When all the light goes out.

TRÄNINGSVÄÄÄÄÄRK, herregud vad ont jag har från gympasset igår, är så tragiskt otränad!!
 
Idag har jag iallfall varit ute och skrittat Gucci på morgonen och sedan varit en sväng på stan för lite julklappsspaning med syster och Thai. Nu är åtminstånde 3 julklappar köpta inför jul, lika bra att vara ute i tid!^^
Blev även att käka grekisk lunchbuffé i utopia och det satt inte alls fel!
 
Nu blir det att sega fram till 6 tiden då vi ska packa med oss lite öl och dra till Kenny för middag och tv spel. Kommer nog bli en bra lördag!^^
 
 

On friday everything is black

Idag är det ju inte bara fredag utan det är Black Friday, vilket innebär rea rea och rea på alla mina favorit internet butiker, råkade jag spendera lite mer än vad jag tänkt, fast egentligen inte, plus att jag hittade julklappar, känner mig väldigt nöjd, men usch vad det är farligt att besöka Dollskill och Killstar, man dör shoppingdöden alla gånger!!
 
 

And like a hurricane you came down

Igår efter skolan blev jag direkt upphämtad av pappa och maja och sen bar det av till hippo med pållarna, blev att rida Gucci och han var verkligen som en dröm att rida, helt underbar, tog igenom sidorna snabbt, hade runda och väl genomarbetade gångarter och bar sig själv helt perfekt. Tror det gjorde honom mycket gott att få besöka tandläkaren i onsdags för lite tandraspning, han var så otroligt fin!!
 
Idag har jag varit en duktig människa och kört ett köttarpass på gymmet, blev kondis och biceps, bröst på schemat och herrejävlar, var längesedan jag svettades sådär mycket! Sen bjöd pappa på subway lunch hur perfekt är inte det!
 
Mobilbild från gårdagen.

Calling out

Eftersom jag lovat ett inlägg med shopping från japan så kommer det häär, ursäktar mig för de dödsdåliga bilderna men det blir så när kameran är dålig och fotoskillsen är näst intill obefintliga.
 
2 par jeans, ett par svarta och ett par marinblåa, enda nackdelen är att det är låg midja och att benen är lite för långa och pösiga. men annars väldigt snygga, och som sagt bildernas kvalité....
 
Ett par tjockare haremsbyxor, väldigt bekväma och heelt underbara!
 
En långärmad tröja som egentligen är en kill tröja, men oh well det har aldrig stoppat mig!
 
Behöver jag ens säga något??
 
Världens mest bekväma tjocktröja, ett plus är att den har fickor!
 
Köpte 3 par tights, 2 stycken av de mörka, var dock inte meningen då jag inte trodde det var samma. De var desutom svindyra så har höga förhoppningar på hållbarheten, sen attack on titan såå snygga på!
 
Basic och halvtråkig tröja men väldigt bekväm!
Underkläder, köpte ett till likadant sett och dessa BHar är verkligen de bekvämaste jag haft på mig, dock är storlekarna där onekligt små, så utbudet var inte så stort för mig, men är inte besviken på dessa!
 
Den stilrena och måste ha skjortan!

Läderkeps
 
Världens finaste underbaraste och bästa skor!!
 
Utöver detta har jag köpt en ryggsäck och två stycken 5 pack med lösögonfransar och 3 olika par lösögonfransar.
 
Bilder ifrån Japan resan kommer att komma så håll ut!^^
 
 

Waiting for the magic to happend

Mitt hår har alltid varit väldigt väldigt tunt, man kan väl säga att jag har typiskt Scandinaviskt hår om man säger så, supertråkigt med tanke på hur mycket jag älskar att hålla på och greja med hår och så är mitt eget helt värdelöst, speciellt nu när det absolut inte vill ligga i någon annan frisyr än mittbena och jag känner mig fulare än fulast, sen att mina toppar är så slitna att de känns som svinto är inte heller så kul... måste ta mig till frisören innom en snar framtid, måste bara komma på hur jag vill klippa de, dock så har jag varit dålig på att ta hand om mig själv på senaste tiden vilket resulterar i att jag börjar tappa en massa hår vilket inte känns så kul eftersom det är nog tunt som det är, så i förrgår gick jag till life och köpte med mig Silicea, har bara hört gott om den produkten och kände att det var värt ett försök, man ska dock inte börja se resultat förän efter 2-3 månader men det är ju inte så konstigt med tanke på att håret inte växer så fort.
 
