Det kommer annat emellan och det är bra

Vet inte riktigt om jag lärde mig någonting av mitt och Mandas pluggande, haha vi rörde ihop typ allt och såg mest ut som frågetecken båda två.
Näe jag är trött och ska sova, Imorn är det en rolig dag:)

I'll carry you home

Är nu helt klar i stallet för ikväll, eller ja insläpp sen då men iallafall och ska snart fara till Manda en stund. Hon ska ju somsagt hjälpa mig med min matte eftersom hon råkar vara bra på det så då får hon helt enkelt förklara så att man fattar(A)
Imorn är det valborg och jag känner mig galet taggad! Det kommer bli huuur nice som helst! Ska börja vara hemma hos Manda och så kommer det lite folk dit och sen efter 10 skulle vi dra till umedalen. Sen på tisdagen ska jag jobba så blir att sova hos Manda och sen moppa iväg till obbola på morgonen. Men det blir nog bra, kommer bara vara förjäävla jobbigt att ta sig upp ur sängen men vad gör man inte för att tjäna pengar(A)
Nu ska jag snart börja fara, hörs!:)
bjuder på en halvhemsk bild från idag, hann ju ligga ute å sola ett tag ju(A)

And I don't even know why

Hoppträningen med Gucci gick bara bra, kommer helt klart fortsätta hoppa på det där bettet:)
Började hoppa fram på en upphöjd bom på en 8 volt. Det gick bra men lite problem med avsprånget ibland att vi kom stort men annars bra. Sen höjde vi upp den lite eftersom och avslutade den på kanske 1m-110.
Sen så hoppade vi en kort bana på 4a hinder, Långsida oxer, snett igenom räcke räcke 3 stora språng eller 4a korta och sen andra långsidan oxer.
Fick inte riktigt ihop avsprången i början så vi kom nära på några hinder men när vi tog om banan så vågade jag trycka på mer och han hoppade riktigt fint. Hoppade banan kanske 3-4 gånger och avslutade den på 1m-110.
Eldprovet blev ju då att hoppa räcke räcke linjen och först kunna lägga in 4 galoppsprång tillbaka och sen 3 stora, men det gick faktiskt jättebra! Jag fick tillbaka honom direkt efter första hindret och vi behövde inte alls ha dragkamp så jag är riktigt nöjd!
Jag tror det kommer blir riktigt bra på det där bettet med mera träning:)

You better run faster than my bullet

Är uppe med tuppen och släpper ut hästarna i de underbara vädret! Är 13 grader redan och inte ett moln på himlen så hästarna har naken debut i hagen för iår!:D DET om något är ett sommartecken!
Iallfall så igår kväll hände inte mycket har haft huset för mig själv när Maja sov hos borta och mamma å pappa är i lycksele. Inte precis världens mysigaste känsla att vara ensam hemma i ett litet hus ute i skogen men det gick ju bra ändå (A).
Idag iallfall så ska jag hoppträna Gucci i stöcke klockan 1, sen ska jag skritta Tingis. Planerar också att ikväll fara en sväng till Manda för hon ska hjälpa mig med min matte..har ju nationella på onsdag och jag fattar typ ingenting :S

Sen till en fråga som jag fick så Maja är min lillasyster, haha det kanske aldrig riktigt har framkommit men aah de är min lillsyrra (A)
haha på båten!

It can only make me stronger

Har varit riktigt bra väder idag vilket har uppskattats rejält!
Blev att gå en promenad med Tingis i solen och det var kul. Hon var pigg och glad och man märker verkligen hur mycket energi hon har. Vi ska ju på åter besök på onsdag så då hoppas jag att det är hundra med henne så man får köra på igen, men det borde va bra.
Maja red Gucci idag och det ska tydligen ha gått rätt bra, han var lite tjaffsig i början och ville inte riktigt gå fram men sen gick det tydligen braa:)
Näe nu ska jag skjutsa in Maja till stan och passa på å köpa lite godis till ikväll:)

Twinkel twinkel little star

Idag är det exakt ett år sedan Gucci kom hem till oss! Så idag firar vi 1 år tillsammans. Tiden har verkligen gått hur fort som helst och det har verkligen varit grymt kul. Han har utvecklats riktigt fort och vi har utvecklats tillsammans. Men vi har långt kvar och vi ska fortsätta kämpa, vi ska nå toppen av det vi är kapabla till!


I don't want to be that cityboy

Är defentivt på bättrings vägen nu! Har typ ingen feber längre men är fortfarande hostig, ont i halsen och snorar som jag vet inte vad. Har typ snytit mig 3254564 gånger idag-.-' Men det jobbigaste är nog att såfort jag går utanför dörren så får jag super ont i halsen, som om någon sticker nålar i den när jag andas och sen blir jag jättetrött..
Hoppas det blir bättre imorn för då vill jag åtminstånde fara ut med Tingis. Maja har ju tagit båda idag och hon och pappa ska dra in Gucci till hippo nu och trimma lite dressyr, hoppas det går bra för de:)

A smile of joy

Jag har blivit utmanad att svara på 11 frågor av Linnea så jag tänkte göra det nu.
1. vilken låt lyssnar du mest på just nu?
Jag har nog ingen speciell låt som jag lyssnar extra mycket på men Rise Againsts Injection är riktigt grym.
2. vilka är dina favoritskor?
Åh jag älskar mina svarta boots med nitar, jag vet att du har likadana^^
3. vilka är dina tre favoritalbum?
Jag brukar inte lyssna på hela album men det finns många bra låtar på Rise Againsts The Sufferes & The Witness
Jag kan nog inte säga något mer album för det är verkligen inte min starka sida. Jag lyssnar mer på lösryckta låtar jag gillar.
4. fem favoritbloggar?
5. vilken är din favoritmaträtt?
Åh enkel fråga! Jag har alltid älskat kinesiskt och det kommer alltid stå högst upp på listan(A)
6. vem är din närmsta vän?
Manda, helt klart!:)
7. vilket land skulle du vilja resa till?
Jag skulle verkligen vilja åka till Usa, men samtidigt verkar Kina eller Japan vara väldigt häftigt, älskar verkligen deras kultur.
8. vilken är din favoritglass?
Haha torget glass på sommaren såklart;p
9. vilka tre filmer är de bästa du sett?
Hunger games Inception och sen Twilight filmerna såklart.
10. vilken årstid tycker du om mest?
Jag älskar sommaren för den är varm och man har lov och kan göra lite vad man vill, men samtidigt gillar jag hösten för den är fylld av fina färger och gillar jag regn, Inte mycket regn men litegrann då och då.
11. vilken är din favoritdryck?
Typ cola zero eller herrljunga cider :)




I'll be there for you

Är verkligen heelt slut! Har inte sovit speciellt bra i natt heller, haft feberfrossa igen. Har varit vaken sen kanske halv 6 men tror jag somnade i soffan några minuter. Känner hur febern börjar smyga sig fram igen och tog en ipren för en stund sedan. Just nu ligger jag i sängen nedbäddad undertäcket och fryser, blir att gå en sväng med hunden vid 1 och ge hästarna lunch då också, sen måste jag försöka engagera mig i matte plugg eftersom vi har nationella på onsdag..

