 men de gick inte att rida så långt där eftersom de var en miljard grenar som hängde för vägen. Haha Tingis bara plöjde på innan jag han få stopp på henne så jag fick typ massa kvistar i ansiktet och huvudet, inte skönt :P

Aja, nu ska jag slappa i soffan och kika på hockey och sen ska jag titta på de senaste avsnittet av The Vampire Diares^^,


I'll fight to the end for you

Jag lovar att jag nu mera är kung på islam och tyska glosor -.-' har suttit och pluggat nästan hela kvällen och jag har till och med städat mitt rum! Jag känner mig såå duktig. Sen har jag också  tränat på moppe provet och de är verkligen supersvårt men de går sakta men säkert frammåt.. haha men pappa hade ännu sämre poäng än jag och de var riktigt kul(A)

 nu ska jag skriva min weekly diary som ska in imorn och sen ska jag hoppa i duschen:)

Imorn har jag dubbla prov och sen slutar jag så går ungefär till lunch sen så far jag ut till stallet och rider nog båda ponnyerna i skogen :)

Näe nu ska jag vara ännu mer effektiv pusshejj<3


I'll never go back to the way I use to be

Hemma från skolan nu och sitter å käkar någon konstig tacopotatis sak som faktiskt var ganska god, har ingen aning om hur länge den legat i frysen egentligen men den lilla detaljen behöver jag nog inte veta (A)

Iallfall så ska jag snart parkera mig i soffan framför plugg och sen ska jag också träna på Moppe provet, DET känns faktiskt väldigt viktigt att jag klarar nu annars kommer jag få ett större vredesutbrott (a)

Aja, hoppas ni gillar min onödiga update men vi höörs pusshejj<3


You bleed cuz you know you'r alive

Idag ska Maja ha dubbla ponnysar och jag ska sitta hemma och leka MVG barn och plugga sönder till mitt SO prov som jag behöver ha MVG på och sen Tyskan behöver jag snäppa upp mig i eftersom jag verkligen inte ansträngt mig ett dugg innom de området(A)

Iallfall så håller de på att bli lite förändringar nu med designen och sånt så ifall det ser konstigt ut på något sätt så är de för att Minette håller på att fixa min design som verkligen kommer bli supersnygg!:D

aja, nu äre dags att borsta tänderna å sen drar man till skoolan vi hörrss<3
 saknar håreet;//

Love has always been enough for me

Red Gucci idag på hacker på banan :) Det gick faktiskt bättre än vad jag trodde de skulle gå, trodde han skulle bli mycke starkare och tyngre i handen än vad han blev. Han blev nååågot bakom hand vissa stunder men då var de bara att lätta av i handen och gå på honom lite så bärde han upp sig bättre igen :) Red i kanske 40-50 minuter:)

Sen så skrittade jag ut med Signe i skogen på Tingis så vi var ute i 40 minuter och bara skrittade på långa tyglar:) Det var ganska skönt faktiskt:) Haha sen på vägen hem så träffade vi 2 gamla gubbar som sa att man inte skulle leka med maten -.-' Jag och Signe var vääldigt sugna på att vända om och galoppera mot de i fullfart och skrämma ner de i sjön(A) Det skulle däremot ha varit väldigt roligt!:P Men synd bara att de är ganska stenigt påväg ner mot sjön så vi skippade de, men nästa gång så ;)

Iallfall så ska jag snart käka middag och sen ska jag nog ägna någon minut till att kolla igenom SOn eftersom vi har prov på fredag, har tyskaprov då också men jag prioriterar faktiskt Son framför tyskan:) Har prov på islam så just nu önskar jag att jag var muslim ^^,

Näe nu vankas de grillat vi höörs<3


I don't now anything at all

Idag kommer förmodligen min nya design upp!^^, så jag tänkte ge ett litet sneakpeak på hur den kommer se ut!



