You shine brightest of them all

Filmen från idag, haha lägg märke till hur vi håller på att hoppa 8an bakvägen efter 6an, han bjöd som satan mot de, tur att han lyssnade tillsist (A)
 
 

Gucci L:c i Stöcke

Det här måste va varit det absolut värsta vädret att ha tävling i någonsin! Det har ösregnat hela dagen och blåst orkan storm!! Jag har gått omkring i en tröja med tre tjockjackor över och 3 par byxor, tjocksockar, vinterstövlar och halsduk. Helt galet!

Gucci kändes jättepigg och fin på framridningen/hoppningen. Han lyssnade jättebra var jätte positiv trotts att underlaget såg ut som en sjö samtidigt som det ösregnade. Vi fick till några riktigt bra språng på framhoppningen och allt kändes super. Inne på banan fortsatte allt att gå super och jag red noga, bra vägar, tänkte på att sträcka upp mig och stötta honom och det resulterade i en dubbelnolla och vinst!:D
Det var nästan ingen som hade gått till omhoppning så det enda jag tänkte på var att rida långa bra vägar och det gav resultat! Så otroligt nöjd med honom, känns jättebra inför imorn!:)

För Tingis och Elvria gick det också jättebra! Jag var så sjukt nervös innan för hur det skulle gå men hon skötte sig jättebra på framhoppningen och inne på banan också. Hon tjurade inte en enda gång och såg jätteglad och taggad ut, trotts det äckliga vädret som hon brukar vara känslig på! De nollade grunden utan problem men sen i omhoppningen fick de lite dålig väg till en kulvert som Tingis tittade på och Elvira var inte beredd när hon stannade så hon dök ner i leran(A) Men hade hon bara varit mer beredd och ridit på henne så hade hon hoppat utan problem! 
Jag är verkligen huur nöjd som helst och det känns så himla skönt att se att hon faktiskt kan gå runt, jag visste väl att hon skulle gå runt med någon annan!
Hon ska få hoppa henne imorn också i L:cn :)

Själv hoppar jag L:c L:c+5 och hoppas på att det går lika bra som idag, L:cn är ju stöcke cupen som jag leder eftersom jag vann igår så morgondagen känns lovande, plus att då ska det inte regna heller!:D
 

Tear you to pieces and wrip you apart

Är nu färdig med musik fixandet och känner mig nöjd med mina låtval!:)
Blev bland annar lite , 30 seconds to mars, her bright skies, you me at six och rise against. Allt är inlaggt på ett usb minne som ska tas med imorn.
I helgen kommer jag tävla L:c imorn med Gucci, L:c på söndag och såklart laget som är en L:c+5a :) Är egentligen anmäld till L:b imorn men kommer skippa den eftersom det är laget i helgen och sen är ändå båda L:cerna en cup och det skulle vara kul! Men det är ganska tufft motstånd!
Elvira och Tingis ska hoppa L:c imorn och det ska bli riktigt intressant att se, jag hoppas verkligen att hon sköter sig! Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra, fast det gör jag ju som ändå inte..

I'm sorry for the times

Stöcke grillkvällen gick bra och sen så var det brännbolls spel utan regler, haha kan ju säga att det spårade ganska rejält!
Nu sitter jag hemma och försöker komma på vad man kan ha för musik på tävlingen imorn. Jag och Charlotta blev helt plötsligt utvalda att fixa musik. Jag vet ju vilken typ av musik jag egentligen vill ha med men jag kanske inte ska skrämma bort alla(A) Fast det blir ju mindre motstånd då...näe jag ska försöka anpassa låtarna, men de kommer fortfarande vara min prägel på de, såklart!(A)

More then you'r able to know

Den här dagen har bestått av solning, åkt in och köpt massa mat inför tävlinge i helgen, ridit fin häst, putsat all utrustning och packat saker. 
Om lite mindre än en timme så ska vi iväg till stöcke pf för att fixa det sista inför tävlingen och det är också grillkväll där:) Får se vad jag kommer kunna äta av det eftersom det inte lär finnas veg anpassad mat men det ordnar sig:)
 

I wish you knew that someone loves you

Den underbara låten som jag tänker somna till<3
 
 

Jag tycker mig höra hur de tänker

Lyssnar på min chillmode lista och Melissa Horns lugna röst lyckas alltid pricka in de rätta orden.
Trotts att jag inte gjort så mycket idag förutom att rida på morgonen och gymma på eftermiddagen känner jag mig helt slut, förstår inte riktigt varför eftersom jag knappt gjort något men det är ju så ibland.
 

Morgondagen kommer att bestå av förberedelser inför tävlingen så som att packa och putsa men tur att det tar exakt 2 minuter att köra in hästarna dit, det känns nästan lite fånigt att köra de när det är så nära(a)
Jag kommer nog också vara någon timme borta på Stöcke pf för lite förberedelser inför imorn. 
Det blir också att känna igenom båda inför imorn, eller iallfall Tingis, beror på ifall Maja ville rida Gucci eller inte, vill ju att allt ska kännas bra inför imorn!
Fast det är ju inte jag som ska tävla Tingis men...

I dare you to judge me

Kommit hem från gymmet nu och det kändes riktigt bra idag!:) Sprang bara 3km, kände att jag orkade längre men gnäll Maja på bandet bredvid var ju så less så då fick jag ge mig. Sen körde vi lite styrka och så och det var no problemos!
Nu sitter jag och lyssnar på min grymma spellista medan jag chillar i sängen och försöker lägga upp morgon dagen. Resten av kvällen ska jag bara chilla eftersom hästarna och stallet redan är gjort och sådär, jag kanske måste börja små packa lite inför stockholms resan också, får se hur det blir helt enkel:) 



Let me in

Har klivit upp 9 och jag och Maja har varit ute och ridit hästarna på en ny väg och det gick bara braaa.
Nu sitter vi och äter lunch och snart ska vi fara iväg och gymma!:)
Haha Maja är mer otränad än mig så det känns bra, det är lite mindre kul att träna med typ Becca för hon är galet tränad!
Nu är jag också riktigt glad för jag fick precis veta att jag kommit in på min första handsval på gymnasiet!!
Blir att gå SAM på Draggen med inriktning beteende vetenskap!
Jag vet absolut ingen som ska gå samma linje som mig så det ska bli kul att se vilka jag hamnar med, men en sak som är säker är att jag och Manda kommer gå tillsammans!
 

