Tell us what you did

Kan ju säga att bloggen verkligen inte har varit prio ett den senaste tiden, har haft fullt upp att göra helt enkelt och inte riktigt känt för att uppdaterna.
 
Har en kort skoldag idag vilket känns väldigt skönt, hade även sovmorgon också så gjorde bort stallet på morgonen, blev en jogging tur i skogen och det gick bara bra.
 
När jag kommer hem från skolan väntas iallfall lite soff chill framför American Horror Story och sen blir det dags att göra sig iordning för lite kompis häng ikväll!
 
Blir nog ändå en ganska lugnt för mig eftersom jag ska jobba imorn klockan 8, har jobbat bakis förut och det är ingenting jag skulle vilja göra om!
 
Annars måste jag bara säga att American Horror Story är såååå jävla bra och alla borde se den!!!
 

Don't make me the bad guy

Godmorgon, har klivit upp tidigt, släppt ut hästarna och gått en promenad med hunden, det är ganska skönt att kliva upp tidigt ändå, dock har jag sovit fruktansvärt dåligt inatt ungefär 3 timmar och känner mig som en zombie både psykist och fysiskt. Trevligt!
 
Som sagt väntas Micke träning idag och sen jobb senare, kommer förmodligen var så trött att jag svimmar när jag kommer hem men men får gå och lägga mig tidigt då det väntas morgon jobb imorn.
 
Hur som helst ha en bra dag!^^
 
 

Body like a whiplash

Ligger i soffan och kollar på Welcome to Sweden och väntar på att klockan ska bli mycket så jag får gå och lägga mig.
 
Red Gucci på åkern och han var ganska fin, dock halv stel och trulig i vänster sidan men det började lossnade mer mot slutet. Fick även en chans att inviga mina nya stövlar som jag verkligen är nöjd med, såå snygga och sköna!
 
Annars har jag legat i solen och lyckats bränna mig i ansiktet, men rött är ju också snyggt...
 
Imorgon väntas Micke träning och jobb så känns som att morgon dagen kommer vara fullspäckad och bra!^^
 
 

I know I shouldn't look but I can't turn away

Dags för helg och det ska bli såå skönt!
Dock så jobbar jag den här helgen, lördag kväll och söndag morgon men det känns faktiskt bra, sen har jag Micke träning på lördag förmiddag som jag verkligen ser fram emot! Hoppas Gucci får glänsa och visa vilken fin utomhus ponny han är, och då menar jag glänsa som i kapacitet och inte pälsen för han är verkligen i behov av ett bad!
 
Igår kväll så blev det faktiskt en spontanare och gå och se Spiderman 2 på bio och jag tyckte den var huuuur bra som helst, mycket bättre än första filmen! Fattar inte alls varför den fått så dålig kritik?
Den var verkligen se värd!!
Det enda jag störde mig på var att han som spelar huvudpersonen är stört lik min kompis Pontus XD
 
Ajuste var på hööks igår också och köpte ett par nya CRW stövlar, ett par budget ridbyxor och ett bling bling pannband till Lilla Grå^^
 
, Idag väntas iallfall trim på åkern inför imorn eftersom det inte blev av igår och annars blir det väl en seg kväll framför let's dance eller film^^
 
mina nya snyggingar!
 

Let the word spread

Att ha en raklugg är verkligen hur snyggt som helst och har börja bli lite sugen på att skaffa en egen, men vet att jag kommer hata mig själv efteråt när den inte ligger perfekt eller blåser omkring, som jag redan gör med min snedlugg, men fortfarande såå snyggt!!
 

To dream is to dare

Känner mig ganska pigg och utvilad idag efter att ha sovit massor! Somnade redan vid 8 tiden och det kändes verkligen som om jag bara hann blunda innan jag vaknade igen vid halv 11 då Thai kom hem från sin träning. Hel skumt. Se kunde jag ändå sova bra i natt så det var skönt!
 
