Don't push it

Har nyss slutat och sitter och väntar på at mamma ska komma och plocka upp mig. Dagen har varit lång och tråkig och det ska bli skönt att komma hem och få fara ut i skogen:) Hoppas att Gucci sköter sig idag men jag funderar på att strax innan vi kommer dit han brukar tjaffsa, hoppa av och leda förbi honom och se hur han uppför sig och sen sitta upp igen och fortsätta. Men vi ser väll:)


Let the beat drop

Kan ju säga att jag verkligen inte begriper mig på Gucci just nu-.-'
Varje ridtur den senaste veckan har han hållt på att dumma sig på exakt samma ställe. Han vägrar helt enkelt att gå frammåt och försöker slänga sig runt åt vänster och gå tillbaka. ÄVEN på vägen hem. Har tar inte skänkeln, han lyssnar inte på rösten och han tar knappt spö heller. Och om han gör det så drar han typ iväg rakt åt vänster vilket är typ rakt in i skogen/massa kvistar eller så börjar han stegra.
Idag var en sån där brutalt jobbig gång när han tjaffsade hur länge som helst och typ backade ner i ett dike, gick i i skogen, typ försökte gå igenom Tingis samt att vi nästan stegrade över...
Jag fattar inte vad hans problem är!!
Men jag antar att det är för att vi har träffat rådjur där typ 3 gånger men det var över en vecka sedan och de har aldrig ens tittat på honom och han är som inte rädd när man kommer dit utan det känns mer som om han stänger av och sen blir han stressad när man blir arg på honom...men men det är väll förmodligen bara att kämpa på.
Tänker INTE låta honom komma undan och lära sig att "om jag tjaffsar ett tag så går Tingis först", så det är väll helt enkelt att kämpa på och vara ännu mer bestämd..

Svar på fråga iallfall varför vi inte mätte ner honom är för att jag vet med säkerhet att han inte är en C-ponny. Tingis är ju maxad och han känns verkligen grymt mycket större än henne och sen har han så stora gångarter att avstånden skulle bli för trånga. + att ifall någon på tävling skulle komma fram och säga till överdommaren att "den där ponnyn ser stor ut för att vara en C ponny" kan man bli tvungen att kontroll mäta på plats och är hästen då över måttet, som jag vet att han är,så blir det ju inte så kul.
Men han är helt enkelt en lagom stor D-ponny^^

Don't try to find the truth cuz the truth always finds you

Gårkvällen på bowling hallen var riktigt kul, synd bara att man råkar vara helt värdelös på att bowla^^
Idag iallfall har det varit en chill dag, våra vanliga lektioner började vid 1 men var på skolan vid halv 10 eftersom vi var tvungen att göra klart och träna in våran dans eftersom vi hade redovisningen idag. Men det blev rätt bra och vi är nöjda:)
Är hemma nu och väntar på att Maja ska komma hem från stan och att vi ska käka middag så man kan få fara ut och rida, blir helt enkelt vanliga slingan i skogen kommer nog rida Tingis idag skulle jag trooo..
Näe nu ska jag se det senaste avsnittet av ponnyakuten seeyaah!:)

So why are we here again

Girlsen har nyss farit hem och jag sitter planterad framför Miami Ink.
gårdagen var riktigt kul, med filmer, mat och massa snack, blev väll runt 4 timmars sömn i natt men det är ju iallfall mer än vad jag förväntade mig. Sen blev det att kliva upp och släppa ut hästarna vid 8 och gå en prom med hunden i skogen:)
Hästarna ska iallfall vila idag och jag ska väll försöka släpa mig de långa 11 stegen ut till stallet och göra allt klart där nån gång;)
Ikväll blire iallafall mentorträff med idrottslyftet på bowlinghallen vilket ska bli kul, annars har jag inga planer alls för dagen vilket passar perfekt!:)

You got a lot to say for the ones who walked away

Morgon på er, själv har man varit vaken sedan halv 9 och hunnit rida och göra stallet klart:) Man måste nästan gå upp så tidigt ifall man ska hinna rida innan skotrarna kommer, det är inte så kul att möta de.
Red iallfall Tingis idag och det gick bara bra, hon är såå snäll min lilla prinsessa^^ Maja red Gucci och han var ganska tjaffsig, men men det är bara att kämpa på tills han ger sig helt enkelt.

Har nyss slagit in Beccas present och hoppas att hon blir glaad över den, sen får vi väll se vilken tid de kommer men de lär ju inte komma föra 5 iallfall, blir helt enkelt att ha en tjejkväll med filmer och sen ska vi ju såklart se gladiatorerna!;)
Det kommer nog blii super!!

