Get out of my head

Micke träningen igår var väl inte riktigt som jag planerat, hade bara lydnad och i princip bara travhoppning vilket inte var speciellt kul och Gucci förstod inte alls grejen med trav hoppning. I slutet gick det då bättre då han började förstå mer vad det gick ut på.
 
Avslutade med att galopp hoppa en linje oxer räcke med 6 korta språng, det gick iallfall bra och han hoppade fina språng.
 
Sen blev det att skynda sig hem till Älskling där de bjöds på go middag tillsammans med en del folk och det var trevligt!
 
Idag har jag fått en skön sovmorgon, åkte hem och red Gucci blev en timmes pass ute i skogen och han var riktigt fin och blev rejält svettig. Måste raka honom snart han har börjat sätta sjukt med päls redan!
 
Annars har jag legat och glott på EM i fälttävlan på tv och förundrats över hur tuffa dessa ekipage är, skulle vara kul att testa någon gång men bara låga och lätta hinder i såfall, man vill ju inte slå ihjäl sig! (A)
 

How does that make you feel

Är trött har en början på en dunder förkylning och känner mig små  febrig, inte alls passande!
Skolan var lång idag, men något som var kul var att Pontus kom och hälsade på, har inte sett honom sen skolavslutningen nu när han bytt skola till lilja det lilla aset. Satt ute och pratade lite under en rast innan jag fick skynda mig till Italienskan.
 
Har även varit hemma, ridit finaste Gucci och laddar inför morgondagens Micke träning.
Har suttit på Älsklings gymnastik träning, duschat och ätit och planerar att snart gå i säng, imorn väntas ju yttligare en lång dag!
 
 

Wont you do this for me

Det här inlägget skulle ha publicerats igår...
 
Den här dagen har faktiskt varit rätt spontan, Hade skola till 13.10, eftersom Älskling hade lunchat hästarna och gått med hundarna kunde vi stanna i stan ett tag, gick och fikade, åt tidig middag på Vezzo och Älskling for iväg och köpte nya Galaxyn, nej nej inte alls avundsjuk... Han har ju fått lön nu så han passade på^^
 
Sen åkte vi hem, körde igång en diskmaskin och en tvätt maskin och städade lite, gick med hundar och släppte ut hästar på betet, åkte sen in till stan igen för planerad bio men hade kollat fel på tiderna så vi gick och spelade biljard, åkte tillbaka hem och nu ska vi precis ta in hästarna och gå med hundarna innan vi åker in till stan för bio nu istället, blir att se Mortal Instruments som verkar riktigt bra!
Har sovmorgon imorn till halv 12 å det känns inte helt fel om jag säger så!
 
 
 
 

Dream and hope

 
 
Känner mig helt slut i huvudet efter denna dag.
Kom hem vid 4, for ut och red Iddy i skogen som var piggelin och fin. Sen fick pojkarna rida Gucci och jaa, de var väl inte precis världsmästare om jag säger så men de tyckte de var riktigt roligt att försöka och Gucci är ju så snäll!
 
Har ätit middag, gått med hundarna och nu sitter jag och Älskling med varsin ansiktsmask igen, haha han börjar verkligen bli fäst vid de, snutte^^
 
 

You should do what you are told

Halvslut sittandes på sista lektionen för idag, trotts att dagen varit hyfsat lång har tiden gått rätt snabbt.
Klev upp 6 imorse och släppte ut hästarna och gick med hundarna innan jag gjorde mig klart för skolan.
 
Har varit en rätt chill dag, fått ut våra läroböcker, 9 stycken tjocka tunga äckelböcker. Men de blir säkert bra, så länge jag inte lyckas tappa nån på foten.
 
Blir buss hem och möta upp Brorsan som följer med hem och han var tydligen taggad på att pröva rida haha de kan bli kul.
Ska även rida Iddy i skogen idag.
 
Det blir nog en bra kväll!:)
 
 

I never knew I was lost

Varit på Älsklings träning, tagit hand om hästar och hundar och nu har jag duschat och känner mig fräsch. Imorn blir de upp vid 6 eftersom jag ska hinna med allting med djur och sånt innan skolan börjar.
 
