This is what dreams are made of

NU ÄR DET BOKAT OCH KLART!!!!!!!!
 
 

Untiteld

Idag har jag en ledig dag och det känns jätteskönt, har sovit länge och har i princip inga planer för dagen förutom att jag har hoppträning med Gucci vid halv 7. Hoppas att vädret håller sig stabilt och att de inte börjar regna och åska, lite regn kan jag ta men inte åska.
 
Alla som bor i umeå hörde nog hur mycket det åskade igår, sååå mysigt!
Jag och Thai låg i vardagsrummet och tittade ut genom fönstret, det small verkligen riktigt nära oss och blixtarna var inte dåliga.
 
Nu ska jag nog kanske ta tag i mitt liv och gå och äta frukost, haha låter som det blir ostkaka till frukost ^^
 
 

All good things end it's just a matter of time

Bloggen suger verkligen just nu men har inte tid eller motivation till att skriva så mycke nu när jag i princip bara jobbar och rider Gucci, så ingenting speciellt händer i mitt liv just nu.
 
Idag sov jag till halv 11, började jobba 12 och jobbade till 18, har sedan varit ute och galoppjobbat Gucci och nu ligger jag i sängen och det blir förmodligen filmkväll ikväll.
 
Imorn jobbar jag mellan 15-21 och rider Gucci på förmiddagen.
 
Joo vi har ett stall hemma på gården med plats för 5 hästar, publicerade bilder på de får nå år sedan när vi precis flyttat in och det ser lika dant ut nu förutom att vi byggt en spiltbox i stallet ^^
 
 
 
 
 
 
 

Just face the truth

Vad har hänt under dessa dagar jag inte skrivit då?
 
Inte speciellt mycke alls, i Fredags när jag var ledig blev det att hänga på Betnäs och på kvällen på Nydala. Jobbade i lördags och idag så har jag jobbat fram till 14 och legat utomhus sedan dess.
 
Just nu är jag inne på min näst sista jobbvecka vilket känns skönt, har jag tur hinner jag bättra på brännan lite innan skolan börjar..
 
 

Starting over

Fyyyy vad jag var trött imorse, när Thai kom hem från sitt jobb vid 6 på morgonen ville jag verkligen strypa honom långsamt med ett skosnöre när han försökte väcka mig, nog tog jag mig upp alltid och efter en dusch kände jag mig lite piggare iallfall.
Har varit fullfart på jobbet även denna dag, och det känns riktigt skönt att få en ledig dag imorn!
 
Mötte upp Rebecca på stan vid halv 4 och käkade på Allstars, det var trevligt och vi pratade om allt möjligt.
 
Nu är jag hemma hos Thai som fortfarande är och jobbar och funderar på att lägga mig i solen ett tag nu på eftermiddagen.
 
Imorn blir det iallfall att åka till stranden och bada, som jag har längtat!!
 
Så här taggad var jag imorse på jobb!
 
 

I don't get why you'r trying

Hann ligga några timmar i solen idag iallfall, det kändes lagom eftersom det verkar ha varit så brutalt varmt resten av dagen. For hem vid halv 1 och skrittade Gucci, stackar tyckte jag var hemsk som släpade ut honom på en tur i hettan, men imorn får han en välförtjänt vilodag! 
Började jobba klockan 3 och sedan dess har det varit fullrulle, Har varit 800 kunder idag som handlat så vi hade det vi gjorde om man säger så!
 
Nu ligger jag nyduschad och ska snart gå och lägga mig, blir jobb mellan 8-15 och vid 16 möter jag upp Rebecca på stan för middag och lite upp catchande, blir nog super!
 
Såhär fräsch kände jag mig efter 6 timmars jobb utan fungernade AC!
 

And I told them I invented time

Igår blev det jobb mellan 8-16 så blev ett långpass, var väldigt mycket folk så de 8 timmarna kändes ungefär som 2, men sånt gillas! Sen blev det att fara hem och dra in skrutt till hippo för lite ridhus ridning och hoppning.
 