I need you to need me

Hoppträningen idag gick riktigt bra och det var en typisk "kolla så att allt stämmer inför tävlingen" träning:)
Träningen gick i stortsett bara ut på att hoppa 3 titt hinder, stopp grinden, en murdel och kulvertarna. Det var inga hinderstöd eller bommar på murdelen eller kulvertarna och murdelen var bara ca 70 cm bred så det snacka om att man var tvungen att pricka alldeles rätt på.
Men började iallafall hoppa några språng på stopp hindret först 2 språng på kanske 60, sen 1 språng på 80, 2 språng på 1m och 2 språng på 110:) det var inga problem alls och han var jätteduktig!
Sen hoppade vi på kulvertarna och sen 3 galoppsprång till en oxer som först låg på 50, sen 80, sen 1m och på sista höjningen låg hindret på 120! 
Fick ett stopp första gången men det var bara för att vi kom in jättedåligt på kulvertarna men sen när vi tog om det så var det inga problem alls! Lillpojken min!!
Så nu har vi slagit höjdrekord på 120, det kommer nog ta ett bra tag innan vi slår det!
Sen avslutade vi med att hoppa den lilla murdelen och jag var den enda i min grupp som klarade det på första försöket, haha alltid något det, bara en till häst i förra gruppen som klarade det på första försöket. 
Bara för att min lill prins har blivit så duktig på så kort tid, och bättre ska vi bli!<3
 

I'v been thinking of these visions

Har ätit grönsaks lasagne till lunch vilket var riktigt gott, sen har jag och Basse gått på en timmes power walk i skogen och det var skönt:) 
Har ändrat planerna inför idag och tar med Gucci på träningen ändå. Han lär ändå vara jättepigg och det kan vara skönt att få känna på honom innan tävlingen, så jag funderar på att låta Tingis vila idag istället, eller så far jag ut en sväng med henne innan det beror lite på men har iallafall bestämt att ta Gucci på träningen!
 
 

Close your eyes

Ligger i sängen och lyssnar på bästaste Bring Me The Horizon och ska snart ta en prom med hunden.
skrev ju igår vad dagen kommer bestå av och jag kommer förmodligen slänga in en jogging tur eller en powerwalk på det, sen hoppträning ikväll med Lilla Röd, och hoppas det går bra!:)
 

You wear a mask for so long you forget who you where beneath it

Har bakat en riktigt god inför stöcke tävlingen, kanske inte den mest attraktiva kaka men den var himelskt god!
Maja tog båda hästarna och det gick bra, jag själv har passat på att sega framför top model och project runaway.
Imorn så åker resten av familjen iväg till Sundsvall för ikea vistelse (förmodligen hööks också) och jag stannar hemma och tar hand om 3 feta ponnysar och en lat hund:)
Far ut med Gucci en tur under dagen, han lär vara ganska pigg, och på kvällen så är det hoppträning i stöcke och jag tänkte faktiskt rida Tingis då! Vill att Gucci ska vara laddad inför helgen och jag vill att Tingis ska få se miljön och sen vill jag visa att hon faktiskt kan vara riktigt grym på träning!
Hoppas att hon levererar och sköter sig...
Nu väntar sängen!
 

Hold on be strong

Hemma från stan och har hunnit duscha och såå.
Blev att gå och sola ett tag, eftersom det var dåligt väder, sen blev det en veg sub till lunch nere vid kajen där vi också blev bjudna på gratis kaffe av killen som jobbade i B&J ståndet och det kan man ju inte tacka nej till!
Sen gick vi runt och kikade lite i affärer och taggade att vi far till stockholm om en vecka! Resan är bokad, allt är klart och det ska bli så galet kul, Vi åkte ju dit för två år sedan och det var galet nice och nu kommer det förmodligen bli ännu bättre!
Sen drog vi och tränade, blev en halv mils power walk i verkligen högt tempo, till gränsen på att man blev tvungen att jobba men det var skönt, tränade också lite mage.
Nu är jag hemma, ska typ käka middag nu och sen blire att baka eftersom man ska lämna in ett bakverk till stöcke  för försäljning under helgen, tror Maja skulle ta hästarna idag och om inte, så blir det ridning efter det:)

Stockholm 2010
Hahah, orkar inte så små vi vaa!!!

I know I gave it to you months ago

Såg just några minuter av något program på tv när de snackade om mat och jag blev bara ännu mer beslutsam med att fortsätta vara veg för usch så hemskt det är med kött!
Iallfall ska nu ta in hästarna som ska få sig en natt inne.
Är ledig resten av veckan så imorn blir det stan med Manda vid 12 och käka lunch på sub (vegetariskt såklart!!) och sen blir det att köpa lite små saker som jag behöver ( concealer, utväxtsfärg ) innan vi far och gymmar. Har inte gymmat på en vecka så det ska bli skönt att komma dit igen, att träna hemma räknas inte riktigt.
Men nu tar jag in hästarna:)



It's a feeling you can't deny

Bilder från Eva träningen, filmklipp kommer senare, även film på när jag och Tingis hoppar 115 kommer!:)

I'm taking back every word I've ever said

Jobbade ett par timmar idag och det gick bara braa, for sedan hem och la mig ute i solen några timmar innan jag for ut och red Tingis en stund. Blev bara att fara iväg och jogga henne i en halvtimme ungefär efter hoppningen igår:)
Sen tog jag in och rakade Gucci så nu är han lite korthårigare och mycket piggare! For ut en tur med honom efter och hade egentligen tänk jogga honom som Tingis men han var så pigg så bestämde mig för att han fick galoppera av sig lite vid åkrarna och det tyckte han var buskul, det gjorde jag med!:)
 

Because I need you

Kom nyss hem från jobbet och nu ligger jag nedgosad i min säng och väntar på att jag ska komma på något att göra. Jobbet gick iallfall bara bra:)
Imorn jobbar jag också från morgonen antingen till 12 eller 14, beror lite på och resten av dagen ska gå åt till att inte göra någonting förutom att ta hand om ponnysarna, låter som en bra plan enligt mig!
 