Vad tyxx!!??:D<3

This is sorry for the last time

Bättre sent än aldrig säger man väll?`Här kommer iallfall min prenumations lista:)
Om ni undrar varför jag prenumenerar på min egen blogg är det för att vara säker på att inläggen publiceras som de ska :)


Why do you play me like a game

Jag tänkte säga det att jag tar inte illa upp av kommentarerna, men jag tänkte förklara vad jag gör och vad hon gör så att alla förstår.

Det är inte det att jag "mes rider" för de gör jag inte. Jag är väldigt bestämd och hård med henne när hon börjar tjaffsa. Vissa dagar kan de börja med att vi ska rida ut i skogen och sen sitter jag upp och när jag smackar på så går hon inte frammåt, blir arg på mig, står och studsar, sparkar bakut, bockar, försöker vända runt, gör luftsprång och små stegrar. Jag bryr mig inte om när hon dummar sig och jag går verkligen på henne och efter ett tag slutar hon och går fram men de betyder inte att hon inte kommer fortsätta göra så igen under rid turen.
Det kan också vara så om jag ska rida på banan och jag kan skritta fram på långa tyglar och sen när jag kortar ihop de ställer hon sig bara och vägrar gå fram och backar, studsar, kickar gör luftsprång och små stegrar. Efter ett tag ger hon sig och går fram och sen kan man rida runt ett tag och hon går jättebra och sen kan hon börja igen.

I hoppningen är det mer att hon går inte fram för min skänkel, hon kanske springer på men hon är inte "framme". Sen kan hon flera meter ifrån hinder börja bromsa upp kicka mot skänkeln och sen stannar hon.
När hon gör så går jag också på henne med skänklarna och lägger till spöet på hals/bak men hon tar den ju inte.

Det är som om hon skärmar av sig från allt och bara går emot allt. Det spelar ingen roll vad jag gör för de når inte fram. Jag är också helt övertygad om att de inte skulle funka bättre om någon annan satt upp på henne för de är inte det att jag gör fel. Det är alltid de jag får höra : Du gör rätt hon är dum. Men samtidigt känns de som, att om hon fortfarande inte lyssnar så måste jag ju på något sätt göra fel ändå? Jag vet verkligen inte vad jag ska göra i de situationerna.

De som kändes "hemskast" med den här tävlingen var för att allt hade gått så himlahimla bra på träningarna,  Hon var verkligen helt grym, jätteladdad och superfin och lyssnade hur bra som helst och nu slår de bara om. Och de är inte det att jag stället orimliga krav på henne för de gör jag inte heller. Just nu ligger vi och rullar på L:c L:b klasser så de har ingenting med höjden att göra. När hon är på bra humör så leker hon runt L:A banor och är hon på dåligt humör skulle vi lika bra kunna stanna ut oss i en 50 cm klass. För de är sån hon är!

Jag förstår folk som har sett oss på tävling när de gått superbra och sen tävlingen efter de så stannar vi ut oss, att de tror att hästen är skadad, att hon har ont någonstans, för de är ju de första man tänker... Det sänker än verkligen när folk viskar bakom ens rygg att man borde köra in till ATG och kolla upp henne. Jag vet att hon inte är skadad. Det är bara sån hon är i vissa perioder.

Nu säger inte jag att hon alltid är sån för de är hon verkligen inte!!

Hon är oftast helt underbar och helt otrolig för när hon är bra är hon verkligen grym! Hon har så jäkla mycke kapacitet och skulle kunna gå huuur långt som helst men hennes humör kommer sätta stopp för henne. Jag förstår mig inte på henne när hon är sådär jag kommer inte åt henne och jag känner mig värdelös, de gör jag.
Men det går samtidigt inte att bli arg på henne för de blir verkligen bättre av de, snarare tvärtom.. Men trots de älskar jag henne mer än allt annat i hela världen och skulle inte kunna byta henne mot nått!! Men de känns bara så jävla surt när jag har kämpat så mycket med henne. Har lagt ner så mycke tid och jobb på henne och hon har verkligen utvecklats och blivit mycke starkare och finare i kroppen och vi har byggt upp en jättefin kontakt från marken. Hon följer mig som en hund, jag kan lämna henne lös i stallet och hon står kvar, även om jag går där ifrån, jag kan rida henne utan träns eller gimma och hon lyssnar på mig... Men jag vägrar ge upp hoppet om henne trots att de verkligen känns som om vi inte kommer någonstans just nu men jag vet att de går och jag vet att hon kan och vi ska visa alla att de har fel, vi ska komma upp i toppen igen...

vi behöver bara tid...