Cuz I'v got you

Snart vankas det middag och undertiden blire att blogga lite.
Klev upp 8 och for ut och red på morgonen och det gick ganska bra, Gucci skötte sig bättre än sist och den här gången mötte vi faktiskt ett rådjur som vi inte gjorde förragången:) Sen blev vi väldigt glada när vi märkte att det har plogat nästan hela vägen på slingan mot åkrarna vilket är ju super! Imorn blire nog att fara mot sandvägarna...
Sen så blev det att möta upp Manda på stan vid 1 och blev att sola lite och sen lunch på subway innan vi återgick till vårat mission som var att hitta födelsedagspresent till Becca och det gjorde vi, hoppas hon blir nööjd^^,
Nu är jag ju då somsagt hemma och ska nog gå och ta in hästarna snart, hörs!

Tell me why

Efter en, rätt skön och halvslapp, dag i skolan är jag som vanligt fastväxt i datorn i min säng^^,
Becca fyller ju 16 idag vilket var rooligt och tjejkväll planeras på lördag med både Manda och Becca, kommer bli super!:)
Blev att rida en stund idag och det gick rätt kasst, dels för att Tingis var surig och dels för att det var dåligt underlag men men blir bättre imorn när vi ska fara ut och galoppera i skogen. Imorn planeras också stan med Manda och födelsedagspresents köp till Becca.
Kommer bli super!

As long as you'r happy

Skrev nyss typ ett aslångt inlägg och så råkar jag trycka bort det...blir ju något sur -.-'
Orkar inte skriva om allt men idag har iallfall varit en bra dag med att sluta tidigt och vara på stan med bästa människorna och hittat svarta jeans^^
Blir inte så mycket mer skrivande än så för nu vankas det Jersey shore!
haha det rimmade ju nästan!:P

I'll follow you

Blev att rida runt på våran åker idag, barbacka i djupsnö:P Hahaha kan nog säga att det var årets mest seriösa ridtur eller nått, det är ju nog svårt att sitta ner på Gucci barbacka i traven men i djupsnö haha helt omöjligt!! Har typ studsat omkring som en liten vante och asgarvat och typ gråtit av skratt:P
Hahah gick inte så mycket bättre för Maja som red Tingis som typ också grinade av skratt samtidigt som hon studsade av i travavbrottet. Men men sånna ridturer behövs ibland^^,

Imorn så slutar jag ju typ halv 12 och sen planeras det stan med Joel eftersom Becca fyller år på torsdag måste vi hitta present åt henne :)
Näe nu ska jag nog se några avsnitt av Jersey Shore och garva åt de, lättroad ikväll!(A)

That's alright lets give this another try

Sista dagen idag på våran denna finn upp vecka och fick precis veta att man inte egentligen behövde göra något annat än att måla nån plansch och typ kunna prata om vad man kommit på, så nu har jag suttit och försökt komma på vad jag ska skriva helt i onödan!
Planerar att just nu sitta och göra ingenting till klockan 12 och efter det måla min plansch :)
Kom iallafall på imorse vad jag ska göra min finn upp grej om, haha bara sådär en vecka senare men längtar iallfall tills imorn då vi slutar typ halv 12! eftersom allt vi ska göra är att redovisa våra "uppfinningar"(A)
Näe nu tror jag att jag ska börja se någon ny serie haha höörs(A)

Do you remember

Jahaa, självklart har hippo fått kvarka och det blir då ingen mer träning där på ett tag. Det blir förmodligen ingen februari tävling heller och man kan inte fara dit bara för att rida igenom hästarna!
Det kändes ju sådär lagom jättekul...

It's comming down down down

Sitter i skolbibblan nu och gör ingenting, funderar på att börja skriva lite mer på mitt arbete som ska redovisas på onsdag men det går nog ganska fort att färdigställa så jag känner ingen press precis!
Idag iallfall får hästarna nya skor och de håller väll på att skos just nu antar jag och sen så tar jag båda idag och rider på åkern eftersom Maja glömde bort att hon måste var på öppet hus så då rider jag bägge så de får plumsa på åkern i djupsnö, det kommer bli jobbigt för de och jag planerar mycket galopp(A)

Hahah ååh jag drömde faktiskt i natt att jag och Tingis tävlade på hippo:P Jag tror det var en L:b eller L:a men jag vet att det var en A:0 för vi for bara in och svängde och gasade på och det gick verkligen hur bra som helst och allt bara stämde och sen tror jag att jag vann också men hann vakna innan jag skulle in på prisutdelning, haha var såå sur över att det bara var en dröm kan man ju säga!
Men samtidigt är jag så gaalet taggad på tävling nu och jag vill bara in och visa att jag och Tingis är tillbaka och fightas om placeringarna och att man inte heller ska räkna bort Lilla Grå som är bättre än vad man tror!
Jag tror faktiskt jag har underskattat honom litegrann när det kommer till hoppningen så jag ska nog börja sätta lite mer press på honom och verkligen se vad han går för!
Det här ska bli ett bra tävling år!
Hoppas jag!