 

Keep it real

Igår for jag ut och red Iddy i skogen hon var snäll och glad, Gucci fick vila.
Annars så for vi till Ica maxi och handlade och man kände sig så stor när man gick omkring med en kundvagn, sen att få hem 3 matkassar plus 2 personer på en lite skrutt moppe var ett annat projekt..
 
Annars blev det en mysig kväll helt enkelt!
 
Idag så kom Älsklings föräldrar över på fika och de hälsade på hästarna å så, de var trevligt och man kände sig så vuxen, haha är det så det känns att va vuxen? (A)
 
Har precis släppt ut hästarna på betet igen och om ett tag rullar vi mot Älsklings träning, ikväll blire att fara ut och rida för idag är det riktigt varmt!
 
 

Step up

Lördag, klivit upp 8, släppt ut hästar, gått med hundar, krypit ner i sängen igen och han vila i ungefär en 15 minuter innan Strumpan spydde på mig -.-'
Så var ju bara gå och tvätta sig och byta lakan, råtta !!
 
Annars har vi mest segat och snart blir det att se film.
Idag blir det även att rida Iddy och kanske rulla in till stan lite snabbt, annars ser det väldigt lugnt ut :)
 
 

This isn't right

Då har man gått andra skoldagen och börjar få lite mer grepp om ämnena, tror att media kommer vara en inriktning som passar mig perfekt, dock att mitt schema fortfarande är rätt kasst gör att de drar ner en del men men.
 
Kom iallfall hem och pussade lite på min kära pojke som sedan blivit uppplockad för gymnastikträning i Holmsund.
Har jag ens nämnt det att jag och han bort helt själv ute hos mig en vecka medan resten av min familj är i Turkiet?
Som sagt en hel del ansvar!
 
Iallfall efter att han åkt har jag, rullat upp benlindor, mockat hage, bytt vatten, ridit finaste Gucci på en timmes tur, släppt ut hästar på betet, packat hö och gått med hundarna. Sen har jag faktiskt hunnit duscha också.
 
Min pojke är väl hemma om ungefär en timma och då blire att laga lite mat och mysa innan de blir dags för sängen! 
 
Nu ska jag jaga flugor för jag blir galen på alla flugor som flyger omkring här inne!!!
 

Turn the page

Är i skolan, har fått mitt schema och väntar på att lektionerna ska dra igång, om typ 2 timmar.
Mitt schema är sämst, hur fan kan man gå till halv 4 på en fredag!? äckel äckel äckel!!
 
Det här året kommer förmodligen inte alls bli så som jag hade tänkt de, just nu suger allt och jag vill åka hem!
 
 

Im dressed to impress the crowd

Då var denna dag slut och imorn väntar första dagen i skolan.. känns rätt halv jobbigt men får helt enkelt försöka hitta motivationen igen och hoppas att det vi jobbar med kommer va roligare.
 
Hade hoppträning idag och den gick väl både bra och dåligt.
Ibörjan gick allting jättebra och allt flöt på hur bra som helst, sen fick vi en paus då C-ponnysarna skulle hoppa och sen när de var vår tur igen så ville han inte alls vara med och blev jättegrinig och steppade omkring på bakbenen-.-'
Dock är det ingen ide att bli irriterad på honom när han blir sådär det är som bara att fortsätta att helt enkelt vara lugn och bestämt eftersom när han väl blir stressad har han svårt att lugna ned sig.
Tillslut så släppte hans tjurighet och han var jättefin igen.
knäpp ponny -.-'
 
Nu ligger jag iallfall i min egen säng hemma och ska försöka sova om ett tag, blir ju som sagt upp tidigt imorn och jag ska åka buss, då min moppe drar typ 24524 liter bensin och jag har inte råd att tanka den så ofta som det behövs göra. Så buss it will be!
 
 
 

Let's go back to the beginning

Trött och halvseg, det har har varit en riktigt segar dag då jag egentligen bara har velat ligga i sängen hela dan och göra ingenting.
 
For hem till mig vid 4 for ut och red Gucci barbacka med lillsyrran å Iddy i alla gångarter. Gucci är faktiskt riktigt trevlig att rida barbacka men han kan bli riktigt oskön i traven då han rör sig väldigt mycket med ryggen men han är såå fin ändå.
Sen blev det kräftor och köttfärspaj samt tårta, då vi firar att morfar fyllt år, innan vi åkte hem till Älskling igen och nu sitter jag med hårfärg i håret för att få bort min brutala utväxt samt att älskling ska färga lite av sin lugg röd.
 
