I bleed it out

Snabb update nu!

Red Gucci på banan idag för att jobba honom mera. Gick super och han var riktigt fin och mer avslappnad idag, galoppen var lugnare mjen man märker tydligt att högergaloppen är mycket svagare än vänster för han har svårare att bära sig och vill gärna gå på mer och blir stark i vänster handen. Trotts de är jag mycket nöjd med honom :)

Tingis hade tappat en sko igår under tiden jag red och de var förmodligen därför hon kändes så konstig...Känner mig oerhört korkad som inte märkte det förän idag -.-'  Våran superbästiga hovslagare hade tid att komma ut och slå på skon igen men Tingis fick ända halv vila, red runt lite barbacka i grimman på banan i skritt och trav och hon var supersnäll!:D

Nu, äter jag lunch och ska hoppa i duschen och sen bär de iväg till moppekurs och sen möta upp Becca och köpa till ikväll, hem duscha byta om, möta upp Manda , dra till Becca och sen blire parteeeyy :P ahha skojja bara men vi sees pusshejj<3


Sorry for everything

Tingis var jobbig idag igen -.-' Hon var springig och stressad och hade svårt att slappna av och ibörjan blev jag arg och irriterad på henne men sen så intalade jag mig själv att jag måste lugna ner mig och henne och sen så travade jag runt ett tag för att få henne att slappna av och vila bättre på steget. Hon släppte ganska bra i slutet så då gav jag mig. Maja red Gucci och han var springig och tittig och lite ovillig till att jobba men i slutet gick han rätt bra för henne :)

Imorn ska jag rida Gucci på banan och försöka jobba igenom honom och Tingis ska få en tur i skogen :) Sen ska jag till stan och ha moppekörning sen ska jag nog möta Becca och köpa det vi ska ha till kvällen och sen blir det hem, duscha, och fixa sig och sen blire iväg igen :)

Ska nog sova nu ska upp ganska tidigt imorn :)<3


So sick of all these stupid games

Gick hem från skolan i morse. Mådde superilla och kändes mig allmänt konstig. Gick hem och somnade som en sten vid 10 tiden och vaknade klockan 1. Nu mår jag rätt bra igen förutom att jag är jättetrött.
Ska eventuellt åka ut till Tingis på kvällen efter middagen men det beror på hur jag känner mig. Annars så får Maja ta båda.

Lite mer frågot har jag fått om Gucci och jaa han är pigg att rida och han kan vara rätt stark, iallfall vid hoppningen men sen har man ju inte hunnit lära sig hur man ska rida honom än och det tar ju ungefär 1 år innan man hittar varandra. :) Vi fick med lite utrustning som, täcken, träns, benskydd men sen fick vi inte så mycket mer så vi har ingen sadel till honom just nu men Tingis sadel verkar ligga bra på honom, vi ska prova rida med en lerpadd så vi ser hur de ser ut och ifall den passar ska vi leta en dressyr sadel åt honom:) För jag kommer ju aldrig hoppa de samtidigt så då är det enkelt att bara byta sadel imellan :) Sen så kan man rida i dressyr sadeln i vanliga fall:)

Näe ska försöka ta mig upp er soffan och dricka något och sen ta en prom med hunden:) Hoppas ni själv får en trevlig kväll så hörs vi pusshejj<3


I'll make things right again

Idag fick båda ponnysarna en tur i skogen tillsammans:) Maja red Gucci som var rätt pigg i början men lugnade ner sig sen mot slutet och tyckte det var kul och spännande att komma ut:)
Tingis däremot betedde sig som ett mongo -.-' Hon var först superspänd och sen blev hon jättestark och springig och sen blev hon "rädd" för osynliga saker i skogen och sen höll hon på att dö när hon upptäcke att de stod en gubbe och fiskade vid sjön -.-' Höll på att få psykbryt på henne. Gucci däremot skötte sig exemplarsikt! :)

Ska bli så spännande att börja jobba med honom nu:) Maja ska ha honom imorn också och sen ska jag ha honom lördag, söndag:)

Till dig som undrade så är Gucci 6 år och fyller 7 om 3 veckor ^^,<3

Aa just sen blev min moppekörning inställd idag :( min lärare skulle till sjukhuset för de var nå stört med hans öga så jag ska köra på lördag istället:)

Nu ska jag fortsätta se på semster duellen ha dee bra pusshejj<3


There is no forever, forever is just a couple of years

Då är man hemma nu och snart ska man börja dra sig mot trafik skolan igen, körning i stads trafik står på schemat och jag försöker intala mig själv att jag inte kommer, krocka, köra in i någonting, ramla omkull eller köra på någon^^, Haha men det borde inte vara såå svårt ändå^^, Det svåra för mig var att hålla balansen när jag skulle stanna eftersom mina tåspetsar preeeeciis når ner till marken -.-' Men min egen moppe är mindre så då når jag lite bättre iallafall :)

Näe, nu ska jag kolla lite trafikregler och sen springa en sväng med hunden innna jag far önska mig lycka till pusshejj<3


Everything will be alright

Visst är han superdupermega söt!!:D<3

Jag förstår att det är många som undrar nu hur det ska bli med honom, varför vi köpte honom, vad vi ska ha honom till, vems ponny det är o.sv så jag tänkte svara lite på det nu :)

Vi köpte honom för att vi ville ha en ponny till. Maja är ju mer dressyrintresserad och Tingis är ingen bra dressyr ponny om de är tävla man vill göra och jag känner att jag skulle vilja ha någonting att jobba med innom hoppningen och såklart dressyr också. Eftersom jag har 3 år kvar på ponny och Maja har 6 år kvar på ponny så tänkte vi att om vi köper någonting yngre som jag kan vara med och utbilda,rida och tävla så har jag honom de 3 år jag har kvar och sen när jag fyller 18 är tanken att Maja ska ta över honom helt och hållet och ha honom i de resterande 3 åren :) Det vi ska ha honom till är då både hoppning och dressyr.

Han är utbildad L:c hoppning och L:b dressyr men har kapacitet för att gå långt inom båda diciplinerna :)
Jag kommer att rida honom minst 3 dagar i veckan och sen ska Maja ha ungefär 3 dagar och den fjärde dagen så har han vilo dag så då kommer antingen MaPa att ha honom eller så tar någon av oss honom :)

Tingis kommer jag ha 5 dagar i veckan som nu och sen har Maja henne 2 dagar som vanligt :)

Hm...vet inte riktigt vad mer ni vill veta men då är det bara att fråga:)





Little star, I promise you'll be big





















Let the light shine on me

HAN HAR KOMMIT!!!