Idag är det som det har varit alla andra dagar den här veckan, superfint och härligt väder och det känns surt att ha en heldag i skolan då.. Men men, är ju snart helg igen och torsdagar är inte så jättejobbiga, bortsett från italienskan -.-'
 
Annars så efter skolan väntar ett pass med Gucci, blir förmodligen lite arbete på åkern och så ska jag och mamma förbi hööks och köpa mina nya stövlar^^ Kanske att vi hittar ridbyxor någonstans också, vi får se helt enkelt :)
 
 

These walls begin to cave in

Känns otroligt jobbigt att skolan har dragit igång igen, men det är bara 56 skoldagar kvar tills efterlängtade sommarlov så jag får helt enkelt stå ut. 
Igår hade jag bara en lektion och satt ute i solen nästan hela dan igår, samt hunnit vara förbi hööks och kollat på nya ridstövlar, har hittat ett par godingar som ska bli mina, och sen ätit lite godis och kollat på film, samt sett 2 avsnitt av American Horror Story, asså daaamn så creepy serie! Varje avsnitt är typ som att se en skräckfilm och man kan inte sluta titta bara för att den är så creepy och intressant!
Så se American Horror Story!!
 
Idag hade jag iallfall sovmorgon, dock inte så mycket sovmorgon för mig som klev upp 07.20 och for hem och gjorde bort stallet på morgonen, blev en härlig tur i solen men Lilla Grå, och nu sitter jag på skolan och väntar på att första lektionen ska ta slut.
 
Annars blir det nog inte några störra planer, får se om jag sparkar mig i rumpa och tar mig till gymmet, har ju inte varit där på snart 3 veckor, hehe skämmes! Men skyller på att jag faktiskt har varit skadad (nacken)
 
Men men eftersom det är en soligt idag igen kan man ju alltid sitta ute i solen^^
 
American Horror Story
 

Don't hold back

Hoppas alla har haft en bra påskhelg för det har jag haft! Kollat på massa film bl.a Wolverin,Captain Harlock, Sucher Punch och Hatchiko. Usch klarar verkligen inte av filmer som Hatchiko har verkligen gråtit floder!
 
Annars så har det inte hänt så mycket, jag har gjort illa ryggen så har inte ridit på 2 dagar, kan inte komma på att jag gjort något speciellt, har inte gymmat eller nånting och ändå känns det typ som om jag har sträckt ryggen för den är rejält svullen -.-'
Värdet har iallfall varit bra så har kunnat sitta ute en del och självklart lyckats bränna mig -.-'
 
Men men har iallfall hopp om sommaren!
 
 
 
 

Everything feels wrong everytime

Känner att en liten bloggpaus under påsk har suttit fint, dock så har jag inte heller haft något intressant att skriva om eftersom jag mest legat i sängen och sovit. 
Men kan säga att jag har hopptränat Gucci på 3 delat bett och det har gått mycket bättre än vad jag trodde så ska testa det ett tag och se hur det funkar, eftersom han fick ett skavsår från kedjan i vännäs som han nu har kliat upp ;/ Han får verkligen skavsår av allt och ingenting, riktigt irriterande, ska nog rulla in honom i ludd och bomull -.-'
 
Nu ska jag sätta mig och vara social med min familj och pojkvän, har ätit lite påskmiddag och godis så nu blire att dega framför Let's Dance, dock var jag mer sugen på att kolla på världscup hoppningen på TV men jag blev nedröstad -.-'
 
Åh vad jag saknar att ha löshår när jag ser de gamla bilderna!!
 
 
 

You'll tumble overboard

Bilder från vännäs
 
 

Eyes like a car crash

Denna tävlingshelg tänker jag helt enkelt stryka ett stäck över och blicka framåt mot utomhus säsongen!
Är egentligen inte jättemissnöjd över första dagen, bortsett från resultatet men hade en helt okej känsla. Men söndagen var allt dåligt och märkte också att han fått ett sår under hakan av pelhams kedjan vilket kan förklara varför jag hela helgen haft den känslan av att han hängt fast i bettet.
 
Men men, sånt som händer men som sagt, blickar fram mot utomhus säsongen då han verkligen är en utomhus ponny^^
 
Idag har jag fått sova ut ordentligt och tagit ut Gucci på en lugn sväng samt gjort stall, nu ska jag sega ett tag innan jag åker tillbaka till stan och tar en fika med en fin vän.
 
Hoppas alla har en bra dag!
 