Han var så fiiin och positiv man känner verkligen stor skillnad mot innan han behandlades. Det är ju såhär min Lilla Grå ska kännas.
Håller även på att försöka lära mig hoppa honom på 3 delat bett. För på pelhamet både det raka och delade blir han så brutalt stark och hängig i handen, och på 3 delade blir han uppåt och framåt av sig själv men vill gärna springa på lite väl mycket. Funderar på om jag ska testa sätta på honom en martingal för att se om det blir någon skillnad. Men hittills har det funkat jättebra, men vi har ju inte heller hoppat några höjder eller en hel bana.
Jag trivs bättre att ha honom på 3 delade just för att jag inte behöver ha honom hängandes i handen och jag kan sitta upp bättre och rida på väntan men samtidigt tar han bättre stöd i pelhamet och jag kan känna bakbensaktiviteten bättre.
Men det är bara att träna!
 
Idag har jag hunnit ligga ute i solen 1 timma, vilket känns lagom och snart ska jag bege mig hem och skritta Gucci innan det blir jobb mellan 15-21
 
 

You'r one of them now

Tiden går verkligen så himla fort när man håller igång hela dagen! For och red Gucci vid halv 1, blev en tur i skogen istället eftersom det var så brutalt varmt och soligt på åker. Men han var riktigt fin lite seg kanske men vem är inte det i 28 graders värme?
Sen blev det att ta en snabbdusch innan man rullade iväg mot jobbet, det var rätt mycke folk så tiden gick verkligen jättefort!
 
Nu sitter jag och Thai och socialiserar oss framför varsin dator och väntar på att våran middag ska bli klar.
Sen blir det sängen och se nått avsnitt av Hamatora innan det blir dags att sova.
 
Imorn väntas jobb mellan 8-16 och sen en tur med Gucci, så blir en fullspäckad dag även imorn!
 
 
 
 
 

I need you

Igår blev det att käka grillmiddag med mio famiglia och det var trevligt, var dock sjuuukt seg hela dagen och hade huvudvärk, men har ju varit igång 2 veckor nonstop så när man väl andas så kommer den där tröttheten och huvudvärken. Sen blev det att fara tillbaka till Thai och så köpte jag godis på godishuset och av nån anledning blev det att vara vaken till klockan 4, jag och vara uppe sent funkar verkligen inte, antingen blir jag suuupergrinig eller helt retarded av all natthumor, som i natt. 
Blev att se Despicable me 2 och den var riktigt bra den med! Bättre än 1 filmen iallafall.
 
Om ett tag blir det att röra sig hemåt för att rida Gucci, han får sig not ett pass på åkern och sen är det dags för jobb mellan 15-21
 
 

How do you do it

Igår klev jag upp vid 11 och for ut och red Gucci lite lätt i skogen så han fick jogga av sig lite efter hoppningen i fredags, fast man kanske inte kan kalla det hoppning när det är 50 cm, men hur som helst var han lite små tjaffsig och var rädd för fåren vid vägkanten, trodde han började komma över sin får fobi men tydligen inte -.-'
 
Sen blev det att duscha och göra sig iordning och åkte in till stan och träffade upp Sebra och Linnea samt nå andra och vi for iväg till Mick och Kenny där det blev att ta nån cider och bara chilla innan vi drog iväg till ängarna och hängde där hela dagen och spelade beach volley och brännboll men ett annat gäng som också hängde där nere.
Sen promenerade vi tillbaka till Kenny och segade litegrann innan vi drog oss hemåt.
 
Vi tog ett bad och såg despicable me inna det blev sängen.
 
Idag blir det att skura stallet och sen bara njuta av att vara ledig innan det blir 2 intensiva jobb veckor. 
Men först maat!!
 
 

They are everywhere

Till vintern ska jag definitift göra någonting coolt och drastiskt med mitt hår, har inte riktigt bestämt mig för vad än men det kommer förhoppningsvis bli asm^^
 

Whoe's next

Blev att fara in på hippo imorse och rida Gucci på stora banan. Han var verkligen så himla lydig och fin. Gjorde klockrena galopp ombyten och igångsättningar och avsaktningar och han var på plats hela tiden!^^
 
I slutet så hoppade jag några språng och han tyckte det var såå kul, det var verkligen en underbar känsla att få hoppa liten även om det inte var högre än 60 cm^^ Men han hoppade båda vattenmatta och låda utaproblem finaste grå<3
 
Annars har jag vara legat i solen hela dagen och njutit av att jag är ledig!^^
 
 

Gone to an other dimention

Idag verkar bli en såndär varm och skön dag, känns ju perfekt då jag är ledig!
Somnade ganska sent igår men känner mig ändå pigg och utvilad, ska verkligen försöka börja kliva upp tidigt även fast jag är ledig för det är ganska skönt ändå!
 