Wrap me up and hold me tight


I'll carry your pain as long as you'r happy

Blev en trevlig gårdag med besök av Emil och Jenny så har helt enkelt inte orkat skriva :)
Iallafall for jag och Maja ut på en skogstur i morse och Gucci var för förstagången riktigt bråkig!
Han vägrade verkligen att gå först!
Han stannade,snurrade runt, drog iväg, backade nästan ner i ett dike, små stegrade och var helt knäpp!
Han brukar ibland göra så lite smått när han inte vill gå först men han har aldrig krånglat såhär mycket-.-'
Det är verkligen ingenting han ska få lära sig att göra så jag fick kämpa ett tag tills han släppte det och gick sedan först resten av turen. Men från och med nu ska han istortsett alltid gå först enda tills han slutar göra så för han ska då inte börja hålla på med sånt!

Imorn så blire skogen igen och då lär nog Maja rida honom och jag Tingis, sen får vi se ifall vi åker in på hippo tisdag eller inte, går ju nämligen rykten om att det är kvarka på hippo och då håller man sig långt bort kan man ju säga!
Nu ska jag fortsätta med mitt sängslappande höres!

When did all go wrong

Just nu ligger en trött liten Basse bredvis mig på golvet och sover och snarkar som en motorsåg, haha ganska söt:P

Iallafall så blev det upp vid halv 9 och for ut och red strax efter 9 tiden:) Blev att fara å galoppplumsa i snön vilket hästarna tycker och kul men jäkligt jobbigt! Sen mötte vi lite söta rådjur också som Gucci tyckte var jätteläskiga med Tingis brydde sig inte ett piss om de :)
Sen har jag fixat klart allt i stallet, gett hästarna lunchhö och sen unnade jag mig en varmdusch och sitter nu i soffan i vardagrummet:)
Vid 2-3 tiden kommer Emil och Jenny så jag har några timmar på mig att sega iallfall (A)

Go your own way

Lite mer info om mitt hår då till dig som ville veta^^
Jag klippte faktiskt mig själv, mest för att jag kände mig impulsiv och uttråkad och jag hämtade insperation från scene stilen som jag älskar!
Det var faktiskt inte speciellt svårt eller nånting utan det handlade mest om att ha en plan hur jag ville att det skulle se ut och hur jag ville göra. Sen var det bara att dela upp håret och dra fram det jag ville skulle bli lugg och sen börja med att klippa den halvan som är kortare av luggen och sen bara klippa det mindre kort ju längre åt sidan du kommer vilket i mitt fall är åt höger eftersom min lugg ligger åt höger:) Sen klippte jag bara in det på sidorna så att det ska gå lite mera innåt och forma sig efter mitt ansikte och så att ifall man vill kunna dra in de mot ansiktet:)
Jag är faktiskt rätt nöjd med min klippning och det kändes värt att göra det själv istället för att slösa 600 spänn på att gå till frissan:)
Kan ju lägga upp lite bilder jag fick insperation av :)
så mitt hår blev väll såhär^^

What are we doing, we are turning into dust

Efter en vääldigt skön skoldag som mest bestått av att göra ingenting är jag nu hemma och sitter som vanligt i min säng^^,
Har varit ute med hunden en sväng och mockat och gjort klart i stallet så nu väntar jag på att Maja ska komma hem så vi kan fara ut och snö plumsa. Sen blire att göra egen middag och allt sånt eftersom vi har huset för oss själva ikväll, wiihoo party party fast nää :p
Imorn så kommer förmodligen Jenny och Emil från gotland och hälsar på eftersom de tydligen ska till åre och det är typ guccis gammla ägare så det ska bli kul, så får se se hur fin han har blivit^^,
Näe nu kom Maja hem vihörs!:)
du som ville se bild på mitt hår så äre det väll ungefär såhär det ser ut i dags läget men eftersom de börjar bli lite långt vid luggen funderar jag på att klippa till den igen:)

Real love i'll give it

Ligger nu och segar i sängen efter en ridtur i typ snöstorm och jag lovar man såg typ ingenting! Hahah ussch kände mig som världens nybörjare som typ skumpade omkring i djupsnön på halvlånga tyglar och såg ingenting och ba hoppades att vi höll oss på vägen :P men tur att Gucci är så himmla snäll!^^
När jag kom hem så satte jag mig sen på tränings cykeln och trampade i 20 minuter vilket kändes bra :)
Planerar nog att träna lite imorn också, för det var faktiskt ganska skönt:)

Imorn då så börjar jag ju 9 igen och slutar 2 och sen blir det att ta bussen hem och fara ut i skogen igen, hem och laga middag, mamma och pappa jobbar ju kväll så jag och Maja fixar egen middag men det kommer nog gåå bra:)
men ska snart ut och fixa det sista i stallet vi hörs imorn! :)

Need to close that door

Är anmäld till årets första tävling nu och det ska bli så otroligt kul!!:D
Hoppar L:c L:b med båda på söndagen, skippar lördagen då det kändes onödigt när de enda klasserna som fanns var L:d L:c. Känner att jag vill värma upp Tingis inför säsongen med en L:c och bara hoppas på att hon är på G så man kan racea runt och förhoppningsvis plocka placeringar, i båda klasserna! Vill inte hoppa L:a med henne på första tävlingen, men förhoppningsvis blir det L:a på tredje tävlingen ifall vi åker till sundsvall och tävlar:)
Med Gucci känns de då helt normalt att hoppa L:c L:b och vill helt enkelt få stadiga stabila rundor och visa upp hur fin och duktig han är och helt enkelt göra honom redo för säsongen för den här säsongen ska vi börja satsa!!