Out of control

Drog in hästarna till hippo imorse och jag hoppade Tingis.
Hon var väldigt dryg och stark och springig i framridningen, men det gav sig efter att vi började hoppa.
Hoppade först fram lite gran på en 8 volt på ett plank och en grind och det gick bara bra men hon var väldigt dålig i galoppen och sprätte runt i korsgalopp lite nu och då.
Sen hoppade vi lite på ett räcke med grind, en vanlig oxer och ett räcke med massa socker bitar under och det gick också bara bra, inga större höjder  de låg på mellan 80-90.
Hoppade också på en 2 kombination, räcke, oxer med 2 galoppsprång i mellan, som vi började lågt runt 80 och i slutet så var räcket runt 90 och sista språnget på oxern låg på 115!:)
Det flög hon over utan problem och hon var såå duktig!
Känner mig jättenöjd med henne, det suger bara att hon inte vill tävla för hon är ju så jävla fin...

Nu ska jag snart fara till jobbet, börjar ju jobba om en timma:)
 

Over and over again

Trött, trött trött och tröööött!!
Har varit en lugn dag på jobbet idag och sen när jag kom hem dog jag ett tag ute i solen, har fått en riktigt snygg bränna, då menar jag verkligen bränna...
Efter lite middag så blev det att fara ut på en tur mot sandvägarna med Maja och Gucci och det gick bara bra, Hästarna var snälla och Tingis var pigg men lite framtung.
Imorn drar vi in hästarna till hippo på morgonen för jag ska hoppa Tingis och Maja ska rida dressyr med Gucci.
Jobbar också kväll imorn mellan 14-19, blir alltså att vara igång hela dagen och nu ska jag sova för jag är verkligen hel slut, natt!
 
 

I always knew you where such a sucker for that

Nu är midsommarn slut för min del, den har bestått av solning, cider drickande, tårt ätning och kubbspelning.
Vi hade vårat eget OS i kubb och vi måste nog verkligen vara världssämst på kubb. Vi stod i över en timme utan att någon lyckades träffa. Bättre lycka nästa år!
Nu ska jag gå och lägga mig för imorn blir det uppstigning halv 7 och jobbet börjar 8!

This is the last day

Eftersom jag suttit inne och jobbat hela dagen så tänker jag inte sitta inne framför datorn så nu ska jag uuuuut!!!
 

Can't take my eyes of you

Eva träningen gick bra idag, Vi hade lite lydnads träning och tränade lite på galopp ombyten då det var mycket svängar som gällde men det gick faktiskt ganska bra, han strulade lite grann men i slutet så bytte han ganska bra:)
Han kändes faktiskt lite loj idag, hade önskat att han var lite mera på tårna, han var inte seg men kändes lite trött ändå, kan ju bero på att de har börjat få sova ute, han har blivit lite tjock och att han är väldigt värme känslig. Han blir alltid väldigt trött och seg när det är varmt vilket de är nu under sommaren så imorn ska jag faktiskt raka honom. Var ju tvungen att raka honom förra sommaren också så han får helt enkelt börja gå rakad året runt:)
Själv har jag nyss duschat och tvättat mig med en tvål som luktar skumtomtar och nu ska jag snart sova för imorn ringer klockan 06.20 och jag börjar jobba 8.

Come a little bit closer

Har jobbar idag mellan 10 och 16 och det har gått bra förutom att det blev kassa kaos när ena kassa vågen la av. Så att bara ha en fungerande kassa dagen innan midsommar är väll inte det allra bästa, man får lite smått panik(A)
Kom ju då hem för ett tag sedan och har käkat lite våfflor till middag och nu är jag egentligen jättesugen på att gå ut på en promenad men det hinner jag inte för om en 40 minuter måste jag gå ut och börja göra iordning Gucci inför Eva träningen. 
Hoppas helt enkelt på att en bra träning!
 

Cuz baby I'm a sucker for love

OMG JAG ÄR SÅ NÖRD MEN IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 

How do you say goodbye when you hardly said hello


I want you to feel the power

Har varit och övningskört en sväng och jag känner mig såå duktig, har kört på en smal grusväg och fick möte och det var inga problem alls, det är verkligen såå kul att köra och jag längtar verkligen tills jag får ta körkort!

Planerna för imorn blir ju då att jobba mellan 10-16 och efter det fara hem och sega nån timma för vid 19 tiden är det Eva Jonsson träning i stöcke. Hoppas verkligen att det kommer gå bra och jag skulle gärna vilja träna på två kombinationer ur sväng vi får väll helt enkelt se vad som står på schemat, hon har ju alltid bra träningar!:)
 
Förra Eva träningen:)

Follow me down

Har varit på en långpromenad med Basse på över en timma, samma sväng som jag power walkade igår så tänkte att jag lika bra kunde ta med hunden på en power walk, haha han var helt slut efter den kan jag säga. Men sen får man ju mycket mer energi när man lyssnar på grym musik under tiden!
Ligger i sängen nu och väntar på att klockan ska bli middagsdags, mamma har köpt hem veg mat åt mig så ikväll blir det någon typ av wrap med quornfärs, det blir säkert gott.
Ska nog verkligen försöka satsa på att vara veg för det finns ju alltid alternativ! 
<a href="http://sagaosv.tumblr.com/post/25504529227" class="" onClick="javascript: window.open('/externalLinkRedirect.php?url=http%3A%2F%2Fsagaosv.tumblr.com%2Fpost%2F25504529227');return false">http://sagaosv.tumblr.com/post/25504529227</a>
<div><br /></div>
<div><font face="impact" size="5">REBLOG.REBLOG.REBLOG.REBLOG</font></div>