Han kom vid 5 tiden idag med lastbilen och nu har jag ganska nyss kommit hem från stallet:)
Han var väldigt lugn ändå med tanke på att allt var nytt och han har druckit massa vatten och fått betfor och massa äppelbitar och några morötter:) Han kom till ro väldigt snabbt och var väldigt obrydd om de andra hästarna och de kändes väldigt tryggt att lämna honom över natten :) Han fick såklart bara gå omkring idag och bekanta sig med miljön och imorn ska jag och Maja fara ut i skogen med Tingis och Gucci :) Eftersom Gucci inte har någon sadel så kommer jag förmodligen få rida Tingis barbacka imorn men de är inga problem för hon är ju såå snäll^^,
Tingis fick sig en promenad i skogen idag på en halvtimma och de gick bara bra hon följde mig som en liten hund^^,<3 Lill gummsan<3

Tog iallafall med mig kameran till stallet nu när Gucci kom så jag har massa bilder på honom som jag tänkte lägga ut :)

Bilderna kommer i nästa inlägg!:)


I think this is for the best

Första körningen av Moppekursen avklarad:) Tränade på att krypköra på en 8, tvär bromsa och start i backe :) Gick ganska bra förutom att de var svårt att köra på 8an innan man fått in känslan:) Deras Moppe vad båda högre och tyngre än min så jag hade lite problem med att stanna och sätta ner fötterna eftersom jag nådde preeeecis ner med tårna:P
Hann inte köra i stan som planerat eftersom hon som körde före mig drog över sin körning i 20 minuter så de får jag göra på torsdag :)

Sitter just nu i soffan och halvsover och är riktigt trött och väntar på att mamma å pappa ska ringa och säga ifall Gucci kommer idag eller imorn så man kan ta en power nap ett tag^^, är verkligen sjuuukligt trött men sen har jag bara sovit 3 timmar i natt också :S Kunde inte sova och låg å vred mig typ hela natten..

aja, nu ska jag gåå vi höörs och då kanske jag har fått min pååååniiii!!^^.<3


This is going to be awesome

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHH GUCCI KOMMER IDAG!!!!!:D


Now or never

Kan ju säga att stan i solen är bland de bästa som finns! Trotts att få affärer var öppna var de riktigt mycke folk på stan. Sen har vi ätit årets första Torget glass!! U N D E R B A R T stavas de! Har faktiskt inte köpt någonting heller... förutom typ mat dårå(A) Har iallfall varit en riktigt härlig dag!

Har också kollar online resultat sen Elit laget har varit i Sundsvall och tävlat och de gick ändå rätt bra förutom att vi blivit nedpetade 3 placeringar så nu ligger vi på 6 plats :) Men men, de är bara att jobba upp sen inför MSV som är snart :)

Snart blire att fara till Tingis och ha Insläpp och sen ska jag nog köra lite mer moppe ikväll ^^,

Bjussar på lite pics från idag också så hare bäästpusshejj<3
















I'll fight to the end for you

Fattar typ inte hur det kan vara typ "sommar" redan! <3

Iallafall ska man möta upp Manda på stan vid 11 och sen så kanske Maja ska ha Tingis idag så då far jag bara ut å tar insläppet ikväll :)

Ååååhhh imorn kommer förmodligen påååånnniiii!!!!:D Antingen kommer han imorn sent på kvällen typ efter 9 eller så kommer han på onsdag förmiddag^^, Vilket betyder att jag isåfall bara går halvdag i skolan igen:P

Kommer ju gå halvdag på tisdag för att jag har moppekörning 14.20 och sen kommer jag gå halvdag på torsdag för att jag har moppekörning!:P Känns ju inte heeeelt fel kan man ju säga!:D

Är smått irriterad nu ocså för jag känner att en förkylning börjar komma krypande. Halsen gör ont och sen är jag små hostig...INTE OKEJ!! Varför ska jag alltid bli sjuk när jag kommit igång å tränat!? Fattar inte det! Det är typ inte meningen att jag ska vara hurtig, jag ska väll bli en tjockis som ligger i soffan och käkar chips och godis varje dag istället, haha fast jag säger inte nej till chips å godis precis(A)

Näe nu ska jag hitta på något att göra medans jag väntar på att klockan ska ticka vi hööörs pussshejj<3


Hoping that my voice can get it right

Då har man segat hemma resten av kvällen och en liten ångest gnager över att jag inte varit ute och tränat på några dagar. Hinner förmodligen inte imorn om jag inte går upp super tidigt men de kändes inte som någonting jag har lust me. Blir att möta upp Manda på stan klockan 11 och då blire lunch på Kina (som vanligt) och sen blire shopping^^, Behöver egentligen ingenting men de är alltid kul att se ifall man kan hitta någonting att fylla ut garderoben eller skostället med^^,

Sen har jag kört lite Moppe idag också:P Haha såå sjuuukt kul de var! Kände mig superfånig när jag gasade runt på en fotbolls plan medans jag typ asgarvade för de kändes så roligt ^^, Haha ska få köra litegrann imorn också och sen så blir min första körlektion på tisdag :) Har typ tränat på allt som vi ska göra första lektionen så de känns baaaraa bra  :)

Aja, känner mig trött och slut så nu ska jag tvätta bort sminket och sen hoppar jag nog i säng ha de bäst pusshejj<3



Girl you'r amazing

Red markarbete/hoppning idag på banan och de gick verkligen suuper! Hade två 30cm cavaletti snett igenom och på ena lång sidan hade jag 2 cavaletti ovanpå varandra så de var typ 60 cm och sen 3 galoppsprång till ett räcke som jag höjde upp lite i taget så sista sprången låg på 1m!:)

Hon var så jäkla fin idag igen! Jättejättebra i galoppen! Hon kunde galoppera i värsta lugna dressyrgaloppen i en stadig form utan att bli orytmisk och tappa takten! Är så stolt över mitt hjärta<3

Man blir bara så glad när man märker att allt de man kämpat och slitit för verkligen har gett resultat! Hon har verkligen utvecklats och blivit starkare i sig själv, byggt mer muskler och vi har också byggt upp ett förtroende för varandra. Min älskade lilla ponny kan du inte alltid vara så här underbar?<3










Does it hurt

Kanon väder idag igen och man känner att sommaren närmar sig! Sommaren! Så jävla underbaaart!

Idag blire iallfall att fara ut till Tingis på eftermiddagen och då ska jag rida ite på banan och träna lite lydnad med cavalettis och bommar hade jag tänkt:) Sen så är mitt rum i behov av en städning så de ska jag också göra...och badrummet..aja jag gör de...sen^^,

För övrigt ser jag ut som en havrekaka i ansiktet eftersom jag är så himla torr och inte blev de bättre när jag borstade på lite foundation... Ska typ gå och dränka mig i en tub fuktighetskräm snart.

