I hate the way you make me feel

Ligger nu nerbäddad i soffan med tjocktröjor och filtar och känner mig inte pigg om jag säger såå..
Hästarna fick varsin skrittrunda och verkade nöjda över de.


blir inga bilder idag eller men jag lovar att de kommer upp i helgen (A)



We'll rise again

Känner mig sjuukligt trött efter en lång skoldag och några timmar i stallet, blir nog en tidig kväll såå jag uppdaterar nog mer imorn<3

The more I try the harder I fall

Är hemma nuu efter en superhelg i stockholm!

Man har ju fått kolla på superfina hästar, shoppat på mässan, haha sett MangeMakers live och bara njuutit av att inte behöva vara i skolan idag (A)

Blev iallfall lite shopping idag på drottninggatan, en stor stickad tröja med amerikanska flaggan tryck och en vanlig ljusgrå hoodie och 2 pack hårsnoddar. Kände att jag var mycke mera taggad på shoppingen på mässan än själva stan^^,

Näe ska ta och börja dra mig mot sängen är gäälet trött!!
Bilderna kommer nog upp imorn baara såå ni vet:)




 

Better of without you

Sitter här och ska käka hotell frukost innan vi börjar dra oss ner mot drottninggatan för shoppiing^^

Vi åker ju inte hem förän vid 3 såå de är ju lika bra att passa på att shoppa ännu mera innan jag kommer hem igen,

Näe hoppas alla har de bra idag i skolan ;)


Somehow Im still here

Sitter just nu å väntar på att vi ska dra å käka. Har varit på show både idag och igår men jag kan nog säga att ingenting slog känslan när Rolf-Göran Bengtsson red in!! Så sjukligt grym han är! För att inte tala om mannen myten legenden John Whitaker vann sista 150 hoppningen(à) Sen var ponny hoppningen kul åå se speciellt eftersom ponnyn som vann är Guccis kusin^^ Fast gotlänningarna ( Guccis förra ägare som vi träffade där ) verkade inte så nöjda eftersom hon faktiskt red väldigt satsat och väldigt mycke flax å svänga snävt. Tydligen skulle Guccis syrra varit med och ridit men klarade sig inte inte igenom alla kvalen. Synd hade varit väldigt kul å se!! Sen har jag shoppat på den överknökfulla mässan och jag kommer komma hem med en Kingsland tjocktröja en mössa, ett häst pannband och ett schabrak :) sen köpte mamma blåa benskydd till Gucci och sen ett schabrak till båda^^  Har fotat ganska mycke så får väll ladda upp bilderna när jag kommer heem men nu ska vi snart fara!

Lost inside

Pepparkakor har bakats och Breaking Dawn har tittats på(A)

Filmen är verkligen så totalt underbar att jag fick typ samma reaktion efter som sist. Dvs kunde inte prata utan pep mest och typ skrattade och grinade samtidigt^^, Haha usch så pinsamt patetiskt!!

Har också käkat middag för en stundsen och har packat min väska inför stockholm imoorn, dee kommer blii suuper och jag kommer förmodligen bränna massssooorr av pengar på mässan och på stan, men sånt hör ju till eller hur?

Sitter just nu och funderar på ifall jag ska hoppa upp på träningscykeln och trampa lite, har en enoorm träningsabstinens nu när jag inte tränat på nästan 2 veckor för Becca påstår att hon är sjuk-.-'
Manda börja träna med miig jag vet att du läser!!

Näe lika bra att ta tag i träningscyklandet innan jag ångrar mig,

vi får helt enkelt see hur uppdateringen blir eftersom min mobil inte kan mobil blogga, men ni får helt enkelt hålla utkik, de kanske dyker upp något tidsinställt ;)


The apple doesn't fall to far frome the tree

Heeeelg ii mitt hjääääärtaaa♥

Idag har Maja pååniisarna så jag ska passa på och baka pepparkakor och packa lite inför stockhoolm:)
Men nuu Breaking Dawn<3

Bara för att jag är såå snäll kan jag ju bjusssa på en heet bild från idaa;)



jooduu hett vare -.-'

I still press your letter to my lips

Sitter här nuu och kände just att jag har 0000000 julkänsla what so ever -.-' De är ju första advent på söndag och de finns ingen snö eller nått...