Vet inte mer vad jag ska skriva men de kändes skönt att få skriva av sig.. förstår om ingen orkar läsa hela de här inlägget men för alla er som inte förstår och har massa fördomar skulle ju kunna läsa de..

Sen vill jag bara säga förlåt för att jag uppdaterar mycket sämre nu men jag hoppas ni har överseende för nu har jag faktiskt 2 hästar och massa skolarbete och då hinner jag inte med bloggen på samma sätt.



I'll never give up on you,
I'll ceep fighting
Until the end

They told me not to run away from small minded people

Släppte Tingis på banan idag så hon fick springa av sig lite. Ska jag vara ärlig är jag fortfarande arg och besviken på henne så hade ingen större lust att hålla på med henne idag, kalla mig långsint men så är det..

Red Gucci i skogen och de gick rätt så bra, han var lite dryg i munnen och ganska pigg men annars gick de bara braa de me :)

Sen så höll jag lektion för Elsa och Greta på banan och de gick bara braa de mee:)

Imorn ska Maja ha Tingis och jag ska rida Gucci på banan och pröva rida honom på hackamore :) Det ska bli intressant, håller på att pröva runt på lite olika bett nu efter att hitta något att variera med, tror att han kanske blir lite för tung på hackamor för att kunna funka på de men jag vet inte än så de är bara att pröva:)

Näe är supertrött och planerar att hoppa i duschen och sen blire sova på dirr vi höörs pusshejj<3


I'm just so broken by the bitterness

Självklart sviker hon mig igen,
men vad hade jag egentligen förväntat mig?
Känner mig bara så tom och dum...


Just shake it of

Bildbomb på Gucci!<3








































Lilla söötponnyyy<3

I think this is ment to be



Vad tycker nii!? Visst är han fin!:D<3

So many things I want to tell you but no words are coming out

Vill börja med att svara på en kommentar om det jag skrev att jag hoppas att Tingis inte sviker mig. Det är verkligen inte alls att bara rida på så hoppar hon det är inte alls så enkelt! Har hon bestämt sig för att hon inte vill då är det OMÖJLIGT att rida henne ur det. Det är som att komunicera med en sten för hon lyssnar verkligen inte alls då och då spelar det ingen roll vad jag gör. Hon är en väldigt speciell ponny med stor personlighet och en vilja av stål, men när hon är på bra humör så är hon verkligen fantastisk!<3



Idag så red jag Tingis på banan i kanske 30-40 minuter och hon kändes riktigt fin och laddad inför imorn och jag är verkligen sjuuukt pepp!!:D Ska bli såå spännande jag jag lär nog vara lite nervös också^^, Sen äre ju laget så de ska bli riktigt spännande!!!:D

Hoppade Gucci idag och de gick riktigt bra! Red på tredelade ändå och visst han blir väldigt stark och lite tung på de men de funkar ändå rätt bra:) Hoppade på 2 långsidor från olika håll. På ena långsidan hade vi 2 cavalettis ovanpå varandra så de blev kanske 60 och sen 4 galoppsprång till ett räcke. På andra sidan så hade vi en först en galoppbom till 2 cavaletti ovanpå varandra till en oxer :)

Blev ganska många språng idag och på räcke långsidan låg sista sprången på 90 och på oxer långsidan låg sista sprången på 1m och de klarade han superbraa!:D Han är så duktig min lillaskrutt!