Imorn blire stan med Manda och jag har Insläpp så de blir Tingis på kvällen då också och sen på Tisdag kommer påååånniii!

aja, där var en liten snabb onödig uppdate om vad som väntas de närmaste dagarna men ha de bra pusshejj<3


On my way

Då är man hemma efter att ha bott ute i skogen i en dag :) Kan ju säga att jag blir riktigt riktigt rastlös av att bara sitta och göra ingenting! Så det kändes skönt att fara ut till skrutt sen :) Longerade ett tag på banan och sen red jag lite barbacka utan träns^^, De gick bara braa och hon är såå snäälll!!<3
Sen har vi fixat hagen, lagt in lite grejer i Guccis garderob och skrivit Gucci på höpåsarna, så nu är det bara å komma!!:D<3

Igår gick han iväg från Gotland och nu kommer han stå i Stockholm över helgen och sen så kommer han upp på tisdag kväll!:D Såååååååååååå spännandeee!!!

Nääe nu ska jag se på The Vampire Diares vi hörs pussshejj<3


All you needed was time

Kom på att jag lovade visa 1 oredigerad bild och sen samma bild igen fast redigerad så här kommer de :)

Oredigerad!



Redigerad


Jag gillar den här bilden^^,


Hold on to the moment

Då har man varit ute hos älsklings ponnyn som fått en välförkänt vilo dag och imorn blire antingen en tur i skogen eller så longerar jag henne ett tag :) Har bestämt mig för att skippa hoppträningen på söndag då hon gick så himla bra i onsdags och det känns onödigt att hoppa mer då :)

Sen idag är det späääännande för idag ska Gucci eventuellt åka iväg med färjan så han kommer att få stå i stockholm över helgen och sen kommer han på tisdag kväll!! Åh det ska bli sååå spännande och jag hoppas att han kommer trivas hos oss^^, Fast alla hans saker kommer att komma upp på onsdag så vi får hoppas att han klarar sig utan de en dag :)

Iallafall så ska jag snart börja packa mina grejer eftersom vi snart ska fara ut till mormor å morfars stuga som ligger typ mitt ute i skogen så då kommer jag hem på lördag eftermiddag :)

Aja, packa var de jag skulle göra vi hörs pussshejj<3




Try to stop me

Har nog suttit och tittat på filmen jag la upp igår en miljard gånger. Hon är så jävla fin min lilla ponny. Jag älskar henne oavsett vad och hon är helt enkelt fantastisk<3 Jag vet inte vad jag ska säga men hon är verkligen fantastisk. Skulle inte byta henne mot något i hela världen. Hon har dåliga dagar och hon har bra dagar och de bra dagarna väger upp allting. Det spelar ingen roll hur hemsk hon kan vara för när hon är så där underbar igen är hon verkligen grym! Jag älskar henne helt enkelt och jag ångrar inte en dag<3


You'r my heart, my soul,my reason, you'r my world

Klippte ihop en film på Tingis här för ett tag sen men eftersom ingenting tekniskt verkar vilja sammarbeta med mig så har jag blivit tvungen att ta bort musiken så de känns tråkigt  men här är iallafall filmen :) Så ny tycker jag att alla ska lyssna på musik samtidigt som de tittar på filmen så blir de lite roligare:P


You can't take it back now

Div 1 träningen idag gick verkligen SUPER! Hon var så jävla fin! Hoppade en riktigt klurig bana med massa titthinder, 3 kombination, trippelbarr o.sv och hon bara flög över allt och tog verkligen tag i hinderna och hon var inte ett dugg tittig :) Är verkligen superduper nöjd och det känns som om vi är i en superform just nu! Camilla hade ingenting negativt att säga alls utan tyckte att hon såg superfin ut och att hon såg ut att vara i sitt livs form^^, Så vi körde som en grund omgång och en omhoppning och de var inga problem alls! Åh, känner mig verkligen så himla glad över att hon är så fin just nu! Skulle kunna skriva ett huuur långt inlägg som helst om hur fin hon är! När hon är så där är hon så jävla grym! Varför kan hon inte alltid vara sådär för då är vi verkligen med och fajtas om placeringarna och jag hoppas att de här håller i sig nuu!!<3

Haha, sen fick jag en rolig kommentar om Tingis pannlugg och jag har kommit fram till att på vintern blir den tjockare och fluffigare och sen på sommarn så tappar hon den så hon får typ 3 hårstrån:P haha så hennes pannlugg är typ vinter päls eller nått sånt för jag minns att förra vintern var jag så glad över att hon hade fått en längre och tjockare pannlugg och sen till sommaren tappade hon den så hon hade en liten tuss med några hårstrån som var längre:P haha såg riktigt kul ut!:P

Imorn så blire en tur i skogen med henne sen blire vila på fredag och sen ut i skogen igen på lördag och sen hoppträning på söndag igen :) Blev lite mycke hoppning i veckan men lika bra att passa på medans hon är grym!<3

När hon kom, liten liten tuss till pannlugg. Sommaren 28 augusti 2009

 Vinter, 2010 fått lite mer
pannlugg.


Sommaren 2010 tappat lite pannlugg :P



Vinter 2011, nu har pannluggen tussat ihop sig lite mer:P

haha visst ser de kul ut!:P



You are forgiven

Tingis var superfin idag igen och jag börjar undra om hon slagit huvudet eller något eftersom hon varit så himla in och trevlig så länge! Haha men vad de än är med henne får hon gärna fortsätta vara så här för hon är riktigt trevlig! Idag hade vi Sofia Hallgren som ridlärare ( ni som har hängt med bloggen sedan länge vet kanske att de är hon som har Mulle, de där russet som jag red och tävlade ett tag ) och vi jobbade med avbrott och tempo växlingar på serpentin bågar och det gick riktigt bra, Tingis var superfin i traven och kunde både korta och länga och hade superfina travökningar! Galoppen var också riktigt bra och hon kunde komma på plats efter bara några galoppsprång och sen rullade hon på riktigt bra :) Hon har ju fortfarande svårt att korta upp sig men nu när grund galoppen har blivit bra så är det bara att fortsätta jobba! Fick bara bra kritik också så de är alltid kul, den ända kritiken var väll mäst riktad mot mig att jag ska tänka på att sträcka upp mig och att inte bli för stark i min innerhand :)

Sen så fick jag en till kommentar om de där att jobba sin häst i form och jag försökte skriva något sånt inlägg för några dagar sedan så om ni bläddrar neråt i April så hittar ni nog de ganska snabbt:)

Lämnade ju skrutt på hippo ikväll där hon får sova tillsammans med Mio och Amir och imorn blire DIV 1 träning och jag hoppas på att hon ska vara lika fin om inte ännu finare än vad hon var i söndags :) Hoppas på att det här ska bli en bra tävlingssäsong nu!
Men det har verkligen blivit stenhårt motstånd bland C ponnyerna och nu är de många som köper nya ponnyer också så nu börjar också striden om placeringarna öka bland D ponnyerna med. Men just i år bryr jag mig inte om D ponnyerna eftersom mitt mål med Gucci kommer vara att lära känna varandra och försöka få felfria rundor i L:d-L:c och har vi tur kanske vi debuterar L:b :) allt beror ju på hur det går för oss.