Jusst nu längtar jag efter löördag eftersom då far vi till stockholm och ska till globen horse show!:)
Ska verkligen blii extreeemt kul!!:D



sist jag var däär var ju då 2008 (A)


Nobody said it was easy

Ingenting att skriva jusst nuu, allt baa rullar påå helt enkelt :)


Don't make me bring you back to the start

Sovmorgon idaa gör mig så de känns sköönt, även om jag nu gick upp halv 8 ändåå.
Iallafall så kan jag inte komma hem efter skolan eftersom vi har husvisning så jag kommer måsta ta busen ner till mormor och morfar så de kan skjutsa ut mig till stallet:)
Ska ju som sagt bara skritta Tingis idaa:)
en ska jag förhoppningsvis träna ikväll isåfall blire ett 1½ på boxercise vilket förmodligen kommer göra mig död men dee är ganska skönt^^

Näe nu ska jag börja dra mig mot badrummet hörs :)


As you'r walking away your footsteps get louder

Är hemma från stallet och insläpp och har pussat på hästarna som verkliiiigen ville in, förstår de för de är inte kul ute nu!

Iallfall så sitter jag hemma och skissar lite på mitt engelska arbete, business project samtidigt som jag ser på top model(A)
Sitter fortfarande och funderar på de här med gymnasieval och det känns som jag mer och mer börjar luta mig mot frisör linjen ändå, trotts att ha hästar och va snygg i håret verkligen inte är någon bra kombination :P
Men skola har jag redan bestämt för de kommer bli draggen för mig! (A)

Näe nu ska jag fortsätta skissa på mitt arbete för jag kan inte gå och lägga mig än även om mina ögonlock svider!

                                                    

The silence will send you free

Hemma nuu efter en lång skoldag och känner mig ganska trött efter en dålig natt.. Var astrött igårkväll så jag somna typ 8 och sen vakna jag halv 11 men somna om direkt och sen vaknade jag 3 och var vaken till halv 6
innan jag somnade och steg upp 7 -.-'

Iallafall tänkte svara på en fråga om vårat stall såå har vi 4 boxplatser,( så vi kommer ta in 2 hyresgäster sen) Vi har 4 hagar men vi tänker öppna upp och göra de dubbelt så stora så man har 2 hästar i varje och sen har vi en storåker på baksidan där vi kommer ha våra hästar på bete och den fungerar också som en ridbana eftersom vi inte har någon ( men sen tar de typ 20 min att skritta till stöcke ponnyförening ) Sen har vi sandvägar bakom våran åker om man bara rider upp typ 100 meter i skogen :)

Sen blev jag intresserad av de alexandra skev om yrkesgymnasiet med frisör linje, heter skolan bara yrkesgymnasiumet och vars ligger de? (A)

Näe nu väntar jag på att pappa ska dyka upp för han ska skjutsa mig till stallet, har insläpp ikväll och hästarna har ju fortfarande vila :) Gucci har nu stått i 1 vecka och Tingis skrittats typ varannan dag, de kommer nog fortsätta så tills snön kommer eftersom de ändå inte går att rida just nu men Gucci ska få börja röra på sig också i skritt snart.

Ska nog gå och byta om snart, hööörs :)



framsidan av huuse:)



Don't you ever let go

Det har varit kuul idag att få fara till gymnasium och kolla linjer men är fortfarande väldigt osäker.. Frisöt verkar som en sjukt rolig linje men samtidigt så känns de läskigt eftersom jag måste bestämma själv ifall jag vill ha behörighet eller inte men om jag väljer att ha behörighet så får jag inte lika bra frisör utbildning... måste verligen klura på de!

Idag iallfall så drog jag till Becca efter gymnasiesaken och färgade hennes hår mörkbrunt å de blev bara braa sen har Maja hästarna igen så jag borde egentligen sitta och göra min bokredovisning klar men eftersom jag är så otroligt trött så orkar jag inte riktigt göra de än..