Tog min första tablett igår och det är en aning svårsvalda, och jag brukar aldrig ha problem med att svälja tabletter, inbiten värktabletts knarkare som jag är, haha men iallfall så ger jag denna en chans och sen hoppas vi på magi!
 

Slowly fading away

Halvdag idag vilkets kändes väldigt skönt, onsdagar är den drygaste dagen på veckan så kändes väldigt passligt att den gick bort^^ Blev en sväng på stan och kolla på jackor och skor med thai och när jag kom hem blev det att powernapa i 2 timmar, väldigt skönt och behövligt, är verkligen så sjukt sliten att jag nästan känner mig omänsklig!
 
Ikväll blir det bara att ta det lugnt, hade tänkt fara och träna men känner mig slut både fysiskt och psykist så då blir en lugn kväll perfekt, ska lägga mig i ett bad och se på serier, känns som ett bra avslut på dagen.
 
Imorn väntas lång skoldag och efter det blir det att dra in ponnysarna på hippo för lite trimm, får se om det blir iddy eller gucci för min del, spelar inte så stor roll vilket av de för bägge är trevliga och roliga^^
 
 

We could have had it all

Att börja 12.40 och gå till 15.40 tycker jag är alldeles lagom långa skoldagar, efter det blev det hemfärd och en tur på en pigg iddy i skogen, ridturen blev inte riktigt som planerat, våran nya superpannlampa må ha grymt ljus men den ville inte riktigt stanna kvar på hjälmen -.-  så slutade med att jag fick skritta hem med pannlampan i handen. Får försöka fixa någon bättre annordning så den sitter kvar på huvudet.
 

Spend less work harder

Känner mig duktig som lyckades ta mig till gymmet igår, glömde dock att ta den obligatoriska gym bilden, haha men har en träningsvärk i magen som vittnar om att jag faktiskt var där!
 
Blev att köra på lagom mycket, gick 1 km som uppvärmning sen körde jag nederdel rygg och mage och avslutade med 6 km på cykeln. Säger bara usch vad jag tappat uthållighet och styrka, har alltid varit stark i magen men har fortfarande tappat väldigt mycket. Men känns bra att försöka komma på banan igen. Blir dock inget gym idag men på onsdag då jävlar!
 
 

Close you'r heart so you wont feel

I torsdags blev det ju att se Mocking Jay och åååh så bra, blir så extremt taggad på sista delen och är verkligen förvånad över hut bra de lyckats tolka första delen av boken. Haha det roligaste var ju när vi skulle köpa snacks på hemmakväll innan filmen och vi packar på oss typ halva butiken och det är superlång kö och vi står helt utspridda så säger killen framför pappa att ja men ni verkar ju höra tillsamma så ni kan ju gå före, När han sen upptäckte att det var 2 personer till som hörde till våran grupp så såg han inte lika glad ut längre, haha stackars XD
 
Annars så har jag varit inne på hippo i fredags och ridit lite trimm på Gucci, han var lite pigg men väldigt trevlig, Maja har gjort ett bra jobb medan jag varit borta, För Maja och Iddy gick det ju sådär då de första 20 minutrarna av deras pass hadlade om stegrings SM.
 
I lördags blev det jobb mellan 8-13 och efter det dubbelpass med ponnysarna på hippo. Började rida Gucci och fortsatte med lite lösgöringsövningar som igår och han var riktigt trevlig, lite vild i galoppen ibland men annars väldigt fin. Iddy hade mindre damp och stegrade inte en enda gång, jobbade lösgörning med henne också och satte lagom press på henne, man får helt enkelt lirka lite med den damen när kroppen är stel, men annars var hon en väldigt trevlig pidd,
 
I söndags klev jag upp tidigt och for ut och skrittade Iddy och sen Gucci tillsammans med Elin och Bulan, Det var mysigt, ingenting går upp mot en varm hästrygg och lite sälskap!
 
Anledningen till att jag inte uppdaterat någonting på ett par dar är att internet bestämde sig för att sluta funka hemma hos oss, alltid lika kul att vara i skogen utan internet -.-
 
 
 
 
 

Pierce

Jag förstår att alla väntar med spänning på att få se alla bilder från Japan och lite mer ingående texter om vad vi gjorde osv, samt vad jag har shoppat, okej ni kanske inte alls är speciellt spända på det men ni kan ju låtsas iallfall.
Hur som helst så kommer det att komma sådana inlägg, ska försöka fota allt jag köpte i helgen samt börja få ordning på alla bildera från Japan och lägga ut de eftersom med lite text, låter inte det bra?
 