Why are you sleeping there alone

Lyckades somna om vid 8 tiden och då sov jag till typ 12, skönt!
Känner mig verkligen helt slut i kroppen men försöker ladda för att fara ut och rida Gucci vid 5 tiden. Känner mig egentligen alldeles för död för att göra det men han måste ridas, Blir helt enkelt att fara ut och galoppera, förmodligen mot stöcke som igår, bäst underlag där. Hoppas på att han är mindre pigg idag så jag inte behöver jobba riktigt lika mycket. Sen blir det att gå en prom med Tingis.

You could have it all

Anyone Else Do This? Big Lolz
Every body dose this at one point in life  Big Lolz
Must read !  Big Lolz
Conversation With Mom Big Lolz

I would understand if you changed your mind

Snacka om att jag har haft en "Potato potato ching chong tomato" natt.
Hela gårdagen kunde jag inte fokusera på någonting och under natten när jag vaknade halv 1 av världens jävla feberfrossa så började hjärnan jobba på högvarv. Av någon anledning gled mina tankar in på tid och då blev jag helt enkelt jättefäst vid världens olika tidszoner. Som att har alla länder samma tidszon som ligger lodrätt ner från sverige? Eller ändras tidszonerna både vågrätt och lodrätt och hur går det ihop då?
Snacka om irriterande tankar!!!
Men lyckades somna om och har nu varit vaken sedan halv 4, tillsammans med fåglarna...
Tog en ipren för ett tag sedan och nu svettas jag som en jävla gris.
Kul dag det här kommer bli...

Och alla de som jag inte har än

Är bara så sjukligt glad över att vi slutade tidigt idag för jag har nämligen fått Majas äckel förkylning, ont i halsen, feber och typ hostar upp lungorna.. Inte kul!
Har iallfall ätit ipren och lyckats vara aktiv i stallet. Blev att göra hela stallet och sen fara ut och rida Gucci på pelhamet mot stöcke pf. Känns bra att jag tog pelhamet eftersom han verkligen var på idag. Han fick ju vila igår och idag var han jättepigg och när han är jättepigg blir han lätt uppstressad och dryg. Fick säga åt honom ett par gånger och vara väldigt bestämd med honom men annars var han fin. Drog iväg lite i början av galopperna men han kunde gå ganska så samlat när jag plockade ihop honom men jag fick jobba för det.
Efter den ridturen så kunde jag typ inte andas och det gjorde galet ont i halsen men det var bara att köra på och gå ut å gå med Tingis, hon var pigg och glad och tyckte det var kul att komma ut, fina flickan.
Näe nu ska jag försöka hålla mig vaken till minst 9 och sen ska jag sova och försöka bli frisk, har INTE tid att bli sjuk!
gamm bild från 09

I know that you'r sorry

Ligger i sängen nu och ska snart släcka lampan, mitt hår är ljusare men matchar ändå inte löshåret. Så funderar helt enkelt på att färga löshåret svart och sen färga mitt underhår svart så jag kan ha det ändå. Har ändå alltid varit sugen på mörkt underhår så varför inte. Men ska låta mitt hår vila några veckor innan de kommer, det är för tillfället ganska så slitet. Har också klippt av de ett par cm så nu går håret någon cm ovanför nyckelbenen. Men det känns bra, ju kortare hår jag har destå tjockare blir det.
Men nu blire sova, natt!

I tried so hard and got so far

hahaahahahhahahahha, got to love tumblr!!

I know nothing of your kind

Tänker helt enkelt använda den här kvällen till en seg kväll, har verkligen känt mig lat och bekväm nu på senaste tiden, inte bra de! Funderar på att fara å träna imorn då bara för att, eller så tränar jag hemma. Slutar ju typ halv 12 imorn och då ska jag rida Gucci och sen ska jag gå en sväng med Tingis och sen kanske jag tränar:)
Låter nog som en bra plan!

All I have is you

Sitter på skolan nu och väntar på att dagen ska dra igång. Gucci får vilo dag idag, det har han förtjänat.
Hoppas på att i veckan kunna dra in till ridhus och bygga upp nå hinder med honom nu när jag inte tränade i söndags, vill ju pröva ny bettet och se om det funkar men jag tror att det kommer funka bra:)

We where nothing

Blev att ta en tur ut i skogen med Lillen barbacka med hacket, gick bara fin fint, han råkar ju vara världens genomsnällaste så!:)
Annars känns det bara som en vanlig seg-söndag, har kollat på världscup hoppning på tv och känner mig supertaggad på tävling igen!
Sen får vi se om jag får ljusare hår ikväll, hoppas på de iallfall:)

Take me from this

Hemma igen efter en asm dag med Manda:)
Blev att springa runt på stan ett tag i äcklvädret, köpte ingenting men Manda köpte sling färg så vi slingade hennes hår:)
Igårkväll så lyssnade vi på musik, vi gjorde en blandad spellista med hennes musik och min musik och sen la vi till lite av min musik i spellistan som kommer rulla på valborg. Sen kom vi fram till att Rise Against har grym tagg och cp dans musik! Haha och när jag säger cp dans menar jag verkligen det för man kan inte dansa normalt till den, man hoppar verkligen runt och ba öser! Hahah men gaaalet kul men jobbigt!^^,
Blir att skippa hoppträningen idag eftersom underlaget förmodligen lär vara sugit. Blir helt enkelt att bara rida i skogen:) Maja ska gå en sväng med Tingis:)
Jag menar hur taggad blir man inte till den här låten!?

Upside down

For ut och red Gucci i skogen på hacket idag, blev galoppjobb och det tyckte han var kul och han skötte sig superbra trotts att det är fullt me blötsnö på vägarna och han har inga snösulor länge. VÅREN KOM HIIIT!!!
Iallafall så planerar jag att snart gå och käka någon form av lunch innan jag hoppar på bussen in mot stan och Manda.
Kameran åker med i väskan ändå trotts skit väder men vi får väll helt enkelt se om jag fotar någonting.
gamm bild å gaalet mörkhårig!!