Har både bilder och filmer från idag som jag tänkte lägga upp men har bara några korta snuttar från idag eftersom pappa kom emot slutet och sen har jag klippt ihop de med lite filmer från hoppträningen med han i söndags:)

Nu ska jag lägga upp filmen så håll ögonen öppnaa^^,


Why can't I just be perfect

Efter en sköööön kväll och en ännu skönare natt (förutom att jag blev väckt halv 4 av mina idiot kompisar som smsar) så känner jag mig ganska pigg och utvilad! BTW så visade de ju Twilight på 1an igår så jag såg ju självklart på den och efteråt blev jag sugen på att läsa om alla böckerna igen^^, haha usch vilken nörd jag är!(A)

Idag iallafall så ska jag nog hoppa Gucci, ska pröva hoppa honom på gummibettet också innan jag bestämmer mig om jag ska börja använda de eller inte :) Han är ju lite av en fuskis när man rider och han kan lätt bli lite bakom hand och krulla lite grann så jag vill att han ska ta mer stöd på bettet och söka sig lite mer frammåt istället för bara krulla :) Men han var riktigt trevlig igår i galoppen så han har jättebra grundförutsättningar till att bli grym!

Tingis kommer jag ju som sagt känna igenom på banan i alla gångarter och sen så laddar vi jävel på söndag!!!!!!!
Åh, är så fucking jävla cp taggad!!!! hihiihihihiih^^,
Nu jävlar ska jag ladda sönder och nu SKA de gå bra! Och gå bra i det här tillfället räknas som om hon känns bra, men nu ska vi tillbaka upp på prispallen igen så nu ska vi visa de! Jag vill verkligen att de ska gå bra!
Det KOMMER att gå bra! Nu måste jag tänka positivt och sen kommer jag bli så jävla ledsen och besviken om Tingis sviker mig igen..

Näe nu ska vi allt vara tillbaka på banan och fajtas om toppen!<3


Looking for a reason to stay

JAG HATAR REGN!! Det började regna precis innan jag skulle gå ner till bussen. Sen så spöregnade det exakt hela tiden och de regnar fortfarande för den delen.... Sen så pajjade strömen också så inga torkskåp eller lampor fungerade så de var väldigt mörkt i stallet kan man ju säga. Var ute en tur med Signe och Gaggiz först med Tingis och sen hade jag tänkt hoppa Gucci men eftersom de regnade så red jag bara kanske 30 minuter på banan i skritt trav och galopp och de gick bara braa :) Sen hade jag insläpp och hästarna var dyngsura och hungriga och sen såg man ingenting och sen var jag genomsuperblöt! Kan ju säga att de här var en av de mindre roliga stalldagarna -.-'

Nu har jag iallfall tagit en varm dusch och hoppat i myskläder och ätit tacco middag och nu ska jag bara slappa ikväll :)

Imorn blire att känna igenom Tingis på banan i alla gångarter och antingen rider jag i skogen eller så kanske jag hoppar lite på banan med Gucci, Sen ska jag ju fixa allt inför tävlingen på söndag! :D

Näe nu ska jag fortsätta se på tv vi hööörs pusshejj^^,<3




Im the only one

Förlååååååååååt att jag är så efter med allt jag säger och sånt men jag lovar jag ska lägga upp bloggsaken vilka bloggar jag följer också vidare och sminksaken är jag inte så sugen på att göra faktiskt dels eftersom jag inte gillar att videoblogga och sen är jag inge vidare på att sminka mig heller^^,  Tack för att du förklarade mer hur du menade med punkterna men så du menar att "varje dag" ska jag skriva något jag gillar och skriva om de typ? (A)


Iallfall så fick båda en tur i skogen idag, Maja red Tingis och jag red Gucci och båda skötte sig braa:) Prövade att rida Gucci på Tingis gummibett och de gick faktiskt riktigt bra:) Först tyckte han att de kändes lite konstigt och tjaffsade lite i munnen men sen släppte han och gick riktigt fint och jag kunde reglera tempot mycket enklare, vilket känns tryggt för han blir kan bli väligt stark och fast i vänster handen :) Gummibettet känns också som ett bra bett att kunna variera på istället för att bara rida på 3 delade :) Man ska ju som sagt variera bett väldigt ofta och jag brukar aldrig rida på samma bett mer än 2 dagar i rad :) På Tingis brukar jag växla mellan gummibettet och pelhamet men nu har hon börjat gå så himla bra på gummi så jag ska se om jag kan försöka smyga in 3 delade bettet igen :) För övrigt passade sadeln super på Gucci så nu har de snart varsin sadel!:D Den ska bara in på lagning och fixa en söm så är den peeerfeecct :D Så då har Gucci fått en dressyr sadel! :)

