Make it go away

Idag vankades det jobb mellan 10-17 tiden gick snabbare än vad jag trodde den skulle göra och det fanns saker att göra hela tiden vilket var positivt.
Kom hem och käkade lite taco middag innan vi drog in Räkan på hippo. Hon var lite piggare än vad jag hade räknat med så var inte det smartaste att ha hacket då hon blev lite stark och drog iväg lite väl mycket i galoppen men men då har jag lärt mig något till nästa gång. Tog några små skutt på ett räcke som stod på banan och försökte hålla ihop henne då hon blev väldigt laddad, vi kom istället lite nära men det gör ingenting när det är så pass lågt.
Men annars skötte hon sig väldigt bra och var inte ett dugg grinig^^
 
Imorn kliver jag upp tidigt och far ut och rider eftersom jag sedan ska jobba mellan 12-21 så blir full rulle imorn!
 
 

I will mend your broken soul

Idag är det måndag och veckans enda lediga dag, den har jag sett till att njuta av genom att inte göra någonting alls, hehe.
For ut och red Räkan imose med Maja och Iddy, råkade såklart glömma både sporrar och spö i stallet så man kan ju inte påstå att hon tyckte det var så himla poppis att skiljas från Iddy när vi kom fram till åkern men det gick ändå helt okej, hon var lite gringig studvis men det gör inte så mycket^^
 
Imorn så jobbar jag mellan 10-17 och på kvällen blir det att dra in henne på hippo för att rida lite på ridbanan och kanske ta något språng om det känns bra, ska bli såå kul!^^
 

You will push through

Idag började jag jobba klockan 8 och det kändes otroligt segt att kliva upp vid 7 men när 100% OB lockar så går det enklare att kliva upp. På jobbet var det i alla fall full rulle tills jag slutade vid 14.30
Åkte hem och plockade in Räkan från hagen som fick stå inne och svalka sig litegrann från solen medan jag själv la mig i solen ett tag.
 
Sen var det dags för första ensam turen i skogen. Gick med henne förbi hagarna och upp i skogen där jag hittade lämplig sten att hoppa upp vid. Hon skötte sig faktiskt förvånansvärt bra, lite grinig i början och ville inte riktigt gå fram och studsade litegrann men sen var det inga problem och hon var faktiskt ganska avslappnad under hela turen!
Hon får helt enkelt 4 av 5 Räkor i betyg!
Sen svampade jag och mamma av henne litegrann och tvättade hennes svans med PROB schampo, torkade och la på PROB olja i svansroten för att motverka klåda.
 
Men hon är så fin min lilla skrutt!^^
 

Feelings made of ice

Klev upp tidigt idag och släppte ut hästarna innan det blev dags för jobb mellan 8.45-13.00 så var ett kort pass idag, trotts att det var halvdåligt väder på förmiddagen rullade det på helt okej.
Kom hem och powernapade litegrann innan jag tog in Räkan från hagen som mest sprang omkring och var irriterade på insekterna. Eftersom hennes eksemtäcke inte andas och hon var väldigt långhårig så var hon väldigt svettig, bestämde mig för att inte rida idag och svampade istället av henne och sen fick hon stå inne några timmar och torka innan jag gick ut och rakade henne. Hon stod så snällt och verkade tycka det var skönt att bli av med lite lurv. Sen fick hon gå ut i hagen igen och nu står hon där och ser väldigt nöjd ut, hon får helt enkelt vara ute så länge hon ser nöjd ut.
 
Imorn jobbar jag mellan 8-14 och mot kvällen ska jag och Elin ut och rida och förhoppningsvis så sköter hon sig lika bra som sist!^^
 
 

For the first time

Idag var det premiär tur med Räkan! Vi fick såklart sällskap av Maja och Iddy och Räkan skötte sig exemplarisk och var hur cool som helst och kändes väldigt lugn trotts alla nya intryck. Red bara väldigt lätt i alla gångarter utan krav så hon fick röra på sig litegrann och hon kändes nöjd ^^
Hon fick komma in tidigt från hagen idag eftersom hon tyckte det var lite mycket insekter och hon stod och skrapade med hoven vid grinden, så hon blev nöjd över att få komma in igen och hon har legat ner och sovit.
 
