My heart is a ghost town

Kände såå skönt att vakna upp pigg och fräsch imorse, kan garantera att majoriteten av umes ungdomar inte gjorde det, hahaah ;)
Det var fullrulle på jobbet från 12.30 tiden och det är så kul när det är mycket folk!
 
Fick även ett roligt samtal nere från Skåneland och nu är nya biljetter bokade och den 15 bär det iväg!
 
Såhäär ser de gråa linserna ut btw, supernaturliga och jättefina!!
 

We pray for a better tomorrow

Känslan när allt skolarbete är färdigt och när det är ungefär en vecka kvar till studenten! Den här känslan är heeelt underbar! Tiden går snabbare än man tror, verkligen!
 
Denna dag bjöd på sol och värme för en gångs skull och blev att premiär sola ute ett tag på förmiddagen, 
kvällen bjöd på festligheter hemma hos Jesper och Charlotta och det var riktigt kul att komma ut och göra någonting, drog mig hemmåt efter 10 tiden, ( blev nyktert ikväll ) och det känns skönt att kunna vakna upp imorn med gott samvete! Våga vägra yran!
 
Mina gröna Alien linser! (hade dock de gråa idag)
 

Feeling grey

Övade på att sätta i mina linser idag igen och prövade nu de gråa, de är verkligen huuuur fina som helst, de är inte lika stora som de gröna, de ser super naturliga ut men ger ändå ett finare öga.
 
Det är så roligt att testa massa ögonfärger, vill köpa fleeer!
 
Så här ser de gråa ut^^
 

From far away

Här ser man linserna i ögonen lite bättre, de är verkligen suuperstora och jag älskar hur det får en att se lite utomjordisk och Alien lik (A)
 
update, det var inget fel på de gråa linserna, den ena låg bara ut och in i förpackningen  XD
 

Glassy sky over me

Beställde mina första par cirkel linser i förrgår och idag kom de! Beställde ett par gröna och ett par gråa men de gråa såg inte identiska ut i förpackningen så jag ska skicka tillbaka de, men de gröna är jag supernöjd med!
 
Efter att ha haft vredesutbrott i typ en halvtimme över att jag inte fick in linsjävlarna i ögat så känner jag mig heel nöjd nu ser jag mer ut som en alien!^^
 
Men kunde inte vara nöjdare!
 
 

Ureaveling the world

Nu jävlar är det inte länge kvar till studenteeeeen!! Nu börjar de sista arbeterna rulla in och jag känner mig så jävla glad att jag tagit mig igenom de här 3 åren! Nog för att mina betyg inte är de högsta men vem fan bryr sig så länge jag klarar alla ämnena!
 
Idag så fyller min kära syster 16 år gammal och det firas med goo mat tillsammans med släkten!
 
 

When all the lights fade out

I helgen har det vankats jobb för min del, inte helt fel det! Har varit mycket att göra men då är det också som roligast, även om det ibland blir stressigt.
Imorse var jag även på hippo för att vara lite hästskötare åt Bettan som skulle tävla Doris och de gjorde en superfin debut i 110, synd bara att orken inte höll i omhoppningen då hon drog på sig för många rivningar, men hon har verkligen en superinställning och är sååå schysst!
 
Fick en fråga föresten vad jag ska göra efter gymnasiet, och som det ser ut just nu så har jag en 75% tjänst till hösten på Ica och kommer jobba under sommaren också så jag kommer ha en fast anställning, vilket känns hur bra som helst! Sen hoppas jag att jag har en häst också såklart, har absolut inga planer på att plugga alls som det ser ut just nu men man vet ju aldrig hur det bli i framtiden!
 
 

White Silence

Förstår inte hur jag lyckas bli dunder förkyld på 2 dagar? Jag har ju inte ens träffat folk :o
Tror min kropp försöker tortera mig nu de sista veckorna och göra mig sjuk för att det ska bli ännu jobbigare att göra de sista skolarbeterna. Men har bara 2 stycken uppgifter kvar som inte är så krävande och sen är jag färdig! 
Eller har några prov och sånt kvar men men, shit vad åren har lyckats gå fort ändå alltså!
 
Hur jag känner när man snart är färdig med skolan XD

For as long as I remember

Har gjort bort 2 rest uppgifter just nu och det känns hyfsat, ska försöka sitta med de 2 förhoppningsvis sista, ikväll och bara få det bortgjort, sista rycket nu!
 