Imorn ska jag rida ut med Tingis igen och försöka träna lite galopp jobb och sen ska jag hoppa Gucci på banan :) Ska pröva hoppa honom på gummi också imooorn. Har jag tur kanske jag kan övertala mamma att fota lite grann eller kanske filma(A)

Näe nu måste jag ägna några minuter till skolarbetet så hörs vi imorn när jag kommit hem från stallet pusshejj<3


They'll be so damn proud of me

Gucci fick en vilodag idag och vi firar förövrigt en vecka:P haah wiiihooo en vecka huur stort är inte det...fast nääe:P Red Tingis på banan idag och hon gick som en liten ängel! Hon var riktigt rund och fin i galoppen och ganska mjuk och fin i sidorna :) Något stel i vänstersidan men lossnade mer och mer mot slutet, tränade lite öppna å sluta och galoppombyten och hon kunde göra riktigt fina byten från vänster till höger:) aa eller fina för att vara Tingis^^,

Imorn så ska Maja ha Tingis och jag har Gucci och då far vi ut i skogen och rida och ska pröva en dressyrsadel på Gucci :) Hoppas den passar så man slipper rida barbacka ifall man rider samtidigt :)

Näe, nu ska jag hoppa i duschen i höörs puss<3



A jussteee du som kommenterade om punkterna hur menade du med det?^^,


I guess we both now where this is going to end up

Skrutt snutt får en vilodag idag medans Gucci åker in och dressyrtränar på hippo med Maja :) Hoppas bara att han sköter sig snyggt:)

Förlåååt för att min uppdatering har varit sämst men har inte så mycket ledig tid och har inte så mycket att skriva om just nu så har lite bloggtorkaa, inte bra de!

Imorn blire nog ett pass på banan för Tingis och en tur i skogen på Gucci, sen ska Gucci vila torsdag :)

ååhh, är sjukligt pepp över tävlingarna nu och hoppas på att hon ska vara lika grym som hon varit hittills i vännäs!:D Men men man vet ju aldrig vilket är lite jobbigtt.. men jag är positiv och ska göra mitt bästa!:)

näe, nu ska jag hitta på något att göra seeyaaah;;)<3


Just a little black hole

Kan ju säga att valborg blev riktigt grymmm!! Var först hos Becca innan vi for ner till campus en liten stund och sen for vi tillbaka till Becca igen tills de var dags att åka hem. Kan ju säga att man var riktigt pigg på söndag efter 3 timmars sömn -.-' men inventera gjorde jag och hopptränade 2 små duktiga ponnysar :)

Tingis var supertagg på hinder och stark men hade väldigt mycke tjafs med anvstånden p.g.a att hon bara drog iväg -.-' Gucci däremot var jätteduktig, väldigt pigg och stark däremot men det gick bara braa dee mee:) Hoppade en liten bana med honom på 7 hinder som låg på kanske 70 :) Hoppade samma bana med Tingis på 90.

Känner mig iallfall superduper pepp på söndag när de är tävling i vännes + laget!! Förra året var jag och Tingis grymma på den tävlingen när vi kom 2a 2a 4a i tre möjliga klasser :) Ska man lyckas bli placerad i båda den här gången? Hon känns riktigt riktigt fin just nu men konkuransen är STENHÅRD och det kommer bli grym svårt att plocka placeringar i år. Sen kan ju hon ändra sig från en sekund till en annan så jag hoppas inte på för mycket men jag kommer bli riktigt besviken om det går dåligt pga att hon tjurar. Gucci får stanna hemma eftersom jag bara hoppat honom 2 ggr och att han nyss kom hit :)

Näe nu ska jag nog ta nått att äta och sen ska jag lägga mig i soffan och sova tv, maja har båda idag eftersom jag inte känner mig så pigg... pusshejj<3

 helgen efter vännes :)