Sitter just nu och väntar på att Thai ska komma förbi hem då han lyckades få med sig bilnyckeln till jobbet. Sen blir det hem och fixa iodning Gucci för att fara in på hippo.
Ska verkligen bli så kul att få pröva hoppa honom litegrann nu, förhoppningsvis kommer han att vara väldigt taggad^^
 
Sen hörde jag rykten om en lunchbuffe strax efter 12 får se om jag hinner tillbaka till stan till dess.
 
 Första bilden på mig och Gucci, kolla bara så grå han var! Kommer knappt ihåg själv att han varit så grå^^
 
 
 
Nu ser han ju ut såhär^^
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Would you like me to show you?

Blev att fara ut på en barbacka tur med Gucci idag, han var snäll men det var väldigt mycket insekter så blev inte en så lång tur. Sen blev det lite mat och en dusch innan det blev jobb mellan 12-17 tiden gick snabbt och det var mycket att göra. Efter jobbet blev det att fara iväg till Kryckan för att rida honom en sista gång, han var faktiskt riktigt fin även om han inte ville ta min vänsterskänkel i början men efter lite tjaffs så löste sig det också och han blev superfin^^
Agnes kommer ju hem på fredag kväll och eftersom han fick gå på idag så förtjänar han en vilodag :)
 
Nu blir det att hoppa i ett bad och se lite anime och sen laga lite käk, har haft en cravings på pasta i en vecka ungefär och nu jävlar är det dags för pasta!!
 
Fin Agnes och Kryckan ^^

One more day

Godmorgon, har sovit väldigt konstigt inatt, jag tror att jag vaknade mitt i natten av att jag skrek och råkat slå Thai i ansiktet, kommer inte ihåg varför jag gjorde det men jag är ganska säker på att de hände eftersom Thai lät sur när jag ringde honom på jobbet för ett tag sedan.
 
Hur som helst blir det snart att försöka ta mig upp ur sängen ska hem och rida Gucci innan jobbet, han ska nog bara få sig en lugn tur, imorn blir det nog att fara in till hippo och hoppa lite små hinder^^
Sen blir det jobb mellan 12-17 elr 18 och sen fara och rida Kryckan.
 
Jobbar inte under hela helgen så ska bli såå skönt att få vara lite ledig^^
 
 

Truth to be told I never was yours

Nu har det iallfall fastställts att åldersgränsen på ponny kommer flyttas till 20. Själv vet jag inte riktigt vad jag tycker om det, förstår inte riktigt varför sverige ska vara det enda landet som har 20 när alla andra har 16. Jag tror inte heller att det kommer bli nå större startfält då de flesta förmodligen ändå kommer gå över på storhäst/ ta en paus från hästarna ett tag. Ifall det inte blir större startfält än 3 personer i klasserna så kommer man ju ändå inte få vara med och tävla eftersom vi då inte får slås ihop med de yngre.
 
Jag känner mig faktiskt klar med ponny på något sätt, vilket jag aldrig trodde jag skulle säga, men på något sätt känner jag att det är dags att ta steget upp på storhäst och utvecklas ännu mer. Men finns det möjliget kommer jag kanske rida Gucci någon tävling nästa år ändå. 
 
Något jag däremot störde mig på var just det att man inte får tävla i riktigt klasser förän man är 8, det finns ju faktiskt små jätteduktiga ryttare och oftast så är man ju själv, föräldrar eller tränare kapabla till att avgöra ifall man är redo för att tävla eller inte. 
 
 

I just wanna know

Klev upp vid 9 imorse och vid 11 blev det att fara iväg och rida Kryckan, han skötte sig bara bra och var riktigt lugn och fin. Sen blev det att fara hem till mig och rida Gucci som även han var trevlig och fin, något tjaffsig i munnen men det släppte efter ett tag.
Sen blev det att hoppa i en snabbdusch innan det bar iväg till jobbet där det blev ett intesivt pass mellan 15-21
 
Nu är jag hemma och väntar på att våra protenpankakor ska bli färdiga.
 