Så håll ut det kommer!
 
 

You bend and you break but for what

Vad hände egentligen med min självkontroll? Inte fan blev det någon träning igår inte, vad hände istället? Joo låg i soffan hela kvällen efter att ha varit på godishuset och köpt 1 kilo godis -.- Kan ju inte neka till att det var jävligt nice det med men asså seriöst vad händer med mig? SHAME!!
 
Idag är det ju då tråk torsdag, dock bättre än onsdag som är den värsta dagen. Det enda positiva med idag är att ikväll blir det bio med Thai, Pappa och Lill siss för att se Mocking Jay, såååå taggad, alltid lika spännande att se hur de tolkar böckerna och jag har då inte varit besviken på de tidigare filmerna så hoppas den här är lika bra!
 

Every hour

Hoppträningen igår med iddy piddy gick bara bra, kände mig något ringrostig och fick inte riktigt igenom halvhalterna på henne som jag hade önskat, men hon är så snäll. I slutet så fick vi till ett par bra språng så det kändes bra. Har ju inte heller ridit på över 2 veckor så man känner sig lite rostig, speciellt på Iddy som jag inte ridit så mycket.
 
Idag har jag faktiskt träningsvärk, shame on me haha så otränad att jag dör! Annars så vet jag inte riktigt vad som händer idag, ska väll försöka pallra mitt lata arsle till gymmet eller så försöker jag hitta biljetter till Mocking Jay ikväll och käkar godis istället, hehehe^^
 

We will never stop

Idag är det tisdag woohoo bästa dagen på veckan, har sovmorgon och börjar inte förän 12.40 plus att jag får vara med och hoppträna ikväll med Iddy, jag som knappt ridigt på 2 veckor^^
 
Igår så var jag verkligen så otroligt rastlös när jag kom hem från skolan att jag släpade med mig Thai ut på en promenad med musik i varsina hörlurar, Var ute kanske 1 timma och jäklar så skönt det var att få röra på sig och bli lite svettig samtidigt som man lyssnar på grym musik, allt blir verkligen så mycket bättre!
 

Lets get this started

Då var det måndag och första dagen i skolan på 3 veckor, usch säger jag bara, men får helt enkelt kämpa på, är ju faktiskt inte så länge kvar tills det är jullov.
Annars började jag dagen på bästa sätt genom spilla en halv mugg kaffe i ansiktet... jag vet det är bara jag som lyckas, på något sätt så slog jag i knäet i bordsbenet och som reflex så flög min arm upp och sen hade jag kaffe i halva ansiktet, håret och kläderna. Thai fick sig ett gott skratt iallafall -.-
 
Annars så är jag hästledig idag, blir ju inte alls lika mycket ridning nu när Maja börjat ta över Gucci, men får helt enkelt försöka använda min nya fritid till något vettigt, så ska försöka ta tag i det där med gymmandet igen och den här gången ska det gå!
 
 

To walk away and still stay

Alexander Zetterman clinicen var verkligen riktigt riktigt bra igår!
Efter att ha sett hans clinic kan man verkligen förstå hur han kan vara så framgångsrik trotts att han är så ung.
Han hade väldigt bra liknelser till sina exempel och jag känner faktiskt att jag lärde mig väldigt mycket, han är verkligen extreeeemt noga och det märktes tydligt när han instruerade de som red, haha han var så insatt att det blev humoristiskt.
 
Idag så är det söndag, så imorn börjar skolan och alla måsten igen, förhoppningsvis ligger jag inte så mycket efter men får väl se till att jobba lite hårdare fram till jul helt enkelt.
 

Feels good to be home

Då var jag hemma igen, landade igår kväll vid 11 tiden och man kan väl onekligt säga att man var ganska mör efter 13 timmars flyg tid och samanlagt 17 timmar på resande fot. Men det gick ganska smidigt ändå, kunde sova iallfall några av timmarna.
 