Tror ingen längtar mer än jag till studenten!!
 
 
 
 

Ueno Zoo

Efter många om och men lyckades vi ju tillsist hitta till Ueno Zoo och det var verkligen heeelt magiskt! Så många olika djur och djur som man knappt visst fanns! Självklart bestämde sig vår kamera för att få slut på batteri så det blev inte så många kamera bilder, har destå mer bilder på mobilen, men de kommer i ett annat inlägg så jag slipper blanda mobil och kamera bilder!^^
 
 

 

Forgive me for my sins

Livet som hästlös är verkligen tråkigt, man har ju sååå mycket tid över och jag har ingen ork heller till att göra något av den för ingenting annat känns roligt, uggghhh!
Men idag ska jag ta hand om Doris efter skolan och hålla träning för Kalle på kvällen så idag har jag något att göra^^
 
Annars så drömmer jag mig bort till Japan som alla andra dagar!
 
 

Could you be the one to kill monday

Guuuuud vad jag känner mig omotiverad till skolarbete, det är helt sjukt, ibland så blir jag lite förvånad över mig själv att jag ens har klarat mig igenom kurserna för det har gått så sjukt tungt alla dessa 3 år. Det har verkligen känts så jobbigt att gå till skolan på mornarna att jag hellre går ut och lägger mig under en sten i skogen. Det är verkligen inte såhär det ska kännas...
 
Hur som helst så slutar jag tidigt idag vilket är skönt, ska försöka göra bort lite rester ikväll om jag orkar, annars gör jag det på onsdag, men studenten är om nästan 3 veckor (!!!) och det går inte att skjuta på saker så mycket längre, ugghh
 
ta mig tillbaka till Japan istället!
 
 
 
 
 
 

Dunlever Girl

Några fina bilder från idag som är tagna av Alice Olander! ^^
 
 
 

Let this be it

 
Ååh så roligt att vara med på banträning, trotts att jag bara hoppat henne en gång tidigare så kändes det riktigt bra, skulle dock hållit ihop henne mer till 3an och fastnade lite i handen till 4an. La även en volt efter 5an då jag tappade ut henne lite grann och kände att jag inte ville stressa, men allt som allt är jag supernöjd!
 
Om någon är ute efter en liten vit dam så är hon till salu ^^

For how long

For ut och red Doris idag på förmiddagen, blev en tur i skogen och mycket galopparbete så hon skulle få göra av med lite energi, i början var hon väldigt pigg och sprang mest iväg men mot slutet blev hon lite trött och då kunde jag ta ihop henne bättre, hon frustade mycket och verkade väldigt nöjd över att få komma ut!
 
Åkte hem och tog en varm dusch och Powernapade lite, börjar känna mig lite sjuk nu också, ugghh!
 
Imorn ringer klockan tidigt, ska upp och iväg till hippo för banträning, banan börjar byggas kl 07.30 sååå
Har inga som helst krav imorn, gör det enbart som en rolig grej, förhoppningsvis går det ju bra också!:)
 
Imorn ska Gucci iväg på pay and jump och hoppa 70 och 80 cm ^^ hoppas att ni håller tummarna för honom och Amelia!^^
 
 

Let me look into your eyes

Idag har jag varit i stallet i hela 5 timmar, det känns riktigt skönt faktiskt och att det i princip har regnat hela tiden har inte gjort någonting!
 
Började med att fara ut till Håkmark och rida Doris, drog fram lite travbommar och gjorde ett "räcke" som var typ 40 cm som jag galopperade över och tränade på att reglera henne, hon skötte sig bara bra och det var väldigt kul^^
 
Efter det åkte jag till Rocket och höll lektion för Kalle och det gick helt okej, började väldigt bra, sen blev det lite trassel där i mitten men sen så avslutades det bra, det är bara att traggla vidare!
 
Nu har jag precis duschat och lagt mig i soffläge, där kommer jag stanna resten av kvällen!
 
 

We are like magnets

Idag drog jag en välbehövlig sovmorgon, ibland får man unna sig sådant! Hoppade i duschen och gjorde mig i ordning för att åka in till stan och möta upp Pontus för lite sällskap och att lämna tillbaka hans jacka. Självklart så glömde jag hans jacka hemma också, hehe kalla mig sämst!
 
Blev att käka lite kina buffé på Eastern och sen blev det en Frappe på Espresso hous, det var riktigt nice faktiskt!
 