Imorn väntas stall vid 10 och sen blir det iväg till jobbet och sen till stall igen, blir nog en bra dag!^^
 
 

You'r gone and I got to stay high

Blev att fara ut på en tur med Kryck imorse med fokus på att han skulle ta min skänkel i traven och inte sega på. Det gick rätt så bra, tror fortfarande han inte riktigt är van vid mina korta ben^^ I galoppen var han iallfall väldigt lugn och fin trotts att han vilade igår. Dock blev det någon spark då han tyckte jag var dum som inte lät honom springa på, söt ponny!
 
Sen blev det att fara förbi donken och köpa lite mat att äta i bilen påvägen till jobbet. 
Tiden gick ganska snabbt dock inte så mycket folk idag heller, men blir ju så när det är dåligt väder.
 
Gucci fick sig en jogging tur i skogen och han skötte sig bra, dock var han lite seg och ouppmärksam så han var lite slarvig och snubblig med föttera, klump fot!
 
Nu är jag hemma efter en lång men bra dag och ska äntligen färga mitt hår, har en utväxt som är så brutal att jag borde skämmas över att visa mig utan mössa.
 
btw jag är heeeeelt övertygad om att min bil är en transformers!! 
 
Optimus prime show yourself!!
 
 

And I wonder where everything goes

Klev upp vid 8 igår med hopp om att fara iväg och rida tidigt, men precis när vi skulle åka till Kryckan kom världens åskknall så det kändes säkrast att inte rida idag. Efter det kom såklart spöregnet också, så Gucci fick sig en vilo dag han också, men han var så fin dagen innan så det förtjänade han.
 
Började istället se på en ny serie Resurection och satan så jävla mindfuck och spännande serie! Ni måste börja se den!
 
Jobbade mellan 15-21 och det var en otroligt seg jobbdag med nästan inge folk, efter det blev det att fara förbi Mick och Kenny och ta nån öl innan sängen väntade.
 
Nu är jag vaken och redo att åka till Kryckan innan det blir jobb mellan 12-18 efter det blir det att fara ut med Gucci och sen sega!
 
 
 
 
 

Maybe I'll find you where we are undefined

Att vara hippo ledig idag kändes verkligen otroligt skönt! Klev upp vid 9 och for ut och red Gucci, blev ett pass på åkern och han var faktiskt riktigt fin, lite små tjaffsig i munnen i mellanåt men annars väldigt fin!
Sen blev det frulle och lite segning innan det var dags att fara mot häst nr 2. 
Blev en ridtur likt gårdagen i alla gångarter lite lätt, han påminner mig om Tingis i ridningen så känner mig som hemma. Riktigt trevlig ponny faktiskt, man får bara passa honom så han inte krullar ihop nacken och inte engagerar sig i bakdelen. 
 
Annars har det blivit innomhus segning idag, har fått min beskärda del av solen för den här veckan, har faktiskt inte bränt mig men man blir slut i huvudet. 
 
Imorn väntas en skritttur med Kryckan och lite lättare ridning med Gucci innan det blir jobb från 15-21 :)
 
 

If this has to end in fire we should all burn together

Är så brutalt trött att det känns som om huvudet ska ramla av. Har varit på hippo hela dagen och hjälpt till vid tävlingarna samt att jag klev upp 8 imorse och for ut och red Gucci som förövrigt var jättefin och sen har jag varit och ridit Kryckan också. 
Nu är jag supertrött och vill lägga mig och dö någonstans så ser vi om jag är redo för en ny dag imorn.

I can't change

Igårkväll somnade både jag och Thai strax efter 9 och sov till 9 dagen efter vilket var skönt! For hem vid 11 och for ut med Gucci i skogen. Han var lite spänd och och småfjantig men annars fin och lugn, dock blev han lite pigg påvägen hem i galoppen så då fick man passa honom lite. Svampade av honom litegrann efteråt och släppte ut honom i hagen sen.
 
Vid 15 väntades jobb till 21 och tiden rullade på bra ändå, var inte lika mycket folk idag som tidigare men det var lite skönt ändå, var dock väldigt trött i huvudet så var inte riktigt min dag idag.
 