Även fast det kändes jääääävligt surt att åka hem, speciellt efter som Japanska Knotfest är idag och imorn där bland annat Crossfaith, Bring Me The Horizon, One Ok Rock, Miss May I och Crystal Lake spelade, inte bitter alls, nej nej verkligen inte...Så känns det ganska skönt att vara hemma ändå. Har ju saknat min mongoponny^^
 
Idag har vi inte gjort många knop, packat upp väskan, farit ut på en skritt tur med Gucci och myst på honom och åkt hem till Thai laddat över bilderna från kameran till datorn och om en timme ska jag röra mig mot hippo för att kolla på Alexander Zettermans clinic. Så har varit en väldigt bra dag! På kvällen far vi nog även iväg till Kenny och hänger där.
 
När jag fått ordning på alla bilder så kommer det komma en stoooor bildbomb!
 
Och jag måste bara säga ÅK TILL JAPAN, det finns verkligen nått för alla och man behöver inte vara japan nörd för att älska allt med det underbara landet!
 
KitKat med smak av green tea och sakura, måste faktiskt säga att dessa är himelskt goda!
 

Nothing else

Igår spenderades hela dagen vid Osihage Skytree, började med lite shopping och fick med mig 2 par jeans, definitivt välbehövligt då jag är den ökände jeans nötaren, haha. Köpte även en tröja och Thai fick med sig 2 par byxor.
 
Sen blev det goo middag på 31 våningen av byggnaden med utsikt mot Skytree, sen blev det efterrätt på Lemsons, där får man en stor bägare och sen får man fylla den med precis vad man vill i glassväg och topping, hehe det blev inte speciellt billigt men såååååå himla gott, måste säga att jag var en mästare på glass blanding!
 
Efter det bestämde vi oss för att besöka Sumida Aquarium som ligger precis intill Skytree, det var ganska dyrt att gå in med tanke på att det inte är speciellt stort men väldigt väldigt vackert med stora vattentankar med massa olika fiskar och till och med en haj! Sen fanns det också Pingviner och Sjölejon, Pingviner är lätt ett av mina nya favorit djur de är så himla coola^^
 
Det sista vi gjorde på kvällen var att åka upp i Skytree, på 450m kan man dagtid se ungefär 70 km bort, och utsikten, jaa det finns inte en kamera i världen som kan fota den upplevelsen och göra den rättvisa för det är verkligen helt breath taking!
 
Idag är våran sista dag i Tokyo området innan vi imorn beger oss mot Narita för en sista natt nära flygplatsen.
Så idag så ska vi försöka hinna med så mycket som möjligt, har även lite shopping kvar att göra och vad passar bättre då än att börja i Shibuya!
 

I just wanna live

Jag hade ju lovat att försöka uppdatera igen så here it goes.
 
Dagen efter vi bsökte Tokyo Tower och Skytree så var det dags att checka ut och byta hotel, kan säga att det var en förjävlig dag. Hotellet vi skulle byta till var jättedåligt, fullt med dam och ACn funkade inte så vi bestämde oss för att checka ut direkt och försöka hitta något annat hotel, men det var lättare sagt en gjort, att åka omkring hela tokyo med all våran packning utan någonstans att ta vägen var inte det roligaste jag gjort! Men tillsist när allt såg som mörkast ut lyckades vi hitta ett hotel och nu bor vi i Asakasa Mitsuke. Vi var verkligen helt slut och gick ut och unnade oss riktigt god mat på kvällen, vi fick bland annat äta oxtunga som var jättegott och massa olika grillspett!
 
Dagen efter det blev det en lugn dag, vi åkte tillbaka till Akihabara och besökte Animation center och kollade runt på all cool teknik samt åt massa fika, resten av dagen tog vi det bara lugnt eftersom man var väldigt mör i hela kroppen.
 
Dagen efter det så bestämde vi oss för att besöka Ueno och gå på zoo! Jag måste bara säga det att ifall man besöker Tokyo måste man besöka Ueno Zoo! Så sjukt häftiga djur, haha lite annat än att gå på lycksele djurpark ;)
Vi har sett Pandor, Röda Pandor, Giraffer, Noshörningar, Gorillor, Flodhästar, olika sorters Reptiler och verkligen massor och massor av häftiga djur man knappt visste exsisterade! På kvällen promenerade vi runt i Ueno Park och såg massa vackra Shrines och avslutade med att gå på en jättestor marknad när det fanns allt! Lyckades få med mig en snygg skjorta och Thai gick loss på hela 4 plagg XD
 
Vi bestämde oss för att åka tillbaka till Ueno igår och promenerade runt där på dagen, något man dock ska komma ihåg är att måndagar är en helgdag i Japan så måndag är som söndag så ingenting var öppet där, vilket var surt då jag ville besöka Tokyo National Museum, men det får bli en annan dag om vi hinner, är ju inte så många dagar kvar nu..På kvällen åke vi till Shibuya och men kom dit så sent så hann inte kolla så mycket.
 