Kom hem och det bjöds på grillat, Thai kom förbi ett tag och färgade håret, han har bestämt sig för att bli ljushårig igen, han åkte dock härifrån med ginger hår så omgång 2 med blekning kommer nog att ske snarast!
 
Nu ska jag se film med Maja och Henke och Strumpan såklart! <3
 
 
 

Speaking is silver but silence is gold

Idag har jag inte gjort någonting produktivt alls! Eller joo, jag var ute och red Iddy en sväng imorse, blev väldigt lätt i skritt och trav då hon håller på att sättas igång men hon var som en liten duracell kanin och blev jättearg när hon inte fick springa på hemvägen och ställde sig och studsade inne i en gran, men sånt är ju också gulligt -.-'
Annars har jag legat i soffan hela dagen fram tills det vankades personal möte vid 19 och det bjöds på fika.
 
Har ju långledigt denna helg och jobbar dessutom ingenting, lite skönt men samtidigt tråkigt då jag har absolut noll saker inplanerade förutom att rida Doris fredag,lördag och söndag och på söndag ska jag vara med på banträning med henne^^ det ska bli superkul, ska bara hoppa 90 cm men skulle lika gärna kunna hoppa bom på marken bara för att det är så kul att få göra något igen^^
 
Kan dessutom meddela att jag har sinnes träningsvärk idag i ljumskarna! Snacka om att man tappar sjukt fort!
 
 
 
 

På väg mot Ueno Zoo

En dag bestämde vi oss för att besöka Ueno zoo, som vi hört talats om. Vi planerade att vi skulle ta tunnelbanan dit och trodde genom att analysera vår karta av subway stationerna och googlemaps valde vi att ta en linje som vi trodde skulle vara närmast. Det var inte närmast... Vi hamnade istället vid något litet samhälle där folk kollade på oss som om vi var aliens och vi var tvungen att med hjälp av google maps navigera oss till rätt ställe, det var lättare sagt en gjort. Istället hamnade vi vid en fin kyrkogård med ett superfint tempel!
 
När vi var där uppe började vi småbråka om varför vi hade tagit den här omvägen och hur tusan man hittade till Ueno zoo, precis när jag säger till Thai "Jaa men fråga någon om vägen då" så dyker det upp en svensk mitt framför oss och frågar om vi är vilse, hahaha tajmingen kunde inte ha varit mer perfekt! Och tydligen låg zooet bara runt hörnet så tillsist tog vi oss dit!
 
 
 
Too be continued!
 

It hurts but it feels right

Blev lite ändrade planer idag, fick skutta litegrann på ridbanan i håkmark istället för inne på träning men det gjorde mig ingenting^^ Kände mig lite ringrostig och på en ny häst dessutom men ååh så kul det var!^^ Doris är verkligen en duktig liten dam, som hoppar nå jävulskt med ryggen. 
 
Gjorde ingenting avancerat utan red lite travbommar ibörjan för att hon skulle komma ner och slappna av sen red vi på en liten kombination som vi sen gjorde till en 5 ½ a, hoppade något språng lite högre som kanske låg på 120 och det kändes knappt högt^^
 
Resten av kvällen har jag verkligen inte gjort någonting, förutom att typ sitta i soffan och ätit allt onyttigt som jag hittat i hela huset...skärpning där!
 

I will keep on running

Idag ska jag få göra något jag inte gjort på länge! Jag ska få hoppträna, haha det var säkert 2 månader sedan jag hopptränade sist, så kommer nog vara lite ringrostig, och det är Doris som jag kommer få hoppa lite, så det ska bli superkul! Förhoppningsvis så går det bra, kommer nog ha dödens träningsvärk imorn kan jag lova!
 
 
 
 

Will I really learn this time

I lördagskväll va det klassfest som stod på schemat. Vi hade hyrt en lokal och hade utklädnings temat, Woops jag har kommit fel. Tråkig och idelös som jag är drog jag på mig studentkläderna och mössan, då fick jag åtminstånde användning för den dyrgripen en extra gång! Tog med mig Pontus dit som en liten suprise, alla blev väldigt glada så det var kul.
Hahah, jaa resten av festen ska nog inte vidare diskuteras, kände mig väldigt nöjd att jag inte drack speciellt mycket eftersom jag hade fullt upp med att se till att inte alla andra spårade ur totalt, haha var den tråkiga jäveln som gick runt och tvingade alla dricka vatten där innan jag for.
 