Och sen såå ska jag faktiskt ta med kameran nästa gång jag far me ut till huset så ska ni få se hur våran gård ser ut(A)

a juste eftersom vi nu har en egen gård med stall måste vi ju nu komma på ett stall namn, så ifall nån har nån idee så motages den gäärna! ^^

näe plugg vare...
                                   

You never know

Gårdagen spenderades då med Manda och vi var först ute i Stöcke och fixade med hagarna innan vi for till Villanäs och tog hand om hästarna :) Efter de for vi hem till henne och hade The Vampire Diares maraton, såå sjukt underbart bra de äär!!<3

Idag hade vi typ fortsättning på vårat maraton och de är juu siickt hur trött och seg man blir av att inte göra något på hela dan!


Imorn så ska vi på PRASO vilket ska bli ganska spännande, alltså fara till gymnasieskolor och kolla linjer och som jag skrev tidigare i veckan så ska jag alltså kolla först frisör på draggen och sen sam på midgård.

Har verkligen jättemycke beslutsångest inför gymnasiet!!
Känns verkligen alldeles för tidigt att bestämma sig...


                   

What Im feeling now what Im heading into

Kom hem från skolan för ett tag sedan och har hunnit gå en sväng med knappnåls huvud ( Basse ) och nu sitter jag och äter typ mellanmål och väntar på att pappa ska komma hem och plocka upp mig så vi kan fara och kolla på tapeter. Sen far jag och Mamma till stallet och jag ska typ skritta Tingis en stund, hon har helt enkelt fått en skrittvecka nu och hon får nog som en liten mini vila på kanske 2 veckor beroende på hur underlaget blir och hur damp hon får av att ta de lugnt:P

Sen ikväll kommer Manda hit och ska sova här för imorn bär de iväg till stöcke huset och de blir att typ bygga hagar och typ plocka sten hela dan (A) Haha jag fattar inte att jag fick med Manda på att plocka sten men så är de när man har en underbaaar vän!
Förhoppningsvis far jag till Manda då imorn kväll och sover där :)

På söndag är de husvisning för 4 gången och på tisdag blire budgivning, spännande spännande, just nu vill jag bara att vi ska sälja så vi kan flytta snaart(a)

Näe ska återgå till min maat!



ser typ ut som om jag har hårförlägning för mitt hår smälter in med Mandas ^^

over and over again

Har typ pluggat matte hela kvällen och känner att jag äntligen börjar förstå vad jag ska ha prov på imorn. Har suttit säkert 2 ½ - 3 timmar sammanlagt så känner mig väldigt duuktig(A)

Imorn kommer jag typ plugga matte hela A-passet och sen hoppas på att klara mitt prov, just nu känns de viktigaste att klara provet! Men jag förstår INTE varfööööööööör man ska räkna med bokstäver? De måste ju vara de mest onödiga och dummaste någon människa kommit på!!
Aja, nu tror jag åtminstånde jag kan de...nästan


Imorn tar jag hästarna på kvällen då vi efter skolan ska fara och kolla på tapeter till mitt nya rum, ska bli spännande!:)


Näe nu ska jag nog börja dra mig från datorn.

                                                

The moon lights up the room like day

Ganska skön dag idag mee, har hunnit börja på mitt engelska arbete, business projekt och vi ska typ skapa ett företag och marknadsföra de. Ska bli ganska kul :)

Sitter just nu i soffan och lyssnar på musik och tar de lite lugnt innan jag ska dra igång med matteplugg...



bjuuu på en hemskbild så länge!

Sometimes love is just not enough

De rosa små fluffiga molnen förföljer mig fortfarande och min hjärna hänger inte riktigt med fortfarande,
Filmen var helt...jag vat inte hur jag ska beskriva den men underbar räcker inte!





All I need is you

Foto av Alice :)
















































His heart of stone left hers breaking

Idag har de varit ganska fullt upp i skolan. De jobbigaste var nog att springa och gömma sig från folket som kom ifrån olika gymnasieskolor och typ gjorde reklam för deras skolor utanför Kaffan så de gällde att vara snabb, undvika ögonkontakt och ifall de fick tag i en säga att man typ gick i 8an, guuuud så jobbiga de var!!