Running always running

Askul att man vaknar 04.45 av att en geting har flygit in i mitt rum och flyger omkring och dampar i fönstret...
men jag lyckades iallfall somna om efter jag släppte ut den så blev att stiga upp runt halv 10.
Så fram tills nu har jag gjort stallet, ridit båda hästarna, duschat och ätit lunch:)
Red båda på åkern och började med Gucci som har blivit fet som en tunna av allt gräs-.-'
Han ser typ ut som en grå tunna på fyra ben, INTE okej! Har bestämt att han inte får gå på betet mer än 4 timmar och ska han gå där längre måste han ha betes reglerare. Han har inte tappat alla sina tjockis kilon för att gå upp de igen!
Red ganska mycket trav och galopp arbete med honom och han var riktigt trevlig faktiskt:)
Tingis red jag mest galopp på och man känner att hon är väldigt stel i sidorna så skulle behöva trimma igenom henne ordentligt i sidorna, får åka in till hippo och göra det någon dag framöver..
Men nu blir det en promenad med hunden!
 

So will you listen to me

Kände mig som världens pro när jag körde runt i betnäs i subarum! Den har ju automat så det var ju bara att fokusera på att bromsa, gasa, svända och se vars bildens kanter var och det var neeemas problemas kände mig så duktig och det var verkligen huur kul som helst! Har jag tur får jag köra mer imorn^^,

Imorn så har jag typ inga planer, Jag är ledig, hästarna ska ridas och jag kommer förmodligen träna imorn också!
Gick en lång powerwalk idag på över en timma med bästaste underbaraste Bring Me The Horizon i öronen och då kan man verkligen kalla det power walk för det är verkligen galet mycket power i deras låtar!

Just nu sitter jag och diskuterar hår med Manda eftersom efter sommaren så har jag bestämt mig för att verkligen göra en förändring! Jag ska spara ut håret nu, inte klippa upp de eller fixa luggen för nu ska allt bara få växa ut och bli "tjockt" och sen ska jag färga det i någon cool färg! För vem har sagt att hår vara kan vara naturliga färger?;)
 
Happy 4th of July America! – Red White and Blue Hairstyle Gallery

Nothing but a blacklist

Skulle verkligen inte tacka nej till det här just nu!!

Creepers - www.sheinside.com
Shorts - www.omeneye.com
Linnen/T-shirt - www.Kandeeshop.com




Take me somewhere

Har gått bara bra att jobba idag förutom att Ica var lite sen och sen kaosade kassan ett tag men annars har det gått bara bra!:)
Maja och hennes kompis Emma for ut och red hästarna idag så jag är häst ledig idag ingen, vad ska man hitta på då?
Funderar på att fara ut och springa eller cykla men jag är ganska så förkyld och snorar och hostar som en galning!
Så jag kommer typ svimma av syrebrist ifall jag ska ge mig på något sånt, men kanske tar mig ut på en powerwalk iallfall. Sen ikväll kanske jag och pappa ska fara ut och övningsköra lite, ska gulla med honom lite för jag vill verkligen komma igång och köra nu för det är ju verkligen såå kul!:D

It's hard to look right at you

Denna dag har varit en bra dag!
Imorse så stod en tandläkartid på schemat och det gick bara bra, sen så knallade jag och syster in till stan för att käka lunch på subway, blev en Veggie sub eftersom jag nu har bestämt mig för bli vegetarian! 
Har länge velat pröva på det och se om det funkar men aldrig riktigt tagit tag i det men nu har jag bestämt mig för att verkligen pröva och vi får helt enkelt se hur länge det funkar:)
Iallfall sen så kom pappa och hämtade oss i stan och efter det har jag jag legat ute och solat i det underbara vädret ett par timmar och sen blev det middag, Grillad soyakorv med bröd!(A)
Hästarna får en välförtjänt vilodag och imorn blir det att fara ut en tur i skogen någonstans efter jag slutat jobba, blir en jobbfylld vecka då jag jobbar tisdag, torsdag,fredag,lördag, och söndag, sen jobbar jag måndagen efter det också(A) 
Hoppas alla har haft en bra dag iallfall!:)


It's just the way I feel


 i


You can never say never while you don't know

Fick en fråga om Tingis som jag tänkte ta upp!:)

Jag har försökt tävla henne hela säsongen utan någon större framgång. Det går jättebra på träningar och framhoppning men när vi väl kommer in på banan blir det som att sitta på en helt annan häst. Hon tjurar ihop, blir jättespänd och tittig, går inte fram för skänkeln, vill inte gå fram alls, stannar flera meter ifrån hinderna och drar iväg åt sidorna och det finns verkligen ingenting jag kan göra åt det! Jag har verkligen gjort allt jag kan och det finns ingenting jag kan göra åt det och jaa det känns helt enkelt förjävligt!
Eftersom det sitter i hennes huvud så har jag väldigt svårt att se att det skulle kunna gå och lösa, iallfall med mig.
För jag är ganska så säker på att hon inte vill tävla med mig, att hon har blivit bekväm med mig och känner att "Näe jag tycker ju faktiskt inte att det är så kul att tävla längre" och att hon då kan bossa runt med mig.
Därför så ska Elvira Lundell ( eller Dahlgren som hon numera heter ) få pröva tävla henne på hemma tävlingen i stöcke nästa helg. Bara som ett experiment och se vad som händer. För jag tror att med en annan ryttare så kommer hon skärpa ihop sig och tänka till och faktiskt sköta sig och ta sig runt banan utan problem.
Men jag kommer förmodligen behålla henne ändå. Jag kommer ha henne som träningshäst, myshäst och fara ut och busa i skogen häst. 
Jag kommer nog aldrig kunna sälja henne just eftersom hon är så otroligt speciell och att hon betyder alldeles för mycket för att jag skulle kunna släppa henne. Så länge hon får hålla igång, och träna så är hon jättenöjd med det och jag tänker göra det som är bäst för henne.
Jag tänker också göra det som är bäst för Gucci och det är att kunna satsa på honom fullt ut och lägga ner ännu mer tid på hans träning och utveckling eftersom saken med Tingis bara har gjort mig så otroligt ledsen och verkligen fått mig att tappa självförtroendet och gjort att jag inte kan fokusera på honom vilket inte har blivit bra. Jag kommer som sagt förmodligen ha kvar henne för jag tror inte att jag skulle kunna släppa henne, och jag vet att jag verkligen inte skulle klara av att se henne hos någon annan, oavsett hur bra hon skulle få det. För hon kommer alltid att vara min, och hon ska alltid få vara min, för hon är det bästa som har hänt mig och jag kan ju inte precis sälja min bästa vän!<3