All I have is one last chance

Tydligen så får man göra precis som man vill hela dagen idag^^ Sitta vars man vill, och göra som man vill, ta lunch när som helst, men vi ska sammlas kvart i 2 och sen efter det har vi tydligen obligatorisk dans vilket kändes mindre kul så idag blev de tydligene inte att sluta tidigare ändå.. men men.

Idag blire iallfall att vara ut i skogen och jag ska ta Gucci och Maja Tingis så det ska nog blii bra, blir ut och plumsa i snön:)

Only you can change my mind

Sådärja då var det klart!:)
Kan alltså här med säga att Lillen är 143 cm i mankhöjd, alltså en lite D-ponny^^
Haha fast de tyckte nästan att vi skulle försöka trycka ner honom till en C-ponny men nää han är verkligen inte någon C-ponny, han är alldeles för maffig och har förstora gångarter för att kunna bli det:)
Men det blir perfekt att ha honom som en liten D-ponny!:)

Det är ju onsdag idag vilket betyder att hästarna vilar vilket känns skönt, känner mig seeg idag!
Imorn börjar jag 9 och gör det enda till onsdag då vi har någon "finn upp" sak på skolan så vi börjar 9 och slutar 2 hela veckan! Huuuur skönt!!? Så gissa någon som blir glad över att få sova till 7 om mornarna i en vecka framöver!(A) Sen går det ju en buss hem 14.30 så har jag riktigt tur hinner jag ju me den hem sen:)

På fredag får vi ju barnbirdaget vilket känns behövligt då jag bestämt mig för att köpa gymkort på USM och ska försöka att träna där minst en dag i veckan, inge slarv och inte latande här inte! Har redan kommit på att onsdagar är en pefekt träningsdag och ska nog försöka träna fredagar och söndagar också ett tag framöver:) Det boorde funka och sen får vi helt enkelt see hur det blir men träna ska jag börja göra sådeså!!

I'll rise to fall again

Kan ju säga att jag och Tingis inte är vänner förtillfället då hon bara är allmänt dryg och störd!
Red ungefär 30 minuter i paddocken och gav mig när hon galopperade rätt okej ett par varv, lika bra att ge sig där innan jag slitit huvudet av henne för det hade ju inte varit så kul^^, men nääe usch idag gick det verkligen inte bra!
Men iallfall ska sova nu är gaalet trött! Går halvdag imorn eftersom Gucci ska slutmätas, spännande spännande!:)

Daylight dies blackout the sky

Sitter på skolan nuu och väntar på att vi ska börja, tror vi börjar om ungefär en halvtimma-.-'
Iallfall idag så ska vi dra in ponnysarna till hippo, Maja ska ju rida lektion med Gucci och jag planerar att fara ut i hipposkogen, eller kanske rida lite i någon paddock, det beror lite påå(A) fast kanske man ska passa på att rida i paddock nu när det finns? äsch vi får see!

Imorn blire iallfall lite spännande eftersom vi ska dra in Gucci ( eller Tingis måste ju också följa med eftersom man inte kan lämna henne själv>_< ) till ATG för han ska slutmätas!:)
Det ska bli riktigt intressant vad han kommer att slutmätas till men att han är under storhäst måttet är ett som är säkert! Han är ju en liten D-ponny såå^^

Näe ska snart stänga ner datorn höörs!

Better then all the rest

VÄRLDENS BÄSTA ROLF-GÖRAN BENGTSSON VANN!!!!

It's like trying to drown a fish, impossible

Efter en lång skoldag ( okej inte överdrivet lång men det känns iallfall som det ) anar ni inte hur underbart skönt det är att ha hästarna 11 steg från dörren!(A)
Slutade 14.55 men missade bussen till stan som går 3 över och fick istället ta den som gick 18 över vilket gjorde att jag missade 15.40 bussen till stöcke och fick ta 16.15 bussen istället. men men kom iallfall hem och sen vare bara å käka middag och hoppa i stallkläderna och en timma senare var stallet klart^^
Jag och Maja for ut på en 30 minuters tur mot åkrarna, är verkligen en perfekt tur att ta under skoldagarna när man är trött och hästarna behöver jobba:) För 30 minuters skritt/trav/galopp i djupsnö gör passet jobbigt för hästarna men rätt lugnt för oss^^,

Iallfall så ligger jag i sängen nu och väntar på att klockan ska bli 8 för då börjar ju den där sportgalan på typ 1an som måste ses och nu tusan ska man hålla tummarna för att Rolf-Göran Bengtsson kammar hem priser!!