Aja iallfall är jag hemma från stallet nu hade insläpp och bägge hästarna fick vila, Lilla Grå ska få ett par veckors vintervila nu, det förtjänar han och Tingis ska också få ta de lugnt några veckor :)

Är hemma nu och väntar bara på att få hoppa på bussen till stan Breaking Dawn ikväll!!!! Kommer typ sitta och dreggla/tindra hela filmen och flyga omkring på små rosa moln resten av veckan ^^, Vadå patetisk?

näe nu ska jag lägga upp lite fler tävlingsbilder och sen off I go!:D

                        


You'll stop when I start

Hyfsat skön skoldag ida, hade Lucia träning efter lunch och man kan ju säga att de var ganska kaos, fast man ska ju inte heller klaga på grabbarnas fagra sångröster, verkligen inte :P

Iallfall börjar bli hårt på banan nu så blev ett väldigt lugnt pass.
Är hemma nu och taggar Breaking Dawn som fan och har nu bestämt mig för att de är Eclipse tajm!
höörs<3

Why don't you here me

Sitter här och har nyss kollat mailen och har fått massor av bilder från Surf tävlingarna, blir nog att lägga in de imorn då min dator inte vill sammarbeta just nu -.-'

Har iallafall fått reda på att på måndag så ska vi fara på gymnasie besök och att imorn är senaste dagen att välja vilka 2 skolor och linjer man vill kolla på, vilket var jävligt svårt att bestämma sig eftersom de fanns 4 linjer på draggen som jag skulle vilja kolla på.
Efter att typ beslutsångat mig femtioelvatusen gånger så bestämde jag mig för att först kolla frisör på draggen och sen sam på midgård. Vill egentligen inte gå på midgård utan vill typ bara gå på draggen men linjerna bör ju vara ganska lika.

Men sen kommer allt om yrkesförberedande eller högskoleförberedande , vad är vad och vilken är bäst om vad händer omm jag går en yrkes linje och ångrar mig? är de helt kört då?

Gaaaahhhhhh jag får psyk!!! De känns alldeles förtidigt att bestämma vad jag vill göra men jag vet att jag måste välja, det här är helt sjukt!

Aja, ska nu ta och varva ner mig och koppla bort alla jobbiga gymnasie tankar och sånt, vi hörs<3


I'll be true to you

Bilder från Alexandra :)






















Cuz Im bright

här kommer filmerna från helgen :)

Tingis L:c



Gucci L:c



Tingis L:b



Gucci L:b



Jag och lillen fick väll inte världens snyggaste runda men jag bryr mig verkligen inte! Han var så otroligt duktig och nu ska vi använda de här vinter halvåret till att träna upp oss, vi ska bli så bra som vi kan bli!<3


You got it all

Sitter just nu å kikar på live sändningarna från ponny SM och nej då man blir ju inte alls sugen på att fara dit...verkligen inte! -.-


I guess i don't care

Blev lite twilight maraton hemma hos Manda igår vilket kändes heelt underbart!
Känner verkligen taggen till premiären på onsdag, har fan längtat i 1½ år!<3

Iallfall idag tog Maja båda hästarna, dee fick varsin välförtjänt skritt tur i skogen och imorn ska de få vila:)

Asså jag kan typ fortfarande inte fatta att jag och Gucci nollade L:b debuten!:D Jag hade aldrig hoppat en hel bana på 1m ,med honom, utan bara några språng och hade inte ens förvänat mig att få komma runt grunden utan jag var helt inställt på att avbryta och sen så är han så otroligt fin och uppmärksam och klarar allting! Jag är så sjukligt stolt över min lilla skrutt ponny! Vi har typ bara 2 nollor i L:c och sen så bara klarar han L:b utan problem!
Jag kände att han ibland blev lite tveksam men då var jag där och stöttade honom med skänkel och röst och då gjorde han som jag sa, helt otroligt!

Den ponnyn kommer att bli så jävla fin! Han kommer gå långt i livet!<3



I don't care what the people might say

Hemma nu efter en grym daag!:D

Började rida Tingis i L:cn. Blev lite stressig framridning och kände att jag grejjade förmycke i handen och då blev hon sur vilket resulterade i några fina bakutsparkar och korsgalopper inne på banan med hoppa gjorde hon!
Kände för att satsa i omhoppningen men de var sjukligt löst i svängarna så vi snubblade oss igenom omhoppningen och kom 2a! :) Fina häst men usch på mig för dålig ridning och ful runda!