We are leaving ground forever

Ligger i sängen och lyssnar på min chillmode lista, planerar morgondagen och har laddat min systemkamera. Kände helt enkelt att imorn vill jag vara på kreativt humör och ta med mig kameran in till stan. Eller jaa, det beror ju såklart på om det är bra väder eller inte, annars fåre kvitta, inge mer snöstorms äckel tack!!
Nu säger jag godnatt för ikväll!

You wont find the beat until you lose yourself in it

Känner att jag håller på få jordens dunder förkylning! Näsan rinner som en öppen kran och ögonen svider. Trevligt värre!
Blev iallfall att skippa och gymma idag och fara hem och gå en sväng med Tingis som var pigg och glad.
Sen vill jag bara ge en stor applåd åt alla bilister som körde förbi oss i 180, IDIOTEEERR!!!
Maja red Gucci idag i skogen.
Ikväll ska jag bara sega:)
Imorn så ska jag göra stall på morgonen och rida Gucci innan jag tar bussen in till stan och sover hos Manda:)

You and me got nothing to lose

Hade engelska nationella halva dagen idag, läs och hörförståelse, kändes inte alls speciellt svårt så känner mig helt lugn. Fick också igen mitt No nationella och är superduper nöjd med mitt VG!:)
Kom hem vid 4, gick en sväng med hunden och for sen ut och red Gucci:)
Red mot och förbi Stöcke PF och han var riktigt fin! Red på pelhamet för att han ska vänja sig lite vid det och det är så skönt att man kan vara så lätt i handen och man får fokusera på att jobba med skänkeln. Han blev lite pigg i galoppen men det var inga problem eftersom man faktiskt kan göra halvhalter på detta bett. Känns huur bra som helst så hoppas verkligen det funkar i hoppningen nu!
Sen så har jag borstat och pussat på Tingis som inte alls verkade besvärad av att ha stått inne hela dagen.
Älskling!<3

Imorn så slutar jag halv 2, ska vara nere på stan vid 2 och gymma med Manda, sen blir det hem och ut och rida Gucci:) Funderar på att rida på bana, fast det är så kasst underlag där så jag vet inte riktigt hur jag ska göra, annars kanske jag rider en sväng igen mot Stöcke pf, var verkligen super underlag där!
Imorn får ju Tingis också komma ut i sjukhage och hon får också gå på promenader så Maja ska gå en promenad med henne imorn:)
Nu ska jag göra klart det sista skoljobbet för i veckan sen heeelg!:)
Känner verkligen att jag behöver fota lite nya bilder på hästarna! Var ju ett tag sedan sist!:)

I try so hard and got so far

Blir att ta en tidig kväll, känner mig helt slut trotts att jag knappt gjort något idag känns de som. Men har ändå varit ganska duktig och skrivit klart min engelska och skickat in:)
Imorn blir det att fara ut och rida Gucci, blir att rida ganska ordentligt nu när han också måste stå inne imorn eftersom Tingis inte kan stå ensam i stallet nu när hon har boxvila över en dag. Men det är ju bara en dag så det är ingen större fara.
Slutar 14.30 imorn och eftersom man bor i stöcke blire å ta bussen hem som går 15.40, eftersom det har snö jävlat ännu mer så går det inte att köra moppe-.-
Men innan jag åker hem blir det att köpa hårfärg för nu ska utväxten försvinna och håret kommer måste ljusas upp rejält eftersom jag gjort något jag aldrig trodde jag skulle göra.
Jag beställde hem löshår! Och jag som egentligen är såå emot det! Men tydligen lider jag av kraftig dubbelmoral eller nått sånt, men iallafall så var håret mycket ljusare än vad jag hade förväntat mig, jag visste att det skulle vara ljusare än mitt hår men inte så mycket ljusare. Men men, får väll helt enkelt färga mitt hår så det matchar. Ska ju förmodligen bara vara blond nu under sommaren och sen blire nån annan färg. Då får jag färga löshåret också:)
Nu ska jag nog se ett avsnitt av Misfits och sen blire sängen:)

A lulleby for you

Är nu hemma från Birger.
Hon visade ingenting i kotorna över huvudtaget men hade en liiite markering på höger framknä.
Ingenting stort eller allvarligt alls men han tyckte det var lika bra att behandla ändå så hon är sprutad med tuppkam i höger fram knä. Men varken han eller vi kan få ihop varför hon går så bra på träning och framridning och inte på tävling. Så tror inte att just de där lilla har påverkat så mycket egentligen och att det till största delen sitter ju hennes huvud, men jag vill att hon ska vara hundra ren såklart!
Så nu ska hon ha boxvila imorn och sen gå i sjukhage 2 veckor och efter 2 veckor så åker vi in på återbesök och då kommer hon förmodligen vara helt ren igen. Så då låter det som om hon kommer vara fit for fight igen.
Så vi kommer vara tillbaka nästan direkt efter hon blivit frisk förklarad.
Är verkligen så lättad över att det inte var kotorna igen och att det var så otroligt minimalt i knäet.
Det hade varit så sjukt jobbigt om det varit kotorna igen efter det lilla vi hunnit göra på det halvåret hon varit i gång nu. Men jag känner ändå lättad och det kommer bli bra nu. Men sen tror jag fortfarande att det dåliga på tävling sitter mycket i hennes huvud men man får väll se hur det blir nu när vi kommer tillbaka efter några veckor:)

How many times have you told me

Hästarna fick vila idag, är typ fucking snöstorm ute...igen-.-' Verkar tydligen aldrig bli sommar i det här landet!
Imorn ska vi alltså åka och kolla upp Tingis. Jag vet inte riktigt vad jag tror kommer att hända. På ett sätt känns det som om han kommer att hitta något men samtidigt har jag så svårt att tro att hon ska va skadad igen.
Hon skulle ju inte vara så fin annars?
Blir väll att böja igenom henne på alla 4a, både knän och kotor, sen kanske vi kollar henne i ryggen också.
Tänk om hon har ont, tänk om hon inte har ont, vad gör man då?
Just nu känns det som om vi balanserar på ovetandets tråd, antingen faller vi åt ena hållet eller åt andra.
Men vilket håll är bäst?
Jag hoppas på att hon inte är skadad iallfall, jag hoppas att hon bara inte kommit igång med tävlandet än.
Men vi får se imorn.