Why don't you just stab me in the back

Har helt enkelt varit en ganska seg dag idag bortsett från att jag faktiskt tränade lite grann:) Blev 20 minuter på cykeln och lite mage och ben träning och det kändes bra!^^
Hästarna fick en vilodag idag och imorn är planen att fara ut i skogen efter äckelskola.
Slutar förmodligen runt halv 4 också vilket kändes mindre kul...

I don't mind it

Hahahah såå braa!!

Break the silence

Kände att jag inte riktigt orkade skriva igår helt enkelt!

Iallafall gick det bra hos naprapaten som knådade, stretchade och knäckte min rygg och idag har jag faktiskt lite..träningsvärk är nog inte rätt ord men ni fattar vad jag menar!
Sen så gick jag och Manda på stan ett tag och jag köpte lite sminkborttagningsmedel, en tröja på gina och ett par knästrumpor :)
Resten av kvällen gjorde jag inte speciellt typ slöade i soffan men det var skönt!^^

Idag har jag dåå inga planer, jag och Maja ska fara ut å rida ikväll så jag ska bara ta en såndär allmän seg dag, eller jag funderar på att träna lite grann men vi får väll se om jag orkar(A)

Falling through

Hoppträningen idag gick verkligen super med båda, är riktigt nöjd!

Började hoppa Tingis i första gruppen. Bi började hoppa fram på 4 studs på ena långsidan i båda varven, bara låga sockerbits cavaletti. Det gick bara bra och jag får hela tiden tänka på att inte ta i henne och låta henne va och springa på. Sen hoppade vi en snäv sväng från kortsidan snett igenom till ett räcke och sen på båge ner mot andra kortsidan en liten kombination. Hade också en linje räcke räcke med låda under på ena långsidan och på ena snett igenom en trippel. Tingis var iallfall väldigt pigg och glad och tyckte allting var superkul och jag fick hela tiden försöka låta bli att plocka i henne eftersom hon går som bäst när hon får springa trotts att jag verkligen vill ha kontroll och låta henne gå sammlat mot hinderna som hon faktiskt kan. Men icket, mer galopp och mindre kontroll på henne ska det tydligen va, haha jag som har kämpat med att få kontroll!
Sussi tyckte jag skulle pröva betsla ner henne i hoppningen vilket känns väldigt risky så nästa träning blire å hoppa på vanligt 3 delat, haha det kan ju gå hur som helst!!

Sen red jag ju Gucci i andra gruppen och vi red samma övningar. Men på honom är det verkligen tvärtom, ha kontroll, och vara samlad men med tryck. Men Lillen skötte sig iallfall superbra och var jättelydig och lugn och var inte alls speciellt stark, väldigt glad och sammatbetsvillig men väntade ändå på mig så jag fick leda honom rätt:)
Hade verkligen inte förväntat mig att han skulle vara så duktig jag trodde han skulle ha psyk och vara cp stark och bara rusa omkring men kanske har allt vi tränat på under förra terminen verkligen landat nu? För han var verkligen sååå fin!:)

Blir ju dock ingen film eftersom filmkameran verkar vara spårlöst försvunnen-.-'
Måste hitta den till nästa träning!
Men iallfall ska nog sova snart vi hörs nån gång imorn <3

And then I'll be free

Home sweeeeet home!
Känns verkligen underbar skönt att få lov igen efter typ 4 dar i skolan.
Ikväll blire första hoppträningen med Stöcke och det ska bli superkul, är grymt taggad! Hoppas på att vi kan leta fram filmkameran och filma lite också men har inte sett skymten av den sen flytten så vi får se^^

Imorn blire iallfall upp runt 8 och fara ut å rida för vid 11 har jag en tid hos någon rygg sak, typ en kiropraktier eller vad han nu var och han ska kolla min rygg/nacke eftersom den är typ störd:S Pappa har ju problem me ryggen och brukar gå till han och han säger att han är jättebra men det känns lite läskigt ändå^^
Vet inte riktigt om jag gillar ideén med att någon ska vara och bryta i min rygg/nacke men det lär ju förmodligen behövas då nacken verkligen låter förjäävlig...sen blire iallfall att möta upp Manda på stan och spendera lite tid det blir nog suuuper!:)

ska gå och leta filmkameran snart, hörs ikväll efter träningen!:)

Take the fall and run to heaven


It will be the death of you

Torsdagar är nog verkligen en av våra skönaste dagar på hela veckan! har bara 4 lektioner var av alla är typ sköna förutom Non och sen slutar vi 14.30 ^^ fast man tar sig ju ändå inte hem förän 15.40 såå..