Nu är jag hemma och ska snart lägga mig i sängen. Imorn blir det upp vid 8 för vid 9 ska vi vara på hippo då tävlingarna börjar.
Önskar verkligen att jag kunde vara med för det är verkligen helt grymma priser i alla klasser och jag hade verkligen velat vara med och rida L:cn på fredagen, inte dåligt första pris där inte, Gucci och jag brukar ju alltid krossa i Lc men men får helt enkelt vänta ett tag till.
 
Om inte annat skulle jag vilja vinna meetingbästa istället, den rosetten är så brutalt stor att den inte ens kan sitta på hästen. Fatta att ha den här godingen på väggen!!
 

I can't get started from the path where I left of yestoday

Blev jobb imorse mellan 8-15 tiden flög verkligen iväg då det var massor av folk!
Blev sen att skynda sig hem för att dra in Gucci till hippo och han var riktigt trevlig, red lite lätt i alla gångarter och han var trevlig men något stel. Agnes var där med Kryckan också och eftersom jag ska ta hand om honom nästa vecka så bytte vi hästar. Kryckan var verkligen rolig att rida, han har en suuperhärlig trav i galoppen vill han gärna bli lite pigg och maska sig åt sidorna men det är sånt man får jobba med. Agnes verkade iallfall tycka att Gucci var trevlig och det var kul att höra, tyckte även att han såg riktigt fin ut när hon red^^
Sen blev det fix inför tävlingen i helgen och nu sitter jag hemma och väntar på att mitt nudelvatten ska koka eftersom det är typ den ända mat vi har hemma.
 
Imorgon väntas jobb mellan 15-21 så blir att rida Gucci på förmiddagen:)
 
Svar på kommentar: Jag köpte min bikini på HM och är verkligen supernöjd!^^
 
 

The lights will guide you home

Idag har jag jobbat mellan 9-15 ridit min fina grå i skogen, var så varmt att jag utmanade bremsarna och myggorna genom att rida i sportbehå, dem vann dock men det fläktade skönt, Guccci skötte sig bara bra även om han var lite loj av värmen.
Sen blev det tacos med familjen innan det blev kompishäng på nydala, blev inte att stanna så länge då knotten höll på att döda oss.
Nu väntas filmmys och imorn är det en ny jobbdag mellan 11-18 efter det blir det transformers 4!!
 
 

When the lights go down

5 saker om mig
 
 1.Jag hatar att spendera pengar men jag älskar att handla saker, dock lyckas de mesta av mina pengar som jag inte sparar gå till mat -.-'
 
 
2. Jag är extremt matkräsen, det var anledningen till att jag var tvungen att sluta vara vegetarian eftersom jag knappt fick i mig någon näring vilket gjorde mig till en levande zombie.
 
3. Jag har väärldens hatkärlek till mitt hår, jag älskar det när det ligger bra men för det mesta gör det inte det och ser bara fult, tunt och förstört ut.

 
4. Jag är extremt ofotogenisk. När någon annan tar en bild på mig ser jag alltid alltid och alltid jääääätteful ut, det ser alltid ut som om jag har världens fetaste ansikte med bullkinder -.-'
 
 
5. Det jag hatar mest med mitt utseende är mina tänder, kanske en skumsak att hata, men de är ojämna och så har jag vampyr tänder samt att de är missfärgade och fläckiga för när jag var liten hade jag jättemycke öroninflammation och fick äta massa pencilin som förstörde mina tänder. Därför ler jag aldrig med tänderna på bilder och för att jag ser helt cp ut! Så njut av denna brutalt fula bild -.-'
 
 
 

She's been living on the higher shelf

Lillsyrran fick tugga grus i sin MSV debut men det såg tydligen super ut fram tills dess, men kommer man in stort i en kombination och landar rätt i andra hindret är det ju lite svårt, superduktiga är de iallfall!
 
Blev en barbacka tur i skogen idag, termometern visade 29 grader klockan halv 9 så kände blev inte så krävande idag. Dock börjar han få en ordentlig gräsmage som skapar en viss ångest i mig, men jag intalar mig själv att han går på bulk just nu och kommer vara fin och slimmad till hösten, hehehe
 
Eftersom jag brände mig nå jävulskt igår så har jag solförbud idag, det suger eftersom det är underbart väder idag igen och jag jobbar hela veckan :( Men men med en fet lön kan man ju köpa sig en solsemester istället (eller solskydd...)
 

