I owe you so much more

Godmorgon, har sovit som en lite gris hela natten, varit sjukligt trött!
Förstörde hela spelkvällen med att somna i soffan och sen bärde Älskling mig till sängen som ett litet barn -.-'
Imorse klev han upp och for iväg till jobbet och om ett tag är det min tur att fara iväg till mitt jobb.
Kändes lite jobbigt men det är bara att köra på, bara 2 arbetsdagar kvar efter den här dagen.
 
Nu ska jag packa ihop lite träningskläder för efter jobbet blir det gym, samt fixa iordning mig själv så jag slipper se ut som ett skogstroll på jobbet.
 
Gif från förra veckan :)

You should know by now

Seg efter att ha jobbat 6 timmar, dock var det mycket folk och det rullade på bra.
Nu sitter jag hos Älskling, och snart väntar det lite zombie spel och kvälls mys innan det blir sängen.
 
Imorn vilar Gucci, och jag jobbar mellan 11-18 efter det blir det gym och sen ser vi helt enkelt vad som händer.
 
 
 

Only time can tell what the future holds

Igår var en bra dag, vaknade upp tidigt, släppte ut hästarna på bete, gick med hundar, pussade på Älskling, Ätit massa go mat, suttit ute i solen och dött för att det varit så varmt, Ridit fin Gucci, åkt hem till Älskling, däckat i sängen i typ en halvtimma och vaknat upp sjukt förvirrad med en ordentlig cravings på kakor, åkt ner till Campingen ett tag, åkte och köpte kakor, for och gymmade, lagade mat, gosade med Strumpan och Älskling och somnat.
 
Ungefär sådär såg min dag ut igår, eller snarare exakt så såg min dag ut igår, men den var riktigt skön.
 
Har sovit otroligt konstigt inatt och drömmt massa skumma drömmar som vanligt. Älskling for iväg till jobbet vid 5 imorse så jag har sovit vidare, och varit ute med Strumpan.
 
Om ca 1½ timme beger jag mig hemåt för att rida Gucci innan det blir jobb mellan 15-21.
Är inne på min sista jobbvecka så sen får jag iallfall ca 3 veckors ledighet innan skolan börjar igen..
 
 

It's been a long night

Här kommer filmerna från Piteå helgen!
 
Hahah jaa jag gillar att säga hepp kanske lite väl mycket (A)
 
 

Where were you

 
Underbar dag som till mesta delen har spenderats utomhus, varit nere på UFF och sett lite fotboll, varit förbi campingen en snabbis och nu väntar myskväll i solen med världens bästa pojke!^^
 
 

I stumble and I fall

Segar framför familjedatorn med Strumpan som springer omkring i min säng och jaga flugor, knäppskalle ^^
Min 5 arbetstimmar gick snabbt och enkelt, folk rullade på och man hade saker att göra i princip hela tiden vilket är kul. Dock så börjar min vänster sida strejka efter ett tag när jag gjort någonting för länge, vilket är irriterande.
 
Imorn rullar vi in mot hippo vid 9 tiden, blir hästbyte för mig och Maja då hon ska få till uppgift att ta igenom Guccis vänster sida eftersom jag inte kan det förtillfälle då min vänster sida är som den är men det löser nog sig.
Själv ska jag rida Iddy och det blir väl mest fokus på ökningar och minskningar med henne, halter och igångsättningar.
 
 

Tonight I need to hold you so close

Fin fint väder och galet varmt! Hade det inte varit så att jag ska fara iväg och jobba hade jag legat ute hela kvällen.
I morse blev det en sväng ner till UFF för att se Michelle spela match, sen blev det hem äta lunch och sen fara ut med Gucci som var riktigt trevlig idag trotts värmen!
Har duschat och sminkat mig för första gången på evigheter och nu bär det iväg mot jobb!
 
 

You got me going

Goood morgon, har sovit som en liten gris hela natten och oj så skönt det var!
Just nu sitter pojkarna och spelar Zombie spel och om ett tag glider vi ner på stan för att köka lunch eftersom pojkarnas syrra Michelle fyller år.
Efter det blir det att fara hem och rida Lilla Grå, blir en normal skogstur hade jag tänkt.
 