The game is on

Sådär jag nu är måndagen snart avklarad och jag har en känsla av att veckan kommer att gå snabbt.
Imorn slutar jag 15.15 blir att försöka vara snabb och hinna med 18 över bussen till stan, möta upp Manda och gymma. Sen blir det buss hem och ta hand om hästarna. Gucci får vila imorn och jag ska ut i skogen och skritta Tingis.

Mamma har ringt och pratat med Birger och vi har en tid på onsdag klockan 13.15.
Det känns jobbigt men samtidigt vet jag att det är något som måste göras, för hur ska man annars veta?
Jag hoppas verkligen inte att det är något, att Tingis kanske bara inte kommit igång på tävling än, att det blir bättre när vi kommer ut och säsongen börjar ordentligt.
Men nu är det bara att bita ihop och se vad som händer helt enkelt.

I wanna show that I could fly


I know I might be the first to forget

Det kändes faktiskt helt okej att komma tillbaka till skolan, nu är det som slut spurten och jag tänker verkligen puscha mig själv genom den även om jag är sjukt skoltrött.
Maja ska rida Gucci idag och Tingis får vila, ska passa på att göra min HK läxa och skriva mitt svenska CV.
Lika bra att ta tag i det nu när jag har tid.

I wont forget you

Hoppträningen idag gick väll sådär. Fick igenom det som var problemet sist men det största problemet är kvar.
Att han är typ omöjlig att reglera i galoppen. Antingen springer han snabbt eller så springer han snabbare-.-'
Han tar inte halvhalterna och kommer man in fel på en linje eller likande så är det i stortsett omöjligt att fixa till det.
Ska byta bett på honom, för han funkar verkligen inte på gummi jaktstången längre.
Nästa träning ska jag pröva byta till pelhamet.
Känns egentligen inge bra att behöva byta till skarpare bett men förhoppningsvis kan jag vara mycket mjukare i handen eftersom nu kan man inte vara mjuk alls, jag har blåsor i händerna efter idag..
Men det som behövs på honom är mer dressyr trim och träna honom stark så han orkar bära sig i kortare galopp.
ju starkare i kroppen han blir destå mildare bett borde jag kunna använda.
Så var det ju med Tingis.
Förut hoppade jag och red väldigt mycket på  gummi jaktstången för hon blev för stark på mildare och nu kan jag hoppa och rida henne på vanligt 3 delat och det känns super.
Så man får väll hoppas att det blir likadant med Lillen:)

You didn't need to cut me off

Sista dagen på lovet idag, ska försöka utnyttja de till så mycket segning och slappning som möjligt!
Vaknade för ett tag sedan och ska se ifall jag snart kan släpa mig upp ur sängen och käka frukost och göra stall innan hoppträningen med Gucci:)
Jag tror Maja skulle rida Tingis idag. Hon kommer hållas igång iallfall tills vi kollar upp henne.
Näe dags att ta tag i dagen!

Dance like it's the last night of your life

Känner mig trött och slut efter denna dag, planerar att snart krypa i säng. Imorn blir det träning med Gucci i stöcke så ska skritta dit så jag är där 14. Tar kanske 20-30 minuter att skritta dit så då är han ju ordentligt framskrittad!:)

Sen tänkte jag svara på en kommentar som jag fick nyss och jaa du har helt rätt och det är det som känns så hemskt. För det gick ju verkligen huur bra som helst för Jessica och Astrid och sen blev ju Astrid skadad och efter det så ville inte Astrid tävla mer. Det är också det jag har varit rädd för hela tiden. För det är inte kul, och en sån ponny där det bara sitter ju huvudet, går ju inte att göra något med. Tingis skulle aldrig gå att göra om till dressyr ponny, dels för att hon tycker inte det är kul och hennes ben skulle inte hålla för att ligga och nöta i trav på en ridbana. Sen skulle hon inte trivas som skogsmulle..
Jag vet inte vad jag ska göra och det känns jobbigt. Fast nu känns det jobbigaste att inte veta om det är något eller inte. Jag tror jag hoppas på inte. För i såfall blir det nog bättre tills ute säsongen börjar.
Hon har ändå aldrig gått speciellt bra inne..
För det sitter inte i höjden.
När hon är på G så leker hon över L:a och vill hon inte så kan hon tjura på en bom.
Hon är så speciell men ett sånt otroligt humör, ett riktigt fux sto!
Men jag älskar henne och nu vill jag att allt ska bli bra igen<3

I wish that I could see

Känner mig så otroligt uppgiven, vet varken ut eller in.
Hon var så snäll idag, så fin och duktig på framridning och framhoppningen, jättefin när vi kom in på banan, var inte spänd eller tittig eller någonting.
Sen så när vi ska rida igenom start så börjar hon stanna upp, sen hoppar hon typ stilla stående, trycker fram henne och hon går fram, sen andra hindret likadant, samma sak med tredje och fjärde. Sen när vi kommer till 5an så får vi 2 stopp. Efter andra stoppet så stannar hon och bajsar efter hon stannat, tar om hindret en sista gång och då bara känns allting perfekt, Hon går fram jättebra, bjuder på hindret och hoppar ett jättefint stort runt språng.
Men det spelar ju som ingen roll, vi är ju redan uteslutna.

Det känns verkligen som om det bara var för att hon behövde bajsa som det blev sådär. För efter det så kändes de som om hon taggade till och liksom, nu kör vi.
Men jag vet inte.
Jag skulle kunna säga att jag är 80% säker på att det var därför, men jag kan inte säga med säkerhet, för jag litar inte på henne.
Men det är känslan som är så annorlunda.
Hon skulle inte gå bra på träningarna, framhoppningen och vara jätte framåt och taggad om hon hade ont.
Hon bockade till och med idag på framhoppningen efter nått hinder och det brukar hon bara göra om hon tycker det är kul.
Det känns inte alls som det gjorde när hon hade ont, Inte alls.
Men då hade det gått väldigt långt också...
Vi har bestämt för att kolla upp henne iallfall. Då kan man ju antingen utesluta att hon är skadad eller konstatera att hon är det. Vi ska ringa till Birger på måndag.
Jag vet inte vad som känns värst.
Att hon skulle vara skadad igen, efter att i stortsett inet gjort någonting, eller att hon skulle vara frisk men att det bara sitter i hennes huvud.
Men efter idag känns det ändå som om det finns hopp om att hon inte är skadad, men jag vågar inte chansa..
Får helt enkelt hoppas på det bästa, vad det nu är...