 

You do the countdown

Nu laddar vi inför vännäs i helgen och hoppas ni håller tummarna för Alicia och Tingis, samt mig och Gucci och Maja och Iddy, nu köör vi!!^^
 

Fly

Dagens hoppträning har verkligen gått så otroligt sjukt jävla bra!
 
Han var väldigt pigg men samtidigt väldigt lyhörd och uppmärksam på mig.
 
Började med att travhoppa fram på ett kryss som vi sedan la upp till ett räcke, som vanligt har jag svårt att hitta nått bra avstånd när de kommer till travhoppning men det gick faktiskt helt okej. 
 
Sen började vi hoppa i galopp på samma hinder och då skulle vi rida förbi hindret först och sen rida in på en volt och hoppa hindret och försöka få de raka över hindret och med oss i svängen. De var lite klurigt och vi kom lite nära de första gångerna innan man fick in rytmen.
 
Sen hoppade vi en liten bana på 5 språng och började på en höjd runt 90-95 först svängen och sista svängen var det runt 105-110 och han hoppade verkligen som en gud på båda omgångarna. Luftiga språng, stora språng, kontrollerat och jag kände att jag hade kontroll och kunde reglera honom bra.
 
Kunde verkligen inte vara nöjdare och har verkligen en super känsla inför i helgen!
 
Ska visa något eller några klipp sen som Thai filmade!^^
 
 

I will destroy them all

Sovit riktigt dåligt i natt, drömde att världen höll på att gå under pga ett meteorit regn och vi skickade upp raketer med atombomber för att spränga sönder dem, samtidigt höll allt på att svämma över och jag försökte rädda alla djur som flöt med i strömmarna samtidigt som jag letade efter Thai som var försvunnen. Gud vilken panik man hade genom hela drömmen, usch!
 
Har rast nu och sitter och väntar på att median ska börja, dock fungerar inte min mobil att filma med längre så ska nog jobba på min avatar bild istället som jag ska ha till ett projekt arbete på digitalt skapande.
 
Annars så väntas ju hoppträning ikväll med fina grå, bli somsagt inte att hoppa så mycket eftersom jag tävlar i helgen men vill gärna ha en bättre känsla än vad jag hade förra veckan när jag kraschade, hehe (A)
Min nacke känns iallfall helt återställd nu iallafall, men skulle inte villa krascha på den igen om jag säger så, riktigt obehagligt!
 
Hoppas iallfall att alla har en fin dag idag för det ska jag ha!
 
Vännäs innomhus förra året.
 
 

While you are looking for some answeres

Såå kul att få fara ut och rida igen, speciellt när ponnyn var fin men lite stark och pigg, ska bli bra att få komma till stöcke och hoppa några språng ^^
 
Nu ligger jag i soffan nyduschad och fräsch och väntar på att Master chef kids ska börja, har sett ett avsnitt av den australienska versonen och asså shit vad dessa ungar kan laga mat! De är typ 10 år gammla och kan laga värsta supermaten, jag är typ stolt ifall jag göra nudlar utan att de blir överkokta. Hhehehe.
 
 
 

In your perfect world

Denna dag har bjudit på en sovmorgon samt aaaasbra väder om man bortser från att de blåser litegrann men det är sol!!:D Samt att jag får rida en dag tidigare gör att de känns ännu mer awesome!
Dock vet jag inte riktigt hur jag ska göra med tatueringen men jag tror att ridhjälmen slutar precis innan tatueringen börjar, annars får jag plasta den igen så det inte skaver eller så, men den läker väldigt bra och ser superfin ut! Synd bara att den sitter i nacken så jag inte kan se den själv, haha fast det är väl tur det eftersom annars hade jag nog kollat på den jämt^^
Och ifall folk som ser mig undrar varför jag går med uppsatthår hela tiden så är det inte enbart för att flasha min gadd utan för att tatueran sa att jag skulle undivka att lägga håret i den så den får luftas och läka ordentligt, så nu vet ni deet!
 
Känner mig verkligen på så sjuuukt bra humör idag, åt kladdkaka till frukost så det kanske är därför :]
 
Men nu ska jag se på Ryttareliten och vänta på att min lektion börjar!
 
