Run away tonight

sitter just nu hemma hos Manda och har just färgat hennes hår, eller hon har precis skjölt (?) ur hårfärgen:)
Förhoppningsvis blir de braa(A) Imorn så ska hon klippa sig också såå de blir spännandee!

Nu kommer hon tillbaka och ser frustrerad ut över att hennes smink har runnit:P

Näe snart ska vi käka middag och de blir grillad kyckling med nudlar, Mums!:)

vi hörs imorn för de blir nog ingen mer uppdatering idag:)


I can't help it

Aktiv tjej häär! Klev upp tidigt för att fara ut till stallet och rida bägge, och fixa allt praktiskt och nu är jag hemma, äter lunch och ska sen gå en sväng med hunden innan jag hoppar i duschen och moppar ner till stan för att träffa Manda:)

Ska också sova där ikväll så då vet ni ju hur de blir med uppdateringen, sämst alltså(A)

Näe har inte tid att blogga mer höörs!:)


To let you fly

Idag är en typisk "göra-ingenting-bara-ligga-i-soffan-och-zappa-kanaler-dag" De är faktiskt riktigt skönt att ha sånna dagar^^,
Maja har båda hästarna så hästledig är jag ocksåå^^, Just nu ligger jag i soffan och lyssnar på musik och sjunger mee^^

Näe nu ska jag forstätta sjunga halsen av mig haha höörs:P




saknar faktiskt de mörka håreet (A)

Om det ändå var så enkelt

Blev ingen boxercise för mig idag då de tog lite längre tid än jag trodde att vara i stallet:)

Red ut Tingis i skogen och hon var väldigt dryg och och pigg men men, hon lugnade ner sig lite mot slutet. Sen så hoppade jag Gucci lite på banan och de gick rätt bra:) Han var lite seg i början men sen när han fick börja hoppa tyckte han att de var buskul!:)

Hoppade 2 studs med ett galoppsprång till en liten bänk och sen ett räcke med galoppbom framför.

Jag är nöjd med honom och han hoppade fina språng:) Avslutade med 2 språng på 1m och han var högt över^^, Duktig pojke!<3

Ligger nu i soffan och funderar på att snart dra ner till stan och hämta mina biljetter till breaking dawn innan jag återigen far ut till stallet för att ha insläpp.


Turn the lights on

efter en sköön ( och behövlig! ) nattsömn känner jag mig ganska pigg och har nu käkat frukost/lunch och ska snart moppa ut till stallet:) Ska rida båda i skogen innan jag far och tränar på boxercise. Såå vi hörs sen!!


Stay true stay you


I'll never be able to replace you

IIIHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!

Har lyckats knipa de sista biljetterna till Breaking Dawn den 16 klockan 21!! OMG är typ ööööööverlycklig!
Har fan väntat ett helt år!

Iallfall åter till normala världen som inte innehåller några vampyrer ( :( )

Åååå, måste bara berätta om min hemska morgon!
Jag hade ställt väckaren på halv 7 så jag skulle hinna duscha och tvätta håret. Sen går jag och lägger mig och när jag slår upp ögonen och tittar på klockan så visar den 07.57. Först kopplar jag inte riktigt vad klockan var tills jag insåg att HELVETE JAG BÖRJAR OM EN KVART! Så paniken när jag rusar runt i mitt rum och letar efter mina mjukis byxor och hårsnoddar samtidigt som jag ska äta frukost och lyckas komma på varför klockjäveln inte ringde! MEN jag lyckades faktiskt hinna i tid till vi började! Snacka om att vara snabb!?:P

iallafall så har jag ÄNTLIGEN lov vilket känns underbart! For ut till stallet (efter ett stopp på maxi 37.90 kr kilot!!) hann precis ta in Tingis innan de började spöregna. Red henne ett tag på banan i regnet och de gick väll helt okej. Inte överdrivet bra men inte dåligt heller. Hon uppskattade inte vädret så speciellt mycket och bjöd på några bakutsparkar och luftsprång...gulligt -.-'
Gucci fick vila, kände inte riktigt för att dra ut i äckelvädret igen! Sen så var de bara att moppa hem och jag klarade mig utan att drunkna!

Imorn blire nog att ta hästarna på morgonen innan jag far och tränar med Becca på boxercise och sen blire ut till stallet igen och ta insläpp:) Bliir noo super!:)



oranga håree, fast såg ju mera ljusbrunt ut däär..