Solen skiner och det verkar bli en bra dag :)
 
 

You'r in a safezone

Skön dag, har sett massa Sword art, mysigt med Älskling, varit och fått min rygg kollad av Ryggmördar Anders och kommit fram till att jag måste börja träna upp min rygg mer, samt lära mig att slappna av, sen att jag är riktigt sne och att mitt ena ben är typ 5 cm kortare än de andra är ju en annan sak.
 
Åkt hem till mig, ätit go middag och lite efterrätt och nu blir det spel kväll med Älskling och Brorsan.
 
 

Im done trying

Jobbat mellan 8-15 tiden gick riktigt snabbt förutom de 2 sista timmarna som var lite sega, men annars gick det fin fint förutom att min rygg börjar värka då jag håller på med något förlänge vilket gör att mina händer börjar skaka, irriterande!
Åkte hem till Älskling för att nästan direk fara ner till stan och snabb träffa Manda och Patric innan de åkte.
Sen tog jag och Älskling en snabb tur runt i stan och jag hittade en gosig baseball tröja för 75 spänn, kändes lagom med tanke på att mina pengar runnit iväg alldeles för mycket den här månaden... tur att det blir löning den 25!
Sen bjöd Älskling på gomiddag på Vezzo och sen blev det att se The Purge på bio och då hänge Sebra me också.
Filmen var bra, inte läskig utan mer spännade, se värd men för kort.
 
Mamma tog Gucci idag, och imorn får han vila.
Jag är ledig imorn vilket känns skönt, ska åka hem en stund på morgonen och putsa upp lite grejer från i helgen, pussa på min super ponny och ta med in lill Strumpa till stan.
Vid 1 blir det tid hos Ryggmördar Anders som ska få kolla min rygg. Var där en gång förra året då min rygg var riktigt förstörd och ska dit nu igen. Han lär ju inte ha bra saker att säga om den den här gången heller...
 
 

Do what you love

 
Så sjukt bra tävlingshelg, nu känns det verkligen som om vi börjar komma tillbaka igen!
Har verkligen fokuserat och verkligen kört 100 % av det jag kan för tillfället då min rygg är så totalt förstörd..
 
L:cn så bestämde jag mig verkligen för att behålla allt från igår, känslan och rytm samt att verkligen rida hela vägen fram.
 
Ponnyn kändes jättetaggad, framme och galet fin och allt bara flöt på hur bra som helst och slutade med en dubbelnolla och vinst!
Han lyssnade hur fint som helst och var så positiv taggad och ärlig!
Kan inte vara nöjdare!!
 
Till Lbn trodde jag att han skulle kännas lite trött men han var fortfarande pigg och taggad!
Kom bra på 1an med fick jobba rätt mycket med höger skänkeln då han ville skjuta ut bogen.
Sen tappade jag iväg honom på 2an och kom lite stort och då fick vi ett stopp. Satte tillbaka mig tog det lugnt och höll ihop honom mer och han hoppade så fint. 3an till 4an inga problem och sen till 5an som var en lite trång räcke räcke kombination så valde jag att hålla i lite extra få ett lite närmre språng och så ha skulle rymmas. Sen flöt allt bara på 6-7 och sen valde jag att gå av lite stort på 8an då jag kände att jag hade honom med mig och fick ett super språng!
 
Är så galet nöjd över denna helg och allt har känts så jävulskt bra, Det var länge sedan han var sådär fin och jag fått ihop mig ridning så här bra och han ställer verkligen upp till tusen bara jag ger honom förutsättningarna!
 
Nu jäklar ska vi fortsätta kämpa och ta med oss allt från den här helgen och bara blicka framåt!
 
 
 

Go on

Tävlingsdag nr 1 avklarad och känner mig nöjd! :)
 
För det första måste jag säga att satan vilken jävla anläggning! Sjukt stor framridining, framhoppning och tävlingsbana, galet fina stallar och allt är så fint och fräscht här!
 
Tog tid på mig idag, red fram ordentligt jobbade på att han skulle vara framme, få upp tryck och lyssna och han svarade riktigt bra och kändes jättefin på framhoppningen.
 