 
Oskarp bild men men ^^
 
 
 

A sword of heart

När jag kom hem från skolan la jag mig och sov 2 timmar för var verkligen helt slut efter att ha sovit så dåligt i natt. Annars har jag faktiskt bara segat, kollat på anime och myst i sängen. Började se en ny anime serie idag som heter Gokukoku no Brynhildr som verkar bra, har ju bara kommit ut ett avsnitt än så länge.
Annar så håller vi på att se filmen Rurouni Kenshin som verkar jättebra, är lite kär i huvudkaraktärens utseende och hår (A)
 
Imorn är sista dagen på mitt rid förbud och det känns bra att få rida igen, har hoppträning på torsdag haha så det är ju passande, ska inte hoppa så mycket eftersom vi ska tävla i vännäs i helgen Lc Lb Lb, men kan ju va bra att ha någon form av känsla tills dess.
 
Nu ska jag skynda på Thai som bakar pollykladdkaka med vit choklad till oss,för jag börjar bli extremt sugen!^^
 
 

You'r dull and grey

Idag är jag trött och slut, har sovit riktigt dålig, vaknat flera gånger, bytt sida flera gånger då jag inte får sova på rygg med tatueringen, samt att jag kallsvettats och mått illa, näe inte direkt bra natt -.-'
 
Har bara 2 lektioner idag så efter det blir det att fara hem och vila, plugga och se anime och kanske skissa på min lår piece som jag ska göra efter sommaren^^
 
Jag lovade att ni skulle få en bild på tatueringen idag och det ska ni få nu när jag fått plocka bort plasten, den är ju inte läkt än men jag är verkligen super nöjd!
 
 

For the first time in my life I have no regrets

Hemma efter en lång, rolig och spännande dag, har nämligen äntligen fått göra min efterlängtade tattuering idag!:D
 
Jag var sjukt nervös innan men eftersom han som tattuerade sig före mig behövde mer tid så jag fick sitta och vänta ganska länge innan det blev min tur, men kan säga att det verkligen var så värt det! Samt att jag han lugna ner mig litegrann. Men sen när det var dags för min tur så blev jag super nervös igen. Jag hatar ju nämligen sprutor och nålat vilket är väldigt komiskt med tanke på att jag har piercingar och sånt.
 
Hur som helst så gjorde tattueringen mindre ont än vad jag trodde det skulle göra. Gjorde betydligt ondare att få en kanyl i armen på akuten. Men det kändes ungefär som om någon hade en jättevasst vässad blyerts penna och drog den efter nacken. Sen när han drog över senorna gjorde ondare än vad kotan gjorde. 
 
Är verkligen sjukligt nöjd med resultatet och den kunde inte blivit bättre! Vill verkligen rekomendera Port Royal ifall ni ska tattuera er, är så nöjd!
 
Är ni sugna på att se resultatet?
 
Synd för det får ni göra imorn ^^
 
 

Will you be able to do that

Var på gymmet idag och gick på bandet 1km i uppförsbacke, efter det blev jag alldeles slut och yr, har ni någon aning om hur tråkigt det är att fara på gymmet när allt man får göra är att gå på bandet -.-'
Innan den här veckan är slut kommer jag vara galen av oaktivitet! 
 
Hur som helst blir det skola imorn och efter det iväg på något extremt efterlängtat innan jag far hem och mockar åt Gucci.
 
Hoppas alla har en superdag!
 
 

In the times of darkness

Ligger nedbäddad i Thais säng med min nackkrage och kollar på online resultaten från Equipe och hejar på alla grymma Stöcke ekipage, samtidigt som jag lyssnar på när Thai sjunger i duschen. 
 
Jag har iallfall gjort stall idag och lunchhöat hästarna och pussat på Gucci. Jag är brutalt uttråkad och vill inget hellre en att fara ut och galoppera, eller ner till Bollnäs och tävla. 
 
Nu har Thai duschat klart så då blire att snart fara hem till mig igen och kolla på film, samt börja kolla på serien American Horrorstorry som jag varit sugen på att se ett tag.
 
Ge mig rosa hår tack!
 