 

You belong with me

Har nu klippt ihop filmen på Tingis idag och jag hoppas ni gillar den!:)


Hold your head up high

Har varit inne och hoppat Tingis idag och det gick bara braa, hon var så duktig och fin och hoppade alla hinder utan problem, både vattenmatta och ett hinder med massa sockerbitar under.
Vi hoppade lite små banor på låg höjd och sen avslutade vi med att höja upp ett räcke som vi avslutade på 110 utan problem! Hon är så duktig min lilla flicka<3
Pappa filmade lite så jag lägger upp en film senare ikväll:)

Ignorance is my new best friend

Dagens planer består en så länge av att dra in Tingis till hippo och hoppa, Maja joggar Gucci idag och det är typ det jag vet kommer hända idag, Det kan ju alltid dyka upp oväntade händelser (som lite ösregn...) men vi får helt enkelt se vad som blir av med den här dagen!:)


you can't take me, Im free

Hhahahaha, sådär ja nu är filmen klippt och klar med passande musik och allting!
Lägg märke till hur bra musiken passar in på vissa ställen, got to love it!

p

Crash and burn

Hahaha det började precis ösregna ute så jag och Maja kutade ut för att ta in hästarna från hagen, bara det att hästarna inte riktigt höll med oss och tvärväde och raceade ut i beteshagen där vi fick jaga runt de ett tag innan vi fick tag på de.
Pappa stod i fönstret och filmade och ni anar inte hur kul det ser ut!
Ska klippa ihop filmen nu och lägga ut så får ni se och jaa ni kommer nog garva ganska mycket^^,



Hold me closer

Eftersom jag har varit så dålig på att lägga upp videosar på senaste tiden så kommer lite filmer nu från Surf tävlingen och några små klipp från dressyrtäningen förra veckan:)


Gucci L:b i Vindeln

Tävlade ju Gucci i vindeln idag och det känns rätt bra ändå:)
Han var lite små seg men hoppade jättefint och det kändes jättebra ända till hinder 5 som var en kombination i snäv sväng och det gick helt enkelt inte. Han hoppade alldeles för stort in på oxern och räckte helt enkelt inte genom kombinationen. Tog om det men kom fortfarande sådär stort och han blev lite feg och det blev helt enkelt ett till stopp. 
Men det är just kombinationer ur sånna svängar som han har så svårt för och han måste verkligen komma helt rätt på de för att han ska kunna ta sig igenom det och idag funkade de inte. 
Men det är inte hans fel och det är något vi verkligen måste träna på mer, att bli säkrare och bygga upp styrkan i honom, det är helt enkelt en träningsgrej och när det sitter kommer det inte vara några problem!:)
Nu laddar vi helt enkelt om inför stöcke och andra omgången av Div 2!:)


I still wish you the best

Micke träningen gick verkligen super!
Vi hoppade en riktigt svår bana, med snäva, snabba svängar och den var verkligen riktigt teknisk!
Gucci var verkligen superduper fin och hade inga problem med någonting och var bara helt underbar och superfin och han fick massor av lovord från Micke som tyckte han var en riktigt fin ponny^^,
Lägger ut lite halvkassa bilder som Maja fotade under träningen:)


Tell them I was happy

Har precis duschat efter att ha cyklat en mil och jag känner mig nöjd och glad, snart blir det att käka lunch innan jag gör stallet och går en prom med hunden. 

En sak som jag vill uppmärksamma mina läsare på är att nu mera så kan jag svara på era kommentarer i kommentarsfältet! Så ifall ni frågar något så kan jag svara där, så håll utkik där ifall ni vill ha svar, vissa svar kommer jag såklart fortfarande ta upp i inlägg!

En sista grej bara innan jag går är att rösta på mig!^^, 

http://apps.vizibly.se/hooks/sv/like/1464/826ea336619d3ed3726510b3f424eb0815f51ab6/


You and me

HAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHA, ASSÅ JAG ORKAR INTE!!!


One last time

Gud vilken chock man får när man loggar in på blogg.se och ser att det har blivit en helt ny layout!
Kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mig vid den här men jag tror den kommer bli bra!
Vaknade vid 10 tiden idag och käkade frukost och planerar snart att hoppa upp på träningscykeln och trampa en mil och sen träna lite mage.
Vid 15 tiden ska jag vara på stöcke pf för att bygga fram bana till Micke träningen idag och sen hinner jag kolla på första gruppen som rider halv fyra och sen rider jag själv i 16.45 gruppen. Efter träningen så ska vi måla hinder inför hemma tävlingen nästa helg.
Maja rider Tingis idag och jag har ju det jag gör så det känns bra!


They do understand

Blev att fara ut en tur med hästarna mot sandvägarna men inte hela vägen så blev mest trav och skritt med galopp inslag:)
Tingis var fin men blev väldigt spänd och tittig när hon fick gå först, men de är ju sån hon är helt enkelt!
Gucci var tydligen väldigt dryg och för ovanlighetens skull tittig och fjantig vilket han aldrig är, men han får också ha sånna dagar ibland.
Imorn är det hoppträning för Micke Schultz och det ska bli riktigt kul!
Alla som har tränat för honom säger att han ska vara jättebra och då hoppas jag helt enkelt på det!:)

Du slukar mina dagar och plockar upp det jag förstör


I feel you

Har nu kommit hem från gymmet och har hunnit käka och duscha och ska nu fortsätta redigera bilder från igår!:)

Be true to who you are

Några bilder från igårkväll och fler kommer!