Inne på banan kändes han fin, tänkte hela tiden på att hålla ihop honom och vara med honom hela vägen.
 Hinder 1-2 gick super, fläskade av för mycket på 3an som var en trippel och tappade honom lite till 4an där jag tänkte att han skulle vara modig med då fick jag skylla mig själv och fick ett stop, tog om det och sen så flöt allt på hur bra som helst, skrek lite på honom för att han skulle vara med och tuffa på sig lite och han lyssnade såå bra!
 
Blev 4 fel men är riktigt nöjd!
 
Nu laddar vi om inför imorn och jag ska rida lika bra!
 
 

This is the moment

Igår blev det halvsprontan bio med Sebra och Älskling och såg Now you see me och satan så jävla bra film! Så mindfuckande och twistad och man satt typ och log hela filmen för den var så sjukt klockren!
Kan verkligen rekomendera den!!!
 
Idag har jag jobbat mellan 8-14 och nu sitter jag hos Älskling och har just ätit tidig middag, Idag blir en seg mysar dag och inför en fullspäckad helg!
 
 

Will not break through

Jobbat mellan 8-15 och kände mig mer eller mindre som en Zombie när jag klev upp vid 7.
Timmarna på jobbet gick snabbt och blev att fara hem och rida ut Gucci, blev lite galopp arbete, jobba på att öka och minska, samt att han ska släppa efter i vänster sidan där han verkligen är svinstark förtillfället och eftersom min vänster sida för tillfället är riktigt paj blir det sjukt slititgt men det gav iallfall resultat och han kändes riktigt trevlig på slutet.
 
Packade ihop lite grejer inför Piteå och allt jag har i huvudet just nu är att försöka få en bra känsla. Och känns det inte bra så utgår jag. Ungefär så känns det nu vilket känns väldigt tråkigt men det finns inte så mycket annat att göra, får helt enkelt se det här som en träning, börja om från början och ta saker som det kommer.
 
Nu sitter jag hemma hos Älskling med Sebra och Strumpan, dunkar awesome metal på högsta volym!
 
 

From above

Varför ska allt gå så dåligt för...blir så less

Am I wrong

Dagen har bestått av jobb fram till halv 4 och kom nyss hem. Sitter och segar ett tag innan det bär iväg för hoppträning med finaste Gucci, ska verkligen fokusera nu och hoppas på att känslan sitter där den ska!
 
 

Give me a reason to stay

Idag har jag vaknat vid 8, tittat på Sword Art, myst med cp Strump och pussat på Älskling innan jag for hem och ut i skogen med Fin Gucci och Mamma å Iddy i regnet, ganska mysigt ändå.
Började jobba vid 3 och slutade 9 så kan bocka av 6 timmars jobb, men tiden gick snabbare än väntat vilket kändes skönt.
Nu sitter jag och kollar på när pojkarna spelar Zombie spel och strax ska jag slå på ett avsnitt av Sword art.
 
Imorn börjar jag jobba klockan 10 och jobbar ett par timmar, vet dock inte hur länge då jag fick byta lite tider så jag hinner med min hoppträning vid 7. Hoppas på en super träning och att känslan sitter där den ska!
 
 

Go to hell for heavens sake

Idag har bestått av filmtittande och färgande av mitt löshår men lyckades ju självklart faila -.-'
Färgade det alldeles för mycket och trotts att jag försökte smudga ut kanterna så blev det alldeles för skarpa..
Aja ska försöka fixa till det sen.
 
Just nu ligger Strumpan och sover i vardagsrummet och vill inte vara sociala med mig och Älskling som halv sover i sängen, han är söt  och nu tycker han att jag är dryg och osocial, ska han säga som bara sover //FUCK YOU !!!//THAI ahh de var hans åsikt och så bitch blicka han mig också -.-'
 
Aja, om jag inte slutar skriva kommer han fortsätta dryga, hörs ^^
 

Dreaming is beliving

Drog in hästarna och tränade imorse och känner mig nöjd med dagens pass.
Red fram, gjorde lite tempo växlingar och försökte få honom med mig och jag tycker han svarade rätt bra.
Började hoppa fram lågt på en 8 volt och det gick hur bra som helst, och sen höjde vi upp eftersom och ladade på runt 1m lite lagom sådär.
La till en oxer på ena långsidan och en oxer rätt upp på ridbanan och det gick sådär, fick inte riktigt till avståndet till första oxern hur jag en gjorde men den stod lite halvkonstigt också men hoppa gjorde han ändå och eftersom han lyssnade så bryr jag mig inte så hårt över det.
 