I'll be hole again

Hihihihi, vad tycker ni om min nysläppta bomb? Spännande vaa? Ska göra ett inlägg om de här senare^^,

Iallfall känner mig sjuuuuuuuuuuuuuukt stolt över mig själv som efter 6½ timme ÄNTLIGEN är klar med boken om mig! Om inte jag får MVG nu så kommer jag seriöst att strypa min lärare!

Haha sen måste jag baara svara på en kommentar som jag tyckte var lite rolig och jaa, ifall en kille drog ner byxorna på mig i klassrummet skulle jag förmodligen skämta bort de. Jag är ganska oblyg av mig såå (A)

Näe nu ska jag bara kolla bloggkoll innan jag gör kväll. So prov imorn som jag måste ha MVG på!


To good to be true

Dags att börja packa flyttlådorna för efter årsskiftet flyttar vi in i våran hästgård i stöcke!


The best of you

Kan ju säga att de kommer bli grymt kul att klippa ihop filmen från hoppträningen igår!

För övrigt skötte sig Tingis jättebra och hon var väldigt laddad och pigg men lyssnade samtidigt väldigt bra vilket jag är lite förvånad över för när hon är supertaggad brukar hon inte vara den som lyssnar :P

Ni kommer ju som sagt se vilka övningar som vi gjorde så jag ska inte skriva så mycke om de men det var helt enkelt en bra lektion med en duktig häst:)

Nu ska jag typ äta frukost innan jag far till skolan, kände just att jag inte orkar fixa mig idag.

Ikväll får Gucci vila och jag ska ta ut Tingis i skogen, och Imorn blir de tvärtom och då ska jag också raka Tingis som har satt extremt mycke päls!

Näe frukost var de vi höraas:)



Forever isn't long enough with you<3


Someone like you

Vad tycker ni om våran Vampire Photoshoot? visst blev de riktigt coola bilder? ;)

Har varit ute i stallet idag med Maja och vi red runt sjön i 45 minuter och de gick baaara bra, hästarna skötte sig fiinfiint! :)

Imorn blire hoppträning med Tingis och de ska bli kuul!:) Vi tänkte faktiskt att jag skulle ha på mig hjälmkameran så får ni se hur det ser ut att hoppa Tingis, kul va!?
Sen ska pappa också filma från läktarn så man får se de från två vinklar så jag ska klippa ihop de^^, coolt va!?

Ska bli kul att se resultatet!:)


You'll never know whats hiding in the dark

Vampire photoshoot.






















Modell: Amanda
Smink: Jag
Foto: Jag

Keeping my fingers crossed

Gårkvällen spenderades med Manda och innehöll mycke TVD seende, en vampyr sminkning och en photoshoot ;)

Jag fick alltså leka makeup artist och fotograf medans Manda fick ställa upp som modell, så nu väntar jag på att Manda ska skicka några bilder som jag kan visa upp, en del blev faktiskt riktigt coola efter lite redigering.

Den här dagen har iallfall bestått av att vara i stallet och hålla hopp/markarbetes lektion för Signe och Maria och de var roligt och de verkade nöjda med övningarna, resultatet och min undervisning. Jag tycker mest att de är kul att få leka ridlärare:P

Sen red jag Tingis samma övningar som de gjorde och de gick bara braa :) Hon var lite stel i sidorna men jag har ju inte ridit igenom henne på ett tag heller, så de ska jag göra framöver i veckan:)

Nä nu har Manda skickat bilderna så jag ska ladda in de och här hittar ni min insperation till sminkningen:)

http://nyheter24.se/modette/lindahallberg/2011/10/21/halloweentutorial-vampyr/


I will carry you

Tog hästarna på morgonen och de var faktiskt skönt att vara ute tidigt:) Red Gucci på banan och han var suuperfiin!! Longerade sedan Tingis och de gick också suuper.

For sen hem och duschade och mötte upp Manda på stan och vi gick mest runt och kollade på saker innan vi satte oss å fika på waynes. Sen for vi hem till Manda och har sett om alla avsnitt av TVD från säsong 3 och jag kan fan inte vänta tills nästa fredag!!!