We'r going up

Var verkligen huuur trött som helst igår kväll efter en fullspäckad, men helt amazing dag!
Tror inte jag riktigt har fattat än att allt är slut.
Visst jag har sommarlov nu men på något sätt förväntar jag mig ändå att allt ska va som vanligt igen när vi kommer tillbaka, vilket jag vet att de inte kommer att vara. Det känns lite små läskigt att inte riktigt veta vad som kommer hända när gymnasiet drar igång men det ska bli riktigt kul samtidigt!

Idag iallfall så ska jag åka in till stan och träna klockan 2, sen ska jag göra stallet och rida, ska förmodligen rida med Maja men jag vet inte riktigt än.
Det jag vet just nu iallfall är att jag ska sätta mig och redigera bilder från igår och sen tänker jag bjuda på en video från balen!
VI HATAR INTE ATT DANSAA!!

We won't fade into darkness

Efter en underbar kväll med mina älskade 9or är jag hemma och går igenom bilderna från ikväll, har tagit nästan 200 bilder men behövt sortera bort över hälften eftersom de var dåliga.
Kommer upp några bilder imorn men bjuder nu på lite fler avslutningsbilder som Lina har tagit:)

Somebody that I used to know

Sitter hos mormor och morfar nu och har käkat lunch/middag och ätit tårta.
Om en timme ska jag börja röra mig mot älskade CH för en underbar kväll med mina klasskompisar!
Hoppas på en grymkväll och självklart åker kameran med så kommer nog upp lite sånna bilder imorn:)
-

You'll stay in my heart

Nu är 9an slut och det känns helt otroligt!
fler bilder kommer!

You have been the one for me

IDAG GÅR JAG UT 9AN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Don't you let me go again

Några dåliga bilder från idag!

Let me know

Blev ändrade planer för mig ikväll, istället för att fara in på hippo med Tingis så for vi ut på en barbacka tur hemma i skogen. Det var rätt så mysigt ändå:)
Imorn är det skolavslutning och jag får säga hejdå till gammla CH som har varit mig trogen en massa år!

I'm not coming home tonight

Är hemma från stan nu och sitter och leker lite i olika foto redigerings program och blir irriterad över att det inte funkar som jag vill...
Ikväll blire träning på hippo med Liten Röd och allt känns super!

It's never to late to change your mistakes

Snart börjar jag rulla in mot staden för att träffa Manda och Patric och sen vet jag inte riktigt vad som händer, har nyss gått en lång prom med Basse men blir att lunch hästarna strax innan jag faar:)

Let me through

Morgon på er! Har sovit som en sten tills nyss och drömt om min underbara klass, känns heelt sjukt att imorn är allt över..
Idag så är vi lediga eftersom det var bal igår så jag planerar att fara in till stan och träna med Manda någon gång under dagen och eftersom Maja ska in till hippo och dressyr träna Gucci tänkte jag se ifall jag kunde dra in Tingis samtidigt och kanske hoppa lite. Även om jag inte ska tävla henne kommer jag ändå fortsätta hoppa henne för det funkar ju.
Men får helt enkelt se vad som händer mer idag!:)

I'v been dreaming of us leaving

Balen var helt jävla underbar!
Vi har ätit gott, kollat på roliga bilder från frilufs liv och filmerna från när vi hade dans på gympan.
Sen så var det en DJ där som spelade och ALLA har dansat som fan!
Det har varit så sjukt jävla kul och alla har öst som satan och man har verkligen dansat tills man tror att benen ska gå sönder och lungorna sprängas men vi älskar det så jävla hårt!
Kommer verkligen sakna allt och alla!<3

Lägger upp lite bilder som jag har hittills men det kommer nog många fler i veckan!:D

We'll try again

Nu drar jag på avslutnings bal!:)

Say you need me

Är galet trött och funderar skarpt på att ta en tidig kväll!
Imorn börjar vi kvart över 8 och ska städa ut skåpen innan vi sen ska spela brändboll resten av dagen.
Våran klass har vunnit alla år i rad så nu måste vi ju vinna sista året också och bli de första som vinner alla år;)
Sen så efter skolan tror jag att jag ska följa med Becca till frissan som ska klippa sig och sen blir det hem och göra sig i ordning inför balen!
Maja tar båda ponnysarna imorn.
Men tror helt enkelt att det kommer bli en superdag imorn!:)
bjuder på en gammal halvful bild!

I sailed of to the sea

Blev att fara ut på en 2 timmars tur till sandvägarna idag! Det är verkligen hur kul som helst att fara och långgaloppera där och hästarna tycker det är riktigt jobbigt. Jag red Gucci och Maja red Tingis:)
Nu har vi precis ätit middag och snart ska jag få leka lite med Majas hår eftersom jag ska få fixa henne inför skolavslutningen på onsdag vilket känns kul, jag tycker de är superkul att pyssla med hår och smink, fast själv har jag ju bal imorn och total ide torka vad jag ska göra med mig själv... eller jag vet hur jag ska sminka mig men håret...

smink insperationen!

Could turn this all around

Släppte ut hästarna imorse och sedan dess har jag inte gjort speciellt mycket alls, var ute med hunden vid 9, sedan dess har jag typ legat ute och solat för det är faktiskt riktigt härligt väder ute!:)
Är ingen hoppträning idag så när Maja kommer hem så ska vi ut och galoppera på sandvägarna vilket känns huur kul som helst!

Just let me know

Det här har helt enkelt varit en grym dag!:D
Den började bra hemma hos mig med Manda och sen drog vi ju in till stan och såg filmen och den var faktiskt bra! Sen blev det matkoma på kina innan vi drog och tänkte matkoma av oss vid kajen. Sen när vi sitter där så ser vi att Patte C är där med Andreas, Ludde å hans tjej och deras kompis, fast hans tjej drog nästan direkt, men iallafall blev det att hänga med de ett tag och Manda och Patte C blev astaggade på att åka karusell på tivolit så då gick vi dit och kollade på de innan vi gick till frasses för killarna skulle käka.
Men det var riktigt trevligt och ett bra avslut på den här kvällen!:)
Nu är jag heltslut och ska sova, ska förmodligen släppa ut hästarna imorn också så klockan står på 08.00...