Imorn väntas hoppträning samt sista dagen innan skolan börjar, ska bli kul att veta vad för lektioner jag har och att få inrikta mig mer på det jag är intresserad av, alltså media. Om jag förstått mig schema rätt kommer jag ha ett rätt bra schema vilket alltid är skönt.
 
Nu ska jag gå och skölja ut hårfärgen och hoppas på att det blev bra.
 
 

You don't understand the damage you have done now

Varit hemma och tagit hand om ponnyplutt, varit på jobbet och timmarna gick rätt snabbt ändå, sen blev det ner på stan för gym, fick köra världens omväg då typ halva stan var nedstängd pågrung av att de hittat en granat utanför donken, knäpp umeå!
 
Blev iallfall att köra cardio idag, blev 3 mil på cykel vilket kändes väldigt bra!
Kommit hem och pussat på mitt hjärta, duschat och nu sitter jag och tittar på när Älskling spelar.
 
Imorn blir det att ta en skön sovmorgon, gymma och rida fina grå och sen blir det att fira att morfar har fyllt år så då blire kräftor! yummiii!!
 
Sån här humor har Brorsan och Älskling efter gymmet då de är hungriga.. suck -.-'
 

Fight for it

Fick lite pengar av Älsklings mamma så blev att fara iväg och se Kick Ass 2, den var faktiskt riktigt bra fast väldigt mycket mer brutal än den första.
 
Efter det blev det att fara på gymmet och satan vad jag var taggad, fick världens kick av filmen och var nog aldrig stilla en sekund. Hoppade omkring lite överallt, cyklade körde bröst och slog och sparkade lite på säcken och satan så pepp jag är på att börja boxas igen!
Nästa år när jag får mer tid så kommer det verkligen bli något som jag ska ta upp, för just nu räcker inte tiden till.
 
När vi kom hem blev det matlagning och gjorde egna schnitzlar och det blev riktigt gott och nu sitter vi och äter massa blåbär som de köpte idag.
 
 

Im scared to get close

Igår var en segar dag, blev inte många timmars sömn när kvällen inte riktigt blev som tänkt men men.
For hem igår och red fin Gucci och mockade box och hage medan älskling sov i min säng.
Tog en dusch och åkte in till stan och sträck såg Elfen Leid, en sjuukt bra anime serie som faktiskt är riktigt brutal och blodig men som ändå har en väldigt fin handling! Sträck såg 11 avnsitt då jag sett 3 dagen innan och total fastnat för den och det ångrar jag inte!
 
Imorse blev det stressigt då jag skulle upp och jobba och höll på att försova mig, sen att vädret var urpissigt,typ regn orkanstorm gjorde inte saken bättre.
 
Men jobbet gick bra bortsätt från att precis innan jag skulle sluta blev det strömavbrott men det var ju lite spännande men strömmen kom tillbaka rätt snabbt.
 
Idag har mamma Gucci vilket kändes skönt då jag känner mig väldigt slut.
 
Jobbar imorn också men mellan 2-7 och innan det blir det hem och rida fin Gucci :)
 
 

Don't let me go

 
 
 

Det första du tvättar i duschen?

Förmodligen håret, men fötterna blir ju alltid blöta först

 

Gillar du kaffe?

Ojah!

Saknar du någon?

Inte direkt

 

Hur mår du just nu?

Jag är glad och mår bra

 

Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på?

Har inte direkt någon crush på någon förutom min kära pojke^^

Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på den?

Ojaah, kina mat varje dag!!

 

Kan du vifta på öronen?

Nee, men skulle va kul å kunna

 

Vad vill du ha just nu?

Ingenting tror jag.

 

Har du någon gång läst en hel bok på ett annat språk?

Jaa har läst Twilight, Holes och nån random på tyska.

 

Kan du dricka mjölk som gått ut för tre dagar sedan?

Så länge den ser bra ut så

 Använder du smileys?

Jaa, man kan ju inte va en känslokall jävel (A)

 

Har du träffat någon kändis?