Sen så var de bara upp på Gucci till L:cn och kände att jag hade inte något bra tryck i honom och jag helt enkelt "mes-red"  kände att jag stöttade honom ingebra på endel oxrar då vi fick tunga språng och sen så trampade vi om på 6an (ett räcke) och fick ett pet men trotts de räcke de till en 3 plats!:)

Sen var de Tingis i L:b och de var en perfekt bana för oss! Jag vågade släppa på henne och låta henne sköta sig själv lite mer och bara vara där som stöd vilket hon uppskattade mycke bättre och vi fick en runda som kändes 1000 gånger bättre än Lcn. De var en "gas omhoppning" vilket passar oss perfeekt och jag satsa järnet och vilket också gav en vinst med tiden 25,12 :D ganska kul för 2an hande 28.80 så jag var ju mycket snabbare!:D

Sen till L:bn med Gucci (hihi där jag faktiskt flög av på framhoppningen, jag försökte trycka av honom som jag kan göra med Tingis vilket jag vet inte går att göra med honom så jag blir bara sur för att jag gjorde så ändå men men.. )

Hade noll krav förutom att jag ville att de skulle kännas bra och sen spelade de ingen större roll hur de gick. Men grymmingen lyssnar super på mina hjälper, hade bättre tryck och smackade eftersom han lyssnar sjukt bra på rösten, och vi nollade! Dubbelnollade!! Jag är helt chockad och har typ inte förstått de än att vi dubbelnollade L:b debuten och kom 2a!:D Skillde 6 tiondelar mellan mig och Emma och Amir som vann men de spelar ingenroll för jag är så totalt stolt över min prins och de kändes som ett perfekt avslut på tävlingssäsongen!:D

filmer och förhoppningsvis bilder kommer imorn :)<3

                    

The world better watch out

Helt sinnessjukt helg!! Nollade LC med tingis och kom 2a sen ett pet med Gucci i LC och kom 3a sen nollade LB med tingis och vann och NOLLADE LB DEBUTEN MED GUCCI Å KOM 2a är helt chockad!!!<3

The more I try the harder I fall

Hemma från stallet nuu :)

Red först Gucci på banan barbacka en stund med 3 delade gummitbettet och daaaamn så fin han var!:) Jag hade kunnat galoppera runt på honom huur länge som helst (A)

Sen red jag Tingis en stund och de gick också rätt braa, lite stretig i galoppen men försökte bara ignorera de och rida på som vanligt och då släppte de :)

Skulle sedan byta pannband på Guccis träns och fick ett litet damputbrott när jag inte fick ihop de men när jag lugnade ner mig insåg jag att allt var väldigt logiskt...hihi ouups ^^,

Näe känner mig laddad inför imorn och de ska blii såå kul!:D


Every time I see those eyes I melt inside

Sista dagen på praon idag vilket var lite tråkigt men de tog våra mobilnr och sa att de kommer att ringa ifall de någon gång behöver extra personal, visst låter de suuper!?:D

Till dig som undrade så praoar jag på PAUS, fiket i UP2 gallerian, den dära silvriga saken i mitten(A) Verkligen grymt ställe!

Nu är jag iallfall hemma och väntar på att pappa ska komma hem så vi ska fara ut till stallet tsm:)
Ska rida båda lite snabbt på banan och känna igenom de inför imorn och pappa får hjälpa till med insläpp och lite praktiskta grejer, han är så duktig såå!(A)

Näe nu ska jag börja röra på mig och kanske byta om vii hörs:)

btw, till dig som undrade om designer och sånt så är jag inte speciellt bra på de, just nu fixar Minette allt sånt åt mig men jag vet på ett ungefär hur man gör eftersom jag la in mina egna tidigaree så klicka istället in på www.surfryttarna.blogg.se och fråga Minette hon kan förmodligen förklara bättre än mig:)

Nu hör jag pappas bil så vi hörs!:)


I follow you

grym!