You me at six

Väntar på att Manda ska bli färdig och snart ska vi gå en promenad med hunden innan vi kör in till stan.
Bestämde lite spontant att dra på bio ikväll och se Snow white som hade premiär igår, Sen blir det att käka middag på kina efter det!
Tidigare idag har vi gått 2 långpromenader med hunden och varit ute och sprungit, vi känner oss såå duktiga just nu!

You and me have nothing to lose

Ligger i sängen just nu och väntar på att Manda ska vakna till. Gårdagen spenderades genom The Vampire Diaries maraton! Kommer förmodligen fortsätta se idag, sen ska vi också fara ut och springa, fast det regnar nu så det kändes väll inte så jättetaggat men men, blir att rida Tingis senare idag också:)

Are you ready

Man sitter verkligen av tiden i skolan nu, känns egentligen extremt onödigt att vara här.
Just nu har vi typ hål en timme innan vi ska ha "matte" det enda vi ska göra är fruktsallad, men fruktsallad tackar man icket nej till kan man ju säga!
Slutar ju senast halv 2 idag och sen bär det iväg till Manda, hoppas helt enkelt så en superdag!

Carry me through

Nu är morgondagen planerat och vad kan egentligen gå fel då?(A)
Blir att släppa ut hästarna på morgonen, fara till skolan, fara till Manda efter skolan och leta fram skorna jag ska låna till balen på måndag, fara in till stan och gymma, köpa med sig middag hem till oss, fara ut och rida Tingis och Manda får låna Gucci, sen duscha och göra middag!:D
Haha, gud vilken planerings nörd jag är!
Men hoppas helt enkelt att morgondagen ska bli super!:)

I know secrets about you

Blev att fara ut på en lång tur på sandvägarna med mycket galopp och gud så kul det var!
Hästarna tyckte det var buuskul men väldigt jobbigt. Vi har också hittat en väg till ett sandtag som vi ska pröva rida till någon dag framöver:)
Kommer bli super att fara och galopp jobba hästarna på sandvägarna någon gång i veckan nu under sommaren, Blir att biffa upp hästarna rejält nu under sommaren:)

I know, I will do better


Turn back time

Blev att svänga förbi stan en snabbis och tanka moppen och köpa en mango till imorn då vi ska göra frukstsallad på matten.
Gaaah känns helt galet att allt snart är slut!
Sitter nu och för en väldigt fin konversation på fb med Maja om när vi ska fara ut och rida. Blir att fara å galoppera på sandvägarna vilket låter riktigt bra i mina öron:)

Jag och Manda hatar inte fruktsallad!

Slow down, don't go away

Har varit ute och joggat Tingis i skogen en halvtimma och sen blev det att släppa ut hästarna på gräsdelen i hagen vilket de verkligen uppskattar!
Sen har jag sett lite på MTV Movie Awards och nu ska jag läsa på inför min redovisning om Hamlet imorn, sen är jag färdig med allt skoljobb!:D

Fight back

kom hem från ganska nyss efter några timmar på stan med Ludde. Det var trevligt och vi gick mest runt och snackade eller satt i solen. Men självklart när jag ska åka hem kommer det världens jävla regnstorm, heelt genom blöt-.-'
Gjorde klart stallet i morse och efter middagen blir det att fara ut en sväng med Tingis, Gucci får välförtjänt vila!

Between your arms

Dressyr träningen med Gucci gick bara bra. Han var fin och jobbade på och sköter sig så bra såå.
Pappa filmade lite från träningen så ska klippa ihop lite film sen och då kommer det lite från tävlingen i helgen också.
Är trött och slut och nu väntar sängen, imorn är vi lediga och jag vet inte riktigt vad som händer mer än att jag någon gång under dagen ska fara in till stan, men jag tar helt enkelt dagen som den kommer!

I'll never close my eyes again

Började halv 10 idag och det vi har gjort idag är att lyssna på en matteredovisning och sen hade vi lunch sen hade vi HK och då bakade vi kladdkaka och sen slutade vi.
Idag så vilar Röda och jag och Grå åker in till hippo för lite dressyrträning!
Blir att ta Majas dressyrplats eftersom hon är på klassresa och det ska faktiskt bli kul, jag har knappt dressyrtränat honom för tränare någonting så det känns bra att få ha en riktig lektion! Haha kommer förmodligen vara väldigt trött efter den, man får verkligen jobba på ordentligt för att få igenom honom:)
Nu ska jag skicka in mitt sista arbete i 9an och det känns hur bra som helst!

Never mattered anyway


Take me back to where we used to be

Fick en fråga igår vad som hände med Tingis på tävlingen och det är helt enkelt så att hon vill inte tävla med mig längre.
Hon går jättebra på träningar och framhoppningar med väl inne på banan så bara ballar hon ur, vägrar gå fram, tittar på allt och stannar flera meter ifrån och studsar.
Det finns verkligen ingenting jag kan göra för att få henne att lyssna, hon bara skärmar av sig och är inte mottaglig alls.
Det känns rent ur sagt förjävla jobbigt!
Just nu sitter jag i en situation där jag inte vet vad jag ska göra.
Jag vet vad jag borde göra men jag vet inte om jag kommer klara av det.
Vi ska pröva teorin om att det är att hon inte vill tävla med mig, jag själv är väldigt säker på att hon helt enkelt har blivit för bekväm med mig och så efter skadan och att ifall man sätter upp någon annan på henne så kommer hon skärpa ihop sig och tänka till och därför så ska Elvira Lundell få pröva tävla henne på hemma tävlingen i slutet av Juni.
Det ska bli väldigt intressant att se vad som händer och jag hoppas verkligen att Tingis skärper ihop sig och om hon inte gör det så, vet jag inte...