This is letting go

Hästarna skötte sig bra idag!:)
Red Gucci ett tag på ridbanan och det gick rätt bra, han var lite små jobbig men annars fin, sen så var underlaget kasst också men men är helt enkelt nöjd med honom:)
Tingis är jag också nöjd med, hon var inte ett dugg grinig idag och kändes bara positiv och glad vilket känns lovande inför imorn!:)
Får hålla en tumme eller 2 på att hon är på humör!
Nu, sega tills Let's dance börjar och sen, sega lite mer (A)

We'll meet again

Har varit en bra dag hittills, förutom att jag och moppen dejtade asfalten en stund på morgonen-.-
Satans jävla isfläckar!
Men det var inte mitt fel den här gången heller!(A)
Vi kom ur en sväng och sen skulle jag bara räta ut moppen innan jag skulle svänga in i en rondell och sen så ville inte riktigt bakdelen följa med och ställde sig på tvären och sen försökte jag styra upp den igen och då svängde den ut åt andra hållet innan den bestämde sig för att lägga sig platt längst marken-.-
Som tur är hade jag ju lite bättre kläder än sist, så jag klarade mig bara fint, men känner hur ett dunder blåmärke växer fram på höger knä.
Iallfall så var det bara att släpa upp äckel moppen från marken och fortsätta till jobbet. Tur att jag åkte i tidigt för jag han i tid!:)

Nu ska jag sega till ungefär 4 innan jag ska rida båda hästarna, Tingis ska bara få gå på vägarna i alla gångarter och ska rida Gucci på banan, funderar på att rida honom på pelhamet, för då kan jag vara riktigt lätt i handen och bara jobba med sätet, Han är ju ganska seg i munnen annars :)

Catch me if I fall

Snart stänger jag ner datorn och låter ljusslingorna ovanför mitt huvud slockna. Uppstigning sker klockan, för att man ska hinna släppa ut hästarna, duscha och göra sig i ordning inför jobb och hinna fara och tanka moppen innan jobbstart 9.
Kommer bli en dag där det händer saker hela dan vilket passar en rastlös själ som mig perfekt!

You should know

JJag är med och tävlar om ett present kort från Cheval ridsport

We changed it all

Hästarna är ridna och intagna, stallet är fixat, hunden rastad. Känner mig duktig för tillfället^^,
Hästarna skötte sig bra, speciellt Tingis som visade att hon minsann kan vara riktigt duktig ibland, Gucci däremot var väldigt jobbig i vänster sidan idag men gick bättre mor slutet.
Imorn så ska jag jobba ett par timmar från morgonen och sen blir det hem, rida båda hästarna och fixa inför tävlingen på lördag:) Hoppar ju bara Tingis en L:b och hoppas på det bästa! Men hon brukar gå bra en klass, men man kan ju aldrig vara helt hundra med henne!

I'll follow your voice

Hyfsat nyvaken och ska nog se ett avsnitt av Misfits innan jag kliver upp och går med ut med Basse.
Idag har jag båda hästarna blir att ta igenom Tingis och har inga planer än med Gucci, vi ser helt enkelt hur det bliir.

Watch me

Ligger i sängen efter att ha låtit mitt hår gå på date med saxen. Kände att min lugg behövde det eftersom den har växt riktigt mycket och såg hemsk ut! När pengar rullar in på kontot i slutet av denna månad så blir det att köpa hårfärg och fixa min utväxt som inte är speciellt uppskattad av mig. Blir också att färga rosa dip dye eftersom jag har kvar rosa färg sen jag färgade underhåret sist :) Men längtar tills efter sommaren då jag funderar på att färga håret i först nån rödbrun färg och sen kanske bli ännu mera röd efter det. Min lillsyrra har ju rött hår nu och blir bara avis på de, vill åsså me! Men då ska jag bli riktigt rödhårig och inte typ lila som det blev sist :s USCH det var så inte snyggt!
Skulle inte tacka nej till hennes underbara hår!!

That's why we wont back down, we will run it high

Ridturen med Tingis gick dåligt. Hon var inte speciellt grinig men bara så otroooligt stel i höger sidan, och jag hade inte speciellt bra tålamod idag heller så det blev bara dåligt av allt. Men ska försöka jobba på det imorn också. Ska ta igenom ordentligt och ska ladda upp med tålamod! Gucci har välförtjänt vila idag!:)


If you are what you say you are











I don't know, I just know

Ska sega ett tag till innan jag går ut och gör stallet och lunchar och rider och såå :) Sen beroende på vad klockan blir kanske jag far in till stan och träffar Manda. Som sagt inga planer bara tar det som det kommer!

Funderar på att rida Tingis på banan idag, mycket galopp jobb och se om hon är lika grinig idag(A) Men hon är ganska rolig när hon är grinig, man sitter typ bara och skrattar åt henne vilket inte gör att man precis får världens bästa inverkan, men jag har lärt mig att det är ingen ide att bråka med henne så man får helt enkelt försöka ta sig runt hennes grinighet på annat sätt :) Men hon brukar bli glad om hon får galoppera :P

Run away

Har varit bra och träffa Eva idag och vi har kommit fram till att jag ska sluta planera så mycket. För det är min planering som förstör eftersom jag planerar och tänker för mycket.
Jag planerar upp i minsta detalj hur ritten ska gå och när någonting i min plan går fel så blir allting fel och dåligt eftersom jag inte hinner planera om under rittens gång och det är då jag fattar dumma och oigenomtänkta beslut som jag ångrar efteråt. Därför måste jag sluta planera upp allt och bara ta hinder för hinder. Fokusera på ett hinder i taget. Jag måste helt enkelt hitta tillbaka till min ridning och ändra min tankegång!

När jag kom hem for jag ut med Tingis som var grinig och tyckte inte alls att det var speciellt kul att fara ut själv i det äckliga regn/snö blåst vädret. Så vi stod och studsade ett tag men lite inslag av bakut sparkar, bockningar och söta små halvstegringar. Haha hon är så otroligt grinig ibland och man kan inte göra annat än att skratta åt henne.
Men på hemvägen var hon jättesnäll och kunde gå hur fint som helst som vanligt ;)

Det här är ett typiskt moment jag brukar skriva "imorn planerar jag att" men det kommer jag inte göra för jag ska inte planera alls, jag ska helt enkelt ta dagen som den kommer, precis som jag ska jobba på med Gucci så likabra att ändra sin tankegång gällade nästan allt!

I wrote this song, so you would know

Ändrar om mina planer.
Blir att rida ikväll istället, dels för att om jag rider på morgonen så kommer jag måsta ha svintråkigt ikväll och dels för att det regnar/snöar ute. Ska vara på hippo vid 3 och träffa Eva och blir att åka med mamma in till stan vid halv 12 och eftersom det inte går några bussarn funderar jag på att gå från stan till hippo. Det är inte sådär jättelångt faktiskt, kanske inte sådär jättekul med tanke på vädret men men.