Sleepless so many nights

Klev upp 8 imorse och gick med hundar och släppte ut hästar, sen blev det lite frulle innan de var dags för en ridtur med Grå. Han var snäll och glad och vi galopperade längre idag och det tyckte han var roligt. Finaste pojken<3
 
Sen låg jag ute i solen ett par timmar tills Thai vaknade och vi åkte in till stan ett tag, köpte ingenting, kan vara för att jag tvingade Thai att dra mig från Carlings. 
Kom hem igen och har legat ute i solen ända tills nu, inte den bästa iden igen då jag åter igen bränt mig, jag ser verkligen hemsk ut!! 
 
Annars har det gått super i Piteå, Maja kom 4 igårdags L:b och idag blev det en vinst med laget och sen en andra plats individuellt, såå himla kul!! Imorn debuterar de Msv b och jag önskar verkligen att jag kunde vara där och heja på min supersyrra! Att på 1,5 år gå från att tycka att 70 cm var högt till att kunna rida Msv på träning utan problem är helt otroligt! Men sen har hon ju Super Iddy-Piddy att tacka för det också^^
 
Själv är jag avundsjuk till tusen men så kan det va!
 
 
 

You'r a glas half empty

Ååhh vill också fara och tävla i Piteå, gick så himla bra för oss där förra året, Satte super rundor i alla 3 klasserna samt vann en av de. Buuuuu varför ska jag missa de roligaste tävlingarna för :((
 
Ingen som vill låna ut en ponny eller häst till mig så jag också får tävla lite???
 
For ut och red imorse tillsammans med Lovisa och Kafal och det gick bara bra, Gucci skötte sig bra och vi blev inte uppätna av brems.
 
Imorn ska jag nog jobba lite mer med galoppen, samt lossa honom i sidorna.
 
Har inga speciella planer för ikväll blir nog mest att slappa!
 
btw, snart så är min bil som jag ska köpa snart klart, den må va ful men den kommer nog att tjäna mig bra^^
 

Come on now

Igår hände inte mycket alls, var en supertråkig dag igår men sånna behövs också ibland.
 
Idag iallfall så vilar Gucci, bestämde mig igår för att inte följa med till Piteå för jag vill inte att Gucci ska vila hela helgen, samt att det kan va skönt att ha en lugn helg eftersom nästa vecka kommer bli väldigt intensiv!
 
börjar jobba om ungefär 2 timmar så kanske borde ta och hoppa i duschen. Blir ett kvällspass mellan 15-21 men det känns bra, tiden kommer nog gå väldigt snabbt!
 
 

This is gonna be the best day of my life

Igår var en händelserik dag!
 
Klev upp tidigt och for ut med finaste grå i skogen, blev jagad av ett gäng mördar bremsar och enda sättet att komma ifrån de var att galoppera, hade egentligen inte tänkt börja galoppera förän nästa vecka men jag tror inte det gör så stor skillnad ändå, galopp är ju trotts allt en naturligare gångart för hästen än trav. Grå var iallfall riktigt lugn och snäll och det var en underbar känsla att äntligen få galoppera igen^^
 
Efter ridturen kom pappa springandes in i stallet och sa att det var en rävunge i iddys hage. Den var lite större än Strumpan och inte alls speciellt skygg. Vi mutade den med korv så vi kunde fånga den och släppa ut den i skogen igen, lillskrutt.
 
Sen blev det jobb mellan 12-18 och det var verkligen brutalt mycket folk så tiden gick snabbt!
Kom hem till Thai igen efter jobbet och märkte att mina kläder från Sheinside som jag beställde för 2 veckor sedan hade kommit! Alla mina 5 plagg var perfekta och kunde inte vara nöjdare!! Kommer defintivt beställa kläder därifrån oftare!
 
På kvällen kollade vi på Tricking SM från borås och hejade på Sebra och Isak som var med. Båda gjorde otroligt bra ifrån sig och Sebra lyckades ta en 4 plats!
 
Sen kollade vi på naruto tills vi somnade, helt enkelt en superdag!