Näe ska fortsätta vara social nuu seeyaah^^,


Run away all the time

Nu kommer filmen ;)

Ganska dåligt ljud men ni får vässa öronen^^,


Doesn't it hurt

Nu är jag hemma från stallet och ridturen gick braa:) Fast Gucci hade lite damp och då blev Tingis sur och kickade mot de.

Iallafall så har vi faktiskt filmat lite grann från ridturen i en lite annorlunda vinkel ;)
Ska klippa ihop och ladda upp den nu;)



Looking for a reason to stay

Hemma från skolan nuu:) For ner en sväng på stan för att fixa min praoplats V 45 och ska nu fara ut till stallet om bara SNIGEL maja kan förmå sig att snigla liiite snabbare -.-' Hon måste ju vara den långsammaste personen i hela världshistorien!!



I'm bulletproof

Om och om igen låter jag samma låt stå på replay


Pull me closer to you

Sitter framför datorn och lyssnar på ny musik som uppskattas rejäält!:)

Tog båda hästarna idag och red ut i skogen och bägge var mega damp pigga!!

Red först Tingis och hon ville bara springa hela tiden och jag försökte galoppera mycket och de uppskattade hon och låg på väldigt mycket!

Tog sedan ut Gucci och han var också väldigt pigg. Lite småå tjaffsig i munnen nu första dagen på bett efter en vecka så jag försökte vara så mjuk i handen som möjligt när han var så pigg. Han fick också galoppera ganska mycket och det gillade han:)

Imorn så blir de jag och Maja som far ut och galopperar i skogen på bomstigen. Vi får helt enkelt se vem som rider vem men förmodligen kommer jag ta Tingis:) Hon är den som är mest svårkontrollerad av dee ^^,

Näe jag är fortfarande dyyyngförkyld så jag ska försöka gå och lägga mig snart, har INTE tid att vaa sjuuk.

Hoppas ni haft en bra dag och godnatt på er!:)


As my colors fade out

Är dyyyyyngförkyld men har varit i skolan ändå. Har inte tid att vara hemma nuu. Har tagit hem min självbiografi som ska in nästa vecka och jag har rätt mycke jobb med den kvar. Men jag brukar jobba väldigt effektivt när jag kommer igång:)

Näe nu ska jag se på tv å sen plugga hörs<3


Torn in two

Men kan man älska regnet mer eller? Red Tingis i typ 20 minuter innan jag gav upp. Då höll bi typ på att drunkna/blåsa bort! Gucci fick en ofrivillig vila och jag tog insläppet tidigare eftersom alla hästarna ville komma in.

Maja ska ta hästarna imorn och jag lär sluta skolan typ aassent eftersom jag har kvarsittning^^,
Men de är för att jag for tidigare när hästarna var hos tandläkaren såå, men de känns rätt okej ändå nu när jag har så galet mycket att göra!

Näe nu ska jag snart gå en prom med hunden.


Fall apart in parts

Nacken känns bättre nu men är fortfarande stel, förhoppningsvis så blir de bättre och inte sämre framemot dagen. Ska ha båda hästarna och insläpp idag så jag har juu de jag gör idag.

bloggtorkaaa.......

I turn my back and walk away

Nackspärr fortfarande och pappa ska försöka få tag på någon sjukgymnast som jag ska åka till isåfall. Hoppas på att få en akut tid för de känns typ som om nacken ska gå av ifall jag vrider den...

Så rida kan jag inte så Maja fick åka och rida båda medans jag ligger här som en handikappad grönsak!:S

Något som piggade upp var iallfall ett litet paket från världens bästa faster innehållandes ett coolt örhänge^^,

Ikväll blire mentor möte på hippo och sen blir de skoljobb när jag kommer hem.



I'm not gonna let you close enough to hurt me

Nackspääääääääääääääääääääärr!!!!

Har så förjävligt otroligt ont i nacken och kan typ röra den 3 cm åt sidorna :S Har ingen blogglust just nuu heller så fattar inte riktigt varför jag skriver meen..


Can you feel it, I can feel it

Hade just planerat att skriva värsta bra in lägget men nu när jag tänkte efter på vad jag hade tänkt skriva så märkte jag att de inte alls var nåå bra..