Njaa, isåfall inom ridsporten

 

Vad anser du om piercingar?

Sååå snyggt!!

 
Vilken låt hade du sist i huvudet?

Pinsamt nog One Directions What makes you beautiful...

 

Vilka länder har du besökt?

Finland, Spanien, Italien, Thailand, Turkiet, Frankrike, Tunisien.

 

Skulle du kunna hoppa fallskärm?

Skulle såå gärna vilja men frågan är ju som jag skulle våga!

Brukar du hyra film?

Det var galet länge sedan jag hyrde men det ger en nostalgi känsla från när man var liten.

 

Var kommer du vara på lördag?

På jobbet, i stallet och med Älskling.

 

Sover du med Tvn på?

Inte direkt, ser typ aldrig på tv längre.

 

Tycker du att du är gammal?

Sen när blev 17 ½ gammalt?

 

Vilken är din favoritårstid?

Skulle nog nästan säga hösten då jag trivs bättre med svalare väder och sen är det så vackra färger och man kan ha mysiga och snygga kläder!

 
Är du mörkrädd?

Ibland, kan vara ganska bra på att skrämma upp mig själv

 

Gillar du ditt liv just nu?

Jaadåå!

 

Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha?

Ojah, tycker om och bada men är ofta för lat för att göra det.

 

Har du bra syn?

Det bästa man kan ha på båda ögonen enligt syntester ^^

 

Var är dina föräldrar just nu?

Hemma antar jag.

 

Vad ser du fram emot?

Få lön, fira 1 år med min älskling, fylla 18, tatuera mig, fara utomlands!

 

 
 
Vad har du på dig just nu?

Mysbyxor å en skjorta

 

Vad var det senaste du köpte?

Celcius

 

När svimmade du senast?

hmm, det minns jag inte, tror aldrig jag svimmat riktigt.

 

Hatar du mer än 3 personer?

Man säger inte hatar man säger ogillar.

 

Använder du sushipinnar?

Heter det inte bara pinnar? Men joo det gör jag, man kan inte äta kinamat utan pinnar! Dock hatar jag sushi

Berätta något som ingen vet om dig.

Jag har en tvångstanke att jag måste gå in på min hotmail varje dag, även om jag vet att jag aldrig får typ mail och sånt måste jag ändå göra det. Varför vet jag inte riktigt.

 

Har du varit med om en bilolycka?

Jaa, jag och pappa smällde våran bil för ett par år sedan, det var läskigt (A)

 

 

Vad äter du om du är sötsugen?

Helst godis, men oftast igenting.

 

Anser du att du är mogen?

Beror väl lite på situation och sammanhang.

 

Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl?

Mjölk, pasta, fetaost, gruka, paprika.

 

Hur straight är du på en skala från 1-10?

De flesta hävdar att jag är bisexuell, haha till och med min kille, men skulle nog säga 7-8 tycker tjejer kan vara jävligt snygga och attraktiva men tror inte jag skulle kunna få känslor för en tjej.

 

Kommer du rösta vid nästa val?

Ojah, vet dock inte på vem än, ska sätta mig in i det mer när det är dags.

 

Vilken är den senaste filmen du såg?

Pocahontas!!^^

 

 

 

Har du någon gång uppträtt inför massa människor?

Sjöng en massa när jag var yngre och har även dansat en gång, stackars de människor som fick se mig dansa...

 

Vilket är ditt favoritgodis?

hmm, har nog inte direkt någon favorit men något sötsurt, och fransknougat på hemmakväll!!

 

Hur skulle du beskriva detta år med ett ord?

Det bästa, och mest händelserika så här långt!

 

Om du fick resa tillbaka i tiden och återuppleva en händelse, vilken skulle det vara?

hmm, jag vet inte riktigt men jag hade väldigt kul när jag var liten iallfall så kanske då.

 

 

 

 

 

I am who I am

Idag har vi mest varit hemma hos mig, kom världens ösregn när jag och Gucci var ute så det blev att skynda sig hem men vi han bli dränkta ändå..
Imorn blir det iallfall en längre ridtur!
 