 
 
 
 

Did you have a fall out

God morgon, idag är det andra dagen på mitt ridförbud och jag är redan less. Sen att det är fint och varmt väder gör ju inte att man blir mindre sugen -.-'
 
Meeen idag är iallfall planen att pyssla runt i stallet och fixa lill boxen så att den är ren och fin till Tingis som kommer på fredag :]
De ska tävla i Vännäs samma helg som vi så då ska Tingis bo hos oss, det kommer bli så mysigt även om det bara är för 2 dagar.
 
Förutom att pyssla i stallet vet jag inte vad som kommer hända, förmodligen inte så mycket alls förutom att ligga i sängen och vila -.-'
 
 

Shit happends

Gårdagen blev ju inte alls som jag hade tänkt mig!
 
Jag hade tänkt att jag och pojkvän skulle se Captain America sen åka hem ha hoppträning och sen mysa i soffan framför anime. Men vad hände istället?
 
Först missa halva Captain America för att min träning blev framflyttad en timme. Så fick gå från bion och missa allt spännande. Sen stressa hem till hoppträning. På hoppträning köra en störtdykning ner i marken och landa på nacken och knäckte till den,  när jag kom hem så började jag ha svårt att prata och dålig känsel i högerhanden samt att mitt huvud hängde åt vänster så blev att fara på akuten istället och ligga med nackkrage, doppsak i armen, rönkats och stannat där över natten. 
DET VAR INTE ALLS SÅHÄR DET SKULLE BLI!!!!
 
sammanlagt var jag på akuten i 5 timmar innan jag vid halv 1 i natt fick ett rum på barn 2.
Blev utskriven imose och har sovit helt okej men jag känner mig fortfarande helt slut och lite trög i huvudet. 
Se har jag ridförbud en vecka, men jag missar iallfall inte tävlingen nästa helg!^^
 
Nu ska jag lägga mig och vila framför tvn och se om jag somnar.
 
 hahah gammal bild som alltid är lika rolig varje gång XD
 
 
 

When the sakuras blossom

 

Cover up your wounds you will survive

Nu är snart denna skoldagen slut vilket känns riktigt skönt, motivationen till skolan är så låg att den knappt är befintlig. Känns mest som jag sitter av tiden i väntan på att åren ska gå, vad djupt och depprimerande det där lät.
 
Hur som helst har jag skrivit klart mitt matteprov som kändes riktigt bra och annars har jag suttit och kollat på flyg och hotel till japan och kommit fram till att jag skulle ge min högra arm bara jag fick chansen att leva där. Det är defintivt något jag vill göra, leva och bo i Japan!
 
Annars vill jag mest åka hem lägga mig i sängen och se på Bleach och äta min vikt i godis, vi svängde faktiskt förbi Godishuset igår efter min träning och köpte en stor påse, dock tog halva slut redan igår men får äta resten idag :]
Men efter jag har slutat så blir det gymmet trotts allt men kommer nog bara gå /springa lite på bandet och sen försöka stretcha för att mjuka upp min träningsvärk lite innan Sussi träningen ikväll ^^
 

White as snow and black as ebony

Musiken som går i repeat just nu är 2 timmar lång och inehåller blandade soundtrack från olika animeserier och man blir verkligen hur taggad som helst av musiken, så ifall ni vill hittade taggande musik ifall man ska träna eller bara peppa upp sig så tycker jag verkligen man ska lyssna på denna!
 
Idag så väntas ju hoppträning nr 2 i stöcke för Sussi utomhus, vilket ska bli riktigt roligt. Dock så lär Gucci ha en del träningsvärk sedan markarbetet igår så få väl se hur mycket han orkar. Men han brukar alltid få lite extra energi när man kommer utomhus,
 
Hade tänkt gymma idag efter skolan men jag har fortfarande så stört ont i kroppen efter gympasset i tisdags och markarbetespasset idag. Det dryga med att försöka gymma ett par dagar i veckan, man har ständigt ont i någon kroppsdel.
 
Ajaa, nu ska jag ägna mig åt lite skolarbete, måste komma på något som jag ska göra som eget projekt på digitalt skapande. Av någon anledning har jag blivit insnöad på att försöka redigera om mig till en avatar. Får väl se hur det går.
 
 
Lyssna och fylls med insperation! 
 