Iallafall har vi varit en sväng förbi stöcke för att hämta hörselkåpor eftersom jag ska raka Leo och Lettir idag och planerar att fara ut till stallet, Maja följer med och skrittar Tingis medans jag skrittar Gucci och sen så ska jag klippa hästarna vid 4 och sen har jag insläpp vid 6 så imellan de så hinner jag ju göra allt praktiskt och sen ska boxen höststädas:)

Kan ju bjuda på nå bilder från våran promenad igåår^^,










Tick tock goes the clock

Hemma nu en stund efter en dag på stan med Manda och efter att ha varit i stallet:)
Känner mig duktig då jag bara köpte ett puder, som verkligen behövde eftersom mitt var slut.
For sedan ut til hästarna vid 4 och gick en promenad med de i skogen, en häst i varje hand och en borstade jag och gav de mat innan jag släppte ut de i hagen och for hem.

Nu är jag hemma i typ en halvtimma till innan vi får hämtning av Magnussons för att fara på middag däär. Det blir säkert trevligt :)


You know just what to do

Mycke piggare idag! Känner mig feberfri, inge ont i halsen och ingen huvudvärk!:D Om de inte var för att jag var så otroligt stel i kroppen så skulle jag tro att jag bara inbillade mig igår..

Iallafall så ska jag möta upp Manda på stan vid 11 och då blire Kina för heela slanten!:)
Sen blir de att gå på stan ett tag innan jag far till stallet med Maja och skrittar hästarna och sen ska vi iväg på middag till Elin å hennes familj såå då blire förmodligen att prata häst heeeeeeela kvällen men då kan man ju åtminstånde ta del av samtalet^^,

Näe dags att börja dra sig mot bussen hörs!:)


After everything we have been through

Ligger utslagen i soffan och har jusst tittat på de senaste avsnittet av The Vampiren Diaries som mååste vara den bästa serien någonsin!!
Annars är jag väll rätt sur över att mina planer för dagen gick åt Hvete, skulle ha träffa Manda på stan efter skolan men så blev det ju ickke...
Men hoppas på att kunna träffa henne imorn istället om jag är piggare.
Hade ju också inplanerat att fara å träna imorn men de blir ju inte så heller...

Näe nu ska jag sluta deppa och hoppas på att må bättre imorn :)

          

I stumble and I fall carry me through



Feber.
Askul...

Men jag fattar inte hur den kunde komma så fort för på dan igår var jag jättepigg och mådde bra sen på kvällen ute i stallet började jag känna mig trött och få huvudvärk, sen när jag kom hem kändes de som om jag hade feber för de typ "ilade" i kroppen så jag bestämde mig för att gå och lägga mig halv 8 somnade som en sten och vaknade halv 3. Har sen legat vaken och typ frysit och haft jätteont i halsen till kvart över 6 dåjag gick upp. Då tog jag ipren och halstabletter och gick å la mig igen klockan 8 och sen sov jag till 10.
Känner mig lite piggare med ipren i kroppen men fortfarande "ilig" i kroppen:S

Tur att Maja skulle ha hästarna idag då.

Nu ska jag passa på att städa badrummet hörs<3



You got to like my style

Sitter här och är asglad och pepp av en speciell anledning som jag inte kan säga och ska försöka ta tag i mitt tyska plugg. Men det känns ändå rätt bra nu så jag tror jag kan det mesta:)

Iallafall så hade vi ju ut tandläkaren till stallet och Gucci såg bara fin ut i munnen bortsett från en 1cm stor vargtand som vi fick dra ut så nu ska han ridas på hackamore mellan 1-2 veckor:) Sen har han ju ganska tjocka mungipor som han har haft innan han kom vilket också för de bra att rida på hackamore för att försöka få de att lägga sig lite.

Tingis hade lite hakar på högersida och hade därför ett litet sår i kinden och en tendens till en början på vänster lan, men det är inget allvarligt och de kommer läka ut på nån dag och nu blev de ju också vaccinerade så då ska ta ändå ta de lugnt i 4 dagar:)

Hoppas på att Gucci funkar på hacka för annars blir de ju lite jobbigt, men jag har ju ridit honom på det en gång och de gick faktiskt helt okej, men han förstod väll inte riktigt allt men de är ju en vane sak:)

Näe tyska plugg for the win!


Thoughts running through my mind

Känner att uppdateringen suger nu förtiden men känner att jag inte riktigt orkar ta tag i den.