I can take it away

Sitter hemma å lyssnar på underbar musik och laddar inför tävlingen!

Har verkligen bestämt mig för att med Tingis är de vinna eller försvinna, jag ska rida för att vinna och de får helt enkelt bära eller brista!! Känner mig så sjukligt taggad och längtar verkligen tills lördag!!
Med Gucci ska jag verkligen rida bra, jag ska få stadiga rundor och verkligen ta hinder för hinder och som vanligt satsa på felfritt:)

Imorn blire prao, sista dagen vilket känns lite tråkigt men samtidigt lät de som om vi skulle kunna få helgjobb där vilket inte låter helt fel! Har ju redan helgjobb hos pappa efter jul så isåfall hoppas jag på att kunna synka ihop och köra dubbla helgjobb, skulle ju vara helt super ifall de funkade!:)

Det känns helt enkelt bra just nu!


Sometimes it hurts instead

3 praodagen har bara gått bra och de är bara kul att vara där:) Men daaaaammmn vad ont i fötterna man får även om man har platta skor.
Slutade vid 4 och for ut till stallet och red sötnosarna en stund, hade insläpp innan jag for hem.

Kom också fram till att jag ska tävla på lördag vilket jag totalt hade missat , trodde de var nästa vecka(A)
Iallfall så ska de bli gryyymt spännande!

Nu jäävlar ska jag och Tingis satsa! Hon är så gryymt taggad nu att de får bära eller brista för nu jäklar! Hoppar en L:c å L:b och rider samma klasser med Gucci:) Blir hans L:b debut så de ska bli spännande!:)
Har inga krav utan tänker mest bara gå in och försöka rida hinder för hinder och känns de inge bra eller som om han inte orkar då tänker jag utgå. Men de ska bli jättekul!:)

Näe nu ska jag nog lägga mig i soffan och  sova TV ett tag innan jag tar en tidig kväll.

Imorn blire att rida Tingis, Gucci får vila och sen blire förhoppningsvis Boxercise på kvällen, hörs!


Your love is just a lie

Sämst uppdatering här men ni får stå ut!

Iallfall igår första dagen på praoen å de gick bara bra, kan ju säga att man förmodligen inte kan hitta en grymmare prao plats en Paus så ifall någon söker prao gå dit! :)

Becca sov här igår och så idag for vi till praoen och idag har de varit lite mer å göra å mera folk och jag är alldeles slut i huvudet, nu laddar jag inför hoppträningen ikväll och hoppas på en taggad Tingis:)

Imorn blire prao och ta båda hästarna, Becca följer nåå me till stallet så de blir suuper.


My true dream

En stjärna har lämnat oss, R.I.P Hickstead


I never knew

Nu kommer filmen på Signe och Gaggiz, Gaggiz är ju också till salu så ifall någon är intresserade av en jättefin dressyr läromästare, som även verkar tycka de är kul att hoppa, så tycker jag verkligen att ni ska kolla på Gaggiz!


Be true to who you are

Känner mig duktig som har varit i stallet från halv 9 till 4 (a) började med att göra allt praktiskt och sen byggde jag bana åt Signe, höll lektion en timme och sen så hoppade jag Gucci och de gick väl hyfsat, han var extremt stark och lite små slarvig men sen hade vi en oxer på ena långsidan med galoppbom framför och guuu så fint han hoppade på den!:) Avslutade med några språng på 1m och de gick bara fint och de kändes enkelt för honom:)

Sen red jag Tingis i skogen och de gick sådär, hon är typ inne i någon damp period då hon bara vill springa, bita fast i vänstertygeln, inte lyssna tillbaka eller galoppera normalt, utan bara sprattlar omkring med bakdelen -.-'
Försöker verkligen att inte få psyk på henne med de är ganska svårt när man blir såååååå frustrerad!!

Kom iallafall hem vid 4 och har fått käka<3 Snacka om att vara hungrig när man inte ätit sen 8 på morgonen!

Näe nu ska jag börja klippa ihop en film på Signe å Gaggiz som jag tänkte lägga upp :)


it's okay not to be okay

For ut till stallet idag vid 2 och rakade Gucci, red Gucci, red Tingis och tog insläpp.