Sen så kommer han om ungefär en vecka:D Han åker från Gotland på måndag och sen så lär han vara här på tisdag kväll ^^, Ska bli sååååååå spännande och jag hoppas att han kommer trivas hos oss! :)

Näe nu ska jag sova ska upp ganska tidigt imorn pusshejj<3

 Hahaha jag och Mulle på våran första tävling, han blev lite sur när han inte fick bestämma vilket hinder han skulle hoppa så då ställde han sig och stegrade i ett hörn :P

 Men sen så lärde han sig att lyssna oh de gav ju resultat! :)

Come and break me down

Blev väckt vid 8 tiden och sen vare bara å hoppa i träningskläderna och fara ner till sport och motion :)

Började med att springa på bandet och de första bandet jag ställde mig på var helt stört! Så fort jag slog på så började de ge mig massa stötar så fort jag tog i de :S As läskigt för de var då inga små stötar heller! Jag tänkte att om jag inte petar på inställnings grejjerna så kanske de går bra och så funkade de bra ett tag men sen fick jag en jättestöt i armen så då valde jag att byta maskin, eftersom jag inte vågade trycka på stopp knappen tänke jag att man kanske kunde hoppa av i farten...
Korkad ide eftersom de slutade med att bandet skickade av mig rakt in i väggen :P Haha kände att jag fick en riktigt bra start på min träningsdag -.-' Sist jag var där och tränade backade jag rakt in en ställning med persiener så jag ramlade baklänges in i persienerna så hela ställningen rasade och sen rullade jag ut framför receptionen, hahahaah de var nog de pinsamaste någonsin! :P

Men sen gick de bra efter att jag bytte band så då sprang jag lite mer än 2 km på de och sen tränade jag lite styrka i de olika maskinerna :) Känner mig duktig och kommer säkert ha grym träningsvärk imorn!

Sen har jag legat ute och solat någon timme och ansiktet fortsätter bättra på grisbrännan.

Näe nu ska jag hoppa i duschen igen och tvätta håret men haa dee pusshejj<3

 Gammbild från förra våren

This time I know it's for real

Har nu varit ute i stallet och ridit en stund i skogen och de gick bara braa, tog de bara lugnt eftersom hon ska gå "hårt" nu två dagar i rad :)

Hehe känner att de här blir ett lite onödigt inlägg men men(A) Sen imorn så ska jag eventuellt följa med mamma å gymma på sport och motion annars tar jag en tur i spåret :)

näe nu dör snart datorn men vi höörs pusshejj<3


As you walk away you'r fotsteps get louder

Hoppas ni haft en treevlig dag för de har då jag haft :) Har legat ute i solen med Becca i typ 4 timmar och de var såå skönt! Eller ibörjan var de inte så skönt eftersom de båste supermycket så man frös ju ganska mycket eftersom vi hade bikini men sen kom jag på att om man låg bara på madrassen så tog vindskyddet den mästa blåsten:)

Så nu börjar mitt ansikte bli fullt av fräknar och skifta i grisrosa...snyggt -.-'

Iallfall så dröjjer de nog inte så länge innan mamma kommer hem så då blire nog att åka ut till stallet vid halv 5 eller nått, ska hinna rida innan stallmötet :)

Sen så blire att dra in henne till Hippo på tisdag eftersom de är dressyrträning som jag ska ta istället för Maja och sen så får Tingis sova på hippo för på onsdag morgon så äre extra träning med DIV 1 laget så de ska bli kuuul!:D<3

Näee nu ska jag göra nått vettigt pusshejj<3


Look at the mess you made

Hoppträningen igår gick verkligen riktigt bra! Hon var superfin och lyssnade jättebra på mig och allt bara flöt på!:) Sen blev hon lite tittig på en kombination med tyghästar under men när jag var på henne så hoppade hon ändå trots att de måste ha sett EXTREMT fult ut:P Men sen så var de inge problem med nått och de gick verkligen bara suuper!:D Är riktigt riktigt nöjd med henne, de blev inge stopp, inge tjur och inga nedslag :) Precis som de ska vara!

Idag har jag nyss kommit hem från utsläpp och nu ligger jag i mamma å pappas underbara säng (som man kan fälla upp ryggen och benen i) och ska se på ponnyakuten och sen blire soldag med Becca som ska komma hit å sen ska vi ligga på min baksida och sola helaa dagen!:) Sen på kvällen äre stallmöte och då far jag ut och rider sen i skogen :)

Näee nu blire ponnyakuten haree braa pusshejj<3


Until we bleed

Hann ju se alla 3 Scream filmerna igår och sen när barnbidrage kommer så blire att gå å se 4an på bion :) De andra 3 är ju ändå bra så då hoppas man ju att 4an också är det:)

Sen så i morse (hehe eller klockan 1 dårå:P) for vi ut på en jogging tur så vi sprang kanske 3 km :) Sen stannade vi å solade lite också eftersom de är ganska soligt ute.

Men nu ska jag äta "middag" innan  vi far ut till stallet och en kvart pusshejj<3


Be proud of who you are

Såå skönt med sovmorgon och påsklov och allting! For ut till Tingis vid 12 och red i skogen och de gick inte bra alls. Vi var osams redan innan vi hunnit lämna gårdsplanen -.-' Först ville hon inte lämma stallet och sen när vi kommit in skogen var hon superfånig och låtsades vara rädd för allt och sen var hon jättedryg i munnen -.-' Sånna dagar är ju alltid lika roliga.. Men sen är hon väldigt brunstig just nu också så då blir hon nästan alltid dryg.
Men men de är bara att hoppas på att de går bättre imorn på hoppträningen :)

Hade fått lite frågot som jag tänkte svara på :)

vad fotar du med för kamera ?
Vad kostade den ?
Och var brukar du redigera dina bilder ?
Redigerar du dina bilder föresten ?
Kan du ge nått t.ex på nått du redigerat och nått du inte redigerat? :D
Brukar du redigera dina bilder på tingis?
Bilden här på tingis , har du redigerat den ?

1. Det är en Nikon D80 :)
2. Jag vet inte riktigt vad den kostar, köpte den begagnat, eller jag fick den när jag fyllde 14.
3/4. brukar inte redigera mina bilder så ofta men om/när jag gör de så brukar jag bara göra de på Picnik :)
5. joo de kan jag göra men sitter på fel datorn nu så jag kan visa några bilder senare:)
6. Ibland brukar jag göra de det beror lite hur det ser ut med ljuset och sånt :)
7. Just den bilden jag la upp igår var oredigerad :)

Och tillsist frågan som de flesta vill ha svar på är när Gucci kommer och om de blir som nyligen planerat så skickas han upp nästa måndag och då kommer han kanske på tisdag :D<3



Oredigerad :)

As my colours fade out

PÅÅÅÅÅÅSKLOOOV!!