Har också bokat in träning med Gucci på söndag klockan 14 för Sussi för nu ska det bli bra.
Har även funderingar på att pröva byta lite bett på honom igen, för jag tycker inte han funkar sådär jättebra på gummit. Det känns för tjockt för honom och han blir seg i munnen. Får helt enkelt se vad som händer. Är ju ingen tävling förän V.19 med honom så innan blir det att träna ihop oss mer.
Vi ska fixa det här, Jag ska fixa det här!

I'v come to realize

Imorn så ska jag fara ut och rida Tingis på morgonen när jag vaknar, Maja ska rida Gucci efter mig ( han och Tingis går ju på detox ) sen så blire att fara ut och springa med sen och blir att peppa Maja nu som ska följa med eftersom hennes kondition suger ^^
Sen ska jag vara på hippo vid 3 och träffa Eva Jonsson, min mentor, och vi ska ha lite mental träning eftersom jag ständigt lyckas fucka upp min ridning på tävling med Gucci nu mera. Sen har jag även pratat med Sussi, min tränare, och hört ifall jag får komma och träna med honom på söndag. Han stannar ju hemma från Vännäs tävlingen på lördag då jag bara åker med Tingis.

Nästa tävling med Gucci blir V. 19 och då är det i Vännäs igen. Är en 2 dagars då jag än så länge har anmält honom till första dagen L:c L:b och med Tingis har jag än så länge anmält L:b+5 andra dagen. Men får se hur det blir..
Men just nu måste jag bara plocka ihop mig själv och börja fundera på varför jag förstör för mig själv på tävling med Gucci. Han behöver det verkligen inte! Jag vill verkligen göra det bra för honom och ändå lyckas jag göra allt fel. Vill inte att han ska börja bli osäker på mig.

Can't wait forever

Är bara så sjukt besviken på mig själv, Det funkar bara inte och det är bara mitt fel. Min ridning är så sjukt dålig nu att det finns inte! Jag vill bara gå och gräva ner mig under en sten.

Gucci L:b i Sundsvall

Det gick väll inte precis sådär superbra idag. Hästen är fin men problemet sitter i mig!
Jag rider ju inte!
Iallafall så hoppade han jättefint på 1an 2an 3an och sen till 4an kom ur snabb sväng och där sitter jag och gör ingenting och då blire såklart ett stopp. Sen hoppade han fint när jag tog om det och sen hoppade han fint genom kombinationen och jättebra på trippeln sen, kom nära till 7an och sen var det snäv sväng till sista i grunden 8an. I landningen kom vi i korsgalopp och jag fick aldrig fram honom och sen så vill jag trycka av honom stort utan tryck eller någonting så det blir självklart ett stopp till.
Han känns fin och sådär men jag rider ju så dåligt och får inte igång honom. Jag är så extremt passiv, jag måste bli mer på!
Näe ska ladda om inför imorn nu och då jävlar ska jag rida!!


Not all the way through

Trådlöst internet på hotellet kan man ju inte säga nej till! Datorn fick helt enkelt följa med(A)
Bilresan ner gick bara bra, lill pojken var hur duktig som helst och har knappt gjort ett ljud ifrån sig på hela vägen.
När vi kom fram så for jag ut och skrittade en sväng innan han fick komma in i boxen och få insläppshö och sånt:)
Ska åka tillbaka om ett tag och kvälls höa men han verkade väldigt nöjd ändå.
Imorn blire att gå upp runt halv 7 då vår frukost kommer. Första start imorn är 9 och det är 36 stycken före mig sammanlagt.
Näe nu ska jag se ett avsnitt av Misfits innan det blir att åka iväg, önska mig lycka till så uppdaterar jag imorn!:)


Ready, set, go

Packat, fixat, putsat KLAAART!!
Vi rullar någon gång vid 2 tiden och det känns super, ladda tagga och nu kör vi!:D

I'm with you, forever, the end

Tror ni inte att man slår upp ögonen klockan 06.56 -.-' har inte sovit speciellt bra heller men det är ju fullmåne så det är ju inte så konstigt. Många sover sämre när det är fullmåne det är något spooky över det och jag är väldigt påverkad av den vilket suger!
Iallafall har man klivit upp och släppt ut hästar som nästan river stallet i sin iver att komma ut och nu tänker jag ligga planterad i sängen tills jag verkligen måste gå upp och börja förbereda!:)

Känner mig laddad och taggad och kommer satsa på att rida så bra rundor som möjligt! Fast det ska man ju alltid göra men ändå^^, Kommer förmodligen inte ha någon som helst chans på placering i helgen då motståndet är mördande! BARA massa super ponnysar som hoppar L:B som uppvärmningsklass. Men Gucci behöver rutin och det är det vi samlar på oss helt enkelt!:) Lite tråkigt ändå att eftersom jag rider första klassen kommer vi ju vara klar tidigt och då får han ju bara stå inne sen.. Men ska åka dit och fara ut och skritta honom under dagen sen, han måste ju få röra på sig iallfall!
Sen så har jag bestämt för att tvinga med pappa till hööks, det är ett måste när man är i sundsvall!(A)

I should have known

Somsagt blev en bra dag idag som jag hade trott!
Var ju med Manda på dagen och möttes upp på stan men eftersom det är röd dag så var typ allt stängt så det blev att dra hem till henne och chilla istället:) Bland annat spenderades mycket tid framför datorn och fick massa hår insperation! Men har bestämt mig för att vara blond resten av sommaren och sen ser vi vad jag får för färg på håret sen (A)
Sen blev det ju bortbjuden på middag hos magnussons vilket var trevligt!
Är nyss hemkommen och planerar att krypa i säng snart.
Åker ju till Sundsvall imorn runt 2-3 tiden och innan dess ska allt packas och fixas och sen hoppas vi på att Gucci kan stå snällt i transporten trotts att han är själv. Annars blir det ju liiite jobbigt kan man ju lugnt säga!
Men det löser sig nog. Han har ju åkt själv tidigare men det var ju somsagt ett tag sedan..
Näe ska försöka hinna uppdatera någon gång innan jag åker, få se om jag är generös och lägger upp några tidsinställda:)

I'll be right there

Skulle inte tacka nej till dessa plagg i min garderob!