Idag ska vi nog åka ut till Skytree igen gå runt i det distriktet, om vädret blir bättre åker vi nog upp i Skytree, det är ju faktiskt ett måste!^^
 
 

Try not to show

 

But inside it seems im just a little girl

Kan ju säga att Japan fortsätter att leverera!! Nu har vi bara ett par dagar kvar innan det väntas hemfärd på fredag och vad har vi gjort de dagarna jag inte har uppdaterat då? jooduu en jävla massa!
 
För ett par dagar sedan bestämde vi oss för att besöka Meji Shrine och Yoyogi park, dock så råkade vi gå för långt och missade yoyogi park men det gjorde ju inte så mycket^^
Meji Shrine var verkligen ett sjuukt vackert ställe och det ligger verkligen centralt, precis vid Harajuku station. Vi spenderade ett par timmar där med att promenera runt och fota allt vackert till vår kamera dog. Sen så gick vi igenom Harajuku Takeshita street på vägen tillbaka och det var proppfullt med folk och vi passade på att shoppa lite och prövade Japanska creps fyllda med godsaker!
 
En dag åkte vi till Tokyo Skytree, världens högsta byggnad, dock var det dåligt väder så vi valde att inte åka upp i skytree då det var väldigt dyrt och då vill man ju gärna att de ska vara bra väder. Men vi passade på att gå runt i den jättestora shopping byggnaden precis bredvid, åt världens största lunch och prövade green tee ice cream som var jättegod. De fanns också en Totoro butik och jag dog för alla saker där inne! Såååå amazing!
På kvällen bestämde vi oss för att ta oss till Tokyo Tower som är högre än Eifeltornet och där bestämde vi oss för att åka upp och utsikten var heeelt otrolig! De fanns en liten bar där uppe där ett band spelade live musik och man kunde titta ut över heela Tokyo!
 
Det var en liten uppdate, om de 2 dagarna som varit efter mitt förra inlägg, ikväll om jag kan så kommer ett inlägg om resterande dagar^^
 
Stay tuned!
 
Meji Shrine
 
Attack on Titan Tights!!
 
 
Tokyo tower
 

Lie to me again

Shibuyaaa, ett av världens största shopping distrikt, here i fucking come!!!!!
 
 

Right on spot

Hahaha Harajuku here i come!!!!
 
 

I don't ever wanna come home

Hahaha, denna brud måste vara en av de skönaste personerna någonsin XD
 
 

Don't look down

Nu har Bring Me The Horizon släppt ännu en låt, denna gång ett sammarbete med en annan artist och tyvär måste jag säga att den här låten inte alls var speciellt bra, men det kommer inte hamna på deras album eftersom denna låt enbart är gjord för en film som ska komma ut. Men här har ni låten iallfall så får ni tycka vad ni vill om den^^
 
 

Living the dream

Live uppdate från Tokyo, nu är ni förstås supernyfikna på vad vi gör här borta^^ Eller jaa kanske inte supernyfikna men nu ska jag snabbt sumera dessa 3 dagar vi har varit här!
 
Kom fram 1 november, och lyckades med lite hjälp hitta rätt subway från flygplatsen till hanzomon där vårat hotell ligger och efter det tog vi en taxi till hotellet som är superfint och jättemysigt!
Resten av kvällen så tog vi det bara lugn, gick ut och kollade runt området och åt lunch på ett litet hak bara strax över gatan, dock så har Japan ofta självbeställnings maskiner och just denna var enbart på japanska, tror vi stod i ungefär 20 minuter innan vi lyckades komma på hur man använde de, haha de är inte så komplicerade som de ser ut. Maten är iallfall heeeeelt underbar!! På kvällen åt vi även lite smårätter och tog en öl på ett litet hak precis runt hörnet, perfekt sätt att fira sin 2 års dag tillsammans!
 