Känns verkligen helt underbart med lov just nu!:D Har i stortsett inte planerat in någonting under lovet förutom att jag ska börja träna, städa i stallet och vara med kompisar :)

Idag fick Lilla Röd vila och imorn planeras en tur i skogen, går hyfsat bra att rida i skogen nu för de är inte lika mycke snö kvar. Imorn planeras också en jogging tur och sen en filmkväll med Becca, ska se alla Scream filmerna för sen ska vi gå å se Scream 4 på bio :) Sen måste man ju planera inför valborg! :)

Nääe nu ska jag hitta på nått vettigt att göra vi hörs pusshejj<3


It's safer to hate her than love her and lose her

Sitter och kollar på Nelly.com just nu och känner hur de börjat klia i fingrarna! Finns så sjuuuuuukt många snygga kläder och skor just nu^^, Men sen är ju typ alla skor runt 13 cm i höjds så de kanske är dags att gå upp på högre höjder:P Är man stor som smurf så är det nog ett ganska bra alternativ(A)

Näe nu ska jag vara social med min familj så vi höörs pusshejj<3


Everything will be alright, trust me

Hade fått en fråga här som jag tänkte försöka ge mig på :)

Anonym: Hej du jag har ett stort problem, jag har världens bästa ponny men vet inte hur man rider i form...

Jaa, det är ju alltid olika för varje häst hur man ska gör för precis den men något som gäller alla är ju att för att få hästen att gå i form så ska man aktivera bakdelen, för formen ska alltid komma från bakdelen och jag tror att de är där ganska många gör fel att de direkt börjar grejja med handen för att hästen ska "böja på nacken" men då trampar den inte under sig som den ska göra.

Men man skulle kunna säga att en bra början är att tänka på sig egen sits. Sträck upp er och sätt er ordentligt på rumpan, börja sedan att driva på lite och ha ett stöd med skänkeln samtidigt som du plockar lite i tygeln. Tänk på att alltid ha sträckta tyglar och lika mycket som man tar i handen ska man driva på. Med de menar jag ju såklart inte att man ska sitta och slita i handen och banka med skänkeln utan att mjukt få de att vilja söka sig frammåt, neråt. Ta de lugnt i början eftersom både du och hästen ska komma igång, så man behöver inte korta upp tygeln helt i början utan gör de lite i omgångar.Sen ska man ju också driva lite grann, plocka lite i tygeln, krama lite med fingrarna och lirka lite på bettet och skapa lite små mjuka rörelser så att hästen känner att du vill någonting.  Tänk på att hålla liiiite liiite mer i yttertygeln och var något lättare i inner haden så den har något att ta stöd på. Samtidigt kan du lägga lite volter, göra lite serpentiner för att få hästen att böja sig runt dina skänklar. Tänk på att det är viktigt att allt ska funka i skritten innan man går över till trav. De många slarvar med är just att direkt när man skrittat fram så kortar man tyglarna och kommer fram i trav. Ta de lugnt och försök jobba med de i skritten och få de att lossna lite grann.

Hmm.. vet inte riktigt hur jag ska kunna förklara det för de är ju också svårt när jag inte sett din häst, och sen är inte jag världsbäst på att förklara och de är säkert folk som kommer komma med invändingar på de jag skrivit nu men något som alltid är bra är att träna för en tränare som känner din häst och vet hur den rör sig för de är så mycke lättare att säga vad du ska göra när man kan se helheten :) Men sen vet jag att vissa hästar har jättelätt att gå i form och vissa hästar får man verkligen jobba ihjäl sig på. Men jag tror att med rätt träning och rätt utrustning så kommer i stort sätt alla kunna rida sina hästar i en bra form :)


It all goes round and round

HAN GICK IGENOM!!!!!!

Är totalt jävla cp glad just nu!!:D


Don't turn away

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhh, idag ska Gucci besiktas oh de är inne på vet stationen nu och ifall han inte går igenom kommer jag att dööö!! Okej lite över dramatiskt där kanske men jag kommer bli såå himla ledsen och besviken om han inte går igenom och just nu känns de inte ens att tänka på att börja om med att leta hästar och provridningar. Så nu sitter jag bara och väntar på att de ska ringa och säga att han gått ingenom. Sitter precis vid telefonen så att när de ringer ska jag svara direkt!! Är verkligen supernervös och jätterastlös och har typ suttit och dunkat huvudet i väggen i brist på att göra någonting ^^,

Men snart så borde han väll vara färdig?


I belive that everything happends for a reason

Hemma nu från skolan och har ganska nyss skrivit klart mitt matte prov. De kändes faktiskt rätt så bra men bara därför kommer jag säker ha failat sönder (A) Nääe men borde iallfall få minst G och då är jag nöjd eftersom de är i matte:)

Har insläpp ikväll och planerar att göra ett försök att ta mig igenom skogen och förhoppningsvis så har de smält bort ännu mera snö :)

Näee nu ska jag äta upp mina överkokta nudlar, gå en prom med Basse och sen börja dra sig mot stallet, när man kommer hem väntar svenska plugg.. seeyaah<3


Complicated thats what it is

Halvdag idag kändes inte heeelt fel och resten av dagen har spenderats med Becca och Manda på stan :) Haha var riktigt kul att "presentera" de för varann eftersom båda är väääldigt lika i sättet de tänker på^^, Iallfall så blev de lite spontan shopping för mig bortsett från det jag hade planerat att köpa som var fuktighetskräm, mascara och sminkborttagningsmedel. Sen slank de också ner en supersnygg vit bikini från Bikbok, 1 armband från glitter och en ear cuf som också var från glitter ^^, Sen blev det (såklart!) middag på kina och de är ALLTID lika gott! Nu är jag iallfall hemma och ska plugga lite matte till provet imorn och sen ska jag läsa i min bok som ska vara utläst till på torsdag då jag har bokredovisning och har 2/3 kvar av boken^^, sååå nu ska jag vara plugg nörd såå vi hörs pusshejj<3

http://jojiiz.blogg.se

No words can explain my feelings right now



Gucci^^,<3

What it it's just a dream

Longerade Lilla röd på banan idag eftersom att underlaget i skogen suger så man tar sig knappt förbi och sen kan man bara använda en 3 del av banan eftersom resten är så lerig och därför passade det super att longera :) Hon var super pigg och hade massor av överskotts energi så jag longerade i kanske 20 minuter i skritt trav och galopp och sen släppte jag henne på banan ett tag så hon fick springa runt själv och de gjorde hon och hon tyckte det var buskul! Lilla skrutt ponny^^,<3 Imorn ska ju Maja ha Tingis eftersom de är tisdag imorn så ska hon ju in på hippo :) Själv har man halvdag imorn och slutar runt 12 så jag ska ner på stan på eftermiddagen med Manda och innan dess hinner man ju plugga lite matte å svenska.