Det ska bli såå spännande att få lära känna henne och jobba ihop sig och förhoppningsvis kommer vi ha riktigt kul ihop!
 
 
 

My beloved

Vid halv 5 snåret klev en mycket försiktig liten dam ur transporten och ut på gårdsplanen, resan verkar ha gått jättebra och hon har stått så snällt. Gick med henne några varv i hagen och hon satte direkt mulen i vattenhinken och drack en massa så det är ett bra tecken. Sen fick hon gå ute i sand hagen någon timma och äta lite hö innan hon fick komma in i boxen, hon är nämligen lite allergisk mot knott så man får hålla koll på hur mycket insekter det är.
Hon har bekantat sig med sin nya boxgranne Iddy och Iddy verkar väldigt förtjust i Räkan så det är ju lovande även om hon kommer gå i en egen hage.
 
Var precis ute och kvälls höade och när jag kom in i stallet så låg hon ner i boxen och såg väldigt nöjd ut, så jag hoppas verkligen att hon kommer trivas här!
 
Välkommen till Umeå finaste Räkan <3

My heart is a ghost town

Imorse klev jag upp vid 8 för att åka in till stan för lite morgon/förmiddags kaffe med Pontus, vilket var trevligt då vi inte träffats på ett tag, sen att vi båda är fattiga som små kyrkråttor är en annan sak haha XD
 
Men idaaaag kommer Räkan, hon borde vara här om kanske 3 timmar så nu ska jag försöka lugna ner mig litegrann och försöka att inte gå alla på nerverna tills hon kommit hit men ååh så spännande det ska bli, jag hoppas verkligen att hon tagit resan bra kunnat äta och dricka hyfsat, men hon kommer ändå få ta det lugnt den närmaste veckan för att vänja in sig vid sitt nya hem ^^
 
 
 
 

Do you got room for one more troubled soul

Gårdagen bjöd på helt magiskt väder så självklart spenderades den i solen, sen att jag en jävla klantskalle och inte tänker på att smörja in mig är ju en annan sak då jag åkt på livets solbränna men men ALL FÄRG ÄR FÄRG!!!
 
Idag har jag varit produktiv, klivit upp tidigt skurat och spånat upp Guccis gamla box till Räkan och ni kan inte förståå hur taggad jag är över att hon kommer imorn!!
 
Har även varit på en liten shopping tur med syrran och duktig (läs: fattig ) som jag är köpte jag ingenting.
 
Nu är jag däremot astrött men ska hjälpa pappa lasta in hö lite senare och sen längta ihjäl mig efter imorn kväll då hon kommer!^^
 

Uneo Zoo

Här kommer fler bilder från Ueno zoo, dock är dessa mobil bilder men bättre än ingenting, man var så extremt dålig på att fota eftersom man mest bara gick och tog in allt, bilderna gör verkligen inte upplevelsen och alla fantastiska djur rättvisa!
 
 
 
 

You'll never know me

Idag har det varit fullrulle med fix inför Räkans ankomst, pratat med försäkringsbolaget, fixat med banken, dubbelkollat med transporten, skrivit på ägarpapperna och hunnit vara på Tegshästsport och köpt mig ett finfint Micklem träns, det var lite dyrt men såå värt det, hade ju även ett presentkort på 500 spänn så det var ju perfekt!
 
Nu får jag bara hoppas att tiden går snabbare så det kan bli torsdag så hon kommer någongång^^
 

Just sit back and relax

Hoppas alla hade en fin midsommar, själv låg jag däckad i min förkylning hela dagen vilket var mindre kul, men hade inga speciella planer heller men ändåå. Nu känner jag mig däremot mycket piggare så hoppas att förkylningen är på sluttampen i alla fall!
Idag har jag jobbat från 8.45 -15 och det har bara gått bra, det börjar rulla på ganska mycket med folk just nu och man märker att sommaren är på ingång! Låg ute och solade någon timma när jag kom hem, sen blev det lite middag och var till och med ute på en timmes powerwalk, blev rejält myggbiten men det var skönt att få komma ut.
 