Iallfall så blev det en 30 minuters tur fram och tillbaka mot åkrarna i ett ganska högt tempo med mycket trav och galopp och hästarna skötte sig bara braa, Gucci var glad men lite dryg och var lugn och "lyssning" hmm snyggt ord men ni fattar vad jag menar?
Imorn är det iallafall första hoppträningen på länge och den är ju också med min nya klubb Stöcke PF så det ska bli riktigt kul! Sussi verkar vara en riktigt bra tränare och jag ser verkligen framemot att få komma ut på tävlingsbanorna nuu!
Första tävlingen är ju Februari tävlingen på hippo, väntar spänt nu på att proppen ska komma ut så man vet vilka klasser man kan rida och planera efter det(A)

Never regret something that once made you smile

Känner mig duktig som har putsat alla träns typ 6 stycken + matingalen och mina stövlar^^, Det var faktiskt ganska mysigt att stå där inne i sadelkammaren med radion på och sjunga till låtarna medans hästarna stod i boxarna och tuggade hö, fridfullt på nå sätt:]

Imorn så börjar jag kvart i 9 men eftersom man bor ute i skogen och inte kan ta nån annan buss än 07.10 bussen blire att kliva upp 6-.-' Om jag hade bott kvar på CH hade jag ju kunnat stiga upp typ kvart över 8...deprimerande tanke! Men kommer nog få lära mig att sova lite här ute iallfall, blir typ hädanefter att gå och lägga sig 8...
Iallfall så ska jag och Maja rida ut och jag ska ta Gucci medans hon tar Tingis, det blir nog braaa kände att det var ett tag sen jag red han(okej typ 3 dar) och sen ska jag ju hoppträna på fredag!:D
Blir första hoppträningen för Stöcke Ponnyförening som nu är min nya ridklubb^^
Sorry alla Hipposar men det är dags att dra vidare, näe skojja ba men bytt ridklubb har jag gjort och jag ser verkligen framemot att börja träna och tävla för de!:)

Näe somsagt upp 6 imorn gonatt..

I thought that we where stonger

Andra dagen i skolan och jag är redan less, fast vi hade ändå en väldigt lugn dag men skolan känns verkligen inte ett dugg taggat plus med alla nationella som kommer snart:S
Är iallfall hemma och planerar att sega fram till jag ska ta in hästarna, då ska jag också passa på att putsa upp våran utrustning, det behövs!

I wonder were you are

Idag är ponnyn värd guld iallfall!^^,
Red ju Tingis på dressyrlektion för Marlene och det gick riktigt bra, Tingis skötte sig super var lydig, avslappnad och kunde gå i en fin samlad galopp och var bara allmänt underbar!<3
Maja var väll mindre nöjd då Gucci tydligen var väldigt dryg, men han är oftast väldigt dryg, verkligen ingen ponny man bara kan glida omkring på! Snacka om att få jobba varje sekund exakt hela passet, asjobbigt!!

Imorn iallfall så ska hästarn få vila, Maja ska bort på hippo och det kändes tungt för de att gå på åkern en dag efter ett dressyrpass (Går ju inte att rida ut själv nu när nån blir ensam..) så då får de vila så ska jag passa på att smörja utrustning:)
Näe sovmorgon imorn då upp halv 7... godnatt<3

You take the breath right out of me

Det enda negativa med att bo ute i skogen är just det att man måste gå upp klockan 6 ifall man ska duscha och tvätta håret på morgonen nu när skolan börjar...
Iallfall imorn så blire första skoldagen, känns förjävligt rent ut sagt!!
Med ponnysarna blir det iallfall att fara in till hippo, Majas dressyrträningar med Gucci har börjat och ifall jag har tur kan jag vara med också med Tingis, annars kommer jag bara rida henne i paddocken på hippo:)
Näe det är väll lika bra att jag försöker sova ifall man ska upp 6 imorn...

I hold with those who favour fire

IIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHH, fortsättningen på TVD säsong 3 är tillbaka!!!!!


Hold me closer and never let go

Dagens ridpass bestod av snöplumsning på åkern på baksidan.

Började med att rida Tingis och ställde inga större krav, det är ju nog jobbigt för de att plumsa. Mycket galopp och trav och lät henne bara hålla igång. Hon verkade tycka det var sjukt jobbigt men samtidigt väldigt skönt, red inte speciellt länge men kanske 30 minuter:)

Sen var de Guccis tur som jag red ungefär likadant fast med mera galopp och han tyckte också det var sjukligt jobbigt och blev helt genomsvettig. Men han verkade också tycka att det var rätt skönt att få plumsa lite^^
Blev helt enkelt att ge lunchhö i boxen och slänga på ett svetttäcke:) Ska snart släppa ut de igen.

Iallfall sitter nu i vardagsrummet och käkar lite lunch och har nyss tagit en lång varmdusch, verkligen behövligt!
Funderar på att gå en sväng med hunden och släppa ut hästarna innom kort, det blir nog bra:)
Men är lite små sur över att jag måste ta upp kampen med klippmaskinen igen eftersom Skrutt kommer att dö ifall han ska ha all den där pälsen...

Näe nu ska jag aktivera mig ett tag till hörs!