Iallfall så red jag Tingis en stund på banan idag, blev bara lite enkelt i alla gångarter och försökte också få henne att lossa lite i sidorna då hon var väldigt stel och betfast i vänster, fick bråka lite grann men sen släppte de rätt okej och då gav jag mig. Annars är hon pigg men lite små tjurig, men sen är hon brunstig också så då är hon alltid extra tjurig^^,

Imorn blir de att sluta till lunch för att fara ut till stallet när tandläkaren kommer och sen blir de hem och plugga inför tyska prov på tordag. Har ganska mycket i skolan just nu faktiskt.

Imorn ska matteläxa in, Tyskaprov på torsdag, skriva om min krönika, göra klart boken om mig, No prov, bokredovisning tisdag och musikredovisning på ett arbete om 70 talet som vi ( Becca och jag ) knappt hunnit börja på. Känner att de är dags att ta tag i lite saker typ nu så kah ska sätta mig och skriva krönika typ nu!

btw så tänkte jag bjussa på en bild på vårat klassfoto, tur att bilden är suddig för man ser ju ut som ett mongo-.-'


We'll make it



Lite högt tempo på andra dagen men samtidigt bättre avstånd än första. Men vi har tid att fixa till sånt:)

Can you feel something is different

Tingis är fräsch igen!:D

Jag och mamma skrittade ut i skogen typ 40 minuter och sen red vi ner till banan så mamma kunde titta medans jag travade henne. Kände dirket att hon var ren nu å de sa mamma med så nu är de bara att köra igång som vanligt igen:)

Så imorn rider jag en stund på banan och sen så ska de tandkollas och vaccineras på onsdag så då får de vila/skritta till på lördag så de blir nog braa:)

Näe nu ska jag fixa med tävlingsfilmerna!:)


You have no clue what you'r doing to me

Sitter hemma och har laddat hem Grooveshark till mobilen och sitter och lyssnar på musik som groove bestämmer eftersom annars måste jag betala för att kunna använda mina egna spellistor men de gör ju ingenting eftersom jag på något sätt måste ha ställt in på min musikstil för de kommer bara grymma låtar som jag aldrig har hört förut ^^,

Iallfall idag så ska jag och Mamma fara ut och skritta ponnyerna efter middagen och sen ska vi ta ner Tingis till banan och kolla hur hon rör sig och hoppas på att hon är helt hundra nu!


I am not afraid of walking alone

Efter tävlingsdagen slut så for jag ut till Tingis och skrittade henne barbacka på hacket ett tag på banan och skruttan är taggad till tusen och skulle förmodligen älska att få komma ut och galoppera av sig..
Trotts våran lugna stund på bjussade hon på en liten stegring och studsade runt litegrann, sötnoosen dååe<3
Synd att hon har så dålig respekt för Hacket för hon älskar verkligen att ha de men de är typ omöjligt att göra annat än skritta på de för annars kör hon bara ner huvudet mellan benen och draaaaaaaaaar och de är ju inte speciellt bra!

Imorn ska jag försöka trava henne lite på banan och känna hur hon känns och förhoppningsvis är hon bra nu, trotts de så har hon kvar gallan ( som vi börjar misstänka kan vara ett överben ) men vi får helt enkelt se. Är hon inte bra nu så ska vi be vetrinären kolla på henne på onsdag då vi ändå ska kolla tänderna på hästarna och vaccinera. Ska bli intressant att se hur Gucci ser ut i munnen. Han har förmodligen lite hakar och nån vargtand och han kan säkert ha gamla sår i lanarna också men jag hoppas inte på de:)


Gucci L:c L:c

Eftersom min kära mobil inte riktigt vill sammarbeta har de ju inte blivit nån mobil bloggning men iallfall helgens resultat!

Lördag L:c

Han kändes heeeelt underbar på framridningen och framhoppningen, lugn, lyssnade super och väntade på mig och allt kändes toppen!
Sen inne på banan så fortsätter han att vara underbar men jag klantar till mig och blir passiv och sätter inge bra tryck i honom vilket resulterar att vi kom nära 3 linje till 4 där vi fick 2 pet men resten av banan gick rätt bra och kan inte annat en klandra mig själv för min passiva ridning!

Men bestämde mig för att stryka L:bn då jag behövde få igång ridningen bättre!