I just want you to know who I am

Träningen idag bestod av en svettigt markarbetes pass!
 
Vi red på  trav bommar bommar snett igenom till mitt linjen där vi sedan vände en 90 grader sväng och red cavalettis tillbaka ut på spåret sen ii hörnet  var detnågra cavalettis på liten volt sen fatta galopp ut på långsidan till 3 små hinder med 1 galoppsprång i mellan och sedan 7 språng tillbaka till 3 små studs hinder. och sen började övningen om igen.
 
Det var en jobbig evighets övning som krävde att man hade hästarna på plats och fick igenom förhållningarna ordentligt samt att de skulle vara smidiga i sidorna och kvicka i benen.
Gucci skötte sig riktigt bra och lyssnade riktigt fint, han hoppade upp sig bra på hinderna och lyssnade tillbaka snabbt efter. 
I slutet blev han dock väldigt trött men han kämpade på bra ändå, hade räknat med att han skulle bli springig och flack på hinderna i slutet men han hoppade jättefina språng även då. Det var vid cavalettisarna på lill volten som han verkligen visade hur trött han var när han inte ville vända in på de och ställde sig och studsade litegrann. Men han lyssnade snabbt igen och kändes trevlig.
 
Verkligen ett superpass som man borde göra minst en gång i veckan, för det ger ju så otroligt mycket, om man bara hade haft ett eget ridhus eller ständig tillgång till ridhus, såå fusk!
 
 

Just like that


Stay the night

Igår var verkligen en blandad dag, när man slutar tidigt och är hästledig så har man ju huuuur mycket tid som helst till att göra saker så när vi hade äventyrat klart vid 4 så såg vi på anime hela kvällen till klockan 10. Haha så sjukt skönt att bara sega ihop sig. Sen vid ungefär 8 tiden kände jag att jag blev extremt hungrig och det var ju inte så konstigt eftersom sist jag åt var fikat hemma hos mormor och morfar vid 2 tiden, och så ett köttigt gympass på det, konstigt att jag kände mig döende XD
 
Idag så väntas sista Kerstin träningen för i år vilket känns lite tråkigt då de träningarna är så sjukt bra, men samtidigt får man väl välkommna utomhus säsongen som ska bli riktigt grym!
 
 

I won't have a change of heart

Hemma igen efter att ha varit iväg på äventyr i bil, ätit lunch, fikat hos mormor och morfar och varit på gymmet.
 
Körde som sagt biceps,triceps och ben och det gick faktiskt riktigt bra! Det är faktiskt första gången som jag kör biceps, triceps utan att bli frustrerad arg och ledsen över hur svag jag är för idag kände jag mig riktigt stark och kunde köra alla övningar utan problem och några av de till och med tyngre än vad jag trodde jag skulle klara av,man får alltid en sån push när man märker att man orkar lyfta tyngre än man trodde! Sen i slutet maxade jag ben då jag inte orkade köra så länge och nu känner jag mig helt slut men otroligt nöjd!
Tror mormors bullar och lite kaffe gjorde mig superstark ^^
 
Har precis tagit en dusch och ska nu låta mitt hår självtorka i mittbena eftersom jag och mitt hår inte är bästisar så får de vila ett tag från hårtorken. Annar så ska jag snart sätta mig och plugga lite matte inför provet på torsdag och sen ska jag klippa Thais hår igen som växer som ogräs!
 
 
Hihi tänker inte säga vad jag har varit på för äventyr än förän allt är klart och på måndag klockan 2 smäller det, kan ni gissa vad? ^^
 
 

Tell the world im here

I natt måste jag ha drömt den konstigaste drömmen på länge, jag drömde nämligen att Rolf-Göran Bengtsson hade dött och allting var helt kaos i hela ryttarvärlden!
 
Aja, idag har jag iallfall kort dag vilken känns skönt och efter jag slutat kommer Thai och hämtar upp mig med bilen och sen bär de iväg på ett litet äventyr, vad det handlar om kommer jag inte säga förän de är klart^^
 
Annars är jag hästledig idag eftersom Gucci ska vila och för mig blir det nog ett köttigt pass på gymmet, bestående av ben och biceps triceps!