I helhet kändes träningen iallfall bra och nu är det Eva träning på Tisdag och sen fredag kväll rullar vi mot Piteå för att tävla Lördag Söndag.
 
Idag har vi varit en sväng förbi Vännäs marknaden och gått omkring, dock var det sjukt varmt och alldeles för mycket folk så blev inte att vara där så länge, efter det for Älskling iväg med Tollo ett tag och har varit borta nu ganska länge så jag hoppas han kommer hem snart.
 
 

Don't lose who you are

Idag fyllde mamma år så har varit hemma och ätit goomat och fika samt varit ute och ridit Gucci som var dryg och jobbig, ibland blir jag så otroligt less på honom när han bara ska hålla på att springa och dra och inte lyssna på skänkeln.
Imorn så far jag och Maja fara in på hippo på morgonen och hoppar lite grann och ska försöka hitta känslan och få honom att ta skänkeln och jobba upp trycket, men det är ju inte alltid det enklaste!
 
 
 

Be true

Har knappt haft tillgång till dator de senaste dagarna så har inte riktigt orkat skriva, Är inte så nöjd efter Nordmalings helgen då det inte riktigt fungerar för mig och Gucci just nu men det är som sagt framgångar och motgångar och det är bara att traggla!
 
 

All in all

Första dagen i Nordmaling avklarad och kan säga att jag är riktigt besviken!
 
Han känns inte alls som han brukar, han ger mig ingenting, tar inte skänkeln, blir vinglig, står emot och stannar... Är inte alls den Gucci jag känner igen, hoppar L:c L:b imorn och känns han likadan som idag så kommer jag be vetrinären kolla på honom, bara för att, vågar inte chansa alls!
 
Fick även träffa Tingis idag för första gången sedan hon for och hon är ju så fin min lilla älskade röda i sin fina sommarpäls och tuss till pannlugg.
Imorn hoppar hon och Alicia och det ska bli spännande och jag hoppas Tingis tycker det är kul men Tingis är ju Tingis som sagt, men de har inga förväntningar och krav och tycker bara att det är kul att vara där :)
 
Något jag däremot blir irriterad av är folk som går runt och snackar en skit om Tingis och mer eller mindre frågar om de verkligen vet vilken häst de har köpt. Sånt gör mig riktigt irriterad och ledsen för de vet precis vilken häst de har köpt! Jag har varit 100 % ärlig mot de hela tiden om henne och hur hon är och allt som vi gått igenom. Och jag har till och med sagt det att vi inte sålde henne i första hand som en tävlingsponny utan som en häst man lär sig enormt mycket på och utvecklas med och de vet de om. De har inga större tävlingsambitioner med henne alls och nu hade de turen att få en plats i transport när en klubbkompis skulle tävla och de ser det som en kul grej, oavsett hur det går!
Så folk som inte känner "min" häst behöver inte uttrycka sig heller om hur hon fungerar för de vet ingenting!!
 
Så nu laddar vi inför imorn och hoppas på att Tingis visar vilken pärla hon kan vara!
 
 

Join the club

Allt är fixat inför imorn och känslan känns bra, Nu är det bara ladda och köra! ^^
 
 

But ifyou close your eyes

Kom hem från jobbet för drygt en halvtimma sedan och kan konstatera att tiden ändå gick ganska fort, var sjukt mycket folk de 3 första timmarna och sen så dog de av lite grann men det var faktiskt en ganska skön jobb dag.
Om ett tag ska jag gå ut och ta in hästarna för natten, och sen blir det att tvätta bort smink och se Naruto tills jag somnar!
 
Imorn ska jag kliva upp i lagom tid, mocka, rida och packa grejer inför Nordmaling, vi åker förmodligen med hästarna redan imorn då vi ändå måste dit och bygga bana och grejs, Stöcke och Nordmaling har ju numera sammarbete på tävlingsfronten sen vår förening inte fick anordna tävlingar längre vilket är väldigt tråkigt!
 