Annars så blev det lite soffhäng hos mig, se halva Iron man 3 igen och ha lite spa mys med ansiktsmasker, haha älskling börjar verkligen gilla det där nu ^^
 
Imorn så blir det upp i tid och fara ut och rida gucci, dra på gymmet och kötta sönder och sen blir det nog att se på film å sega lite.
 
I helgen jobbar jag vilket känns rätt surt så jag verkligen ville vara ledig de här sista dagarna innan skolan börjar men pengar är alltid pengar.
 
Imorse såg vi förövrigt på Pocahontas som var en av mina favvo filmer som barn, så sjuukt med nostalgi man får!!
 
 
 
 

Travel through time and space

Gått omkring litegrann på stan idag igen, blev en kaffe på waynes, gym, lite chill i parken och sen blev det att promenera från stan hem, känner mig helt slut i kroppen nu.
 
Imorn har jag inga planer än förutom att rida världens finaste grå.
 
 

I thought you knew

Igår blev en lite spontan dag då vi började gå runt nere på stan, sen blev det lunch på up2 och träffade upp 2 av Micks kompisar innan vi for iväg på gymmet, där Micks kompis Jonte lyckades tappa en vikt på fingret så det sprack så det blev att promenera omkring mellan stan, sjukhus och vårdcentralen och en massa vänta innan han fick fingret ihopsytt.
 
Kom hem sen vid halv 10 tiden och sen blev det att se lite tv innan de blev dags att gå och lägga sig.
 
Idag blir nog en halvchill dag med lite gymmandes på kvällen, blir hur bra som helst^^
 
 

Fake it until you make it

Lilaa ^^
 

But that's fine by me

Filmen igår var riktigt bra, nästan läskigt hur realistiskt gjord den var och det skulle inte förvåna mig om något sånt hände inom en inte allt för lång framtid. Men sjukt bra story och verkligen en sevärd film!
 
Efter filmen blev det att fara förbi gymmet, och blev som sagt, axlar, rygg, bröst, armar och mage. samt lite cardio på de. Så idag har jag träningsvärk i ryggen men det är bra då de är den jag egentligen behöver träna mest.
 
Kom hem och somnade ganska fort men vaknade mitt i natten av att det var världens åskoväder och ett tag trodde jag vi bodde bredvid niagara fallet. Men nu på morgonen regnar det inget alls men det kanske kommer mer under dagen.
 
Annars har jag hästfri dag då Maja ska träna inne på hippo, idag blir det nog att fara ner till stan och gå runt där ett tag.
 
 
 

Give me whats left of your life

Varit hemma och ridit Gucci, och sitter nu hemma hos älskling igen, ikväll blir det bio å se Elysium, den verkar gryyym, och jaa jag vet att vi har typ campat på bion den här sommaren och så men har endast en vecka kvar av sommarlover och då vill jag göra lite som jag vill^^
Efter bion blir det förmodligen gym också vilket känns bra!
Blir att köra axlar, bröst,rygg samt mage!
 
 

And for now, we dance

Sovit såå skönt inatt, känner mig ganska sliten idag men de var det värt efter denna grymma helg!
Ska försöka ladda upp filmerna så fort jag har tid^^
Idag blir nog en allmän seg dag vilket känns skönt, ska åka hem någon gång under dagen och rida min super ponny.
 
Måste ta vara på den här sista veckan nu innan skolan börjar igen, bara 2 år kvar..
 
 

You only need the light when it's burning low

Så förjävla bra helg det här har varit!
 
Gucci hoppar som en liten rund miljon och är hur jävla fin som helst!
 
Igår började vi med att hoppa Lc, klurig bana för att vara Lc med halv knepiga svängar men det var inga problem alls, han var alldeles lagom framme, extremt lydig och riktigt positiv,  skuttade runt banan utan problem alls och tog det ändå ganska lugnt i omhoppningen, gasade inte på allt för mycket höll mitt flyt och bestämde för att ta en lite snävare väg till sista hindret då jag kände att jag hade med honom för de var ju tur då jag som sista ryttare gick upp i ledningen och vann klassen!^^
 
Laddade om till Lbn han kändes lika fin, fortfarande grymt lydig och framme och hoppade som världens gud och allt kändes så enkelt för honom sen var det en knepig sväng från 4-5  (tror det var 4-5 ) då jag inte riktigt fick till det och ville lägga av honom stort och släppte han för mycket då vi fick ett stopp men annars var rundan så grymt bra och är sjukligt nöjd!
 