Dag 2 i Japan bestämde vi oss för att åka till Akihabara, dels för att vi har velat åka dit och kolla eftersom det är där all elektronik finns och det kallas ju också för Electric Town, men också för att våra mobilladdare, kameraladdare, hårtork osv inte funkar i deras eluttag då de inte har samma form på elutagen som oss, nog hittade vi allt vad vi sökte, plus en jääävla massa coola grejer, fullt med högteknologiska saker som man aldrig ens sett förut! PLUS en jäääävla massa anime grejer! Där spenderade vi heeeeela dagen, man kan verkligen gå runt hur länge som helst, på kvällen gick vi till en liten krog och beställde en feeeeet plocktallrik 2 öl +2 drinkar och det hela landade på ungefär 5000yen, gångra det med 0.07 så får ni priser!
 
Dag 3 Idag så var planen att åka till Shibuya och shoppa, men vi råkade gå åt fel håll och hamnade i Harajuku istället, men det gjorde ju ingenting! Men vi hann inte gå så långt förän det mest osannolika inträffade, Vi träffade en svensk! Så där hittade vi Isse som pluggade och bodde här i Japan och efter det så hängde vi med han hela dagen! Vi gick runt på massa smågator och Thai och Isse gick och klippte sig för  300kr! och båda blev så stiliga. Kvällen avslutades med att hamna i Shibuya tillslut, käkade en riktig japansk BBQ som man beställer in köttbitar och får grilla själv, och sen blev det en kaffedrink på starbucks precis ovanför Shibuya Crossing, det var till och med ännu mäktigare än vad man sett på bild! Efter det så sa vi hejdå till Isse som skulle hem till staden där han bodde och vi passade på att fota Hatchiko statyn precis vid Shibuyas station! Nu ikväll är planen att kolla upp lite ställen att fara på samt äta massa japanska snacks, har köpt hem massa olika varjekväll och testar så sjukt spännande!
 
Det här blev ett väldigt långt inlägg men några få som är intresserade läser kanske, här är lite bilder från dessa dagar, de finns ute på instagram också^^
 
utsikt från vårt hotelrum
 
 
japanska snacks!
 
jag idag
 
 
Isse jag och Thai^^
 

Stay focused

Spelar ingen roll hur gammal jag än blir, ifall jag tänker vara nostalgisk och gråta över min saknade Tingis tänker jag göra det, min finaste älskling som alltid kommer ha en plats i mitt hjärta, men när man ser bilder som dessa blir jag varm i hjärtat och vet att hon hittat rätt <3
 

Take me back to your wonderland

Är det bara jag som får en klump i magen när man ser dessa bilder, på något sätt så är dem verkligen så sorgliga..
 
Beauty and the beast
 
image
 
Chicken Little
 
image
 
Pocahontas
image
 
Sleeping Beauty
 
image
 
101 Dalmatians
 
image
 
Lilo and Stitch
 
image
 
Tarzan
 
image
 
Robin Hood
 
image
 
Sleeping beauty
 
image
 
The Princess and the Frog
 
image
 
The Lion King
 
image
 
Bambi
 
image
 
Frozen
 
image
 
The Little Mermaid
 
image
 
Mulan
 
image
 
Dumbo
 
image
 
Alice in wonderland
 
image
 
Winnie the pooh
 
image
 
Ratatouille
 
image
 
 
 
 

And I swear

Är så sjukt taggad på att börja göra något med mitt hår igen, undra hur många gånger jag skrivit den meningen egentligen, säkert minst 5467362 gånger, hur som helst, det börjar bli otroligt tråkigt (och slitsamt) att bleka mitt hår hela tiden men samtidigt så vill jag inte ha min naturliga hårfärg eftersom den är ful och tråkig.
 
Är sugen på att göra någon form av svart vit ombre look, får se om jag kanske gör ett frisör besök när jag kommer hem från mina drömmars stad
 
 

This is gonna be the best day of my life

Klockan 10.40 japansk tid landar vi i japan och jag är förmodligen ganska mör efter flygresan men förhoppningsvis har jag sovit en massa också.
 
Idag firar jag och världens bästa pojkvän 2 år tillsammans, tänk vad tiden flyger iväg <3
 
Nu ska vi åka till vårat hotel, vi får inte checka in förän vid 15.00 men förhoppningsvis får vi lämna väskorna i receptionen och gå och äta lunch, är såå sugen på att testa på en äkta japansk ramen,
vad vi gör resten av dagen återstår att se, vi kommer förmodligen gå runt och utforska området så blir nog en ganska lugn första dag,
 
Th