The fight never ends

Planerna för imorgon blir att rida ut på Tingis på morgonen sen duscha och göra mig i ordning eftersom jag tar bussen till stan och träffar Manda, sen kommer MaPa och plockar upp mig någongång innan 6 eftersom vi ska på middag hos Magnussons. Känns som det kommer bli en bra dag imorn, eftersom jag har saker att göra(A)
Sen på lördag blir det bara att packa och fixa inför tävlingen och sen åker jag och pappa någon gång runt 2 tiden. Då lär vi vara framme vid 6. Då blire helt enkelt att packa ur alla grejer och fara ut och skritta Gucci som då stått still väldigt länge. Sen blir det helt enkelt en rolig tävlingshelg!:)
Nu blire att plocka in hästarna!

We wont get a second chance this time

Det är verkligen såå underbart att få rida i ridhus! Snacka om att man är härdad från ute livet så ridhus är ju världens lyx!
Gucci var iallfall fin idag, lite stark i vänster sidan och ville inte riktigt ta den skänkeln heller men blev bättre mot slutet. Men sen så var jag ju tvungen att rida i dressyrsadeln också och jag och den kommer INTE överens! Jag når med skänkeln precis på kanten till schabraket och i galoppen när man vill sträcka upp sig ordentligt och jobba fram ett tryck så har man ju inga knästöd så det känns som om skänklarna bara glider-.-'
Men trotts det är jag nöjd med lillen. Red mycket i galopp och höll igång honom och försökte korta honom och länga honom, körde lite basic helt enkelt, men är helt klart nöjd!:)

I ain't no player

Är hem kommen från bräntis och riktigt stolt över mig själv som lyckades hitta dit, alldeles själv, på första försöket! Haha kanske snart kan börja bli någons personliga gps!
Ska snart ut till stallet och ta in Tingis, hon ska skos idag också så det blir super!:)

I need you to hold on

Sådär jag blev en sovmorgon till 8 vilket inte kändes dåligt! Haha 8 det är ju huur länge som helst nu mera(A)
Ska snart sätta mig på moppen och köra iväg mot Bräntis eftersom vi ska ha frilufsdag, frågar är ju bara om jag kommer hitta dit...råkar ju nämligen ha världens sämsta lokalsinne, jag skulle typ kunna gå vilse i mitt eget rum-.- okej kanske inte så farligt då men mitt lokalsinne suger!
Sen när jag kommer hem blir det ju att dra in hästarna på Surf vilket känns superkul!:D
Blir attt trimma igenom Lilla Grå och ska jobba mycket galoppjobb, det behöver han!

Liten tjock och grå ponny på provridning^^, Snart ett år sedan! Gud vad tiden har gått fort!!

Are you coming to get me now

Lilla snutt var duktig idag men hon var något spänd ibland i traven, mycket bättre i galoppen, men det brukar hon vara när hon får komma ner och bli lite rund:) Hon är så fin min flicka<3
Har nyss käkat någon form av påskmiddag och ätit 3 godisar från mitt påskägg som jag fick idag. Funderar på att ge resten till Maja, ska ju somsagt börja om nu och sluta äta godis igen. Det börjar ju liksom gå lite dåligt med de(A)
Näe nu ska jag fortsätta se på en seire jag började se igår, Misfits, och sen ikväll är det ju Djungeln Drottningar, haha snacka om underhållning på höög nivå!

And I wont be there

Hyfsat chill skoldag idag men usch så trött man var! Vet inte riktigt varför eftersom jag la mig tidigt men är ofta trött, håller ju igång hela dagarna^^.
Iallfall så har jag tränat nu när jag kom hem. Tränade hemma så blev att cykla 1m på träningscykeln till musik och jag kan säga att min musik går inte precis i ett lugnt tempo så satan vad man får trampa snabbt och jobbigt var det! Sen körde jag lite mage med nån liten blå sak vi har hemma och sen gjorde jag upphopp tills jag inte kunde hoppa längre, så nu känner jag mig nöjd!:)
Maja är ute och rider Gucci nu och när hon är klar ska jag ta in och rida Tingis och sen släppa in hästarna:)
Imorn så drar vi in de till Surf och rider i ridhus vilket känns riktigt kul!:) Maja rider då Tingis och jag rider Gucci, vill trimma igenom honom till helgen. Har inte fått svar från Sundsvall än så jag får väll försöka ringa de igen ikväll. Ringde 3 gånger igår och mailade också utan resultat. Irriterande!
Bjuder på en grymlåt och tänk er att cykla i takt till den här!(A)

Thats why we wont back down

Fick en kommentar för ett tag sedan som undrade vilka bloggar jag följer. För tillfället följer jag de här bloggarna :)

Inte sådär jättemånga för tillfället men jag följer helt enkelt bloggar lite till och från men just nu är det dessa som står på min bloglovins lista:) Sen vill jag bara klar göra att NEJ jag byter inte bloglovin med andra, jag läser de bloggar jag vill punkt slut, vill inte vara otrevlig på något sätt men det är lite jobbigt med sådana kommentarer. Ni får gärna länka era bloggar för jag kollar alltid in de men jag följer inte tillbaka och sånt liknande.

I'm not the one you'r looking for

Hästarna fick ju somsagt vila idag fast de har rört på sig ganska mycket ändå. När vi kom hem galopperade de runt runt i hagen hur länge som helst, haha det verkade inte ha någon som helst anledning till det heller men söta var de iallfall!^^,

Själv har man varit och tränat med Manda idag vilket var skönt, ingen av oss var speciellt taggade på att springa så gick 3 km istället och snackade och sen körde vi lite extra styrka, det kändes bra!:)
Blir ju som sista skoldagen imorn innan påsklovet och känner mig riktigt taggad på Sundsvall nu med Gucci!:) Hoppas verkligen på att sätta bra L:b rundor nu! Har försökt få tag på tävlingsledaren i Sundsvall så jag kan göra häst byte men jag får inte tag på de vilket känns jobbigt men får väll helt enkelt försöka igen om ett tag:)
Imorn blir det eventuellt för mig att rida båda, beror på ifall Maja har lektion på hippo eller inte men hur som helst rider vi nog inte tillsammans. Hästarna ska gå på detox ifrån varandra! De har verkligen blivit sjukligt fästa vid varandra att det knappt funkar längre. De kan inte ens stå bredvid varandra i en box med helvägg, så de inte ser varandra, utan att springa runt runt i boxen och skrika, sparka i väggarna och stessa upp sig. Det har helt enkelt gått till överdrift så vi ska försöka sära på de så mycket det går. Se om båda kan fokusera bättre på tävling då också. Iallafall Tingis, om de nu kan vara det.

Ska snart ta in hästarna och pröva ringa Sundsvall igen, hörs!