Idag hoppade vi L:b+5an en riktigt svår bana faktiskt där hinderna kom snabbt och man var verkligen tvungen att hålla fokus, kom så sjukt bra på 1,2 red ut ordentligt till kombinationen med oxer in, kom in perfekt , blev lite tight till 4an men han hoppade upp sig bra, fixade till galoppen till 5an, grymt språng på 6an och sen 7an var en maxad parallel oxer ut sväng då vi kom lite stort och jag hade inte riktigt trycket med mig för att han skulle kliva av, tog om det och han hoppade såå fint, lite nära sen till sista räcket men annars så grymt jävla bra runda!
 
Det kändes inte svårt för honom, och han hoppade så jävla fina språng och allt kändes huuur bra som helst och kan inte vara nöjdare med min debut! Kom precis utanför placering vilket var lite surt men fortfarande så galet bra!
Fortsätter det gå såhär bra känns La debuten inte långt bort för det är ju bara 5 cm högre än Lb+5, som höjdmässigt kändes enkelt! Dock blir ju såklart banorna mycket svårare vilket också är något vi får träna på.
 
Som sammanfattning kan jag verkligen säga att min ponny är en lite gud och nu funkar verkligen ridningen som den ska och då går ju allt så himla bra!!
 
Plats Ryttare Häst Premier Fel Tid Fel Tid
1
 
GucciLL Möllegårdens Marco Polo - GimmicEmil KarlssonErik Persson 80 0 34,52 0 30,16
2
 
Power EstrellaPower Boy - OkändCamilla CarlssonEva-Lotta Carlsson 80 0 37,65 0 31,28
3
 
Munsboro Destinys CousinOkänd - OkändImp IrlandVenla Persson 80 0 43,33 0 32,27
Ej placerade
 

Shut down

Slocknade som en sten så fort jag gick å la mig, hade världens huvudvärk igår och har sovit en massa timmar, behövdes verkligen!
 
Nu ska jag och Älskling bege oss mot mormor och morfar för att lämna av strumpan samt, få i sig lite kaffe, låter inte helt fel!
 
 

I don't think that they'll understand

Har varit hemma och packat och putsat inför tävlingen i helgen, kändes skönt att ha de bortgjort då jag alltid brukar göra det i sista sekunden, hehe, har även legat ute i solen ett tag och gått omkring med Strumpan i stan och tittat på folk.
Nu sitter jag hemma hos Älskling och lyssnar på fin musik och segar tillsammans med Strumpan.
 
Bjuder på en fin bild på min lillprins från träningen i tisdags :)
 
 

In the end we are all the same

Har sovit massor av timmar i natt, somnade strax efter 10 och vaknade vid halv 9 och var hur pigg som helst och har drömt massa skumma drömmar om Pugs hela natten, haha asså wtf är fel på mitt huvud egentligen, drömmer alltid massa cp random drömmar, haha.
 
Älskling for iallfall iväg och jobbade lite mer på Nolia idag och själv har jag åkt hem och packat och fixat inför i helgen, samt tagit en skön dusch och ätit mat och nu sitter jag mest och slöar och fördriver lite tid innan det blir dags att åka in till stan igen.
 
Ikväll blir det gym och blir förmodligen överkropp idag, känns bra!
 
 

Untiteld

Har varit en lugn och skön dag idag, sovit lagom längd, varit ute på en promenad och spelat lite spel, dock är jag sämst på de nya spelet men de ska jag väl kunna lära mig med.
 
Har ätit gomiddag för ett tag sedan och kört lite magövningar hemma, tror inte de blir nå gym idag faktiskt, har en lagom träningsvärk i rumpa och lår och jag känner mig nöjd :)
 
 
Imorn blir det hem och fixa allt inför tävlingen! :)
 

Like brothers on a hotelbed

Godmorgon folket, lyssnar på Death Cab For Cutie och vaknar till litegrann. Än så länge regnar det inte och vädret är väl helt okej, hoppas att det håller sig på det sättet!
 