Näeee nu ska ni få veta vilken ponny vi har vaalt^^,<3

 
I vintras :)

The end of the begining

Fortsättningen på frågestunden :)


1-Hur mycke läxor/ prov brukar du ha i veckan?

SV: de är alltid olika men brukar ha ungefär 2 läxor i veckan som jag gör bort på skolan under A passen och sedan har vi väll prov lite var å varannan vecka -.-'

2. Tycker du att 7an var ett svårt skol år med mycke prov/läxor, svår engelska och matte osv?

SV: Jag tycker inte 7an var speciellt jobbig eller svår alls:) För mig kändes det nästan som om vi aldrig började på riktigt och sen helt plötsligt var de sommar lov och sen börja man 8an. Har alltid tyckt att matten har varit svår och inte tusan bliren lättare nuu :S

3. Vad vill du går för gymnasium/linje?

SV: jag har funderat på de ganska mycke och de lutar mest åt Sam på Draggen :)

4. Vad tycker du om anonyma kommentarer? Vill du att man ska skriva namn och mail mm.?

SV: jaaa visst är de lite jobbigt när de inte skriver vem de är men även om de bara står ett namn utan blogg länk eller nått så spelar de ju egentligen ingen roll om de är anonyma eller inte för jag vet ju som ändå inte vilka de är^^, Men har man blogg och sånt så får man gärna skriva länk med namn o.sv för då kan man ju alltid kika in :)

5. Hur orkar du med skolan när du har en häst och en hund (och kanske en häst till snart! :D ) ?

SV: Haha, egentligen orkar jag inte med skolan men eftersom jag lovade att sköta skolan ifall vi köpte en ponny så är de bara att jobba på. Har inte speciellt svårt för mig i skolan men när jag ska göra saker som jag tycker är tråkigt blir jag ganska lat(A)

6. Går du på någon annan sport/aktivitet än ridning?

SV: Nääe de gör jag inte. Dels för att jag verkligen inte har tid men också för att jag inte riktigt kommit på vad jag skulle vilja göra isåfall, köra Cross skulle isåfall vara kul att  pröva ^^,

7. Vem är Maja?

SV: min lillasyster.

8. Hur högt brukat du hoppa med Tingeling?

SV: de är olika men brukar egentligen inte hoppa så högt med henne. Dels för att de sliter så mycke att hoppa högt hela tiden och dels för att hon verkligen inte behöver träna på att hoppa högt för de kan hon. Hon kan hoppa väldigt högt, hon behöver träna på låga höjder och lyssna på mig och hitta avstånd :) Men på träningar brukar vi väll kanske hoppa runt 1 m :)



9. Vilket är ditt favorit avsnitt av "Vampire Diaries"?

SV: Avsnitt 16 i säsong 2!!<3

10. Har du läst Twilight?

SV: hihi jaaa har läst alla böcker 2 ggr och den första har jag läst 3 ggr ^^,<3

11. Snälla kan du visa exakt hur du sminkar dig och vilka produkter och vars dom är köpta? :)

SV: Assåå jag är verkligen inte någon smink expert och jag har inte precis några super produkter heller men de funkar :) Kan lägga upp en bra länk på en sminkblogg istället så får du bättre inspration :)

12. Har du någon favorit blogg?

SV: har inte riktigt någon favorit blogg, gillar många bloggar :)

13. Hur lång är du?

SV: Mellan 152,5 - 154 ^^,

14. Vad brukar du göra efter skolan om du inte rider?

SV: Jag brukar försöka vara social med kompisar och gå på stan och göra lite skolarbete och sånt :)

15. Går du i en ridgrupp eller rider du själv?

SV : Jag rider bara själv förutom när jag hopptränar för instuktör på söndagar :)




The impossible made possible

Det här har varit en superbra dag!

Har köpt en ponny, har varit på hööks och köpt hästsaker på 4 siffrigt belopp, ätit hotell frukost, ätit taco lunch och en magnum glass till middag :P Could it BE any better?!:D<3

Det har varit väldigt intressant att provrida alla ponnyer och alla var verkligen på helt olika utbildnings nivåer men man kände verkligen att alla de där ponnyerna var riktigt fina och med träning kommer de allihopa kunna gå jättelångt! Men jag fastnade verkligen för en ponny och vi har valt att köpta honom^^,

Kan inte säga vem de är riktigt än men de kommer i veckan, jag loooovar! Nu hoppas jag bara på att han kommer gå igenom vet besiktningen sen!!<3


This is it

Nu har vi bestämt oss...^^,

It's true, i'll never find someone like you

Så däär jag nu kommer svaren på frågorna :)


1. Favorit artist?

SV: Jag har inte någon riktigt favorit artist dels för att jag mest lyssnar på olika band just nu och sen så lyssnar jag alltid sönder bra låtar så jag byter favvo band/artist hela tiden :P

2. Favorit serie?

SV: The Vampire Diares<3

3. Tittar du på Talang? Någon favorit där hittills?

SV: har inte hunnit titta på de än faktiskt ^^,

3. Syskon?

SV: Lillasyster Maja.

4. När de inte är du som fotar/filmar dig själv, vem är det då?

SV: Pappa är alltid den som filmar träningar och tävlingar o.sv men när de gäller foton så äre ofta kompisar:)

 Becca fotade den här bilden :)

5. Vad är ditt västa minna?

SV: oj hmmm.. det här var svårt men det måste vara när jag gick i kanske 2an-3an när vi var i norrfällsviken under något lov och jag ramlade i bastun på agregatet och fick benet ner tryckt i en vass kant och fick ett jättedjupt hack på vänster smalben :S Har ett jättefult ärr från de idag :S

6. Bästis?

SV: har ingen..

7. Bästa minne?

SV: Den här var också svår för jag har så många underbara minnen men något som känns mäst just nu är L:A debuten med Tingis på derbyt när hon var helt fantastisk!<3



8. Spelar du fotboll?

SV: Hahah nääe det är inte riktigt min gej:P spelade fotboll när jag gick typ i sexårs till 1-2an:P Jag kan säga att jag var mer intresserad av att rita stjärnor i marken än att hålla koll på bollen:P Dessutom är jag bollrädd(A)

9. Är du populär i skolan?

SV: Jag vet inte riktigt, eller asså jag kan ju som snacka med alla och jag brukar ganska ofta höras och synas(A) Hehe men populär vet jag inte om jag kan säga att jag är, de får man någ fråga de andra om :)

10. Favoritfilm?

SV: Twilight filmerna<3

11. Favoritbok?

SV: De är twilightböckerna också^^,

12. Favoritspel (ipad)

SV: Jag antar att du menar vilket favvorspel på ipaden och de är lätt Angry Birds! Väääldigt beroende framkallande!!