I'v spun out so far

Säger bara usch så dåligt jag mådde idag! Har haft spräng huvudvärk hela dagen och när jag skulle hem började jag må illa också. En bussresa hem har nog aldrig varit så lång i hela mitt liv! När jag kom hem blev det att ta en ipren och sen gick jag och la mig och sov 2 timmar. Somnade som en sten! Sen väckte pappa mig vid halv 6 då vi käkade middag och sen for vi ut och skrittade hästarna en sväng.
Nu vankas sängen igen och hoppas på att vara piggare imorn då jag planerat in träning med Manda vid 4. Hästarna får ju vila imorn.

Just say the word and I'll be just fine

Filmerna från i helgen, känner att jag inte fick jättebra rundor i L:berna med Gucci men vi ska jobba på det hela den här säsongen nu!:)








It's a strong memory

Idag blire att fara ut och skritta hästarna efter skolan. Sen får de vila imorn. Sen på Löradag åker jag med Gucci till Sundsvall och kommer hem igen på måndag. Blir ju helt enkelt att hoppa L:b L:b eftersom de var de lägsta klasserna men L:c känns enkelt för honom nu så nu ska vi bara bli säkrare i L:b :)

Gucci och Tingeling tävling i Skeå.

Hopptävlingen i helgen har varit blandad, Men överlag är jag nöjd, iallafall med Gucci. Tingis däremot...

Gucci L:c dag 1

Kändes fin på framridningen, lydig och snäll, samma sak på framhoppningen.
Inne på banan hade jag planerat precis hur jag skulle rida. BRA vägar eftersom jag ofta är alldeles för slarvig och den här gången så red jag verkligen bra vägar! Jag red runt överallt och tog stora svängar. Gucci var riktigt fin, kom lite nära på några hinder och så men annars väldigt lugn och lyssnade bra, men sen kom vi efter 6an så var det en ganska kort sväng till 7an till en oxer där jag tycker att jag men han går ju så bra så jag kan ju bara glida med här i svängen och sen ta några halvhalter till hindret-.- Näe det funkade verkligen inte så då stannade han faktiskt, vilket han också gjorde helt rätt i. Han ska inte hoppa med mig fast i handen och bara med åkandes. Tog sedan om det och då gick det bara bra igen. Så slutade på 5 fel eftersom jag fick ett tidsfel också, haha där fick jag för mina bra vägar :P Men var riktigt nöjd med honom!:)

Tingis L:b dag 1


Hon var riktigt lugn på framridningen och framhoppningen, inte alls speciellt spänd eller gnäggig och lyssnade bara bra på mina hjälper och hoppade jättefint!:)
Inne på banan fick vi lite dålig start med ett dåligt språng på första och sen klev hon av jätte stort på andra då jag inte var speciellt med alls. Sen stod hon emot lite mot 3an med med lite övertalning så kom hon över. Sen så rullade resten av banan på hur bra som helst. Nollade grunden och omhoppningen men tappade tid när hon efter 9an snubblade till och höll på att gå omkull men vi hann klara oss och hon fortsatte att hoppa jättefint:) Vi dubbelnollade alltså men våran tid räckte inte till placering men riktigt nöjd med henne ändå.

Gucci L:b dag 1

Kände att han var lite slöare, ville inte riktigt korta upp sig och ha tryck utan blev istället lite springig. Kom bra på 1 an men sen i svängen till 2an tog han inte min skänkel vilket gjorde att vi kom jättenära 2an och rev den. Fick vara på honom ganska mycket resten av banan, speciellt till kombinationen som kom ur kort sväng att "nu ska jag rida bra väg in så han hinner bli rak i tid" och vi kommer mot det jättebra men sen sprången innan får han för sig att nu ska jag bajsa så han segar ihop mot räcket in och river det och sen fick jag jobba som en dåre genom kombinationen som skulle vara på 2 språng och han tog den på 3-.- Men resten av banan gick rätt okej men fick jobba mycket för att hålla trycket i honom. Så lite små irriterad på honom efter den klassen men ändå nöjd över att han lyssnade bra när jag sa åt honom.

Tingis L:b dag 2

Tingis var grinig, ville inte gå fram för skänkeln utan blev istället springig och sparkade bakut istället. Hon var spänd och gnäggig men hoppade bra på fram hoppningen men sen inne på banan så näe, hon tjurade på 2an, tog inte min vänster skänkel och jag som inte alls var beredd på att hon skulle stanna åkte ner i hindret-.- Och så gick det till när jag gjorde min första avfallning på tävling. INTE glad!

Gucci L:b dag 2

Bestämde mig för att stryka L:cn idag och bara hoppa L:bn kändes onödigt att hoppa L:cn också.
Han var fin på framhoppningen fick bättre tryck i honom idag men ändå inte så mycket som jag skulle vilja.
Inne på banan var han riktigt fin, Kom nära på några hinder men han klarade det bra, hoppade fina språng och lyssnade bra, fick jobba mycket med att behålla trycket i honom utan att han blir för springig. Efter 5an var det en låång galoppsträcka upp till en trippel som han trampade om och kom av stort på så han räckte inte hela vägen över och petade den men annars hoppade han riktigt fint och var jätteduktig, slutade alltså på 4a fel i grunden men det räckte ändå till en 4a placering!:)


Tingis L:a dag 2

Bestämde mig att hoppa L:an ändå. Mest bara för att försöka få över henne nått hinder och sedan utgå. Hon var så fin på framhoppningen och sen inne på banan så nej. Hon hoppade 1an men efter det nej. Hon stannade långt ifrån och total surade. Inge mer och säga om den saken..

Är iallfall nöjd med Gucci som gör bra ifrån sig och kämpar på medan Tingis är jag bara ledsen och besviken över. Kommer ge henne en tävling till, det är vännäs om 2 helger och då kommer jag bara åka med henne och se om det är för att Gucci är med hon blir så spänd och ofokuserad och går hon dåligt ändå kommer vi kolla upp henne igen. Men den här gången har jag så svårt att tro att hon ska ha ont någonstans. Hon går grymt på träningar och hoppar jättebra på framhoppningarna men sen inne på banan, jaa en klass kanske funkar men inte mer än så. Men känslan är inte alls den samma som sist hon var skadad. Men jag vet inte riktigt vad som kommer kännas värst. Att veta att det inte är någonting eller att hon är skadad igen och då har vi i princip inte har gjort någonting. Knappt tävlat någonting och inte hopptränat speciellt mycket, eller nötigt på dressyrbana...
Men vi får väll helt enkelt se vad som händer.