Söndag L:c

Kändes lika bra idag och allt flöt på super men inne på banan får jag beslutsångest till första hindret och vill ta en halvhalt men ändrar mig och trycker på istället, korkad idé, och snällhästen hoppar ett megasuper språng vilket gör att han inte räcker över och vi river bakbommen, men efter de så skärpte jag till mig och fick igång ridningen mycke bättre så vi slutade på bara 4 fel för nedslaget i början men var helt klart jättenöjd med honom!:)


Slutsats!

Superduktig häst som klippte hinderna utan problem och de kändes enkelt för honom och sen måste vi bara bli mera samspelta så vi hittar bättre avstånd och jag hittar bättre ridning men sen tar det ju också typ ett år innan man har ridit in sig på hästen och jag har ju bara haft Gucci i 5 månader:)

Filmer kommer imorgon!:)



BTW ALLA SOM FOTADE FÅR GÄRNA SKICKABILDEEER!:)

I swear man I don't have a gun

Rullar mot stallet snaart och har fortfarande inte kommit på hur man mobilbloggar, så vi får ju se hur de går med uppdateringen(A)

Om det var så enkelt

Har legat i min säng ett tag och försökt förstå hur man mobilbloggar med min nya beebis men den vill inte riktigt sammarbeta på den fronten men jag hoppas att jag förstår mig på den snaart(A)

Iallfall tävling idag med första start klockan 4 och jag startar sist av D-ponnyerna så de är väll då jag hoppas på att gå in och knocka ut de som ligger placerade^^, Men som sagt så kör vi på bra rundor!
Sen får vi helt enkelt se ifall jag hoppar L:bn det beror på känslan i L:cn, tänker INTE starta om de inte känns bra!

Näee ska pallra mig ned och käka frukost/lunch och sen hoppas jag på att kunna mobilblogga underdagen om jag förstår hur man göör^^,


Are you gonna go my way

Har sovit nån timme idag och tittat på Abduction med Taylor Lautner och filmen var riktigt braa och han är ju så snygg att man typ dööör^^,

Imorn är de hippotävling och jag planerar att vara me för jag tänker inte låta huvudvärk stå ivägen!!

Men nu ska jag fortsätta see idol hörs!<3

                           

If I only could make a deal with god

Mår åt HHHvete idag! Har fetaste huvudvärken, mår illa och känner mig helt död...
Maja fick ta Gucci idag och jag ska försöka sova och hoppas på att vara pigg imorn för jag vägrar missa tävlingen helt och hållet!!


If only you

Dålig uppdateriiing sorry!

Iallfall så var de ju stan igår, fått ny mobil, Samsung Galaxy Ace, varit och kapat håret typ en dm sedan varit och tränat på Boxercise och de gick baaara bra:)

Idag så har Maja ridit Gucci medans jag gjort allt praktiska och tagit hand om Tingis för att sedan snabbt kunna fara ut till hippo och spåna boxar/spiltor inför tävlingen i helgen:)

Imorn blire då att packa, putsa och fixa inför tävlingen och känner mig faktiskt superladdad!:)

Näe nu ska jag kolla runt lite på datorn innan jag tar en tidig kväll!

                          

Nobody said it was easy

Så jävla dålig taiming.

Tingis markerar på höger bak, hon har en hård galla där som kommer förmodligen från en sträckning eller någon lättare vrickning. Hon ska vila nu veckan ut och kollar henne igen på måndag eller tisdag, förmodligen är de borta redan till  helgen men blir att skippa tävlingen ändå.

Känns bara så fucking jävla surt!

Men tur att jag har Gucci också<3


Falling into enemys hands

Alltid är det nått.

Fan...


Day 10

10. 10 saker du inte visste om mig

1. Jag skulle nog aldrig ha börjat med hästar om inte min mamma satt mig på ridskola

2. Jag är ofta väldigt ärlig om vad jag tycker om folk/saker m.m men ibland är jag nog lite för ärlig

3. Om jag var ett djur skulle jag vilja vara en fågel, för de skulle vara så underbart att sväva högt genom luften

4. Jag hatar mitt supertunna hår!

5. Jag beundrar människor som vågar vara sig själv

6. Jag hoppas att innan jag är 18 har jag startat MSV med både Gucci och Tingis

7. Om jag hade tid och pengar skulle jag vilja köpa en storhäst

8. Jag önskar att jag hade mer tid till att träffa mina vänner

9. Jag skulle verkligen vilja fara utomlands med en kompis

10. Jag funderar på att ha kvar Tingis även om jag blir för gammal för att tävla.


Breathing your love

Imorn så ska jag ju klippa mig och jag funderar på någonting sånt här:

                               
Kanske inte riktigt så med luggen men iallafall så på längd och stil(A)


Kommer aldrig låta dig få se mig svag

Haalvdag är baaara sköönt kan man ju säga!! Hoppträning ikväll, sista innan tävlingen och de ska tydligen vara banträning med omhoppningssvängar vilket låter super!!