Annars blir det att hämta upp Älskling och förhoppningsvis kommer hårfärgerna imorn också! ^^
 
Hahahahahhahaha, asså jag dör så otroligt kul den här gifen är, garvar typ varje gång jag ser den, haha blev ju bara tvungen att härma Strumpan bara för att hon är så störd! XD
 

You'll get it right

Ute regnar det så motivationen på att fara ut och rida och sen åka moppe till jobbet är låg, men men det är sånt som helt enkelt behöver göras.
Mötte upp Älskling på hans jobb och for och åt glamorös lunch på donken innan jag for hemåt, har hunnit gå med hundarna och gett hästarna mat och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 2 för då ska jag ut å rida en snabbis och en blir det en snabbdusch innan jobb.

They took you away

Blev en liten tripp till stan igår och inhandlade ett par nya svarta jeans, då mina är heel trasiga, ett linne, ett par asm thights, nya lösögonfransar och underkläder. Känner mig riktigt nöjd!
Älskling blev ett par byxor och en assssnyggt linne rikare, kommer förmodligen sno det då det var sjukt snyggt!!
 
Annars blev det en seg kväll med film då vi båda var helt slut efter att ha varit uppe sen 4 imorse och sen blev det natti natti.
 
Själv vaknade jag för någon timme sedan och Älskling har redan farit på jobbet, själv ska jag börja röra mig hemmåt om ett tag och göra bort stall och mata hästar innan det blir jobbet mellan 16-21.
 

Take that rage and put it on a page

Har varit vaken sedan klockan 4 imorse då Älskling klev upp för att fara till jobbet, en timma senare for jag ner det och kom med lite mat och höll honom sällskap tills jag for hem och gjorde bort stallet.
Åkte tillbaka in till stan och for direkt iväg med hans familj och åt kina mat på Shang Hai som de bjöd på och det satt ju inte heelt feel.
 
Just nu sitter jag och väntar på att Älskling ska städa klart så han kan byta om så vi kan fara ner på stan en sväng, måste köpa nya underkläder, nya jeans, lite nya tights och gärna nå långa gosiga linnen!
Igår beställde vi även hem lite hårfärg förhoppningsvis kommer det idag och då blir det lite spännande och se vad jag har tänkt göra nu^^
 

Fly baby fly

Sovit som en liten sten hela natten, så otroligt skönt har även hittat världens skönaste sovställning så somnar typ alltid så fort jag lägger mig så (A)
Vaknade till när Älskling for på jobbet och sov sedan vidare ett par timmar, innan jag klev upp och for ner till hans jobb med lite mat år honom och strax efter slutade han.
Har inte alls gjort speciellt mycket idag, var nyss en sväng på coop med brorsan som skulle hämta ut nått paket och nu är pojkarna på ica och handlar mat som vi ska (hehe de ska) laga ihop nå gottigt av.
Om ett tag bär det iväg hem för mig för vid 6 väntas hoppträning, kändes inte så kul med tanke på att det regnar men hoppas på en grym träning nu inför tävlingen i helgen.
 
Men det roligaste med hela helgen är att Alicia och Tingis ska vara med!!^^,
De ska hoppa L:d L:c på söndagen och det ska bli så spännande att se hur Finaste Röda går och även se hur duktiga och fina de har blivit tillsammans ^^
De är iallfall jättenöjda med henne och tycker att hon är världens finaste och att hon är så snäll och att allt går så bra^^
Det gör mig verkligen så otroligt glad, allt mitt slit med henne verkar ändå ha varit värt det och gett någonting, även om allt inte blev som jag hade tänkt mig från början med henne så är jag glad över hur allt blev ändå!^^
 

Don't wake me up

Har vart hemma och ridit fina lilla grå i skogen med lite trav och galopp och han var fin fin men ganska pigg och stark på hemvägen men det får man ju räkna med. Sen så tog jag och mamma oss lite tid att tvätta av honom då han var jättesmutsig men självklart så rullade han sig igen när jag släppte ut honom, otacksamma smutsgris -.-'
Har även själv tagit en skön och välbehövlig dusch och sitter nu hemma hos Älskling som slutar jobbet när som helst.
 
Vi har även varit tillsammans 8 månader idag och fler ska det bli ^^, <3
 
söt bild från midsommar, Älskling, Jag och Lill siss!^^