For sedan till mormor och morfar och åt middag och är nu proooooooooopp mätt och mår lite illa, åt nog lite för mycke(A)

Imorn blire stallet, ska hålla träning för Signe å Anna innan jag rider mina egna:)


I never even thought of you

Känner mig laaat idag(A) Hade tänkt träna, städa mitt rum också kanske svänga förbi stan men istället har jag typ legat i soffan hela dan...men de har varit väldigt sköönt kan man ju sägaa^^,

kanske tränar imorn istället? på måndag ska jag iaf på boxercise för då ska mamma å Maja ha hästarna:)

Imorn har jag ju somsagt insläpp och sen på kvällen ska vi till mormor å morfar å käka å fira farmor som ska komma hiit.

Näe nu ska jag engagera mig i mitt soffslappande höörs ;)


You'r my heaven

Klev upp tidigt och for och hade utsläpp med pappa vid 7. Red sedan Tingis på banan och de gick väll hyfsat dåligt. Hon var ganska tjurig och vägrade släppa vänstertygeln, så vi fick bråka ett tag innan hon slutligen gav med sig lite och då avslutade jag. Imorn tänker jag fortsätta trimma henne för nu ska hon igenom!
Sen så fick Gucci följa med in och vi myste ett tag och han roade sig med att slicka mig i ansiktet -.- stööörd påånii^^

Klockan är nu några minuter över 11 och jag har heeeela dagen framför mig, funderar på att trampa lite på träningscykeln och kanske rensa lite i mitt rum.

BTW måste bara säga att nu ligger vårat hus ute på annons så ifall någon är intresserad/eller bara nyfiken på hur vi bor så kan ni ju kika in här : http://objekt.fastighetsbyran.se/Objekt/?pageRefId=67&ObjektID=799667

Näe nu ska jag se de senaste avsnittet av TVD och sen blire träningscykeln hörs!


Spinning around in circles

Kan ju öppna inlägget med svar på kommentar och just den här veckan har statestiken legat mellan 80-67 besökare så de varierar ganska mycke, sen har jag ju 50 prenumenanter:)

Idag så har jag iallfall städat i mitt rum och rensat ut alla "personliga" saker ut mitt rum så som, min rosettvägg, min anslagstavla, rivit bort några affischer osv så nu känns mitt rum väldigt tomt.

Vill att fotograferingen ska vara över snart så jag får ställa tillbaka mina saker igen, fast jag kommer nog inte he tillbaka allt eftersom ganska mycke behöver jag inte ha kvar, plus att jag vet ju inte riktigt när vi kommer att flytta helt.

Idag så har jag iallfall insläpp och Tingis ska vila, Maja rider ju Gucci på hippo idag för Lena Unneby och hon gjorde de igår också och tydligen har de gått jättebra:)

Imorn blire att trimma Tingis lite på banan och Gucci får typ skritta i skogen och sen ska jag raka honom också, de behöver han! :)



I'll still find someone like you

Känner mig duktig som har varit och tränat med Becca på boxercise, sjukligt jobbigt men oj så nöjd man känner sig efteråt:)

Imorn så har jag insläpp och på dan kommer en fotograf hit och ska fota vårat hur för försäljningen:) Spännande spännandee ;)

 

I'ts black and white

Hoppträningen igår gick bara braa, skrutt var super pigg och positiv och jag är helt enkelt jättenöjd:)

Idag har jag bara varit ute med henne i skogen lite lätt i alla gångarter och hon var ganska spänd meen men försökte att inte tänka så mycke på de för att få henne att slappna av och de gick bättre mot slutet.

Näe har ingen blogglust alls nu vi hörs sen.


Do you belive in me

Sitter just nu på min madrass på golvet hos Manda och väntar på att hon ska orka kliva upp. Jag känner mig ganska pigg och bortsett från att jag förmodligen kommer få en jättebula i pannan och är väldigt hungrig så är jag taggad på dagen(A) Blir ju hoppträning ikväll och vid 2 så ska Manda klippa sig :)

Näe nu tänker jag slita upp Manda ur sängen , jag är rast lööös^^,