Har också kollat startlistorna och jag säger bara att de kommer inte bli lätt att plocka placeringar. De är så sjuuuuuuuukt tufft motstånd att man kommer få rida uta Hvete ifall man ska lyckas placera sig så nu hoppas jag verkligen att jag och Tingis/Gucci verkligen skärper till oss och presterar på topp!:)


Walk with me

Hemma från stallet nuu:) Jag och Becca for ut till stallet och red i skogen med Signe och de gick bara braa :) Hästarna tyckte de var rooligt att få komma ut tillsammans.

BTW kan ni se min nya design?:D Om inte tryck F5.

Imorn blire hoppträning med Tingis och jag går också halvdag dåå. På onsdag får de vila och sen ska jag och Becca på stan och vid 15 ska jag klippa mig^^, Känner verkligen att de var dags nuu!

Näe nu vill MaPa ha datorn vi hörs:)


You belong with me

Här kommer filmen från tisdagsträningen och som sagt så är ju ponnyn liite taggadd^^,


Day 9

9.Om du fick byta liv med någon för en dag vem skulle det vara och varför?

Hmm.. de vet jag inte riktigt, men Nina Dobrev kanske? Hon är så sjuukt fin och verkar vara en underbra människa helt enkelt^^,


As long as you stay I'll be fine

Och dagen till ära har jag inte gjort ett piss(A) men de har faktiskt varit sköönt och träningsvärken har inte precis blivit bättre, snarare värre :S men sen så tog man ju inte i dåligt mycke heller! Jag kan verkligen rekomendera att gå dit för damn vad kul de är på samma gång!:)

Imorn har jag båda hästarna och de låter som om Becca ska följa me mig ut och rida vilket blir suuper isåfall:)



Falling down

Träningsvärken sitter på sin plats som jag misstänkte och den lär förmodligen vara olidlig imorn men de känns ändå bra(A)
Idag ska Maja ha hästarna och jag ska ligga död hela dagen och inte göra nått speciellt, huur skönt!
Skulle nyss ha skjutsat ut Maja men tror ni inte moppejäveln vägrar starta! Börjar ju få nååågot psyk snart! Jävla skrot moppe! Hoppas pappa kan fixa de annars blire typ å lämna in den på lagning igen...å jag som just fick tillbaka den..

Day 8

8. Min största rädsla inom ridsporten
Typ att krascha rakt igenom ett hinder och att hästen bryter benet och måste tas bort:S

I can't replace you

Var en duktig flicka idag och klev upp 8 och var ute i stallet vid 20 i 9, red båda hästarna:)
Först for jag ut och galopperade Gucci på vägarna och de gick verkligen jättebra han lyssnade mycket bättre idag men sen blir han ju också så gryyyyymt taggad i hoppningen också(A)
Sen så red jag Tingis på banan och de gick verkligen sjuuuuuuuuuuuuukligt dåligt! Eller först gick de jättebra och hon gick super men sen helt plötsligt när vi gör serpentiner så ser hon någonting på bortre långsidan och efter de var hon helt uppskruvad så fort man red förbi där och bara spände till och blåste upp sig och jag fattar verkligen inte varför! För det fanns absolut ingenting där borta. Så resten av passet gick uruselt eftersom hon var helt uppskruvad:S
Sen for jag hem vid 12 och käkade innan Becca kom hit och sen for vi på ett 1½ timmes träningspass på boxercise! Asså fyyyyyyyyfan vad jobbigt det var!! 50 minuter stenhård fys och 40 min slagträning. Asså efter typ 20-30 minuter trodde jag att jag skulle kräkas för satan vad man pushar sig själv! Men känner mig grymt stolt ändå för de kändes så sjukt skönt att få träna ändå och kommer förmodligen ha vääärldens träningsvärk imorn och jag vill inte ens tänka på hur de kommer kännas på måndag!
Näe nu ska jag se idol reprisen som jag missade igåår hörs!:)