Älskling for iväg för ungefär en timme sedan för att hjälpa Tollo med lite jobb på Nolia och själv hade jag tänkt försöka somna om men det verkar inte fungera så får vara vaken istället^^
 
Om exakt 2 veckor börjar skolan igen och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det.
Visst kan de kanske va skönt att få lite struktur på dagarna men samtidigt önskar jag att lovet var ett par månader till.
Förhoppningsvis kommer skolan kännas lite roligare nu när jag inte längre läser idrott, historia, samhälls, och naturkunskap. Istället kommer jag läsa Media produktion, beteendevetenskap och musik. Ämnen som jag faktiskt är intresserade av.
Dock hade jag högsta betyg i alla samhällsämnena i högstadiet men det var mycket mer annorlunda på gymnasiet och speciellt med de nya betygsystemet men klarade ändå kurserna med bra betyg.
 
Det här året kommer förmodligen innehålla mera plugg men samtidigt har jag en känsla av att det kommer bli roligare då jag faktiskt får läsa lite av det som jag är intresserad av.
 
Jag hoppas på ett bra andra år helt enkelt.
 
 

You can't run from yourself

Hoppträningen gick ba fint, Fick träna på att få igenom honom i sidorna och vända med mig snabbare, då hinderna kom fort, hoppade 2 stycken 2 kombinationer, räcke räcke som stod på kortside medelinjen, hehe om ni fattar vad jag menar (A), och sen var det 3 hinder i rad med 4 galoppsprång i mellan som stod rätt upp på ridbanan.
Han kändes kvick i fötterna och lydig och hoppade fina språng, dock blev det lite klurigt in i bland då han inte riktigt vill forma sig genom svängarna och skjuter ut bogarna lite och den var det lite gropigt och löst precis i svängarna eftersom många andra ridit där tidigare så ibland fick vi lite problem och oflyt men det löste sig lika snabb igen.
 
Avslutade med en trippel på ena långsidan som låg kanske på 115 -120 och det gick bara bra, fick smacka lite på honom då han kan bli lite fegis när det blir högt och behöver mycket stöd men han hoppade de bara fint och lyssnade på mig så jag är nöjd^^!
 
Blev hem och äta och packa om lite grejer och sen bar det iväg till stan och gymmet, pojkarna körde på bra och jag cyklade en mil och körde lite ben och rumpa, det kändes lagom då jag egentligen inte hade tänkt träna alls men är man ändå där är det lika bra att passa på och det känns fel att ba stå och titta på.
 
Imorn blir en stallfri dag så mamma tar Gucci, det ska tydligen ösregna och åska imorn vilket inte kändes så kul..
 
Vad morgondagen har att erbjuda vet jag inte än men det får vi helt enkelt se!
 

Just forget the world

Att sova til klockan halv 1 kanske inte är det mest optimala men det satt jävligt bra!
 
Nu är iallfall alla vakna och vi pojkarna spelar spel och spenderar tid framför dator.
 
Ikväll blire hoppträning vilket känns kul och hoppas på en bra träning och känsla inför helgen!
 
 

Wake me up when it's all over

For hem vid 9 imorse, red fin Gucci som kändes hur bra som helst, min lillsyrra har gjort ett bra jobb med honom under veckan som varit, blev sen tillbaka till stan och ner på Nolia mässan med Älskling, Brorsan och Osse, det var kul, har faktiskt aldrig varit där tidigare och jag blev lite pengar fattigare men de var det värt!
Sen blev det en spontan minigolf turnering och det gick ju sådär, hehe började bra men sen gick det utför men jag fick iallafall 2 hole in one! Stolt tjej, men sen ska vi inte snacka om hur många 7or jag fick sen, hehe.
 
Nu är vi hemma och jag har tagit en skön dusch, och nu blir det spelkväll!^^
 
 

And it's fine by me

Glidit runt i mina nya grymma skor på jobbet och tiden har gått fort vilket alltid är skönt, nu är sommarjobbet färdigt för i sommar och nu återgår jag till mina vanliga helgpass var 4 vecka ^^
 
Sitter nu och myser lite i sängen med Strumpan medan Älskling och Brorsan spelar spel, Får se om jag kanske joinar in lite senare.
 