A world of promises

Blev två bra ridturer med hästarna idag:)
Började med att ta en barbacka tur med Gucci och sen blev det att rida Tingis och jobba med att få igång hennes bakdel och hon jobbade på riktigt fint och skötte sig bra!:)
Har även gått 2 halvtimmes promenader med hunden idag och gjort middag, känner mig duktig(A)

I need you like a heart needs a beat

Bara chilldag nu på skolan när man är klar med allt!
Är bara så otroligt härligt och jag har nog inte riktigt fattat att det snart är slut!
Slutar om ungefär en timma och då blir det att fara hem, promenera lite med hunden och sen fara ut och rida båda hästarna. Gucci ska bara skrittas/joggas och Tingis ska jag nog rida galoppjobb med, får helt enkelt se hure blir.

A place I can call home

Är verkligen helt slut efter den här tävlingshelgen, har varit jobbigt både fysiskt och psykist och gett mig massor att tänka på...
Tänker ta en tidig kväll och blir att stiga upp och släppa ut hästarna imorn innan skolan.
Sista veckan nu innan jag går ut.
Det känns så ovant att säga att "nu går jag ut skolan", iallfall grundskolan.
Det här sommarlovet ska bli det bästa hittills, vad som än händer!

L:c L:b med Gucci

L:cn idag gick riktigt bra, han kändes fin, kvick och lyssnade jättebra på mig och fixade till saker som jag fuckade up, men blev ett pet på sista i grunden då han trampade om innan, kom en utanför placering och jag var helt enkelt jättenöjd med det och honom!:)

haha L:bn gick väll mindre bra om man säger såå...
efter lååååång väntan så blev det våran tur. Han var jättefin på framhoppningen men sen inne på banan så kom vi aldrig igång riktigt. Till ettan så blev det för lamt och han skulle bajsa också så blev helt enkelt en pallnit och jag höll på att ryka men lyckades klamra mig fast i sista sekund. Blev helt enkelt att ta om och han hoppade 1an och 2an bra blev vinglig och kom nära till 3an så han petade den och sen till 4an som var en kombination med en maffig insprångsoxer ur bryt sväng så blev det vingligt och han hoppade av jättestort så det blev helt fel till andra hindret då han stannade igen och jag faceplantade i hinderstödet-.-'
Haha så nu har jag en spräckt läpp och ett uppsvullet ansikte men det är ju också charmigt..

Jag bryr mig inte så mycket i L:bn för det blev helt enkelt bara fel och han var lite trött och jag var för dålig helt enkelt.
Så nu bryter vi ihop och laddar om inför vindeln om 2 veckor!:)

L:c Tingis och Gucci

L:cn med Tingis gick som förväntat åt helvette.
Hon vill verkligen inte mer.
Våran tävlings säsong är över.

L:c med Gucci och Div 2 lag

Blev vädligt stressigt med framridningen då jag bara hade runt 5 hästar före mig och sen hade gummisnodden på min stigbygel gått sönder så det blev stessig framridning och jag lugnade aldrig riktigt ner mig efter det, sen var jag väldigt ledsen över Tingis så jag är verkligen inte nöjd med min prestation med Gucci var superduktig och hoppade jättefint och var med och kvick i benen och blev helt enkelt en nolla!
Eftersom det var lagklass så var det en A1A så då blev det att gå ut och vänta på omhoppningen.
Red bara omhoppningen individuellt eftersom vårat lag hade 4 fel och våran andra stöcke lag hade 0fel så våra lag kom 1a och 2a!:D
I omhoppningen så var han jättefin och verkligen med på noterna men fick ett pet på tredje hindret men vi hade överlägset snabbast tid men det blev en tredje plats ändå!:)

Så slutresultatet idag blev en 3a plats i L:cn individuellt och en 2a plats med laget!:)
Är sååå nöjd med Gucci för han var såå duktig men valde att stryka L:bn idag eftersom jag inte kände mig tillräckligt stabil för det idag.
Så imorn blir det att hoppa L:c L:b  med Gucci och då ska vi allt fajtas vidare<3

I told you to be strong

Nu säger jag godnatt och bjuder på en gammal gif:)

Always at your best

Hittade just det här på våran skol hemsida!

Vecka

Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag
19 Föräldramöte om unga och Internet, Sjöfruskolan PDF
20 LOV LOV
21 plan em, lektionerna slutar 11.30 Vårshow 18.30PDF
22 Skolresa åk 9 Skolresa åk 9
23 inlämning datorer 7B och 8B LOV inlämning datorer 7A, 8A, 9A, 9B
24 Skolavslutning
Nu börjar vi ju på V.23 asså är det bara 1 vecka kvar i skolan?!!
Asså jag tror ju nästan jag svimmar och den här veckan har vi ju typ inga lektioner alls och sen så är det bal nästa tisdag och sen skolavslutning!!
SOMMARLOV HERE I COME!!!!!!

All the other kids

Har nu ridit Tingis en stund på åkern ändå och hon var faktiskt riktigt trevlig vilket känns lovande inför imorn men samtidigt vågar jag verkligen inte hoppas på någonting. Har inga förväntningar på henne heller. Det blir ju ändå som det blir.
Är alldeles för trött för att orka rida Gucci så han får vila, men de gör inte så mycket. Har även putsat mina grejer och packat litegrann så det mesta är klart inför imorn.
L:cn imorn är ju laget också, första omgången så det känns faktiskt riktigt kul! Tror vi kommer kunna få ihop ett riktigt bra lag ändå!
Näe nu ska jag sluta skriva och försöka hålla all fokus på att hålla mig vaken ett tag till.

Just let me go

Kommit hem från lyckebo nu och är så otroligt trött att jag bara vill lägga mig ner på golvet och gråta.
Har sovit ungefär 2 timmar inatt..
Jag vet inte riktigt hur jag gör med hästarna idag, för egentligen orkar jag verkligen inte rida men det kändes inte så kul att låta de vila dagen innan, men tror faktiskt att de får göra de iallfall...