Would you like that

Jag och klippmaskinen är förtillfället långt ifrån kompisar då den bara är allmänt dum och inte gör som jag vill, men efter 2 ½ timme är Tingis iallfall rakad, men det blev inte speciellt snyggt..
Eftersom jag mer eller mindre vägrar röra den där maskin jäveln igen så ska tydligen pappa ställa upp på att raka Gucci imorn. Måste nog övervaka det iallfall!
Annars såå är morgondagens plan att jag ska rida båda på våran åker och helt enkelt njuta av sista lov dagen innan äckel skolan börjar igen och ska packa på oss massa plugg och nationella prov...

Light up my life

Känner mig duktig nu som tagit mig tid att fota lite nu på morgon så här kommer några bilder på huset och stallet och sånt^^

There's nothing left worth saving there

Sitter i sängen som vanligt och är lite små stolt över mid själv som lyckats göra min första gif bild:P haha var ju bara tvungen att testa helt enkelt^^
Iallfall tänkte jag passa på att svara på en fråga som jag fått och vi tror att Gucci kommer bli runt 145, sist han mättes var han 144,5 och han ska tydligen inte ha växt speciellt mycket men vi vet att han iallfall med säkerhet kommer gå under ponnymåttet så det känns väldigt väldigt lugnande:) Men det var ju det vi ville också när vi kollade på ungponnysar att de inte skulle finnas risk för att de skulle växa över ponny måttet som ligger på 148.

Make up your mind

I vardagsrummet spelas nu en låt som påminner mig om min och Tingis L:a debut, eller ja norrlandsderbyt.
Jag blir alltid så glad av den låten, så jävla otroligt taggad och jag känner just nu hur jag vill ut och tävla igen så jag tänkte göra upp en "tävlings målsplan" inför 2012!
Och mitt egna mål då?
Jag vill kunna bli en starkare och säkrare ryttare, få mera rutin och våga lita mer på mig själv!

Don't give up I'm working it out

Blev upp tidigt idag eller aa klockan 8 känns otroligt tidigt när man har blivit van att sova till halv 12^^
Men iallfall så blev det att köra in till hippo med ponnysarna och rida igenom de där.
Jag red ju Tingis då (som vanligt) och Maja red Gucci.
Började med att skritta fram väldigt länge och rida mycket skrittjobb i början och försökte få henne att lossa i sidorna med lite öppnor, slutor, små volter och serpentiner och vid varje böj så gjorde jag en volt. Gjorde sen likadant i traven ett tag innan hon fick en ganska lång skritt paus och sen började jag galopp jobba, mest bara raka spår men la några volter också och hon lyckades faktiskt göra en riktigt bra galopp sluta i ena varvet!
Sen stod de ju 2 små hinder på en linje och jag jag tyckte det passade bra att skutta lite grann^^
Först på typ ett räcke som var kanske 50 och en oxer på kanske 50-60, haha det var verkligen superkul att hoppa plutt hinder igen och jag tror inte jag har hoppat sedan surf tävlingen.
Tingis tyckte iallfall de tvar superkul att få skutta och man kände att hon laddade ganska mycket trotts att det bara var små plutthinder, haha men det är ett bra tecken, hon är på G igen!!:D
Planerar att låta hästarna vila imorn och jag ska försöka klippa båda 2, det behövs verkligen!
Det kommer förmodligen ta typ hela dan och jag kommer nog fåå ganska mycke kramp i armarna men men det behövs göras förr eller senare, om inte kanske jag rakar bara Tingis imorn och Gucci på måndag eller nått, vi får see^^,
Okej långt inlägg med mycket text och sen går det ju inte att göra stycke indelning på den här datorn vilket suger men jag hoppas att ni som orkade läsa inte stör er såå mycke^^

It's just one of those days

Signe kom ju hit idag och vi for ju som sagt ut tillsammans, hon fick ju då låna Gucci:)
Vi red lite överallt, både mot åkrarna och sen mot sandvägarna och hästarna tyckte det var kul och jobbigt att galoppera i djupsnön och det blev lite svettiga:)
Imorn så ska vi dra in de till hippo igen så jag och Maja kan rida i ridhus vilket ska bli sköönt^^
Ska nog jobba vidare med att få igenom Tingis i sidorna eftersom hon är ganska stel.
Planerar faktiskt att raka de på söndag eftersom det kommer bli jobbigt för de med all päls nu när de börjar få gå hårdare, så jag får typ ta en heldag och raka de eftersom det tar ganska lång tid, speciellt med Gucci eftersom han får i stortsett samma färg när man rakar honom så är det jättesvårt att se vars man har rakat och inte, Tingis blir ju typ grå så det syns jättetydligt.
Iallfall så blire nog tidig kväll för mig då jag ska upp 8 för vid 9 tiden bär det iväg mot hippo:)

I said I would never let go and I never did

Sorry for bad update!
Har bara igen bloggmotivation..