13. Är du nöjd med din kropp? Om du fick ända 3 saker med ditt utseende vad skulle du ändra då?

SV: Svår fråga faktiskt, finns så mycke jag skulle vilja ändra men om jag bara fick ändra 3 saker skulle de nog vara, mitt hår, HATAR de eftersom de är så fucking tunt!! sen skulle jag vilja ändra om hela ansiktet och kanske göra mig lite längre, typ 160.

14. Snyggaste kändisen, både tjej och kille.

SV: Megan Fox och Taylor Lautner<3

15. Vilka bloggar följer du och kan du länka de?

SV: jag kan lägga upp en printscreen från bloggkoll så kan ni se vilka bloggar jag följer:)

16. Mål med den nya ponnyn ni ska skaffa?

SV: Der beror helt och hållet på vilken vi väljer att köpa eftersom alla är på väldigt olika utbildningsnivåer. Men ett mål i år jag nog skulle kunna lägga upp för i stort sett alla de är att rida felfria L:c och starta någon/några L:B

17. Hur går de med travarn du skulle rida in?

SV: Johanna har fyttat Pano för några månader sen så jag rider inte honom längre:)

18. Mål med Tingis i år?

SV: Det är att kunna kvala MSV B. Är hennes humör på min sida bör de inte vara något problem men är det inte det så är de vädigt långt bort..

19. Tycker du att du är duktig på att rida?

SV: Jag vet inte riktigt vad jag tycker faktiskt. Jag har svårt för att berömma mig själv och säga saker jag är bra på men jag antar att jag är bra (A)

20. Hur många pojkvänner har du haft?

SV: 2, fast egentligen räknas ingen av de enligt mig(A)

21. Vad är de högsta du har hoppat med häst och ponny?

SV: Har faktiskt aldrig hoppat häst så jag måste säga en bom på den frågan men med ponny är det 120 :)


22. Vad har du för betyg?

SV: Vi kan ha betyg i 10 ämen just nu och jag har 7 VG och 3 G :)

23. Vilka länder har du rest till?

SV: Gran Canaria, Thailand, Turkiet...har säkert glömt någon också men har åkt till samma land flera gånger:)

24. Vad är din dagliga internet koll?

SV: Först kollar jag alltid min mail, sen kollar jag FB, BDB, Blogg och sist bloggkoll :)

25. Hur länge har du ridit?

SV: Jag har ridit sen jag var 6 och nu är jag 15 så i nästan 9 år:)

26. Framtidsplaner?

SV: Det beror på hur mycke i framtiden men om ca 10 år skulle jag vilja ha eget hus, 2 tävlingshästar och kanske någon stackars pojkvän som gärna får gilla hästar:P

27. Vars skulle du flytta om du fick chansen att flytta vars du ville?

SV: svårt fråga... vet faktiskt inte måste klura på den ett tag till :)

28. Kan du skriva lite om din familj?

SV: Jaa, de skulle jag nog kunna göra:)

29. Läser din familj din blogg?

SV: Jaa...

30. Favoritmat?

SV: kinamaaaaat<3

31. i  ditt stall, måste ni ta in/ut Tingis själva eller är de någon som gör de åt ner?

SV: vi har ett "schema" i stallet och man har ett utsläpp och ett insläpp i veckan så alla hjälps åt med varandras hästar. Sen så får de frukost och lunch i ett hönät som hängs ut i hagen :)

32. Vad har du för mobil, vill du ha en ny?

Jag har en sån där sony ericsson som alla har och jaa jag vill ha en nyy!!



33. Kommer ni ha Tingis på grubbe nu i sommar eller någonannanstans nu när ni ska ha 2 hästar?

SV: det där är lite av ett problem men förhoppningsvis kommer vi kunna ha de på grubbe:)

34. Är du mycke med kompisar på vardagen/helgerna?

SV: Jag försöker vara med kompisar de dagar jag inte har Tingis och sen på helgerna om jag orkar, ofta brukar jag vara ganska trött på helgerna så då är de skönt att ta de lugnt.

35. Hur mycke får du i månadspeng och vad brukar du använda de till?

SV: Jag får mitt barnbidrag och av de går 400 till Tingis och sen resten som blir över blir sparade på mitt kort och jag brukar väll gå till shopping, bio luncher, fika o.s.v

36. Brukar du sola solarium och hur mycke kostar 1 gång?

SV: har solat några få gånger men jag blir bara röd som en kräfta så de är väldigt onödigt för mig:P Det beror lite på hur länge man solar och de är olika för olika ställen.

37. Vilket skola kommer du börja på när du går ut 9an?

SV: Vet inte riktigt har inte bestämt mig en men det lutar åt Draggen :)

OKEJ NU HINNER JAG INTE SVARA PÅ MER FRÅGOR IKVÄLL MEN JAG SVARAR PÅ RESTEN PÅ MÅNDAG ELLER TISADAG HA DE BRAAA SÅ HÖRS VI EFTER HELGEN<3


What I use to belive in is gone

STOPP PÅ FRÅGESTUNDEN!! Svaren kommer senare ikväll :)



Hoppträningen för Eva (Min mentor) gick verkligen superbra!:D Tingis var på sitt suerduper humör och var jätteglad och positiv och tog verkligen tag i hinderna och allt kändes bara toppen toppen! :D Hon hade en superbra galopp idag också och jag kände att jag kunde jobba mer med mig själv än med henne i både hoppningen och dressyren och det kändes verkligen super!:D
Hoppade en liten kort bana och i hoppade lågt idag också kanske max 80? Men att hon kan hoppa högt vet jag redan och hon behöver jobba mer på små hinder så vi kan hitta bra anvstånd osv :) Näe är verkligen riktigt nöjd med henne idag!:D Så nu lämnar jag henne i goda händer för att åka iväg hela helgen och tid för avfärd imorgon är 05.00 ...