Imorn blir det att fara hem ett tag och rida världens finaste grå, blir lite avcheckning av start och stopp inför hoppträningen på Tisdag, sista innan tävlingen i Skeå till helgen.
Då blir det att hoppa L:c L:b L:b+5 om allt går som det ska som jag hoppas! Bara att hålla kvar känslan från Piteå!
Annars blir det kanske att dra förbi Nolia mässan, och kanske blir en sväng på gymmet.
 
Blir inge gym idag utan en skön vilodag nu när jag varit där ungefär 5 dar i sträck, men men det är ju skönt att få röra på sig och komma igång igen!
 
 
Bjuder på en halvgammal instagram bild, en av de få gångerna den här sommaren som jag faktiskt orkat fixa mig.
 
 

A day to remember

Blev en skön sovmorgon, och har mest bara myst omkring hela förmiddagen.
Nu ska jag packa ihop lite saker och börja dra mig mot sista dagen på jobbet, 5 timmar och OB hela passet känns inte helt fel!
Efter jobbet blir det gym och idag satsar vi stenhårt på magträning!
 
 

This one's for you

 
Blev en grym och oplanerad dag som började hemma hos mig, vaknade tog hand om hundar och hästar, for iväg till campingen där vi hängde par timmar med Sebra och Isak.
Sen for vi ner till stan och chillade i parken medan vi väntade på Ajken och sen blev det gym, körde endast cykling idag då jag har sån brutal träningsvärk i ben och rumpa, blev en 2,5 mil vilket jag kände mig nöjd med.
Sen åkte vi allihop iväg och handlade lite grill material på coop innan vi drog ner mot en grillplats vid älven där vi satt och pratade om lite allt möjligt, lyssnade på musik, hittade på kassa rap battles och skrattade.
 
Kom precis hem och ligger och myser med Strumpan och väntar på att Älskling ska komma och lägga sig.
 
Imorn väntar sista dagen på jobbet mellan 2-7 men innan dess hinner man ju med en massa, som tillexempel en välförtjänt sovmorgon!
 
 

I need you so much

Idag har varit en bra dag!
 
Varit på stan med mamma gick omkring i affärerna och fick ett par to die for galaxy skor!
Åt sedan go lunch på Waynes innan jag träffade upp Älskling, och sedan träffade vi upp Manda och Patric och hängde med de. Älskling träffade även upp några av sina vänner och drog iväg och käkade lunch och jag Manda och Patric hängde i SF parken och snackade om allt möjligt.
 
Åkte hem och segade ett par timmar innan vi for iväg och delade på lite donken mat innan vi for till gymmet och körde bara lite lätt eftersom vi båda har en grym träningsvärk!
 
Nu ligger vi hemma i stöcke och ikväll blir det mys!^^
 
 

Go and get it

Varit ute i princip hela dagen.
 
Red Gucci på morgonen och han va så fiiin, for sedan ner på campingen med Älskling och fick träffa hans kompis Felix för första gången och sen kom Sebra. Var där nere ett par timmar innan vi for ner till stan och sen gick jag och Älskling och käkade goo lunch på Vezzo, bara för att fira lite smått^^
Efter det for vi  till Osse och väntade på att klockan skulle bli 8 för att fara iväg mot Brorsans jobb och sen blev det gym i ungefär 1½ timme.
Köttade massa ben och rumpa med squats, utfall med vikter och benpress, körde även lite axlar och bröst och mage samt cyklade 1 mil och sprang en kilometer.
Just nu gör mina ben så ont att jag knappt kan gå och vill inte ens tänka på hur det kommer kännas imorn!
 
Men nöjd är jag!^^
 
Imorn blir det iallfall att gå på stan med Mamma och sen får vi se vad som händer sen :)
 
 

There's only you

 
9 månader med mitt finaste hjärta och många fler ska det bli, Min Älskade Jonathan <3
 
 

It will be alright tonight

Dagarna flyter på, jobbat en massa och är nu ledig i 3 dagar innan min sista dag på söndag.
Ska blir såå skönt!
Efter jobbet idag blev det en tur på gymmet och cyklade runt 2 mil innan jag bestämde mig för att moppa till Älskling igen.
 
Nu väntar snart sängen och imorn blir en bra dag!^^