men iallfall, igår så red jag båda på hippo och det gick rätt okej, båda var ju förstås ganska starka och stela men jag hade inte precis föreställt mig något annat när de typ inte jobbats igenom på över en månad. Men är iallfall nöjd med båda och de verkade tycka det var skönt att få arbeta:)
Idag dåå blev man väckt av Maja klockan halv 12 av att hon ringde på min mobil och sa att jag skulle öppna ytterdörren eftersom hon sovit över hos en kompis:P sen var de bara på med kläder och ut och plumsa i djupsnön vilket både vi och hästarna uppskattade! Att galoppera i djupsnö på raksträcka måste nog verkligen vara bland det roligaste som finns!!^^,

iallfall, imorn kommer Signe hit, hon som har Gaggiz och vi ska rida ut tillsammans så hon får låna Gucci åå det kommer bli superkul, försöker bara fundera på vars vi ska rida^^
Näe nu ska jag fortsätta tumblra runt vilket har blivit min nya hobby hörs!


Old enough to know better, young enough to do it anyway

Känner verkligen inte för att kliva upp ur sängen idag, jag orkar verkligen inte!
Ute är det kallt och typ snöstorm vilket inte gör saken mer motiverande-.-'
Men jag ska ju få fara in till ridhus idag vilket känns extreeeeemt underbart! Alla som har ridhus på gården eller står i ett stall med ridhus fattar verkligen inte hur lyxigt det är! Faaast om jag skulle ha ett ridhus på gården tror jag nog att jag skulle bli ganska lat^^ Speciellt under vintern och hösten när det bara regnar och snöar och det är allmänt äckelväder. Men men det gäller att härda, vi hästtjejer är tuffa ;)
Okej dags att kliva upp och ta tag i den här dagen!

I know you'r stronger than that

Home sweeeet home!^^
Ligger nu i min älskade säng och har kommit hem från en jobbdag. Det har varit kul och allt har rullat på bra:)
Imorn så funderar vi på att dra in bägge till hippo så får jag rida lite i ridhus vilket inte känns heeelt fel!
Båda skulle nog verkligen behöva det ifall man ska försöka komma igång mer nu, inte för att de har tappat sådär överdrivet mycket kondis men jag vill att de ska vara i tipp topp till feb tävlingen på hippo!:)
Näe blir nog att vara inne på datorn ett tag till och sen några avsnitt av TVD^^

Hang in there, for me

halvligger i fåtöljen i vardagsrummet och väntar på att man kan gå ut till busshållplatsen:)
Har nyss varit en sväng med Basse och nu ligger han och snarkar i sin säng^^
Iallafall kommer jag börja jobba 2 idag istället men det gör mig ingenting, bara kul att få göra nått.

okej, extreeemt onödigt inlägg men iallafall hörs ikväll eller såå(A)


Say goodbye as we dance with the devil tonight

Ligger just nu i sängen och lyssnar på låtar från bandet breaking benjamin och väntar på att klockan ska ticka så man kan gå och ge ponnysarna kvällshö:)
Imorn så ska jag faktiskt jobba för första gången på ett tag, så jag kommer jobba mellan 3 till stängning vid typ 8(?) men eftersom det inte går så många bussar så kommer jag måsta ta 12 bussen från stöcke ner till stan och sen gå omkring där och skrota ett tag tills jag tar holmsunds bussen till jobbet, men det blir nog bra:)
Så kommer iallfall min morgondag se ut, vilket passar perfeeeekt då jag inte hade några planer inför imorn. Hästarna får alltså en välförtjänt vilodag imorn :)


You left a hole where my heart should be

Har typ legat i sängen och segat hela dan^^
Vaknade vid typ halv 11 och såg på TVD till halv 2 gick en prom med Basse på typ 40 minuter och gjorde sen ordning i stallet, Maja och hennes kompis tog hästarna och nu halv ligger jag i sängen igen men nu framför datorn^^
Funderar på att sätta mig på träningscykeln och trampa bara för att göra nått men tror jag kommer bli fast i sängen ändå... fast en varm dusch skulle inte sitta heelt fel...
Iallfall här är det typ snöstorm, okej inte storm men det snöar som tusan och det har säkert kommit 20 cm snö sen igår..det blir ju bra underlag iallafall men jag är mer sugen på sommar nu kan jag säga!!
Nu ska jag dra mig mot duschen(A)

I will not bend I will not break

Hoppas alla har haft en underbar nyårsafton för det har iallfall jag!:)
Började med middag hos Manda med Becca och Joel och sen så var vi hos Manda tills vi for ner till stan vid typ halv 11 och träffade folk och frös ihjäl!
Sen blev det att kolla på fina fyverkerier och sen trängas med massa folk på bussen tillbaka till Manda:)
Idag iallfall så vaknade vi vid 12 tiden och sen låg vi och såg på TVD till typ halv 4 då jag for hem^^
Så just nu ligger jag i min säng och lyssnar på Breaking Benjamin och väntar på att det ska bli middagsdagss.