I need you to need me

Frågorna fortsätter att rulla in iallfall och det känns kuul :) Jag tänkte att vi kör sista rycket nu så imorn så tar frågestunden slut så då svarar jag på frågorna på kvällen :)



Blev en snabbis i stallet idag, red ut i skogen i kanske 40 minuter och underaget var verkligen sämst så Tingis var väldigt sur och dryg hela ridturen. Ska bli såååå skönt att rida i ridhus imorn!
Ikväll ska jag iallfall mäst slappa och funderar på att snart gå och lägga mig eftersom de blir en lång helg med provridningar och sånt kul. Sen får vi helt enkelt se vem vi väljer ^^, Jag är väldigt sugen på Gucci just nu men kan ändå inte säga hur jag kommer välja eftersom jag inte prövat de andra än :)

Näe nu ska jag gå in på tdb och fundera på hur jag ska anmäla mig till vännäs om 1 månad :) Är ju 1 omgången i Div 1 då också så de blir spännande, hoppas att skrutt är på humör!<3



Vinst i Div 2 laget förra året<3

Standing on the edge and looking down in a hole of nothing

Ser att de rullat in några frågor till min lilla frågestund så de är ju kuul^^, Så jag tycker ni ska fortsätta att ställa frågor :)

Eftersom underlaget är sämst,sämst sämst så fick Tingis en ofrivillig vila idag. I skogen går de knappt att rida för att de är svårt att komma över till andra sidan eftersom hästarna bara trampar igenom hela tiden. Sen ser banan ut som ett lerhav med massa vattenpölar. Gjorde ett försök att skäppa Tingis på banan men hon hade ingen lust att springa och hon gick iväg och ställde sig längst bort i ett torrt hörn dit jag inte kunde ta mig eftersom det var ett lerhav ivägen och korkskalle som jag är hade jag gympaskor på mig -.-' Så de var bara att locka på henne så kom hon tillbaka så tog jag in henne och borstade igenom henne ordentligt och klippte man och svans lite grann :) Tror de blev rätt bra men ska kolla imorn också så jag inte missat nå strån :)

Imorn SKA jag iallfall kämpa mig över i skogen hon hoppas på att de går och trava iallfall när de värsta snöplumset är över. För på fredag tar vi in henne till hippo så jag kan hoppträna lite själv eftersom jag missar träningen på söndag p.g.a provridningen :) Men de ska bli väldigt spännande det med!:)

Näe nu ska jag nog kolla bloggkoll och sen ska jag kanske sova vi höörs pusshejj<3


Remember us and all we use to be

Hade ju halvdag idag och de kändes väldigt skönt att sluta vid lunch! Eftersom jag har insläpp ikväll så ska jag nog fara ut till Tingis runt 4 tiden och sen så ska jag försöka rida i skogen men eftersom underlaget är sämst just nu blire kanske lite svårt eftersom man bara sjuker igenom hela tiden. Fast de är ju inte precis bättre underlag på banan men hon måste ridas nu eftersom hon ska vila i helgen när vi far på de andra provridningarna :)

Jag tänkte eftersom jag är så dålig på att svara på kommentarer och eftersom ni verkar fråga ganska mycke så tänkte jag att de kanske är dags för en frågestund? :)

Såå nu förklarar jag denna frågestund öppen tills jag säger stopp :)^^,


You know what I want so why don't you give it to me

Dressyrlektionen gick faktiskt riktigt bra :) Var extremt otaggad innan och var helt säker på att de skulle gå dåligt men de gjorde de inte:) Tingis var riktigt sammarbetsvillig (Staaving??) och var rund och fin i alla gångarter.
Red största delen av ridlektionen utan stigbyglar och jag funderade starkt på att sätta på mig de igen men sen tänkte jag att ifall mina ben ska dö kan de lika bra göra det ordentligt :P Men hon var så snäll och fin och var inte alls hackig som hon kan vara och gick "rent" i stortsett hela tiden! Duktig lite skrutt ponny! Fick bara bra kommentarer av Saga sen så de kändes super! :)

Näe nu ska jag snart gå och sova och ladda inför halvdag imorn på skolan, slutar runt halv 12 och sen när jag kommer hem blire typ å plugga...har No prov på torsdag -.-'

men godnatt på er och ha de så braaa<3


I need to close my eyes, take a last breath and let go

Är verkligen spyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy less på skolan just nu. motivationen ligger verkligen på 0 några hundra gånger neråt bara. En liten boost var ju att jag fick MVG på mitt So prov men annars känns de bara trååååååk!!

Idag då så ska jag rida Tingis på hippo eftersom Maja är i skåne på vi i femman grejs. Känner mig inte speciellt taggad på dressyr träning men de blir nog bra för Lilla Röd iallfall, så får man bara hoppas att de går bra :)

Näe nuu ska jag kolla runt lite vi hörs pusshejj<3

hösten 2009


Come and see whats on the other side

Då var man hemma från Stockholm och Gotland^^,

Enligt mig kändes provridningen bra. Han var verkligen jättefin och jättesnäll och han var väldigt positiv och tog verkligen tag i hinderna :) Ibörjan hade jag lite svårt att komma på hur jag skulle rida honom eftersom han var så olik Tingis, men Tingis är väll egenligen inte lik någon :P Så ibörjan blev de lite att jag red iväg honom på hinder men sen så förklarade de ungefär hur jag skulle göra och då gick de bättre :) Men sen fick vi lite problem på en linje och han trampade om och drog iväg lite och de tog ett tag innan jag förstod på ett ungefär hur jag skulle göra. Men jag tycker att de är svårt att rida nya hästar för de tar ett tag innan jag förstår hur jag ska göra och sen blir jag också ganska försiktig. Men jag tycker de är lite läskigt när alla står och tittar på en och viskar lite åt varandra och man vet inte ifall de är bra eller dåligt^^, Men jag hoppas ju att de tyckte de var bra(A)

Har lite filmklipp som jag kanske lägger upp senare :)

Men jag tyckte verkligen om honom och jag kan se mig själv med honom i framtiden:) Men eftersom jag har 3 ponnyer kvar att provrida så får vi ju se hur de blir men jag tycker om Gucci ^^,

Näe nu ska jag gåå pusshejj<3



Somwhere over the clouds

Idag blev då ju då att stiga upp klockan 5 och sen for jag ut till hippo och jobbade stenhårt som publik under tävlingen :P Kan ju säga att de är ett riktigt krävande jobb! Har ni någon aning om hur ont man får i rumpan efter ett tag :P

Sen så for jag till flygplatsen och plan helvetet var ju självklart försenat -.-' Sen när planet äntligen kom blev jag inklämd i fönstret av 2 stycken kostym töntar. Sen satt jag och hets åt en påse Ahlgrens bilar efter typ 2 sekunder när den var slut var jag väldigt uttråkad.

Haha, hann tänka massor av konstiga tankar under den tiden ^^, Men för att ni inte ska tro att jag är psykist störd så äre nog bäst att inte berättar de :P

Sen så kom pappa å hämta mig på Bromma och sen har vi farit till hans kusin och vi har nyss ätit supergod Thaimats middag och just nu sitter de å snackar och jag chillar framför datorn :)

Imorn flyger vi över till Gotland vid 10 och sen så sover vi över där och åker hem på söndag eftermiddag :)
Ska bli riktigt spännande å kul att få provrida! Allt verkar väldigt seriöst och bra så nu kan man ju bara hoppas att jag och Gucci passar ihop :)

Näe nu ska jag gåå så hörs vi kanske imorn, ha de så bra för de ska jag ha!<3



ajusstee till dig som undra så kommer jag inte riktigt ihåg vad han ligger ute för :)