Men sen var jag ju också pigg och vaken till jobbet dagen efter!^^
 
Eftersom de bilderna som finns från klassfesten inte bör visas offentligt så bjuder jag på en bild innan allt spårade!
 
Synd att alla inte rymdes på bilden och frågan är ju vad jag kollar på för något -.-
 
 

I wanna fly

Här var det dött ser jag! Men som sagt bloggtorkan är på högsta nivå nu...
 
Hur som helst har det inte hänt speciellt mycket under de dagarna jag inte skrivit någoting så till alla er som är så extremt fascinerade av mitt liv ( haha jag är så rolig, not ) så har ni inte missat någonting!
 
Näe men idag hade jag i alla fall skola till halv 2 och sen började jag jobba klockan 16 och det gick bara bra bortsett från att mitt alter ego Klant-Johanna dök upp!
 
Jag fick nämligen världens snilleblixt att jag skulle stapla alla stora kartonger,som vi använder till att slänga mindre kartonger i när vi packar varor, ovanpå varandra för att spara plats på lagret, sagt och gjort med lite jobb fick jag upp de ovanpå varandra och kände mig helnöjd! En kvart senare gick jag in i personalrummet och märkte att larmet hade löst ut av någon okänd anledning, efter ett tag dök Securitas upp för att kolla vad det var för fel på larmet och ganska snabbt kunde han konstatera att någon ( AKA Klant-Johanna) hade pallrat upp kartonger framför en larmsensor på lagret....
VARFÖR ÄR DET BARA JAG SOM LYCKAS MED SÅNT!?? Jag som tyckte jag var så himla smart som sparade plats...
 

Oh how you mend my soul

Guuud, vad min blogg är tråkig, har absolut ingenting att skriva om och allt känns bara bleeeeeh!
Sov typ 3 timmar i natt, kände mig döende när jag klev upp och övervägde starkt att bra strunta i första lektionen men kände ändå att fan, göre ba så klev upp och for iväg för att inse att vi inte började förän 10.40, varför ska vi alltid ha sovmorgon när jag ska vara hurtig och duktig?
 
Kom hem vid 14 och har sett massa anime och powernapat, känner mig verkligen helt slut i kroppen, håller säkert på att bli sjuk, opassande nog.
 
men men, ska återgå till lite animetittande!
 

I guess that's it

Igår hade jag min första lediga lördag på länge och den spenderades genom att göra absolut ingenting produktivt på hela dagen, det var bara en sån dag som man inte hade lust att göra någonting alls och allt kändes bara jobbigt, så jag såg 12 avsnitt anime istället, hehe...
 
På kvällen blev det i alla fall lite utgång tillsammans med Thai, Jesper och Charlotta, blev sen middag på Olles och lite drinkar innan det blev dags att fara hem, det var i alla fall en riktigt trevlig och behövlig kväll!
 
Kvällens roligaste var när Thai skickade mig till baren för att köpa en drink så länge den var blå och sen blev den grön istället, haha men riktigt god i alla fall!
 
Idag har jag jobbat mellan 12.30 till 19.00 och när jag kom hem pluggade jag lite svenska men har redan glömt vad det var jag läste...
 
 
 

And that was a day to remember

Igår hade jag skola fram till klockan 14 ungefär, stannade kvar i stan ett tag och hjälpte min kompis Charlie köpa hårfärg, han har nämligen bestämt sig för att bli blond (han är asiat) haha hoppas han är förberedd på att döda sitt hår bara, ni kanske minns när Thai fick för sig att färga sitt hår, hahha det blev långt ifrån fagert!
 
Sen åkte jag direkt till jobbet som var riktigt segt, men inte så konstigt, men men full ob tid så klagar inte, även om det hade varit lite kul att dra ut och göra något för en gång skull, jag som är den tråkigaste 19 åringen ever!
 
Idag var det inventering på Ica och trotts att vi var där från 8 till halv 5 så gick tiden väldigt snabbt, säger bara herreguuud vad vi har saker att räkna!
 
Nu ska jag sitta i soffläge hela kvällen, dels för att jag inte har något bättre för mig (förutom att plugga).
 
Men just nu väntar jag på att Maja ska bli klar i stallet så vi kan åka in till stan och köpa hämtkina!
 
För alla er som inte redan följer mig på instagram, (Johannaperssonss) så såg jag ut såhär valborgen till ära,
Eftersom jag lider av syndromet "Exstremus Ofotogenikus" är det bäst att titta ner i marken och se mystisk ut!