Imorn är det fullt upp som gäller, ska fixa med Räkans försäkringar, fixa lite papper och åka och spana litegrann i hästshopparna efter lite fint!
 

Sometimes dreams come true

Ibland är det så sjukt overkligt hur saker kan gå till. Fatta att jag satt en helt vanlig dag och kollade på hästnet och såg den där lilla svarta gummibollen och allt jag kunde tänka var " Det där är ju min häst!" och att nu några månader senare så är hon faktiskt min, på riktigt!
 
I måndags flög jag ner till Skåne och på Tisdagen besiktigades hon och om en vecka kommer hon landa i Umeå. Det känns helt overkligt!
 
Fatta att Drömhästen är min!!
 
 

And that moment lasted forever

Tror inte ord kan beskriva hur jävla bra studenten var!
Dock så sved det en aning att kliva upp klockan 5 på morgonen för att göra sig redo för champagnefrukost vid 06.20 det var såå bra stämning på champagnefrukosten och "klassens" delades ut och jag blev komiskt nog klassens Vettiga XD
Efter det blev det en raskpromenad mot fotograferingen innan det var lite frukost i klassrummet, sen taggade vi igång innan det var in springet i ishallen, sen fick man sina betyg, sen utspring och den episka flakåkningen, haha tror ju jag var en av de mest taggade på det flaket men det var sån himla underbar känsla!
 
Sen blev det lunch med familj och dags att gör sig iordning för lite middag och förfest med klassen igen innan studentskivan. Hade så himla kul, och dansade verkligen heeela kvällen och jag suger på att dansa XD
Igår hade jag däremot sån träningsvärk att jag inte kunde gå, gick som en pingvin hela dagen, idag är det lite bättre men fortfarande jävligt ont, haha men såå värt det!
 
HELT KLART SÅ JÄVLA BRA!!
 

BÄSTA DAGEN I MITT LIV

FY FAAAAAN VAD VI ÄR BRAAAAA!!!!
 
 

Prom night


It's about to begin

Känslan när man försover sig till min frisör tid och tar nytt person bästa mellan Stöcke och stan, haha, hann dit 5 minuter innan mig tid så tycker jag gjorde det väldigt bra ändå, haha!
Håret blev iallfall riktigt bra, lite sådär silvergrått som jag vill ha det! Sen gjorde vi superfina lockar och jag ber till gud att de håller hyfsat över natten så jag bara kan snabb fixa till det imorn så de är fina till balen!
Hämtade även min klänning från mormor och den var perfekt!
 
Nu laddar vi inför studentbalen och jag hoppas på en supergrym kväll!
 
ska ju inte ha rosa axelband dock så oroa er inte XD

How does it feel

Imorn väntar en känsloblandad separation mellan mig och min skoldator.. i 3 års tid har den varit vid min sida, det har varit en blandad relation och även om den svikit mig flera gånger, har den alltid fortsatt leva, trotts att jag kraschat den gång på gång. Haha näe jag ska inte vara emotionell nu, egentligen så hatar jag den här datorn för den är så satans dryg, blir ständigt överhättad och kraschar typ heeeela tiden, men samtidigt så blir man ju bekväm!
 
Ska även städa ur mitt skåp och lämna in alla grejer imorn, samt åka till frissan och färga min utväxt inför balen på fredag, sen ska jag nog förbi mormor och hämta min klänning!^^
 
så nu tar vi avsked med detta inlägg, min skoldator och jag <3
 
 
 

With eyes like a hawk

Fatta att det är en vecka kvar till studenten idag!!!
 
Igår så var det en fullspäckad dag, tog hand om Doris på förmiddagen och självklart så var det vid den tiden som det började ösregna, min vanliga tur -.-' Sen blev det hem, svida om och jobba mellan 15-21, det var mycket folk och det rullade på bra.
 
Idag så ska jag snart bege mig mot mormor och morfar, mormor ska hjälpa mig sy upp balklänningen eftersom jag trampar på den, sen ikväll så ska jag få hoppträna Doris mellan 19-20 så det ska bli superkul, hon är ju så himla rolig att hoppa!^^